Kärleken?

Satt nyss och tänkte på en gammal vän. Eller vi har känt varandra i fem år. Men inte pratat på något år nu, innan det va vi osams ett helt år på grund av mitt ex..De två va kompisar jag och mitt ex hade träffats på en fest och då börjat hålla på igen för typ fjärde gången? Min kompis gillade mig då och berättade det för mitt ex och då trodde han att jag gilla han med så han liksom sket i mig efter det och då vart jag sur på min kompis för jag hade ju börjat gilla mitt ex igen. Aa så dumt allt blev. Men jag och exet är kompisar som sagt nu och vi skulle aldrig vilja försöka igen. Vi passar bäst som vänner och det är Jonas jag vill vara med! Men ialf efter det har vi inte hittat tillbaka till varandra igen, jag och kompisen alltså. Han ställde jämt upp för mig. Fick sova hos han ofta, skjutsade hem mig eller såg till att jag kom hem. Vi satt ofta och bara snackade, kollade film eller festade ihop. Han bjöd på mat, lånade mig pengar, och jag fattade aldrig att han gillade mig fast att det va ganska uppenbart. Han hade till och med sagt att han gillat mig när jag blev tsm med hans kompis men ändå lyssnade jag inte då och lätt det gå ett år till innan jag öppnade ögonen och fatta allt. Min tjejkompis har till och med berättat att han ofta undra vad han gjorde för fel eftersom jag inte såg han! Han hade till och med gråtit när jag och min vän Robin hade umgåts med varandra mycket en tid. För alla trodde vi gillade varandra och det gjorde vi med, men vi va ändå alltid bara kompisar och är en idag. Robin är nog bland de underbaraste, och sötaste människorna jag känner. Han är min lillebror fast att han är två år äldre.

Fina killkompisar har jag ialf :) och världen bästa kille som jag älskar ♥

Jag tog ALLTID hans kepa! Både bilderna är från 07!




Saknar den här grabben ialf! Även fast det va jag som valde att låta det blir så här. Men man får väl ångra sig?

London Bridge ( dag två)

Båten som vi åkte med längs floden stannade vid vackra London Bridge.






Vi gick såklart upp på bron.



Sen kunde man åka hiss upp till toppen och gå inne i bron så det gjorde vi och det va häftigt!



Utsikten från bron!


Blodprov och min diabets

Va på vårdecentralen förut idag och skulle ta blodprov eftersom jag ska på diabetes kontroll på sjukhuset på torsdag. Så va det ialf en en tjej där innan mig som var livrädd. Jag fick smitta i mellan medens hon tog kissprov så länge och sen när jag precis hade tagit blodprovet kom hon in och fråga mig om det gjorde ont. Jag sa att det inte gjorde det och sa att det kändes som ett myggbet och fråga henne om hon tyckte att det gjorde ont. Men då sa hon nej och skratta lite. Sa till henne att hon absolut inte behövde vara rädd för jag hade tagit såna prover sen jag var fem år och det hade gått bra för mig. Så tror hon vart lite lugnare ialf. Stackars tjej!

När jag ändå är inne på ämnet kan jag ju berätta om min diabets för många frågar så ofta om den. Jag fick diabets för 15 år sen, skulle då snart fylla fem år. Jag minns inget liv utan sprutor. Men i början va jag själv rädd. Mamma har berättat att första gången jag skulle ta en spruta i benet så fick flera hålla fast mig för att jag sparka så mycket och var rädd. Men när jag väl fick åka hem sen så hade jag visat för en annan liten tjej att det inte va farligt eller gjorde ont. Jag hade tagit nästan alla dockor på avdelningen jag låg på så då fick hon dem i sin säng när jag skulle hem. Tack vare det jag gjorde slapp hon vara rädd. Lite gullligt av mig;)

Skit dålig bild men det är jag och alla de som tog hand om mig!


Vad hände?

Det blev en rolig och lyckad kväll igår! Började som sagt att dricka hemma hos Maria med henne och Emelie. Vi kollade på idiotiska klipp med Kissie, lyssnade på musik och snaclade en massa. Efter elva tiden cyklade vi in till stan. Inga olyckor skede, gick till och bra att cykla och dricka corona samtidigt. Vingligt va det inte heller!

Sen kom vi till krogen och jag hinner inte ens gå in förerens jag stötter på mitt ex. Ja vi umgås inte men vi pratar när vi väl ses och jag tycker om han mycket som kompis! När vi väl kommit in köper vi en drink och går runt lite, blev dans också. Sen gick vi till mysiga 55an och snackade med min favorit bartender. Beställde hans special drink, som jag och Rebecca döpt om till " sex med en bartender" för den heter ju inte så igentligen! Sen tillbaka till nationernas där måndagsklubbens säsongsavslutning höll till. Emelie drog vid en halv 2 men jag och Maria fortsatte och dricka och dansade så att svetten rann!

