Dag 5.Något du skulle vilja göra för någon annan.

Den frågan är väldigt svårt, jag skulle vilja göra miljontals saker för alla människor i världen. Jag har t.ex haft fadderbarn som jag skrev brev till, skickade leksaker, kläder,godis, skolsaker, hygien produkter osv. Sjävklart hade jag velat ge mitt faderbarn ännu mer. Men jag kan inte göra allt, jag kan ge lite i taget och alltid göra mitt bästa. Sen handlar det inte bara om pengar och saker heller tycker jag. Om det handlar om en vän så vill jag ge den tillit, kärlek, respekt och trygghet. Skulle jag ge en döende något så skulle jag vilja ge den personens sista önskan eller en dag full med äventyr och skratt. Om jag kunde och fick så skulle jag skänka blod till andra. Men när jag dör så vill jag att läkarna tar delar från min kropp till någon annan som kan få en ny chans i livet. Till alla som läser min blogg och även till de som inte gör det så skulle jag vilja ge er en komplimang och säga hur bra, fina och duktiga ni är. Så ja det finns helt enkelt inte bara en sak jag skulle vilja göra för någon annan, men jag tar en människa i taget och en dag i taget. Allting räknas.Dansande sälar på kolmården.


Dag 4. Berätta ett minne från en resa.

När jag var på Öland sommaren 07 med mamma så skulle vi handla godis till att ha på vägen hem. Affären hade 500 olika godissorter och jag hade aldrig varit i en affär med så mycket godis förut så då ville jag fota som ett kul minne liksom. Dock vart det inte så uppskattat då ägaren kom fram till mig och röt till. Han ville att jag skulle ta bort korten och fråga vad jag höll på med. Så jag sa att jag bara ville ta som ett minne. Så då frågan han om jag kom från någon tidning eller så, han ville inte att någon skulle sno han ideer. Finns ju en hel del såna godis affär redan så direkt inget unikt han kommit på? Menar om jag ville sno han idee hade det ju också räckt med att titta i in i butiken. Lådor fulla med godis? Aa svårt att komma på ;)Gallick fotball och 250 års jubileumet.

När jag och Steff var i Dublin så frågade vi om de hade någon typiskt Irländs sport som vi kunde kolla på och då sa frank att de hade cricket och gallick fotball. Vi hade aldrig hört talas om gallick fotball och när han berättade om hur det gick till tyckte vi ju att det lätt skithäftigt. Jag har visat videos från matchen förut men om ni glömt eller inte sätt så kolla in här
Vi hade väldigt tur att de firade att sporten funnits i 250 år när just vi var där. Vi fick ju se uppträdanden, ljusshower, fyrverkerier och en bra och spännande match! Ni måste kolla på gallick fotboll om ni är Irland någon gång, vet att det finns i England och Austarlien också!


Olle Hedberg -Talking about a revolution - Tracy ChapmanÄlskar den här låten med Olle!

Dag 3. Mitt drömresemål.

Den här frågan är otroligt svår för mig då jag vill överallt och inte har någon dröm om något specifikt land, alla länder som jag inte varit och även varit är drömresemål för mig.

Portugal.


Cypern.


Tjeckien.


Malta


Kanske blir det något av de här länderna att åka till inom de närmsta åren? Måste ju ha råd och kunna få med mig folk med, men de här länderna känns rätt så rimliga att åka till inom en snar framtid:)

Love aint nothing you can take. It's a little thing we make.


Bild från Paris.

I måndags mådde jag inte bättre när jag vaknade, var jätte yr och hade ont i huvudet. Så fick hoppa över jobbet tyvär :/ I tisdags så vart jag sämre. Hade 38 graders feber men åkte ändå iväg och lyssnade på Christer som pratade om sitt liv som missbrukare hemskt att höra men ändå väldigt intressant och givande. Känner han ju lite så är glad att se vad han kan idag och att det verkar gå bra för han! I onsdags vart det ialf jobb ute i Skedda udde 11-16 sen vart det att kolla på en lägenhet i Berga. Tackat ja så nu är det bara vänta och så...I torsdags jobbade jag här i lambo 8- 15:30 sen vart det hem för att ringa två viktiga samtal och fixa med grejor.

