Julen och julklappar

Jag brukar inte direkt fira jul de senaste åren har jag vart hemma instängd på mitt rum. Då jag fira jul på själva julafton senast  var nog 05 då vi var hemma hos min bror? Julen 07 var en fin julafton då var jag och min Sandy hemma själva först på morgonen. Sen va jag hos min Carro och var med hennes familj och släkt åt jul mat och fika och fick julklapp sedan gick jag hem för att gå ut med Sandy. På kvällen va jag hos Matilda åt mat där och va med när de öppna julklappar  och fick julklapp med såklart :) Senare på kvällen gick jag hem och la mig i soffan och myste med hund och film.

De andra åren har de bara blivit att vi öppnat julklappar på juldagen och ätit lite julmat men alls ingen julkänsla och inget kul! Sist jag hade kul på julafton var nog då jag var 11, 12? då farmor var frisk, mormor och farfar levde. När jag var liten fira vi först hos mig, syskonen mormor, farfar och farmor och föräldrarna. På juldagen åkte hela familjen hem till farmor och farfar där även kusin med sin familj kom. På annadagen åkte familjen hem till mormor där kusinerna från sthlm kom och min andra morbror och mina äldre kusiner. Det är så jag vill ha det men vet ju att det är omöjligt. Saknar det så mycket!

I år hade Tuva vattenkoppor, Leo halsfluss och bror gick på pencelin. Jag hade över 38 garders feber och hosta.  Så därför var jag inte så glad. Morbror från sthlm ringde och sa att han var sjuk så han och kusin kom inte. Min syster och hennes kille var vi oroliga för pgr av att de inte hörde av sig eller svara när vi ringde men, men fick veta varför sen.. Och somvanligt vart det massa bråk men troligen bor jag själv nästa jul och då skiter jag i det troligen. Julen bara sårar....Men fick ialf julklappar och är självklart glad över dem. Tack allihopa!Bilden är kass  men orkar inte fixa ^^

Glas- av min bor och hans söta familj.

Presenkort på bio 100 kr och tärnings örhängen
- av Syrran och Tobias.

En blå stickad tröja- av Lola och Mats ( Jonas föräldrar)

Två badrumshandukar-
av Sandy

Värme dyna för axlar och nacke, presenkort på gina 300, presenkort på ikano 400 och så ska jag få klassisk masage av en på mammas jobb nån gång under 2010.
- Fick det va mamma ♥

Jag får välja vart jag vill ha det och vad för sorts massage jag vill ha i en timma, fick även det söta kortet med apan. Jag älskar apor;) - av Jonas :)


Sen fick jag denna dvd- av pappa ( om den nu verkligen va från han :S )


Stephanie Bunne!

Ja många av er känner säkert mina vän Steffi och Bull även som jag kallar henne för det är ju jag som är Bill och vi är stolta över att vara tröga ;) Idag har vi vart på ikano och kollat runt lite satt mest och snacka om kärleken, julen, nyårsplaner, andra festplaner, minnen från irland och lite allt möjligt och det var fint! Har inte sätt så mycket sen vi slutade skolan vilket är synd eftersom vi har så kul ihop och kokar ihop massa fina ideer;) Men tänkte bjuda på några bilder på oss, har ju såklart en hel del på oss tillsammans vi har ju så många fina minnen ihop ♥

Hemma oss mig november 05
November 06.
Maj 05.
Maj 07.
Festa hos Steffi, juni 07.
Förfest hos mig bara hon och jag, med prat och kareoke mycket fina stunder! Augusti 08.

Maj 07.
Förfest innan experiens, oktober 07.
Steffi har fått sminka mig några gånger innan fest här skulle vi fira mig Juli 07.
Förfest innan Ibiza party april 07.

.

Skolavslutning, Juni 08.
November 08 och det visas kärlek på krogen :)
Irlands resan som inte hade varit hälften så bra utan dig!
Ja de flesta är festbilder så nu kanske folk tror att det är de ända vi gör när vi umgås men så äre ju inte utan det bara blir så att man tar bilderna oftast då men om jag ska ta upp alla våra knäppa funderingar,samtal och påhitt så blir listan lång. Lägg bara på minnet att det är vi som är Bill och Bull!♥

Borde sova..

