Hej då Sverige, hej då europa!

Imorgon drar jag till kina och detta är vad som kommer hända under veckan! :)

Dag 1: Tydligen räknas flygningen som en dag, så vi kommer flyga i cirka 9 timmar och mat ingår även på flyget i våran bokning:)

Dag 2: Det skiljer sju timmar i tid så när vi kommer fram i Peking är det förmiddag där. Vi kommer att träffa våra svenska guider direkt och äventyret böjar direkt då vi kommer att göra en stadsruntur. Vi kommer bland annat att se  himmelska fridens torg som är 50 hektar stort och är omgivet av den förbjudna staden i norr, Maos Minneshall i söder och Nationalförsamlingen samt historiska och revolitionära museerna på sidorna.  På eftermiddagen checkar vi in på vårat först klassiga hotel och innan middagen får vi en guidad tur i kvarteren i närheten av hotellet.




Dag:3 Den här dagen ska vi besöka den förbjudna staden och efter lunchen ska vi besöka något som heter himmelens tempel. Sedan beger vi oss till en stor och känd marknad, där de tydligen ska ha mycket fina och bra grejor för billigt pris ;)





Dag:4 Den här morgonen ska vi både få se och prova på kinesisk gymnastik, taiji och qigong. Där efter ska vi till ett ställe som heter sommarpalatset. Efter det ska vi besöka en förskola och få höra på massa kul! På kvällen bjuds det på en akrobatshow!






Dag 5: Den här dagen ska vi vara norr ut och vi börjar med att besöka den heliga vägen, som är 7 kilometer lång och som börjar med en triumfbåge därefter följs en 800 meter lång alle med djur som är hugna i ett stycke vitt amor sedan åker vi vidare till den kinesika muren som är 600 mil lång!!





Dag: 6 Nu ska vi åka på en Hu-tong-tur med cykelricksshaw i Pekings gamla kvarter och få uppleva folkliv i trånga gränder:P Vi ska besöka något torn. Där efter ska vi hälsa på hos en kinesisk familj som bjuder hos på en traditionell luch i deras hem.  På eftermiddagen ska vi få höra lite om massage, akupunktur och om naturmedecin som har sitt ursprun från kina, kanske kan man få lite massage också! :)  På kvällen sla vi äta pekings mest kända matträtt, en anka! Som ska vara 60 dagar gammal! :0





Dag 7: Fri dag = SHOPPING! Jag vill hitta fina kläder och smycken (A)

Dag: 8 Vi åker på förmiddagen och landar hemma i Sverige sent på eftermiddagen!



Hoppas alla får det fint här hemma i Sverige, kolla in i min blogg igen nästa helg så ska jag försöka upptadera om hur allt har varit:) Puss ♥

Idag.

Idag har jag varit på stan med Natta en stund sen var vi hemma hos mig, satt bara oh snacka en massa! På stan hitta jag detta.


Från H.M är ju medlem hos dem så fick 50 kr att handla för, så det här kosta mig inget ;)




Fråna Gina trico, där jag använde mitt present kort men har ju 201 kr kvar på det också:D Tur för finns alltid kläder där ifrån som jag vill ha! :) Bilden är super kass men får duga. Skärpet ingick också. På axlarna av tröjan sitter en nit på varje, snyggt! :)





Det enda jag behövde betala för var plopparna jag köpte, dem som alltid försvinner till alla örhängen men kosta ju inre mer en 32 kr så va en bra shopping dag!



Imorgon har jag fullt upp. Jobb- hälsa på farmor- simma- bli hämtad av killen- hem en snabbis- hälsa på en kompis- hem och packa- sova? :P

En bild kan säg så mycket.

Ja de två senaste inläggen jag skrivit har inte varit så posetiva tycker jag inte. Så tänkte lägga upp lite bilder nu som ialf betyder för mig och jag tycket även att det visas kärlek och glädje på det korten. Har lagt upp några såna bilder förut det inlägget heter kärlek och skratt är den bästa medecinen och ligger i kategorin Love.

