I make believe that you are here, It's the only way I see clear.

De här tre senaste dagarna har varit riktigt tunga. Tänk att ett telefonsamtal från en nära vän kan slå så fel att livet är okej, men efter de man fått höra så slår allt ner. Jag är så hjälplös för jag kan inte ändra det som hänt mig själv eller någon annan till mig, det ända man kan göra är att lyssna och försöka finnas där. Men det käns inte som det räcker och jag vet själv att det egentligen inte räcker, för när något hemskt har hänt så finns det alltid kvar i minnet även om man har folk omkring sig som bryr sig, visst underlättar det att ha någon/några att prata med men ändå minnena gör ont resten av livet. Nu har det fjärde gången jag går igenom det här, hur många gånger mer ska det hända? Det är för stort och hemskt men jag ska försöka så gott jag kan för att hjälpa min vän på fötter igen, jag har ju trots allt tyvär erfarenhet även fast jag har förträngt det mesta när jag själv hamnade i det ingen vill! Men ni allra flesta fattar nog ingeting, men det spelar ingen roll man behöver inte alltid fatta vad alla skriver tycker jag, även om jag inte förstår varför folk är ledsna så vissar jag det på något sätt att jag finns där. Men aa en annan sak som inte gör det lättare är att min bästa vän snart flyttar, det här är också fjärde gången jag får gå igenom det. Minns när Rebecca flytta när jag gick in nian, gud vad jag grät! Men jag prata ju med henne i stort sätt varje dag och vi sågs jätte ofta sen va hon bara borta och i början fick vi inte äns prata med varandra, det var hemskt! Vill bara att hon ska flytta hit igen så vi kan ses! Andra gången var knappt ett år efter då min bäsa killkompis Martin hamnade i trubbel och han fick flytta, efter det har vi inte hörts av. Anledningen till att han flytta va att han fick drogproblem, så nu kanske alla fattar varför jag hatar droger? Tredje gången va Ella för ett tag sen, men hon ville flytta till sin familj och vi har träffats men ändå vi sågs ju ganska ofta förut och hon stod mig nära och gör den än saknar henne! Det är jobbigt att skiljas åt men, men det måste man väl göra med alla tyvär?

Nu måste jag nog snart fixa mig för sen kommer Niklas och Jonas om typ två timmar, sen vi sju kommer några kära vänner sen vid elva ska vi spela partybowling och efter det krogen, hoppas jag inte blir ledsen ikväll bara men Jonas är ju här och om det är någon som kan trösta mig förutom Matilda och Rebecca så är det han :)

Nyttigt?

Nu har jag precis ätit en grekisk sallad det måste väl ändå vara skapligt nyttigt?

I hade jag : Lite sallad, några skivor gurka, lite röd lök, en halv paprika, en tomat, lite fetaost och salt, peppar och olivolja. Det är gott, går fort att göra, lätt att ta med sig överallt då man kan äta det direkt som det är och det kostar inte så mycket. Ett tips till om man inte orkat laga mat. Om man inte blir mätt kan man alltid ta en macka, frukt lr youghurt till, tror jag blir super :)

Något annat som är gott som man kan äta till fredagsmys är morötter med dipp, visst nu kommer den där dippen in men att vad då den är ju inte så nyttigt men vad man kan inte vara helt perfekt och myket bättre att äta det här än att slänga i sig en påse med godis eller ännu väre chips.Bildkälla
Bildkälla

Ica Jerry det bästa inom tv-reklamen!
Del 1 : När Stig kommer in och säger att han skaffat förstärkning och de får se Jerry så gapar de stort. Man kan undra vad som sker i deras huvuden? Liksom han ser annorlunda ut för ja oftast har de med en utvecklingstörning ett annat utseende, de kan göra visa speciella röresler och har lite andra ansiktsutryck, och eftersom de kan göra en del ljud för siig kan många tyckta att det är lite obehagligt. Men här vissar Jerry och säger : Har ni aldrig sätt en praktikant förut? Det visar bara på att jaa sluta stirra, han är också en människa precis som du och jag vad är felet? Jo våra fördomar som jag hoppas och tror minskar genom den här reklamen.

Del 2: Jery frågar Stig på slutet om Ulf inte är riktigt klok u huvudet?! Det är precis som med barn man underskattar dem och tror att de inte kan förstå lika mycket som vi, men så är det inte! De som lider av en utveckling störning eller dawn syndrom som Jerry har, måste bara få det lite lugnare förklarat, det förstår visst och det KAN.  Men de kanske behöver en längre förklaring eller få vara i en miljö som inte är så stressig. Men så är det för mig med med matten, jag behöver lungn och ro och ordentligt med förkaring!

