Det svåraste man kan göra är att le när man är sjuk, lider av smärta eller är deprimerad. Men det är ett kostnadsfritt recept på en ny början och återhämtande.


Missy higgins -The special two.


Oliwa park i Gdansk.















Moulin Rouge.





Vi var aldrig på showen tyvär, borde ha bokat innan vi åkte men vi tänke inte på det. Fanns visserligen plats kvar på den tida bokningen då det ingick mat men då hade vi fått betala över 1000 kr för person och vår budget var ju inte direkt stark. Resan till Paris var ju lite av en impuls resa så vi hade inte så mycket sparade pengar. Men ett tips är att man kan boka på sembos hemsida om man vill se showen och ha gott om pengar i Paris. Det är inte billigt!!!

There's a story in my eyes.

I början av veckan var jag hängig, huvudvärk, magont, lite feber och ont i halsen från och till. Men gjort lite saker ändå. Har bland annat gjort en mängd med intresse anmälningar hos privata hyresvärdar. Kan inte flytta just nu, men finns liksom inte en ända ledig lägenhet nu ändå så.. Eller ju typ 2, men är stor bostadbrist och på stångåstaden måste man ha sjukt höga poöng för att få en lägenhet, så det kommer bli svårt att hitta en lägenhet..Men sen ialf har jag varit på arbetsinterjuv...Oh nu blir ni nyfikna;) Men är ialf som timvikarie på förskolor,förskoleklasser,fritidhem, särskolor och fritidsgårdar osv..Är inom Linköpings kommun. Just nu jobbar jag ju på privata förskolor men alldeles för lite jobb där just nu, så jag går vidare och hoppas på att få det här jobbet!

Sen har jag även hängt med Ella, jobbat en dag i Ekängen, fixat med lite saker, tränat igår och idag. Motinscyklel och ett pass från Jillians dvd band! Dock så hade jag tänkt köra två pass men min kropp kändes helt slut och kände mig yr när jag kört klart första passet. Hoppas att jag inte har någon virusinfektion i kroppen som ligger och spökar bara!


Skumis bild jag vet.. Men jag är skum!!

Årets Bloggaward.

Jag fick en blogaward från Sandra

1) Varför började du blogga?
Mina kompisar började blogga och tyckte att jag med skulle göra det så då började jag. Men var inte fören något år sen som jag började blogga mer ordentligt.

2) Vilka bloggar följer du?
Följer ju några kändis bloggare t.ex paow, Kenza, Hugo osv. Sen läser jag mina vänners och några andra. Men länkar inte någon så slipper jag glömma att länka någon;)

3) Vilken är din favoritfärg?

Alltså beror på om det gäller smyken, kläder eller saker. Men svart brukar vara snyggt i det mesta.

4) Vilken är din favoritfilm?
Men sluta vara så svåra frågor!! Men okej en sjukt bra film är ju Freedom Writers

5) Vilket land/vilka länder vill du besöka och varför?
Men jag kan ju inte sitta och skriva upp alla eftersom jag har som mål att besöka så många länder som möjligt i världen. Men kan väl skriva några. Malta, Maldiverna, Portugal, Cypern, Thailand. Ja ni har nog redan fattat varför jag vill besöka de länderna men för att vara på den säkra sidan så förklarar jag lite mer. Jag vill besöka de länderna för att jag aldrig varit där och alla länder har sina vackra delar och sin kultur, finns så mycket att se och uppleva.

Jag utamnar: Matilda Iza och Emlan



Accessoarer till Hallowen.

Coolaste ringen någonsin, så perfekt till halloween och för mig med! 129 kr från Gina tricot.
( Den har en kunga krona på huvudet för er som inte ser)


Ring från Glitter 49 kr.


Armband från Kapphal 79 kr


Armband från Cubus 129 kr.


Halsband från ur&pen 50 kr.


Väska från Åhlens 49 kr.



Örhängen från H.M 19 kr.


Tiara från ginatricot 250 kr.



Alldeles för mycket pengar blev de fört smyckena och tiaran. Men smyckena kommer jag ju använda om och om igen och tiaran kanske man kan sälja? En dräkt hade jag ju bara användt en gång och troligen velat ha nya smycken till också. Vill ju kunna vara utkläd på krogen med så då vill jag ju försöka vara så fin som möjligt. Så ja det blev som det blev :) Nu återstår bara att välja kläning. Rosa eller svart? Borde ju vara en liten rockig prinsessa på halloween kanske? Blir nog att sminka sig ögonen med silver och glittrigt ialf, jag passar inte i för starka färger eller i för mörkt så får bli en halv ond prinsessa;)

Underbar sommardag på ven.