I fredags jobbade jag på event jobbet 7-11:30. Gick inget vidare så vi fick flytta in till stan istället för rese och där gick det bättre! På kvällen blev det taco och idol hemma hos Matilda och Mathias, trevligt! Igår vart det Oxelösund för att fira Sandra. Skulle gå på julmarknad men jag stannde hemma då för hade så ont i halsen. Idag har jag vart på ikea en sväng med Jonas, han har nämligen skaffat sig en lägenhet! Glad är jag för det. Så han köpte lite grejor :). Sen har vi bara slappat, mår bättre idag men är ännu inte frisk. Men får väl skylla mig själv när jag vart dålig i veckan och ändå jobbat ;) Men blir så rastlöös!

Filippa Bark och Benjamin.Klippen är ju helt underbara och det finns mer här om ni vill kolla! Annars lägger jag nog in de andra klippen en annan dag :)

Mera filmtips.

Eftersom det blev uppskattat sist jag gav olika filmtips och jag vet att nästan alla kollar på filmer på helgen och även i veckorna så är det alltid behövligt med nya filmtips. Men jag lägger inte upp filmerna för att jag tycker det är super bra. Visa är ju de såklart, men visa kanske bara är sådär helt enkelt. Alla har ju inte samma smak som mig så rättvisas är ju att lägga ut en blanding av filmer:)Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

Det finns nog ingen specifik person som gjort mig till den jag är idag. Jag har en otroligt blandad umgängeskrets. Jag umgås med alla olika sorters människor och jag kan passa in bland de mesta "folkgrupperna" Jag har ingen särskild person som jag inspirerats av, förutom henke då men inte på det sättet kanske. Utan alla människor jag känt och känner har nog lärt mig saker genom hela livet och fått mig till att bli den jag är idag. Inte bara kompisar utan lärare, klasskamrater, tränare, träningskompisar, idoler, släktingar, familj, och husdjur. Alla människor som jag möt i livet har satt sina spår i mig. Både bra och dåliga händelser har gjort mig till den jag är idag. Men jag har inte utvecklats klart på långa vägar en, jag kommer säkert att förändras och utvecklas med tidens gång hela tiden.


Jag som 16åring och herre jädrans vad jag förändras och utvecklas sen dess. Lite stolt är jag nog eftersom det är till det mycket bättre. Mognad hej och hå liksom!

Anställd i Kommunen!

I tisdags ringde de från kommunen. Jag var ju på interjuv där för en månad sen och nu fick jag veta att jag fick jobbet som timvikarie inom barnomsorgen. Redan jobbat två gånger och verkar som att det finns en del jobb, jätte skönt ju!

Jag vill ju jobba i de privata förskolorna men de ringer alldeles för sällan och när de väl ringer så jobbar man oftast den dagen, hände två ggr föra veckan och idag också när jag jobbade. Så ibland kan det bli så att man bara jobbar en dag och på den dagen ringer 1-2 förskolor och vill att man ska jobba, så det funkar ju inte när det är så.

Sen den här med event jobbet är jätte struligt, blev ju uppbokad att jag skulle jobba den 25:e och 30:e men nu hade de tagit in en reserv för mig imorgon för att de fått fel nr och inte fått tag i mig. Men de kunde ju mejlat eller extra kollat med mitt nr från de som anställde mig. Så ringde dem nyss och sa vad jag tyckte så nu ska jag få jobba imorgon men på onsdag är jag bara reserv en så länge. För de hade inte bokat in mig heller då tydligen, sur blir jag!Men fick välja på imorgon eller att jobba på onsdag. Men hellre att jag får jobba imorgon för till onsdag kan ju någon hinna bli sjuk eller så kan jag boka in mig till kommunen på jobb istället om jag inte fått jobbet på tisdag eftermiddag!


