Loka likes L.A


Cocunut dream.
Jag älskar kokos doft och har därför det i parfym och shampo just nu. Men den här drycken påminde så mycket om dofterna där ifrån så kände som att jag skulle dricka mitt shampo. Vart liksom för mycket smak och lukt. Så inget jag kommer att dricka igen.


Peachy peach.
Den här gillade jag mer, skulle faktiskt kunna dricka den igen. Frisk och lätt smak som inte hade för mycket lukt eller smak. Helt lagom!


Vinster.


Glömt att visa att jag fick hem det här för tre veckor sen, tror jag att det var. Vann det när jag tävlade hos Annika och Mini. Spelet har jag inte kört en men de sköna trosorn har jag använt. Tackar så mycket för priserna!


På väg till Landskrona och nya äventyr.

Misommar vart rätt okej. Jag var aldrig laddad inför midsommar, så känns inte riktigt som jag missade något. Visst tråkigt att inte få träffa vänner som man inte umgåts med på länge. Men hade känts väre om man planerat att åka bort eller göra något mer speciellt. Vart en myskväll med god mat, snacks och film med min Jonas istället:)

I lördags gjorde vi inte så mycket, film,tv och spel. Försökte bara vila upp mig. Men igår vart det ialf att sitta ute och njuta av solen. På kvällen blev det att kolla på film igen och packa. Nu hoppas jag att ja kommer må bra på resan nu när jag försökt vila upp mig under helgen.

Sitter egentligen på väg till Landskrona nu. Det här är bara ett tidsinställt inlägg. Ska ha åkt vid 9 imorse. Kommer hem på torsdag kväll igen. Har gjort lite inlägg. Så bara att ni fortsätter att titta in här någon gång per dag så har ni något att läsa ialf. Hoppas ni får en bra vecka! Puss


Turkiet 05.

Grattis Rebecca!

Idag fyller min mamani som jag så fint kallar henne. Hon fyller 21 år och är min argentiska mamma. För er som inte kännt oss länge så är det så att jag och Rebecca brukade leka "krig" när vi var små och att vi kom från Argentina. Så Rebecca brukar säga Kristina Argentina till mig. Vi hade till och med ett hemligt språk i mellanstadiet. Vi har till och med skickat i en låt till apan och ola som var vårt älsklings program då. Morots sången som vi skrivit själva och en rapp låt har vi gjort med.

Vi har åstakommit så mycket knäppt ihop. Vi har "rymt" till bergsslussar, busat så pass mycket i skolan att vi först inte fick gå i samma klass i högstadiet, festat tillsammans, lekt massor av galna lekar ihop, delat hemligheter, brevväxlat, haft miljontals långa telefonsamtal och gjort tonvis med bus. Vi har gått igenom så otroligt mycket ihop. Vi har skrattat, gråtit, bråkat, busat, varit sura på varandra  och varit galna tillsammans. Men hur vi en mått och var vi en varit så har vi alltid älskar varandra. Det känns så skönt att i fortfarande är vänner och kan ha så kul tillsammans. Polen resa kommer bli så galet rolig. Tack för att du är min vän älskade Rebecca och även fast att du inte vill bli äldre så säger jag ännu en gång GRATTIS!


Bilder från 05-08.







Inget midsommarfirande för sjuklingen.

I onsdags fick jag gå brevid inne på servicehuset 8-12:30. Hade bara sovit tre timmar på natten men gick bra ändå. Sen blev det att få delegering, så nu kan jag ge medecin när jag jobbar ute i hemtjänsten också. Fick lågtblodsocker när jag var där också, lite pinsamt. Men eftersom hon var sjuksköterska så förstod hon ganska väl ändå.

Igår låg jag hemma och sov/vila hela dagen. Min kropp lyssnade inte på mig och gav mig feber ändå.

Skulle åkt hem till Fija vid sex för att börja fira midsommar där med några girls och sen åkte hem till Bine och fortsatt festen där med resten av pojkarna och flickorna. Men sitter här och är full av snor och känner mig så yr och klen i kroppen. Ingen feber just nu men bajs förkyldning... Har blivit lite tråkigt klok att jag hoppar över festen för att jag vet att risken är stor att jag mår ännu sämre imorgon eller att jag mår dåligt när jag dricker.  Har redan den erfarenheten så.. Eftersom jag ska iväg på måndag oh kommer resa ganska intensivt så känns det bäst att vara försiktig. Menar midsommar och andra fester kommer varje år men inte de här resorna. Ska ju göra mycket i veckan så sömnen kommer vara liten och då vill jag inte början resan med att troligen vara väldigt förkyld eller sliten.