Men som vanligt kan jag inte och vill inte ta sömntabletter i natt igen. Ja kära vänner har börjat med det igen för er som inte visste det så har jag tagit det en gång förut. Men nu är jag tillbaka på det igen, och så ännu en sak jag glömt berätta jag har hjärnbrist! Så också därför jag kan sova bort hela dagarna ibland och ändå va skit trött så nu vet ni det med ;) Jaha vet inte vad jag ska skriva har bara bestämt mig för att försöka hålla bloggen i liv så borde skriva lite oftare men kan ju lägga upp mina planer inför veckan som jag vet att många stor bloggare gör, aa man måste ju testa "trenden" som sagt ;)


Måndag: Ikano med steff och när jag kommit hem ska jag nog cykla på motion cykeln :)

Tisdag: Möte, sen träffa Cilla på stan sen försöka ta mig till simhallen och träna sen på kvällen träffa Emil.

Onsdag Monsterungarna kommer hit så ska nog leka med dom, mamma sa att vi hade en pulka i förådet så ska fråga om de vill åka med mig ;) Kanske så tar jag mig tid och ork för att träna med!

Torsdag: Fira julafton med familj och släkt!

Fredag: Kanske åka hem till Jonas om jag inte gör det på torsdag kvällen eller skjuter upp det ännu längre?

Lördag: Om jag är hos Jonas ska vi fira hans fader, annars får jag se :)

Söndag: Stan och ikano på mellandagsrean!

Sen så kan det även ske ändringar under veckan för sånt händer ofta!

En snöig kväll då jag och Josse va ute och lekte i snön, vintern 05!
Felsms.com

En sida där folk har skrivit in deras sms som det skickat till fel personer, har fått mig ett par goda skratt!


Till: Mamma
Sms: Vad är det för likhet mellan Bingolotto och att runka?
Plötsligt sitter man där med tre miljoner i handen.
Svar: Vad håller du på med? Kom hit med din telefon NU
Förklaring: Mamma fick meddelande sent på kvällen som min bästa vän skulle haft.
/Agelica


Till: Storebrorsan
Sms: Jag tror att jag har hittat min drömkuk nu...
Svar: Driver du med mig?
Förklaring:
Åhhhh jag dör, så pinsamt det va, fan säger jag bara... /Lotta


Till: Moster
Sms: Vill ha dig naken hos mig nu!!
Svar: Nu har du skickat fel hoppas jag.
Förklaring: Moster skulle inte ha det smset utan Annika som ligger precis under i telefonboken


Till: Arbetskollega
Sms: Hej älskling, jag kör från jobbet nu, jag blev kåt av de förslag du skickade innan, ser fram mot att få känna din nakna kropp mot min om en stund puss puss
Svar: Hej killen! Jag visste inte att mina förslag på ekonomiska lösningar var så tändande för dig *asg* Ha så trevligt med sambon ikväll
Förklaring: Det blev förbannat lustigt morgonmöte dagen efter på jobbet kan jag säga

Till: Chefen
Sms: Hade inga rena trosor så jag låna ett par boxerkallingar av dig. Känns konstigt på ett bra sätt :-P
Svar: Aha okej. Se till att de är tvättade innan du lämnar tillbaka dem. ;)
Förklaring: Kommer aldrig glömma då jag skickade till chefen istället för min sambo

Till: Chefen
Sms: När du kommer så ska du få en avsugning och komma i min mun. Sen ska du få knulla mig som den lilla hora jag är. Vill ha dig här nu
Svar: Va?!?
Förklaring: Min kille fick inte smset som det var tänkt utan min chef. Jag hade betalat 1 miljon för att få det där smset oskickat.

