Duma mig!

Jag måste få bort det här, jag är grymt festsugen, bläää jag ska inte festa jag får inte men jag vill ju, haha fan! Måste komma på andra tankar, bara för jag vill ut och träffa folk, innan skolan börjar igen nä fy fan!

Vill ni äta något gott?

I söndags när vi hade gäster bjöd vi på kladkaka med dumle och geshia i, den med dumle vart lite hårdare och den med geisha mjukare, men jag tyckte att den med dumle va godast. Man kan ju även stoppa  i andra saker i smeten, testa det går snabbt, enkelt och det är gott :)

Tilllagning

100 g smör
1,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk vanillinsocker
2 ägg
3 dl socker
100 g dumle (eller efter smak).

Sätt ugnen på 175 grader, Låt smöret smälta i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Tillsätt de övriga ingredienserna (ägg nästsist, dumlen sist) och rör tills allt är väl blandat. Häll smeten i en smord form och grädda mitt i ugnen 30-35 minuter.

Kakan ska vara lite kladdig och smakar utmärkt med vispad grädde. Det går bra att byta ut dumlen mot annan choklad, t.ex Geisha, Dajm.

Går bra att djupfrysa.

 

 

 

Bilderna är bara tagna från google :)


Nej, men vilken ska man välja? "ironi"!

Nästa helg ska jag ut och festa och då måste jag ju absolut ha något nytt och fräscht på mig, så måste jag gå lite tidigare från skolan också så att jag hinner med all manikyr och hårfixning jag ska få. Det ska bli så kul då, för alla kommer jag följa med mig ut ;)  Herve Leger  klänning kostar 12 000 kr och pälsjacka för 14 000 kronor.  Hm vilken ska man välja? :S
Men just det jag glömde att jag fortfarande bara är en 18 åring tjej och inte blondinbella som trors sig vara äldre en vad hon är och spenderar pengar på allt onödigt man bara kan, varför om man är så rik, varför inte hjälpa andra? Va det inte du som ville ändra världen? Jag vet inte hur den människan tänker, men inte tror jag att man ändrar världen genom att köpa pälsjackor och verkligen visa upp att man har haft jävligt tur i livet och på något konstigt sätt lyckats med allt, som nästan ingen annan gör!PENGAR=NOLL

Oj så här dåligt till har jag nog aldrig legat med pengar. Jag har 70 kr kvar på kontot jag får nya pengar på Frredag. Men om inte hon hör av sig som jag ska jobba hos på lördag, vet jag inte vad jag gör!!!! För om jag får jobba hos henne som hon faktiskt sagt att jag ska har jag råd att betala studentgrejorna och de 1000 jag är skyldig mamma för vinter skorna, jackan och lite jag fick låna till ullared för att jag köpte ju en hel del julklappar och presenter så jag får ju en del över nu senare av studiebidragen för att jag inte har mycket julklappar kvar att köpa. Men nu vill jag köpa hårfärg spyfärdigt trött på mitt hår, fick dra ut mina små pengar som jag alltid brukar spara till sommaren för att jag ska kunna köpa, haha illa!  Måste köpa halsduk, mössa, julklappar till mattias, sandra, tobbe och något mer till mamma, men bara jag får jobba nu i helgen så blir det nog inga problem :) Annras om jag inte får det så kommer allt gå åt helvete! :P För vissa saker har man redan fått skippa för att allt handlar om jävla pengar, jag måste ju lära mig hantera pengar, fast faktiskt så har jag alltid betalat allt själv. Det enda jag inte betalar är ju saker  i hemmet, som räkningar,  bensin,  all mat men även mat och hygien artiklar hjälper jag till med så igentligen inte så konstigt att mina pengar försvinner snabbt, måste ju betala om jag ska börja träna i simmhallen nu , hur fan det ska gå till?`Vill ju spela innebandy  och inget annat igentligen , men nae allt går inte så lätt rikigt,  hatar att vara tvungen att vara den vuxna jäveln redan nu!!  Jag va för liten  redan när jag va 12 men det  har blivit ännu  större ansvar nu, usch gör mig liten jätte liten igen då jag minns ialf att mamma var frisk då bror kunde hjälpa mig så jag slapp vara den som jag är nu bläääää !

Skadestånd?

Jag läste nyss artikeln om englafallet då familjen begärde  200 000 kr per familjemedlem istället för 860 000 kronor som han hade fått betalat innan till hennes familj och anhöriga. Men, pengar= Det får en inte att glömma smärtan, den får inte ens barn tillbaka, den får inte att tappa den där jävla förbannade saknaden. Jag fattar inte ens varför de ska bry sig om pengarna? Okej, jag har aldrig fått någon som jag känner mördad, men jag skulle vilja ge den ett långt straff och såg till att den fick ordentligt vård, så när väl han skulle komma ut så skulle inget hända igen. För en person som mödar är ju knappast särskilt frisk. Som i det här englafallet så tycker jag att de borde skita fullständigt i pengarna och jobba på sin sorg istället och ta hand om varandra, för pengar? Visst skönt att ha och man behöver men ändå smärtan tar den dock inte bort.Ja det här är ju bara min åsikt det kan ju ligga massor annat bakom också som jag faktiskt inte vet om....
Det var svårt.

