Blekinge - Karlshamn

Tyvär va det få som gissade och ingen gissade rätt heller så det blir ingen länk för någon. Men bättre lycka nästa gång :)


Imorgonbitti drar jag och Jonas till Karlshamn, Jonas riktiga morfar bor där.. Ja han vi firade i söndags kallar han för morfar med eftersom han har växt upp med han, så ja man kan säga att han har två :) Vi ska vara där till söndag kväll. Jag har aldrig vart i Blekinge heller i Karlshamn så det ska bli kul. Hoppas på fint väder för jag vill bada i havet! :)


Hoppas ni andra får ett par soliga och fina dagar. Ha det bra :) ♥


Vart ska jag nu?

Imorgon ska jag iväg på lite semester. Åker imorgonbitti och kommer hem söndag kväll. Då jag är bortrest kommer jag varken ha tid eller så mycket lust till bloggen så skriver nog inget här förens söndag kväll eller måndag kväll efter att jag åkt imorgon.

Men jag tänkte att ni skulle få gissa på  vilket ställe jag ska till. Den/de som gissar rätt blir länkade i det sista inlägget jag skriver och det inlägget kommer ju flest folk se eftersom det kommer vara  högst uppe på min blogg i flera dagar. Så då har ni störst chans att få besökare då folk ser din/era länkar. Så gissa!

Ni får bara gissa på ett av ställena och jag medelar rätt svar ikväll troligen :)

1. Karlshamn.2. Gotland

3. Göteborg
4. ÖlandHär har ni alternativen, vet att bilderna inte är så bra men va svårt ett veta vad man skulle ta. Men som sagt dags att gissa :)


Solen är en fin vän.

Igår vart det lite solning och bad hemma hos Jonas i deras stora pool. Jag kunde till och med simma lite i den så att jag fick motion! :) Idag har vi handlat lite behövliga saker men va tråkigt att gå i affärer :/ Jag köpte present till en liten knatte som fyller om ett tag och sen armband till mig. Tror även att jag bestämt mig för vilken säng jag vill ha:) Sen hade jag glömt nycklarna hos Jonas som låg i min jacka... Inte tänkte jag på att jag haft med mig jacka när det va så varmt idag. Så fick åka till syrran för att låna hennes. Så lekte vi lite med Alexander. Åkte även och badade en stund sen och nu ikväll har vi grillat :) Jag njuter verkligen av min lediga vecka. Blir ju troligen min ända lediga vecka nu i sommar men, men sånt är livet :)

Bild på mig från marholmen 08.


Kalas och en fin sommardag.

 I lördags eftermiddag åkte jag hem till Jonas och igår var vi hos hans mormor och morfar i deras sommar stuga som låg en bit utanför Söderköping. Jonas morfar fyllde år så vart lite kalas. Så på vägen hem stannade vi till i den fina lilla sommar staden Söderköping. Har vart där en fem gånger förut för att äta glass., De har ju mega stora glasser där med massa tillbehör på deras smultronställe. Sen har de mindre glassbarer med olika glassar men tror inte de är lika speciella som på smultronstället. Gick runt på lite ställen som jag inte varit på förut. Har mest gått på torget där affärerna ligger sen runt om vid hamnen och sen gått upp till ett mega stort berg ;)
Mina bilder från midsommar.

Midsommar firande hos Steffi med grillning, alkohol, prat, skratt, dans och sång.

MärtenStaffan va hungrig?!Henke kan posa :)Söta flickor!Vi spelade kubb också :)


Film kväll?

Alla ska ju självklart inte festa på midsommar. För vet en hel del som ska jobba, vara med familj och släkt hemma eller på landet för att äta gott och njuta av sommaren så jag tänkte ge två filmtips. Som jag såg föra helgen. Tyckte båda va bra. Så framåt kvällen när det känns för kallt att sitta ute kanske alla kan gå in och sätta sig framför tvn och se en bra film istället? :)

Den första filmen gick på tv föra fredag.

Rush hour


Handling
Amerikansk actionkomedi från 1998. Poliskommissarie Lee sänds från Hong Kong till USA för att utreda kidnappningen av en kinesisk diplomats dotter. FBI vill inte att en utomstående som Lee lägger sig i deras utredning vilket gör att de parar ihop honom med Los Angeles-kriminalaren James Carter - en arrogant polis med talets gåva. De två männen kommer inte alls överens men när de upptäcker att de utnyttjas försöker de lösa fallet tillsammans.

Min åsitk: Den här filmen innehåller mycket humor och även om det är mer komedie en action så är den fortfarande spännande och man vill veta vad som ska hända här näst! Den får 4/5 av mig!


Den andra filmen såg vi i söndags och det va en film som Jonas hade köpt :)

Space chimps


Handling: Våghalsen Ham III, med rymdblod i ådrorna, är barnbarn till Ham I, den första apan som vågade sig ut i rymden långt före människan. Tillsammans med den vrålsnygga och intelligenta Luna och den självupptagna Titan blir Ham utvald att delta i ett rymdäventyr som kommer att föra dem tvärs genom kosmos för att utreda om det finns intelligent liv därute. Målet är en planet på andra sidan universum. Efter en mindre lyckad landning, som kan betecknas som en krasch,blir de strandsatta på en planet som styrs av en grym tyrann, Lord Zartog. Bortom all mänsklig hjälp tvingas de tre nu hålla samman och rädda planetens invånare från Zartogs ondska samt att hitta ett smart sätt att ta sig tillbaka till jorden.

Min åsikt: Jag älskar apor och ja tecknat så det här va en film för mig! Spännande, rolig och så söta apor! Ja absolut värd att se på! Den får 4,5/5 av mig!

Saker som jag köpt men ej visat!

Den här skyddar håret mot värme så jag brukar använda den när jag plattar eller måste torka håret. För det mesta brukar jag låta det självtorka istället. Köpte den på H.M för flera veckor sen. 79 kr.Även örhängena är köpa för flera veckor sen, köpte det samtidigt som värmeskyddet. Är från ur&penn 29 kr.Köpte ringen för några veckor sen på Medevi marknad. 45 kr. ( skit kass bild)Sen ett par tights som jag köpte i måndags från bik book. 99 kr.


Första jobb dagarna.

Nu är jag hemma från  jobbet, började 06:45 i morse och slutade vid ett. Igår jobba jag från 13 till 21.

Även fått mitt schema och såg att jag fått jobb till vecka 34. Fast jobbar oftas tre - fyra dagar i veckan ialf en så länge. Men en vecka jobbar jag varje dag! Usch panik på det :/

Sen så kommer jag bara vara ledig två helger sen jobbar jag fem :/ Fast oftast kommer det va så att jag börjar tidigt och slutar tidigt på lördagen och på söndagen så börjar jag på eftermiddagen så kan man göra nåt på lördags kvällen och lite på söndagen med :) Fast vecka 31. Har jag inte fått något jobb en? Men, men kan va hur mycket jobb till hur lite som helst man vet aldrig.

Har redan tagit ledig en dag. En lördag. För det är besämt till en bra bit tillbaka att det blir kalas för brodern som fyller 30 och ja det är ju lite störe när man fyller jämt! Så hoppas han blir glad för att jag kommer nu när jag missar pengar för hans skull! ;)

Jobbar även hela helgen då jag fyller så om några släktingar läser det här så TÄNKER JAG INTE BLI FIRAD DÅ! Tar inte ledigt för att jag fyller. Visst jag fyller med jämt men hallå jag är oviktig!

