Snälla..

Förlåt men nu kommer ett typ sånt där jobbigt inlägg från mig.... Men jag är verkligen trött på allt nu precis allt. Jag orkar inte bära på det hära mera, varför kan inte de där jävla minnen låta mig va, jag vill inte minnas men att förtränga är ju omöjligt. Varför kan jag inte bara få kunna välja vilka minnen jag vill ha kvar? Vad lär jag mig av det här? Jag är så förbannat trött på allt jävla snack, det går inte att lita på folk, jag hatar att jag alltid ska ha så svårt för allting i början sen när jag väl släpper in saker och ting så går alllt åt helvete. Jag vill också duga och räcka till, men för all jävla skit som händer så blir det bara svårare. Den här helgen har varit så sjukt konstig och midsommarafton fick åter minnen att väckas till liv. Jag vill bara skriva av mig här för det känns så tungt, men jag drar nu kommer hem om ett par dagar? Stannar hemma några dagar och drar väg igen, för jag orkar inte vara här. Visst att bara för jag åker så blir inte livet en dans på rosor men vissa ställen gör för ont att gå förbi, och jag kan inte gå omvägar runt mitt liv, det går aldrig som man tänkt sig, inte för mig ialf..... Det handlar inte om en sak, utan det handlar om ett helt liv som jag bara vill släppa ut, kasta bort, men saker man upplevt och gjort de är något som aldrig någonsin kommer försvinna och jag vet att  jag måste leva med det som hände igår, det som hände i fredags, det som hände, föra veckan, ja ni fattar även inte fast alla är dåligt så är det endå en stor del av livet, kanske inte för er men för mig som jag så enormt gärna vill ta död på..

Nog om tråkigt och jobbigt yre vimmel från mig. Jag älskar er vänner, glöm aldrig det och även om jag är inte är i helt balans nu så finns jag alltid för er jag ger inte uppp inte idag och inte imorgon...!

Emil är en mupp

Nu är jag hos Emil klockan är bara snart sex, på morgonen, moha varit här sen igår va. Men har inte somnat en, gash för det då. Kollat film, lyssnat på musik och haft djupa samtal för Emil lekte doktor phil typ, fast vi kom inte fram till så mycket förutom att jag är som jag är vild and craayz, haha jag är på flumhumör övertrött som satan. Vill åka till min mamma nu,hon är på något jävla ställe, ska dra dit på onsdag får se men pallar verkligen inte den här staden, den kväver mig långsamt seriöst och jag kan inte bo hemma med den där gubben. Åh orka va på flykt i min egen hemstad, jag behöver min mamma, så gud ge mig biljetter så jag kan ta tåget upp till sthlm och sen kan bo hos kusin ett tag och sen åka till mamma lr nåt, på något jävla sätt, vettefan vad stället heter ens vet bara att det ligger en bit från sthlm. Men annars så ska jag idag träffa Jenny sen leka med bull ikväll , bra det :) <3


Nu ska jag skriva i Emils blogg för jag fick det så ciao :)

?

Jo även om det va jävligt fel av mig att göra som jag gjorde, och jag vet att det inte räcker med en ursäkt så hjälpte det mig för nu vet jag vad jag vill, jag vet det verkligen och nu kan jag förhoppningsvis få slippa all den där tviveln, men jag måste börja lära mig att släppa på grejor och inte hacka upp mig för något jag vet ens om det är 100 procent säkert.
Sluta ta det dåliga förgivet, jag vågar fortfarande inte hoppas men ialf jag måste våga tro lite ibland, för annars om man aldrig kan tro på något då blir allt så meningslöst? Och det är så jag har varit en hel del och extra mycket de senaste två åren, men jag har behövt tid och det behöver jag fortfarande men nu ska jag verkligen ge allt och jag ska inte vända dig ryggen för nu vet jag vad jag vill !

