Klippt mig.

I förmiddags så vart det att träna, på började att  träna med det dvd bandet som jag körde i tisdags men kom på sen att det va fel dvd band. Hade ju tänkt ta det andra som är mer som ett styrke pass för hela kroppen så körde det i 40 min och kondtions övningarna körde jag bara i 10. Så 50 min totalt, va trött efteråt ialf och virrig både innan och efter som vanligt.. Sen vart det att ta en snabb dusch för sen kom Natta till mig. Hon åkte hem för en timma sen. Vart att sitta oh snacka en massa och äta tacos som vanligt ;) Sen klippte hon mig. Vart att klippa bort det slitna, klippa upp det lite i tapper och sen en sne lugg på det.

Ingen vidare bra bild, men blir aldrig bra på kort längre.. Tycker jag själv ser bättre ut i spegeln en på kort.


Virrepanna

Många av mina kompisar är nog ganska vana vid att jag är virrig. Som idag fick jag för mig att jag glömt min kamera när jag och Mattias hade varit på Texas long horn och ätit. För den låg inte i väskan eller i rummet. Så skrev på facebook att jag trodde att jag glömt den och sen till min kompis Linda. För hennes kompis jobbar där så hon skulle höra med han, om han hade sätt en kamera. Men så får jag en känsla av att jag ska gå ner och kolla i jackan och då gör jag det. Tror ni inte kamerna ligger där eller? TUR! Pinsamt om hon hade frågat och de hade letat. Fattar inte hur det kunde hamna i jackan. När la jag den där? Senil redan? Man kan ju undra. Virrig och lite lost är jag ialf!

Jag för tre år sen när jag precis fått en bitch slapp av en buske.. Ja ni förstår väl hur klantig jag är?

Nöjd.

Kom hem för någon timma sen. Vart att käka mat på texas long horn. Lite dyrt va det väl. Men väldigt god mat. Älskade den strimlade biffen jag åt, lite små röd/rosa. Så den ska vara. Lär få gå dit med Jonas för han älskar när köttet är så!

Detta åt jag. Bagarn åt samma fast med kyckling istället.


Okej, bilden va visst väldigt dålig? Men jalapeno va det också, som är lite starkt men gott!

Sen gick vi någon timma på stan med. Hittade ett linne på H.M för 99 kr som jag ville ha, men va med kedjor på oh de kommer bara gå sönder och trassla in sig om jag köper det så strunta i det. Prova ett annat linne också men visa för mycket av bhn, så strunta i det med.

Men hittade dom här örhängena på ur och penn för 29 krSen denna ring för 59 kr.Sen vart det att ta en sväng med bilen och snacka lite. Funderade på bio, men fanns ingen vi var så jätte sugna på så tar det en annan gång :)

Let it go.

Har nyss tagit en dusch efter att ha cyklat på motions cykeln i 30 min. Ville köra mer men har så jäkla ont i magen :/ Vet inte varför? Så då gick jag och tog en dusch istället för att fortsätta.. Ska fixa till mig nu för snart kommer bagarn och hämtar mig. Vi skulle ta en middag på stan. Trevligt, trevligt :) Sen får man se vad som händer och sker. Man kan aldrig veta när det gäller oss två ;)

Bilden är från mars 09 när bagarn och Tommy kom på besök hem till mig och Carro mitt i natten. Bodde ju hos Carro i två månader för att jag inte kunde komma hem då.....

Boys, Boys, Boys

Nu är den här dagen också snart över. Skulle vart med en kompis idag men hon hade glömt bort mig. Haha. Men gör inget för då tog jag tag i det som behövde fixas. Plockade ordning i rummet, damsög och damade. Fixade till mitt cv, kollade jobb, kollade mejlen, försökte få tag i en vän utan framgång, ringde min handledare på amf som inte var där som VANLIGT. Tränade i 45 min, ett styrke och kondtions pass. Sen små fixat med annat. Igår hängde jag med Jonas och var på volontär utbildning och imorgon händer det också saker, men det kan jag berätta om imorgon.

Festa ju som sagt i lördags. Skulle festat hos Niklas men på lördag eftermiddagen hörde han av sig och sa att han inte orkade. Dålig stil eftersom han hade sagt att Jonas skulle dra ihop folk och att jag med skulle ta med mig folk. Men, men alla kan ju inte bete sig tydligen.. Va hos Larsson sen istället ialf och det va trevligt. Inga bilder från förfesten och dåliga bilder från krogen, massa olika ljus och grejor sen dansade jag och grabbarna när jag skulle ta kort så blev ju lite suddigt. Va ialf på ett ställe som jag inte vart på förut, citybowl. Bättre en texas som jag vart på förut i Motala, men Linköping är fortfarande så mycket bättre på utelivet! Men här är bilderna ialf.Grown ups

I söndags va Jonas skapligt bakis eller han verka inte ha tålt något som han hade druckit eftersom han spydde flera gånger, ändå så hade han inte druckit mer en vanligt tydligen. Ja och jag mådde ju dåligt efter ambulans besöket så då vart det bara att kolla på film. Så såg ialf på grown ups.


Handling: Trettio år efter deras High School-examen, förenas fem goda vänner som är före detta lagkamrater för att hedra sin gamla tränare som har gått bort. Tillsammans med fruar och barn spenderar de en weekend tillsammans. Allt kan hända, och det gör det också.Min åsikt: Filmen va väldigt rolig, det fanns mycket att skratta åt och den va galen! Jag gillar när folk är galna så filmen va perfekt för mig. 4,5/5 får den. Rekomenderas!

Jag trodde att jag drömde.

Jag hörde mitt namn ropas. Kristin? Hallå? Hör du mig?  Något trycktes in i min arm. Va det en nål? Vad hade jag på mig? Ett täcke? Kallt va det ialf. Jag hörde Jonas röst. Han fick frågan om han var min bror eller pojkvän. Pojkvän hörde jag att han svara. Hörde två mäns röst som pratade med varandra. Jag kände inte igen dem. Vilka va dem? Där va ju Mats röst. Jonas pappa. Men varför va han med i drömen? Vad sa han? En av de okönda männens röst fråga Jonas vad han hade gjort. Jonas sa att han hällt i mig massa sirpa. Men inte fått någon reaktion på mig. Drömen började bara kännas ändå mer underlig när de fråga om jag hade vart uppe och Jonas sa att jag hade gått upp tidigare på morgonen och satt mig i fotöljen och tagit mitt insulin. Jag kom ju också ihåg det. Kanske hade jag gjort det i samma dröm. Försökte öppna ögonen. Men det va svårt. Fick ialf en inblick av allting. Två ambulans män, en stod upp och en annan satt brevid mig. Mats stod vid dörröppningen och Jonas stod bakom en av ambulans männen. Ögonen stängdes igen och någon minut gick. Sen kunde jag öppna dem igen. Jag såg allting klarare. Jag ville inte se det så här. ville hellre dröma igen. En av amulans männen började ställa frågor och jag började fatta att jag inte hade drömt. Jag fick svara på alla deras frågor och de förklarade vad de hade gjort.

