It's safe to say we are alone now.

Idag har jag tränat, 40 mins intervaller på motions cykeln. Sen efter det blev det stan med bagarn. Tog en fika och jag drack ett jätte gott te. Börjat dricka massa te nu. Mums! Sen gick vi runt i stan lite. Vi båda hittade lite saker.

En drömtydar bok för 79 kr från bokia. Jag kan behöva det med alla mina mardrömar..Två sickade tröjor som är jätte sköna för 100 kr st från carlings.Sen köpte jag även ploppar till örhängen från glitter för 20 kr.

Imorgon har jag fullt upp från morgon till kväll. Så nu ska jag försöka sova.

I know you don't think that I am trying!

Före du uttlar dig om mig - ska du känna mig. Före du uttalar dig om mitt sätt - ska du veta något om det. Före du utalar dig om mina vänner - ska du känna dom. Före du uttalar dig om mitt liv - ska du leva det. Före du uttalar dig om något - ska du titta till din egen dörr!


Något alla borde tänka på en eller två gånger om!Slow down, the world isn't watching us.

Måndag igen då, och det gillar jag inte. Hade velat och behövt en längre helg som inte gick så sjukt fort!

Men i lördags vart det att leka med Tuva och Leo ialf. Sen på bio med Tuva. Trassel såg vi, hon verkade gilla den ialf och jag tyckte den var bra. På kvällen va jag med Jonas och kollade tv. Sen åkte vi hem till honom. På söndagen drog vi till Örebro med hans kompis för att kolla på en bil som Jonas kanske skulle köpa. Men den va riktigt kass. Massa fel på den, sen var den jätte skitig, ful och äcklig. Så vi drog till marieberg för att käka och kolla lite istället. Sen hem till Jonas där det bara blev att titta på film på kvällen.

Nu sitter jag här med huvudvärk och mår nästan lite illa. Kanske lite migrän? Jag ska i vilket fall iväg sen en stund. Behöver komma ut!


SportmissarHahah kul!

Tuvas kort

På juldagen fick min favorit tjej Tuva låna min kamera och resultatet blev det här.Rätt så fina kort som är tagna av en femåring va? :)

Step up tre

Hanling: Moose och Camille har börjat på college i New York, men det dröjer inte länge förrän storstadens pulserande undre värld frestar! De träffar dansaren Luke som har samlat stans vilades dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt är de alla mitt uppe i en showdown där bara vinnaren räknas!

Min åsikt: Filmen innehöll sjukt bra dans scener. Bra musik och bra handling. Jag gillade den verkligen. Är  nog den bästa av alla! Musiken och skådespelarna var gryma. När jag såg den här filmen ville jag bara ut för att lära mig att dansa! Den får 4,5 /5 av mig

Helt jäkla bort.

Det sista jag minns är att klockan är strax innan halv två och jag hade tänkt att träna. Så pausade filmen jag kollade på och skulle bara blunda för en sekund. Men det vart många sekunder. Vaknade inte upp fören vid sex. Alltså hade jag blivit låg och svimmat. Jonas hade ringt flera gånger, så han undra ju vad fan jag höll på med. Vi skulle ju till ikano där det va artister som skulle uppträde. Så jag är skitförbannad på mig själv att jag missade det.

Fast får väl vara glad över att Jonas kom hit och hittade mig och att han inte blev sur när jag kastade macka på han. För arg hade jag tydligen varit;) Men nej seriöst, tänk om jag bott ensam nu eller så. Undrar om jag någonsin skulle vakna upp av mig själv då? Eller om jag skulle ligga och dö? Aja nu dog jag ju idag heller så alla kan vara lugna ;)

Nu ska jag umgås med min räddare Jonas! Imorgon blir det bio med min Tuva. Sen blir det nog Örebro på söndag.
Men kommer upp tidsinställda inlägg. Ha en bra helg. Puss


9e bilden: Någon i din släkt.

Janaki, min kusin som bor i stockholm. Träffas knappt en gång per år. Men hon är väldigt snäll och söt. Otroligt vacker också.  En fin kusin är det som jag ändå gjort en del skoj med när jag hälsat på henne ibland på sommaren och vid andra tillfällen:)


Her dreams give her wings and she flies to a place.

Idag har jag plockat lite i rummet, tränat, fixat med lite saker och sökt lite jobb. Fanns som vanligt nästan inget i Linköping. Bara i Norrköping. Skit stad man bor i då.. Dessa jobb sökte jag den här gången ialf.

Frukostvärdinna, servitör och diskare på vidlmarkshotellet i kolmården

Butiksvärd, entrevärd och gästvärd i kolmårdens djurpark

Aktivitetsvärd attraktion & Aktivitetsvärd barnaktivitet i kolmården

Jobb på resturangen djurparken som brickplockare, försäljare inom cafe och kiosk, köksbiträde också i kolmården

Maxi här i Linköping

Service inriktad butikspersonal i Linköping

Servicevärd i Linköping

Resturang sangria Linköping/Norrköping

Semestervikarier till korttidsboenden för barn och ungdomar i Norrköpig

Sommarvikarier till Tegelgårdens äldreboende i Norrköping

Tandblekning

Jag va med och tävlade hos en tjej föra veckan om att vinna tandblekning. Aldrig trodde jag att ja skulle vinna. Men det gjorde jag. Helt otroligt! Så nu kan jag bleka tänderna när jag vill :) Fick hem det igår på posten :)


Every long lost dream led me to where you are.

Har suttit och sökt en massa jobb, inte kul alls. Men måste ju. Är dock inte riktigt klar en men tänkte ta en paus med att skriva i bloggen och träna.