När krogen stängde, så stod vi i kö för att köpa kebab i en evighet, Maria vat sur på några puckon som trängde sig. Jag stod och garva åt dem för att jag tyckte killarna va duma i huvudet.  Fick ialf våran kebab till slut så satt med någon brud som Maria kände och sen hennes kompis och snacka ett tag. Sen fortsatte snacket med en killkompis till mig och när han stack så började vi snacka med några andra.

Det slutade med att Marias mamma kom och hämta oss för att Maria inte orka cykal hem, och min cykeln slängde vi in i backluckan och backluckan åkte upp flera gånger! Haha kunde inte annat en garva. Sen fick jag sitta i den där killen knä, smidigt va det! Men kom hem ialf strax innan fem så blev en lång, lyckad och galen kväll/natt


Party, party!

Nu sticker jag iväg till Maria tar bara några minuter att gå till henne, där blir det förfest med henne och Emelie sen ska vi cykla in till stan och hem, haha kanske skulle behöva knäskydd,armbåsgskydd, och hjälm? Nej då det blir nog bra. Ska dansa gärnet ikväll ialf, hoppas jag på ;) Gott ska jag dricka med.

Aja nu kööör vi!

Maria och Emelie från föra året innan sommaren!


Båt längs themesen ( fortfarande dag 2 )

Jag och mamma åkte ju med den där bussen som man kunde hoppa av och på så mycket man ville när den körde runt vid massa turist ställen och i den biljetten ingick det att man kunde få åka båt längs floden Themsen så vi gjorde det och här kommer bilder där ifrån.








En massa snygga och häftiga byggnader helt enkelt!

OFF

Jag försvann lite där över helgen från bloggen och lite annat, men de brukar jag ju göra;)

Jonas kom till mig vid fyra tiden i fredags ialf så då vart det häng här till en sex då vi åkte till systemet för att jag skulle ha dricka till idag, sen ikano en sväng och efter det Ljungsbro Marknad. Va en ganska liten marknad och inget att ha direkt. Men köpte gris öron till min Sandy så hon vart överlycklig när jag kom hem med det!

I lördags jobbade jag från 06:45 - 18, ett långt pass. Men i några timmar var vi iväg på ett mysigt ställe där det var tipspromenad, fika, lotterier och dans. Så det va ju rätt så kul :) När jag slutade åkte jag hem till Jonas, där va det grann fest så vart att käka lite med hans garnnar och sitta oh snacka.

Igår följde Jonas med mig hem och så jobba jag 15-21:30, sen när jag kom hem var Jonas kvar här så vart att kolla på film med han.

Nu är det måndag igen och jag ska fixa lite saker och ikväll är det party! =)

Örhängena köpte jag på ur&pen när vi var på ikano för 29 kr.


Piercingar

I oktober är det fyra år sen som jag tog hål i tungan och i våras va det sex år sen jag tog min piercing i näsan. Tiden går fort och jag har absolut inte tänkt på att ta ut dem.

Jag har även velat ha i läppen för tycker det är skit snyggt, men det lär nog inte bli av. Men har vart sugen på att ta på ett annat ställe i över ett år nu. Funderar på att göra det snart! Ska bara kolla upp lite saker med det och tänka efter en gång till innan jag gört, men jag tror jag kommer att göra det. Om det blir hemskt så får jag väl vara tråkig och ta ut den? Har aldrig ångrat den i näsan eller tungan så..

Har även två hål i höger örat och ett i vänstra. Men alltid velat ha mer i öronen, bara aldrig gjort det konstigt nog. Men snart får jag se till att göra det!

Äckligt svullen när man precis hade gjort det!



Något fräschare och snyggare när det läkt?



Buckingham palace ( dag två i London )

Det va sjukt mycket folk så man kunde knappt ta kort, för när vi kom höll paraden på. Så såg bara jätte lite av den. Sjukt surt! Den va bara en gång om dagen också:/ Så om ni ska dit är ett tips att kolla upp när paraden är innan ni går dit!









Från i söndags.


Happy girl!

Nu är jag hemma igen från dagens äventyr. Maten va god som vanligt, Matilda och jag snackade en massa. Jag hittade inget på stan men hade ändå inga pengar till det, eller ja trodde det. Hade fått hem min lönespecifikation när jag kom hem så blir nog banken i morgon så att jag får in pengarna på konto med!

Det gick föresten jätte bra på min volontärutbildning. Ser i fram emot nästa gång! Jag är yngst. De andra är mycket äldre en mig, men det gör inget för alla som var där va super trevliga! De fråga lite om vem man var och varför man ville vara där och vet ni vad jag får höra då? Att jag är klok! Jag vart så chockad men glad. Herregud jag känner mig jämt dum i huvudet men nu får jag höra att jag är klok. Fan jag mår bra efter det som fan.

Nu kanske ni tycker jag överdriver för en sån kommentar men innan har jag fått höra dagligen inte så specielt snälla saker, så då tror man inte att andra ska gilla en eller tycka att man är klok. Särskilt inte från någon man knappt pratat med eller som man bara träffat i någon timma!

Matilda på bild!