Ska vara hemma istället. Är ensam hemma med hunden. Så skönt faktiskt. Men Jonas ska komma hit ikväll. Han skulle annars bara firat hemma med familj plus lite folk så han sa att han kunde komma hit och göra mig sällskap istället och ta med lite filmer och gott att äta. Så söt som han är♥  Hoppas bara jag kan äta, för knappt haft någon hunger känsla eller ätit något de senast två - tre dagarn heller..



Rulltårta som gjordes föra sommaren. Vitchoklad och jordgubbar. Så gott!

Res tips!

Jag ska åka iväg rätt mycket i sommar och folk undrar nog hur jag har råd? Jag använder mina pengar från sparkontot så länge. Ska jobba fyra veckor i sommar och kommer jobba tre helger plus mycket kvällar så då blir det rätt bra med pengar. Så när jag får den lönen sen kommer jag att sätta tillbaka pengarna på mitt sparkonto. Lånar lite  av mig själv. Har även under nästan ett års tid sparat massor av små pengar så har nog  några hundra i det. Ingen av resorna kostar några stora summor heller.

Men vet att några undrar när jag ska vara borta så skriver det här. Jag åker till skåne nu på måndag. Så är borta den
27- 30 Juli. Jag kommer bo i Landskrona, åka över till Danmark på tisdag och Ven på onsdag. Den här resan betalar jag 25O kr för. Alla resor ingår, boende och mat. Kan tyvär inte tipsa er om hur ni får en så här billig resa eftersom det är genom kontakter och genom ett läger.

Sen åker jag iväg på kryssning till Lettland- Riga och sover på hotel två nätter i Riga. 3 -7 Juli. Åker med Jonas och för den här resan kommer jag betala 2000 kr knappt. Jonas bokade den på Talink silja.

Sen åker jag och Rebecca till Polen - Gdansk 13 Juli - 17 Juli. Vi bokade flyg på wizzar och hotell på Booking. Frukost kommer ingå, vi åker från skavsta flygplats och kommer troligen få skjuts dit ialf. För den här resan betalde jag 2683 kr bara!

V. 29 ska jag troligen till kolmården och smultronstället. Där kan jag ha tid att ses någon dag. Fyller även år den 18 juli så kanske blir kalas den helgen.

Ska även flyga luftballong den 24 Juli. Det fick jag i present föra året jag fyllde så vet ej vad det kostar riktigt. Men tror min kostade runt 1000 lappen. Men finns flera ställen att betälla på.

Sen jobbar jag v.30.-33. Så mina vänner får stå ut med att jag knappt kommer ha tid att ses i sommar. Kommer att jobba 4-6 dagar i veckan så tiden är knapp. Lättast är om jag hör av mig när jag har tid. Så ni vet. Bloggen kommer med bli lidande men lite tidsintällda inlägg kommer att komma upp! Hoppas ialf att ni fick några restips om ni inte berstämt er för vad ni ska göra en!



Vattenland i Sunny beach.

Knäckebröd till getterna.


Ja, jag vet att jag är strulig som få. Lite knäpp och svår att förstå.

Igår sökte jag jobb, damsög, damade och plockade ordning i rummet. Fixade med massa små saker som tog sin tid och var ute och sprang. Rätt jobbigt då jag fick ont i knät.. Så typiskt, men tog en pw fram och tillbaka till spåret också. Så rörde ialf på mig.

Idag har jag ringt lite telefonsamtal och fixat med grejor. Sen vart med Natta på stan. Fyndade gjorde vi båda två! Skulle tränat nu ikväll med. Men har kallsvettas hela dagen och är lite borta av trötthet, får inte bli sjuk nu för fan.. Känns som något riktigt virus legat i kroppen länge nu. Men det får vänta med att bryta ut tills när jag har tid. Typ till i höst?!

Min älskade kokos parfym som det var rea på. 32 kr från Yves rosches.