Vet att jag är värdelös på att cykla och filma samtidigt men vet ni hur grusigt och gropigt det var eller?!;)

Konst i Paris.








Ryanair lagade planet med tejp.



Flygning avbröts efter 20 minuter

Anledningen: Tejpen man använt till att laga vindrutan lossnade.Samtidigt som passagerarna steg ombord på Ryanair-planet på Stansteds flygplats kunde de se när reparatörer gjorde några sista justeringar. Det var dock inte vilken reparation som helst. Ett skydd för vindrutan hade lossnat, men mekanikerna visste råd.De tejpade helt enkelt fast skyddet.– De förde oss bakom ljuset och vi var skräckslagna. Jag såg några killar tejpa vindrutan med vad som såg ut att vara silvertejp, säger passageraren Anthony Neal, 33. När planet flugit i 20 minuter lossnade tejpen och slog mot rutan och förde så mycket oväsen att piloten inte tyckte det var säkert att flyga vidare.

 


Jag har faktiskt sätt på madagaskar 2 att när deras plan gick sönder så lagade dem det med silvertejp, perfekt liksom. Men när något inte funkar att lagas med silvertejp, ja då är det bara att säga adjö till skiten för det kommer aldrig kunna lagas på något annat sätt. Silvertejpen är ju grejen till allt!.. Eller?

 


Ljus/gyllen brun och röda slingor.



Har två röda slingor i håret, en på på höger och en på vänster sida. Den på höger sida träder fram mer en den på vänstra. Sjukt svårt att få en bra bild på det, men lite så här ser det ut.

Högersida.


Vänster sida.

Inga bra bilder, så ja det ser ju bättre ut i verkligheten om man säger så;)

Walking on a dream.

I fredags tränade jag två pass från biggest looser tränaren Jillians dvdband. På kvällen kom fina Natta hit. Hon klippte och färgade mitt hår snäll som hon är. Sen kollade vi på idol, pratade och myste. I lördags var jag på ikano med Nina, jag shoppade inför hallowen och så blev det en hel del snack! Idag har jag och Carro vart och kollat på innebandy match. IBF Linköping som vi spelade i förut vann med 16-0 över Åtvidaberg. Inga är kvar i IBF från den tiden jag och Carro spelade, bara en massor nya duktiga tjejor. Sen så yrde vi runt lite överallt och hade sjukt kul om vanligt. Skrattade som bara vi kan göra och det var underbart!


Bild från 07 på Carro.

Det här gjorde jag föra onsdagen.

Bytt mina piercingar ovanför brösten alltså mina dermal anchors percingar.



Nytt hål i höger öra.


och ett till hål i vänster öra.


En liten tjuvitt på min nya hårfärg fick ni nu med;)

Kärleks park i Paris.







Too strong to tell you I was sorry. Too proud to tell you I was wrong.

I tisdags fixade jag med lite saker och sen vart det att träffa Steff. Super kul att träffa henne eftersom det var evigheter sen bara hon och jag sågs och länge sen vi sågs överhuvudtaget. Vi gick på stan, pratade, käkade och dansade zumba tillsammans sen på kvällen också, jätte kul!
I går ringde jag lite samtal och sen var jag med Ella. Gick på stan och shoppade som vanligt, måste sluta med shoppingen nu känner jag även fast att jag oftast köper på rea och har råd;) Sen på kvällen körde jag ett step pass!

Idag har jag kollat runt lite på yotube på sminktips inför hallowen, men de flesta prinsses sminkningarna är ju för någon speciell prinsessa som t.ex snövit, belle osv. Eftersom dräkter är så dyrt och jag själv inte kan sy så blir det lite svårt att vara någon speciell prinsessa. Hade ju bara tänkt vara prinsessan Chris =) Så får testa mig fram men fick lite ideer!
Sen har jag varit i Iza nya lya och hängt med henne också, fint och bra! Tränat ett pass från Jillians dvd band med, ville köra två pass men har så ont i magen och haft det till och från hela dagen så kanske bäst att vara lite försiktig?!


Bild på Steff från 08!