Host men ändå glad.

Jag är trött idag, hostar,har huvudvärk och svettas? Ingen tid för att vara sjuk nu! Hinner inte vila idag, får vila ikväll eller ja natt? För först in till stan nu och äta jätte god kina buffe, fast det är inte riktigt kina mat. Jag har ju liksom vart i Peking så jag vet hur det ska smaka! Men den buffen är jätte god ialf. Sen ska jag på en volontärutbildning från 14-16 och efter det möta upp Matilda igen och gå på stan. Så får se när man kommer hem!

Jag är skit glad för att jag kom in och att jag får bli volontär, ska bli så jäkla kul! Äntligen kanske det händer något extra kul i livet? Aa nu köööööör jag!


Bilden är tagen föra sommaren då jag också var en glad tjej!

!

Big Ben

Kom nyligen hem, så slänger upp lite mer bilder från London. För är lite seg  och trött i huvudet och då är det väl ingen ide att skriva massor! De flesta gillar ju ändå mina London bilder så! Ska se fångarna på fortet sen, på tv4s hemsida. Vart iväg varje kväll så missat alla avsnitt hitills och jag vill faktiskt se det! :)

Big Ben! Jag älskar den!!!





Om man kan vara kär i en byggand så är jag kär i Big Ben!!

Hos Nina

Hallå, hallå!

Sitter hemma hos Nina nu, kom nyss tillbaka från ett möte. Ja imorgon kanske jag börjar på en volentär kurs. Bara så där liksom. Går fort när jag väl besämt mig. Men väntar på ett samtal så får se om det blir av eller inte. Men jag hoppas verkligen det!

Resten av dagen blir det att vara med Nina, blir nog stan en sväng med. Det blir en bra dag :)

Väldigt "fin" bild Nina har på sin dator på mig ;) Ser ut som jag sitter och funderar på något?


St James park ( dag två i london )

Försökte träna på motions cykeln nyss men klarade bara av fem min sen gjorde det för ont. Aj sa revbenet så jag fick ge upp, kan ju inte låta det bli väre! Men ska hem till Nina nu ialf. Ska sova där och tillbringa morgon dagen där med så medens jag är borta och kanske inte skriver så får ni njuta av dessa bilder så länge!







Va en väldigt fin park! :)

När får vuxna skäll?

Ofta får vuxna bete sig som de vill. Folk har nästan alltid ursäkter för dem. Men så fort vi unga gör misstag eller beter oss illa så vill inte folk ursäkta oss lika mycket. Jag vet att det är så för jag är van vid det. Som min pappa han får göra vad han vill, han får bete sig som han vill. Folk bara ursäktar han. Men när jag blir arg och säger ifrån så är jag omogen och överdriver. Men han kan säga precis vad han vill, hur illa han en behandlar mig och andra så är det ju inte hans fel att han gör det? Det är ju mitt fel eftersom jag är en bortskämd unge? Idiotiskt. Jag orkar inte tänka att allt är mitt fel hela tiden längre. För det kan det inte vara? Hur skulle jag kunna lyckas med att göra en människa ond.

Så till en annan sak. I fredags när jag var ute vid rix fm, stod jag och mina vänner i öltältet runt ett bort som va ganska högt och då kommer en ganska stor man och ramlar in mig så jag trycks in i bordet. Ont gjorde det! Jag fick en spricka i revbenet på grund av det. Matte fick sin öl utspilld så han sa till han och den där gubben bara garva lyfte upp matte och slog till han. En vuxen karl hoppar på en 20 årig kille? Vakterna brydde sig inte. Men några andra karlar gjorde det. Han fick köpa en ny öl till matte. En ursäkt vägra han att ge. Man hade ju hoppast på att han skämdes men icke. Det va ju inte hans fel. Det va ju vårat eftersom vi stod i vägen? Jo vuxna är såna svin ibland!



Film och film.

I lördags så kollade jag och Jonas på film, väldigt ovanligt att vi gör det? ;) Så jag tänkte ialf skriva och berätta om dem, folk vill ju alltid ha film tips så :)

Big daddy



Handling: 32-årige Sonny Koufax har spenderat största delen av sitt liv med att försöka undvika allt slags ansvar. Men när hans flickvän lämnar honom, för en mycket äldre man, måste Sonny på ett eller annat sätt försöka bevisa att han är redo att bli vuxen. I ett sista desperat försök att imponera på sin tidigare flickvän, adopterar Sonny den 5-årige Julian. Men flickvännen blir inte imponerad. Inte ett dugg. Och Sonny? Han kan inte bli av med Julian igen.



