Pixie Lott - 'Use Somebody' ( Kings Of Leon Acoustic Cover).Så sjukt duktig!

Sozopol - Bulgarien.


This means war.Handling: Tuck och FDR, två bästa vänner och hemliga agenter som jobbar tillsammans i fältet för CIA, och ingenting kan komma dem emellan. Förutom en kvinna, förstås. Lauren, är en framgångsrik kvinna mitt i karriären och hon saknar egentligen inte speciellt mycket. Förutom en man förstås. När hon via en dejtingsajt träffar Tuck och via en hyfsat ansträngd slump träffar FDR, bestämmer Lauren sig för att i hemlighet dejta båda två. De båda så kallade gentlemännen inser snart att de är konkurrenter och i kärlek liksom krig är allt, som bekant, tillåtet. Oavsett vad för regler man försöker sätta upp. Oavsett gammal god vänskap.

Min åsikt: Jag och Rebecca såg den här för två veckor sen. Vi tyckte att den hade en hel del roliga och sköna scener, samt att det fanns lite små spänning i den. Visst att den är lite klyschig, men är inte nästan alla filmer det? Vi gillade den ialf och tyckte den var sevärd. 4/5 får den av mig.

The lights go out and I can't be saved.

I måndags sökte jag sommarjobb, dansade Latin aerobic en timme och var med Carro på kvällen som sov över här.

I tisdags jobbade jag 9-17:30 hade min första stängning, men gick bra. Jobbar ju nästan bara på förskolan i lambohov så kan ju rutinerna nu.:) På kvällen körde jag ett body combact pass i en timme.

I onsdags kom Natta hit, vi var barnvakt åt Alexander sen klippte och färgade hon mitt hår. Får inte bort de röda slingorna så får försöka få bort det genom blekning snart igen. Sen dansade jag något danspass som var det segaste och tråkigaste danspasset jag provat på!

I torsdags
åkte jag till Fryshuset i Stockholm för att göra ett studiebesök med tjejcoacherna och två fritidsledare  från Diva. Träffade även på min kusin där som skulle spela basket, helt oväntad då jag inte visste att han skulle dit och han att jag skulle dit

I fredags jobbade jag 11-15:30 på Bikupan sen åkte jag till Jonas.

I lördags var jag och Jonas i stan en sväng. Sen tittade vi in i hans lägenhet som han gör så mycket i för att få den klar! Sen var vi ute på en promenad med på en 6 km i det härliga vädret!

I söndags blev det en slö dag.

Idag har jag cyklat på motions cykeln en timme och stort städat rummet i en tre timmar. Rensade ut i alla lådor, plockade ordning i rummet, damade av i alla lådor och på alla möbler. Fick hjälp av mamma med att flytta på möblerna så jag kunde damsuga och torka av. Damsög alla listor och elementet. Lyfte till upp madrasserna i sängen för att damsuga under dem. Har ju en 160 säng så svårt att komma åt att städa bakom dem, riktigt skitigt kan jag lova. Vädra ur ock skura golv gjorde jag med!


Vet att Carro gillar att vara med på min blogg så därför lägger ju ut den här fina bilden på henne:)

Citat jag känner igen mig i.

"Jag tycker om att lära mig. Men jag gillar inte att bli undervisad."

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."

"Det är bara en sak jag är säker på och det är att det finns mycket lite som man kan vara säker på."

"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter."


Lärarna är viktiga.

Jag tycker det är jätte viktigt att ha bra lärare i skolan, de som lyssnar på vad man har att säga och de som kan hjälpa en med de problem man har i skolan. Om man är lärare måste man se alla personer i klassen och inte bara koncenterara sig på sina favoriter även om jag förstår att man gillar visa bättre en andra.