Step.

Beskriving från medley/linköpings gym och simhall: Fartfylld konditionsträning med olika stegkombinationer på stepbräda. Blir lättare och lättare allt eftersom du lär sig instruktörens koreografi. Så ge dig inte!

Minåsikt: Jag körde step nu ikväll och det var rätt svårt. Hängde väl inte rikigt med hela tiden, men på slutet så hade jag lärt mig nästan alla steg rätt så bra ialf. Det var mycket steg och ett högt tempo. Men jag tyckte det var kul faktiskt och skulle kunna köra det igen. Blev jäkligt svettig och rätt trött med. Dock så måste man ha tålamod och vara envis. Va nog en fyra stycken som gav upp och gick där ifrån. Jag tänkte inte äns den tanken är alldeles för envis för det såklart!


Behöver eran hjälp?!

Nu behöver jag eran hjälp.. Nästa lördag ska jag på hallowen fest. Vi har inget tema och tror inte att så många kommer klä ut sig till något läskigt. Jag har kollat runt på olika sidor och dräkter är ju så dyrt. 300 för den billigase tror jag och de va verkligen inte snygga. Känns ju onödigt när man inte kommer använda den igen och jag har svårt med storlekar så därför kan det bli svårt att beställa på nätet.

Det är därför jag funderar på att bli prinsessa.. För jag vill inte ha någon mask och vet inte om det är så skönt att gå runt med peruk hela kvällen kanske?? Har en rosa kläning som jag tänkte ha.. Men behöver nu tips på annat man kan ha. Har hittat två ringar som jag nog ska ha och ett halsband för de kommer jag ju ändå kunna använda igen. Men vill ha tips på sminkningar, hur man ska ha håret, kanske sidor som har blingbling smycken för ett billigt pris, för skulle vilja ha någon tiara och armband. Så ge alla tips ni kan tack!!!

Se skulle jag kunna vara något annat med men då måste det vara något man kan klä ut sig till utan att behöva betala massor för att sen aldrig använda det..Åh jag vill ju se lite stiltig ut eftersom vi ska ut på krogen sen så man kan ju inte gå i vad som helst.. Är varmt inne på krogen med ;)


Hissen upp till Eiffeltornet.


I keep my true thought locked beside my hearts black box .

I torsdags tränade på motions cykeln en timma och så träffade jag Natta. Bra som vanligt!
I fredags jobbade jag på barnens hus 8-16:30 sen åkte jag hem till Matilda och Mattias för att hänga med dem och Matte. Blev massa snack och idol tittande. Jätte bra kväll!
I lördags åkte jag till Jonas på kvällen. Kollade på tv och film. På söndagen käkade vi mat hos hans mamma och så kollade vi film. Vet att alla undrar hur det är mellans oss men vill inte skriva ut några detaljer om det här direkt.. Men vi har ialf uppehåll fortfarande och vi jobbar på vårat förhållande!

Idag har jag jobbat på lianen 8-16, tränat på motionscykeln en timma och kollat på lite webb tv.


Matilda på bild.

Jag gråter en lyckotår.

Jag somnar i din famn. Min kropp luktar du. Jag vill vakna av en kyss från dig.
Jag skrattar tillsammans med dig. Jag ler åt din fånighet.
Du lyssnar på mig. Du kramar om mig hårt.
Jag finns där. Jag finns här. För dig.
Vi börjar om på nytt. Ett nytt kapitel.
Vi vill vara här. Vi ska vara här.
Vi klarar det här. För jag älskar dig och du älskar mig.




September och Oktober shoppingen.

Halsduk från gina tricot 99 kr. Mysigaste halsduken kan jag lova!

Ansikts masktub från kicks 99 kr. Verkar funka bra.


Ögonkräm från Åhlens 150 kr tror jag. Hoppas att den funkar vet inte säkert än..


Viteyliner och fix till ögonbrynen 20 kr st från H.M


Ögonbrynspenna 20 kr. Naggelack 20 kr. Örhängen 40 st och allt från H.M

Välbehövliga nya bhar 75 kr st också från H.M


Gråa skit sköna tights från gina tricot 99 kr och örhängen från ur&pen 25 kr.


Myströja från H.M 199 kr.

Utsikten från triumfbågen.






Trapporna upp var hemska!!!

Life as we know it.