Köpte två till bhar eftersom jag har slängt 6 sycken nu så hade ju typ inga kvar då:P Den rosa 75 kr och den blå 50 kr båda från H.M


Kofta 100 kr H.M


Långkläning 100 kr H.M


Puder 109 kr Åhlens.


Halsband Glitter 50 kr.


Nu borde jag få shoppingbud, även om det är rea på allt jag köper så går ju ändå pengarna åt. Men nu när jag inte festar massor, äter ute eller slösar pengar på annat skit så har jag samtidigt råd att shoppa. Men kanske borde spara också till något kul i framtiden?

Händelser i Kroatien.

När jag och Matilda var i Kroatien Juni 07 så träffade vi på lite folk som var rätt underliga. En kille som vi träffade första kvällen frågade om han fick hångla med någon av oss. Han kom också från Sverige och var där med sin familj. Vi bara garvade ju åt han såklart. Men han bara fortsatte att tjatta. Han sa att han hade flickvän hemma men att det inte gjorde något om han var otrogen? Till slut blev han rätt jobbig och resten av dagarna gömde han sig från oss. Han hae nog druckit lite mycket den kvällen och skämdes;)

Sen när vi åkte över till Venedig en dag så såg i två killar som typ förföljde oss, tror även att vi sätt dem kvällen innan. Mamma undrade såklart vad de höll på med och sen på kvällen när jag och Matilda satt och drack ute så såg vi att de hela tiden kollade på oss och tog kort. Så till slut gick vi fram till dem där de satt med hela sina familjer och frågade varför de inte kom fram och hälsade istället för att hålla på att ta kort på oss? Hahaha deras miner. Oh vad de skämdes och vad deras familjer skrattade! Så efter det så umgicks vi lite med dem. Fick se att deras mobiler var full av smygbilder på oss? Haha sjukt! Dena ena killen som är två yngre en mig vart kär i mig och försökte krama mig =/ ååh jobbigt! Den andra vart helt fäst i Matilda och snacka om förlovning och grejer? Helt besatt. Hahah tack gode gud för att han valde henne;) Nerå jag har sjävl haft en beundrare, men han var rätt söt. Men det berättar jag om en annnan gång:)

Linus och Jonas.




Matilda


Linus hade även gjort en låt till Matilda och gjort en "film" om oss som han skickade när han kom hem. Några bilder på mig och Matilda är bilder som han fick av oss från våra mobiler för att han tjatta sådant. Sen är det ju inte bara vi som är med i den här videon..


Kex choklad banan.



Prov smakade en tugga av den här föra helgen. Den var riktigt god tycker jag. Även om jag bara åt en pyttebit så kände jag ju smaken. Tyckte att banan fungerade bra ihop med chokladen. Även om riktig kex choklad är godast. För er som undrar vart resten av kexchokladen tog vägen så åt Jonas upp den nöjd och glad;)

Gruv museet.

Var ju i gruv museet med Jonas för några veckor sen. Så för i tiden såg det ut så här...



De cyklade runt på en jäkla cyklen nere i gruvorna för i tiden?


En gammal ambulans bil.


Åkte med något gammalt tåg också.


Mina två veckors fyndshopping.

Föra onsdagen gick jag på stan en stund som tidsfördriv innan det blev tränings dags. Hittade då detta.

Armband 10 kr H.M



Halsband 69 kr H.M. Inte värsta billigt, men så fint!


Sen föra fredagen så var jag med på stan för att vänta på att bussen till Jonas skulle gå. Hittade då detta.

Trosor 34 kr Cubus.


Jätte skön byxdress 29 kr!! Kostade 499 kr från början. Vad då billigt? Inte världens finaste men den duger! Från Cubus.


Skor 30 kr H.M


Sen i tisdags när jag träffade Rebecca så hittade jag denna tröja på H.M för 100 kr.


Var ju på stan igår med en sväng bara för att jag skulle kolla en sak. Men såg en massa rea då med så hittade detta då.
Fyra par trosor från Bik Book 77 kr.


49 kr för armbandet och 65 kr för ringen från Gina tricot.


Linne 49 kr från Gina tricot.


Igår var jag med på stan när jag väntade på bagarn. Fyndade då med såklart, Rea överallt ju!

Foundation 95 och mascara 50 kr från Kicks.