Detta tvivel

Igår vart det att firra Rebecca lite bjuda på fika, och köpa present till henne, senare kom Almin,Bekka och Lelle umgicks med dem, sen kom Steff då drog de andra till krogen:P Vi gick och åt sen hem till Emil :) Sen åkte jag hem till Maba, och jag är trött kunde inte somna där inte han heller så vi va vakna hela natten sov typ 2 timmar på morgonen? Så har bara tagit det lungt med han idag, sen nu ikväll vart det att prova på solarium för första gången, med Angelica och Marie, det va ju skönt och varmt men gav mig dessväre inget tror jag knappast men ville ju bara testa som sagt ^^


Imorgon ska jag änlligen fixa idkort:P Sen va med Matilda, gud vad jag saknat den tjejen! <3 På¨kvällen är det fest ialf, får hoppas det blir kul :)


Men hur kan något kännas så bra som det samtidigt känns så fel? Är det räddslan för att göra fel eller för att själv bli sårad. För jag fattar mig då inte på mig själv och verkligen inte just nu, jag har tänkt i tussen olika bannor och testat så jädrans mycket men aldrig hittar jag något svar det blir bara mer komplicerat alltihop och bara för att du är du .Gör du det så mycket svårare för mig att veta vart jag vill vara. Tror ingen fattar vad jag bablar om nu men ändå jag är omöjlig med mitt tankesätt ibland och något saknas jag vet det, för det kommer de alltid  att göra.

Herregud!

Bine skicka en film till mig som vi var med på från skäninge föra året som någon har på sin blogg, och jag har nog aldrig skämts så mycket i mitt liv förut som jag gör för den filmen, jag minns inte ens att det hände den kvällen, alltså att han filma oss och så ;:S Jag skirker som en fjortis verkligen som jag vore 12 lr nåt ;S Sen frågar han om vi sett Darin jag bah. nej vem är det? Sen säger jag Jorderdanien, eeh? Helt jävla körd och massor har sätt det fyfan..... Blä'ääää ångest lovar jag att jag har för den:(

Aja nu är jag hemma från örebro ialf tåget vart försent så missa det från mölby :S Skulle fått vänta  över en timme men tur så va mamma ändå ute och körde så hon kom och hämta mig, tack mamma! <3 Träffa maba en stund nu på kvällen också, efterlängtat(: Åh eftersom klockan är 12 fyller Rebecca 18 idag, Grattis, även patrik fyller 22 grattis grabben :)
Så det blir att träffa rebecca, men på kvällen ska hon på krogen så då då får jag leka med maba istället med det är ju bra det med :)

Aja nu ska jag nog gå och kolla film och försöka få bort den här ångesten:S !

örebrooo

Nu sitter jag i örebro, kom hit i tisdag då vart det bara en lugn kväll med film oh så. I onsdags va vi först på lager 157 men jag hitta inget :/ Sen åkte vi till jonas, film,musik,prat,skratt, kortspel som jag sög på osv moha, igår sega vi på dagen på kvällen va vi hos pontus sen åkte vi hem efter att snälla karl hämta oss, för vi ville inte ligga i soffan med pontus mamma bara för att det va de enda han kunde erbjuda så sov i fannys sköna sääng :D Ikväll blir det fest först grillning sen förmodlogen blir det att åka till ett ställe som heter harje verkar som många ska dit så vi får väl se,. kommer hem på tisdagen.. Men på onsdagen ska jag träffa älsklingen rebecca för hon fyller år :D Sen på kvällen blir det nog att sova hos maba och jag ska va så snäll och slå han massa bara för att han har ett så sött mongo, jag saknar han! om ni nu ville veta det, jao lite kort om vad vi gjort.


TREVLIG MIDSOMMAR GOTT FOLK!<3

Borde, sova men :P

Alla tjejer måsta göra detta testet!

vem ringde dig senast? Ella
vem kysste dej senast? maba :)
vem kramde dej senast? Rebecca _D
Vad har du för bh på dig just nu? Svart med rosa spets;)
vad har du för trosor på dej just nu? Blå med blommor och spets :P
vad står det i ditt senaste sms och vem är det ifrån? Har knappt några pengar kvar:P så det vore underbart om du kunde ringa:) puss. Från maba :P
vad brukar folk få för intryck av dig?Cp unge ? :P
har du någon gång klätt dig horigt? Nää, haha
har folk kallat dig slampa? Jo
har du kallat någon för slampa? Yes
har du slått någon riktig hårt? Jovars
använder du parfym? Jajemän
vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Eh leendet och brösten, haha!
vilka slags killar faller du för? Mjo varit mest utländska typ men ja du varierar på hur de är^^
vad kollar du på först hos en kille? Leendet
vill du ut och festa nu? Nej nu är jag trött
vad är klockan? 02:12
vilken färg har din mobil? Svart
vad ska du göra nu? Soova och packa det sista
har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? Jaa
är du social? Som fään
känner du att du orkar en fråga till? Nästan inte vaa
vad tänker du när du vaknar? Nej fan jag vill sova mer :P
kan du gå utan smink? Mjo.