Jag hade alltså blivit medevetslös. Min diabetes hade bråkat med mig. Jag hade så lågt att man inte kunde mätta mitt blodsocker. Vad ligger man på då? 0,0,0,O??? Ja, jag kunde ha dött. Men jag gjorde det inte. Så långt han det inte gå. Jonas hade som tur vaknat, lite för sent men ändå i tid. Hela sängen va genom blött, jag hade svettas ner den. Ambulans männen ville att jag skulle följa med till sjukhuset. Men jag visste att jag klarade mig sjäv nu. Jag sa nej. Gick upp och åt smörgås och drack mjölk. Tog en dusch, bytte till rena lakan i Jonas säng och la mig igen. Jag frös i flera timmar och hela dagen låg jag lågt. Men det gick bra, det blev bättre och söndagen blev till måndag.Jag vill till.

10 Ställen jag vill besöka:

Florida med robban, Hawaii ,Henke, Chadooo, London, Fanny, Hollywood, Bulgarien, Rymden, Thailand.

 

Så skrev jag för tre år sen. Hittade det på min bilddagbok igår! Chad och Henke är ju inga plaster men jag mena väl att jag ville åka dit där de va och Fanny ville jag ju åka till men jag fattar inte varför jag inte bara skrev örebro? Aja va ju över tre år sen så va väl inte lika  klok då ;) Bulgarien och London har jag ju besökt nu ialf så då är det avklarat  och Fanny har man ju hälsat på. men vill resa till typ alla länder i världen så har jag ett par till att välja på ;)


Men kan ju skriva 10 stycken igen och se om jag besökt någon av platserna om tre år ;)

 

Thailand, dit ska jag bara någon i mitt liv!

Hawaii är också ett ställe som jag fortfarande vill till. Men känns som det kommer bli svårt:P

Australien, men tveksamt att jag kommer ta mig dit :P

Malta, läste om en tjej som flyttat dit och efter att fått se hennes bilder så vill jag bara dit!

Japan, tokyo. Hur jäkla häftigt vorde det inte att besöka en sån enorm stad?!

Frankrike, Paris. Dit vet jag att ja kommer åka, kanske redan nästa år?

Portugal, har alltid velat åka dit men vet inte riktigt varför egentligen? :P

Åka till Island och bada i deras varma känslor vore ju något. Dit ska jag nog ta mig!

New york skulle med vara häftigt att besöka. Man ser i delar av det i så många filmer, Skulle vilja se hur det är i verkligheten.

Hur jäkla häftigt vore det inte att säga att man vart i Indien?!

Nu tar jag helg. Ska iväg och spela match nu, den börjar vid 20:00 och imogon bär det va till systemet för på kvällen blir det förfest hos Niklas och sen utgång i Motala. Skit kul :)


Sömnbrist..

Mina ögon svider av trötthet. Kunde inte sova i natt, gick upp vid sju för att äta frukost sen somna jag vid halv nio men vart väckt av telefonen vid 10. Men somna om i 20 min innan det va dags för att bli väckt av ett nytt telefon samtal:/ Men gick iväg vi halv elva för skulle till min syster och vara barnvakt. Så vart först att gå bort till konsum, där hon lämnade mig och Alexander för att hon skulle klippa sig. Då gick jag tillbaka hem till mig, hämtade pengar och kollade vad jag skulle inhandla. Sen tillbaka till konsum för at handla och sen hem till syster igen. Haha har nog gått fem km idag eller nåt ;) Tänkte laga mat ikväll! Woho jag är sugen på mat!

För er som inte förstår så äter jag i princip bara frukt,youghurt,fil, gröt,knäckemacka, bröd någon gång ibland, nutrillet, soppa och sallad. Men nej jag går inte ner i vikt av det fast att alla ANDRA jag vet har gjort det. Jag äter lite men ändå var fjärde timme typ. Men min kropp kanske ställer in sig på svält eftersom den bara får riktigt mat när jag är hos Jonas, så ska försöka att äta ett mål om dagen så kanske min kropp får vitaminer och protoiner till att starta en förbräning. Det är bara det att jag tappar aptiten det senaste året. Typ alla mat smackar äckligt. Men ikväll blir det grekiska köttbullar. Vart sugen på det för att jag tipsa en kompis om att hon kunde äta det:P

Nä nu måst jag villa. Kommer aldrig orka spela match annars, har ju knappt sovit i två timmar :/ Hoppas jag somnar!!


Jag och Alexander i vintras :)Skrivet från 07

Kan inte sova. Fast är väl inte så konstigt:P Har suttiit och kollade på bilder från 07 på min bilddagbok. Hittade en del saker som jag skrivit där som jag tänkte lägga upp här.

Att bära på något stort en hemlighet om en annan människas liv. För att inte såra andra, tar emot alla hårda slag. Sommar, höst, vinter vår. Utanför blir dagarna ljusare och mörkare. En oroende nyhet, som ingen annan kan förstå. Måste va tyst. I drömmar kan vi höra skriken efter hjälp. Ett kämpande mellan liv och död. Att allt en dag ska vända känns i stor sett omöjligt, det han och dom gjorde glöms aldrig. Sluter ögonen och där är dem igen. Och vi vet att du förstår.

 

Du behöver inte anstränga dig för att få min uppmärksamhet. Du behöver inte låtsas att jag är den viktigaste i ditt liv. Du behöver inte planera något för att göra mig glad. Du behöver inte spela bättre en vad du är. Det enda du behöver göra är att vara ärlig för jag behöver inte dina lögner.

 

En dröm om att falla. Ett tids fördriv med slutna ögon. Kanske kommer du att sakna mig, kanske bryr du dig. Fast jag eller ingen annan verkar veta. Kanske blir drömmen sann i morgon dagens kyla då du eller jag står där med frusna händer ett regn av fallande tårar och ett hjärta som snart ska sluta slå. Men än så länge är det bara morgon dagens dröm.

 

Har flera som jag kan lägga upp någon annan dag kanske :P

Bild från London.

 

 

 


Äcklig hamburgare.

