Helt magiskt!

 

Jag hoppas att du en dag kan se dig själv så som jag sätt dig sen första stund.

Att släppa in någon i ens liv är svårt, att våga hoppas och tro. För mig var du det finaste jag någonsin har mött. Våra stunder går som en film på repat i mitt huvud. Varje gång jag ser ditt leende framför mig släpps det onda inom mig. Dina ögon tittandes på mig och din hand mot min panna.
 
Du var stormen som drog iväg mig, jag försökte hoppas, jag försökte tro på allt du gjorde hade en förklaring. Att allt skulle vända och att du skulle våga se mig för den jag är. För den jag vill vara för dig. Mitt sår för dig läker aldrig, men jag vet att jag måste fortsätta på min väg utan dig. Alla vet hur det är att ge av sig själv, att med hela sitt hjärta vilja någon väl .Du ska veta att jag skulle gett dig allt jag kunnat om du fanns kvar, du ska veta att jag saknar dig var dag.
 
Tiden spelar ingen roll när du redan satt spår i mig. Du är sagan jag önskar jag levde i. Det magiska händer, med timmar i din famn. Stunden av en lycka gav du mig och alla ord du sa. Allt du gav den allra första natt lär jag ha kvar.  Jag hoppas du vet att på gatan kan du stanna mig, här finns jag kvar när du sen behöver mig.
 
När jag skriver dessa rader till dig tittar jag på telefonen och hoppas på ett svar. Jag kan höra ditt skratt. Vill sträcka ut handen och hitta dig. Jag har försökt förstå varför du inte finns kvar. Jag tror alla fått känna den glas klara smärtan av saknad. Att få vakna upp till en verklighet som känns så tom och kall utan sin ända. Jag hoppas du kan bli hel. Att du vågar se på världen med en friare blick. Att vart en världen tar dig så blir du lycklig. Med eller utan mig.
 

Det här gillade jag att titta på i 8-12 årsåldern.

 
 
Det roliga är att ingen av de här serierna gjordes under 1990 talet då jag är född. De gjordes långt innan! Liksom kullamanen är ju till och med svartvit. Men jag älskade kullamannen! Alla de här serierna handlar rätt mycket om ortättvisor,  hur samhället såg ut, starka, envisa och kämpande människor och även elaka människor. Men jag hade ju redan som 6åring bestämt mig för att rädda världen så kanske inte så konstigt att jag hellre tittande på sånt här, lite mer "verklighetstroghet" ialf. ;)

Tillbaka till Skolan igen.

Föra fredagen var jag med Carro, jag klippte mig och tog en ny piercing, en tragus blev det. Sen på kvällen blev det taco, och hårfärgning med Natta. Sen hem till Bine för fest med flickorna och sedan utgång.
Föra lördagen vart det att vara med Maria. Föra söndagen vart det att packa och sen kom Pelle åh Martin och hämtade mig så åkte vi till Karlskoga.
 
I måndags vart det skola, plugga, träna kondition och styrka i 40 min och fira att Gustav fyllt år. I tisdags vart det skola, träna ett förbrannade pass i 50 min och plugga igen. I onsdags vart det skola, söka jobb och cafe kväll där några studerande visade bilder från Gambia. Fick bekräftat att nästa år kommer jag ha praktik i Gambia och fick även erbjudande om en chans till att vara volontär där ett halv år sen, men vi får se hur allt blir. Så sjukt glad bara för att de tro på just mig! I torsdags vart det  skola, ringa om jobb, plugga då vi har massor läxor nu och sen spela innebandy i två timmar.
 
I fredags vart hemma studier då vi inte hade skola utan fick uppgifter att göra istället. Sen vart det att köra kondition och styrka i 30 min och på kvällen bio med Andreas. I lördags vart det en promenad på 5km, handla, damma, damsuga, skura golvet och plocka iordning i rumet. Sen film med Dennis och så häng hos Hanna med henne, Becca, Gustav, Bobban, Abbe, Alli och Tobbe. I söndags vart det att slöa och plugga.
 