Till: Mamma
Sms: Kom upp på mitt rum nu! jag ligger naken i min säng och runkar. mamma och pappa tittar på tv så som kommer inte höra när du stönar ;)
Svar: HAHA du är så jävla pinsam jonas!!! jag sitter och tittar på tv tillsammans med dina föräldrar. din mamma bara skakade på huvudet och gav telefonen till mig när hon läst sms:et! hahaha
Förklaring: Sms:et var menat till min dåvarande flickvän, men som ni säkert förstår hamnade det i mammas inkorg istället.
Som sagt det finns massor olika sms där så ni kan ju gå in själva och kolla:)

2009

Tre av mina vänner har redan gjort detta test så måste ju följa trenden;)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?:
Praktisera utomlands en månad, dansa på bardisken i bulgarien, tog studenten och åkte på studentkryssningen ätit korvbröd med både korv och ost i och massa mer! ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?:Har aldrig haft några och kommer nog heller inte att ha :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Japp min Ella :)

4. Dog någon som stod dig nära?: Nej inte i år! :)

5.Vilka länder besökte du?: Irland och Bulgarien! :)

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Mer pengar är det som alltid saknas!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: Första gången jag träffas Jonas, månaden i Irland, då jag och Jonas blev tsm, studentkryssningen, studenten och resan till bulgarien!

8. Vad var din största framgång 2009?: Mina höjda betyg, kommit igång mer med täningen och det nog absolut bästa att jag nästan aldrig dricker som fått min diabetes att ligga så mycket bättre till!!

9. Största misstaget?: Det som aldrig kommer sägas här!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? : I bulgarien skada jag fingret och fick ett hack i armbågen (Y) Sen så är det ju jag så listan är lång!

11. Bästa köpet?: Hm betala ju inte för studentkyssningen och kina resan tror jag blir bra men vet ju inte än så vet inte:D

12. Vad spenderade du mest pengar på?: Presenter till folk xD
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja alla fina minnen man fått med folket och så all kärlek som min pojke gett mig såklart!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Eftersom de har spelats sönder på radion och på andra håll så use somebody, rap das armas och I gott a feeling.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?: Tränat ännu mer och träffat visa vänner mycket mer!

17: Vad önskar du att du gjort mindre?: Ätit mindre godsaker!

18. Hur tillbringade du julen?: Ska vara hemma hos mig, bror med familj kommer och syster med sin bebis mage och kille sen kusin och morbror från sthlm. Va ett tag se man firade jul så får se hur det blir:)

17: Blev du kär i år: Jarå :)

20. Hur många one night stands?: Jag har ju självklart inte varit otrogen så ni kan nog räkna ut det själva? ;)

21. Favoritprogram på TV?: En sån fråga kan inte en människa som jag svara på tv för mig finns knappt ^^
23. Bästa boken du läste i år?: Läser inte böcker ;)

24. Största musikaliska upptäckten?: Jag kolla ju på idol så får väl säga Erik och Tove?:P

25. Något du önskade dig och fick?: Ja fyllde ju år så :)

26. Något du önskade dig men inte fick?: Ja men kanske får det i julklapp i stället? :)
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Dagen innan festa jag men på själva föddesedagen låg jag hemma med feberfrossa!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?:Egen lägenhet!

30. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2009?:Slappis kläder, leggins? :)

31. Vad fick dig att må bra?: Som vanligt min älskade hund, mamma, kompisar och så Jonas :)

32. Vad fick dig att må dåligt?: Att bästis flytta och sen den där gubben i lådan som vanligt....

33. Vilken kändis var du mest sugen på?: Ingen:S

34. Vem saknade du?:Tjejerna jag alltid festa med förut inte alls sätt så mycket :/!

35. De bästa nya människorna du träffade?:Mest träffat nytt folk i motala så dom då och min Cilla! <3 Sen har man träffat massa på äventyren man gjort men inga man har kontakt med nu ^^Färgat håret och klippt mig!

Idag var jag på John bauer skolan där min Nathalie går frisör så fick vara hennes hårmodell då hon klippte bort mina slitna toppar och färgade mitt hår brunt och så blekte hon även en blond slinga :) Va brunhårig i många år men sommaren 07 orka jag inte med utväxterna som blev så då vart jag blond. Men har färgat lite mer ändå färga lite mörka blondare slingor under våren 08 sen så gjorde jag några bruna slingor föra  hösten och för ett tag sen färga jag underhåret brunt. Men nu är hela håret brunt om man bortser från slingan då men jag trivs i brunt :)
Och Nathalie är så DUKTIG!