Sitter och kolla på kniven mot strupen, brukar inte kolla på det men tycker det är bra. Sen nu när det var reklam satt jag och kollade på lite gamla bilder från kroatien 07 och hittade då en bild på en hamburgare jag hade ätit. Minndes då hur äcklig den var. Vet att jag knappt ville äta den när jag såg den. Spottade dock ut efter första tuggan. Gick inte att äta.

Kolla bara, ser det inte vidrigt ut?


Vad är nu fel?

Jag sov till halv fyra idag!!! Vakna vid tio imorse och gick upp för att äta frukost. Kände mig väldigt seg då och hade som vanligt ont i halsen?:S Sen satte jag mig och kollade på tv och somnade. Vaknade till vid ett och gick till mitt rum och la mig, somnade om... När jag vaknade och satte på min mobil så hade jag fått fyra sms. Woho jag är poppis;)
En kompis ville ses men jag fick tacka nej, har sjukt ont i huvudet och vill inte bli sämre till helgen för då händer de bland de tre roligaste sakerna jag vet! Innebandy, mysa med min Jonas och FEST! Dansa oh jaaaa!

Nu får jag sluta att skriva om helgens planer, annars så kanske jag börjar dansa reda nu och det ska jag inte slösa krafterna på ;)

Dans hemma hos Steffi på midsommar!

Denna kväll.

Hemma för andra gången idag. Vart bara hem för att äta, sitta vid datorn lite och slöa. Sen kom Maria och hämtade mig igen, vi åkte och handlade för Maria skulle ha lite frukost till imorgon sen så åkte vi till stångån. Va ute och gick i en 8o min. Efter det blev det hem till Maria för att äta gurka och morötter med dipp. Hennes pappa hade spelat in idol till oss så vart att kolla på det!

Åh jag ser verkligen i fram emot planeringen av klassfesten. Den måste bli av. Skulle bli helt awsome!!!

Jag kan ladda upp bilder igen! Det ända jag behövde tryckta på var ändra redigerare, vilket enkelt problem att lösa egentligen ;) Men nä nu måste jag sova!

Bild från London.


We meet again

Är hemma nu, träffade Jessie när vi ändå var i Norrköping också. Vi funderar på att ha en klassträff. Både, hon, jag och Maria gick ju i samma klass i lågstadiet. Haha riktigt kul om alla skulle komma, men vi lär nog ordna det och jag tror några skulle komma ialf :) Visa har jag inte sätt skymten av på flera år. Andra har jag pratat med lite då och då. Men det är bara Maria och Jessie som jag umgås med. Men kul att se vad alla gör nu och hur de ser ut. En del gick jag i samma klass med i mellanstadiet också och två killar gick jag med ända till 9an. Men ändå det är ett par år sen. Så ja det här måste bara se till att bli av! Kan fortfarande inte lägga in bild??? Har ni samma problem? Har inte de där teckena man kan lägga in eller så att man kan ändra till kursiv, tjock stil ect..

Till Norrköping

Väntar på att Maria ska höra av sig för när hon gör det blir det Norrköping. Jag som aldrig åker dit annars, så blir det två gånger på en vecka. Inte illa. Men Maria skulle till någon affär där jag antar att vi inte har här. Så blir väl att gå runt lite i stan när vi ändå är där. Får se vad kvällen bjuder på sen och när jag kommer hem. Kan inte lägga in någon bild? Antagligen är det fel på blogg.se eller så är det något med min dator? Aja.. Ha en bra dag alla ni andra :)

Ni måste kolla!


Dröm

Den här natten var inte lugn. Drömde om någon kille som skulle döda min kompis Kim och en man. Han ville dock inte döda mig så jag skulle försvinna där ifrån. Tydligen kände jag han sen innan och det va därför han inte ville döda mig. Han gillade mig. Så jag sa åt han att jag egentligen var kär i han men nu när jag fick reda på det här försvann alla känslor. Kim var ju min kompis, hur kunde han göra så mot henne eller någon annan. Ingen människa var väl värd att bli dödad så vi fick gå. Sen rädda han mig från någon man på krogen som ville slå mig, sen hade jag blivit nerdrogad så han skjutsa mig till sjukhuset. Där satt han och vaka över mig hela natten och grät. Sjuksköterskan berätta det för mig sen. Han följde med mig hem och tog hand om mig.Tydligen så va det hans pappas värk till att han va tvungen att döda folk så hans pappa ringde när han var hos mig och då gick han till sin pappa och försökte säga ifrån men då blev han slagen och män hoppade på mig. Men sen berättade han allt för polisen och jag och Kim bad om att han skulle få samhälls tjänst och vård, så det fick han. Sen blev vi tillsammans och drömen byttes till att en annan man blev kär i en tjej fast han skulle gifta sig och när han berättade för sin andra tjej att han inte ville längre så blev han slagen och kidnappad.

Vad får jag allt ifrån?

Nu ska jag ialf väg till jobbcoachen. Efter det ska jag på en första hjälpen kurs och sen blir det att  simma. Lär inte vara hemma förens ikväll.


Bild från London.

Ljudet av ett annat hjärta.

Jag kom hem för någon timma sen men fastnade för annat. Jag fryser, fast att värmen är på och ljusen är tända. Ja ljusen, jag har tändt ljus. Något jag inte brukar göra. Det borde jag göra. Men nu känner jag att ljusen skulle värma mer om jag hade en fin vän här brevid mig. Eller en pojke. Han är alltid varm. Men jag har inget av det och inte har jag ett cafe här heller. Ja alltså jag är sugen på varm choklad med grädde. Jag som aldrig dricker det annars heller? Ja, jag är tokig.

Föresten så åt jag och Jessie sallad på fräcka fröken den va inte så hälften så god som den är inne på filbyter här i stan. Men jag åt upp den och lyssnade på alla Jessies ord. Min vackra Jessie. Nu slipper jag flyga för att få träffa henne. Nu kan jag åka buss och pendel och vi kan träffas oftare. Vi ska nog ut och dansa på gatorna någon kväll. Någon kväll snart. Jag vill dansa på gatorna i Norköping med. Men tror vi tar Linköping först. Måste visa henne denna stad lite mer. Norrköping har jag aldrig varit och dansat i så det kan väl vänta ett tag till.


London.

Vidare till nästa hinder.

Jag är fortfarande arg och besviken på de människor som gjorde att SD kom in i rikdagen igår. Men jag hoppas Moderaterna är kloka nog att inte låta dem ta över för mycket. Nä ska inte sitta och skriva mer om det här, blir bara mer förbannad.