Min åsikt: Det här va en rolig film och Adam Sandler är ju alltid så bra! Älskar även filmer när så söta och sköna ungar är med och gör filmen ändå bättre! Absolut en sevärd film! Den här filmen får 4,5/5 av mig

Anastasia




Handling:Anastasia är baserad på en sann berättelse och bjuder på fartfyllda äventyr och intriger som kommer att fånga hela familjen. Fantastisk animation och några av världens främsta röster - Meg Ryan, John Cusack och Angela Lansbury - ger en trollbindande blandning av äventyr, romans, komedi och musik. Kritikerna har rosat denna berättelse om den ryska prinsessan Anastasia och hennes envetna kamp för att finna sin verkliga identitet. Medan skuggan av revolutionen faller över Ryssland, flyr Anastasia, den kungliga familjens yngsta dotter, och klarar sig med nöd och näppe. Flera år senare möter hon den stilige sol- och våraren Dimitri. När de beger sig av till Paris för att kräva Anastasias rättigheter, står de istället öga mot öga med den ondskefulle munken Rasputin och fladdermusen Bartok. Följ med på ett magiskt äventyr för att lösa ett av 1900-talets största mysterier!



Min åsikt: Filmen är fin, rolig och spännande, en film som man kan kolla på nån gång så där men jag skulle nog inte se om dem. Även fast den var bra så räcker det att se den här filmen en gång känner jag. Men ni kan absolut se den som sagt! Den får 3/5 av mig.

In this moment.

Nu är jag hemma igen, vart en väldigt lång promenix med Maria och sen satt vi och snacka i bilen i en två timmar med. Biljetter köpte vi med för 80 kr så på måndag blir det galet och då menar jag GALET! Emelie ska också med, så det kommer bli kanoners!

Nu ska jag ta et varmt bad, är frusen efter att ha blivit varm och sen blivit lite nerkyld i bilen:P Är ju en dag imorgon med så ska inte stanna uppe hela natten, räcker ju med halva :)

Natti ♥

Här är Emelie, Maria och jag från början av föra sommaren då vi va ute på studentfest!




Från igår!





De här två videorna är från igår när jag va på den där vikinga grejen!

Väntar på att maria ska hämta mig nu för vi ska iväg och köpa biljetter till en stor fest som ägs rums nästa måndag! Säsongs avsultning på måndagsklubben. Tänkte gå ikväll först men har inte råd med båda och tror nästa måndag kommer va helt galen! Sen blir det en lång promenad med henne och snacka om allt. Va jätte länge sen vi sågs!

Houses of parliament ( andra dagen i london)

När jag såg det här huset så tyckte jag det va så otroligt vackert. Jag vart lite kär i byggnaden!
Nästan så att man borde bli politiker i London bara för att få jobba i en sån vacker byggnad?







Visst är det fint?!

Ingen humor, eller?

När jag är övertrött, lite smått uttråkad, eller bara väldigt glad och bara vill duma mig med Carro kan det gå till så här.









Ta inget på allvar. Det ska man nog aldrig göra när vi två pratar eller umgås och ja ni blir inte rädda för mig nu va? ( det ända ni ska ta på allvar är att vi faktiskt pratat en hel del med idol philip och ja jag fick en puss av han:P haha! )

Jag svarar!

När jag va borta i London så hade jag en frågestund men va tråkigt nog bara två som gav frågor. Jag tycker bara det är kul att svara på frågor, så fråga på jag svarar och vissa frågor hamnar i ett inlägg och då blir ni länkade såklart!

http://ffelli.blogg.se/

vilka bloggar följer du?: Jag följer mina nära och käras regelbundet men av de kända så är det kissie och Kenza.

Har du nån speciell förebild?: Ja det har jag, sen jag var 10 har jag avgudat Henrik Larsson. Alltid när jag skadade mig i fotbollen och innebandyn så tänkte jag alltid på att han aldrig gav upp, så jag gjorde inte heller det. Nu kanske han inte är någon stor förebild längre dock, men han är fortfarande min stora idol!

http://sofiahanden.blogg.se/


Vilken är din favorit privatblogg? :)
Min favorit blogg är min brors fru blogg. Sandra heter hon och ni kan själva gå in och kolla på den här. Anledningen till att det är min favorit är att hon ofta lägger upp fina och roliga bilder. Hon skriver mycket om hennes två barn som jag då alltså är faster till och som faster älskar jag att läsa om de där två tokungarna. Träffar dem tyvär inte så ofta eftersom de bor i en annan stad en bit här ifrån.




Vikinga uppvisningar

Idag har jag och Jonas varit på ett vikinga evenemang. Va även igår med men då mådde Jonas dåligt så vart en film kväll. Vilket va jätte synd eftersom det hände en hel del här då, t.ex musik uppträdanen och markander eftersom det var stadsfest. Men, men man kan inte få allt kul. Va en stund på rix fm i fredags och krogen blev det med. Men jag tog inte bilder och de andra två jag va med lyckades bara ta nån. Men ska väl be att få dem så att jag har nån fin/kul bild från kvällen. Berättar mer om fredagen kvällen sen för nu blir det bilder från idag.

Strids uppvisning.




Fakiren Curry va så sjuk och rolig!!