Det är liksom lite gott och blandat med jobb nu!

Natur i Dublin.

I närheten där jag och Steff bodde fanns massor små mysiga vägar att gå på och en skog som var ofattbart grön och vacker för att vara i Januari.
Dag1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta1. Markoolio var min stora idol när jag var liten. Jag och min kusin uppträde jätte ofta till hans låtar och sa någon något illa om honom så kunde jag bli riktigt förbannad! Idag är jag vän med han på facebook och vi snackar där ibland;)

2. Jag älskar att resa och har varit i 17 länder. Vissa länder har jag bara vart på kryssning till eller åkt till över en dag och de flesta länderna har jag ju bara varit i en stad. Men jag har varit i Danmark, Finland, Estland, Grekland, Tyskland, Spanien, Turkiet, Marocko, Kroatien, Italien, Bulgarien, Kina, Irland, Lettland ,Polen, England och Frankrike.

3. När jag var liten brukade jag säga till de äldre killarna på min skola att jag var släkt med Magnus Samuelsson när de frågade. För det var ju något alla frågade om. Jag sa att jag fått mitt namn efter hans fru för att min familj tyckte om henne så mycket och Magnus var min morbror.

4. När jag gick i lågstadiet var rotmos min favoritmat under en period. Helt galen i det!

5. Jag kan ha ett jäkla humör. Har slagit sönder dörrar, prydnad saker, klockor, mobiler osv.

6. Jag är ofta sugen på att sjunga men gör det väldigt, väldigt sällan.

7. Jag är alltid sjuk eller har ont något stanns. Får aldrig må helt bra!

8. Jag vill göra så mycket i mitt liv att jag inte vet vart jag ska börja.

9. Jag har haft åldersnoja sen jag fyllde 20 och skulle göra så mycket för att bara vara 14-15 igen även om det var sjukt tufft då.

10. Jag har mer hemligheter en någon kan ana. De ända som har någon aning om vad som hänt och händer i mitt liv egentligen är Matilda och Jonas. Resten vet bara de yttliga sakerna även fast många tror att jag berättar vad som händer, men det är ju bara "små" saker!

Börjar med en lista igen som görs lite då och då!

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta
Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.
Dag 3. Mitt drömresemål.
Dag 4. Berätta ett minne från en resa.
Dag 5.Något du skulle vilja göra för någon annan.
Dag 6. Om 10 år...
Dag 7. För 10 år sedan...
Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna.
Dag 9. Mitt största intresse.
Dag 10. Om jag blev snuskigt rik...
Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn
Dag 12. Något jag längtar efter.
Dag 13. Någonting jag oroar mig för.
Dag 14. Något jag vill ändra på.
Dag 15. En bild som du tagit själv och är nöjd med.
Dag 16. En dröm jag skulle vilja uppleva.
Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
Dag 18. En låt som får mig att gråta.
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
Dag 20. En film som får mig att skratta.
Dag 21. Ditt favorit godis.
Dag 22. En låt som alltid får mig att må bra
Dag 23. En mysig kväll för dig är..
Dag 24. Såhär ser en kompis på mig.
Dag 25. En mardröm du haft.
Dag 26. Något du vill göra inom det närmsta året.
Dag 27. Min tro om vad som händer efter döden.
Dag28.Såhär ser jag på mig själv
Dag 29.En person som du är tacksam över att ha i ditt liv.
Dag 30.Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.

Sagt av mina älsklings ungar till mig.

Tuva: Jag tycker att du är så snäll. Jag tycker om dig. Det är så roligt att pussla med dig.

Leo: Kristin, jag älskar dig jätte mycket!