Ena bhn kostade 50 och den andra 75. Trosorna kostade 30 kr för tre stycken från H,M


Ännu ett par trosor från Gina tricot 25 kr.


Armband 21 kr accent.


Allt jag köpte förutom halsbandet var på rea. Trosor och BH var verkligen något jag hade behov av. Så nu kan jag slänga lite mer gamla trosor och trasiga bhar. Skönt att jag hittat så otroligt mycket billigt fynd!

Bokat resa!!!

Igår jobbade jag 8-13:30. Sen vart att simma och gå runt på stan för att titta oh fynda medens jag väntade på att bagarn skulle komma. När han väl kom så käkade vi och åt glass på bosses glassbar.

Idag har jag jobbat 8-15- Efter jobbet tog jag en promenad till Rebecca. Gick lite "vilse" så gick kanske en 4 km ialf, så lite bra var det. Vi har käkat, handlat mat, åkt taxi och bokat resa!! Den 13 Juni drar vi till Polen - Gdansk. Ska över till Gdynia och sopot. Vi kommer hem den 17 juli igen. Vi ska kolla runt, shoppa, äta ute, festa, sola och bada om det är fint! Ska bli så skönt att komma iväg. Billigt blev det med och billigt där. Perfekt!

Nu ska vi snart mysa framför en film. Ska sova över här. Mys, mys♥



Här var vi 15 år och älskade att vara tillsamans. Det har vi gjort sen början. 11 års vänskap ♥

All about Steve.





Handling :När den excentriska men sympatiska Mary blir ihoptussad med Steve, en TV-kameraman som jobbar på Nyhetskanalen, faller hon handlöst. Det gör dock inte Steve. Dejten slutar allt annat än bra. Förvissad om att hon funnit kärleken, följer Mary efter Steve på jakt efter nyheter och blir själv intrasslad i storyn.

Min åsikt: Filmen var ju lite rolig, rätt sjuk egentligen, Men om man ska sa helheten på filmen så blir det nog lite för mycket trots allt. Så räcker med att se den här en gång. Den får 2,5/5 av mig.

You never thought that a girl could be strong. Now I'll show you how to go on.

Igår jobbade jag 07:30-12:30, fick hoppa över rasten och gå en halvtimma tidigare för att jag skulle gå på delegerings utbildning för sommar jobbet vid 13:30.. Trodde jag skulle få träffa sjuksköterskan då och få delegering, men det va tydligen redan vid 12:30 och då hade jag ju sagt att jag inte kunde komma och fått reda på att det inte var något viktigt då. Men efter mycket om och men fick jag träffa sjuksköterskan själv istället vid 15:30. Som tur var träffade jag en tjej som jag känner sen skolan som höll mig sällskap efter informations mötet för de slutade ju redan vid 14:30.. Ja rörigt va det..  Klarade ialf provet jag fick, alla rätt faktiskt. Så nu är jag delegerad på att jobba inom servicehuset men behöver ju en för hemtjänsten också...

Träffade på Rebecca av en slump också efter att jag fått min delegering. Hennes kompis kom sen också, så var med dem en stund. Sen gick jag och Rebecca till trädgårdsföreningen och hade picknick. Sen hängde vi med massa folk. Tränade ett hårt träningspass från biggest looser tränaren Jillians dvd band sen på kvällen också.

Idag har jag jobbat 9:30-17. Tog en snabb sväng på stan för att jag bara tänkte kolla en sak och fyndade då igen.. Herregud ska bara börja gå på stan när jag bara ska kolla något i fortsättningen. Har en hel del att visa upp nu ju :).Tränade ialf samma som igår idag igen och nu ska jag försöka sova igen för en tidig uppstigning imorgon..


Bilden har inget med inlägget att göra. Den är flera år gammal. Ville bara läska er;)

Food.

Åt ute med Jonas i lördags och åt ordentligt då med. Är så trött på att äta så nyttigt hela tiden och träna 4-5 dagar i veckan när jag inte äns går ner ett kilo. Så vet inte vad jag ska testa här näst? Struntade ialf i hur mycket kolhydrater och allt det var i maten och åt! Alla borde egentligen strunta i sånt, ialf på sommaren! ( om man inte har risk för hjärt och skäl sjukdomar på grund av vikten då, då kan jag förstå er)

Förrätt!