Suprise

Visst kan oväntade överaskningar ibland va så sjukt bra? Jo så va min idag ialf, hade förväntat mig att allt skulle gå skit på sjukhuset idag, men mina värden har aldrig varit så bra som de är nu och jag har gått ner två kg, fan nu ska jag fortsätta så här, för nej ni kan inte fatta vilken vändning jag gjort! På knappt ett halvår då jag legat i risk och varit jävligt sjuk ligger jag nu på helt sjukt bra värden. Jag fattar inte hur men jag gör det! Se till att jag cyklar till sommarjobbet varje dag sen och inte komma in i de dåliga tiderna med alkoholen igen så ska det nog gå bra! Druckit tre helger i rad och på fredag blir det igen men sen är det fyra helger kvar tills jag fyller jag vill hålla det och inte dricka då får se hur det går med det!

Träffa Rebecca sen ialf vart fika,stan,subway,träffa folk och bara ha kul tack för en bra dag imorgon blir det örebro stannar en vecka för nästa onsdag fyller rebecca då ska jag följa med henne när hon ska pierca sig så ska hon få någon fin present :D
Damp

Fotbolls matchen i lördags gick inte så bra, fast spanien va bättre som jag trodde, tyvär... Igår tillbringades dagen i oxelösund mycket lek och mys, kvällen tillbringades med Jonny med film det va kul :D Snart ska jag till sjukhuset , ta prover och prata jag hatar det alltid lika mycket, jag vill verkligen inte dit det är bara jobbigt! Alltid samma frågor och tjatta och jag har inget att stå emot med, ingen lyssnar ändå. Men sen ska jag träffa Rebecca, underbart! Det behöver jag verkligen nu!

Någon som vill byta liv? För jag är så jävla trött på mig sj! Jag gjorde fel och gör fel, varföööör? Nu när jag har det som jag så länge velat ha är jag ändå inte nöjd, och jag blir då arg, något känns så fel samtidigt som det känns rätt. Jag har förlorat fästet tror jag, är i en stor jävla sinnesförviring, tappar orden bara. Aja nu måste jag äta min lunh bestoende av korv och potatissalllad sen hoppa på bussen och höra på vad de har för klagamål den här gången, alltid hittar de ju något. Jag försöker ju hela tiden men tror min diabets är bra men vikten..... Suck...

Imogon lämnar jag ialf lkpg, önskar jag kunde lämna förvirringen också.

Gårdagen

Det börja med att äta lite jordgubbar och pizza fick dock inte i mig så mycket, men det va gott och så lite cider till. Fick en kamera!! Jag vart skit glad ! Presenter genom skulkänslor så lite surt känns det ändå men,men, cykla in till stan sen det va lite kul. Sen börja det  med fest hos Steffi, dans,prat och sång. Sjöng national sången när vi vänta på tåget, vettefan vr men jo det va kul. Sen drog vi in till stan till någon kille som hade fest där jag va körledaren med birra låten aj på min hals idag!!
Senare drog vi till trädgården träffa gamla klasskompisar som man gick i samma klass som i 6års-3an även chrille från 7-9an men ändå gått i samma skola som dem från 6års-9an, sen träffa man massa mer kompisar så klart det var kul.
Kvällen sluta hos bine sov där en stund sen åkte hem ganska tidigt på morgonen åt frulle och sov. Så nu sitter jag och lyssnar på musik, och är lite små irreterad,  på att folk alltid ska snacka skit eller förstöra som igår, ni lyckades inte men jag är rädd att det någon gång ska göra det, för jag orkar inte såra någon eller bli sårad men som sagt tiden får utvissa allt, ska inte försöka att tänka på allt för mycket..

Fotboll ikväll ialf, ska bli kul :D

Sommarlov!