Inte så många bilder men har ju bilder att lägga upp från London och 30års fest så utan bilder lär det inte bli på ett på ett bra tag i den här bloggen ;)

Videos från det här och annat ska jag med försöka att lägga upp :)

Dag två i London ( Horse guards )

Våran andra dag i London så bestämde vi oss för att ta en buss som går till i stort sätt alla turist ställen i London. Man får en biljett för 24 timmar och kan hoppa av och gå på bussen så mycket vill. Visa ställen kanske man inte vill besöka men kan ju vara kul att ändå ha åkt förbi dem. Så om ni åker till London rekomenderar jag att ta den här bussen. Vi såg så mycket och gjorde så mycket. Ja herregud vad vi sprang runt. Så har en massa bilder från den här dagen, men börjar lägga in bilder från ett ställe!

Trodde först att det här kunde vara buckingham palace, men så va det inte!





Vakter och hästar.






Alla skulle ta kort med vakterna och jag va ju inte tvungen att vara sämre! Har en bild med en annan vakt också men den bilden är ännu fulare en den här så räcker med att bjuda på en ;)



Första dagen i London ( Hyde park )

Vet att en del väntat på bilder från London och att jag varit dåligt på att skriva men vart med Jonas och sen även varit sjuk så har inte orkat bry mig om bloggen men nu börjar jag med att lägga in några bilder från London!

Kensigston garden.




Hyde park.





Minne av prinsessan Diana.



Andra minnes statyer.




Världens olika religoner.







Hyde park va mega stort!




Har massa mer bilder från andra ställen att visa både roligare och finare en dem här. Men räcker med några i taget. Blir för mycket annars. Så håll ut! De kommer fler!


Hemma från London!

Jag är hemma! Men trodde dock inte att jag skulle komma hem.... Kaos igår, mamma lyssnar inte, mamma förstår inte engelska.. Vi tog tunnel banan ialf.. Den vart försenad, den tog lång tid. Vi missa in checkningen med 10 min. Men som TUR var fick vi åka med ett annat flyg. Bara 75 min senare. Dock fick vi betala 6000 för det. Det flyget blev 30 min sent! Varför kunde inte vårat blivit det? Då hade vi hunnit checka in! Ja mycket strul men jag är hemma nu och är förkyld! Men ska iväg på 30års kalas nu så bara att bita ihop! Bilder från London kommer så småning om!

Min bror fyllde 30 i torsdags och hans Sandra fyller inte 30 förens nästa år men det blir stor kalas för båda idag!

Bror med deras gamla vove på bild. Från sommaren 07!


Frågestund!

Jag kör på en frågestund medens jag är borta så fråga på nu! ( är i London från imorgon till fredag natt, läs inlägget under om det! )

OBS inga frågor om hur länge jag har bloggat eller varför jag bloggar. Har svarat på de frågorna så många gånger. Ni kan kolla här så hittar ni svar från min andra frågestund jag haft, är nästan längst ner på sidan!

Men frågor ni kan ställa är ju: Var är du född? Vad heter din hund? Håller du på med någon sport? Hur lång är du? Vilka andra länder har du varit i? Hur många syskon har du? Vad jobbar du med? Hur länge har du vart tsm med din kille? Favorit färg? Favorit affär? Har du någon idol? Hur gammal va du när du fick diabetes?

Ja bara ett par exempel finns så mycket ni kan fråga så bara att sätta igång :) Ni som frågar bli såklart även länkade till eran fråga :)


Ha det så kul nu, för det kommer jag att ha! Puss ♥

Hej då Sverige, hej London!

Nyligen hem kommen från jobbet men nu drar jag till stockholm direkt, sover på hotel där i natt för imorgon bitti åker jag och mamma till London! Ska bli skönt att komma iväg och ska bli kul! Kommer hem på fredag natt igen så fyra dagar spenderar vi i London. När jag kommer hem blir det  att sova direkt för på lördagen ska jag iväg på 30 års kalas hela dagen och kvällen. Ser jag fram emot och på söndagen och måndagen är det jobb. Så får se om jag skriver på söndag kväll eller måndag igen?

Jag hoppas ni alla andra får en bra vecka :) ♥

Sist jag va utanför Sveriges gränser va när jag va i Kina nu i vintras!




Bilder från bergs slussar.

I fredags var jag som sagt i Bergs slussar, va forever young där. Konsert med 80 tals musik. Men kosta över 600 kr för att gå in. Sinnessjuk dyrt så va som sagt utanför i området, hörde inte musiken så bra alltid men verka ändå inte va något att ha! Nästa år om jag ska dit så vill jag ha med ett stort gäng kompisar och godsaker att äta och sen dricka gott med. Va jätte sugen på att dricka man ovärdt när ingen av de jag åkte dit med skulle dricka och de andra som drack kände man ju inga av så ja.. Va där från 20 till 24 då Jonas hämtade oss. Va lite så segt i mellan åt men va ändå en helt okej kväll!

Här kommmer bilder!









Nu ska jag sova. Jobb i morgon från 07:00 till 16:00. 9 timmars jobb... Men jag överlever! Lämnar ju sverige sen på tisdag så ;) Vet att nästan ingen vet vart jag ska höhö ;)

Söndag.