Missa volontärutbildningen idag. Trodde den var i stan sen när jag skulle kolla vilket nummer huset låg på som vi skulle va i så ser jag att det inte alls är i stan. Utan vid tornby någon stanns. Ingen aning om vart den gatan ligger eller hur man tar sig dit och jag hade varken ätit eller klätt på mig och hade bara en timma på mig tills det började. Så jag struntade i att ens försöka att hitta dit. Tar ju liksom en timma med buss bara för att komma till tornby, hade ingen lust att komma en timma försent. Får nog se till att ringa dem imorgon.

Men ska snart åka med bussen till rese, sen måste jag ta pendeln till Linghem och där ifrån ta bussen till Norrköping. Ja underbara östgotatrafiken gör det ju så smidigt att ta sig någon stanns.... Något att tänka på om man kanske vill ha bättre miljö? Förstår de som tar bilen istället!!

Ska ialf träffa min vän Jessie, som flyttat tillbaka från spanien. Äntligen! Inte träffat henne sen 06. Då jag var i spanien och hälsade på henne och hennes syster. Fyra år är en lång tid. Men ska bli så himla kul!

Bild från 05 på mig och Jessie.Fy fan!

Vad är det som håller på att hända? SD har fått FÖR mycket röster, vilket är skrämande...Har redan fått inbjudning till att göra en demostration mot dem.. Folk är galna på facebook och är förbannade och upprörda. Hur kunde folk sjunka så lågt att de vill att ett parti med varken medkänsla eller respekt för alla människor ska komma in i makten? Svenska folket har tappat tron på männskligheten och respekten på människors olikheter. Jag jag håller med om att vi inte behöver ta in massa mer invandrare. För vi har inte jobb till varken dem eller vi själva som redan bor här. Men att kvinnor inte ska få jobba, att homosexuella inte ska vara lika värda och få sina rättigheter. Att ett parti med såna stora rasistiska åsikter ska få vara med och bestämma är så nerväderande. Det är pinsamt. Jag är rädd för vad som ska hända och jag skäms så himla mycket. Jag har  aldrig skämts så mycket i hela mitt liv av att ens veta att ondskan skulle vara så stor här i Sverige..

Moderaterna lär ju vinna och vad fan gör en arbetlös ung tjej som jag då?? Jag lär ju inte få någon hjälp? Jag är inte rik och girig... Jag har redan en sjuk mamma och jag har redan vart sjuskriven i mitt liv. Jag vill ha jobb och jag vill absolut inte bli sjuk. Men om jag blir sjuk så lär jag ju inte få hjälp.... Ja jag gillar inte moderaterna för de gynnar de rika och inte mig och andra som inte har den tjocka plånboken eller den friska kroppen..

Det röda är rättvisa! De är männskliga. Men just nu skäms jag för att bo i Sverige, mest på grund av SD!


Madame tussauds ( fjärde dagen i London)

Den fjärde och sista dagen som var i London så passade vi på att besöka madame tussauds. Det va mer en bara dockor som de hader där. Vi fick gå en liten spökvandring som inte alls va läskigt men rätt så kul. Fick åka i små taxibilar och titta runt på olika händelser i Englands historia, det va som att åka i ett sånt där sagotåg som de har på liseberg. Jätte mysigt och fint. Sen fick vi se en film i 4D. Fan vad coolt! När det blåste så kom en vind, när en superhjäpte ramla i en fontän skvätte det lite vatten på en, och när de slogs så skaka stolen och det kändes som någon sparka en i ryggen. Så mycket bättre en cosmonva!!! Det här vill jag ha i Sverige :) Det va kul att vara där ialf, trotts två timmars kö för att komma in :/ Men de hade ju lite spel och lekar som pågick när man vänta. Jag fick spela bingo men vann ju inte. Buhu :/
Indiana Jones


Superman ;)


Shrek


Sherlocks Holms ;)


F'örsökte vara cool som Jim Carrey men svårt när mamma är fotograf....


Tuffing;)


Hon är ju så vacker:)


Fotbolls älskaren mamma ;)


Nej jag tkr inte alls att han är snygg!!=)


Han som va trög ;)


Dans kungen


Hahaha så sjukt fula!! Ja man ska inte säga lr skriva så men jag måste!!!!


Robbie


Tuff är han!


Min pojkvän!! Haha nej men Jonas kallas Hulken av vissa kompisar till han!


Mkt att titta på va det!


Har ännu mer bilder som jag skulle kunna lägga upp. Men blir så mkt då, så får räcka med det här :) En inblick hur der ser ut där har ni fått. Ialf för er som inte varit där :)

Nu kommer Jonas snart hit så ska mysa med han resten av kvällen och helgen. Åker nog hem till honom imorgon och hittar på något kul där. Så önskar som vanligt alla en bra helg! =)

Innebandy match... Hjälp?

Nu ska jag iväg och spela innebandymatch.. Ja hm hjälp? Har inte spelat på två år då jag slutade i mitt lag som jag spelade i. Men har hela tiden velat spela bara det att det kom in massa äldre tjejer i det laget som va jätte duktiga och körde stenhårt, de flesta hade spelat mellan 10-16 år. Jag spelade på skojj och inte på blodigt allvar. Klart jag hellre vinner en förlorar men det är inte det det handlar om för mig. Men det var ändring på det när de kom in så jag och alla andra som spelat innan slutade. Sen fanns bara två lag till. Det ena var för fullt eftersom de slagit ihops sig med andra lag. Det va ju därför de tjejerna kom till det laget jag spelade i och de andra laget prov spelade jag i men folket som spelar där i spelade fult, va otrevliga mot varandra och så omogna så jag struntade i innebandyn då.

Men föra fredagen ringde mamma och berättade att en på hennes jobb spelade i korpen och behövde folk i det laget. De kör inga träningar, är väl lite tråkigt men ändå skönt för då är man inte uppbokad på samma sätt. Matcher är ofta ganska sent på kvällen men gör inget för mig sen är de ofta på vardagarna, hellre det en att åka flera mil för att spela match på en lördag. Matcherna är ju på alltid samma ställe nu :)

Aldrig träffat nån i laget men hoppas jag inte gör bort mig! Hahah ska bli spännande ;)

Bild från träningsläger april 08, jag med den svart/vita klubban ;)Rösta


Nu ska jag iväg och rösta.. Läskigt! Har läst på lite om de olika partierna och jag är inte en blåing! Det som störde mig allra mest va att de vill ha betyg från sexan och nationella prov från 3an. Men visst förstör ungarnas liv ännu mer. Det räcker tydligen inte att vi redan har stor press på oss. Om jag hade fått hjälp från första början i skolan hade jag klarat mig bra. Om jag hade sluppit att sitta med alla jävla prov och fått redosvisa, göra arbeten och ja skriva om det man skulle kunna så hade jag klarat mig riktigt bra. Men nej det kom inte förens gymnasiet...Men istället för att ge min andra möjligheter till att visa vad jag kunde så fick jag lättare mattebok, lättare engelskabok. För LÄTT! Jag tröttnade och lekte bort både låg och mellanstadiet, det va för få lärare så de hade inte tid att ta hand om mig. Jag fick göra vad jag VILLE!