Jag har haft en jätte tuff skolgång. Jag började att hata skolan redan i första klass och skolka redan i tredje klass. Min första lärare såg mig som ett hopplöst fall. Hon ville inte ta ansvar för mig om jag blev dålig pågrund av min diabetes, hon ogillade mig för att jag var pojkflicka. Jag fick gå i en liten grupp för att jag hade svårt med matten och i en annan ibland av någon annan anledning jag aldrig förstod. I den gruppen var det jätte rörigt, två aggresiva killar som jämt ställde till med problem. De knuffade mig, retade mig, sparkade mig och slog mig med en stol i huvudet när jag inte ville göra som dem. Jag ville aldrig bråka eller göra någon illa. Det här var i 3an och vore det inte för min mamma eller min hjälp lärare i matten så hade jag fått gå om. För min klassföreståndare påstod att jag hade en låg intelligens och sa rent ut att jag var dum i huvudet när jag hörde på.

I mellanstadiet hamnade jämt i kläm eftersom jag var den där som inte var jätte duktig men heller inte jätte dålig. Jag ville få en svårare engelska och mattebok. För jag tyckte de jag hade var för lätt. Men ingen lyssnade på mig så jag stuntade i stället att jobba på lektionerna och lekte istället. Det fanns inga resurser till att hjälpa oss som behövde det så när jag kom till högstadiet låg jag långt efter.

Jag skulle ALDRIG gått ut högstadiet om det inte vore för mina fantastiska lärare på högstadiet, de såg att jag kunde om jag fick hjälp. Jag kämpad så jävla mycket i nian och efter ha missyckats gång på gång på proven så klarade jag allt till slut. Jag gick ut med godkänt i alla ämnen.

I gymnasiet vart de helt annat. Vi fick sällan prov och istället fick vi skriva uppsatser och redovisa. Jag började få VG ooch MVG och sista året fick jag bara ett G. I resten fick jag MVG och VG. Jag klarar fortfarande inte av prov så bra då jag har koncentration svårigheter, men jag kan skriva. Jag klarar inte av allt men jag klarar av mycket. Jag kommer alltid ha svårt för skolan och lärare men jag kommer också alltid vara tacksam för att mina högstadie lärare aldrig slutade tro på mig. Finns mycket mer att berätta om det här men blir för mycket att berätta på en gång ville bara visa andra att man adrig ska ge upp!


Min underbara klass och mentorer på skolavslutningen i 9an. Utan dem och min underbara klasskamrater Emma, Jehona, Suad, Mikaela och Ronja. Så hade jag gett upp. Ni är bäst♥

På väg till Sozopol.

Vi gjorde en dagsuflykt till Sozopol när vi var i Bulgarien 2009. På vägen till Sozopol så stannade vi till vid ett gamalt kloster. Ingen aning vad det heter och hittar ingen information om det på nätet. Men bilderna kan jag ju dela med mig av.
Låter bilden tala för sig själv.


Frieri på Disneyland.


Naturen är så häftig!


http://commons.wikimedia.org/

http://lindajonsson.se


http://misspinklady.blogg.se/


http://www.best-wallpaper.de/

Sommarpalatset i Peking.


En helt vanlig kväll med Carro.
Aioli Tapasbar.

Föra lördagen när jag och Jonas firade tre år åt vi på Aioli. Det var så sjukt mysigt där inne och maten var jätte god. Man rekomenderas att ta minst 3 rätter, lagom är väl fem rätter per person. Det är ju inte jätte mycket på tallrikarna så blir som en hel buffe. Jag och Jonas delade på allt  ( ni som känner Jonas vet att den killen kan äta) Det blev rätt dyrt eftersom vi tog in hela 10 rätter plus dricka och efterrätt. Men det var ju ändå Jonas som betalde, en gentleman är han! Det blir ju att det kostar en del när varje rätt kostar 39-89 kr. Men värdt var det och vi skulle kunna gå dit igen.  Det ligger på hantverkargatan 1 i Linköping. Här är deras hemsida som ni kan gå in på http://aiolitapasbar.com/


På bilden ser ni Lamfile på spet med feta ost kräm, feta ostkrämen älskade jag! Oxfile med rosepepparsmör, Jonas gillade det men inte jag. Spansk potatisomelett som vi båda tyckte var god. Långkåkt oxkind med rödvinsås och sockerärter, bland det godste kötträtten jag ätit. Catalansk rätt med rostade grönsaker som vi båda tyckte var sådär.
Ugnsbakad halloumi med tomatsalsa som vi båda gillade. Vilöksbröd som var helt fantastiskt gott, helt klart favoriten! Lökringar som också var väldigt goda. Räkorna var inte goda, det gillade vi inte alls. Ugnsgrillade BBQ vingar som var goda.