Halloj!

Jag är hemma igen och har vart hos Jonas sen fredags natt. Han hämtade mig i bergs slussar eftersom det aldrig blev att dricka. De jag skulle dricka med drog tidigt och de jag drog dit med skulle inte dricka. Satt med folk sen som drack, men visste inte när någon skulle hem eller något så jag skippa alkoholen helt och hållet istället.

Vart en lugn dag och kväll i lördags, eller Jonas skulle skjutsa sina föräldrar så jag hängde med sen skulle han hämta sin nya dator och sen pilla han med den då jag vila för att jag måde dåligt sen blev det någon halv dålig film på kvällen och sen den tredje vågen som såklart va bra! Hade sätt den innan men inte Jonas ^^

Idag har vi vart på netonet och tornby. Jonas behövde grejor till datorn och jag med. Har äntligen en fläktskärm eller vad man nu ska kalla den för, till datorn. Sen ett nytt mobilt breband eftersom det gick sönder i fredags. Hmm, illa... Fick låna pengar av min snälla pojke. Tur det för behöver internet men har inte råd att betala det just nu :/..

Hade ju presentkort på Ikano med som jag fick av Jonas när jag fyllde så köpte..

Denna vita skjorta 99 kr H.M



Sen den här för 149 kr också från H.M



Nu ska jag svara på kommentarer sen packa upp väskan, lägga in ren tvätt i garderoben, duscha och börja packa en ny väska. För imorgon kväll drar jag till stockholm och sover på hotell över natten! Berättar sen vart jag ska ;)

Drar nu!

Nu drar jag iväg på roligheter, tror det blir att dricka trots allt. Men jag vet icke om jag kommer hem i natt eller om jag inte kommer hem förens söndag kväll igen. Den som överlever helgen får se!

Ha bra kväll allihopa ♥

För två år sen i bergs slussar!


Det goda humöret.

Just nu är jag på ett gott humör! Har jobbat klart för dagen, äntligen fått arbetsförmedlingen att förstå något ( tror jag ialf?! ) Sen bestämt med Steff när vi ska åka ikväll. Där emot vet jag inte om det blir en nykter kväll eller inte. Spelar väl inte så stor roll. Huvudsaken är att jag ska ut i det faktiskt så fina vädret och umgås med folk!

Men nu ska jag nog ta en dusch och sen vila ett tag, ingen vidare sömn inatt som igentligen inte är något ovanligt men behöver lite vila ialf!

Jag i berg 08, va där med ett gäng härlight folk, drack lite och lyssnade på magnus uggla!



Hemma från Vadstena!

Har varit en lång men en trevlig dag! Kom nyligen hem och måste sova snart! Ska upp sex imorgon för börjar jobba 06:45 så då blir det att slita fram till 14 då jag slutar!!! Blir att åka och lyssna på musik, umgås med några mongon och hälla i sig lite nyttig alkohol vätska ;) Så jag längtar till imorgon kväll! ( Håll dig borta regn!!!! )

Men nu kommer bilder från min och Jonnys dag i Vadstena ,bara att titta och njuta, eller vad man nu gör?!

Vi spelade äventyrs golf, mycket svårare en den jag provade på i Bergs slussar!




Den här banan vart mitt och Jonnys hatobejekt! :0!!






I början gick det jätte dåligt för mig när vi spelade men gick bättre sen. Verkar som det alltid är så för mig? Jag vann ialf med 2 poäng, stor liraren som jag är ;)

Efter vi spelat så köpte vi oss en glass. Jag tog en smak med choklad och marispan, så sjukt god! Jag som inte gillar marsipan annars?? Sen va det även kiwi med :)



Sen så gick vi en promenad runt Vadstena.

Vadstena slott.



Kloster



Promenad.




Vi åt grillbuffe med!  Mmm älskade sallad ♥ ( nej jag är ingen kanin men jag tycker om grönsaker! )



Även fast jag inte hade ätit frukost eller knappt någon lunch så fick jag ont i magen av all mat! Jag kan inte äta mat:P



Skål! :)




Nej nu måste jag svara på lite kommentarer och sen fixa mig för sängen, sen ville Jonas prata med så ska göra han besviken och säga att vi inte kan ses imorgon! Men jag är ung och tänker leva mitt liv nu!

Utflykt med Jonny

Arbetsförmedlingen är idioter. Har suttit i telefon en timma utan resultat så måste ringa igen senare idag.. kul kul. Jag va där senast föra veckan och prata med dem. Men såklart att de inte lyssnar! Problem är vad de skappar!

Skulle åkt till vadstena men Jonny nu men missar ju den bussen vi skulle ta eftersom jag tyvär sov lite länge. Men trodde inte det skulle ta över en timma att bara ringa ett litet samtal. Köer alltså! Men vi ska åka ändå bara att vi kommer få byta buss, åka en längre sträcka och vara frame 90 min senare en bestämt. Men är inte hela världen för mig.