Men nu är det gjort, jag var tvungen att säga det.
Jag kunde ju inte skjuta upp det längre. Jag hatade att jag var tvungen att se in i din blick när jag skulle säga det, men jag var tvungen för att du skulle förstå att nu menade jag allvar. Jag kommer inte tillbaka igen. Du vet att jag vill igentligen men det funkar inte på något sätt. Det har varit så fel länge och idag tog jag det svårtaste men ändå det största klivet jag gjort, jag hoppas att du fattar hur mycket jag kommer sakna det här och särskilt dig. Men att det här är något jag måste göra.

Jag orkar inte.

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in.

Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.

Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål.

Inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål.

Du får inte riva mina murar som ja omsorgsfullt har byggt

om du inte skyddar mina drömmar så jag kan somna tryckt.

Du får inte ha mig som en dröm när ja vill vara din verklighet.

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror att du vet.

Men du får ta den tid du behöver för att förstå va de är du vill.

Du får be en bön om tiden. Du får samla dina tankar

så att vår själar kan få ro.

Så allting som vi lovade oss själva kan få gro.

Och du får inte andas på min panna. Inte få mig att falla mer

om du inte sen kan stå för all den oreda du ger.

Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart.


Det kommer aldrig bli enkelt.


Ödet?

Den 29 oktober för två år sen va en dag då jag var med min Matilda och då jag tog min piercing i tungan. För ett år sen den 29 va jag och Matilda då igen, utan att veta innan att vi hade varit exakt just det datumet året innan också, och nu på ondag är det den 29 igen och vi har bestämt att vara igen , men omedvetande den här gången också. Mikaela min vän berätta att hon äntligen tagit sin piercing i tungan nu så jag var tvungen att kolla upp när jag tog den visste att det var nån gång på höstlovet så när jag såg att det var den 29 så tyckte jag att det va just komiskt eftersom jag och Matilda redan bestämt att vi ska vara då! Hahah ödet, därför jag behöver min bdb där jag kan lägga upp vad som händer det får mig att hålla minnena till liv då jag är för glömsk annars :)  Aldrig tänkt på datumen så innan , vad jag gjorde exakt de här dagen för ett år sen men tror inte det finns så många tillfällen då man just är med samma person år efter år just det datumet, om man inte bor ihop förstås, lr om man bara är med just ett fåtal personer haha :)

Va tvungen att kolla så den 27 idag, för ett år sen va jag med Carro och på kvällen festa jag med folk, och idag har jag vart med Sofia så icke samma sak här ialf ;D  Ångrar fortfarande inte för en sekund att jag tog min piercing den stannar nog där ett bra tag till! :)


Gammla billder från två år sen då jag nyligen hade tagit den och fortfarande var brunhårig :)
Det är för dig.

Det är mörkret som skrämer mig mest, mörkret för ensamheten där allt har
gått förlorat. Jag vill inte hamna där utan att få uppleva allt med en känsla.
Jag vill våga chansa nu och försöka igen, jag vill öppna det här för dig.
För tiden här  har ingen gräns och känslorna inget stopp.

Jag vill inte fastna i ensamheten och bli lämnad kvar.
Jag vill att just du ska vara här i natt.
Jag vill vakna upp med dig,  och utan något prat ska jag
bara veta att just du är här.
Jag vill inte förlora allt igen på ett enda kort. Håll mig hårt eller släpp mig helt,
för i spelens väg står jag över ett kast.  Ett kast för att ta mig tid att säga ajdö.

Men låt det inte bli som de sorliga låtarna som spelas på radion,
låt mig inte sjunka igenom mörkret som faller.
Låt mig hålla dig högt och få se stjärnan i dig.
Jag behöver dig  i natt igen.
För tiden har ingen gräns och känslorna inget stopp.

Vi behöver inte räkna timmarna för att förstå att du satt spår här i mig. Vi behöver inte förklara när något känns rätt.
Jag vill inte sakna och undra varför du aldrig kom tillbaka.
Så håll mig hårt eller släpp mig helt.
För kastet står jag över idag och imorgon igen.

God bye my friend.

Hopp om några timmar sätter sig min vän Emil på flyget för att flygga till Barcelona och sedan vidare till Argentina. Det är tänkt att han ska läma mig och sitt liv här i Linköping. Han kan ändra sig, vilket jag hoppas att han gör!
Menar vad fan ska jag göra på svenska lektionerna? Vem ska jag köra hänga gubbe med, vem fan ska va min fantastiska doctor phil? Vem som mobba mig och vem ska jag mobba? Vad ska jag göra när sommaren kommer och man vill ta en folköl ute i trädgården, nej inget blir detsamma utan dig. Vet att vi bara kännt varandra i ett år. Men ett år med en jävla bra vänskap och kul har vi ju! Eller hur dina jävla mongolida bög? :)  Nej fy fan jag hoppas att du gör det som verkligen känns bäst för dig och lyssnar enbart på vad du vill och klarar av. Jag kommer tvinga dig att hälsa på mig och du får gärna köpa en flyg billjet åt mig så kommer jag på stört ;) Sköt om dig grabben, jag kommer att sakna dig! <3

Min fredag, som jag minns den ;)