Snart ska jag in till stan för min kompis Natta har fått ett prov jobb på en frisörsalong så då ville hon klippa mig, eftersom hon gjort det förut :) Snäll jag är alltså ;)


Det är så mycket nu!

Igår hade jag fullt upp. Jag va och kollade säng med mamma och sen köptes det alkohol. Jag satt och pluggade några timmar med Maria och jag va med Matilda på kvällen.

Idag gick jag upp skapligt åkte till skolan och gjorde mitt sista matte prov och klarade det! Gick och prata med syv, lämnade in matteböckerna. Ringde mamma för att berätta att jag äntligen är klar med skolan och har slutbetyg! Gick till arbetsförmedlingen för lite snack, gick på stan i 90 min efter det. Hittade ett linne och ett par tights. Visar bild när jag har tid och orkar. Sen information och möte på arbetsförmedlingen. Efter det vart det att gå och möta Emil och har vart med han tills nu typ kom hem nyligen. Jag har verkligen fullt upp och hinner knappt vara hemma. Brukar jag väl inte vara det så mycket, men är nästa mer borta en vanligt.!

Imorgon ska jag ha möte med min chef klockan 10 på morgonen sen börjar jag jobba vid 13.00  och slutar inte förens vid 21 om inte senare. Så ja får se om jag hinner skriva imorgon. Men nu vet ni att jag inte har tid till att skriva särskilt ofta!

Bild från mars 08.


Filmer jag såg i lördags.

Nu är jag hem kommen från min älskade Matilda ♥ så nu blir det lite film snack på bloggen :)

Börjar som sagt att skriva om de två filmerna som jag och Jonas såg i lördags!

MånprinssesanHandling:
När 13-åriga Marias pappa dör, tvingas hon lämna sitt lyxiga London-liv för att bo med sin excentriske farbror Sir Benjamin på den mystiska herrgården Moonacre. Där hamnar hon mitt i en gammal strid med den mörka och ondskefulla familjen De Noir. Maria upptäcker att hon är den sista månprinsessan och måste med hjälp av en osannolik blandning allierade avslöja forna hemligheter för att rädda Moonacre.

Min åsikt: Jag hade redan sätt den här filmen hos en kompis i vintras kom jag på när vi satte på den men Jonas ville gärna se den så jag sa att vi kunde se den ialf. Jag gillade den trots allt. Fast bäst va den första gången helt klart! Men det är en spännande, rolig och fin film! Jag gillar den och rekomednerar den då såklart! Den får 3,5/5 av mig.


Värsta gänget 3Handling: Basebollaget South Carolina Buzz förbereder sig för en viktig match, men laget saknar nio spelare för att överhuvudtaget ha ett fullt lag. En gammal stjärn spelare får nu erbjudandet om att rusta upp laget och det blir tillfällen som man vill glömma och minnas.Min åsikt: Jag har både sätt ettan och tvåan innan. Den här filmen påminde en hel del om ettan men ettan är ändå bättre tycker jag. Den här är väl lite seg i mellan åt och har inte den bästa humorn alltid men jag gillar den ändå dessutom behöver man inte ha sätt ettan och tvåan innan. Man fattar filmen ändå! Så den får 3/5 av mig.

Ett kort sista sommarlov?

Nu ska jag förklara en sista gång hur det ligger till. Både vänner/bekanta och bloggläsare undrar ibland om jag jobbar, går gymnsiet, eller om jag pluggar vidare men så här är det.

Jag tog studenten föra året, alltså den 12 juni 2009. Men saknade 100 poöng för att få slutbetyg. Vi har något som heter indviduellt valt. Vet inte om alla skolor har det? Men ialf man ska antaligen läsa en 100 poängs kurs och en 50 eller tre 50 poängskurser så man får 150 poäng i både andra och tredje året på gymnasiet. I mitt andra år så valde jag en 100 poängskurs och det va dans. Men jag va mycket sjuk då pgr av min diabetes, mådde riktigt dåligt och fick åka in några gånger till sjukhuset så jag orkade inte anstränga mig fysiskt. Hoppade av den kursen och hann då inte börja i en nya kurs så fick vänta ett tag. Tills jag började i en 50 poängskurs som va turism. Efter den kursen skulle jag bara hinna med en kurs till innan skolan sluta för de håller på ett visst antal månader. Jag gjorde aldrig den krusen eftersom den inte va som jag trodde. Så när jag sluta tvåan saknade jag 100 poäng och i 3an hade jag fullt upp med allt annat så va omöjligt för mig att ta igen dem 100 poängen. Så i höstas valde jag först att läsa människor med funktions hinder sen fritidens betydelse. Men sen hade jag matten kvar för att få G. Jag hatar matte och orkade inte ta tag i den. Gjorde ett prov i vintras hoppade några månader och tog tag i det i April igen. Nu har jag ett prov kvar som jag ska försöka göra imorgon om jag klarar det så har jag G i matte och jag har fixat så jag har ett godkänt slutbetyg. Jag hade praktik för att jag va tvungen att ha ett antal timmar från skolan så jag kunde få pengar.


Jag sökte jobb till sommaren på min praktik plats men fick inget så hade väntat mig att bara vara ledig. Men nu ringde de nyligen så jag har fått jobb där. Ska jobba onsdag och tordag sen vecka 27 till 30, alltså fyra veckor. Ska prata om tider och så på onsdag morgon. Fick fråga om jag kunde börja jobba nästa vecka redan. Men det är Jonas ända lediga vecka och vi har ju planerat att hitta på saker då och åka till Blekinge så sa nej. Jag behöver med komma ifrån jag har ju ändå haft praktik, matten och de två kurserna så ett helt slappt år har jag inte haft så ja lite sommarlov ska jag ha!

Måndag

Nu är jag tillbaka från Jonas har vart där sen i fredags kväll och det är därför jag inte haft tid att sitta vad datorn.
Helgen har väl inte vart så spännande eftersom jag suttit och räknat massa matte på lördagen och igår. Har nästan gjort klart hela kapitlet så kanske blir klar med matten imorgon istället för i höst. Tur för mig att det finns de som har mycket mer matte kvar en mig. Annars hade skolan stängt i fredags. Men vi har ialf hunnit med att kolla på en film i fredags, två i lördags och två i söndags. Så filmer har jag som ja kan skriva om. Men kan göra det sen för nu har jag ett antal sidor med kommentarer som jag behöver svara på. :)Vill ha solsken men nä det är bara mörka moln idag :/Bilden tagen av Jonas en solig dag.

Det kärleken betyder. ( del 1 )

Det har gått exakt 2 timmar, 3 minuter och fyra sekunder sen han släppte min hand. Jag har bara suttit på altanen och kollat upp mot himlen sen jag kom hem.  Jag har kollat klockan flera gånger och väntar på att han ska skicka ett god natt sms.  Men han kanske har glömt? Det är nog bara jag som tycker sånt är viktigt. Eller? Undrar om han är lika knäpp som jag? Kanske sitter han med och stirrar på himlen och ler som en fåntratt? Nej men gud vad jag håller på!  Han är ju bara en kille. Eller är han bara en kille? Han får mig att skratta och le som jag vet inte vad. Hans kyssar är bättre en godis och hans läppar är så härligt mjuka! Åh jag blev helt svettig när han satt och höll om mig. Allt va så nytt för mig. Ingen kille hade kollat åt mig förut. Inte ens en kram? Förutom från min duma kusin då som älskar alla tjejer, ja trots att jag är hans kusin. Men han den här? Erik som han heter. Varför gillar han mig? Jag är ingen smal tjej, jag har inte märkes kläder och jag står inte framför spegeln en timma för att göra mig fin. Jag är bara jag en enkel och glad tjej. Men jag var kanske mer en bara det för Erik?