Äntigen sommarlov, fick mina betyg och är jag nöjd ? Neej, men tänk med tanke på hur lite du har varit i skolan och allt som har hänt så det förstört jävligt mycket, men och tror jag bryr mig om det jag är inte nöjd, sluta tjaffsa. Men, men jag palla aldrig åka på mötet igår om sommar jobbet haha, stanna kvar i Ljungsbro sället och slappa med Maba, mysigare och bättre ju :) Senare stolla jag lite med Jenny,hennes killkompis och Jonas, sen bar det va hem till Emil, kolla på lite fotboll, och lyssna på hans bög musik:D Macho våra nya man så är det ^^ Fin dag igår och idag ja ska snart fixa mig sen bar ta av in till rece på cykel, så jag för en gång skull slipper jaga ställe att sova på, kan åka hem när jag vill helt enkelt så mycket bättre. Ska först förfesta hos Steffi, sen bär det väl int till stan? Ialf en stund måste vi dit tycker jag vill ju träffa andra kompisar, men brukar inte gå så bra att planera skilljs ju nästan ändå allitd jämt haha :)

Trevligt sommarlov folket!

God morgon världen =)

Nu sitter jag hos Jenny, hon och Jonas är på jobbet och jag väntar på att maba ska komma hit och äta frulle med mig:D
Igår såg vi film,  pirates of carrieban 3, den va väl okej men ettan är så mycket bättre :P När den va slut gick jag och Maba till kanalen, fint men skulle vart bättre om de va varmare, fan vill ha tillbaka solen ju! Idag ska jag till åleryd sen ialf, mötet om jobbet, gud vad jag inte vill! Men jag måste, måste tänka pengaaar ;P Men innan det ska jag bara va med Maba, stryk ska han få , alla hejar på mig hoppas jag , haha, mja man ska väl ta och ta på sig kläder innan lille maba kommer :D

Nytt

Snart ska jag packa och göra mig irodning ska sova i ljungsbro i natt, äntligen så börjar det hända något, hoppas bara att det fortsätter. fast nu har de ju renoverat Jennys badrum och så därför vi inte börjat med att jag ska bo där en, men i kväll ska jag va där, hela dagen imorgon också :) Till hösten ska hon flytta till stjärnorp, lr vad det nu hette stoort hus. Då kan jag ju få ett eget litet rum:) Kommer bli toppen, hoppas jag ialf men efter studenten får jag se, men hoppas på flytt direkt! 

På tisdag åker jag ialf till örebro ska bara beställa biljetten, är väl borta en vecka. Men på fredag ska jag ut och röja så vi ses säkert då :D


Bra sverige

Jo jag trodde inte på vinst ikväll,  jag tyckte lagerbäck va helt cp som inte lätt Sebastian Larsson spela, men nu Chippen va grym idag det va tråkligt att se att han vart skadad. Daniel Andersson, visste inte vem han var men nu vet jag och han är duktig, så jag ändrar min kritik mot Lagerbäck för idag, du hade en bra laguppställning och de som byttes in de va duktiga. Alla vare duktiga, ja Zlatan gjorde ett snyggt mål, men Petter Hansen, gjorde också mål, inte lika snyggt men det va mål så jag tycker att de nu är fel att Zlatan ska hyllas så extra som han gör, han är inte allt, samma som med Henke, ja alla vet att han är min stora idol, men han gör inte allt i landslaget , visst han passade in och skapade chanserna till båda målen men innan dess var det fler män från laget som jobbade upp bollen och gav Zlatan, Henke och alla runt omkring den här chansen, det är bara något jag stör mig på att Zlatan är vår gud bara för han gjorde mål, det fanns som sagt en del andra med  och det krävs ett helt landslag med duktiga spelare för att vinna en match så från min sida heder till alla!

Storm :0

Det blåser massa ute! Igentligen skulle jag vart i linghem nu hos Jenny i klassen, men jag orkade inte upp imorse och nu kanske jag borde vara glad för att jag inte följde med, visst missar grillning och roliga saker kanske, men det är inget fint väder vi som skulle va ute ju. Men jag är uttråkad haha och trött vet inte om jag ska in till skolan lämna in en bok och ett arbete går ju att lämna det på fredag ialf arbetet eftersom vi ändå har svenska nästa termin, men boken :S Fast borde gå att kunna lämna i den där lådan utan för ingen lust att dra in till skolan och sen åka hem igen så, jag och min beslutsångest som vanligt, men inga är ju typ i skolan hellre så, det är väl mentorsdag för alla? :0 Så hah bra kom jag på nu, aja ska nog se film ,den som jag såg igår men då vart jag störd hela tiden av folk på msn och sms, nerå det va bara fina och rolig saker man fick höra :D

Test bara.