Mer hjälp resurser i skolan behövs och inga betyg tidigare en vad som redan ges. Inte ännu mer prov för alla klarar inte det! Jag kunde ofta allt hemma när jag blev förhörd i lugn och ro men så fort provet kom i skolan glömde jag bort allt. I gymnasiet hade vi redovisingar och mycket uppsatser jag fick ofta höga betyg!

Ja folk ska inte leva på bidrag om de inte behöver. Men det kommer alltid finnas de som är sjuka och arbetslöshet kommer alltid att finnas. Så vi behöver bidrag och JOBB! Min jobbcoach berättade att ALLA hans kunder eller ja de han hjälpte att få jobb, deras livssituation hade försämrats när moderatrena kom till makten.. Så kan det inte få vara!


Vad gjorde jag under min högstadietid?

Ska strax göra mig iordning och träffa en vän som har flyttat tillbaka till området där jag bor. Hon flyttade ifrån här får några år sen men nu är hon och hennes familj tillbaka. Lycka!!!

Men först så ska jag göra det här testet. Kan vara kul faktiskt, både för mig att minnas tillbaka och för er att lära känna mig mer ;)


DETTA HAR JAG HUNNIT MED UNDER ÅREN I HÖGSTADIET

Du har fått nya kompisar?
Ja flera bra!

Du har varit i ett annat land än Sverige? Grekland i 7an,  båt resa till tallin i 7an, spanien i 8an tyskland på konfa resa i 8an, turkiet i 9an

Du har fått bra betyg i skolan? Inte i högstadiet..

Du har varit ledsen? Jo tack..

Du har velat dö ?
Hehe, joo.

Du har varit glad?
självklart!

Du har blivit kär? Yes och Robin vet haha ;)

Du har suttit vid datorn mer än du brukar? Jo vart ju mer hela tiden.

Du har känt hat?
Ja för mycket

Du har bråkat med dina föräldrar?
Varje dag

Du har haft någon som stött på dig?
Jo en aning

Någon har sagt att du är snygg?
Yes

Strulat med en främling?
En två, tre eller kanske fler?

Strulat med en från samma kön? Ja man måste ju testa

kallat någon hora/slampa?
Jag är ju ingen ängel heller

Däckat?
Ja tyvär

Druckit alkohol
Aa

Rökt?
Mm, fy!

Rymt hemifrån?
Jepp

Skolkat?
Väldigt ofta

Käftat mot en lärare?
Jag va omogen..


Jag på sommarlovet innan jag skulle börja sjuan ;)Hösten i 8anVintern i 8anVintern i 9anVåren i 9an
Sign me up.

Hemma från Maria nu, vart en halvtimmes promenad. Vi som alliid går minst en timma i vanliga fall. Men maria gjorde massor saker innan vi sågs och sen ville hon se idol på kvällen så då hade vi inte tid till mer. Såg idol ialf sen satt vi och snackade massor, gjorde upp lite planer så får se om det blir av eller inte men jag hoppas!

Bild från min och Marias klass i 3an. Jag är riktigt ful, är man väl nu med men skäms ändå mer över att sätt ut sådär! Arg på min mamma för att hon tillätt mig, haha ( ja jag gillar inte mitt utsende) Jag är den fula tjejen med stadskampen tröja ja =/ Maria är den blonda tjejen med blå/vit tröja som står precis ovanför mig, mellan min vän Jessie och en annan tjej som heter Sofia!Visste ni?

Visste ni att

att skador i leder aldrig läker helt?

att i Danmark finns fler grisar en människor?

att människor och delfiner är de ända djurarter som har sex för lustens skull och inte bara för avkomma?

att en ko fiser ut 600 liter metan per dag ( nog att fylla 40 st partyballonger )

att elefanter går på tåspetsarna?

att varje drottning med namn Jane har blivit mördad, satt i fängelse, blivit galen, dött ung eller blivit avsatt?

att under 1500 - talet var jojon ett vapen för Filipinerna?

Booring...

Sitter och har lite tråkigt. Väntar på att Maria ska höra av sig, för vi ska ses idag. Hon skulle göra annat innan men hoppas det inte blir så sent att ses. Tänkte egentligen att jag kunnat träffa någon vän innan men glömde bort att fråga någon och helt plötsligt så är det torsdag.. Men, men alla dagar kan ju inte vara fullbokade det lär dom ju ändå vara sen då man får fast jobb, bor i eget och har familj? Njuta av att man kan vara slö kanske är en bra ide;)

Bild från London. Men vem är han?!


Hej hej hej

Hallååå, ja jag är hemma sådär elva på kvällen och vart iväg sen halv elva idag. Många härliga timmar ute på vift. Simmade gjorde jag en timma och satt i bubbelpoolen och njöt sen har flera timmar spenderats hemma hos Matilda. Kikade lite på idol,lagade mat, lyssnade på musik och snackade i flera timmar. Nu fryser jag efter att ha fått stå ute och vänta på bussen. Sjukt kallt på kvällarna nu :/

Matilda på bild :)


Oxfordstreet ( dag tre i london)

Äntligen har jag tagit kort på det jag köpte i London! Va ju liksom över en månad sen nu som jag va där men, men jag är ju seg! Här kommer bilderna ialf!

Shopping!Gillar deras bussar!Deras taxi bilar är coola!
Primark är stället man ska besöka om man ska shoppa! Det va där ifrån alla kom med shopping påsar!
Det här köpte jag!

En svart tunn tröja, med spets på sidorna. Tror den kosta 60?
Kläderna blir tyvär fulare på bild men den här tröjan kostade 110 ialf.
Köpte fem par trosor för 50
Denna ring för 20Tror armbanden med kostade 20 eller 40 kanske???
Örhängena tror jag kosta 15, 20? Fan jag mins ju inte :/visar upp skjortan på detta kort så ni ser hur den sitter på med ;) Bältet ingick också och den kostade 80. Legginsen köpte jag med men gick sönder under kvällen men kosta 20 ialf!Den här ring/klockan köpte jag dock inte på primark, allt som lagts upp innan har jag köpt där! Den kosta ialf 90Den här klockan köpte jag också i en annan affär och när jag kommer hem så ser jag att den inte funkar! Va fan!! Gick till ur och penn för att få byta batteri men de hade inte rätt verktyg att få upp den:S Så det kanske skulle funka hos en urmackare, fan vad sur jag är. Den kosta ändå 250!Har en till tröja att visa men det ligger i tvätten så får vänta med att visa upp den.
Ska dra mig till ett samtal nu och efter det blir det att simma nån timma och sen ska jag vara med Matilda resten av dagen så är hemma ikväll någon gång!!