Handling:Holly Berenson är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer är en lika lovande sportchef på en TV station. Efter en katastrofal första date är det enda ha har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar, så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.

Min åsikt:Filmen innehöll en hel del roliga scener men även riktigt fina och sorliga scener. Blev både skratt och tårar till den här filmen. Skulle kunna se om den och ja jag gillade den. Den får 3,5/5 av mig.

Kärleken är en annorlunda lek, ett spel vi kan spela för dom som tror på den.

I måndags träffade jag Ia sen stund för snack, sen blev det att träna och fixa med lite saker. På kvällen kom Maria hit, vi drog iväg på en liten bilfärd och vi är så sjukt virriga och störda ihop. Vilsna tjejer i Linköping liksom;)

I tisdags vart det att jobba på en ny förskola igen, den här gången i Ekängen på ett föräldrarkooperativ. Hade inte sovit något under natten och glömde mitt insulin hemma. Jätte bra start på dagen... Men mamma kom och lämnde insulinet sen och jag hade så kul så jag klarade av dagen trots hur jag mådde. Svängde förbi stan sen med för att hälsa på flickorna som var där:) Sen kolla jag på Sverige-Holland på kvällen med mamma, vi var helt galna. Skrik, applådera och kunde inte sitta still. Älskart!

Igår var jag med Sofia. Vi gick i stan och sen tog jag tag i saker som jag velat göra länge. Små förändringar är kul! Ni får se sen;) Va jätte kul att få träffa Sofia, va ju så läääänge sen så vart massa snack med! Sen på kvällen dansade jag afrodans, va inget bra pass men fick ju röra på mig ialf..


Sofia på studentkryssningen 09.

Bra jobbat Sverige!




Jag har då alltid ogillat Zlatan och han spel kolla bara på hur bra Sverige är utan han...

EM-kvalmatcherna utan Zlatan Ibrahimovic:

11 oktober 2011: Sverige-Holland 3-2

3 juni 2011: Moldavien-Sverige 1-4

13 oktober 2007: Liechtenstein-Sverige 0-3

2 juni 2007: Danmark-Sverige 0-3 (tilldömd seger)

11 oktober 2006: Island-Sverige 1-2

7 oktober 2006: Sverige-Spanien 2-0

6 september 2006: Sverige-Liechtenstein 3-1

11 juni 2003: Sverige-Polen 3-0

7 juni 2003: San Marino-Sverige 0-6

2 april 2003: Ungern-Sverige 1-2

Källa:aftonbladet.


Jag tror att Zlatan ger någon negativ inflyttande i landslaget med hans dryga humör och gester han gör. Spelarna förväntar sig nog också att Zlatan ska ta hand om mer på planen eftersom han är så omtalad och kan så mycket i klubblagen han brukar spela i.. Men hans spelsätt passar inte riktigt Sverige och det fungerar helt enkelt inte. Den dagen han slutar gör nog bara gott för alla i Svenska landslaget. Han har aldrig riktigt hört hemma där tyvär..

 




Triumfbågen.






Du lever bara en gång och den gången e nu. Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du.

I onsdags jobbade jag på en ny förskola i Berga. Lianen heter den förskolan, är igen speciell inrikting på den bara en privat förskola. Fick jobba 7-16. Va trött som bara den, men jag fixade det :) Ellas son Devin går ju på den förskolan och jag fick jobba på hans avledning så då när jag slutade hämtade Ella honom och så drog vi in till stan för att äta middag och snacka. Sen vart det att träna för min del också, 30 min på motionscyklen och styrketräning för lår/rumpa, rygg och mage. 100 ggr på alla. Jobbigt men skönt.
I torsdags jobbade jag i tannefors igen på barnens hus. 8:30-17. Sen mötte jag upp Carro i stan. Hon bjöd mig på tacobar den snälla tösen och sen drog vi hem till mig där det blev mys, prat och sjukt mycket skratt.
Sen i fredags så jobbade jag 07:30-16. Skulle vart med Matilda efter det men hon kunde inte så blev att titta på fotboll med mamma och sen på idol.