Maten.

Paket från Yves Rocher

Ansiktsmask.


För kluvna hårtoppar som luktar himmelskt gott!


Täckstift/concealer. Ska vara för ojämn hud. Jag vill ha bort mina "röda" kinder och täcka lite annat. Har ju inga finnar eller porrer men finns annat som man inte är nöjd med. Så värt ett försök för att se om sminkningen blir bättre.


Vattenfast mascara.


Alla produkter jag köpte var det 40 procent rabbat på. Fick gratis frakt och gratis solbrillor!!


Fick även en bikini i tre delar gratis. Skit stora trosor och jätte liten bikini överdel??. Tror inte jag kan ha det. Bara provat snabbt med kände alldeles för litet för mina bröst :/ Fattar inte mega trosorna heller..


Because the night belongs to lovers.

I fredags jobbade jag 8-15 sen vart det att göra ärenden på banken och en sväng på stan där man fyndade! Tog bussen till Jonas sen efter 17, då mitt busskort dit gällde. Väl hemma hos honom så umgicks vi lite med hans släkt, hans syrra tog ju studenten så de var där. Sen blev det att kolla på finalen av talang. Som var rätt värdelös...

I lördags spelade vi minigolf vid kanalen, käkade ute och tittade på film.

I söndags flög bara tiden iväg. Vi tittade lite på resor eftersom vi nog skippar göteborg. Blir så dyrt, borde bokat redan. Men kanske blir en kryssning istället.

Idag har jag jobbat 07:30-13. Sov bara fyra timmar i natt. Vaknade upp och mådde jätte illa och hade ont i magen. Haft det hela dagen och huvudvärk med. Så fick ställa in dagens planer som jag hade efter jobbet. Drog hem för att slappa och sen var jag och hämta ut ett paket som jag visar imorgon och så var jag på biblioteket. Lånade bok om warsawa och om hela polen. Mår bättre nu ialf  och har tränat på motionscyklen en timma.

Ska försöka sova nu.. Så jag kan få sova en 5-6 timmar ialf!

Random bild bara.

Dans!


Bilder från Gamla Linköping

Tåg till Gamla Linköping från Valla.





Mobil telefonernas historia.


Pistolernas historia.

En liten lista.

Favoritcafé: Tror inte jag har någon favorit..Är ingen person som fikar speciellt ofta.
Favoritplagg i garderoben just nu: Är trött på alla mina kläder så har inget faktiskt.
Mitt rum kan beskrivas som: Litet, fult och stökigt! Hatar det men ingen ork eller pengar till att göra om.
Mig själv med tre ord: Snäll, knäpp och enivs.
Jag tränar: På gym, kör olika kondiotons och styrke övningar.
Jag ville bli när jag var liten: Jag ville rädda värden! ;)
Nu vill jag bli: Jag vill ta hand om människor som hamnat snett och de som behöver en "vän" Jag vill fortfarande "rädda" världen!
Humör just nu: Trött!
Är det nåt du absolut inte äter: Ärtsoppa, blodpudding. Alltså kan skriva ett helt inlägg om massa äcklig mat:0
Hur många kuddar sover du med: Två oftast.
Sparare eller slösare: Både faktiskt, men har blivit en mer slösare på sista tiden...:/
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Ska jag svara ärligt om vad jag känner just nu så säger jag inga!
Största svaghet: Förlåter jämt alla och låter folk köra med mig..
Har du en besatthet? Biter på naglarna gör jag ibland.. Äckligt är det!

Body combat.



Body Combat är ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai. Musiken i Body Combat är intensiv och ofta i form av techno, Happy Hardcore, trance och hårdrock .I Combat-låtarna så jobbar man med slag och sparkkombinatione. Medan Power Training-låtarna är uppbyggda av enbart slag. I muay thai så jobbar man med mycket knän och armbågar. Styrkedelen består främst av sit-ups, armhävningar och andra styrkeövningar med den egna kroppen som motstånd i olika kombinationer och mönster. Passet innehåller även katas och rörelsemönster med hög symbolik till olika kampsportsstilar inom både karate och taekwondo, och i nedvarvningen mer avslappnande rörelser i likhet med tai chi.