Så ska fixa till mig nu och ta busse till rese snart. Allt tar ju sin tid i den här staden om man ska någon stanns.

Jag vill ha pendel eller tunnelbanna överallt! Går så mycket fortare!!

Jonny på bild, är från i höstas när jag hade förfest och sen gick vi ut för att bowla! :)


Jag älskar djur!

Ja inte all sorts djur då, som myggor, getingar, hatiska flugor! Men när jag är på djurparker så känner jag ofta att jag vill ta med några djur hem eller stanna kvar där och ge dem mat, busa, mysa och ja sånt. Apor och delfiner känner jag nog mest så för!

Titta vad söta de är! Jag och bebisarna på kolmården 07!



Fast de försökte äta upp mitt hår och mitt halsband :0 Taskigt!



Björnar är så fina! Tänk om jag kunde kramas med dem (A)



Farligt men ett otroligt vackert djur!



Jag vill ha en apa faktiskt!!!



Innan jag dör så ska jag med ha badat och lekt med delfiner! Är faktiskt en stor dröm!



Så nu vet ni! God natt ♥

Hemma från skäningemarknad

Nu är jag hemma från skäninge marknad och från Carro. Va hos Carro några timmar innan vi åkte till marknaden och sen va vi där i ungefär tre timmar och sen skulle hennes syster handla mat så hängde med då och sen hem till Carro en stund innan vi gick till pendeln. Är ju en bit så tar nästan en halvtimma att gå till pendeln, så gått har jag gjort idag ialf!

Jag va tvungen att äta något för att inte bli dålig tyvär ( har diabetes för er som inte vet) Så fick ta en halväcklig hamburgare och en loka för onödiga 70 kr!

Men Carro va nöjd ändå för sin lilla zingo som hon köpte ;)



Hon kan le! (Y)



En väldigt konstnärlig bild tagen av Carro! ( Min nya ring på bild med! )




Idag köpte jag  två nagelack för 40 kr och min ring för dyra 120 kr. Ja jag tycker den är dyr, jag köper nästan alltid bara kläder och smycken på rea till mig själv så..



Sen får vi ju inte glömma att jag köpte en godisrem för 10 kr och att Carro bjöd mig på en munkjävel. Härligt, härligt!

Skäninge marknad.

Som vanligt första onsdagen och första torsdagen i augusti så är det skäninge marknad. Något nästan alla ösgötar går på. De finns massor att se och köpa, de är tivioli och det doftar god mat från många ställen. Här träffar man även på många bekanta. På kvällen är det många som dricker. Det har jag själv gjort  för tre år sen och det gör jag inte om!

Här har ni mig på skäninge marknad. Bilden är tagen för fem, sex år sen. Så jag har alltså vart där många gånger i mitt liv.!


Tråkig dag.

Idag skulle jag åkt till smultronstället igentligen som ligger i Söderköping. Redan vart i Söderköping en sväng med Jonas i år men då kollade vi bara runt lite på andra ställen i den lilla staden som jag inte tittat på förut. Nu skulle jag ju ätit glass på smulltronstället. De har stora glassar där med massa tillbehör på. Men finns ju mindre glassar med. Har vart där en sex gånger totalt tror jag?! Anledningen till att jag inte åkte dit var för att min vän fick jobb och ville inte åka dit efter jobbet heller tydligen så ja :/..

Sen har mina andra vänner jobbat idag, varit upptagna med annat eller är bortresta så jag har vart hemma. Kollat tv och suttit vid datorn. Va nyss ute på en promenad men gick bara två kom eftersom det gjorde så ont i knät :( Längtar till simhallen öppnar igen, för hatar det gymet man får gå till nu. Dåliga träningsredskap och fula män som står och glor på en. Sen om man ska simma får man göra det utomhus, jätte kul i det härliga vädret?!

Den här glassen åt jag när jag va på smultronstället 07 med mamma. Den va god :)



Den glassen med pengerna åt bagarn när vi va där föra sommaren och jag åt den andra glassen. Kommer ihåg att jag tyckte att den va sådär:P



Snart blir det nog dusch och film.

Sommarlovs morgon

När jag va liten så kollade jag såklart på sommarlov morgon och på youtube hittade jag några klipp från olika sommarlovs program! Lite nostalgi som ni kanske också minns?

Vintergatan 5a och 5b är det som jag minns bäst!



Salve kommer jag också ihåg att jag tyckte om massor!



Mormors magiska vind va spännande och roligt!



Alarm vet jag att jag skickade in något till så jag fick ett vykort från dem, haha!


The bounty hunter.

Igår hos Oskar så såg vi på the bounty hunter!



Handling:
Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig date och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.




Min åsikt: Jag ville se den här filmen då jag såg att den skulle gå på bio och ja nu har jag sätt den.Men är nog ingen film jag skulle välja att kolla om på flera gånger. Visste den va lite små rolig men jag tyckte inte den va spännande eller jätte rolig. Hade förväntat mig mer. Men som sagt den dög att kolla på. Den får 3/5 av mig.

God morgon bilder.