VAR ÄRLIG:

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Rebecca
Vad gjorde du kl 8 i morse: Sov, fast jag skulle gått upp då :P
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Pratade med Hanna
Det sista du sa högt: Jag gör det sen.
Vad har du druckit idag: Vatten
Vad var det senaste du åt: Macka
Vad var det senaste du köpte: Biljett in till tinnis
Vad är det för färg på din ytterdörr: Någon slags röd :P
Vad är det för väder hos dig just nu: Storm som fan :/
Godaste glass-smaken: De vettefan, äter inte mkt glass men :P
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Yes
Drömmer du mycket: Alltid
Mardrömmar: Mer förut
Vilket ämne är roligast i skolan: Samhäll, men det är slut =/
Favoritlåt just nu: takida - Den Emil har på sin blogg:P
Vad ser du om du tittar åt höger: Träd, och en balkong.
Vad gör dig glad just nu: Att jag inte har mer skola! :D
Vad ska du göra härnäst: Hm se film kanske.
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Inte det bästa just nu, men :)
Favoritgodis: lösviktsgodis
Klädsel just nu: Trosor och stor tröja
Hur många kuddar sover du med: 2, men har massa i sängen brevid.
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Vilka är viktigast för dig: Mamma, Sandy, Tuva, Leo, Henke, och alla kompisar!
Bio eller promenad: Båda
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: kräfta
Vad vill du jobba som? Jag vet ju inte :/
Stökigt eller välstädat? välstädat, men det blir inte så.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Jo
Antal timmar sömn inatt? 8 tror jag
Sov du enssam? Jo
Vem sov hos dig senast? Aaron
Vad ser du fram emot? Torsdagm fredag och nästa vecka :)
Vad vill du ha just nu? En kraam, haha :D
Vem längtar du mest efter? Aj svår fråga jag längtar ju efter många =/
Vilken buss åker du oftast? 202/212
Vilken årstid är det nu? sommar:D:D
Har du varit kär? yes två gånger.


Dudududududududududuuudu och ninininininini , typ :)

Nu är jag  så glad, glad,glad, det här känns som jag kan leva på länge allt det dära som handlar om dig, får mig att må bra! Jag längtar till massa fina dagar, det här är något nytt och så annorlunda, låt det fortsätta så här för jag har behövt det så länge nu och mina vänner ni är så sjuk underbara puss på er ! Och snart är det sommarlov, oh jag drar till örebro och allt är bara massa bra :D

Tinnis

Efter skolan idag vart det tinnis med Bine, även Hanna va med en stund, det va skönt att bada, riktigt skönt! Åh kul att få träffa de två också! Nu har jag gjort mitt sista arbete  i skolan, måste lämna in det och en bok i morgon fast på dagen ska vi vara hos Jenny, J i klassen grilla och bada, det blir nog fint, sen på onsdag och torsdag är jag ledig, woho. Ska på möte på torsdag kvällen om sommarjobbetm är lite små nervös faktiskt, ingen anledning men ändå. Imorgon får jag se min älskling också, kan ni gissa vem jag pratar om? Jo Henke , woho hoppas sverige kan vinna , skulle ju va kul men innan matchen ska jag förmodligen träna, måste va duktig ibland ju.


För övrigt vill jag typ åka hem till dig nu och pussa på dig, det låter väl fint? =)

No shit

Helgen är över och imorgon är det skola, har bara en lektion men det räcker för den är så tråkig och med en lärare som är en kvinna men som ser ut som en man och som har ungefär lika bra minne som en guldfisk och kan vara lika förvirrad som en senil pensioner, visst låter det kul va ? :D Nej ni missar inget ni som inte får träffa henne, peeh.

Idag har jag vart i varamon badat och solat har bränt ena sidan är röd på benet och lite på magen gör ont så jävla fult ser så skumt ut liksom jag vill bli brun ju va fan, har solen emot mig nu då? :D Jag som är så glad, hihihi jo jag lovar även fast en viss person börjar ringa igen är jag glad för på fredag är det skolaslutning, nanana :D Vill åka till örebro och västervik så det blir väl något av det i nästa vecka!