Fotbolls tabbar

Hittade detta klipp som va kul att se! Så det kan ni nattugglor roa er med nu när jag ska sova. Ska upp skapligt imorgon så märks när jag skriver igen ;)God natt ♥

Dagen har gått fort.

Som rubriken säger så har dagen sussat förbi. Mötet med jobbcoachen gick väl okej. Kul att träffa vännerna och det blev en halvtimmas crosstraning med. Ville köra mer men vågar inte, för om jag kör för hårt kommer jag bli sjuk igen. Dock så har jag jätte ont i nacken nu känner jag, vet inte vad det kommer ifrån?

Det här videoklippet är från säsongsavslutningen på måndagsklubben som va den 30/8. Måndagsklubben har hållt på hela sommaren men jag gick inte förens avslutningen. Men ja kolla bara den här videon så ser ni varför man behövde köpa förköps biljetter och varför man borde festa på måndagsklubben nån gång ialf. Ja va glad att jag gick ialf!


Till Jobbcoachen nu.

Ska stax åka iväg, har nämligen möte med min jobbcoach vid 13 till 14:30. Ganska lång tid men så förvirad och panikslagen jag är över vad jag ska göra med mitt liv så behövs det! Efter det ska jag möta upp lite folk, och ikväll ska jag försöka träna en kort stund, halsen gjorde ont när jag vakna men känns bra nu så hoppas de håller i sig!

Får hoppas alla får en bra dag! ♥


Bild från London.


Kinder milk-slice

Jag har mått bra hela eftermiddagen och kvällen nu, trost att jag och mamma var ute och gick promenad förut. Gick ju en 7km ialf, så hoppas jag kommer vara på topp imorgon så jag kan träna,ialf lite lungt!

Men föresten så provade jag kinder milk slice i helgen. Ni vet den här?


Jag ska faktiskt klaga på den. För jag och Jonas gillade den inte! Jag gillar vanliga kinderägg, inte för jag ätit det på fyra år lr nåt men tror inte jag slutat gilla det. Men den här va ingen höjdare, besvikelse!

Hjälp mig att förstå vad jag ska rösta på!!

Jag vet inte vad jag ska rösta på och snart är det ju dags. Åh varför har jag aldrig inset att man borde kunna något om politik. Åh jag fattar inget! Har gjort tre tester på dem fick jag att jag skulle rösta på moderaterna, sossarna och vänstern. Mamma tycker jag ska rösta på sossarna, men ja om man lyssnar på folk runt omkring sig om vad alla pariter snackar om så verkar ingen speciellt bra.

Så hjälp mig nu! Kom med fördelar och nakdelar till varför jag ska rösta på de olika partierna. Jag behöver er hjälp!!!Blä, ja.

Ytterligare en helg har svept förbi och måndagen är här. Hade planer för dagen men jag vaknar upp med halsont och känner mig inte alls pigg på att fara iväg. Jag hade ju blivit frisk? Hur kunde jag bli sjuk över en natt igen?!
Jag har inte kunnat träna ordentligt sen i juni så föra veckan ville jag träna men fick vänta och idag hade jag tänkt simma med det får nog också vänta. Får hoppas på att jag kan ta en promenad ikväll, börja träna ska jag bara göra den här veckan!!

Ja helgen har vart lugn annars, sprang runt i affärer i fredags, jag slösade pengar igen. Suck på mig! I lördags fixade Jonas med rumet halva dagen så jag kollade tv, på kvällen hade vi middagsmys med hans familj typ ja. I söndags kollade vi film. Ja han följde med mig hem och sov här över natten, men har åkt iväg till jobbet nu.

Jag skulle gått på min tredje voläntärsutbildning idag, men jag vet exakt vad den handlar om. Eftersom de alltid berättar om sina olika verksamheter och den här verksamheten har jag all kunskap om så ja jag stannar hemma och hoppas på att jag mår bättre imorgon, är så trött!  Sen skulle jag ju simmat efter men, men min kropp är ju hemsk!

Hade ju pengar kvar på mitt presentkort så den här behövde jag inte slösa pengar på. Annars så kostade den 139kr från H.MDet dåliga med att ha det presentkortet är att man måste veta hur mkt som är kvar  på det för de kan inte de i kassan se. Så när jag skulle köpa skjortan tog jag den på 50 så jag fick betala 149 kr. Den kosta 199 kr och är från cubus. Men kollade upp hur mkt jag hade kvar efteråt och då hade jag 63 kr kvar så hade ju kunnat använda upp allt från presentkortet på skjortan. Men nu har jag ju kvar till nästa gång!Parfymer

Snart kommer Jonas hit, han behövde grejor från biltema och i hans lilla stad som han bor i har de ju knappt några affärer haha! Så han får åka sex mil bara för att kunna köpa det han vill ha typ. Så då hämtar han mig samtidigt så tar vi en tur ute i Tornby innan vi åker hem till han. Blir borta från datorn som vanligt i helgen antar jag. Sitter vid datorn så mycket amars så jag behöver inte göra det när jag äntligen kan få träffa Jonas.

Men hörre ni vet ni vad? Nej klart ni inte vet, men jag vet att jag är rik på parfymer! För när jag var i London på oxfordstreets så står en tjej och gapar om att man kan få gratis parfym så helt plötsligt har jag betalat 200 kr för fem parfymer! Behövde alltså bara betala för en parfym som kosta 400 egentligen men fick den för 200 plus fyra parfymer till då! Hahahah helt sinnessjukt! Lycka va det ialf! :)

Den här parfymen ville jag ju ha! Så fick jag den gratis! Aaa sjukt!!!Man skulle kunna tro att parfymerna är fejk eftersom jag fick fyra parfymer gratis men de luktar som dom ska!!Det är ju faktsikt fina parfymer också!Det va den här parfymen jag fick betala 200 kr för att få de andra fyra!Den här parfymen tyckte jag sämst om, men mamma ville ha den så hon fick den då såklart!Carrie parfymen är min absoluta favorit
och den skulle jag kunna betala för att få igen sen när den här är slut. Men lär dröja för hade en hel del parfymer innan med, hihi :)

Getting Even With Dad

Om ni är sugna på att se en rätt så gammal film men som är rolig och bra så borde ni se den här filmen. Såna filmer är skapta för att älskas ut av mig :)Handling:Ray är en före detta fånge och änkling. Han planerar en stöt tillsammans med två kumpaner. Men så dyker Rays son upp vilket ställer till problem...Min åsikt: Som jag sagt tidigare så älskar jag barn i filmer för de är så coola och har bästa kommentarerna. Den här filmen har ockå det inne hållet och den får en att skratta och även tycka att filmen är fin för kärleken mellan killen och hans pappa. Ja en helt klart sevärd film. Den får 5/5 av mig.