Så kör den här nu som jag hittade i morse på en fin tjejs blogg :)

Jag heter: Kristin
Jag vill dricka: kanel te
Jag vill äta: kokt korv med bröd från ikea
Jag har: Kläder som jag tröttnat på
Jag har inte: Kläder som är dyra
Jag är rädd för: Krokodiler
Jag är: Klantig
Jag är inte: Klok
Jag sjunger: Knasigt
Jag påminer om djuret: knubbsäl ( haha jag är ju tjock så )
Jag vill ha: Kramar från Jonas
Jag vill åka till:Kap Verede

Kopiera detta och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.I couldn't have prepared myself for this fall.

Igår så vart det volontär jobb igen 9-13. Min uppgift igår vart att göra i ordning mackor. Sen fick jag va ordningsman. Fick plocka bort från borden, ställa in ren disk. Hålla koll på så allt fanns och va på fyllt med te.x glas, dryck osv. Fick även servera lite.

Efter det så gick jag för att snacka lite med fina Zara. Sen skulle jag träffat bagarn, men han fick förhinder. Så istället hängde jag med lite annat folk och hjälpte till att vara barnvakt :) När jag kom hem så tränade jag ett pass från jillians dvd. Nivå två, kondition plus styrka. Det va jobbigt!

Nu har jag en del att fixa, men ska passa på att vila idag också hade jag tänkt.Fotot hon aldrig skulle lagt ut

Brittiska Hazel Cunningham, 47, ville dela den lyckligaste dagen i sitt liv med sina vänner och bekanta. Då hon gifte sig på Barbados och många därmed inte kunde vara på plats var lösningen självklar: Facebook.

 

Många tittade sannerligen på bilden. Bland annat anställda på det socialkontor i staden Ashford som betalade ut kvinnans bidrag varje månad för att hon var ensamstående. Socialkontoret började luska i historien och hittade bevis på att lurendrejeriet pågått under en lång tid.

 

Totalt hade Hazel Cunningham plockat ut 155 000 kronor i bidrag för att hon var en ensamstående mor, när hon i själva verket levde med sin man. Hon hade ljugit om sin inkomst, sin mans inkomst, huslån, skatter och andra bidrag samtidigt som hon på Facebook lade upp bilder från bland annat tre semestrar i Turkiet samt det lyxiga bröllopet på Barbados.

 

Hazel Cunningham ska betala tillbaka varenda öre av de 155 000 kronor hon fått i bidrag. Vid sidan om det ska hon även tillbringa 120 dagar i fängelse för att ha uppgett falska vittnesmål till socialkontoret.

Haha men oj då :P Tur att min facebook är spärrad så bara vänner kan se allt ;)


8e bilden: En person som du saknar.

Steffi, en vän som jag tråkigt nog nästan aldrig träffar längre. Vi började umgås på högstadiet då vi gick på samma skola. Vi umgicks inte så mycket då, men sen hamnade vi i samma klass i gymnasiet och började då umgås massor i skolan och även på fritiden. Va med henne och ett par andra söta tjejor nästan varje helg från sommaren 07 - vintern 08. Sen efter det har det bara blivit mindre och mindre att umgås med det gänget och när vi slutade skolan så slutade nästan jag och Steffi umgås helt också. Träffas ibland men ytterst sällan. Riktigt tråkigt, för vi stod varandra nära. Haft jätte kul tillsammans och kunnat berätta mycket för varandra. Vi va ju även i Irland en månad tillsammans. Kunde inte haft det roligt utan henne där! Så ja jag saknar henne. Liksom vi är ju bill och bull♥

Fina Steff sommaren 08.

Astrid lindgrens värld.

Astrid lindgrens värld är så mysigt, har vart där två- tre gånger när jag vart mindre. Sen va jag där sommaren 09 senast. Va där med mamma och broderns familj.  Jag tyckte det va jätte kul och mys. Ville springa runt överallt och titta på allt fint och roligt. Det ligger i Vimmerby- Småland för er som inte vet. Rekomenderar alla att åka dit stora som små!Jobbat i köket.

Idag har jag jobbat som volontär igen. Idag i köket. Har fått skära massor, fixa med flygande jacob som va en av rätterna idag och fixat med efterrätt. Jobbade från 09- 13. Trodde jag va ledig imorgon, men klantig som jag är  hade jag kollat fel. Va ju på torsdag jag va ledig. Tur att en fråga och gick för att kolla schemat precis innan jag skulle dra!

Efter jag slutat jobba så blev det att ringa lärarförbundet, säga att jag hoppat av och inte vill vara medlem hos dem. Sen ringa nån praktik nisse och säga att jag avslutat min utbildning så att jag inte ska ha praktik. De fattar tydligen trögt ibland..

Sen blev det träning, körde den där banan eller vad man ska kalla det för som jag testade på itriim, de har ju den där jag tränar nu :) Styrka för nästan hela kroppen plus kondition i en timme och det ska vara ett tillräckligt bra träningspass att köra i 30 min. Så jag är nöjd :)


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Den här bilden har jag aldrig lagt upp någon stanns. Varken på bilddagboken fejjan eller på bloggen. Men jag gillar den. Jag tog den sommaren 09 då jag va på Astrid lindgrens värld med mamma, bror och hans familj. Bilden är tagen vid poolen som låg vid broders och hans familj camping de bodde på. Det är Leo på bilden som åker rutschkana. Det är alltså jag som tagit den, en otroligt fin och varm sommardag.


Hälsat på mammas jobb.

Idag har jag vart och "jobbat" på mammas jobb. Hon jobbar inom en fritidsverksamhet för gamla tanter och gubbar. Så va och visade bilder där idag från Kina och berättade lite om de olika plasterna vi besökt, samt visa grejor vi köpt i kina.