 

Pling, oj min mobil! Det är ett sms från Erik. Okej  mitt hjärta bultar nu men åh jag måste läsa det! Flämtande, glad och pirrig så trycker jag på mobilen för att öppna smset. Med ett lättande över hela kroppen och ett glädje rus från tåran ända upp till huvudet så läser jag smset.  Där står det med  tydliga bokstäver : Hej sötnos tack för en trevlig kväll, jag längtar tills imorgon då vi ses igen. Ska snart gå och lägga mig och jag hoppa på att det är dig jag får drömma om. Sov så gott sen så hörs vi imogon. Puss din Erik.

 

Din?? Vad då är han min nu?  Ännu mer frågor börja komma upp i mitt huvud. Är det verkligen bra att känna så här? Kanske man blir sjuk av att vara kär? Jag kände mig så lycklig men ändå så nervös. Jag visste inte hur morgon dagen skulle bli men jag hoppade på att allt skulle gå lika bra som det hade gjort ikväll.

 

Den natten drömde jag om oss. Alltså mig och Erik.  Vi hade gått längs havet och allt hade vart så fint tills Jerry dök upp. Jerry var en stor kille som var 2 år äldre en mig och lika gammal som Erik.  Han hade börjat skratta när han såg oss två tillsammans. Han fattade inte varför en snygg kille som Erik hängde med mig istället för hans lillasyster som alla visste älskade Erik. Tyvär så lyssnade Erik på han och drog iväg själv stod jag ensam kvar  och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag vaknade av den här drömmen med tårarna i ögonen men insåg efter ett par sekunder att klockan bara var fyra på morgonen och inget av de hade hänt.  Inte ännu i alla fall......

 

 


 

Nu ska jag till Jonas där helgen kommer tillbringas, tid med bloggen har jag nog knappt, men hoppas alla andra får en fin helg ♥

 


Jag klarade det!

Jag jag vet att jag inte nämt i bloggen vad jag skulle göra idag men jag gör det nu. Idag gjorde jag ett prov på algebra= ekvationer. Jag hade ett sjukt stort kapitel på det och har nog försökt lära mig det i två månader om inte mer. Jag va osäker om jag skulle klara det idag men jag gjorde det! Den är en så sjuuuukt stor lättnad. Jag mår så himla bra just nu! Har ett prov kvar men läraren jag hade under det här provet tyckte att jag skulle plugga under helgen. För kapitlet är inte stort och det är inte ett så svårt prov tydligen. Fick även en ny bok som är lättare en den jag hade. Äntligen liksom har bett om det flera gånger men de har bara sagt att jag måste ha den för att jag gått barn och fritid och då kanske man ska undervisa i matte sen. Eller bli lärare. Men jag ska inte bli nått av det så. Men nu ska jag inte tjura över det gammal utan vara glad av det jag lyckats göra idag :)

Bild från mars 09.


Everybody loves me

Igår satt jag och lite kompisar och snackade om en himla massa saker. Bland annat om Viktoria och Daniel. Men jag försökte byta samtalsämne för jag BYR MIG INTE. Liksom vilka är dom? Vad då liksom ska de gifta sig?
Nevars jag vet att de ska gifta sig men jag visste inte när. För varför skulle jag ha koll på det? För mig är det bara två främande obetydelse fulla personer som lever i vår värld så det sååå.

Jag fick dem ialf att byta samtalsämne ganska fort så då berättade jag istället att jag ville bo granne med Henrik Larsson ♥ Dejta med Chad michael lmurray och ha Jonas som pojkvän. Jag menar det kan bli sant. Eller hur? ;)

Jag frågade även Sebastian om han trodde att det gick bra för Jonas att göra lite skönhets operationer så han likande Chad mer, för menar Chad är ju igentligen lite för gammal för mig? Men jag fick bara massa  skratt tillbaka. Hmm taskigt! Jag ska ialf fråga Jonas i helgen ;)

Jag har faktiskt redan sagt till Jonas att om jag träffa Chad så skulle jag utan tvekan vara otrogen med han! Liksom värdt! Hahah =)Klä dig som en ???

Ska iväg till Ella nu och vara borta hela dagen. Hoppas på fint väder hela dagen för då är vi nog ute en del :) Kommer hem senare ikväll nån gång. Har typ inte tid att sitta vid datorn på dagarna är nästan jämt iväg och ja om det är fint vädet så borde ALLA vara ute tycker jag :)

Kanske borde jag ha på mig det här idag? Eller?......Det gäller ju att visa huden så man blir brun? ;)Såå stilligt.. Eller nej!!! Jovars alla skulle kolla på mig om jag gick runt så här ialf;)

Men jag lovar er att jag går i snyggare kläder en så där :)

Monster vs aliens

I lördags såg jag och Jonas även på monster vs aliens.

Handling: När unga Susan Murphy, på sin bröllopsdag, oväntat mosas av en meteor full av geggamoja från yttre rymden, växer hon märkligt nog till en längd av 15 meter och 21 centimeter. Militären rycker in, och hon tas tillfånga och förs till en hemlig statlig anläggning. Där döps hon om till Megarella och spärras in tillsammans med en massa andra märkliga monster.

Min åsikt: Jag älskar nästan alla tecknade filmer och den här gillade jag med! Den va inte seg och underhållande på något sätt hela tiden. Monstrerna är så söta och härliga tycker jag! Ja helt klart se värd film! Den får 4/5 av mig

This story del 2

Den första delen kan ni läsa här ( kolla inlägget under det här så hittar ni det )

 

Mamma levde i ett flott hus hade jobb och fick mat. Så hon höll tyst och bara gjorde det som han ville. Ibland på nätterna kunde jag höra mamma gråta medens pappa skrek "men för fan kvinna jag är kåt." Jag var rädd, så rädd för pappa hade slagit mamma flera gånger. Första gången jag såg pappa slå mamma var när hon ville gå ut med sina kompisar från jobbet. Men pappa ville inte det. Hon fick inte gå ut. Mamma var väldigt omtyckt men hon kunde inte utnyttja det på grund av hans regler.

 

Men mamma gav aldrig upp och hon hjälpte mig med allt, så fort mina kompisar kom hem så ducka hon alltid fram smörgåsar, bullar, glass eller något annat gott. Hon hjälpte alltid mig med läxan och ibland när pappa jobbade över och åkte på konferanser så hyrde hon film med mig och så beställde vi pizza.  Det va då båda mådde som bäst.

 

När jag var 13 år fick jag reda på att mamma hade fått cancer precis som sin mamma. Det var en hemsk tid. Men pappa var faktiskt snällare en vanligt han hjälpte mamma och köpte nytt smink och nya klädet till både mamma och mig. Han kanske älskade Oss trots allt?