Hur glad blir man inte? Leo sag nog att att han älska mig tre gånger föra lördagen och Tuva ville pussla med mig hela dagen. Blir varm i hela kroppen av glädje när de är så där mysiga. Sen hade söta Alexander ritat en teckning till mig. Åh, vad jag älskar de där ungarna♥

Bild från Marholmen 2008 då Leo bara var en ettårig liten skit. Nu är han fyra år!


Tuva var ju inte äns två år här och i december blir skruttungen 6 år!


Alexander i sommras och i Januari blir han två år. Så stora börjar de bli!

Veckans händelser.


Hamnen i Gdynia.

I måndags
jobbade jag i Ekängen 7.30-16:45 sen vart det att ta en tur och leta efter den nya förskolan jag skulle till dagen efter, mörkt, kallt och massa små vägar. Tog evigheter men hitta dit till slut! I tisdags var jag på en ny förkola för min del, den andra kristna förskolan som finns här i linkan. Jobbade med kusinen min ;) Världen är liten! Jobbade 9-15 och efter det blev det gymet. 60 min crosstraining och 20 min cardio/förbrännande styrke träning.

I onsdags
jobbade jag på det nya events jobbet 7-12. Gick på rese och delade ut 2000 yoghurtar, sällskapet var toppen, men resten var ju lite struligt men vi fixar allt! =). Somnade redan 19 på kvällen så mina andra planer blev inte av för led av sömnbrist hela dagen! I torsdags tränade jag på motionscykeln 1 timme, vilade bort min migrän och kollade på Breaking dawn på bio med flickorna på kvällen, spännande film!

I fredags jobbade jag i Ekängen igen 8:30-15.30. Sen vart det att åka till Jonas på kvällen. I lördags vart det laga mat med Jonas, Hannes och Ellen och ha filmkväll med dem. Idag har jag vart sängliggandes. Världens mensvärk och tror något annat är på gång med för mår verkligen inte bra. Mår illa nu så kan inte sova, men hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan jobba för det vill jag ju!


Filmtips till er!

Eftersom det ofta är frågor på facebook, bloggar och även bland mina kommentarer om filmtips så tänkte jag ge er lite filmtips på lite olika filmer som jag sätt under det senaste halvåret. Vissa bättre en andra. Sen har jag ju lagt ut mer riktiga resecioner på filmer i den här kategorin som ni också kan kolla in när ni vill:)


Video från London Augusti 2010.


Festerna i Irland.

Steff och jag förfestar på rummert i huset vi bodde i.Första utgången för oss i Dublin! Vi sprang in på en pub första kvällen för att kissa och där på puben satt bara gamlingar och då menar jag i 70-80 åldern, haha! De spelade Abba för oss och jag dansade med någon farbror sen tog vakten och hans tjejkompis med oss till den här krogen!


Andra helgen blev det också utgång såklart. Men den slutade inte lika bra.. Då steff vart av med sin plånbok :/ Men täffade några super snälla killar som hjälpte oss!Träffade några killar på natt bussen hem också som vi försökte lära svenska;) Fick kepan jag har på mig av dem:P


Vi var ute en kväll med våra arbetskollegor också på en pub och bara drack lite öl. Var på fest hos en av tjejerna med den tredje helgen som vi var i Dublin och den festen var helt vild och störd. Bäst! Stört sköna människor!


Jag var ute en kväll också med tjejen som bodde i huset, hennes kille, deras kusin och kompisar.
Guinness. Äcklig men ändå god öl. Saknar den ändå!

Stickade tröjor.

Bik Book 150 kr.


H.M 150 kr.


H.M 349.

Bilder från 12/11 2011.

Hade hoppats på att ha några fina bilder att lägga in här från lördagens kalas. Jag tog bara tre bilder och råkade visst glömma bort att tar jag inte kort så blir det inget för min mamma kan bara ta suddiga bilder..

När jag går därifrån Och du håller kvar så vet vi båda två att det är såhär man mår när man hemligheter har.