Gräddglass som serveras med Rom marinerade fikon, Jonas efterrätt och han gillade den!


Pistage & chokladbakelse med kardemummacremé. Jag tyckte den var sådär, inte så förtjust i choklad eller efterrätter överhuvudtaget men kul att prova på något nytt.

Here we go again.

I tisdags jobbade jag på Bikupan 11-15:30. Sen var jag med Rebecca, vi åt middag och sen bestämde vi oss för att gå på bio. Spontana kvällar är bäst! I onsdags dansade jag latin aerobics i 60 min, var lite svårt i början men sjukt kul! Sen var jag på diva och var tjejcoach, pizzabak, spel och snack blev det! Älskar att vara tjejcoach! I torsdags: Så ringde de och fråga om jag kunde börja tidigare och sluta senare.Tur att jag bara bor några minuter bort för inom 30 min var jag på Bikupan för att jobba så vart att jobba 10:20- 17. Skulle bara jobbat 12-16:30 egentligen. På kvällen vart det att köra body combact i 60 min. I fredags jobbade jag i en etta och på fritids 8-16. Sulle vart med Maria på kvällen men vi båda var för trötta så ingen av oss orkade tyvär.

I lördags vart det ikano en sväng med Jonas. Jag hade så ont i huvudet att vi åkte hem till Jonas rätt snabbt. Idag har vi vart ute och gått 6km, kollat på film och bara varit.


Bild från när jag var 17-18. Verkar som jag inte förändrats så mycket sen dess eftersom många tror att jag är 16-18 år. När jag är 21, haha!

Varna - Bulgarien.

När vi var i nesebar 2009 gjorde vi en dagsutflykt till Varna där vi gick i affärer, gick i en mysig park, åkte tåg, och besökte en sjukt liten djurpark där djuren hade alldeles för trånga burar, hemskt! Kostade bara 1 Euro med att gå in. Så man förstår ju varför de har det så dåligt där:/ Vi missade bussen tillbaka till Nessebar också så vi fick ta taxi tillbaka, tog typ en timme. Haha panik, men som tur är Bulgarien så billigt, så vart inte så farligt dyrt som det kunde blivit.


Fin låt!Älskar texten och hans röst. Underbart låt!

En ny organisation varje månad.

Som ni vet så brinner jag väldigt mycket för att hjälpa andra på alla möjliga sätt och redan som liten sexåring sa jag att ja vill rädda världen när jag vill bli stor och det har följt mig genom hela livet då jag hjälpt folk på olika sätt. Nu vill jag dock ta det till en högre nivå så från och med nu i februari ska jag försöka hjälpa en organisation varje månad. Det ska vara olika organisationer varje månad och det är inte säkert att jag kommer att kunna skänka pengar eller köpa grejor varje månad, men jag kommer åtminstone att uppmärksamma organisationen här på internet så andra kan hjälpa dem.

Så kom med massor förslag på olika orginastioner som jag kan hjälpa. Vill ju hjälpa så många olika som möjligt. Kvinnor,barn, ungdomar, skolor, föreningar, ensamstående, sjukdomar,mobbning, katastofer, fattigdom. Ja alla förslag är välkommna!


En gång i Phuket.

Handling: Sven är en karriärcoach med inrutat vardagsliv som fått nog av att hjälpa andra att byta liv. Sven vill ha något mer. Han vill bli fri som äventyraren Johan, en gammal skolkompis som blivit rikskändis för sina böcker om att kasta loss från vardagen och förverkliga sig själv. När Johan plötsligt dör i en olycka i samband med ett BASE-jump från Kaknästornet säger en röst inom Sven att det är hans tur att förverkliga sina drömmar.Han säger upp sig på jobbet och hoppar på första bästa plan till Thailand för att skriva en bok och äntligen börja leva livet på riktigt. I Thailand möter Sven Gitte, en ung och fri yogautövande norska sugen på nya äventyr i Burmas outforskade djungler. Och så dyker Anja upp, en seriös bokförlagsredaktörsom tagit paus från sin pojkvän och rest till solen med några väninnor för att tänka. Sven lider av skrivkramp och trasslar till det med Gitte och Anja.  Livsavgörande frågor hopar sig. Vad vill Sven egentligen göra med sitt liv och med vem?