Dagen igår började med att stiga upp efter att ha sovit i knappt två timmar, kunde inte sova bara, ibland blir huvudet för tjockt av saker och då går det inte att slappna av. Hade redovisning, gick väl okej sen religon gick igenom arbetena vi ska göra bara sen hade jag slutat. Hade inte labb denna veckka har ju bara varannan och gjort klart allt på iv-valet, onödig dag men vat vungen att åka för redovisningen och för att folk skulle ha kryssnings biljetter ( jag kommer fixa nya nu så bara att höra av sig om ni vill ha). Sen vart det ialf att åka hem duscha och sen sova i fyra timmar sen fixa sig och dra  till Martina. Där folket blev skapligt fulla, där var Jossie, Fija,Bine, Malin, Tess,Lina,Sofia,Steff,Jenny, Sandra, Kamil, Fix, Danne,Andrej,Tony,Kalle  och ja två killar till tror jag vettefan namn ;) Prata ju i stort stätt bara mee brudarna så ;) Sen vart det krogen där vi mötte Emil och Åke, för att dricka alla möjliga saker, och bjuden vart man här och där, vågar inte ens tänka på hur mycket jag drack! Sen träffa man massa annat folk som vanligt, en som gått BF, slutade nu i sommras, minns inte hur vi börja snacka denna kväll , men vi gjorde det ialf ! Sen träffa jag hennes killkompisar och va med två av dem i stort sett hela kvällen. Folk bara försvann ju en efter en? Så från alla vi kom dit med va det bara jag och Sofia kvar!, Hahah. Så när det stängde trallade vi hem, jag hade punka på cyklen jobbigt att skjutsa då :/. Jonas och Sofias ragg följde ialf med oss. Så sa jag och Jonas adjö till dem när vi kom till lambohov så gick jag och Jonas hem till mig, kunde fan aldrig somna så sov knappt en timme! Känner att jag sovit lite för lite, är inte direkt trött är nog bara för att jag är för övertrött istället, av för lite sömn så jag inte känner den riktiga tröttheten lr något. Ingen lust att sova nu, sa nyss adjö till Jonas, ska väl hjälpa mamma och baka nu inför imorgon då det ska bli lite kalas här. Oj långt inläg och det va ju ändå bara en snabbtitt på kvällen, jag minns ju ändå inte allt, alltid något man kommer på några dager efter eller får reda på! Hahaha aja :) Bakfylla har jag också, men konstigt chris ;) Nae nu ska jag inte börja räkna och försöka minnas allt jag hällde i mig, ha en bra lördag sötnosar :)

En gång då och flera gånger om.

Det är inte första gången och tydligen inte heller den sista.
Jag vet exakt vad jag kände den där kvällen, jag minns den fortfarande så väl.
Varje dag med dig har alltid stått mig så nära, men efter året började jag äntligen kunna släppa och låta minnena bara vara de fina. Jag drömde inte om dig längre, jag behövde inte sakna dig. Allt det nya hade jag funnit och du var bara en vacker och samtidigt sorgsen bit i min historia som jag lidit igenom men ändå hade älskat. Då vi hade det där bra, då inget kunde få mig att sluta skratta. Inte förens idag hade jag blivit påmind om något igen. Jag visste inte längre hur du log, jag hade glömt bort hur du rodnade när du såg på mig. Jag hade glömt bort hur det kändes att vara där i din famn. Men idag, du fick mig att minnas och i natt vet jag vad mina drömmar kommer att handla om. För jag vet hur långt tiden en kommer att gå, vart du en finns, vilket håll jag en går åt så vet jag, att du! Även fast jag tror det så  innerst inne är du aldrig glömd, du är bara där, långt in i hjärtat, du är där...


Du är inte bara någon för mig utan du är något helt annat.

Dålig start bra avslut!

Dagen började med att jag vaknade försent hade sovmorgon till 10 men jag vaknade 9:15 och hade käning, så medans jag va halft borta försökte jag fixa mig mamma kom upp med druvsocker och va snäll och tog med bilen till jobbet för att skjutsa mig så kom bara knappt 15 min försent. Halft klar men jag va ju där! Sen hade vi lunch och efter det svenska men eftersom jag skiter i de nu pgr av saker så tog jag och emil rast:P Sen vart det religion men vart inte  mkt jobb för att folk strula med biljetterna!!! Två skulle plötsligt inte ha sen kom rita och sa men de vill ha: så va de redan två som jag visste skulle ha , ja sen kom andra och blabla, det är jobbigt att sälja ialf, men jag får ju åka gratis och skönt det måste bara få 2b hytten såld eftersom idioter ändrars sig sju gånger om! Sen hade vi prov ialf inget G där tror jag inte, svåraste provet jag någonsin gjort om, läraren hade sagt om du kan frågorna kan du provet! Meeen eeeeh det handla ju inte ens om  de frågorna vi hade jobbat med utan helt andra grejor som man inte skulle behöva plugga på så mkt, menar bestäm dig! Aja sen efter det vart det att träffa Sofia och där vände min dag, bokade för studenkryssningen! :) Så ringde jag min handledare jag har där och fan vad han prata!!!! Försökte säga hej då tre gånger, hahha sjuk människa, berättade massa sjuka saker, som om jag skulle byr mig ? (A) Men jag lyssnade och va snäll ;) Så gjorde jag och Sofia tacco och kollade på spiderwick rekomenderar den sjukt bra! Orkar inte skriva om vad den handlade om men sök bara på google så kommer det ju upp vad den handlar om ;)Min dag