De strulade såklart. Mamma hade visst glömt säga åt mig att jag skulle ta med mig min dator så vi kunde koppla in den i projektorn. Men jag hade ju mitt usb minne med så fick koppla in den i tvn. Men tvn fanns i ett litet rum så fick kläma in alla där och ingen mick hade jag, så hoppas bara alla hörde mig bra. Men verkade så.  Sen va tvn jätte seg så allt gick inte som jag ville.

Men de tackade mig och berömde mig flera gånger. Sa att jag va en sån fin tjej som va så duktig på att berätta :) Fick 200 kr från mammas jobb för att göra det här. Lycklig för det, vet ju inte när försäkrings kassan ger mig pengar. Kan ju dröja några månader....

Sen bjöd jag på fika. Kinesiska riskakor och lyckokakor. Så här såg de ut.


Nu blir det att fixa lite sen att träna, fast blir nog bara 30 mins intervaller på motions cykeln. Sov dåligt i natt igen så är inte så pigg..

I min tid står livet still

Fem dagar i veckan, måndag till fredag, samma tid kom samma man in och åt här. Han beställde alltid olika rätter och ibland tog han bara en fika. Han satte sig alltid ner vid samma bord. Åt långsamt och kollade ut genom fönstret. Han brukar både se olycklig och glad ut på samma gång. Ibland läste han tidningen med.

 

I två månader har jag fått ta emot hans beställningar. Jag blir alltid lika nervös när han kommer fram och beställer, jag blir alltid så nervös av att möta hans blick. Hans blick känns så spännande, det känns som att den mannen bär på så mycket, genom hans blick blir jag så nyfiken på hans liv. Han pratar alltid tydligt och vänligt, ler alltid och ger mycket i dricks. Han är ofta fint klädd, inte så att han går i kostym, utan mer att han klär sig som en kändis, ja ni vet som en hollywod stjärna?  Fast hans kläder är nog mer enkla och billig, men snygga. Han har ju en snygg kropp att bära upp dem på också.

 

Av att sitta och fundera över det här börjar jag undrar vad jag håller på med? Varför bry sig om en okänd man? Han gillade väl bara vår mat och jobbade i närheten? Billig va den ju med. Så varför ska man då gå till andra matställen om man hittat något som funkar? Men hur mycket jag en försökte sluta tänka på den här mannen denna söndag kväll så kunde jag inte sluta undra vem han var. Han var säkert inte singel. Inte för jag behövde bry mig om det. Men ändå han va ju så snygg. Kan man vara kär i en man som man endast känner genom utseendet? Men inte va jag kär honom. Eller va det de jag hade blivit?

 

Det natten drömde jag om honom. Den snygga och trevliga hemliga mannen.

 


Tjej coach

I lördags var jag på en utbildning på Diva för att bli tjej coach. Höll på från 09- 14. Vi var 10 tjejor totalt och jag hade jätte kul. Fick göra samarbets övningar, ta ställnig till olika påstenden, funder över vad som passade in på en. Prat om kärlek, sex, självkänsla, hur en bra ledare ska vara. Pratade om alla olika sorters känslor och ja en massa mer. Sånt där är skit kul tycker jag! Hoppas på att jag kan hitta något jobb inom detta nu :)

Vart att åka hem till Jonas efter det där. Jag deckade av trötthet och sov en timma. Resten av helgen har alltså spenderats med han :) Trött har jag varit med haft det mysigt och kul :)

Jag ska bli en grym tjej coach!

Present till någon?

Att köpa present till någon kan vara svårt ibland. Men nu har jag tips till er. Gå in på ticknet och kolla där. Finnas en massa bra saker att välja på. Stand up, konserter, dans uppvisningar, teater, idrottsföreställningar, trolleri. Ja finns en hel del. I två års present köpte jag stand up till Jonas. Så vi ska gå och se Måns och Özz 150 kr per biljett. Så inte så farligt dyrt heller :)


Disney one ice

I början på januari va ju jag på dinsey one ice med mamma, bror och Tuva. Har lagt upp bilder där ifrån men inte videona. Så jag gör det nu, så bara att kolla :) Jag tyckte det va jätte kul där ialf! :)


I love you philip morris

Handling:Steve Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv. Steven inser genom en uppenbarelse att han är gay och beslutar sig för att leva sitt liv fullt ut - även om det innefattar att bryta mot lagen.  Stevens nya syn på livet gör att han ganska snabbt hamnar i fängelset.  Där tar livet ännu en ny vändning och hanblir galet kär i Phillip Morris, en känslosam och lågmäld kille. Stevens hängivelse att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna.

Min åsikt: Filmen var speciell, rätt så underhållande. Men den vart lite seg ibland dock. Men va ändå helt okej. Så den får 3/5 av mig

6e bilden: En bild på en vän du inte varit med på länge.

Irini, har inte vart med henne sen vi kom hem från Bulgarien hösten 09. Snackat med henne och träffat på henne men som sagt inte umgåts. Skit tråkigt faktiskt, men vi kan aldrig samtidigt och om vi väl kunnat så har det ändå slutat med att någon av oss fått förhinder... Men hoppas vi ses inom detta år ialf och umgås på riktigt. Har ju så kul ihop med henne♥

Bilden är från 08. En underbar dag va det!

Första arbetspasset som volonär

Dagen började med att en läkare ringde från sjukhuset. Fick reda på att jag låg super bra i mitt långtids värde på blodsocker. Trodde jag skulle ligga skit dåligt eftersom jag låg så högt för några veckor sen. Men icke, super lycklig tjej för det. Ligger för lågt nu istället, så hoppas jag kan sänka mitt insulin massor nu och hålla det!