Min åsikt: Jag och Jonas såg den här i lördags och vi både gillade den jätte mycket. En sån himla mysig, rolig och härlig film. Klockrena scener och kommentarer. Sen är ju miljön och artisterna helt fantastiska med. 5/5 får den av mig.

Smyckes kläning.

Fick en smyckes kläning av mamma som försenad julklapp.


Mina ringar och de flesta armbanden har jag i tre små lådor och några halsband som är helt slutna hänger på krokar istället. Annars så har jag mina smycken på den här fina och braiga kläningen.Ni hittar den här. Finns massor bra, roliga och fina grejor på den sidan!

Your a superstar. Dont you forget, just who your are.

Föra veckan låg jag hemma med feber två dagar, så en del planer blev inställda. Så sov, tittade på vänner, läste och satt vid datorn en del. Men lite hann jag ju med ändå. Sökte jobb, tränade på motionscykeln en timme, dansade zumba en timme och gick en promenad hem från jobbet en dag som var på 4-5 km. Jobbade i en 5a för första gången, jobbade i en ny kommunal förskola och i den kommunala förskolan jag brukar vara på, bikupan heter det stället som jag är nästan varje vecka på nu. :)

I helgen har jag och cyklat på motionscykeln en timme och firat min och Jonas treårs dag med Middag och bio.

Idag har jag kollat jobb, vart ute på promenad med Sandy, ringt samtal, fixat med lite andra saker och cyklat på motions cykeln en timme.


Bild från Paris.

Tre år i fredags♥

Det är som när Kent sjunger- vad vore jag utan dina andetag? För jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, hur jag skulle må. Jag har förändrats så mycket sen vi träffades. Du är den enda jag kan känna mig ordentligt trygg med, den första och ända som jag känner tillit till. Det är dig jag kan vara mig själv med och visa alla mina känslor för. Innan vi träffades så trodde jag aldrig att jag skulle hitta en kille att känna äkta kärlek till. Jag har lärt mig om kärlek med dig. Du har visat mig att jag kan gå osminkad, gå kläd i mjukisbyxor, vara arg och ledsen. För du älskar mig endå. Du älskar personen jag är och inte den jag försöker vara. Du är den ända som kan se igenom mig, du vet när något fel. Ibland kan man tro att du är synsk. Men du känner mig bara. Vi hör ihop. Trots vårat uppehåll i höstas så hittade vi tillbaka till varandra och nu är vi starkare en någonsin. Jag tror på oss. Jag saknar dig jämt och när jag ligger i din famn kan jag inte sluta le. Jag älskar dig, jag älskar oss. Jag älskar ödet som förde oss tillsammans, jag älskar att jag vågade ta chansen och bli din. Så ja vad vore jag utan dina andtag?Ät och dryckbart i Bulgarien.

Många som vart i Bulgarien tycker inte om maten som serveras där är god, jag tyckte att den var helt okej. Inget fel på den, vissa maträtter var ju godare en andra såklart  och allt gillar man ju inte men annhttp://publishme.se/44921/entries/article/new/ars fanns det inget att klaga på.

De hade massor goda drinkar och billig öl.


Chokladpocpcorn som inte var det godaste men kul att testa.


Kommer fortfarande ihåg den glassen, så god!!!


Irini åt massor grekisk sallad och jag förstår varför. Den var ju så god!

Frukosten var ju himmelriket.


Det här var nog det äckligaste jag åt under resan.


God öl!


Nachos är ju gott överallt!


Godaste jag åt helt klart!


Också en favorit!


Glass är ju så mycket godare utomlands!


Frågor om kärlek.

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Jag skulle nog bli fruktansvärt arg och sårad men han är väl inte heller mannen i mitt liv om han skulle vara otrogen.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Ibland känner jag att jag vill det, men ibland inte. Men jag tror att jag kommer att vilja det när jag är äldre och då vill jag göra det speciellt och på mitt eget sätt. Helst ska det vara på våren/sommaren ute i ett vackert landskap.