Lucia movie night!

Igår var jag och Jonas på lucia movie night. Niklas skulle med följt med men stackar åkte på maginfluensa så vart bara vi. Men det visades tre filmer, förhandsvisnings filmer som inte gått på bio än alltså. Det började vid 24 och sluta 6:30 på morgonen och den första filmen som visades va denna.

Up in the air.


Ryan har länge varit helnöjd med sin sorgfria tillvaro, till stor del spenderad på flygplatser och hotell samt i hyrbilar över hela USA. Han kan bära med sig allt han behöver i en kabinväska, han är högstatusmedlem i varje existerande lojalitetsprogram för affärsresenärer och han är ytterst nära att nå sitt livs mål på 10 miljoner flygbonuspoäng – men trots allt detta har Ryan inte riktigt något att hålla fast vid. När han faller för en sympatisk medresenär hotar Ryans chef, inspirerad av en ung effektivitetsexpert, med att kalla hem honom för gott. Ställd inför den skrämmande, men samtidigt rätt lockande, tanken på att permanent markplaceras börjar Ryan fundera över vad det skulle innebära att faktiskt ha ett hem.

Genre: Drama
Biopremiär: 15 Januari 2010

Betyg av mig:

Det här är en film som jag inte skulle ha gått och sätt på bio annars kanske att jag skulle sätt den om någon senare hade den här hemma men jag gillar inte riktigt drama filmer men dock så va den här ändå helt okej, lite små seg ibland men man fick sig ett gott skratt så om man gillar drama så ska man absolut se den men av mig får den 3/5


Den andra som visades var snabba cash

Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdragatt hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand ta hand om sin 5-åringa dotter.Baserad på Jens Lapidus succéroman med samma namn.

Genre: Thriller, svensk
Biopremiär: 15 Januari 2010
Betyg av mig:

Jag tyckte att den här va spännade och bra, lite sorlig va den såklart men så är verkligenheten också så den får 4/5 av mig


Den sista som visades var: Old dogs

Två vänner och kollegor, en frånskild kärlekstörstande man, och en kärleksfull ungkarl får ett 6-årigt tvillingpar på halsen - deras liv vänds upp och ner just när de ska avsluta ett livsviktigt jobbavtal.

Genere: Familj, komedi
Biopremiär: 25 december 2009Betyg av mig:

Jag skratta i stort sätt hela tiden det var verkligen en fin och underhållande film med mycket bra skådespelare, ja jag gillar verkligen Travolta! Så den får 5/5 av mig!Det ingick även en mellan poppcorn och mellan dricka som man fick hämta ut när man ville under kvällen och efter första filmen fick man en baguett som var riktigt god tog dock en vegitarik eftersom jag inte gillar kyckling men ändå mums!   Så in gick det en mer flaska  och efter den andra filmen fick man en mössa som det stod don't  drink and dive på, sen efter sista fick man, klementin, lussebulle och festis och man fick även ta pepparkakor under hela tiden när man ville och allt detta kosta 220! Va absolut ett bra pris och en värd kväll rekomedneras mycket och allt folk va peppasde och satt och applåderade oh aa sjukt bra stämmning! Kanske gört om nästa år :)

Love story.

När jag redan låg ner bortglömd och skymd av allt mörker så kom du in i mitt liv, du bar upp mig och höll mig mot din famn. Jag visste att en ängel hade kommit för att hämta mig. En ängel som var beredd att lämna mig på en plats fylld av kärlek. Nu när jag vaknar varje morgonen så skinner alltid solen och brevid mig ligger denna ängel. Den ängel som ger mig nått att minnas, han som gett mig ett liv som jag nu kan andas i och där jag vågar släppa mina tunga ord. För det finns bättre dagar, det finns värre nätter. Men då det är för tungt då lutar jag mig mot min ängel och hör hans viskande ord. Du är min och jag är din.

Nu och Föralltid.
Det finns gränser!Det här är inte snyggt, det är inte fint det är.... Ja hemskt! Hur kan man?  Ja det kan vara snyggt med piercingar men till en finns gräns själv har jag tre i öronen ( men alltid tänkt  ta mer men dock högst 3 till!) Sen en i näsan och tungan det tycker jag är helt okej. Men inte i hela ansiktet och ringar? :0 Det är ju inte ens fina percingar, det ser inte så fräscht ut så gissar på att det inte är så hälsosamt?!