Sen vart det att dra till stan, började mitt arbetspass på cafet vid 10. Fick vara i bageriet så här har det bakats. Gick superbra och hade jättekul! Fick höra att jag skulle gå långt i livet för att jag va så duktig och hade ett så stort hjärta. Aw, söta människor det finns! Slutade strax innan halv tre. Då vart det en sväng in stan för att fylla på busskort.

Sen gick jag och tränade, 40 min crosstraining och 20 min magträning. Sen träffade jag Sofia som jobbade så snackade med henne. Trevligt :) Sen tog bussen en evighet eftersom den va halvtrasig som vanligt..

Men nu är jag hemma och är jätte trött!

Bild från bulgarien, tyckte den passa bra in idag efterom jag bakat:P

Om idag

Idag började det med att jag hade ett möte vid 10 på morgonen. Det gick fint och redan imorgon ska jag börja jobba som volontär på stadsmissionens cafe. Blir en helt ny erfarenhet, skönt det så man kan söka mer jobb! Dessutom är det en bra merit till att komma in på plugget i höst!

Sen vart det att gå lite ärenden på stan och sen även att simma en timma. Va dödstrött när jag kom hem så deckade i två timmar. Ska sova snart för börjar 10 imorgon. Måste dock läsa igenom ett par papper innan jag somnar!

Va inne på Åhlens och köpte detta.

Sminkbortagning för ögonen, måste bli bättre på att ta bort mitt smink och vårda mig själv! Kostade 38 kr.


Sen köpte jag en mascara som ska stärka, vårda och ge ögonfranssarna mer volym. Kan jag behöva! 79 kr för den!


Om onsdagen

Hade inte tid att skriva igår innan jag stack, så de två senaste inläggen har vart tidsinställda.

Ska väl berätta om gårdagen då. Somnade aldrig sen på natten då jag inte kunde somna, men somnade runt 6 tiden till slut. Så knappt fyra timmars sömn. Sen körde jag 30 mins intervaller på motions cykeln och efter det in till stan för att träffa Becca. Vart att kolla lite och sen att käka.

Sen på kvällen skulle vi på sminkparty, eller vad man ska kalla det för. Min vän Nathalie ska börja sälja smink från oriflame så man fick lite information och visning av skönhets produkter och så. Fick hem en katalog som man kan beställa allt ifrån.

Sen sov Beccy över här också och vi satt oh prata länge så bara 5 timmars sömn där också. Haft fullt upp idag, men berättar mer om det senare helt enkelt!

Hade ju kvar pengar på mitt presentkort från H.M så kunde inte hålla mig borta från smyckena.

Ring 49 kr

Halsband 69 kr.


Sen körde vi lotteri på sminkpartyt så vann lepsyl, lr jag vad man ska kalla det för. Det vårdar mina torra läppar ialf. Precis vad jag behövde :)

Nyår i Kina

När vi var i Kina föra året, så firade de sitt kinesiska nyår. Eller hur det nu var. Vi var där i slutet av februari och i början av mars ialf. Va helt galet, de smällde raketer mitt i gatorna och brevid bilarna så att larmen gick igång. Vi såg allt detta från vårat hotellrum. Trodde polisen skulle ta dem när de smällde raketer vid bilarna men de hjälpte till istället. Jag och Jonad vart ju chockade, för att de fick hålla på som de ville. Men va rätt så fint med raketer ialf.

Det är filmat från vårat hotellrum, så syns inte så bra men man hör ju hur väl det låter och vad lilla Jonas säger på slutet;)


Yves Rocher

Igår jag ju jag och Gabbie på stan en sväng och vi hittade en hel del rea inne på Yves Rocher.

Foundation 19 kr!!Nagellack, har redan den färgen men typ inget kvar eftersom jag råkat hälla näsan allt:P Sen är det läppglans som luktar himmelskt, gott, ska börja använda lite på läpparna. Så snyggt! Sen någon flytande ögonskugga, der inte så snyggt ut men får väl se på sen :) Bara 19 kr för detta med!


Läppstift som är sjukt snyggt på och en badbom, som luktar himmeskt gott. 19 Kr. Sa ju att det var rea!Se hittade jag detta som skulle ge volym i håret för de med tunt hår, kanske jag kan göra något av mitt träliga hår med där här? Värt ett försök 95 kr.Tydligen hade läppstifet och foundation  bland annat kostat 200 kr från böran och nu fick man det nästan gratis, snacka om fynd!

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Den här bilden är väl gammal nog? För här hade jag nyligen fyllt 15 år.. Har ett par gammla bilder på mig så visste inte vilken jag skulle välja. Men på högstadiet va döskallar och nitarmband min grej, gick nästan alltid med den där mössan på mig. Folk tjattar fortfarande om mig och döskallar, men jag älskar det inte längre, alla andra började ju använda det..Och nej jag sminkade mig knappt på högstadiet heller, lite mascara bara..Men dåå.

Hej, hej, hallååå! Jag kan inte sova.. Har legat i sängen och försökt somna sedan klockan 11 för då var jag trött. Men sen piggnade jag till när jag lagt mig, typiskt. Jag som alltid brukar duktig nog somna framför tvn när det är som mest spännande i ncis eller roligast i two and half men  Så nu satte jag mig vid datorn och har börjat känna mig trött. Toppen ju! Tack datorn och bloggen nu ska jag försöka sova igen ;)När ingen anar vad som sker, när ingen vet.

Idag har jag kört ett tränings pass med Jillian, ni vet hon tränings ledare från biggets loser? Lr vad det nu heter.. Va både kondition och styrka. Men mest styrka vart trött i armarna och ändå va passet på bara 25 min..

