Jag vill iväg.

Jag har inte skrivit på hur länge som helst. Det har hänt så sjukt mycket. Jag har varit i Linköping i en vecka och haft praktik på röda korset. Träffat vänner, firat mamma, syrran och Alexander. Festat och bjudit mamma på melodifestivalens genrepp. Åkt till Gambia och varit där i två veckor.
 
Jag kom hem från Gambia i onsdags morse. Är helt slut efter alla intryck efter den resan och helt förstörd för och att vara hemma igen. Jag klarar inte av denna miljö, jag vill inte vara i Sverige. Innan jag drog iväg till Gambia. hade mitt hjärta blivit krossat mer en någonsin av hemska händelser, lögner och idioti av elaka människor. Jag ville nästan inte åka iväg då jag kände för att bara sova bort allt.
 
Men i Gambia blev jag behandla med respekt och jag fick komplimanger dagligen. Jag skrattade och mådde bättre en vad jag gjort de senaste månderna. Jag älskar värmen, kulturen och hur glada de är där, fast de har så mycket sämre en oss. Jag har aldrig varit gjord för att leva i Sverige. Jag vil verkligen resa ännu mer och åka tillbaka för att träffa alla vänner jag skaffat där.
Där på plats kan jag göra skillnad, det kan jag inte här alls på samma sätt.
Har massor att visa upp men det kommer när det kommer, just nu är inte bloggen någon prio. Jag försöker bara att överleva här i Sverige.
 
En bild ifrån nyår.
 
 
 

Delfinshow på Kolmården.

Jag älskar djur och delfiner är ett av mina favorit djur. Jag vil verkligen, verkligen bada med delfiner och få tillgång till till att mysa med dem och kanske till och med få mata dem :)
 
 

Fråga inte dig själv vad världen behöver. Fråga dig själv vad som väcker dig till liv och gör sedan det. För vad världen behöver är människor som verkligen har vaknat till liv.

 

Katedraler i Bryssel.

 
 

RSS 2.0