Här är ifrån sommaren 08, härliga väder, härligt folk och härlig kväll!




Om det är några som får en att skratta så är det väl ändå komiker? Kollade på Björn, Zoran. Måns och Özz, när det var i Norrköping 08.



Den här bilden är så kul! Martina ser så rolig ut men söt är hon den människan <3 Hemma hos henne lucia helgen 08.



Min brors bröllop maj 05 och ja de håller ihop en med två monsterungar i familjen också. De är så fina tilsammans
Varit tillsammans i 11 år nu! Det är om något kärlek :)




Jag ser så glad ut! Förfest innan vi skulle på gymnasie disco. Experiens 07.



Trollungen Tuva, sommaren 07.



Festa hemma hos Angelica hösten 08 och Sanne är så himla härlig! :)




Firade Bine och Jossie mars 09. Jag blir glad av att se flera fina människor på en och samma bild:)



Mycket fina bilder från sommaren 07. Här är jag och Tuva.



Den här är ialf från sommaren 08 och den bilden med mina fina flickor på får avsluta. Träffar dem inte så ofta längre tyvär.  Men jag har många fina minnen med dem och jag längtar till vi ska fira Jossie och Bine. Ni är bäst tjejer ♥



Lita på läkare eller gå sin egen väg?

Idag va jag ju på sjukhuset, fick träffa en ny läkare. Jag fick se svar på mina provresultat och det visa  väl bra. Tog dem på vårdentralen föra torsdagen. Ett av proverna visar på hur jag legat i blodsocker den senaste tre månaderna  och jag låg på sex. Det är jätte bra enligt mina gamla läkare, men han sa till mig att det va ovanligt lågt men jag har till och med legat lägre en det och om jag ligger på 7 så mår jag inte bra. Sen så har jag ju tagit massa blodsocker de senaste dagarna och då har jag legat på högt mellan 13 ända upp till övet 20. Om just jag ska ligga bra ska det vara mellan 3-8. Men nu kommer han och säger att om jag ligger under fyra så kan jag ju få käning= bli medvetslös men det blir jag ju bara om jag ligger under 2! Så nu tyckte han att jag skulle sänka mitt insulin på morgonen och det förstå jag för ligger lågt vid lunchen men skulle även sänka till lunchen men jag ligger ju högt på källen och mår dåligt av det. Vad jag fått höra och lärt mig sen jag fick diabetes är att då det är högt höjer man och vid lågt sänker man insulin doserna. Men han påstod att jag tog för mycket insulin och det va därför det va högt. Va det konstigast jag hört, mamma sa med det. Men jag testar, jag kan må ännu sämre och jag kanske mår bättre. Vi får se om några dagar.


Han va kanska otrevlig med, vi prata om min vikt och jag sa att jag försökte hålla i gång med träningen då säger han men du kan ju inte bara träna och skrattar du måste ju äta lite med. Då sa jag men jag äter inte mycket, och jag äter faktiskt bra. Då flina han åt mig och bah: aha? Så som att jag snacka skit? Sen sa han men är din mage bullig på grund av insulinet då eller? Så ja sa han liter mer. Men saken är att ja jag vet att jag gått upp i vikt de senaste åren och att jag är tjock, men på det sättet han säger det är inte okej. Han hånar mig och det kan han åka dit  för men jag  låter det var. Istället borde han frågat om hur mina matvanor såg ut och fråga om jag träna. Säga att min vikt påverkar min diabetes, det hade varit förståligt men att flina mig rakt upp i ansiktet och garva när han säger det där om är din mage bullig? Jag blev arg!

Det är inte lätt helt enkelt.