Imorgon blir det bad med bine tinnis, ska bli skojj hoppas lite av det röda försvunnit då för jag diggar inte sånt, och mina fräknar har kommit fram jag passar inte i det! Men, men nu har jag läst ut svenska boken måste bara göra frågorna så ska jag väl vara klar med alla arbeten? :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog film om inte det blir en tur i telefonen:P

Veckan

I tisdags efter skolan vart det stan med Steff åt på teddys så gott :D Sen på kvällen vart det träning, skönt men fys är ju inte det roligaste tyvär! :(  I onsdags efter skolan drog jag till Ella kolla på två filmer en deckare vad den nu heter, men bra, sen air buddys söt film, va kul att ses! I torsdags va de först skola sen va jag med maba och på kvällen match, innebandy på gräs, fick en käft smäll börja blöda sen har jag brutit något i tummen efter flera slag på den, svullen och blå men nu är det bara rött typ och man ser att det är en spricka inne i själva nageln! Gör fortfarande svin ont men jag tror jag gjorde en rätt så okej match! Igår vart det  först stan käka glass med Jenny, Abbe och Brinken, sen möta Aaron hem och fixa sig och äta sen möta brudarna satt och drack vid stångån sen drog vi till trädgårn, där man yra runt bland allt folk vart att åka taxi hem, haha sjuk kväll igentligen men det va okej! Idag har jag sovit bort halva dagen sen nu ikväll va maba förbi här en sväng sen träffa jag Suad ute en stund,. det va bra  :) <3

Tisdag morgon

Nu är det tisdag klockan är snart halv sex, och då undrar ni väl såklart varför morgontrött jag är uppe? Jo jag har sovit i natt, fast jag somna runt klockan 20 igår! Va rejält trött efter skolan och suttit ute i solen i trädgårdsföreningen med Emil! Hanna, Ida och Rasse kom även dit en stund också! Hade en bra dag med trevliga pratstunder och goda skratt! Det känns så skönt att vi slutar snart, det är en stor lättnad och jag känner mig inte stressad fast jag har lite kvar i svenskan att göra, för att jag vet att det inte sätts något betyg i det så jag kommer hinna klart med det i veckan utan att behöva känna press och stessad, det ända är väl grupparbetet i arl, det får vi ju betyg i , men får tvinga Emil och Steff att sitta kvar i skolan med mig på onsdag lr torsdag! Idag är det en lång och tråkig dag i skolan känns väl inte lika bra, men just nu fungerar det bra i klassen endå. det är okej liksom. Jag är lite hungrig men ska nog inte äta frukost en måste nog läsa lite hur svenska boken!

Hoppas ni får en bra dag!

Värld helg!

I fredags va det först skola, självklart kom jag försent till provet för att jag vart uppehollen av lite trevliga och galna människor men det gick bra. Sen vart det att gå för att träffa Aaron vi fick oss en fin dag, cp gubbe på systmet i stan som inte ville sälja till aaron bara för att jag stod brevid och inte kunde vissa legg så klart! Så fick åka till tornby istället. Kom till bine vid sju vart lite sent och drack för fort så jag vart ganska full , vi såg bara takida mer han vi inte:P Sen gick vi runt lite träffa på massa folk och prata sen satta vid hos med några kompisar och träffa även på ännu mer folk kommer dock inte ihåg namen såklart! Men det va kul tog sista bussen hem ialf bra att jag gjorde det, jag hade kul ialf bara lite riv sår och ont i lilltån och ett blå märke här och där så kan det gå ibland!

Lördagen bakfull halva dagen sen åkte jag in till stan statt vid palmerna med, Therese,Carro, Hanna,Matte och Albin åt massa goda saker, sen vart det att gå och dricka öl med nasse och folk, fick panik när de fråga om legg men sen bah nä skoja, haha så jag fick öl! Skulle ju inte dricka men jag palla inte vara hemma! Sen vart det ågatan träffa Hanna,Ida och Steff kul! Sen massa mer folk hade kul och skratta massor och va bara sådär glad som jag inte vart på länge, älskar värmen och fina ute kvällar med vänner!

Söndag åkte till sturefors och bada, sen va det lite jublieums fest här på gården , det va mys, tårta, tipspromenad,grillning, lotteri och lekar.

Haft en bra helg, den bästa på länge !

Jag är lite nervös, vet inte om jag har en anledning men låt den här känslan bestå och på vilket sätt det blir så hoppas jag att vi alla mår bra av det! :)

RSS 2.0