Del 3: Ja vad ska man säga? Även en praktikant kan lura personalen Här är det Ulf som är dum som inte kollar med Chefen först om det är okej om det jerry säger, det visar också bara på att alla tänker sig inte för, alla är inte snabbt tänkta.  Jerry är människa som du och jag!


Så ja det här är det bästa som hänt inom TV - Reklam tycker jag, bort med fördomar säger jag  bara :)

Jag är sjuk och har halft tappat rösten!

Har tråkigt! Vaknade imorse och hade ont i hela kroppen kändes som jag knappt sovit i en timma så ringde praktiken, de förstod att jag behövde vara hemma de sa ju redan igår att jag lätt illa.. Hostar, nyser, snörvlar och låter hes sen är man trött, har feber och huvudvärk men mitt immunförsvar har väl försvunnit igen och det blir som för jag blir jämt sjuk! :(


Visste du att..

Visste du...

att jag vill ha- en störe säng!
att min senaste kyss - var en hej då kyss innan bussen kom :(
att jag lyssnar mest på - Matilda
att jag pratar - väldigt mycket;)
att jag inte gillar - att ha sånt dåligt immunförsvar!
att min bästa vän är - snart kommer vara för långt ifrån mig =/
att min första riktiga kyss - var för så länge sedan att jag inte minns när jag fick den?
att jag avskyr när folk snackar - skit om mina vänner!
att kärlek är - helt underbart :)
att jag gillar att - sjunga
att jag alltid kommer att - finnas för dem som behöver mig!
att jag är hemligt förälskad i -Joey ? ;)
att sist jag grät var - föra veckan nån gång när jag fick reda på en väldigt tråkig sak...
att min mobiltelefon är - trasigxD Har Jonas gammla ^^
att när jag vaknar på morgonen - vill jag aldrig gå upp
att innan jag går och lägger mig - sätter jag nästan alltid på tvn.
att idag har jag -  kollat på tv och tyckt synd om mig själv?
att jag just nu tänker på - Jonas <3
att i kväll ska jag - Räkna matte
att i morgon kommer jag - gå till skolan och efter det åka till Jonas :)
att jag hoppas - på att gå ner i vikt!
att jag verkligen vill - må bättre

Hassan min idol (Y)Mitt mirakel!

Min Jonas gör mig så glad! Jag längtar ihjäl mig till varje gång vi ska ses och nu är det äntligen fredag och ikväll ska jag åka bil till Motala med Martin för mitt gamla lag har match och jag oh Jonas ska kolla på. Är så glad att vi snart ska ses! Han lär mig att älska och att våga visa vad jag känner jag har vågat träda fram mer sen han kom in i mitt liv, jag  tror att ja mognar mer med honom än vad jag skulle göra om jag av själv. Saker som jag inte insåg förut gör jag nu. Har skärpt mig så mycket med alkoholen! Det är bra för då kanske jag äntligen kan må bättre och slippa mina höga värden i diabetesen, det är så skönt att man kan hitta på saker med massa folk och Jonas istället för att festa varje helg som för, visst hade jag säkret kunna dra ner på det själv men inte lika mycket om jag inte hade han. Han är mitt mirakel, det bästa som kunnat hända mig. Visst kan vi ha våra dåliga stunder då vi blir sura på varandra men vi löser det alltid fort för ingen av oss vill bråka! Herregud jag kan lösa problem med en kille och han förstår mina reaktioner på mycket som händer runt omkring! om man bortser från Matilda så är han den som vet mest om mig och känner mig bäst och det känns bra, för han sviker inte mig och han ljuger inte. För lögner är det värsta jag vet, så hellre en sanning som gör ont en att få reda på lögnen senare!


Jag Älskar Dig Jonas <3

Mina hjärtegull

Det finns två monsterungar i mitt liv som kan göra mig irrterad när de inte lyssnar! Men oftast är de snälla när jag träffar dem. Jag talar förstås om Tuva och Leo! När de busar ibland och då man inte borde skratta så gör man det ändå för att de är så tokiga. Tuvas kommnetarer får mig att skratta massa och Leos allas grimaser och han farande får en också att skratta. Men ungen biter mig ibland men jag förlåter han allitd när han kommer och pussar mig på benet eller överfaller mig med pussar. Tuva är ju bara toksöt nu när hon är med så mycket och pratar. Faster blir så stolt över båda! Jag ska alltid försöka att finnas för dem och lära dem av mina misstag, helt enkelt göra så gott jag kan. Menar vem vill inte vara världens bästa faster åt världens bästa monsterungar! Jag älskar dem så mycket! Ni kan läsas Sandras blogg det är deras underbara mamma som skriver den! Där skriver hon om ungarnas vardag och även om hennes och min brors vardag och ungarnas påhitt och kommentarer. Älskar att läsa om vad de gör för man får sig alltid ett gott skratt och då är det inte bara för ungarna utan för att min bror kan vara trög ibland!  Hihi;) Bra att du skriver Sandra! Men min bror är snäll :) Jag såg upp til han när jag va liten han va ju så cool med sina 10 år äldre och som du säger Mattias du kanske inte va världens bästa förebild men du gjorde mig tuff och om jag inte varit så pass tuff kanske jag inte klarat alla motgångar jag haft och de fler jag kommer få! Och Sandra som funnits i livet sen jag va 9 nae bättre fruga kan du inte ha bror!