Så är helgen över, sist jag skrev va jag hos Nina och skulle försöka sova. Men gick inget vidare vila lite ialf. Vi va ialf en sväng på stan och sen på kvällen va vi med lite folk och kolla hockey. Kul med vinst och spänning i slutet!  Sov hos Jonas sen, han kom även och kolla på hockeyn :) I går och idag har vu tagit det lungt. Kolla film igår och snacka som vanligt ^^ Idag spela vi wii fit ialf, det är åtminstone lite motion och kul :)

Jag mår inte så bra nu, har ju nämligen diabetes och mina värden är jätte höga. När de är så höga som de är, får  man ont i kroppen, mest huvudet, kissar mycket, går ofta på toan, är lätt irrterad och känslig. Man är verkligen trött hela tiden, så de senaste dagarna har varit tunga. Men ska på läkarbesök imorgon, ska träffa ny doktor efttersom jag ska börja gå på vuxen nu, man byter det året man fyller 20. Känns med tungt haft mina andra läkare och sjuksköterskor sen 95 då jag fick diabetes, alltså i vår är det 15 år sen. Man lär känna dom och dem mig sen nu ska man lära känna nya och man måste börja om från början och jag som inte gillar att sitta och berätta precis allt om mig själv med vem som helst. Extra jobbigt när det inte är bra heller, vill inte få dem att tro att jag slarvar för det gör jag inte. Fattar inte vad jag gör för fel? Men ni får hålla tummarna för mig att vi kan hitta felet imorgon :)

Föresten måste jag börja betala nu med! Usch för att behöva betala för läkarbesök men tvingas att gå till!


My best friend's girl.

Ja jag sa ju att det skulle komma ett inlägg senare med vilka filmer jag såg i torsdags med bagarn och här är en av dom!


Handling: Tank har ett extra jobb och det går ut på att killar kontaktar Tank när de vill att tillbaka sina ex som de varit svin mot. Tanks uppgift är att va väre en värst och få de här tjejerna att inse att deras ex inte var så dåliga trorts allt. Han ska alltså få dem att vilja gå tillbaka till sitt ex. Men nu står Tank för det ultimata testet av vänskap när hans bästa kompis ber han att bjuda ut sitt ex Alexis på en riktigt dålig date för att hon ska inse hur bra hennes ex egentligen är och frågan är hur det nu går?

( Jag hitta ingen bra information om filmen så drog en egen sammanfattning om handlingen)

Mitt betyg: Den här fick mig att skratta ett flertal gånger, den är rolig, knäpp och fin. En riktig komedi, men ibland kanske den blir lite små löjlig men jag är lätt road så därför får den 5/5

Något ni kanske borde ta och se i helgen?

Jag är ganska trött somna runt halv två i natt och varit vaken nu sen kvart över sex. Nina är på sin kurs och kommer hem vid 12:30 men jag kan inte somna om nu när jag väl blev väkt av att Nina gick upp. Ja jag är lätt väkt! Får se om jag ger ett nytt försök eller om jag kollar en film kanske?

Klantigt!

Imorse satt jag och skrev ett inlägg om gårdagen och om vad som skulle ske idag, men smart som jag är ser jag att klockan är mycket och jag skulle med en buss så stänger ner fönstret utan att ha puplicerat det eller sparat!
Men nu skriver jag ialf! :)


Igår så fixa jag ialf lite viktiga saker, efter det simma jag en stund och det va skönt. Sen bar det av till Mjölby för att träffa Bagarn ( Mattias som han heter egentligen) Han lagade mat åt mig, nudlar med championer, kyckling och en god sås! Rekomenderas. Sen satt vi och snacka och kollade på två filmer, vilka filmer det var och vad jag tyckte om dem kommer någon gång senare i ett inlägg.