Ungsbakade chips

När de ungsbakade chipsen va rätt så nya ville jag prova på dem så jag och Jonas gjorde det. Men de gör vi inte om! De va inte goda!! Vi gav dem till Jonas pappa som tyckte de va okej, men gud det räckte att ta en chipsbit för mig. Mer ville jag inte ha! Jag kommer dock inte ihåg hur de smakade nu eftersom det var ett bra tag sen men jag rekomenderar dem inte!NEJ TACK! =)

Emo/ punk sminkning? För en dag ( 06)

För fyra år sen när jag va med min kompis Matilda så fick jag för mig att hon skulle sminka mig lite svart. Ja lite punk, emo aktigt? Så ja hon gjorde det.  Jag gick dock inte ut på stan eller så när jag hade det sminket utan hade det bara då över just den dagen/kvällen vi var hemma hos mig. Jag har absolut inget emot att folk sminkar sig så. Alla passar i olika stilar, men jag kände att den stilen inte passa mig! Men bilder tog vi ialf så här kommer dem!

Från hösten 06 alltså!Vad tycker ni? Borde jag sminka mig sådär?

Det här köpte jag på Ulrika marknad.

Onyttigheter men brukar inte köpa sånt, men vart sugen idag och just sånt här brukar man ju bara kunna köpa på marknader så Maria köpte också chips så blev det 3 för 70!Ring för 30 kr.Armband för 40 kr.Leggings med knappar på 79 kr.Sen köpte jag även en julklapp, haha lite tidigt men va tvungen. Den passar den personen så bra. Kan tyvär inte visa den här men ja :) Köpte marknads godis till Jonas är så snäll som jag är och han fick extra godis på köpet för han som sålde, va så jäkla rolig och snäll och lätt Maria smaka på två remar för att hon inte visste vilken hon ville ha. Haha!


Ullrike marknad

Fattar inte? De två senaste dagarna har jag mått bättre. Men nu vakna jag upp med massa hosta, en jätte snorig näsan och världens jobbigaste huvudvärk.  Det här är tredje veckan som jag har rethosta, men har bara blivit väre med förkyldningen hela tiden fast jag vilat och tagit hostmedecin. Hoppas jag mår bättre under dagen!

Maria kommer hit om någon timme och då ska vi åka iväg till Ullrika marknad. Aldrig vart där förut för gick ju alltid i skolan när det här var men icke nu, nu är jag ju vuxen? Ja mycker marknad i år, blir ju min fjärde och tre på raken:P Fast ljungsbro marknad va ju knappt något så den räknas ju knappt och borensberg marknad som jag och Jonas va på föra helgen va ju inte så kul för min del eftersom jag mådde riktigt dåligt! Nu ska jag ialf fixa mig! :) Hoppas alla får en bra dag ♥

Passar på att lägga in bilder från måndagsklubben som ägde rum den 30, så lite sen är jag väl! :P

Maria och Emelie frame efter cykel turen!Bilderna som kommer nu är ej tagna av mig utan av en fotograf på måndagsklubben!

Mycket folk? Ja!! Finns videor som jag kan visa med för att ni verkligen ska förstå hur folk köade för att komma in ( de utan biljett alltså!) Men de videorna visar jag någon annan gång!

Vi hamnde såklart bland alla vimmelbilder, tyvär :P


Shopping dag.

I förmiddags hade jag möte som sagt och efter det blev det stan med Natta och sen träff med min jobbcoach. Han verkar jätte bra! Sen blev det stan med Natta igen så dagen har varit bra med min fina vän ♥ Shopping blev det med så här kommer bilderna! :)

Två nagellack för 39 kr från Cubus.Armband från H.M 69 kr.Skor från din sko 199 kr.Halsduk från Gina 149 kr.

Fest bilderna från 30års festen.

Nu kommer sista bildbomen från 30års festen som ägde rum för snart en månad sen. När barnen hade åkt hem va ingen direkt ledsen eller hade tråkigt ;)

Ja mest bilder på min söta kusin och bara riktigt störda och fula bilder på mig. Men ja jag kan väl inte både vara snygg och störd?!


Nu ska jag iväg på möte, träffa Natta,  ha första mötet med jobbcoachen och vara med Natta igen efter det! Kommer hem till kvällen antar jag :)

Rabarber och smultron!

Har ni inte smakat ramlösas rabarber eller smultron så borde ni göra det! Båda två är ganska nya men de är mina nya favoriter. Har sen nåt år tillbaka druckit mycket ramlösa, drack ju det innan med men då kanske det blev läsk nån gång ibland istället, men det är sällan nu. För ramlösa är ju faktiskt gott!

Rarbarber är den absoluta favoriten och är en fem poängare! Om man ska ge 5/5 då som jag brukar göra :)
Smultron får 4,5/5 för den är ju inte lika god! Men nästan ialf!Vad har jag nu gjort?
Man kan ju undra vad jag gör om dagarna egentligen ;)

Mina skivor!

Jag har faktiskt spelat in tre skivor. Ingen seriös dock men jag har gjort det ialf.

Den första spelade jag in i fyran med min klass och även de andra två fyrona gjorde det. Vi sjöng en massa olika låtar t.ex tusen och en natt. Sen hade vi även fått skriva en egen liten tex, en kort rapp tex. Min sög, men va kul! Skivan låter dock förjävlig eftersom en tjej i min klass stod typ och skrek när hon skulle sjunga och andra vågade inte och ja jag orkade inte bry mig så den skivan är riktigt kass igentligen. Men ett minne är det.

Den andra skivan va med en gäng tjejer, de burkade vara tjejgrupp en gång i veckan på fritidsgården där jag bor och då spelade vi in en skiva. Vi gjorde jämt massa roliga saker! vi gjorde om låten "ont det gör ont" med vår egna text. Vi sjöng två och två och sen fick jag sjunga själv en gång för att jag var så duktig?