Sen har jag träffat flickorna på tjejgruppen. De bjöds på hjärtformade scones, gulligt :) Sen lekte vi en lek. En fick stå i mitten, snurra runt och blunda. Sen skulle den stanna upp och peka på någon och så skulle den personen säga någon och man skulle gissa vem personen var. Haha va skit kul för de flesta hade svårt att gissa på vem det var ;)

Sen vart det en massa snack och så fick vi rita hjärtan där folk skulle skriva snälla saker om personen. Om mig skrev folk att jag: hade ett underbart leende, att jag är positiv,underbar, rolig och bäst, underbart snäll, förståndig, charmig, söt, att jag verkar jätte trevlig,rolig och att jag är en sötis. Sen att jag har ett härligt garv! De orden gör mig tårögd, även om jag INTE kan hålla med men ändå!

Sen blev det stan med Gabbie och vi hittade rea grejor ;) Visar någon annan dag, är för trött nu!


Marmaduke

Handling: Livet som hund är inte alltid lätt, framförallt inte om man är en riktigt, riktigt stor hund. Men när Marmadukes familj flyttar till Los Angeles ser han sin chans att ändra sin image och gå från stor och snäll klumpeduns till den coolaste jycken i kvarteret. Med sin nya stil gör han succé bland stans hundar men det är inte lätt leva upp till en tuff image när man har ett hjärta av guld.

Min åsikt: Både jag och Jonas älskade filmen. Den va så härlig, den va riktigt rolig och den va så bra! Så jäkla sköna kommentarer och händelser. Älskar såna här filmer. Bästa filmen jag sätt på länge. Den rekomenderas verkligen! Full pott på den! 5/5

4ebilden: En vinterbild du tagit/är med på.


Den här bilden tog jag föra vintern med min mobil utanför Jonas. Gillar den faktiskt.


Konstig match!

Kom nyss hem från matchen som jag spelade ikväll, sen match. 21:20 började den. Va helt dött i hallen, brukar ju vara massa andra som spelar samtidigt och folk som tränar men idag var vi ensamna. Hela matchen gick segt, sprangs typ sakta och man kämpade inte ihjäl sig. Mycket fumel med bollen med från allas sida.

Men vi vann. 4-2. Jag gjorde två assist. Fan vad nöjd jag är, så sjukt jäkla snygga, otroligt nog. Åh vad beröm man fick;) Mamma va stolt idag :) Jag brukar inte skryta men är super nöjd med dem två. Ovanligt att jag är nöjd med något jag gjort. Fast åh andra sidan borde jag gjort ett mål eller två, men fumel som sagt!

Annars idag har jag fixat med kort från kina, plus lite fakta och störd ord. Ska ju prata om Kina på mammas jobb nästa vecka, en liten slant får jag från hennes jobb för det :)

Nu blir det duschen, sen tv antar jag :) Natti ♥


Afrodite

I lördags firade som sagt jag och Jonas våran 2årsdag. Han bjöd mig på middag och det vart grekiskt som föra året. Dock på en annan resturang den här gången.

Jonas tog något som hette grillad lammarack som serverades med grön sallad, friterad squash och tzatsiki. Han gillade det jätte mycket och jag ångrade mig att jag inte tog samma som han.Jag tog Ryggbiff fylld med fetaost, det va samma tillbehör till den här med som med Jonas. Dock så tyckte jag bara den va okej, va ingen höjdare tyvär.Till valde vi även vitlöks potatis, som typ inte smakade något:PTill efterrätt tog Jonas Bakla med vaniljglass, vilket han gillade. Men jag tyckte den jag tog föra året på olympia va mycket godare en hans.Jag tog någon choklad bakelse med blåbär och kanelglass som de nyligen börjat med och det gillade jag. Särskilt glassen!Älskling♥Jag skulle faktiskt vilja gå hit igen, det hade ju inte bara grekisk mat att välja på , utan massa annat också som lätt gott. Personalen va jätte trevliga och inredningen va så fin! Ni hittar resturagen på Nygatan29 i Linköping.

Du har något som ingen annan har.

Helgen vart inte som planerad men vart bra ändå. Ingen fest som sagt, tråkigt men det va ett klokt bealut. Sen i lördags firade jag och älskling våran 2årsdag. Blev middag. Men ingen bio. För de ringde Jonas och sa att projektorn gått sönder, fail. Men va nästan bara skönt eftersom jag va lite febrig. Så vart att åka hem till Jonas för att hyra film istället :)

Så har sätt ganska mycket film i helgen eftersom vi såg två i fredags, två i lördags och tre igår. Men film är ett bra och roligt tidsfördriv. Särskilt när man inte mår bra!

Min Jonas är ialf underbar. Han skjutsade hem mig nu imorse och jag orkade inte gå upp och äta frukost så kom han upp med en rostad macka som han skjärt ut till ett hjärta. Naw ;) Dock inte för att det är alla hjärtans dag!! Vi firar inte sån skit.... Älskar man någon visar man det vilken dag som helst och inte bara på bestämd dag.....


Te hus i Kina

När jag var i kina för ett år sen så besökte vi bland annat ett tehus. Där vi fick prova massa olika te sorter och där de berätta om va allt var bra för osv. Så här kommer två vidoes från det. Kolla i böran så får ni se något riktigt häftigt hända :)Fick även se hur en te blomma växte! Är lite segt att kolla på, men är häftigt så värt det!


Shrek nu och föralltid

Handling:
Shrek  har tröttnat på familjelivet och i ett försök att återfinna sitt vilda ungdoms jag sätter han hela sitt liv på spel, genom att skriva kontrakt med lurendrejaren Bullerskaft. I en alternativ verklighet måste han sedan kämpa mot klockan för att ställa allt tillrätta.