( Bild från Paris)

Ännu en vecka är slut och jag slutar aldrig chockas av att tiden kan gå så fort! I onsdags så jobbade jag ialf på en ny förskola 8-16. En kristen förskola faktiskt. När jag slutat blev det att umgås med Beccy och sen hem för att träna ett pas från Jillians dvd band. I torsdags jobbade jag ute i ekängen 7:30-16:30. Sen skulle jag vart med Maria efter det men hon är ju timvikarie som jag, fast inom vården så hon fick jobba ett kvällspass. Så jag tränade ett pass från Jillians dvd band igen. I fredags kom Natta hit, vi snackade, kollade idol och och spelade spel.

Igår vart det kalas här och att busa med ungarna. Senare på kvällen kom Jonas hit så då blev det filmkväll. Idag har vi varit I Ekänes slott på julmarknad, trodde den skulle vara störe så vart besviken. Men bilder från helgen kommer i veckan!

Crunchos.

Smakade den här crunchos föra helgen hos Jonas och jag gillade dem inte! De smakade så konstigt på något sätt, kanske är såna man måste äta lite av för att gilla dem? Jag tog väl bara två st men Jonas tog lite mer men han gillade dem inte ändå dock. Jonas pappa som brukar gilla det mesta gillade dem inte heller så tummer ner för dem!

Dippen är ännu väre, klart det äckligaste jag ätit i hela mitt liv! Det stank överallt efter dippen, ingen vidare lukt heller =/

Gå på glas 1,5 km upp.

Här är Kinas nya turistfälla. Glasgången på berget Tianmen beskrivs som en skräckupplevelse – 1 430 meter över marken. På den 60 meter långa glasgången kan man promenera och vara livrädd samtidigt. Eller så uppskattar man helt enkelt den unika vyn rakt under fötterna. Till marken är det nästan 1,5 kilometer.Gången är byggd på berget Tianmen som är en populärt mål för kineser som lockas av den vackra naturen.


Vilken grej, ser väldigt vackert ut! Skulle jag vilja göra även fast man kanske skulle vara rätt rädd?! Men om jag nu skulle trilla ner och dö så skulle jag ju åtminstone dö på ett fint ställe;)

Källa: Aftonbladet


Fått jobb inom event!

Sökte jobb i måndags inom ett event jobb här i Linköping. Det är bara tillfälligt och handlar just nu om tre dagar. Men man kommer att vara kvar i deras databas sen efter det här och då finns ju chanser till mera jobb. I det här event ska jag stå och dela ut saker typ. Har inte fått så mycket information en utan skulle få den på måndag så vet att jag ska jobba den 25:e, 30:e och troligen den 16:e med!  Blev interjuvad på telefon imorse och sen ringde han tillbaka efter att ha pratat med Anna på stadsmissionens cafe där jag var volontär förut. Han sa att hon bara pratat gott om mig och hur glad blir man inte då? Så han ville anställa mig direkt. Så glad över att de valde mig av alla sökande även om det bara är ett tillfäligt jobb. Alla jobb ger mig ju bara fördelar och för mig ett steg närmare till att kanske kunna få ett fast jobb!

Skulle precis ta och publicera det här när förskolan från Ekängen ringde och frågade om jag ville jobba hos dem varje måndag året ut! Oh shit vad jag älskar den här dagen! Så skönt att veta att man kommer åtminstone få jobba en dag i veckan nu och eftersom det funkat så bra för mig att vara där så kommer jag väl få jobba mer där när de behöver. Sen har jag ju andra privata förskolor med som ringer nån gång ibland så det här blir nog bra. Får hoppas att jag får jobbet inom kommunen med så jag kan få heltids jobb och flytta!