Bilder från föra fredagen.
 
 

Min shopping i Mars 2013.

Gina tricot 199 kr tror jag.
 
150 kr H. M
 
150 kr Vero Moda.
 
39 kr Åhlens
 
99 kr Gina tricot
 
Båda för 89 kr Ur&pen
 
Gina tricot 299 kr?
 
JFR 225 kr

Hjärt och lungfonden.

 
 
Både barn, unga, ungdomar, vuxna, gamla, kvinnor och män drabbas av hjärtfel. Så när jag var på Åhlens och såg att de vid kassan sålde armband  för 89 kr där pengarna går till hjärt och lugfonden och deras kampanj som är just för för att rädda kvinnor så bestämde jag mig för att köpa det. Inte bara för att det gick till kvinnor utan för att hjärtat är det vikrogaste organet vi har och jag vill att så många som kan ska kunna räddas. För mer info kan ni gå in härhttp://www.hjart-lungfonden.se/
 
Tyvär har jag haft dyra kostander i mitt liv den senaste tiden då vi åkte till vinterfjäll med skolan och fick betala exra hyra i januari och februari. Sen har jag slösat en del med. Jag gav aldrig något bidrag i November och December föra året och har inte gjort något i år heller förutom det här och en annan liten sak jag köpte för ett tag sen för barn som ska få gå i skolan. Men det jag ville komma fram till är att jag ska försöka få ikapp. Så ja det här får vara som mitt bidrag för November månad från föra året. Sen har jag många gånger skänkt små pengar och köpt .tex julmust där pengar gick till någon orginastion. Så jag fortsätter att i små mängder jobba för att rädda världen!

Linus Svenning

Den här killen är sjukt grym på att sjunga. Han har skrivit en del egna låtar och även gjort massor covers. Kan inte bestämma mig för vilken som är bäst av alla!
 
 Den här låten är ialf klart en favorit av hans egna skrivna låtar!
 
Helt okej om ni fixar så han kommer och sjunger för mig. Kan nog tänka mig att säga ja till giftemål också;)

Studera på folkhögskola.

Många frågar hur det egentligen är att gå på folkhögskola. Jag har ju aldrig gått på universitet så jag kan väl inte jämför med det men den uppfattningen jag har fått av universitet så tror jag inte det skulle passa mig. Där jag går har vi inga prov alls och vad jag fattat det som är har de flesta utbildningar på folkhögskola inga prov.  För mig är det en fördel då jag inte klarar av prov. Vi har istället inlämnings uppgifter, diskusioner, redovsiningar och grupparbeten. Vi har heller inga betyg. Utan vi får ett skriftligt intyg att vi är godkända i kurserna igenom att ha tillräckligt med närvaro, gjort uppgifterna och presterat enligt lärarna.
 
Vi har en del gemensamma dagar med övrig peronal och elever på skolan som går andra utbildningar vilket skapar en helt annan gemenskap. Det är en liten mindre skola med mindre klasser och det är så skönt att slippa massor liv och folk. Att man kan känna att man kan gå klädd ur man vill och bara var sig själv. Det är så jag känner att  man kan vara här ialf. Sen att de flesta folkhögskolor har internat med tror jag också skapar en helt annan närhet med varandra. Jag är jätte glad att jag valde att söka till folkhögskola och tror jag kommer plugga något år till när jag nästa år är klar här. Då på en annan skola och kanske ett nytt internat. Det händer alltid saker här och med min rastlösa själ och över social sida passar det mig perfekt att bo på ett internat och att vara på en sån här skola!
 
Mys kvällar på internatet.
 
Gemensamma lektioner med 2orna.
 
Gemensamma kvällar och aktiviteter med folk på internaten.
 