 

Två år senare som mamma fått sin diagnos dog hon. Då var jag 15 år.Det sista hon sa till mig var att kolla i en låda som låg i hennes garderob. Där skulle jag hitta något som jag tydligen borde läsa. Sedan mumlande hon fram med tunga andetag, och sa ,  jag vet att du är stark du kommer klara det här och kom alltid ihåg att du har ett hjärta av guld. Jag kommer vaka över dig. Sen släppte hon min hand. Hon var död! jag skrek av förtvivlan. Min mamma,min älskade mamma hade lämnat mig. Jag bröt ihop mamma var borta.

 

Pappa satte sig ner bredvid mig på golvet han höll om mig och vi grät. När vi kom hem sa han att han hade älskade mamma och han visste att han inte behandlat henne väl. Han visste hur mycket hon hade älskat mig och det var han glad för. Sen sa han att han inte var någon bra pappa. Det som nog förvåna mig mest va att han sa att jag var en söt och bra tjej. Att jag hade gjort min mamma lyckligast i världen  och att jag aldrig skulle glömma det,  se gick han ut. Jag var förstummad det var det snällaste som han någonsin sagt till mig. Sen kom jag på vad mamma hade sagt och sprang upp för att ta fram det hon hade sagt att jag skulle läsa.

 

När jag öppnade lådan så hittade jag en fin ask som va svart med lilla fjärilar på. Inuti låg ett rosa brevapper med både glitter och rosor på. Allt va så fint och allt va precis i mina älsklings färger.  Där fanns mammas berättelse. och på de sista raderna stod de, vad som händer dig  så kommer du alltid att vara min lilla flicka. Du kan klara allt bara du vill. Du kommer att bli lycklig och få ett barn som gör dig lika lycklig du gjorde mig. Du är mitt allt. Ta åt dig av vartenda ord. Älskling sköt skolan fortsätt kämpa gör inte som jag gjorde. Det finns andra familjer som gärna vill ta hand om att fina änglar som du. Du måste våga berätta hur det ligger till. Det är min sista önskan att du gör som jag säger och jag litar på dig. Jag önskar dig allt gott i världen. / Din mamma.

 

Jag slog ihop boken. Jag visste vad som skulle göra, jag ville göra allt för mamma. För jag visste att hon vakade över mig. Så nu sitter jag här 20 år senare har två barn på 8 och 2. Har världens underbaraste man som är advokat och själv hjälper jag utsatta barn. Min man träffade jag på en festgenom gemensamma kompisar då var jag 24 och vi gifte oss när vi var 26. Vår lilla Joel  fick vi när jag var 28 sedan kom Mirjam när jag var 33.

 

Nu undrar  ni förstås vad som hände den dagen efter jag läst. Jo jag gick till min kompis, hennes mamma jobbar på socialen och där utträde de mig. Två dagar efter min mamma dött så hittade de min pappa i en dunge inte så långt bort från vår gata hängandes i ett träd. Han orkade inte. Så jag fick komma till en annan familj. De hade två egna barn som var 18 och 11. Jag trivdes, de hjälpte mig mycket och fanns alltid  där för mig. Ingen kunde ta min mammas plats. Jag fortsatte gymnasiet och sedan universitetet. Det gick bra för mig och flera gånger i veckan besökte jag mammas grav och la blommor. Ibland besökte jag även mormors, och pappas. Morfar var också död han hade dött av allt drickande men hans besökte jag bara någon gång. Men bara för att spotta på den. En sån som han förlåter jag aldrig.

 

Varje dag saknar jag min mamma. Men jag gjorde som mamma ville, hennes sista önskan var att  jag aldrig  skulle ge upp och våga berätta. Sen har jag även haft tur. Det ordna sig fast det har varit svåra år så har allt varit gott på slutet. Min familj och mina vänner är mitt liv, även fast inte mamma finns kvar så kommer hon alltid vara den som jag älskar allra högst på jorden.


LOVE

Vad gör man utan sina vänner? Jag har ganska många vänner och det storm trivs jag med. Det finns alltid något att göra och jag slipper vara ensam. Vem skulle man annars sitta och snacka med om allt? Vem skulle man ha alla galna ute kvällar med? Alla helger innan jag vart tsm med Jonas, ja vilka gjorde inte dem värda? Alla semester resor som skulle varit skit tråkiga utan mina vänners sällskap. Alla dagar då man bara haft en filmkväll med ett gäng kompisar med ändå suttit och skrattat så mycket. En enkel finka eller ett lunch besök kan göra hela ens dag så underbar! Även om man inte står alla sina vänner lika nära eller ses så ofta. Så tycker jag självklart om er alla och alla har jag fina och bra minnen med. Alla har en plats i hjärtat och förgyller mitt liv med bra saker!

Vänner är det värdefullaste i livet! ♥


Ja det vart en del bilder. Men sen har man ju även de där vännerna som man bara träffar när man är ute och festar och pratar med då. Har kul med er med såklart! Men blir alldeles för mycket bilder om man ska lägga in bilder på allihopa :) Men som sagt alla som är med och gör mina dagar bra är värda guld ♥

Är du inte klok va?

Mitt egna lilla motto - Du kanske är smart? Men jag är klockren!

Sommren 05. Jag kan med vara barn!Augusti 2005. Galen frisyr!Maj 06 och titta vilken cooling jag är;)06 05? Ja ibland när jag är med mina vänner så klär jag mig i lampa och leker att jag är en gud!Flaskan som kan få en att bli lite snurrig och glömsk! 07 ( Jag drack inte den då, skulle bara visa Carro vad jag hade köpt till en fest som va nån gång senare.)07. Ja det är sådär coola människor spelar gittar!Jag kan skratta med! Oktober 07.Jag undrar fortfarande vad jag gör på bilden? Oktober 07.


Det spårar ur.

Min kusin Emelie tog som sagt studenten i fredags och en hel del av mina kompisar och annat folk som man känner. Jag va inte på någons utspringning men grattande en del via sms och så va jag hos Emelie och åt jätte god mat och tårta :)

Väldigt få bilder men som sagt bättre en inga alls;)Godaste tårtan jag ätit! Åh jag som knappt gillar tårta annars?Super söta Emelie!Studenten själv!Nu vet ni.

Jag vill inget annat en att flytta! Sen jag varit 11 har jag önskat mig saker till hemmet. Jag har velat flytta hemifrån en väldigt lång tid. Men utan pengar kan jag inte. Har försökt få hjälp av socialen men de vägrar hjälpa mig. Fattar inte varför. För hur bra mår jag av att bo här? Jag är glad så länge jag är ensam hemma men när min pappa kommer hem förstörs allt. Han börjar inte med att säga hej. Utan börjar allt med att skrika på mig. Han gör allt för att resta med mig, frågar samma saker dagligen fast jag redan svarat på samma fråga flera gånger. Snackar med mamma om mig som att jag inte hörde eller fanns. Han vet mycket väl att jag hör. Han är aldrig posetiv. Om han inte kan säga något dumt om mig så snackar han illa om mina kompisar eller om min bror och hans barn. För han vet att de betyder för mig och att jag blir upprörd.

Han förstör min hund. Ger henne mat hela tiden, låter henne göra vad hon vill och allt bra jag lär henne förstör han. Han skyller alltid på mig  om något har försvunnit och gått dåligt. Jag blir anklagad hela tiden. Sen när jag försöker sttälla han mot väggen då andra i min familj  och släkt hör så ljuger han en riktig bra histora och jag är för svag så jag blir arg istället och då tror alla att jag är en bortskämd snorrunge.

Han har sagt flera gånger att jag är misslyckad, oönskad, att mina två syskon ska få massa pengar av han men jag inget för jag är inte värd det. Han gör ja som sagt ALLT för att det ska gå åt helvete för mig.