Jag dog av svett av det här, visserligen var det varmt där vi tränade men tror inte bara det berode på det. Var genomblöt om benen till och med. Hur ofta är man genomblöt där? Man jobbade med hela kroppen. Särskilt armarna. Så nu i efterhand har jag världens tränings värk i armarna och skuldrorna. Det va ett roligt pass som jag lätt skulle kunna köra igen. Rekomenderas!


When in Rome.




Handling:
En ambitiös ung kvinna från New York reser till Rom för att närvara på sin systers bröllop. Hon har själv inte hittat den sanna kärleken och plockar på skämt upp några magiska mynt ur en ”önskebrunn” som ska ge tur i kärlek. Hon förföljs sedan av ett gäng udda beundrare, en korvpamp, en hobby-trollkarl, en excentrisk konstnär och en självupptagen modell. När den charmiga reportern börjar uppvakta henne undrar hon om det är äkta kärlek eller bara magi.

Min åsikt: Det här var en rolig och fin kärleks film. Inte överdrivet fjantigt men ändå fin. Såg den föra helgen med  Jonas såklart. Han gillade den också, så det är inte en typiskt tjej film. Jag gillade den ialf och skulle kunna se om den. Så den får 3,5/5 av mig.

I need a miracle.

Igår jobbade jag 9-17 på korallen. Va varmt så va lite jobbight eftersom jag bara hade sovit fem timmar och huvudvärken kom på besök med. Men de gick bra ändå. Tog en snabb tur på stan med för att göra av lite tid innan det blev dags för att köra enn tränings pass. Body combact heter det. Första gången jag körde och det var svettigt!

Idag skulle jag träffat bagarn. Men efter att ha vaknat med ett huvud som kändes tungt och efter att ha spytt lite efter frukost så va jag tvungen att avboka. Så har umgåts med datorn störe delen av dagen. Försökt hitta billiga resor till polen, men hittar inget bra... Sökt lite jobb med. Borde städat med, men de skjuter jag upp ännu en gång. Ett tag till....

Ska försöka sova nu, men mår inget bra.. Huvudvärk och feber? ( ska kolla tempern snart) Ska jobba imorgon så ingen mer spya eller feber nu sa jag!



Orkar inte kolla efter någon bra bild.. Den här ialf tagen hemma hos Carro för 6 år sen. När vi hade lite filmmys.

Under jord.


Bilder från Valla.

Lek i Valla.







Djuren i Valla






Your arms are my castle. Your heart is my sky.

Idag har jag vart med Rebecca. Vi hängde i kungsträdgården där det var vatten festival. Tydligen hade vi slagit Thailands rekord med folk som kom. Så många va det inte tyckte jag.. Vi va ialf aldrig med. Jag vill, men inte Rebecca och jag ville ju inte gå in själv och leka. Träffade ju ingen av mina kompisar... Såg mest 10-14 åringar som sprang runt och lekte för glatta livet. Vart lite väl mycket för många efter ett tag tror jag, leriga som satan och kläderna förstörda:P

Vi satte och snackade och lyssnade på musik istället. Hade pickick och pratade ännu en gång om att åka iväg i sommar. Så har en fråga igen till er.

Vart kan man åka till för ställen där de har bra shopping, fester,mat, sevärdheter och bra priser på allt? Ska bara vara borta en fyra dagar. För jag har inte råd med någon längre resa så de där ställena som spanien, portugal, grekland osv vill jag inte ha tips på. Utan ställen som Polen, Beligen, Lettland, Tjeckien osv. Ja såna ställen. Har ni vart där? Berätta då tack!

Har även tränat nu på kvällen och små fixat med saker. Så dagen har gått galet fort som vanligt!


Turkiet 05.

Du kommer aldrig mer vara ensam. Aldrig mer den där hemska känslan.

I fredags var jag i simhallen med Tuva, Leo, mamma och mitt hjärta. Inte värsta kul att bada inne när det var så fint väder. Men vad gör man inte för sin trollungar. På kvällen vart det ialf att kolla på talang med Jonas.

I lördags
var vi i valla och gamla Linköping hela dagen. Så varmt och skönt  ute! På kvällen hyrde vi film och hade film mys.

I söndags
åkte Tuva och Leo hem efter lunch så då slappade jag och Jonas med film. Trötta var vi.