Igår tränade  jag 40 min på motions cyklen och 20 min styrketräning från jillians dvd band. På kvällen drog jag till Ella. Jag hade sagt nej till att vi skulle festa men sen så blev jag så sjukt sugen så vid en 22 på kvällen åkte vi för att fixa dricka och så drog vi hem till Ella igen. En kort förfest blev det;) Drog till krogen sen vid en halv ett. Först till plaza men där orkade vi inte vara, ialf inte jag så då gick vi till Sliver/Harrys istället. Det var ju kul även om jag blev liiiite för fuller och har ångest idag. Men man lär sig av sina misstag och får nytt perspektiv på saker efter en galen utekväll! Så idag har jag bara slappat helt enkelt.

krusade mitt hår igår och så gjorde Ella flättor i mitt hår så det blev en liten frisyr:) Föresten ser jag lesbisk ut i flättor och krusat hår? Det var liksom 3 tjejer som ragga på mig igår. Brukar ju inte hända direkt...;)

Har fortfarande kvar lite svarta slingor i underhåret som konstigt nog inte gått bort en men inte tänkt på det direkt förut för syns liksom inte när jag bara har utsläppt år. Men det får fixas till snart! För ser sjukt fult ut på bilden!


Söt Ella.

Så sköna!


Sista dansklippet som jag inte visat.


Vi är som vi är när vi är - så det så!

ChaCha bloooooggeeeen ;)

Jahopp, Chris mordhotar mig så jag ska väl slänga in ett par rader här. Caroline här. Antar att ni sett mig i ett par tidigare inlägg, en rätt konstig människa som inte har många hästar hemma, eller? Nej men jag är den där flummiga typen som hon ibland skriver om och ja, man blir som man umgås. Alltså, med Chris blir man galen fast på ett väldigt bra sätt! :)

Just nu sitter vi och flummar med vår fd. innebandytränare via sms. Stackarn alltså! Ska bli kul att se vad han säger när sanningen väl kommer fram. Vad har vi nu gjort? ja du, den som lever får se!

Jag mötte iallafall upp Chris på stan efter att hon slutat jobbet. Vi gick till Tacobar och åt, bjöd henne och där satt vi och snacka en himla massa skit. Allt mellan himmel och jord. Alltid lika underbart <3 Nu sitter vi som sagt i Chris säng och myser järnet. Pusspuss lixom! Nej men vi flummar och pratar massor. Alltid lika kul och mys att träffa denna fina människa!

Nej ni. Nu räcker det för min del. Ha det fint allihoppa!

Kramar/Carro

Annorlunda polisbil?



Den här polis bilen, bussen? Såg jag i stockholm för några år sen. Aldrig sätt en sån för. Rätt häftig faktiskt:)

Notre dame.















Bad news never had good timing.

I fredags jobbade jag 8-15:15 sen vart det stan med fina Natta. I lördags var jag med Jonas och i söndags bakade jag till tjejorna och så kom Anna från Mary Kay hit så det blev lite hud och smink "party" :).
Igår var jag på apoteket och bibblan för ärenden, slappade, fixade med lite andra saker och tränade en timma på motions cykeln. Idag har jag tränat ett pass från jillians dvd band och varit med tjejgänget för fika och en massa diskussioner.


Bild på skönheten Natta från i sommras:)

Kräftans stjärntecken.

Omtänksamma Kräftan sätter familjen och vännerna i främsta rummet. En hemkär och förstående natur som värdesätter långvariga vänskapsband. I relationer och samarbete kan Kräftan vara försynt och försiktig, tassa lite som katten kring het gröt. En reserverad men samtidigt social natur. Kräftan är känslig för omgivningens reaktioner och söker uppskattning och bekräftelse.

Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen. Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen.

Vattentecknet Kräftan styrs av Månen. Det gör Kräftan sensitiv och lyhörd. En sökande känslomänniska med hjärtat på rätt ställe. Den som är präglad av detta vattentecken sträcker gärna ut en hjälpande hand. Den stora känsligheten gör att Kräftan är sårbar till sin läggning och tenderar att ta saker personligt. Samtidigt finns en outtömlig värme som Kräftan gärna delar med sig av. Det är viktigt för Kräftan att känna sig behövd och uppmärksammad, att få sympati och uppskattning. Med sin mjuka och förstående läggning får Kräftan många förtroenden och själsfränder. Den som är präglad av detta emotionella tecken söker sig gärna till roller där möjlighet ges att visa omsorg om andra.

En beskyddande läggning är kännetecknande liksom ett stort trygghetsbehov. Kräftan ställer alltid upp för en vän i nöd och behöver få uttrycka sitt rika inre liv. En kreativ ådra hör ofta till bilden. Intuitionen är stark och hemmet är Kräftans bas. En fantasifull och humoristisk känslomänniska, som gärna roar och pysslar om sina närmaste.