Idag har jag varit på praktik och nu är jag i Motala hemma hos Nina. Vet inte vad vi ska göra ikväll men blir nog att sitta och snacka,kolla film och kanske träffa någon? Är ledig imorgon också så ska vara här då med. Lördag och söndag kommer till tillbringas hos Jonas. Så får se när jag skriver nästa gång :)


Ha en bra kväll ♥

Kärleks helg <3

Föra onsdagen den 10/2 så hade jag och min Jonas våran ett årsdag. Vet att jag inte skrivit något om det här i bloggen men den dagen hade jag fullt upp med annat som ni kanske sätt i ett tidigare inlägg som handla om den dagen. Eftersom det tar en timma för han att komma till mig och för mig ännu längre tid med buss till han så fira vi i helgen istället för han jobbar ju i veckorna också.

I fredags när han kom hade han med sig de här.




Sen ett presentkort på 400 kr från Gina trico. Jo hej jag blev bortskämd.
Han sa åt mig att inte bli arg på han för han vet att jag inte vill att han ska skäma bort mig. Men ändå svårt att bli arg när jag får såna fina blommor och ett presentkort på min älsklings affär :)


I lördags va vi ute och åt på Olympia här i Linköping. En grekisk resturang, så himla fin! Fick dock vänta en 30 min för att det var förseningar pgr av att folk innan hade blivit sena i traffiken. Men de gav oss cola och va trevliga och prata med oss så gjorde inte så mycket.


Det här åt jag, tog det som var billigast (A) Men det lätt gott och det va det!






Jonas åt detta och han vart överlycklig för att köttet smaka så gott och der var super gott, för jag smaka ju såklart, så ångra lite att jag inte tog det. Men det va ju dyrare och som sagt mitt va GOTT!






Efterrätten bjöd jag på och Jonas tog det här, som han tycke va gott det med :)





Min efterrätt va sjukt god! Lite väl sött kände jag när jag ätit upp den men ändå ♥







Sen såg vi på bio.




Jonas tyckte filmen var rolig och det tyckte jag med. Men jag tycker alla hjärtans dag är en överskattad dag och firar den inte så därför tyckte jag också att filmen vart lite så överdriven så den var både bra och inte :)

Den får ialf 3/5 av mig, bra skådisar va det ju ialf =)


På alla hjärtans dag tog vi det bara lungt och kolla film, spela spel och satt oh snacka hemma hos mig. Inget firande här inte, för jag fattar inte varför man ska fira det. Om jag ska nu få en present ska det va på min föddelsedag eller aa som nu kanske på våran ett års dag och inte på alla hjärtansdag som är en en bestämd dag att visa sin kärlek på?  Eller varför inte bara överaska mig, mycket gulligare! Jag vill att folk ska visa mig kärlek varje dag om de nu älskar mig och inte genom presenter heller utan genom enkla saker som sms och telefonsamtal det är fin kärlek ♥

Trötter!

Jag är sjukt trött! Fast inte så konstigt, satt uppe till halv tre i natt. Kunde liksom inte slita mig från datorn hade mycket att prata om med min kompis Alexander, va länge sen vi snacka så här mycket! Vintern 07 och våren 08 snacka vi i stort sätt varje dag på telefonen eller msn, men så sluta vi med det. Vet inte varför men det bara blev så tyvär.

Idag ska jag bara ta det lungt fram till 2 ungefär, sen ska jag göra iordning mig och åka iväg för att träffa tjejgänget. Vi ska laga taco ikväll, jag tröttnar aldrig på det!


Hoppas ni andra får en bra dag :)


Bjuder på en bild från vintern 07? Då jag låg och frös under täcket och Carro kom hem till mig :)

C

En låt som bara passar in.

Fyra år har gått men du är fortfarande kvar i tankarna och jag undrar vart du är nu? Hur du mår? Hur du ser ut? Tänker du på mig? Eller är du bara alldeles borta?






Jag saknar dig vännen ♥

Soppa torsk!

Okej jag är inte bra på det här, ingen uppdatering igår och idag blev den sent. Men haft fullt upp!

Igår hade jag ont i huvudet på förmiddagen så fick ställa in det som jag skulle göra då, va hemma och vila. Senare på eftermiddagen träffade jag Matilda vi gick på stan. Jag köpte ett par trosor och en bh. En bh behövde jag verkligen! Sen ett sött litet rosett hårspänne.