Hoppas alla sovit gott. Jag har sovit sådär blev väckt sju imorse som vanligt av att byggarbetarna. De bygger om skolan här utan för och väcker mig varje morgon då jag äntligen har sovmorgon. Usch på dem!

Men nu till något annat.! Hittade lite olika, söta och roliga bilder på google så här bjuder jag på dem :)






Fart runt.

Idag har jag vart lite överallt med lite allt möjligt folk. Började med att möta upp min vän Beccy i stan, vi gick förbi banken en sväng för jag va tvungen att kolla upp en sak och sen tog vi en fika. Efter det va vi med lite av hennes kompisar och så va jag på systemet. Folk tycker jag är tokig som vänta två veckor efter jag fyllt för att gå dit. Men är ingen stor sak för mig, faktiskt inte.

Men sen när jag va på väg till bussen senare så mötte jag min vän Robin så va med honom ett tag. Båda vart sugna på fest så när jag satt och vänta på min buss i 25 min och sen senare och när jag åkte hem så hörde jag lite med folk om vad de skulle göra. Men folk jobbar, är bortresta, är fattiga och hade andra planer så när jag kom hem ringde jag Robin och vi pratade ett tag och sen bestämde vi oss för att kanske ses i helgen och festa istället. Så var hemma vid halv åtta och då hade jag inte ätit heller så stuntade i att försöka hitta fest eftersom robin ändå inte hade råd med krogen.

Så jag va bara hemma och åt för sen åkte jag till min vän Oskar istället. Han skjutsade hem mig precis, så nu är jag hemma.

Fjanten Oskar på bild :)


Landskrona sommaren 09.

När jag var i Landskrona föra året och hälsade på Ella som bodde där då så va vi vid någon koloni bland annat. Det är det enda koloni museet som finns i hela sverige. Va jätte fint faktiskt, området runt om också för den delen!

Vi gick runt lite överallt i Landskrona så blir lite bilder på det med!











Filmer

Efter jobbet i fredags så fick jag fixa lite här hemma, vart att diska, sätta på diskmaskinen och plocka ur disken, tvätta och hänga upp tvätten. Ut med hunden, åka till affären och handla lite och så laga mat. När allt det viktiga va klart så satte sig jag, Jonas och min hund i soffan för att kolla på en film som Jonas köpte i affären när vi handlade.

Filmen vi såg då var Lock stock and two smoking barrels.



Handling: Eddy har ett rykte om sig att vara en av stans skickligaste kortspelare. Tillsammans med sina tre kompisar Tom, Bacon och Soap har han lyckats få ihop 100.000 pund, som han tänker satsa på illegalt kortspel. Kortkvällen slutar med katastrof. När Eddy lämnar spellokalen är han skyldig Yx-Harry, en hänsynslös falskspelare, en halv miljon, som han måste betala tillbaka inom en vecka. Om inte, kommer Eddy och hans polare att förlora sina fingrar ett i taget..



Min åsikt: Den här filmen va verkligen?.. Ja jag vet inte ens hur man ska förklara den. Den va rörig men den va rolig men ja den va... Störd?! Ni måste liksom se den för att fatta hur störd den är! Ja både jag och Jonas garva ialf åt filmen för att ja den just va störd?! Den får 3/5 av mig. Den va okej faktiskt och ja lite mer en okej  kanske för att just jag också kan vara lite störd?!

I lördags när jag kom hem så sov jag i två timmar först och sen på kvällen kollade vi på film med. Vad finns det annars att göra när man är så trött efter jobb och måste upp tidigt? Inte blir det någon fest ialf!

Filmen heter ialf - The league



Handling:
Filmen utspelar sig i det viktorianska England och handlingen kretsar kring en samling enastående personer som alla får ett samtal från en mystisk man som ber om deras hjälp för att stoppa en galning som planerar att starta ett världskrig. Den brokiga skaran leds av Alan Quartermain och består av några av litteraturens mest kända personer: Kapten Nemo, vampyren Mina Harker från "Dracula", Osynlige mannen, Secret Service agenten Tom Sawyer, Dorian Gray och Dr Jekyll/Mr Hyde.

Min åsikt: Hittade ingen trailer på den här filmen? Men jag rekomenderar nog inte den här filmen. Kanske var jag för trött för att koncentrera mig på filmen, men ändå va det ingen film jag fastnade för. Va något med den jag inte gillade helt enkelt så den får bara 1,5/5 av mig!

Over

Jag har överlevt dessa jobbar dagar också, jobbade ju som sagt i torsdags då jag inte mådde särskilt bra och sen även fredagen från 06:45 - 15 och igår 06:45 - 14 och sen idag 06:45 - 15. Men nu är det över, till fredag ialf så¨ska försöka njuta av de lediga dagarna :) Har inte gjort något i helgen förutom att vara halv social mot Jonas, blir så när jag jobbar och sover så dåligt. Men det kommer bättre tider. Det måste det göra ialf!

Jag har svårt att se "normal" ut på kort!




RSS 2.0