Nyss kom han hem och börja skrika på mig.. Jag som mådde helt okej. Men nu sitter jag här med tårarna i ögonen och försöker trycka bort tankarna om allt taskigt han säger. Mamma orkar inte bry sig. Hon låter det vara så här och ibland har jag svårt att inte bli arg på henne. Jag vill bara att nån ska förstå mig. Men det gör ingen.

Jag borde inte skriva det här. Men varför ska jag skydda han längre? Varför ska inte alla få reda på hur det är? Har inte jag rätt att få folks förstående och respekt. Jag har inte gjort nåt fel. Jag bara vägrar att må så här och leva i det här.

Iväg..

Nu ska jag snart äta lite god soppa till lunch och sen ska jag iväg för att räkna matte. Men har verkligen ingen lust för att åka iväg och räkna matte.. Försökte i helgen men gick åt skogens jedrans svarta hål! Ja lr något sånt. Trodde att Jonas skulle hjälpa mig en hel del. Men nae han tyckte det va för svårt och hans pappa som är skit smart fatta inget. Min matte suger ju!:S Så istället för att ha lite kvar att plugga på som jag hade planerat så är det bara en sjukt massa kvar istället att göra. SUCK! Känns bara meningslöst men, men får se hur det går idag....

Nu måste jag ta och klä på mig och ja fixa mig lite med innan jag äter. Hoppas ni andra får en fin dag :)


Jonas bjöd ju mig på resturang i Fredags och här har ni min blandade kött tallrik. Puh! Jag trodde jag skulle spy av all mat. Men fick lämna kvar fast jag inte ville sen fick Jonas ta lite mat av mig med ;)Ficklök potatis till och ja jag hade ingen aning om va det va men tog en chansning och provade. Men gud vad gott! Rekomendrar det starkt!Flygupvisningen

Tycker de här planen är snygga!Det här planet håller på att lyfta på bilden.Jag skulle aldrig våga flyga ett flyggplan :0

Sjukt mycket flygplan hade de och visade upp!Tjockis flygplan ^^Jag tycker militärer är rätt så tuffa :)Jag tog bara bilder på några flygplan! Bara så ni vet;)Alltså jag tycker inte flygplan är värsta intressanta. Men ville va snäll mot Jonas! För han gillar sånt här så ja jag sa att vi kunde åka! :)Sen va vi inne på flygvapenmuseet också. Det här planet hade blivit nerskjutet och det tog flera år innan det hittades!Lite förstört?Sen kunde man prova på lite olika saker så jag och Jonas la oss i den här och kollade in i en liten ruta där man fick se hur planet åkte och så. Så när det svängde  i rutan kändes det som att man själv åkte flygplan ^^Har två videor med så ska försöka lägga in dem nån annan dag :)

Helgen slut ännu en gång.

Hemma igen efter en helg hos Jons. Efter att varit hemma hos kusin Emelie i fredags åkte ja til Jonas. Vart bjuden på resturang, inget jag hade vetat om i förväg men gullig är han :) Sen somna jag när vi kom hem till han senare. Va väldigt tröt. I lördags va det en lugn dag innehållande film och matte plugg. Idag har vi vart på flyguppvisning och flyggmusuem. Några bilder kommer sen.  Tänkte börja med nu att skriva om filmen vi såg i lördags.

Bröllopsfotografen


Handling: Robin är bröllopsfotografen från hålan i Värmland som får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm. Han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går väl så där.

Min åsikt: I  början tyckte jag filmen var jätte bra men hur längre filmen går så förändrar sig Robin till det negativa och jag tycker humorn försvinner lite och även att den blir lite seg. Det är en bara komedi i filmen utan även jag blev lite iretterad på visa saker och ledsen. Tror ni kommer hålla med mig om ni ser filmen. Men rekomednerar den det gör jag. De får 3/5 av mig.

Nu ska jag svara på kommentare sen ska jag se prinsen och jag 2 som börjar på 3an vid 21. Har velat se den ett tag eftersom jag sätt ettan :)

Vilken dag, vilken kväll vilken natt!

Idag är jag så glad! Gud vad jag älskar när oplanerade planer blir bra! Igår vart det att räkna matte på morgonen sen simma en timma och efter det gå på stan med Rebecca. Sen skulle vi ta en fika men det vart en öl istället och då börja fest suget komma så vi pratade om att festa på kvällen. Jag åkte hem och jag tvekade om jag verkligen skulle ut på en torsdag? Men jag bytte om och åkte hem till Rebecca sen hem till Nina en snabbis och sen ut på krogarna. Träffade min barndomsvän Maria och hennes vän Elin.  Sen Linkan med men han va inte så rolig! ;) Men som tur träffade jag en massa annat folk med!

Drack inte särskilt mycket men gud vad vi hade kul! Skrattade dansade och drev med en snubbe!
Jag börja med att säga till några finländare att jag va afrikan. De fråga vad jag kom ifrån. Men det trodde inte på att jag va Afrikan de bara ass garva och tyckte jag va rolig! Men nästa snubbe jag sa det till ledde till en diskision sen sa han att jag skulle behövas på hans jobb så jag kunde underhålla. Så på måndag ska jag till hans jobb och dansa afrofdans. Tror han!

Han fick våra mejladresser som va helt fel! Sen efter han bjudit oss på både cider och öl så sa vi att vår skjuts hem kommit fast istället gick vi och dansa. Men ja lite synd om han. Men är man 40 år och hänger på ett ungdomsställe och raggar på mig och Maria så få han tåla lite ;)

Underbar kväll ialf! Nu ska jag göra iordning mig och packa och sånt. Kusin tar studenten idag så ska hem till henne och äta, sen efter det åker jag hem till Jonas! Om jag inte somnar på vägen, kom hem vid fyra i natt så har knappt sovit  i fyra timmar ens.

Men galet är kul :)

Fan på lördag är det exakt ett år sen jag satt så här! Galet och kul!
Har en tårta på huvudet av någon anledning? ;)Visste ni det här om mig?

Tre namn jag lyssnar till: Kristin, Chris, Älskling!

Någonting jag tycker om med mig själv: Ärligt talat, så har jag en väldigt dålig självkänsla. Så inget!

Någonting jag inte tycker om med mig själv: Allt? Seriöst!

Detta är jag rädd för: En gubbjävel ( ursäkta språket, men jag är det )

Tre saker jag vill ha varje dag: Glatt humör, Solsken och kärlek.

Tre saker jag absolut inte kan göra:
Stå på händer, prata arabiska, bygga ett slott. Ja listan är låång!

Detta tycker jag om att göra:
Vara med vänner, mysa med pojken eller hunden, festa, resa! Ja massa mer!

Detta vill jag göra just nu: Vinna några miljoner!

Bästa känslan:
När man lyckas med något. 

Värsta känslan: Att komma hem....

Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Resa runt i världen så  mycket som möjligt, flyga luftballong och träffa Henke Larsson ♥

Min käraste ägodel:
Sandy min vovve :) ♥

Något jag vill ha i present:
Ett slott, en miljon, massa kläder, ett flygplan? Men nåå får jag det då? :0

Favoritdjur:
Hundar, delfiner och apor :)

TV-program jag gillar: Two hand half man


Där fick ni reda på lite saker om mig som jag inte tror att ni visste? Nu ska jag iväg och plugga matte. Sen försöka simma en stund om inte min hals fortfarande säger ifrån :/ Efter det blir det att vara med min Rebecca. Så kommer hem sent ikväll. Men ha en fin dag ♥

Ännu mer bilder från kina.