Idag körde jag och min grupp vårat pa arbete med ettorna.  Vi hade lite lära känna dag och förberedelse inför apu. Jag körde en lek ,hunden och benet, sen fick de  ställa frågor om hur det var att gå på bf och att ha praktik. De gick jätte bra för mig, folk lyssnade,  och jag kände mig som en riktig lärare och fick massa beröm av lärarna för att de hade hört att sina elever gillade mig mycket (A). Antaligen för att jag körde lite skämt prat med dem och inte bara var den där tråkiga och stränga läraen. Jag vart skit glad ialf för allt beröm eftersom det va endast jag som fick det, förlåt att jag skryter men endå :)
Sen ialf så vart det att fika med gamla berzan gänget. Eller jag fika inte för kom en timme senare en dom andra men prata massa som vanligt, älskar de tjejorna<3 Satt där ändå i två timmar trodde de skulle gå när jag kom typ eftersom de redan vart en timme där, men vi är ju pratsamma som sagt alla vi sex ;)Jehona, Emma, Ronja och Suad i 9an hemma hos Meli :)
Meli, Suad och Emma som punkare på innebandy tuneringen i 9an :)<3

Min personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

 

Inte första gången som jag gjort tester som visat liknade saker och arbeten jag ska arbeta med ;)

 

 


Jag vill

Som alltid är det mycket jag vill men någon stanns måste man ju börja?  Jag vet inte hur jag ska göra. för det kommer dröja så länge innan jag har råd med egen lägehet, och just nu önskar jag att min bror kunde bo här i närheten så jag kunde springa hem till han. Leka med ungarna äta deras goda mat, få hjälp med läxorna och råd med alla förvirrande saker jag vill ha svar på, för här jag är nu, här krossas bara alla nya drömmar jag bygger upp. Jag förlåter om och om igen, fast att det inte hjälper. Jag saknar min bror, det tog nästan jävla 18 år innan vi började komma förens! Men den dagen då jag skrev allt jag kände till honom lr inte allt men mycket ,det va då det öpppndes mellan oss. För första gången istället för att skrika hatord, kunde han säga, syrran jag älskar dig fattar du inte det! För första gången kunde han sen vilket jävla svin jag bor med att det inte är jag som leker utan att jag faktiskt försöker, tyvär kan inte socialen se det, utan det är mitt fel. Sånt är inte kul att höra men vad ska man göra? Jag ska ialf prata med syv snart ialf efter höstlovet, kanske jag kan fortsätta plugga i nyköping efter studenten, kanske jag äntligen kan få göra det jag vill, utan alla hinder, man måste ju kämpa för det man vill ha, även fast det går åt skogen 105757585757575 miljoner gånger.

Nu ska jag plugga sönder huvudet med naturkunskap, puss på er anndra <3

Tack också ja

Morgonen va hemsk i morse, knappt sovit något, skulle möta massor folk för att de ville ha sina biljetter vart försenad till lektionen och brödet vart helt kasst, fick slänga det, inget funka som jag ville, aaah shit hann inte ens smaka på min mat för att jag va tvungen att springa iväg :P Men tack MARKUS! Han städa mitt kök fast han inte hade gjort ett piss där, jävligt schyst
:)

Och nu har jag fått ett smeknamn med... Datasnillet hahahah vågar inte berätta vr för det är så jävla klantigt och osmart, hahaahahah puss på er killar,  fy fan kommer bli mobbad resten av 3anxD

Mejlar med min handledare på funcruise nu han skriver massa och tycker att ljunkan är häftig, haha JÄTTE , inte ;)


Baaaah är föresten så jävla trött känner mig stressad fast att jag inte borde:S Men aja...Står bara inte ut med det här...

Jo nu tar vi nya tag igen Kristin Samulsson du är gjord för att klara av motgångar ;)

Kan ju bara säga

I lördags fick vi stå i en timme i kö för att komma in och en timma för att komma ut från ullared, aldrig sett så mycket folk där! Fy fan men inhandlade lite. Julklappar till mamma, karin, tuva,leo och pappa. Presenter till Matilda, Tobias, Tuva, Sandra och pappa. Sen till mig själv en lång t-shirt, två koftor, hårspray, hårinpackning, diadem, halsband, kam, tuggumin,jacka, rouge, puder, smink borste,  escada parfym kosta bara 145!! Fan vad bra! :) Ja det va väl det jag köpte kanske glömt något men nu slipper mer folk fråga, vad jag köpte ;D


Söndags va det informations möte om studentkryssningen.  På kvällen skulle jag skriva ut två biljetter till Maria. Men helt plötsligt funkar inte våran skrivare:S Och inte henns heller så går över till Matilda men sen tror jag att det är två hytter på en och samma blad, sen inser jag försent att det bara är en jävls hytt! Och en A4 istället för B4, men det löste sig Maria ville ändå ha A4, när jag berättade om skillnaderna och idag på morgonen kom Ilone och hämta den andra biljetten, kunde som tur va få låna en lärares dator och skriva ut eftersom det inte funka i biblan:S Har sålt lite idag och har några som jag ska sälja till imorgon, men ni får fortfarande höra av er för jag får nya när jag sålt slut på de jag har nu! :)

Snichiit

Fredag och jag är dödstrött känns som jag kan somna när som, men får jag inte göra än på ett tag, min saknade och  efterlängtade Natta kommer snart :) <3 Simon kommer med förbi en sväng (:  Vi hade festmåltid på matalgningen i skolan idag inbakad fläslfile, sallad, hasselbaks potatis, vinsås och till förrätt röstat brröd med någon räkrörra och till efterrätt, något jag inte minns men gott, och det godaste var nog trots allt choklad moussen,  mm gottti massa mys! kommer sakna gruppen. Bästa gruppen man varit i  hittlils, mycket jävla skratt ! :)  Ikväll har det blivit lite plugg för att jag var för lat igår och sen idol. Idag vill jag att Robin b och Yazmina ska ut :D

Men nu ska jag dricka något, är törstig sen snart gå ut :) Ha en fortsatta trevlig kväll, folket ! :)

Pust...