Min åsikt:
Det här va väl den sämsta shrek filmen, men åsnan är ju lika bäst som vanligt och filmen har ändå sina roliga stunder och charm. Så den va helt okej ändå. Får 3/5

All or nothing

Skulle festat ikväll, skulle vart på Matildas 20års fest. Men tyvär så får jag strunta i det. Känns jätte tråkigt och taskigt! Men har känt mig hängig hela veckan och vilat en hel del, och hoppat över träningen. Men inte hälpt. Mår inte bra idag heller så känner att det är bäst att stanna hemma och bara ta det lungt. Får bli film kväll istället. Hoppas på att Jonas kommer senare ikväll så jag slipper vara ensam.  Inte för att ja är roligt att vara med nu men ändå :/


3e bilden: En bild på någon i din familj.

En bild på mamma från turkiet 05.

Hold back now, hold back your fears

Vart med min vackra tös Nathalie idag. En sväng på stan. Ingen av oss hittade något, eller vi skulle kunnat hittat om vi haft råd;) Eller jag köpte foundation på H.M på mitt presentkort. Sen vart det käk och massa snack. Sen hem till mig för film och mys. En bra dag med den där fina männsikan♥

Vill träna men vaknade med feber i morse, dock ytterst lite men känner att huvudvärken börjar komma nu så får nog bli en slappis vecka. Kan ju inte må dåligt imorgon eller på lördag. Skulle vara katastrof!

Vackra Nathalie på bild♥

2 år ♥

2 år har gått sedan jag ställde dig frågan. Är det du och jag nu? Vi stod på parkeringen och skulle säga hej då. Du hade kommit till mig dagen efter jag kommit hem från Irland och struntat i skolan för att vara med mig. En månad hade jag vart borta och inte en ända dag hade gått utan att jag tänkt på dig. Jag minns hur väl Larsson satt där i bilen och tyckte att vi tog lång tid på oss när vi skulle säga hej då. Jag ville inte släppa iväg dig. Men så fort du hade åkt vet jag att jag ringde Emil direkt och nästan skrek ut av lycka att vi nu var tillsammans. Emil trodde inte på oss, precis som alla andra. Ingen trodde på mig, att jag skulle hålla mig till dig. Men här är vi nu idag efter två år och alla vet vem mitt hjärta tillhör. Alla vet vem jag vill somna brevid, vem jag vill kyssa och vem jag alltid har i tankarna.

Jag är tacksam varje dag över att du är så snäll mot mig. Att du alltid ställer upp för mig och kämpar för att jag ska ha det bra. Vi har haft våra stunder då vi bråkat och sårat varandra men efter varje gång inser vi bara att vårat bråk var ett missförstånd och mistag. Det ska ju vara vi och vi ska inte såra varandra. Men det är så det är i förhållanden. Huvudsaken är att vi trivs med varandra och att du får mig att må så bra. Tack för det älskling och tack för att du stått ut med mig i 2 år.

Jag älskar dig Jonas♥


Eftersom ni är nyfikna

Mina vänner och bloggläsare är så intresserade av vad jag gör av dagarna så får väl berätta då :)

Igår: Va jag på sputnik med tjejgruppen, ska nog försöka gå där i vår. Måste ta lärdom av hur man skapar aktviteter och hur man leder en tjejgrupp. Sen vill jag ju träffa de fina människorna som går där med. Efter tjejgruppen hade jag tänkt träna. Men va så hängig, och trött så hängde med Iza och Gabbie för att käka.

Idag: Skulle jag träffat Beccy men hon fick ställe in på grund av sjukdom :/ Sen skulle jag tränat med det fick jag ställe in på grund av jävligt mycket halsont i morse, sen har jag känt mig varm hela dagen men ingen feber. Bara huvudvärk  nu ikväll. Så tagit det lungt, kollat upp lite saker på nätet, sökt jobb och vilat.

Imorgon är en annan dag och då ska jag försöka träna om jag mår bättre. Ska i vilket fall träffa Natta :)
Så nu vet ni ;)


2a bilden: En bild på dig själv.


Sökt mer jobb!

Sökte nio jobb föra veckan och inte, åtta sökte ju ett till sommarjobb som jag så GÄRNA vill ha. Verkar så kul!

Barnledare på ett kolo i kalvuden.

Sen sökte jag de här jobben igår.

Barnskötare som vikare i motala


Barnskötare på 75 procent i Motala

Sommarjobbare på ett hotell och resturang i Norrköping


Sen har jag sökt det här två jobben idag också.

Vikarie inom hemtjänst, boende och dagverksamhet i norrköping

Ett sorts evenemang jobb för någon ny produkt som jag ska loka folk till att köpa i  Norrköping

Så har sökt 14 jobb nu på knappt två veckor plus att jag tidigare sökte i slutet av januari.

Ett barnvakts jobb till en 9åring kille plus städhjälp

Barnvakts jobb till en 1årig kille.

Så jag är stolt över mig själv. Synd bara att jag inte tjänar några pengar på att söka jobb. För då hade jag var rik nu;)Take me or leave me - stanfour
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Det får bli Jonas. För han är den ända som jag träffar varje vecka ialf just nu. Jag har några kompisar som  jag träffar rätt så regelbundet, medens jag har andra kompisar som det kan dröja månader i mellan då jag träffar dem.

Så ja Jonas är den jag umgås mest med :)


Bildlista

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4ebilden: En vinterbild du tagit/är med på.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
20e bilden: En vårbild du tagit/är med på.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En sommarbild du tagit/är med på.
16ebilden: En bild från när du var liten.
17e bilden: En bild som är tagen i ett annat land.
18e bilden: En höstbild du tagit/är med på.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på ditt husdjur
21e bilden: En kändis du sätt/träffat eller vill se/träffa.
22e bilden: En natur bild.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En dryck du druckit.
25e bilden: En bild där du håller på med någon aktivitet/sport.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild på något gott du ätit.
28e bilden: En bild från någon fest/kalas du varit på.
29e bilden: En bild på ett minne du har.
30e bilden: En bild på en hög tid du firat.