De här va folket vi reste med. Ingen i min och Jonas ålder. Men gjorde inget för ALLA va jätte snäll och roliga. vi skrattade MYCKET ihop :)Agnes va ett geni på att pruta ner saker =) Henns pappa Christer på bild med :)Dem här kom en dag efter oss men fick hoppa in i gruppen ändå för att de skulle slippa ha en till svensk talande guide, lite svårt att få tag i svensk talande guider och vi va ändå en sån liten grupp ^^Våran häftiga och otroligt duktiga busschauförr! Inte lätt att köra i Kina inte!Alla de här bilderna är från sista dagen vi var där. Så här har vi Kinas flygplats.

Väldigt fint för att vara en flygplats tycker jag :)Jag och killen lite trötta och ej ordning gjorda direkt ^^
Jag och min underbara jacka som jag köpte i Kina för 3000. Här kostar den mellan 6000 - 9000 och ja den är äkta! För är köpt i en affär och inte på en marknad och i affärer har de inte kopior. Plus att vår guide sa att det va ett riktigt bra köp :)
Nu måste jag sova. Är jätte trött och har varit det ett tag men suttit och fixat med massa så tiden har bara runnit iväg. Får se om jag skriver imorgonbitti innan jag drar iväg. Annasr blir det till ganska sent på kvällen jag skriver. Så ni vet liksom :)

This story - del 1.

Idiot det är det första ordet i den här berättelsen och antagligen det första ordet som jag hörde när jag föddes. Det var ju något som jag hade hört varje dag så länge jag kunde minnas. Det va tydligen min pappas favorit ord. Eller pappa om han nu ens var min riktiga pappa? Min mamma hade ju varit det hon varit en gång i tiden.

 

Missförstå mig inte nu jag älskar min mamma över allt annat. Men hon var den horan hon var en gång i tiden. Men inte kunde hon hjälpa att hennes mamma dog i unga år i cancer och pappan kastat ut henne redan vid 15 års ålder.Min mormor hade dött när min mamma var 11 och sen dess hade hon fått laga mat, torkat sin pappas spyor och gått i skolan. Inget hade märkt hur dåligt mamma mådde. Världen är väl blind eller så skiter folk i varandra.

Min mamma hade massor av kompisar innan min mormor dog. Efter det hade hon inga. Hon hade inte tid. Alla trodde hon bara skit i dem och var med andra fast hon inte sa det.... Stackars mamma om de bara visste vad hon gjorde egentligen.

 

Min mamma skulle börja gymnasiet men hann aldrig söka in till nått. Hon sa till sina lärare att hon skulle börja på Storbyggnadsskolan och läsa natur/natur där och de trodde henne. Mamma var en som hade bra betyg och missa aldrig en läxa eller kom försent. Så det var därför de inte ana någonting. Min mamma kunde verkligen ljuga också. Hon hade alltid ett leende på läpparna så fort när det var folk i närheten.Men varje natt grät hon sig till sömns.

 

Vid nyligen fyllda 16 årr hoppa hon på tåget till Malmö och vart Malmös egen hora. Som betalt fick hon ett hotellrum att sova i varje natt där hon fick mat och kunde tvätta sig. Kläder och smink hade hon inte råd med så det fick hon sno. Mamma gick varje dag till biblioteket och där läste hon tidningar sökte på Internet och läste alla böcker hon kunde hitta, hon ville verkligen bli något.

 

Den 26 november fyllde mamma 17. Den dagen tog hon inte emot några kunder utan tog ett varv på stan och tog så mycket hon kunde. Hon hatade det, men hon var trots allt tvungen. En vecka senare hade hon ett möte med en man, han berätta att han jobba på en stripp klubb och han var så nöjd med henne att hon fick en anställning och dessutom en chans till att läsa på gymnasiet ifall hon tog av allt och hade sex med honom när han ville utan någon kostnad. Hon skulle få ett hotellrum och där mat in gick och 1000 kr i månaden för att köpa nya kläder. För min mamma var det något stort Därför så tacka hon ja. Allt va bättre en att försöka komma hem till sin egen fyllefarsa. Här slapp hon ialf bli slagen, bli kallad för hemska saker och behöva se på när hennes pappa blev allt mer sjukare. Till våren började mamma att läsa till psykolog och hon stormtrivdes, bok efter bok slukade hon. Hon va alltid den som va klar först med arbetena och fick alla rätt på proven.

 

När mamma var 19 hade hon fortfarande kvar sitt jobb för att kunna klar av att ha råd att leva och kunna plugga. Men det var vid den här tiden då hon träffade min pappa. Om det nu va han som va min pappa? Han var där varje kväll i en vecka och betalade henne bra innan han bjöd ut henne. Han bjöd henne på middag och köpte blommor till henne. Mamma var tacksam för det, hon var inte van vid att få presenter eller att äta på dyra och fina restuarnger. Tiden gick och det fortsatte att träffas så efter några månader fick mamma reda på att hon var gravid. Hon berättade det och han sa att han gillade mamma och lovade att om hon slutade jobba på det där stripp snusket till jobb så skulle hon få ett lyckligt liv med honom. Mamma var osäker men chansade och sa ja hon var ju trots allt med barn och skulle endå få sparken så småningom. Dessutom tyckte hon om barn och inte kunde hon få det värre en vad hon redan haft?

 

Den 15 juli föddes jag och då jag var 2 månader för tidig men ja jag klarad mig fint. Mamma var hemma fru men fortsatte att läsa sina studier. Pappa jobbade inom rikssdagen. Två år senare jobbade hon som psykolog. Äntligen hade hon lyckats.

 

Men pappa hade aldrig gillat mig för att mamma gav mycket tid för mig. Han trodde väl bara att jag va en leksak som man kunde använda lite då och då. Mamma var ju hans leksak det enda han brydde sig om va att hon klädde sig fint och hade sex med honom. Och gjorde det han bad henne om.


Fortsättning kommer...

Bad

I söndags så badade jag i vättern. Vättern som nästan alla tjattar om att den är så iskall. Ja det va kallare en vad det brukar vara i juni. Men jag brukar bada tidigt så att att ta mitt första dopp i juni är faktiskt väldigt sent för att va jag!

Badplatsen som ligger vid ett litet ställe som heter Västanvik.Väldigt litet men mysigt bad.Här känner jag på vattnet, men bada såklart hela kroppen sen.


Åhh

Jag är så arg och ledsen nu. Varför måste jag bara få motgångar hela tiden? Jag klarar av något och blir glad. Jag planerar och tänker att jag äntlligen kan få det här fixat. Men sen vänder allt och alla mina planer spricker.
För att folk ändrar sig hastigt, de ljuger och får mig att tro helt fel saker!

Fan vad jag är trött på att kämpa varenda jävla dag och när jag tror att allt är bra och jag tror att jag ska klara det jag kämpat för så får jag en ny motgång och dåliga nyheter.

Jag är trött på att vara jag! Kan jag inte bara få en vändning? Vad gör jag för fel?

Idag är jag bara arg, trött och ledsen. Jag vill bara lägga mig sängen och ligga kvar där några år. För just nu orkar jag inte mer..