Min dag i skolan kändes inget bra alls, va en så här dag då allt är väre en värst, men Sofia och Nasse räddade den lite ialf med att umgås med mig på lunchen,  mina älsklingar det där <3 Efter skolan vart det hem och slöa en stund sen plugga.
Har renskrivit fyra papper med instuderings frågor från matlagningen, jag skriver ju så jävla fult och slarvigt så måste renskriva, tog ett tag va ju ungefär 45 frågor samanlagt,  och ganska långa svar. Sen skulle jag hitta ett recept på en utländsk maträtt , vart turkiska piroger och sen skriva lite om deras matkultur, sen pluggat till provet vi har i  historian i morgon som handlar om romarna. Tror jag kan det rätt så bra :) Nu ska jag läsa massa texter också , måste hitta två bra texter som jag typ ska skriva en uppstas om på svenskan, så får väl göra det nu jävla plugg dag :P

Bilder ! :)Bjöörn visa magen, men fick inget kort :(

Man fick inte ta kort under föreställningen bara när de kom in, tråkigt men man fattar ju!
Helbin och hennes man :)


De dansa jätte mycket som sagt, men när jag väl började va det kul :DGrattis till er!!! :)

Björn och bröllop

Nej jag har ju inte berättat om min underbara kväll i torsdags då jag såg björn,özz johan möller och soran i norrköping med Jenny. Jag garva hela jävla tiden, alla va så sjuk bra särskilt özz!! Jag kan inte dra några skämt för man måste varit där för att fatta och känna stämningen! Dock tyckte jag att björn varit bättre då jag sett honom i parlamentet och melodifestvialen och i andra saker, men jag kanske bara hade för högaförväntingar helt enkelt :) Toppen kväll rent ut sagt, sjukt glad att jag gick!!Igår va det bröllop, vi fick en tid om att de skulle börja klockan 18 ,men eeh de mesta av folket kom vid 19-19.30. Fattar inte varför man säger en tid om ändå nästan ingen är där:S Aja Helbin va sjukt vacker, jag och Rebecca börja nästa gråta! De dansa ass mycket, fick inte mat förens 21:30 då va jag sur, haha va skit hungrig och trött på deras musik. vi fick lite vatten,bröd och sallad innan all mat kom ut så vi mossa ner oss det innan! Sjukt gott bröd! Till mat fick vi kyckling, grönsaker, någon sås och potatisgratäng, det va gott och tårta senare sen också :) Jag våga mig upp för att dansa ialf, det va lite svårt men kul ialf, så kvällen vart lyckad till slut! Tur att Nasse,Sofia,Rebecca och Helbins tjej kompis va där.. Fast annars hade jag ju inte gått, skulle kännt mig väldigt ensam då för jo tack blickar fick jag ;) Helbins fick i present av oss ialf: En korg där vi la i, ett ,kort, doftljus, två lös te, en ask center choklad, en fotoram, och ett presentkort från hm :)

Nu börjar jag tröttna på idol.

Jag satt hemma ikväll hos Ella och Dille oh såg idol, men vad fan är det här, tycket både jag och Ella?  Kan någon av det här verkligen bli artister?

Vi kan börja med Jesper som äntligen åkte ut idag!! Min åsikt är, är han söt? Nej! Är han bra på scen ? Nej ! Sjunger han bra? NEEEEEEJ!   Hur kom han ens med i idol? Va verkligen alla de andra så kassa som sökte in?

Johan då? Sjunger han bra? Nej inte något vidare tycker jag, han har en speciell röst och jag tyckte han var en tuff 16åring i början men nu? Det är ungefär samma sak varje gång. Jag har tröttnat killen håller inte. Kom tillbaka om två, tre år så kan det nog bli annorlunda! Fast ikväll gjorde han ändå en av sina bättre framträdanen.

Anna då? Jo när jag hörde henne sjunga för första gången tänkte jag men shit vilken tjej! Sen? Har jag inte tyckt  att hon varit så bra men idag va hon bland det bästa. Fast hon måste ändra ansiktsutryck, ser ut som hon lider och ska börja gråta när som helst? Men ändra på det och forstätt som ikväll så kan jag väl börja heja på dig igen. Någon idol om henne tror jag just nu inte på ändå...

Alice söta lilla alice, har en väldigt fin röst och va även bra idag, men det känns som hon också borde växa till sig? Idol är för ungt för i år, kanske borde höja på åldersgränserna?

Lars, jovars han är speciell men känns som han vill få ut för mycket av sin speciella röst och att det då blir lite för falskt, han tar i för mycket helt enkelt, inte så bra framträdande idag, annars en låt jag tycker vädligt mycket om.

Lolulou, har en stark röst, men idol ? Naee, va inget vidare idag och kanske något som att vara med i en goshpelkör skulle passa hennes röst istället?

Robin B smörsångarens kung, visst han sjunger inte dåligt, men ? Har Sverige så få talanger? Han sjunger absolut inte så bra för att bli någon stjärna, nae nästa gång hoppas jag han åker ut fast att många tjejer "älskar han" Men folket!! Man sjunger inte på utseendet.....

Yazmina. Hon har en okej röst, men jo jag har kompisar som sjunger minst lika bra som henne!! Hon är söt, jo jag vet men hej då till idol snart hoppas jag, det håller ju inte :S

Kevin borg, söta lilla Kevin han är helt okej och han är någon som skulle kunna bli ännu bättre, han vill jag se mer av ialf i idol.