Den senaste skivan gjorde jag och min syrra till min mamma när hon fyllde 50. Var tre år sen nu. Den är ganska kass eftersom vi spelade in den hemma hos henne på datorn, men mamma vart jätte glad! :)

Jag har aldrig hållt på att sjunga mycket, har mest varit när jag tränat till nåt. T.ex när jag skulle sjunga till bröllopet i våras men annars så tränar jag inte!Tower of London (dag två)

När vi hade åkt båt stannade vi ju vid london bridge. Där låg även tower of london. Gick aldrig in eftersom det kostade men lite bilder fick jag allt.Sen tog vi en promenad runt om :)Jag tyckte faktiskt inte Tower of London va så roligt att kolla på med ja så vackert va det ju inte enligt mig heller!

Datorn och jag

Min dator gillar inte mig. Kan inte lägga in bilder och mozila fungerar inte bara internet explorer som jag kör nu men det stängs av så fort jag försöker lägga in bilder i bloggen. Har uppdaterat massor på datorn men verkar inte funka för det. Liksom kom igen? Jag hade  tänkt försöka ha kvar den här datorn till mellandags rean men den mår bara sämre och sämre. Stackars datorn jag som tyckte vi var så goda vänner! Hoppas den mår bättre imorgon så jag kan få lägga upp bilderna :)Be för min dator nu!


Strumpbyxor och örhängen

Köpte strumpbyxorna i onsdags på Åhlens för 35 kr och örhängena i torsdags på H.M för 29 kr.


Dags att bli frisk

Jag borde vara bättre nu? Men i lördags vakna jag upp och mådde så jävla dåligt rent ut sagt. Vi igck en stund på borenbergs marknad. Efter det var jag helt slut. Så de andra planerna blev inte av. Tråkigt, tråkigt. Har hostat jätte mycket, haft ont i huvudet, halsen och ja i hela kroppen. Snorig och jätte trött är jag. Hostmedecinen hjälper ju inte? Blir nog vårdcentralen om det fortsätter!

Är hos Jonas nu, är hellre här en hemma när jag är sjuk. Jonas tar hand om mig så väl och hans mamma köpte till och med mer hostmedecin till mig. Så gulligt:) Dessutom är det lugnt här. Inte massa byggarbetare utanör, bilar och moppar som kör som galningar och heller inte massa bråk och skrik. Föresten är jag ensam nu Jonas är hemma runt två och då vill jag ha en stooor kram :)


Borta bäst men hemma sämst!

London eye ( dag två i london )

Nu ska jag snart dra iväg till Jonas, har bara suttit hemma hela dagen. Skulle åkt iväg vid fyra tiden för att möta en kompis sen skulle vi titta på fotboll med hennes kompisar för Sverige spelar ju ikväll, men det blev tyvär inte av och jag orkade inte kolla runt med annat folk eftersom jag visste att de flesta redan va upptagna så har mest suttit vid datorn och kollat film. Men åh andra sidan är jag ännu mer förkyld idag så kanske behövde vila?!

Imorgon ska vi ialf troligen gå på marknad igen. Jonas va visst tvungen att köpa marknads godis sen ska vi väl fira hans kusin och göra lite annat på kvälle sen men är nog hemma på söndag igen och då hörs vi väl! Så länge får ni titta på de här bilderna!

Vi åkte den ju med såklart och det va verkligen vackert!Älskar den här bilden!

Gillar inte tantens skugga :P


Cleavage/SmileyJa, jag piercade mig igår och läke piercingarna är inte så fina så längtar tills jag får byta :) Är nöjd ialf och ja det gjorde ont. Kändes som någon stack en kniv i en. Inte för någon gjort det förut men jag tror det känns så då:P

Jag har alltså en platta som piercingarna sitter i och för att beskriva mer hur det gick till så kan ni kolla på den här bilden!


Till en ängel.

Det har gått över sex år sen men ändå är det dig jag tänker på så ofta. Du va den som tag hand om mig. Den som älskade mig precis som jag var. Du var stolt över mig. Du va en underbar person. Jag önskar att jag hade haft dig hos mig nu. Jag hade behövt dig. Min älskade mormor, den ända jag kunde lita på, den ända trygheten man hade som barn. Jag hoppas vi ses igen, ja älskar dig ♥
Vad fan har jag nu gjort?!
Mera bilder!

Nu kommer mera bilder från 30års festen har ju ett gäng med bilder :)

Massa söta ungar var ju där!Moster till den här lillskiten!Åh faster till den här busungen!
Sandras syskon


Pappa Tobias med sin AlexanderBror med sandras systers kille :PMin söta kusin och hennes söta mammaFortsättning följer.... ;)

Nu ska jag göra irodning mig för ska till stan och luncha med min Rebecca och sen ska jag nog göra en annan sak får se om jag överlever det;)

Bildbom från 30års kalas

Den 14 augusti firades min bror för att han fyllt 30 den 12 augusti och även hans fru för att hon fyller 30 nästa år så här kommer massa bilder från det!

Öppna paket
Sandra  hade lite frågesport, mamma kunde allt så laget jag var i vann;)Sen blev det tipspromenad


Vinnaren och förloraren!Tårtbuffe!
Jag har ännu mer bilder att lägga upp, men det får bli imorgon lr något blir för mycket annnars!
De bästa sparar man ju till sist ;)

stayBild från London

Hallå hallå!
Hemma nu igen efter denna dag. Mötet gick bra fick både goda och lite sämre nyheter. Vart en sväng på stan efter det ialf. Kollade lite i affärer och gick till banken så nu sitter min lilla lönn på kontot, bra det för då kanske jag kan göra en kul grej imorgon, höhö ;) Sen möte jag min vän Nazanin när jag va där så umgicks med henne och kom lite försent till utbildningen ( men jag kom inte sist ändå, yes!:P ) Utbildningen va mycket intressant och jag ser bara fram emot nästa gång! Efter utbildningen så snacka jag med en tjej som också går den och så vart det en snabbis inne på Lindex också men inga köp. Förutom på Åhlens men det visar jag kanske senare, va ändå bara ett par strumpbyxor så ;)


Just nu är jag kär i den här låten!


Suck på det här.

Jag är sjuk för ofta! Nu är det ännu väre med halsen en vad det va igår. Hostar gör jag med och jag som ville träna!! Har knappt tränat på hela sommaren för började med att vara hostig i sommras och sen när det gick över jobba jag eller hade annat för mig så jag inte riktigt orkade med att hinna träna. Men idag skulle jag hunnit i 30 min ialf, men ingen bra ide!

Ska på möte nu och efter det är slut har jag två timmar på mig att hitta på något innan det är dags för min volontärutbildning. Men får passa på att ta banken, äta något och kolla runt istället för träningen. Då får jag ju vardags motion ialf när jag går runt :)

Nu måste jag fixa mig och äta för bussen går om 40 min:)

Den ultimata turist bilden från London!


RSS 2.0