Bara så ni vet liksom....
Komissarie späck

Idag så bjöd jag mamma på bio. En försenad morsdag present alltså. Hon fick välja film och valde komissarie späck.


Handling: Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommersnartpå andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår. Något som leder till något större än vad de kunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas inpå fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.

Min åsikt
:  Fimen va lite väl överdriven ibland och man tänkte bara åh herregud! Nej visst va den rolig och ja sjuk va den verkligen. Va nog den knäppaste svenska filmen jag sätt. Ibland tänkte jag, har jag dålig humor? Eller är det här så kul? Ja roligt hade jag ändå ialf. Så den här filmen får 3,5/5 av mig.

This day

Nu är jag hemma från bion! Kommer berätta senare om vilken film vi såg och vad jag tyckte om den. Innan bion hade jag praktik sen tog jag en promenad till mammas jobb och satt på hennes jobb ett tag för att vänta tills hon sluta och sen gick vi och åt jätte god mat! Mums!

Fick en jätte fin blomma på praktiken idag. Borde inte ens lägga upp bilden för den blev absolut inget bra! Min kamera är ju sönder så får ju ta med mobilen eller med mammas skit dåliga kamera :/


Sista dagen på praktiken

Ja sorligt men sant har vart där i ungefär sju månader om inte mer! Sen nu helt plötsligt ska jag sluta och troligen inte komma tillbaka dit igen, kommer kännas lite tråkigt eftersom jag gillar både de jag tar hand om och personalen. Personalen är verkligen helt underbar det känns som en liten extra familj som man sitter och pratar med om allt mellan himmel och jord och jag har även kunnat öppnat mig lite för dem och berättat om jag tyckt något är jobbigt. Har verkligen mycket att tacka dem för. Buhu känns som det kommer blir tårar när vi ska säga farväl. Ja svårt stt förklara men ja det är helt underbara och har verkligen tagit hand om mig och lyssnat på mig. De har inte bara tagit mig som en praktik elev utan som jag vore deras vän också eftersom de alltid frågar hur jag mår, hur det går med saker, vad jag ska göra i helgen osv. Ja! Fattar ni att jag är fäst vi dem? :)


Har ialf bakat till dem och jag tror det blev super gott! :) Lägger ut recept ikväll eller imorgon :) Efter prakiken ska jag nog ta en promenad sen gå till mammas jobb och efter det ska vi gå och äta något sen ska jag bjuda henne på bio. Lite försenad morsdag present men bättre sent en aldrig! :)

Ha en fin dag ♥

Mamma och jag i turkiet 05.
Bad boys

I fredags efter talang finalen så gick bad boys på tvn. Hade bara sätt tvåan förut så ville gärna kolla på ettan! :)

Handling: Över 100 miljoner dollars heroin, har försvunnit från polisens stöldgods avdelning. För kriminaldetektiverna Mike Lowrey (Will Smith) och Marcus Burnett (Martin Lawrence) var det karriärens största kap, men nu på grund av de saknade ämnena hotas hela Miamis narkotikaavdelning att få lägga ned. Då en nära vän till Mike blir mördad och vittnet till mordet (Teá Leoni) hotas till livet blir plötsligt fallet personligt. Snabba bilar, en läcker kvinna och non-stop action gör Bad Boys till en garanterad underhållning hela filmen igenom!

Min åsikt: Jag tyckte ettan påminde om tvåan men eftersom jag sätt tvåan först så blir det ju lite fel för det är ju tvåan som påminer om ettan. Men det spelade ingen roll för jag gillar såna här filmer då det är både action, komedi och lite loove ;) Will Smith är en stor favorit och hela filmen är bra. Den blir aldrig seg eller tråkig men dock så föredrar jag tvåan liten mer. Men filmen får 4/5 av mig.

Äventyrs golf

I lördags spelades det äventyrs golf med Jonas i Varamon som ligger i Motala. Aldrig spelat det förut men det va kul så jag rekomenderar att testa! :)

Bana 1. Där flaggan står är hålet som man ska i för att klara av banan :)Bana 2.Bana 3.Bana 4. Lite svårt att få med hela bannorna på bilden:PBana 5.Bana 7.Bana 8. Ja det är jag på bilderna i min nya kläning från Bik Book.
Bana 9.Bana 10.Bana 11.Bana 12. De hade bara 12 banor så det här va sista banan.Jag ändrade mig.

Japp nu är jag hemma från praktiken och mår inget vidare är inte helt frisk ännu så ska nog lägga mig i sängen ett tag och vila. Men som sagt i fredags så kollade jag och Jonas på talang. Jag hade innan skrivit att jag ville att han som sjöng opera skulle vinna, Freddy Amigo. Men efter att sätt allas uppträdanden så tyckte jag att nästan alla va värda att vinna. Förutom Cirkus Hans  och Moa hon som sjöng.. Men hade två favoriter ändå och det va Helena Salo och Jill Johsson, Jill vann och gud vad hon va värd det! :)Första helgen i juni

Nu är jag hemma och har haft en bra helg!

I fredags vart det talang final, alla överaskade så jag ändrade mig om vem som skulle vinna men skriver om det nån annan gång. Sen vart det att se bad boys 1 som gick på tv.

I lördags vart det att spela äventrys golf, bilder kommer och sen att sitta ute. På kvällen blev det att äntligen kolla på Avatar, skriver om den filmen också senare.

Idag har vi vart ute sen har jag badat och så har vi gått på marknad. Köpte en ring och bild på den kommer;)

Har inte tid eller ork för att skriva nu, ska svara på era kommentarer sen sova för imorgon blir det att jobba.

Så sov sött ♥

Bilden är tagen i Medevi där Jonas bor och det är han som tagit bilden! :)

Grekiska köttbullar

För ett bra tag sen gjorde jag ju grekiska köttbullar och skrev att jag skulle lägga in receptet sen men glömde det och nu kommer jag ju inte ihåg  vad jag hade i dem eftersom det finns ganska många recept på dem! Men jag tycker att ni kan söka på grekiska köttbullar på internet så kommer de upp massa recept och då väljer ni ett av dem precis så som jag gjorde och så lagar ni till det och ni har en fantastisk lunch/middag framför er :)

Jag gjorde pommes och tsatsiki till :)


Talang final

Nu ska jag åka hem till Jonas, inte så kul att åka buss i 90 min och sen bil i typ 20 min men, men sånt är livet:P

Blir en lugn kväll eftersom Jonas har feber och jag ännu mer förkyld nu en vad jag var i onsdags :/ Så får se vad som orkas med i helgen. Kanske blir att vara ute en del om det blir fint väder :)

Ikväll blir det ialf att se finalen i talang. Ska bli mycket kul och spännande :)

Min favorit i talang är ialf denna man!


Dress

Det va halva priset på allt i Bik book igår. Snacka om det va mycket folk! Fick ialf denna kläning för 124 kr :)Sen köpte jag denna från H.M för 99 kr :)Från H.M med och den kosta 149 kr.Bilderna gör absolut inte kläderna rättvisa. Mycket finare i verkligheten och på mig med;) Haha nej men behövde nya kläningar för använder det både till fest, kalas, finare tillfällen, till vardags och särskilt på sommaren :)

Sen hade jag presentkort med på Ikano och då gäller det i nästan alla affärer och hade kvar 192 kr på det från i julas så vart billiga köp :)

Oj oj

Ja oj oj oj vad jag är trött! Ta hand om alexander gick ialf bra, lite tjurig va han ett tag men det överlevde vi sen efter praktiken vart det att ta en lång promenad i värmen hem till Ella. Jag tog världens omväg så gick säkert en mil? Sen ville Ella köpa bikini så vart ytterligare en promenad eftersom vi gick till Ikano ( ett stort köpcentrum ) Sen gick vi runt där och båda hitta sina fynd. Visar bilder imorgon! Sen promenad tillbaka hem till henne igen och ja nu är jag hemm och ont i fötterna har jag. Börjar en timma tidigare imorgon med så ja ska upp vid halv åtta. Så skriver väl imorgon när jag kommer hem!