Robin E, lite av en rockare men lite osöker på han, har varit både bra och dålig, men tror han får stanna kvar ett tag till ialf.

Sepideh, tjejen som jag alltid tyckt varit bra, hon som kan uvecklas mest av alla tror jag, hon är nog min favorit, hon är bra på scen och verkar vara en härlig tjej som skulle klara av det tuffa idolyrket, hoppas på henne :)Men idol i år mjoo bara sett idol år 2004 och 2007 då jag följt det men kan säga reda nu att det fanns bättre och många mer stjärnor de åren. Det här känns lite som singing bee där vem som helst får sjunga dålig eller bra! Darin, Agens, Måns, Ola, Mattias är ju några som lyckats efter att ha varit med i idol även fast Agens var den enda av dem som vunnit. Då hon bara va 17 men svårt att tro tycker jag föjde inte det året men inte gått oh undvika henne på radion. Så vi får väl se vad det blir av med alla idol människor det här året :)Studentkryssning!

Jag ska sälja biljetter till studentkryssningen, jag kommer att sitta i ljunkan och sälja och förmodligen i andra skolor också här i linköping, så hållutik efter datum då ni kan köpa eller hör av er till mig så fixar vi det :)

Ni kan läsa om resan här http://www.funcruises.se

DET ÄR NÅGOT NI INTE FÅR MISSA! :)


kort fattat

Haft en underbar kväll men återkommer om att berätta om det orkar inte nu, mår inte bra. Kan ni gissa varför?

JO FÖR JAG HADE INTE ONT PÅ TVÅ DAGAR SEN UTAN ATT HA ANSTÄNGT MIG FÅR JAG ONT I ÖRAT IGEN , ALLTSÅ JAG HAR FORFARANDE ÖRONINFLAMMTION , HAFT DEN NU SEN DEN 30 AGUSTI I SNART TVÅ JÄVLA MÅNADER!


Ja ursäkta min stora text men jag har så ont och är så trött, jag vill träna men nae det blir nog inte så det här året ialf.....Så som sagt jag kommer nog inte tillbaka till ibf, ska till vårdcentralen imorgon, de är väl mer oroliga en jag, för att jag redan har fått de starkaste medecinern... Finns ju inger mer att ge mig? Får väl se, tänker inte bli sjukskriven helt!  Även om de vill det, fuck that!!  Hinner jag aldrig, har masor press på mig från skolan som måste fixas !!!

Hellboy

Igår efter skolan vart det stan med Sofia skulle hitta present till Helbin och hennes ny blivande man :) Hade 400 kr att köpa för, efetersom jag, Sofia,Rebecca och Nasse, la hundra kr var. Sprang runt i massa olika affärer men hittade massa bra. Ni kanske får reda på vad  vi köpte senare då Helbin fått sin present inte innan, då vet hon ju vad hon ska få, haha :D

Men sen när jag kom hem ringde Steff och ville ha med mig ut för att ta en öl och kolla ppå hockey, åh jag sa ja, men sen ringde hon igen och sa att hon kom på att hon måste spara på pengarna till den 18 för då ska vill till ullared, så kom vi även på att det kosta säkert inträde så blir man ju sugen på att dricka en eller två öl då också så vi bestämde att skita i det :) Så tänkte jag kolla innebandy träningen, men nehe då ringde Jonny och tjatta om bio, han hade vunnit två biljetter till hellboy, jag hade ingen aning om vad de var för film och jag hann inte kolla upp vad den handlade om så jag sa ja fast jag igentligen va skit trött. Men hur var filmen då?

Jo det va både människor med och massa konstiga varelser som var både onda och goda.  Va fight som vanligt och folk dog och överlevde som vanligt. Det var en Fantasi, action äventyrs film. Asså vet inte hur jag ska förklara den, den va inte så bra ganska töntig och ja överdriven, gillar inte den kategori av filmer direkt.  Men va ju snäll och föjde med va ju gratis också, inget jag rekomenderar,  man  kan slösa bort två timmar på något bättre istället :) Va bara killar där också, haha :)
Hur ska jag få dig att sluta?

Du måste lugna ner dig! Du får inte jobba så hårt, du får inte göra så mycket hemma. Du får inte vara iväg på så mycket, du behöver inte träna varanan dag. Jag kan hjälpa dig med mer saker! Varför kan du bara inte lyssna och ge mig en chans? Du vet att jag har rätt, men tror du verkligen att jag vill vara så här rädd? Tror du jag kan sova på nätterna när jag vet att du har så ont, jag vill inte vakna upp och se dig ligga där helt jävla livlös! Jag vill inte se dig mer på sjukhuset. Jag vill inte höra alla läkare komma och berätta för mig om och om igen. Jag fattar ju att du är sjuk!! Men du får inte lämna mig själv här med honom! Varför kan inte du och jag bara flytta? Vi skulle ha det så mycket bättre!  


Hur fan ska man få sin mamma att lyssna? :(


Jag har pluggat och nu är jag seg :P

Tjugo frågor

Vilket djur känner du dig som idag?

En björn som vill gå i ide ;)


Vem är den snyggaste killen du vet, just nu?

Chad måste det vara =)

Vilken sexleksak skulle du vägra använda?

Men jag använder gärna alla ju =)  haha nerå, piskor :P


Tre egenskaper du faller för hos en kille?