Jag har blivit så dålig på at ta bilder, gjorde det ofta för några år sen så har ju massa gamla och fina bilder. Så tänkte att den här skulle vara kul, kanske jag passar på att ta nya bilder med min min värdelösa kamera:)

Vinst

Vi vann matchen idag! Det va på tiden, har vart så nära nu de senste matcherna men förlorat med något skit mål! Men idag va det vi som vann med 2-1. Madde va grym i målet, hade en grym back ( som inte brukar vara med tyvär)Åh jag gjorde mål, rätt gött :) Tyvär finns det en skit i laget som man blir förbannad på. Tappade bort räkningen på alla passar hon slarvade bort och bra mål chanser hon fick .Det är tråkigt när alla inte kämpar och inte verkar bry sig.

Men skitsamma alla andra va duktiga! Jag blev så glad att jag spydde när jag kom hem:) Man ska aldrig äta äckliga donken hamburgare 30 min innan man ska spela match. Det lärde jag mig idag! Ibland blir livet stressigt när man heller stannar kvar i famnen hos sin kille en åker hem och förbereder sig till matchen.!Whitout you i live it up a little more every day

Har haft bra helg:) Va roligt att få träffa Ella igen. Dock så somnade jag och sov i två timmar. Shyst av mig! Men kunde inte rå för det.... ,Mn kropp gör ju så ont och är så förbannat trött.. Skulle va gött att få hjälp nu.. Men nej jag är ju vuxen och ska ha lärt mg allt om min diabetes.. Men aja ska inte sitta och klaga om det för blir bara arg;)

Retsen av helgen har spednerats hos Jonas som sagt, är ensamna hemma eftersom hans familj är bortrest. Rätt gött, är så lungt här ju :) Men vi har bland annat varit ute på en promenad, kollat melodifestivalen, som va så jäkla dåligt! Igår såg jag massa avsnitt av huset full! Lycklig tjej! Älskar fortfarande den serien.

Är kvar hos Jonas. Är ju så tyst här! Åh jag älskar att vara ensam i ett hem. Är jag ju aldrig hemma hos mig.....
Jag ska kolla lite saker på internet och söka jobb så perfekt att vara här då och slippa massa bråk :) Ska spela match ikväll med :)

Det här meter långa godishalsbandet fick Jonas av mig när jag kom hem från Irland. Imorgon är det exakt två år sen sen jag kom hem där ifrån!

Jag har hoppet av.

Folk undrar så nu får jag väl försöka förklara. Ja jag hoppade av min fritidspedagogiska utbildning på distans redan efter två veckor. Dessa var anledningarna.

- När jag sökte skulle jag bara söka till kurer, men det blev lite fel så jag sökte till den här utbildningen med. Sen när jag kom in va jag ju tvungen att ta chansen ( enligt andra) Innerst inne ville jag gå en kurs.

- Jag har aldrig velat gå universitet det är så svårt, jag har alltid haft problem med skolan.

- Jag trodde det var mindre träffar. Nästan 2000 kr skulle gå åt till boende,busskort, bensin och mat i månaden. Eftersom vi skulle vara två dagar i Karlstad varje månad och 1 gång i veckan i Motala.

- Jag va den ända som bor i Linköping vilket gjorde det ännu svårare för mig om jag ville plugga med någon.

- Det va otroligt mycket att göra varje vecka, vad jag fick veta igenom schema och information.

- Jag kände att jag inte vill spendera så mycket tid till resor, pluggtid och slänga ut så mycket pengar.

- Jag behöver lugnare schema så jag kan träffa kompiar, Jonas och träna så ofta som möjligt. Kände att jag skulle få för lite tid om jag gick den här utbildningen.

- Hela tiden va det något som sa mig att jag hade andra drömmar, att jag skulle tänka efter mer vad jag ville. Jag är bara 20 och hinner ändra mig om jag vill gå den här utbildningen sen.

- Det ända som kändes roligt va ämenena i andra året och på en annan utbildning jag va sugen på kändes allt roligt.

- Jag ville hoppa av innan jag äns börjat för att jag kände att det här va mer mamma och andra som ville att jag skulle gå en jag själv.

- När jag fick reda på att jag kom in vart jag inte glad för det. Utan för att jag skulle få FLYTTA. Det va det som fick mig att vara bestämd och prova den här utbildningen.


Ja som ni ser finns det många anledningar till att jag hoppade av. Jag grät i ungefär 3 veckor fram och tillbaka för att jag mådde så dåligt... Det va de två/tre värsta veckorna i mitt liv. Så jag är jätte glad över att jag hoppade av. Ser i fram emot andra tider nu :)

Hallonsemifreddo

Gjorde ju även efterrätt till Mamma när hon fyllde.

Ingredienser

200 gram hallon
0,5 dl strösocker
3dl vispgrädde
3 st äggulor
1 st äggvita
0,66 dl florsocker

Gör så här:
1.Koka ihop hallon och socker ett par minuter. Låt hallonen kallna

2.Visa upp grädden, vispa äggulorna med florsockret, vispa äggvitan i en bunke för sig.

3. Rör ner hallonen i äggulsmeten och vänd sedan i grädden och äggvitan.

4. Sätt i semifreddon i frysen och låt den vara där 4-5 timmar. Ta ut den 10- 15 min innan den ska serveras.

Till kan man ha maränger, men jag hade istället daim och så gräddglass såklart.