Sen vart det att åka hem  på kvällen men blev det att åka nästan direkt igen för Linkan kom och hämta mig. När vi var på väg hem till han så blinkar plötsligt varnings blinkersen för dåligt med bensin och vi får soppa torsk mitt i en korsning. Jag börja garva! Vissa bilar stanna och fråga om vi behövde hjälp och en dam klev till och med ur bilen för att hjälpa oss att puta bort den så den inte stod precis i korsningen. Jag fick sedan vakta bilen medens Linkans kompis kom för att hämta upp han så han kunde fixa bensin. Ja jag är skadeglad av mig. Något sånt här har aldrig hänt mig förut så det va ju spännande ;)

Idag har jag annars vart på praktik, fixat en hel del grejor och handlat mat med mamma.


Det här är nog den nyaste bilden jag har på mig och Matilda och den är tagen i september 08! Vad hände med att ta kort? :0





Bilden på mig och Linkan är från föra fredagen!


Inte okej?

Nej det här med att alla tjejor ska börja så tidigt med smink tycker inte jag är okej. Idag när jag var i simhallen och hade tränat så ser jag en tjej stå och sminka sig och då var klockan över halv åtta. Det är väl inte så att man drar runt på stan då eller träffar kompisar? varför ska man sminka sig om man bara ska hem?:S Det gör jag aldrig! Oh hon var väl en 12-13? Då behöver man inte äns tänka på sånt tycker inte jag. Har sätt tjejer som sminkar sig innan de ska träna med:S fattar inte! Man blir ju ändå svettig och det är väl inte så att man träffar drömkillen på gymet? Om man nu skulle göra det så ska han inte behöva se dig med massa smink för att börja tycka om dig. 11, 12 åringar idag sminkar sig och då har det inget billigt H.M smink som enligt mig inte alltid är så bra men vissa grejor funkar. Men det jag vill komma till är att de köper rätt så dyra märken, de färgar håret, pratar om killar och det värsta jag har hört va nog när en tjej som jag känner sa att hennes liv sög för att hon inte hade kille! Hon är 12 år! Hon och hennes kompisar lägger ut på bilddagboken såna där frågor som, skulle du vilja " hånga med mig? " Skulle du våga ha sex med mig" Vad är finast med mig? "Rumpan" "Brösten"  När jag var 12 färga jag håret för första gången. Jag börja sminka mig när jag var 13 men då va det endast mascara annat smink som foundation börja jag inte använda förens jag var 15 och mer dyrare  och bättre märken förens gymnasiet. Nu sminkar sig folk vid 10 års åldern så nu när det är 12 sminkar de sig som dom i min ålder och om inte ibland mer!


Blir så trött på all utseendefixering, det får folk att må dåligt och jag känner mig med pressad ibland. Att köpa kläder oftare, ha mer alternativ till olika sminkiningar, frisyrer och skor? För man hör så mycket överallt om att man ska vara så och så. Förändringen som har blivit är inte OKEJ!

Filmer på youtube

Jag vet att jag inte skriver så ofta nu, har jag aldrig gjort förut heller egentligen. Förutom en vecka då jag skrev typ två inlägg per dag. Ser att det kommer lite upp och ner med besökare men har ju bara mig själv att skylla!
Tänkte ialf rekomendera en sak som jag tycker är bra!