Omtänksam, rolig och förstående

Om du fick tre timmar att spendera i New York City, för att sedan bli transporterad hem igen med en privatjet, hur skulle du spendera dessa tre timmar?

Springa runt som en vilde för att försöka hinna med så mycket som möjligt :)

Hur är man en bra kompis?

Snäll, förstående, ställer upp, hör av sig ofta, bryr sig lie extra om den vet att kompisen har det svårt...

Vilket är ditt roligaste jobb/anställning hittills?

Hm, dagcentret i sommras :)


Om du vaknade upp - utan kläder - brevid Bert Karlsson, och fick bara säga ETT ändå ord innan du gick, vad skulle du säga då?

upps ;)


Om du får en dotter i framtiden, vad vill du att hon ska heta då?

Ja du bra fråga...


Om du fick vara med i en film, vad skulle du helst välja av action, drama och romantik?

Action, snygga killar med ju, haha :D


Reser du dig för gamla männiksor på bussen?

Ja om det är fullt ?

Vilken film får dig att gråta?

The pursuit of happyness


Om du vann en miljon imorgon, vad skulle du göra då?

Ge pengarna till mamma så hon kunde få operera sig, och ta ledigt från jobbet ett bra tag!!


Fem saker du alltid bär med dig?

Mobil, nycklar, headset, plånbok, busskort


Vilken är din favorit drink?

Orgasm lr rosa pantern


Hur imponerar man på dig?

Är sig själv, behandlar mig och andra människor på ett bra sätt.


Om du får gissa, hur länge tror du att du kommer ha kvar denna blogg?

Antaligen tills jag tröttnar ?


Ibland måste man få

Ja ibland måste man få längta till att bli av med människor,  det har blivit bättre på många fronter i min klass då i ettan då det inte fungerar alls, viskningar, blickar, folk som var utanför, folk som kolla snett och skratta när man gjorde fel. :S I tvåan börja det bli bättre och ja i trean är det en stor förändring, klassen kommer i stort sett överens jämt, vi kan prata och skratta med varandra, även samarbeta. de där som var i ettan finns inte längre. Men endå när folk klistrar sig fast på en, ljuger, klagar och vill alltid ha sin vilja igenom som man vore en fyraåring ja då vill man bara bli av med såna människor. Nu är jag dum jag vet! Men jag kan inte  hjälpa och finnas för alla, jag har också mina saker att fixa jag orkar inte lyssna på varken dina, dina eller DINA , problem varje dag.... Extra svårt blir det när jag inte själv fattar rikigt vad problemet igentligen är? Nej för jag kan inte läsa allas tankar, se vad de gått igenom eller tycka att ett problem som du kanske har som problem är verkligen ett problem. Ja jag är allmänt trött på att vara i de här kretsarna,  klagomål, bråk, tjurighet och "tyck synd om mig" Just det! Dig kommer jag sakna minst! Nae fy fan nu får jag sluta att vara så här elak! Förlåt att jag inte tycker om er :/ jag har försökt (a) :)

12/06/09 låt det gå fort!

En tanke!

Den dagen kommer komma då jag ligger vit på ett vitt lakan, och läkarna fastställer att mitt hjärta inte längre kommar kunna slå igen. Ge då mina ögon till en kvinna som aldrig har sett en soluppgång, eller kärleken i en mans ögon.
Ge mitt hjärta till någon vars eget hjärta givit henne ändlösa dagar av smärta. Ge mitt blod till tonåringen som drogs fram ur bilvraket, så att han kan få se sina egna barn leka. Ge mina njurar till en människa vars liv vecka efter vecka, lever med hjälp av en maskin. Ta varje muskel fiber och allt annat i min kropp och gör det möjligt för ett invalidt barn att . Utforska varje hörn, varje skrymsle, ta mina celler om det så behövs och ordna så att en stum pojke kan heja på sitt favorit lag och en döv flicka kan höra regnet smattra. Bränn det som finns kvar av mig och sprid askan med vinden. Om ni måste begrava något begrav då mina misstag, mina svagheter och mina fördomar. Låt jag och min kropp göra det sista och enda vettiga rädda liv!

Om vi stör oss, varför läser vi?

Ja det är något jag verkligen undrar. Personer som blondinbella, Kenza och många fler är personer som vi stör oss på av olika anledningar, ja alla gör ju inte det men det är ofta man får höra det och jag har själv stört mig på blondinbella och ja förut kunde jag gå in och läsa hennes blogg ibland, nu gör jag det inte. Men jag vet så många som gör det fast de igentligen stör sig på henne. Men varför? Om man hatar hennes åsikter, henne sätt att vara eller bara inte gillar det hon skriver, varför ska vi då gå in och läsa? Gillar vi att störa oss på folk, jag tycker det för mesta är jobbigt när någon gör något som jag verkligen inte tycker om alltså stör mig på.. Men jag ska inte säga att jag inte kollar på folk jag stör mig på, för jo jag är lite nyfiiken och vill veta vad de håller på med, det där så "märkvärdiga människorna" Nu menar jag personer som jag träffat i verkligheten men jag stör mig ju bara mer och mer på hur mer  bilder jag ser, eller läser om vad de skrivit men ja som sagt det är väl nyfikenheten, eller så är vi bara allmänt uttråkade och vill sätta igång diskussioner eller skvaller omgångar ..?

Tack

Idag värmde två person mitt hjärta väldigt mycket såna som dom får mig att aldrig ge upp det jag påbörjat.