Igår så satte vi ute i solen och spelade spel. På kvällen grillade vi och kollade film. Jag tränade på motions cykeln en 60 min också i den stekande värmen som vi har här inomhus!

Jonas åkte hem nu i morse och jag saknar han redan. Men ska träffa Rebecca snart. Ska bli skönt. Behöver hennes fina sällskap♥

Föresten om någon vet några bra ställen i utlandet som man kan jobba på, ha prakik eller volontära. Ge tips! För jag behöver komma iväg. Kan inte vara hemma här längre. De dödar mig! Så tips tack!


Ny älsklings låt.


Vättern vid medevi brunn





Den här sjön ligger en kilometer från huset som Jonas bor vid nu. Kommer sakna att kunna ta en promenad dit och bada där på sommaren. Även fast att vi knappt gjort något av det så mycket tidigare så har man ändå alltid haft det där. Så fint där.

Kex choklad blåbär.



Kex chokladen med blåbärs smak testade jag i påskas när mamma hade köpt hem. Jag gillar blåbär så länge de inte blandas med massa annat. Så därför gillade jag inte den här kex chokladen. Gav bort det till Jonas som i vanliga fall älskar allt med blåbär. Men den här chokladen fick åka i pappers korgen. Inget vi hissar!

Komplimanger.

Komplimanger är det bästa man kan ge en människa. Det kan vara en så enkel komplimang som att säga, vilka snygga skor du har. Du klär i den där färgen eller vilken god mat du har lagat. Vi borde ge komplimager till folk varje dag. Alla behöver få höra komplimanger.

Nu när jag jobbat på förskolan har jag fått höra av chefen att jag är jätte uppskattad av personalen och att det är mig de vill ringa. Det är mig de ringer först. Jag vart så glad när hon berättade det. Hon erkände själv att hon var dålig på att säga sånt till andra. Men att jag var värd att få höra det.

Sen hade en gubbe och hans fru som jag jobbade hos för två veckor sen ringt till trädgårn och sagt att de bara ville ha mig i fortsättningen. Att jag var så himla bra och trevlig. Hur jäkla glad blir man inte av att höra det då? Sånt gör verkligen mina dagar värdefulla.



Bild från i vintras.

I just wanna use your love tonight. I don't wanna lose your love tonight.

Idag har min brorsa och syster vart här med sin familj. Min farbror och Marita har varit här idag med. Vi har ätit grillat, fikat, pyslat, varit ute och lekt och myst såklart. Tuva och Leo är kvar här. De ska vara det ända till söndag. Så imorgon blir det simhallen och på lördag valla och kanske gamla linköpig. Så blir nog en rolig och fartfylld helg.

Leo och Tuva har redan vart ute på gården och skaffat kompisar. Så de kommer nog få det jätte bra här och jag få agera lek tant och en liten sträng sådan tant också så att inte Leo bus gör vad han vill;) Men nu kommer Jonas hit snart. Han kom ju igår, men åkte hem i förmidags för att fixa med bilen. Onödigt att han kommer nu egentligen eftersom jag ändå är så trött och vill sova snart. Men han ville komma så han får skylla sig själv;) Fast skönt att veta att han är här när man somnar och vaknar faktiskt:)

Tuva läser hemma hos Alexander.


Leo på ute lek


Skyll dig själv ingenting händer här.

Igår var jag med Ella. Mötte upp henne på stan, var där en snabbis innan vi åkte hem till henne. Satt ute på hennes balkong ett tag och åt jordgubbar sen satt vi och snackade. När jag skulle hem från henne så tog jag en promenix i det ass varma vädret. Kanske bara gick 3-4 km men vart svettig! När jag kom hem så tränade jag två passan med Jillian. Så vart ännu mer svett då! Så äckligt varmt!

Idag har jag jobbat 8-16. Skulle jobbat till 17 men många var sjuka så var inga barn som gick ända till dess så.. Har inte gjort så mycket mer sen. Fick besked från valla folkhögskola. 4 reserv. Föra året kom inte den 4 reserven in, för snackat med han som var det. Så är rätt chanslös

Skulle orkat tränat ikväll men bara sovit en fyra timmar i natt och allt är kaos idag. Jonas kommer hit snart. Han vill inte att jag ska vara själv. Fina killen♥


RSS 2.0