Att man tatuerar sig tycker jag är upp till var och en jag vill men jag ändrar mig hela tiden om vad jag vill göra så vi får se om det blir av eller inte men detta? Att täcka över hela sin kropp med tatueringar! Man borde inte få göra så? Jag tycker det är läskigt att se människan! Hud och NATURLIGT är fint!
Och ja hm tänderna då?:/

Jag trodde först att det inte var en riktigt människa men jag hade fel.....

Stackars liten ;)


Mina resor!

Jag har varit på ganka många ställen men är väldigt dåligt på att visa bilder på där jag har varit som t.ex Irland har jag fortfarande inte lagt in bilder på, väntat på att få bilder av Steff har ju egna men min kamera vart full fort eftersom jag inte har något extare minne  så ville ha hennes med. Men ska nog lägga in dem jag har någon dag på bdb tänkt på de länge nu men glömmer! Samma med bulgarien fick med mig en kamera utan minneskort för det satt kvar i datorn :S Så väntar på att få alla Irinis bilder har nästan alla sen har jag mammas kamera jag kan lägga in från så ja tjatta på mig så jag kommer ihåg att lägga in dem nån gång!

Måste ta ut bilder med ju :S Ifal datorn kraschar så man har några i fotoalbumen åtminstone men jag är för slarvig för att göra såna små grejor som är viktiga!

Men första gången jag var utomlands om man inte räknar med Danmark där jag va när jag va nio då jag va på legoland och i Finland där jag ändast var i några timmar för att vi åkte sån där färja så va det till Grekland när jag var 13. Men har inga bilder på datorn från det. Men sen har jag från spanien så bara att längta och njuta till varmare väder eller så kanske ni får ett semestertips? :)


Var på en engelsk koloni, en trevlig liten stad men affärer, sen åkte man buss upp på berget och det var fin utsikt, vi fick gå i en grotta, hälsa på apor, kolla på ett palats och bara njuta av utsikten rekomnederas om man ska till Fungeriola som ligger i Spanien det va i den staden jag var men dock så låg det här stället en bra bit bort men fick åkte där ifrån :)Ett annat ställe vi besökte var Plaza Mayor där hade de, kaffer, resturanger, bowling, bio, uppträdanen, spelhallar, och affärer. Ett mysigt ställe :)


När jag var här va det sista veckan i mars och första veckan i april så va ju tomt på stranden men va väl en 20-25 grader i luften inget som jag tycker är kallt och i vattnet kanske det va 15 ? Men jag är absolut ingen badkruka!Om ni undrar varför jag ser så liten ut är det för att det här va året 05 och då va jag endast 14 men skulle fylla 15 några månader efter :). Var där i två veckor reste inte så mycket var ju inte sässong och åkte ju mest dit för att träffa barndsomvännern Jessie och Densie.


Andra gången jag var i spanien var året efter fast på sommarlovet första veckan var jag med mina föräldrar och andra veckan var jag hos Jessie och Densie.


Jag besökte Marocko - (Tangeria lr hur det stavas? )  Över en dag! Fick gå runt lite i staden äta afrikansk mat som var jätte gott! Något ass gott bröd ialf, mums :) Sen kolla på när de spelade och lekte med ormar:S Gå på marknaden och i andra affärer träffa kameler och bara kolla runt något jag är glad över att fått  uppleva!
En annan dag åkte vi på safari resa bland bergen  och landet, så vi  fick se massa natur, va väl okej för min del men mamma gillade det och reseledarna som busade med mig och sprutade vatten på mig :0


Från hotelet :)Så va jag på zoo med Denise och självklart fanns det massa söta djur att kolla på :)


Som sagt jag umgicks mest med mina kompisar och hitta på små saker med dem men lite tips har ni fått om ni ska resa eller tänker resa till spanien nån gång. Orkar inte lägga ut mer nu men kan ge tips från andra resor nån annan dag :)

RSS 2.0