Jag skriver vad de sa, fast slår ihop det så det blir i en och samma text för båda sa inte samma sak lr på samma tillfälle, om ni nu fattar haha :)

Det jag fick höra var: Du är speciell på ett bra sätt för du har sett så mycket och varit med om så mycket, du kan dela med dig av dina kunskaper på ett bra sätt du hjälper andra och du förklarar så man förstår, man fattar varför du kan reagera som du gör på vissa saker, det är unikt. Jag vet knappt något igentligen men det jag fått veta och höra om dig så måste jag bara säga att jag beundrar dig. Det du gjorde med din kompis, det var otroligt du räddade hans liv fler såna som du behövs. Det vart starkt av dig  och du gjorde helt rätt. Du är smart och du har inte bara saker i hjärtat utan du har det i huvudet, du har sett det själv och du har det i din hand, fortsätt att göra din röst hörd!

Måste

Jag måste bara skriva av mig lite, fan jag är panikslagen  jag vet inte hur jag ska göööööööra! Jag har sjukt mycket i skolan prov, läxor och arbeten att göra varje vecka jaja det kan vara mycket värre, men för mig är det mycket! På första gången på väldigt länge har jag gått två hela veckor i skolan, fixat proven, läxorna,arbeten och hunnit med kompisar på en och samma vecka. Jag är alltid borta för mycket, jag har fortfarande läxor som måste göras i helgen och andra saker som måste fixas.. Men frågan är bestämda tider två-tre gånger i veckan klarar jag det nu? Jag va säker jag ville verkligen spela ,mer en något annat sen vart jag jävligt sjuk och inte fått träna jag gled ifrån, sen hände massor som vi inte går in på... Och så kom allt med skolan för mycket för att jag ska orka? Jag vill träna men jag vet inte om jag kan ha det så här, jag får väl hitta något annat? Träna på egen hand i simhallen eller så för då kan man ju träna när man vill och hur mycket man vill. Men samtidigt så känner jag att jag vill träffa laget spela match och träna fast jag vet att jag inte duger för spel, alltså jag är inte bra och nu har jag kommit ännu mer efter för att jag inte varit där på över en jävla månad. Fan att allt ska skita sig när jag vill satsa... Fan jag önskar att jag kunde dra tillbaka tiden och sätta stopp så inget hade hänt som det nu gjort men på något sätt ska jag fixa allt, ensam kan jag vara stark bara så länge jag har kvar mitt hjärta och min envishet.

IDOL?

Ja i tisdags tyckte jag helt klart att Jesper skulle åka ut, jag tycker inte alls han är bra och hur fan kunde Rasmus åka ut? Han var ju vettig, hmmm kan detta ha att göra med utssendet Jespers och Robin B gulliga utseende, inte för det är i mina smaker riikigt men man vet ju vad en del andra tycker. Åh igår? HUR FAN KUNDE LINDA ÅKA UT?  Okej det är sjukt svårt att välja bland tjejerna tycker jag för alla är riktigt bra, jag såg bara snabbtiten eftersom jag inte var hemma när de uppträde, men ändå på de lilla jag såg så visste jag att nej Linda kan inte åka ut! Jag tyckte nog att Jenny eller Yazmina skulle åka ut, det är väldigt bra men nae linda var fel val, inte sett nu ikväll men ska kolla på snabb reprisen så får jag väl se vem som åker ut den här gången...

musik (Y)

Jag älskar musik,  ett av de bästa sätten för mig att fixa all skit när allt brakar ihop.. På något sätt lugnar jag ner mig! Men jag har klarat stora saker förut som har hänt . Inte något sånt här men...  Jag ska görat igen för Tuvas och Leos skull jag vill inte missa hennes eller Leos uppväxt det är dom som är viktigast för mig just nu! Jag ska skydda dem från allt jag kan!Och föresten du får mig att spy och då är jag snäll ;)

=(

Fan............... Mamma =/


JÄVLA SKIIIIIIT!


Måste vara stark, måste klara av allt!..... Måste måste måste,  men hur fan ska jag orka gå utan dig? Jag kommer aldrig förlåta dem som förstörde det här.....

Så det ska va!

Idag va skolan slapp! Börja med snack, sen lyssna på redovisning sen se filmen zozo, så jävla bra! Handla om en kille som bodde i Libanon med sin familj, det va krig där så dog hans familj den dagen de skulle åka till Sverige, men efter en lång vandring och efter mycket händelser kom han till Sverige där hans farmor och farfar bodde så fick man se hur hans liv  var i Sverige  och så, sorlig men mycket rolig rekomonderar! Så när vi sätt klart den skulle vi jobba med vårat arbete men jag jobba en kort stund( snart gjort klart det så gör resten hemma)  sluta 11 fast vi gick till 3 ;) men ialf så vart det ikano och stan med steff, köpte gråa leggins och en t-shirt, sen åt vi och kolla på min förhansvissning igen, gratis är bra! :) Step brothers, handla om att den enas mamma och den andras pappa gifter sig, de blir styvbröder båda är 40 år, arbetslösa bor hemma, borstkämda och helt rubbade beter sig som fyra åringar så det blir mycket fight i filmen hahah sjuk är den men riktigt bra rekomenderar den här med, länge sen jag såg två såna här rikigt bra filmer :) Så när jag kom hem blev det att fixa lite små plugg och nu ska jag duscha och lägga fram kläder tills imorgon så det bara är att slänga på sig dem sen imorgon ;),  ska väl kolla vem som åker ut idol med, inte sett det idag men ialf :) 
Skit skön och bra dag ialf =)

RSS 2.0