Natti ♥

Jag och Ella maj 06


Bebis till praktik.

Japp idag ska lille Alexander följa med till min praktik. Alexander är min systers son. Hon skulle göra nåt prov, hennes kille va tvungen och jobba och mamma hade svårt att ta ledigt. Så fråga dem på min praktik om det va okej, de sa att de va det och jag sa till dem att jag förstod om de inte ville det men ett par timmar gick bra och det är ju bara det så. Men sen är han ju inte ens fem månader en så han kommer nog sova en stund och förhoppnisgvis bara äta en gång. Sen hoppas jag på att han är snäll och bara ligger mest och titar och kanske leker med något. Eftersom jag behöver jobba så mycket som möjligt.

Efter praktiken ska jag hem till Ella. Får hoppas jag mår bättre imorgon så jag orkar mer allt. Om allt blir av som jag hoppas på så blir det kanppt någon bloggning ialf. Men ni klarar er nog ;)Ringar

När jag va på ekenäs och riddarspelet så hade de ju som sagt marknad där med så jag köpte då en ring :)

Han som sålde denna ring sa att de här ringarna gjordes i Frankrike på 1500- talet. 140 kr fick jag betala för den.Sen fick jag även en ring av Jonas, fast jag sa att han skulle köpa den. Men karlar! 80 Kr kosta den ialf.
Nu ska jag försöka somna, mår som sagt inget vidare och är en lång dag imorgon! Sov så gott ♥
Männen kan inte leva med oss men heller inte utan oss.Ovasett vad en man ger en kvinna så kommer hon att ge dig någoting bättre.
Ger du henne en spermie så ger hon dig ett barn.
Ger du henne ett recept så ger hon dig ett mål mat.
Ger du henne ett hus så ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende så ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar och förstorar allt.

Kinas frukostbuffe

Nu börjar jag bli lite små hungrig och kallsvettas gör jag men nej jag ska inte ha feber! Huvudet börjar göra riktigt ont med och det är riktigt varmt ute! Det gillas inte att det är så varmt och skönt ute när man mår så dåligt. Men ska iväg och räkna matte ialf, får se om jag bara är där en stund eller om jag kommer hem framåt kvällen. Försöka ska jag göra ialf! :)

Tänkte bjuda på lite bilder från Kinas frukost buffe som vi fick varje morgon så jag kan läska er lite! :)

Min mor som tagit de här bilderna och ja hon kan inte för det mesta ta bra bilder;)


Ja som sagt man ser ju inte så bra? :/


Alltså hon skulle ju ta kort på maten? :0 Men ja ni ser ju att det fanns mkt mat att välja på ialf:S :P


Jätte goda omeletter gjorde han :)


Där fanns muffins, winnerbröd och smörgosar


Ja dåliga bilder men nu har jag visat dem ialf :) Hoppas ni andra får en bättre dag en vad jag kommer ha;) ♥


Ledsen i ögat.

Just nu mår jag inte så bra, halsen har bara blivit värre och värre sen i söndags. Känner mig varm med så hoppas inte jag har feber. Vågar nästan inte kolla :/

Men har sätt att det är flera av er som frågar vad jag gör om dagarna så därför tänkte jag skriva ner vad jag gjort hittils.

Måndag - Pluggade matte i nästan 90 min tror jag och sen simma jag även i 90 min.

Tisdag - Pluggade matte igen, men den här gången i en timma.  Sen va jag ute och gick några km. På kvällen va jag hos min kompis Matilda. Snackade en massa om allt möjligt och planerade lite inför sommaren :)

Onsdag ( idag) Hade tänkt att simma men tror jag måste hoppa över det :/ Sen skulle jag träffat min vän Nina ikväll men hon mår inget bra och är sjuk så blir inte så. Ska ialf plugga matte idag med, är ju andra som pluggar där jag brukar få hjälp på onsdagar med så blir säkert att äta med folket som är där för vi brukar få super god mat och sen umgås lite med dom med :)

Inga nya bilder har jag på Matilda och mig tyvär. Den här är ifrån 08.Soran Ismail - Parlamentet
Jag kollar ju som sagt ytterst sällan på tv så missar jämt parlamentet men har sett Soran live faktiskt och ja han är ju inte bäst men gillade de här klippen med han :)  Vad tycker ni om han?

Riddarspel

Nu lägger jag in dem sista bilderna från Ekenäs och riddarspelet. Så slipper jag glömma att lägga in dem och låta vissa av er vara nyfikna och besvikna på att missa något. Menar varit jätte dålig på att lägga in bilder från Kina. Va liksom där från den 26 februari till 5 mars. Men har bara få bilder kvar så jag lovar er att de kommer in i de närmasta dagarna :) Men nu blir det bara bilder från riddarspelet som sagt :)

Lite uppvisning fick vi! Både sidorna skulle bua och applådera men en gycklare tyckte inte det var bra så han buade och tjoade på sitt sätt och det slutade med att han klädde av sig ;)Adelsmän va de rika folket och det är de två som går först i blått.


Adelsman.De som är med på den här bilden hjälpte  till att ta fram och ta bort grejor.
Riddare
Ni ser de där sakerna som står frame på bilderna? Ja de skulle plocka upp ringar med lansar, skära äpplen med svärd och slå till en sköld så en kula skulle snurra runt ett antal varv.Bilderna ser lite tråkiga ut men va Jonas som tog dem, jag hade tyvär ingen kamera :/ Så vart bara med Jonas mobilkamera! Men har en video som Jonas spela in men tyvär spela han in hela tiden så den är för lång att lägga in. Får se om jag kan klippa till den. Så ni får ursäkta att det va dåligt med bra kort ( skyll på Jonas)Du finns kvar.Jag saknar dig hela tiden. Allt som hände går inte att glömma och även om de som
känner/kände oss säger att inget av det som hände va mitt fel. De vet inte vad de pratar om. De va jag som lätt dig träffa fel människor. Jag blundade för länge och öppnade ögonen när det redan var för sent. Knark kommer nog alltid vara en av mina största fiende. Jag förlorade en av mina bästa vänner på grund av det, och ja tycker testa är fel också! Jag blir förbannad när folk tar det som ett skämt. Jag har aldrig testat och jag tänker aldrig tillåta mig själv igen vara så blind och inte se när folk i min omgivning blir beroende. Om jag hade varit smarate hade det kanske aldrig gått så långt?

Så om ni vet någon som knarkar så prata med den personen! Om den inte lyssnar så se till att den får hjälp. För annars kommer det gå för långt!


Medeltida musik.

De spelade även musik när vi var på Ekenäs slott och ja tyckte om den musiken. Tycker den är härlig så  ni kolla och lyssna på det här klippet :)

Inte världens bästa inspelning men man hör och ser lite ialf :)Ja det är Jonas som pratar på slutet ^^

RSS 2.0