Oj vad det stämmer in på mig känner jag. Jag är väldigt sårbar och lyhörd. Hjälper gärna till för mycket en för lite. Många av mina vänner som jag umgås med nu har jag känt sen låg-högstadiet. Jag tycker också om att känna mig behövd och söker lite efter bekräftelse från folk.Är väldigt social av mig och tar en hel del saker lite för personligt. Så kräfta är jag allt.

30e bilden: En bild på en högtid du firat.

Men äntligen gör jag klart den här då! Är väl på tiden! Eftersom det snart är jul och jag nog aldrig lagt upp bilderna från julen 09 så kommer ett par bilder där ifrån nu!









Paus.

Det här är tungt att skriva. Det är konstigt och jobbigt. Jag vet inte hur jag ska förklara äns. Men jag och Jonas har ialf ett uppehåll nu. Jag har gått och funderat på det i någon månad nu. Men direkt inte pratat om det eller så. Hade tänkt vänta ett tag till för att vara säker på att jag gör rätt beslut. Men jag vet hur jag är. Ena dagen längtar jag efter han och vill vara med han. Ibland kan det gå flera dagar då jag inte saknar han. Det är så svårt. Jag vill inte göra han ledsen men jag kände att det var lika bra att ta tag i det på en gång..

Det har ändå vart lite fram och tillbaka de senaste halvåret. Men vi har alltid velat fortsätta försöka och sagt att vi ska ändra på visa saker. Men det händer inget, vi står kvar på samma punkt. Nu kanske det kan bli en förändring. När båda får tänka på varsitt håll. Just nu känner jag att det var ett dumt beslut att göra uppehåll för det gör så ont. Men jag måste ta reda på om det gör ont för att jag vet att han är ledsen, om det är för att jag är rädd att bli ensam eller om det är för att jag fortfarande är kär i han. Så jag måste ge det tid. Anledningen till att jag skriver här redan nu är för att jag behöver skriva av mig. Det funkar inte att jag ställer frågor till mig själv. Jag behöver tänka efter och diskutera med folk. Få råd och stöd. Jag kan inte låtsas längre. Jag klarar inte allt själv. Jag har lärt mig det nu. Det här ska bli bra hur det en går. Jag ska höra av mig när jag vill och allt är på obestämd tid.


Tack till några av mina vänner om redan gett mig stöd. Särskilt till Matilda och bagarn som ringt och till Natta som smsat.Ni är bäst♥


Min och Jonas första bild.

Sminkad med Mary Kay proukter.

Idag kom Anna hit. En konsult från Mary Kay. Hon gav mig lite tips om vad för smink jag kunde använda, hur jag skulle lägga det, i vilken ordning jag skulle göra det och vilka borstar jag borde använda till de olika produkterna. Jag har aldrig användt läppenna, ögonbryns penna eller målat med flera ögon skuggor samtidigt förut. Så fick lära mig lite nytt. Det var kul och dessutom fick jag rabbat på 200 kr för att Elin, Martina och Ellinor kom hem till mig på lite smink party. Tack för det tjejor. Så jag köpte på mig en hel del, deras produkter verkar funka bra på mig. Har testat tusen olika förut och ingen har suttit rikitigt bra. Nu vet jag ju mer hur jag ska göra med när jag använder vissa smink grejor.





Vad hände?!

En helt sjuk grej hände på hotellet som jag och Rebecca bodde på i Gdansk. När Rebecca gick in på toan i hotell rummet så rasade plöstligt kaklet från väggen ner på golvet. Helt sjukt att det hände! Liksom hon öppnade bara toa dörren. Vi hade inte rört väggen eller nått. Haha knäppt!



Vacker byggnad i Paris.





Mat i Polen.

När jag var i Polen i sommras så testade jag lite olika maträtter men tyckte inte om deras mat så mycket faktiskt. Vart ju magsjuk dagen innan vi skulle hem med så låg och spydde halva natten. Jätte kul..
Något jag hade läst om var att man skulle testa deras soppor. Så jag gjorde det.

Var inte så jätte speciell men var rätt god ialf:)


Men det godaste jag åt var ialf det här. Åt det i Sopot på en jätte bra resturang!

RSS 2.0