Blir du lätt kär?
Ja jag blir nog det men aldrig så kär som jag är i min Jonas har jag varit förut.

Hur många killar har du vart tillsammans med?

Jonas är mitt sjunde förhållande.

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?
Ärlighet, omtänksam, rolig och kärleksfull.

Vad är det mest avtändande du vet?
Kaiga killar som bara ser sig själva och tror att alla gillar de och att de själva aldrig kan göra fel.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Man måste ju inte ha massor gemensamt men man måste ju känna att man kan ha kul tillsammans och inte allt sin partner vill göra och vill prata om är skit tråkigt.

Hur länge varar dina förhållanden?
Alla jag haft har vart rätt korta. Robin var jag tillsammans med i tre år fram och tillbaka och det är de längsta innan Jonas nu då för vi firar tre år på fredag♥

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja tyvär. Det gör ont.

Vad är det mest romantiska du varit med om?
För mig är det romantiskt när killen vågar visa att han älskar en och är tillsammans med just mig. Så alla gånger Jonas har tagit min hand när vi var ute på stan, kramat om mig inför våra släktingar och kallat mig älskling inför våra vänner, det betyder!

Hur raggar du?
Jag raggar aldrig medvetet direkt, jag är flörtig som person tydligen;)

Har du en ”utseendetyp” hos killar?

Nej det har jag inte men har mest fallit för mörkhåriga killar.

Beskriv en perfekt första dejt:
Aldrig haft en riktigt dejt. Men kanske middag, en promenad om det är varmt?

Vem var din första kärlek?
Om man ska räkna med de förhållanden jag haft så är det Jonny. Vi var tillsammans under en kort tid och det var så jäkla komplicerat. Tog väl ett år efter att vi gjort slut innan vi slutade att vara mer en vänner.

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Det är väl upp till var och en men inget att rekomendera då det kan vara svårt att lita på personen och veta vad den egentligen vill.

Vad tycker du om one night stands?

Är man singel,skyddar sig, är över 15 och gör det inte allt för ofta så tycker jag att man bara ska köra!

Hur är du som flickvän?
Omtänksam, knäpp och kärlekfull. Men lovar att jag kan vara ett monster med;)


Personligt pussel.

När Tuva fyllde sex fick hon ett pussel av mig som är gjort av en bild på oss två från sommaren 2010. Dock så är pusslet för svårt när de är så många mörka likadana bitar, tänkte inte på det när jag skulle välja bild. Men hon vart jätte glad för pusslet och så duktig som Tuva är så kommer hon att klara pusslet till slut, hon klarar ju allt!Finns att köpa på http://www.emmagjort.se/ De har andra grejor där med som man kan göra till lite mer personliga, gick fort att få hem det och är för ett bra pris. Så rekomenderar sidan!

De fryser ihjäl.

Det är iskallt ute nu och jag vill knappt gå ut. Jag får dåligt samvete av att tänka så när jag ändå har kläder att ta på mig och ett ställe att komma hem till sen. Alla har inte det. Så därför tycker jag att ni ska ta er till Sergels torg i Stockholm idag 18:00 eller på lördag vid 15:00. Där kommer några otroligt duktiga och snälla människor stå och ta emot filtar,täcken,mössor, halsdukar och vantar, för att sedan dela ut dem till de hemlösa. Så bor ni i Stockholm eller i närheten så tycker jag att ni ska svänga förbi där. Jag hade gärnat velat åka dit och hjälpa till om jag bara kunde. Ni får gärna sprida runt det här.

Ni kan läsa mer här http://www.facebook.com/groups/292492247470754/Hotel Aphrodite.

I Nessebar - bulgarien (2009) bodde vi på ett mysigt hotell som heter Aphrodite, det låg precis vid stranden och nära till resturanger,cafer och affärer. De var jätte trevlig personal, fin pool, bra rum och sjukt god frukost där. Ett bra hotell som inte var speciellt dyrt att bo på. Självklart vart det lite bus i rummet med att hoppa i sängen, hänga tavlan på sne, ta upp kakorn från frukosten, titta på uppträdanen och ta en öl på balkongen med skrattet i halsen.Girlpower mässan.