För några månader sen hittade jag aird bud world pup movie och det var hela den filmen, såg också att det fanns fler air bud filmer! Dock pratar de på engelska men det gick bra för min del ändå. Sen har jag hittat massa filmer skapade av disney. Såg filmen boys and girls och någon annan film som jag inte minns namnet på för några månader sen. Efter jag sätt dem blev det inte av att se, men nu kollade jag runt lite och hittade filmer som inte var från disney, men jag gillar disney filmer så kommer kolla på dem jag hittar tror jag. Kul är det ialf :) För att hitta dem kan ni klicka här. Eller söka på full movies disney. De som inte är från disney har jag inte kollat upp en så vågar inte säga något om dem, men kolla här, så kanske det finns någon som ni kan se :)

Markoolio

Söndag igen och jag ska nog sova snart! Hade kul i fredags och träffa en hel del vänner på krogen. Min snälla kille kom och hämta mig efter tre så jag kunde sova hemma. Skönast så när man druckit :) På lördagen tog vi det lungt, kolla lite film och bara myste. Idag har vi spelat lite spel och lyssnat på Markoolio. Va faktiskt Jonas som ville. Men han är bra! Has låtar är så sjuka och roliga. Konstigt att han är en barn idol egentligen med tanke på texterna till många av hans låtar xD Han va en av mina stora idoler när jag va liten faktiskt!


Den här låten gillade jag!



Den här låten t.ex hur bra är den för barn? Undra hur mycket jag fatta av hans textern när jag va liten egentligen ;)


Love Friday

Nu är Nina här. Min pp babe= party prinsessa, vi börja kalla varandra för det sommaren 05 då vi va nästan varje dag och hade riktigt kul! Men nu har vi har lagat och ätit mat, sminkat oss och fixat håret och klätt på oss lite "fin" kläder. Vi ska på inflyttningsfest nu hos Ninas killkompis. Hoppas på att vi drar till krogen sen. Vill gärna träffa Maria som är hemma över helgen, hon är ju och jobbar i sälen annars! Men får se vad kvällen bjuder på. Skriver väl ett inlägg imorgon om jag har tid. Ska mysa med Jonas då :) 

Ni andra får ha en bra helg så hörs vi ♥


Bilden är från föra fredagen då vi var hemma hos Nina och firade att hon fyllt 22. Alla var lite över peppade men riktigt kul hade vi! =)
( för er som inte vet så är det jag i lockigt hår som håller i cidern;) och Nina i den röda tröjan )


Funny people

Igår såg jag på funny people!



Handling
George Simmons (Adam Sandler) är en framgångsrik komiker som får sitt liv upp och nedvänt av beskedet att han har leukemi. Plötsligt framstår alla år med groupies, limousineresor och kraschade förhållanden som fullkomligt meningslösa och George inser att han inte har en enda riktig vän. Ira är (Seth Rogen) är ung och ambitiös men tvingas jobba på ett snabbmatshak för att skrapa ihop till hyran och kämpar med att få igång en karriär som ståuppare. När deras vägar korsas anställer den trötte mästaren Ira som assistent och en märklig relation får en början.


Min åsikt
Det här den sämsta filmen jag sätt med adam sandler, jag som brukar gilla han. Skämten fatta jag aldrig riktigt? Tyckte de va ganska kassa och filmen va för lång den höll faktiskt på i 2 timmar och 25 min! De borde kortat ner den så mer hände på kort tid. Jah tycker inte att det här var en komedi utan bara en dyster och tråkig drama film, men samtidigt va den inte ett dugg sorlig heller. Inga såna här " naaw" scener och inga assgarv heller. Var mer" "jaha skulle jag garva nu?"

Det va en stor Besvikelse! Den enda som får ett plus är väl första delen av filmen så den får 2/5.. Tror jag kanske bara borde få 1 till och med!

Hemma igen

Nu är jag hemma från praktiken, men hinner inte sitta vid datorn för en kompis kommer hit snart. Igår kom min Carro till mig ialf och alla bussar gick fint 0ch imorse med när hon skulle till skolan. Så man är ju fortfarande fundersam över när alla bussar ska ställas in? Men vi hade ialf det kul åt tacko som VANLIGT! Sen skulle vi träna lite på låtarna till bröllopet, men vart mest snack och skratt. Ja för er som inte vet så ska vi två sjunga på hennes brors bröllop. Börja även med en överraskning igår. Men får se hur det går med den, vi va ju lite överspelta så som vi blir i varandras sällskap och mina ideer är inte så fullt normala men jag är ju som jag är :)


Nej nu ska jag svara på kommentarer, sen kommer nog min vän. Kul att ni kommnetara föresten det är ju ni som får mig att skriva :) ♥




Jag fick ideen att prova kläder som vi tyckte var fula eller lite annorlunda och jag gillar inte kläderna på bilderna.  Inte min still, och inte bältet jag har på huvudet eller, men kul hade vi! Bilden är från någon gång i våras :)



Östgötatrafiken har kul?