Jag tyckte det va okej, är inte så förtjust i varken hallon eller glass. Men de andra älskade det :)Smycken köpta på maxi

Köpte smycken på Maxi för någrs veckor sen. De har faktiskt en del snygga grejor där :)
Jätte dålig bild, men min kamera är värdelös..Står follow your heart på den.
Nu drar jag till Ella

Nu har jag kört styrkepass en timme och gjort mig klar för att åka till Ella. Ska umgås med henne idag och ikväll. Sen ska jag vara hos Jonas resten av helgen, ,men fixat tidsinställda inlägg som jag gjort den sista tiden så några av er blir nöjda ialf :) Skulle ju kunna skriva hur många inlägg som helst per dag ibland för att jag har så mycket att dela med mig av. Men glömmer jämt eller har inte tid ;)

Men som sagt. Hoppas ni får en bra helg annars :) Puss ♥


Bilden på oss är från våren 06.. Så ja några nyare på bilder på oss har jag inte ;) Förutom nån från den sommaren då!

Åtta jobb sökningar..

Nu har jag sökt massa jobb.. Tog värdens tid, skulle skriva in mig på olika sidor, skriva olika personliga brev och fylla i massor frågor och läsa frågorna.. Galet jobbigt! Men eftersom ni frågar vad jag sökt så har jag skrivit ner det så bara att kolla och önska mig lycka till och hoppas på att jag får något :)

Dessa vanliga jobb har jag sökt:

-Jobba med barn som har funktions hinder i Norrköping

-Evenpersonal för en butikskampanj omkring Linköping

- Mystery shopper i Linköping och Motala

- Barnskötare på en förskola i Linghem och Mantorp

Dessa sommarjobb har jag sökt:

-  Lekledare på kolmårdens vildmarks hotell.

- Vikare på Åleryds äldreomsorg i Linköping.

- Vikare som personlig assistent/ vårdare i Linköping.

- Musievärd på friluftsmuset i Gamla Linköping.

Hello

Vid 11 i förmiddags så vart det att träffa Zara, massa snack om våren, så lite ider kanske jag har. Men inget jag tänker snacka massa om nu.. Sen gick jag för att simma en timma, vidare mot stan och fixa fritdskort. Sen till vårdcenralen för att ta blodprov sen en promenad hem där ifrån i det blåsiga och trista vädret.. Är jätte trött idag med, så himla jobbigt att må så här kasst..

Måste vila lite nu och sen söka jobb!!

Känner mig frustrerad över att jag inte kan ha det så här nu!!! Ska kolla på språkresor..


Videos från vinterljus

De här klippen är från en station som vinterljus har här i linköping. Tyvär har den inspelningen med de häfigaste och snyggaste effekterna försvunnit. Men de här är väda att kolla på också!


Man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren

Idag har jag tränat kondition och styrka i 45. Men det gick skit, min kropp mår uselt. Vet inte vad det beror på heller...
Sen vart det att träffa Rebecca i stan. Jag hade ärenden på banken och apoteket så vart att gå dit sen vart det att käka lite med. Men jag och Rebecca åt på två olika ställen, knasiga och onödiga som vi är.

Detta åt jag ialf


Sen ville Rebecca gå lite i affärer och då hade jag turen att hitta nagellack på kicks för endast 19 kr

Kalas för tre helger sen.

Den 15 januari hade vi kalas för Alexander som fyllde ett år och sen för syrran och mamma som också fyllt nu. Så här såg det ut då.

Rea på Cubus

Va en del rea inne på Cubus när jag var där inne på ikano-huset i söndags. Jonas skulle ha t-shirtar så fick ju jag se all rea, så ville ha massor. Men fick hejda mig för smycken och massa billiga hårspännen, för håret fixar jag typ aldrig och smycken vill jag ha hela tiden. Vet reda nu ringar jag vill ha från H.M så jag fick slita mig där ifrån men lite annat blev det ändå.

Om jag orkar fixa mitt hår så måste jag ju ha något fint till våren/sommaren. Kostade ju bara 9 kr.


Vårig/sommrig väska 49 kr.


Bilden är kass, för kläningen är så himla mkt finare på! 49 kr.Always be my baby

På förmiddagen idag så ringde jag några samtal. Sen på eftermiddagen kom Matilda till mig. Vi tog en fika hos hennes mor, snackade, spelade skipbo och åt taco. ( ovanligt att jag gör det med mina kompisar:P) Va jätte skönt att få träffa henne. Behövde umgänge och någon att prata av mig med. Tusen tack för att du kom, du gjorde min dag ♥
Sen nu ikväll körde jag intervaller på motionscykeln i 30 min. Jobbigt, har ju igen kondition :/

Min fina Matilda på bild ♥

Fläskfile i ugnen

Igår lagade jag mat för fullt, eftersom mamma fyllde år. Det blev potatisgratäng och fläskfile med sallad. Potatisgratängen hade jag gjort en gång innan till Carro, så det receptet hittar ni här kategorin.

Det här behövs:

Fläskfile eller fläskytterfile
gul lök
champinjoner
1 burk creme fraiche
2 dl matlagningsgrädde
riven ost

Så här gör ni den:

-Skär filen i skivor och bryn i stekpannan.

-Krydda med salt, svartpeppar och lite aromat.

-Skiva lök och champinjoner och stek var för sig.

-Smörj en ugnssäker form och lägg i fläskfilen.

-Lägg över lök och champinjoner och bred över creme fraiche och
grädde.

-Strö över riven ost och gratinera i ugnen 30-40 min i 200 grader.

Det va jätte lätt att göra maten och det va väldigt gott. Så gott att alla åt mer en vad de egentligen orkade :) Vi var fem stycken som åt och maten räckte för oss ialf :)


RSS 2.0