Finnas rätt mycket olika utbildningar på folkhögskolor så är ni intresserade av att plugga tycker jag ni ska kolla. Här är en bra sida http://www.folkhogskola.nu/

Marholmen.

 
Var i Marholmen ett par dagar sommaren 08 med min mamma, bror och hans familj. Det ligger i Norrtälje. Är det fint väder så är det jätte mysigt att bo i Marholmen, fina badplatser inte så långt att ta färjan till Åland eller att åka in till Stockholm för shopping. En mysig semester både för familj och kompis gäng med sol och bad.

Fältstudie vecka och påsklov.

Föra måndagen började jag min fältstudie på en förening för social och mental hälsa. Ett ställe dit människor som mår psykiskt dåligt bara kan komma och vara. När jag slutat där vi 16 så blev det stan och käk med Beccy sen 40 min motionscyklen när jag kom hem. Föra tisdagen blev det fältstudie, träffa Rebecca och så körde vi lite tisdags fest.
 
Föra onsdagen blev det fältstudie och sen var jag på Diva och hälsade på. I torsdags var det min sista dag på fältstudien då jag bara skulle ha det en vecka. Sen blev det fin middag på Charken med Gabbie på kvällen.
 
I fredags vart det att söka jobb, en promenad med mamma på 4 km, plugg och sen hem till Beccy där vi körde en spontan utgång.
 
I lördags vart det att slöa på dagen sen blev det visst fest igen med Ella.
 
i söndags kom mina syskon och kusin hit med familj för lite påskmat.
 
I måndags vart det att plugga och sen tre rätters middag på ming med Matilda.
 
I tisdag vart det lunch och shopping med Sofia. Sen middag på New Legends med Mattias.
 
 Igår vart de att plugga och sen Hockey med Mamma och bror, tredje jävla sudden för LHC och det var så värda att vinna, men icke :/.Idag har ja fixat med lite saker, tagit en fika med Rebecca och träffat Steff.
 

Park i Peking fylld med aktiviteter.

 

Allt jag gav och allt jag fick tillbaka ♥

När jag var 15 år försvann min bästa killkompis ur mitt liv. Massor saker hände som jag inte  tänker gå in på. Men det jag fick höra var att han var död. Att han var borta. Nu i höstas la han till mig på facebook. Jag fattade inget, jag trodde allt var ett skämt att jag drömde. Men det visade sig att han levde och mådde bra. Att han nu är okej och att han är den där fina killen som  jag alltid vetat att han är, den duktiga och underbara killen som jag lärde känna sommaren 2005. För ett par veckor sen skrev han det här till mig och jag har fått tillåtelse att visa detta.
 
Ville bara berätta att du har betydt så jävla mycket för mig, det var delvis du som fick mig o sluta med droger o jag kommer alltid älska dig. Du har verkligen gjort så att jag är så som jag är i dag, du har lärt mig så mycket i livet o du har verkligen vart en av dom viktigaste människorna i mitt liv. Du betyder så jävla mycket för mig. Du har lärt mig att uppskatta livet o att se vilka som vekligen är ens vän om man ska dra det hårt så har du uppfostrat mig mer en min mamma o pappa och dig har jag alltid litat på. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var så skönt att jag hade någon jag kunde lita på så det ända jag vill säga är TACK för att du är en ängel, en eldsjäl o en förbannat bra vän du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid älska dig.
 
Jag började gråta när jag läste detta. Det är det finaste någon skrivit till mig. Jag kan inte fatta att jag bara som 15åring påverkade en människa så mycket. Många frågar mig varför jag kämpar så mycket för andra men aldrig mig själv. Här har ni svaret. Har jag kunnat göra det här som 15åring så måste jag kunna göra något bra igen. Jag vill hjälpa människor, jag vill rädda liv. Det här är fick mig verklgen att bli lite starkare och känna att jag kan och ska fortsätta min kamp i att strida för männskligheten.Tack gubben, jag älskar dig och är så förbannat stolt över dig!
 
 
 

RSS 2.0