Tuva <3

Leo <3
Har  väldigt dålig med bilder på mig och Leo men han sitter ju aldrig still så :0
Örjan i hjälp!

Nae stackars tant! ;)


Jag är glad om jag slipper möta Örjan xD


En störande Örjan?;)
Det va Jonas som visa mig några klipp från tv-programet HJÄLP och här är bara några av alla många klipp från programet finns även fler personer med men de här klippen är bara dem med Örjan. Skapligt sjukt humor är det ialf!

Det starkaste hjärtat inom vänskap!

Jag kände bara att jag ville tillägna ett inlägg till en personer i mitt liv, klart att alla äns nära och kära betyder mycket  för än men alla står man ju inte lika nära eller älskar på samma sätt! Men man borde alltid visa sin uppskatning och ofta gör jag väl det men till samma personer och en av dem är tjejen jag ska skriva om nu men ska försöka göra det mer till alla så hoppas jag kan skriva mer inlägg om sånt här!

Matilda♥

Min bästa vän, jag lärde känna Matilda när jag var nio år. Det va då hon flytta in på min gård samma gård som jag alltid har bott på, jag hade pratat med hennes lillasyter Agnes redan innan de flytta in det va då de var och kolla på huset och när Matilda kom börja jag även prata med henne, jag var redan oblyg då och ville bara snäll mot alla. Så jag vet att jag sa till mina andra kompisar när de fråga om vi kunde leka att jag inte kunde för hade fått en ny granne och hon kände ju ingen på gården så jag va tvungen att visa henne runt och så börja det. Och nu är jag 19 och hon 18 och vi har växt upp tillsammans, lekt skola, med barbie, haft cykel lekar, spelat fotboll tillsammans. Åkt och badat, spelat mini- golf, festat, spelat spel varit utomlands, haft mys kvällar med middag, ätit middag ute, tränat, varit på ullared tältat, haft filmkvällar och ändå så mycket mer.Stöttat varandra genom allt.  Vi bråka när vi var små och det va så larvigt? Hon gilla Zlatan och man KUNDE ju inte gilla han det var ju henke,jag kunde vara larvig men jag förstod väl till slut att det va onödigt att vara tjurig för en sån grej så vi hitta tillbaka igen. Våran vänskap har hela tiden växt och vi har kommit närmare varandra och nu står vi så nära varandra att vi i princip berättar allt för varandra det inte hon vet om mig det vet INGEN annan heller. Hon är den som känner mig bäst och det är så skönt att jag kan luta mig mot henne och gråta om jag så skulle vilja, för hon skyddar mig och ställer upp. Hon försäker förstå och leda mig till rätta och jag gör samma sak för henne. Är det inte underbart att man kan lita på någon? Jo för hon är ju den ända jag kan lita på. Jag vet att vänner faktiskt glider ifrån varandra och kommer lite och går men det här kan inte bli förstört jag kommer alltid finns för henne vart än världen tar mig och det ända som ska skilja oss åt är döden. Men DÖDEN? Den har vi långt kvar till och jag kommer adrig sluta älska dig Matilda, jag kan faktiskt skriva föralltid och veta att det kommer gälla på riktigt!
Dessa domare!
Man kan väl vara nykter på jobbet åtminstone? Herregud vad pinsamt och vilket misslyckande! Ett bra sätta för att förstöra sin  jobb karriär är det ju helt säkert!Fotbollsdomare som aldrig fick tiden att dansa balett så han passar på nu? :)


Oj då pinsamt domarn;) (Y)

Flickfavoriten ?

Jag tror de flesta redan har hittat sin favorit i idol och när jag kollat i mina vänners bloggar och sätt på facebook så är Erik namnet som är skrivit och han är bra på scen han har en fantastiskt röst och han är SÖT! Killen lär säkerligen bli en av topp 3 :) Om inte blir jag verkligen chockad!

RSS 2.0