Alltså tjejmässan var så underbar! Jag trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gjorde. När jag kom till Arbis vid 14:15 var det redan kö! Folk hade stått och köat i två timmar! Inom några minuter hade jag delat ut 100 goodiebags. Folk tryckte på och var helt galna. Var som värsta idol kön, helt seriöst. Det var fullt hus fram till 19-20 ungefär sen dog det ut lite men vi är nöjda. Kom väl en 200 personer ungefär. Föra året hade de 20 personer på hela dagen, så rekord slog vi! De som höll i massagen, sminket och naglarna hade fullbokat hela dagen. Det var många som pysslade, fikade och deltog i tävlingarna som jag och en annan tjej höll i. Jag var med på självförsvarskursen och fick lära mig lite knep, var nog en 35 till som var med. Så roligt att folk vill vara med! Fick även massage och fick höra att jag måste ta tag i min rygg för den är riktigt svullen på ett ställe och hon förstod att jag måste lida av stor smärta. Så nu får ni ge mig massage! ;)

Våra goodiebags!


Så här såg jag ut på mässan.Dagens chock var när jag såg att en av fritidsledarna på diva ställde upp två goodiebags på scen, tänke att nån kanske glömt dem eller nåt. Men sen går hon upp på scen och säger att hon vill tacka två tjejor som gjort väldigt mycket för den här dagen och att det de är dem som fixat nästan alla grejor till goodiebagarna. Så hör jag mitt namn. Får komma upp på scen och alla applåderar. Helt i chock. Gud vad skönt det känns när folk blir så glada för det man gör. Det får mig att vilja kämpa ännu mer för andra! Tusen tack!♥

Vattenflaska, tygpåse, krämer, tre fri veckor på Actict, tidningar, pennor, nyckelband, tvålar, rabbat på JFR och bokia. Block,lepsyl, reflex,biobiljett och biljett till fotbollsmatch för två pers.Tell me what you want to hear. Something that will light those ears.

I tisdags fyllde min mamma år så på morgonen gick jag upp för att baka scones och gjorde smoothie. Presenter fick hon med och glad verkade hon. Sen hjälpte jag henne att handla, hämtade ut paket och lånade böcker. Skulle vart med Carro på kvällen men hon låg hemma med magsjuka stackaren. Men syrran,Alexander och Tobias kom över på fika så bus med Alexander blev det. Blev att cykla på motionscykeln en timme med.

I onsdags jobbade jag på ett föräldrarkooperativ 9-13. Sen simmade jag en timme och så blev det att hänga på Arbis för att fixa iordning goodiebagarna.

I torsdags jobbade jag 7-15:30 på den kommunala förskolan jag brukar vara på. Skulle vart med en kompis efter det men hon kunde inte sen så då tränade jag 90 min istället.

I fredags jobbade jag 8-16:30. Sen blev det fika på stan med Nina.

I lördags vart det tjejmässa hela dagen. Gick jätte bra! Men kan berätta mer om den i ett eget inlägg, då jag vet att folk vill veta lite hur det gick och så.

Idag har jag busat med Alexander och vart med Jonas.Jag saknar min älskling!Längtar tills vi ses!♥

Familje filmer.December och Januari shopping.

Shoppade lite i december innan mellandagsrean som jag inte visat. Sen även lite nu i Januari. Vet att några brukar vilja se det jag köpt för att själva få tips/inspiration. Dock kommer jag inte ihåg priset på flera saker men skriver vart de kommer ifrån ialf.

Köpte det här i december..

Skjorta från cubus 99 kr.


Kläning från vero moda 179kr.


Snyggt att ha över en vit skjorta. Från vero moda.


Vingörhängen från ur&pen. Roset ring från guldfynd. De andra örhängena och ringen är från Bik book.


Min favorit tröja, så snygg och skön! Från vero moda.


Köpt i januari.

Short från Cubus 49kr.


Mjukisbyxor från cubus 79 kr.

Ansiktskräm, trosor och spray för tovor i håret från H.M. Puder och naggelack från maxi.


Fotkräm handkräm och läppglans för 100kr fårn Yves roches. Fick ögonkräm och ansikstvatten på köpet!


Almenacka från Bokia.

RSS 2.0