Man kan ju undra, min kompis skulle komma till mig men så ringer hon och säger att bussarna är inställda så hon ska stanna hos en kompis som bor i närheten av skolan för den skolan hon går på ligger ute på landet:P  Jag är då i stan och ser ju att de visst går sen när jag är klar med det jag skulle göra ringer jag henne och säger att hon ska kolla upp det igen för de går fortfarande. Hon gör de och då ber dem om ursäkt för att de sa fel. De hade sagt till henne först att alla bussar till och med stadtsbussarna som går inne i stan skulle sluta gå.

Aa snöoväder är det inte nu, faktiskt fint men kan komma i natt.  Men snälla ha koll på om ni ska ställa in dem eller inte. När hon ringde så snöa det bara lite men ännu har inget snöväder kommit rejält som sagt så man blir ju bara trött...





Ge upp vädret!

Det är snöstorm idag, bussarna kommer knappt gå och tågen är förmodligen inställda? Jag vill inte gå ut men måste. Hoppas bara inte bussarna är 20 min försenade som i fredags eller då de inte kom alls. Man blir ju så trött! Vill inte ha snö och kyla det räcker med någon vecka sen vill ja ha mer värme! Jag borde inte bo i Sverige känner jag men det gör jag och det kommer nog förbli så tyvär!


Fråga till mina läsare: Tycker ni om snö eller vill ni bara ha värme som jag?



Bild från när jag var i kroatien sommaren 07!


concrete angel

Låten är gammal, men fin och tyvär sann så sorlig är den ju!


Jag älskar min hund <3

Måste visa lite fina bilder på min Sandy, hon är verkligen en jätte fin hund. Hon uppskattar en så mycket och hon tröstar om man är ledsen. Men hon kan dock vara jobbig och bråka med en som att stå och skälla utanför dörren  sen när man öppnar så kollar hon bara in sen går hon. Eller när hon kommer och lägger massa av sina leksaker under min säng. Hon brukar även gå fram och rapa mig i ansiktet ibland om hon inte får som hon vill. Men jag älskar henne väldigt mycket!

April 05.




Februari 05.





Ligga på kudden gör hon varje morgon :)




Juli 09.



Januari 06.  Jag på bilden :)




Januari 07, att sitta i mitt knät som en bebis gillar hon för det mesta :)




Vi har kul ihop! Maj 08.




Sandy va julfin 07.



Sen så älskar hon ju att åka bil med ;)






Har så många fina bilder på hunden! Får väl visa mer någon annan gång kanske. Alla måste ju ändå tycka att hon är söt! :)

Välkommen februari.

Så va det den 1 februari och det betyder att det är en månad närmare vår. Ja jag vill ha vår så trött på kylan, halkan och snökaoset. Dessutom är det den 26 snart. Då åker jag till Kina! Fattar det inte fortfarande men jag ska dit!

Men på tal om helgen också, har vart med killen så inte haft tid att sitta vid datorn ingen vidare lust heller. Hellre med honom faktiskt :) Fredagen va trevlig, åkte dock hem redan vid ett, märktes av att jag inte var frisk så jag mådde inget bra tyvär. Men hemma hos Nina va det kul, man ser på bilderna att ingen var särskilt nykter?! Men lägger nog upp dem vid ett senare tillfälle. Har plugg att göra nu, men skriver något senare ikväll förmodligen :)


RSS 2.0