Jag i sommars på Skavstas flygplats. Kanske ska se så här tokig ut när jag jobbar? Eller inte va, funkar bättre i förskolorna tror jag;)

Hundar har gett sitt absoluta allt. Vi är centrum för deras universum. Vi är i fokus för deras kärlek, trohet och tillit. De tjänar oss i utbyte mot smulor. Det är utan tvekan det bästa avtal människan någonsin gjort


Hur vi bodde i Irland.

Jag och Steff var ju i Dublin i en månad och då bodde vi hos en värd familj. De hade en son och en dotter som var några år äldre en oss. De hade en hund också, men den vart ute jämt så träffade den inte så mycket och så var det mamman och pappan i huset också:)

Såhär såg mitt rum ut, iskallt vart jämt! Så förfesterna fick vara inne i Steffs rum som var varmare;)Utan för huset.


Gatan som vi bodde på.
Busshållplasten som vi åkte från varje dag till förskolan och våra äventyr.


Centrumet där vi bodde.Sue våran värd "mamma" dukade fram frukost till oss varje morgon!Världens bästa Sue och Frank. Man saknar dem ju ibland kan jag lova!


Steff med Sue och Frank

I never had a dream come true till that day that I found you.

I fredags vart det att vandra de där meterna hem till Maria för att snacka  och äta lunch. Senare på eftermiddagen kom syster förbi med hennes son. Så vart att leka med Alexander. På kvällen vart det bio med Matilda, Mathias och Jonas. Paranoma Activity 3 och visst vart man lite skraj! I lördags bestämde jag och Jonas för att vi skulle bowla med hans barndomskompis och hans tjej. Men den ena bowlinghallen stängde redan vid 19 och den andra hade tagit lördags ledig tydligen:/ Så bestämde att vi skulle hitta på något annat istället men Jonas kompis fick sån huvudvärk så blev inget med det heller. Men jag och Jonas lagade mat, spelade mario kart och kollade på film så det blev ju rätt bra ändå. Söndagen var segare en segast så filmdag blev det.

Igår jobbade jag ute i Ekängen 9-16:30 och på kvällen cyklade jag en timma på motionscyklen. Idag har jag hjälpt mamma att handla, fixat med jobbansökningar, sökt jobb och tränat ett pass från Jilliand dvd band. Skulle bakat bröd till  helgen kalas med men för "ovanlighetensskull" så fick jag världens huvudvärk så blev inget med det och träningen fick mig ju inte att bli piggare heller. Vilken tur att jag aldrig blir sjuk liksom;)


Jag för någon månad sen innan jag hade färgat håret.

Irene Huss

Om ni inte har sätt Irene Huss filmer så tycker jag att ni borde göra det! Har ju kommit ut flera nya med. Jag har sätt nästan alla hennes filmer men de fyra nyaste jag sätt tycker jag är mycket bättre en de gamla! Mord, misshandel, sorg, droger, ilska, familjeliv, pedofiler, kärlek, övergrepp, besvikelser, försvunna personer, psykopater, osv. Ja det är sånt som är med i hennes filmer. Tycker alltid att de är spännande och bra. Filmerna är helt klart favoriter hos mig.

Här är en lista på Irene Huss filmerna ( Inte helt säker på att alla är med och att ordningen stämmer)

 • 2007 - Tatuerad torso
 • 2007 - Den krossande tangahästen
 • 2008 - Nattrond
 • 2008 - Glasdjävulen
 • 2008 - Eldansen
 • 2008 - Guldkalven
 • 2011 - Den som vakar i mörkret (6 juli)
 • 2011 - Det lömska nätet (10 augusti)
 • 2011 - En man med litet ansikte (7 september)
 • 2011 - I tysntadens cirkel (5 oktober)
 • 2011 - I skydd av skuggorna (9 novemver)
 • 2011 - Jagat vittne (7 december)

Häftiga naglar!
Bilderna hittade jag på google

Weledastipendiet till ACT!

"Weledastipendiet – för hållbar utveckling delas ut till ett projekt som på ett intressant, nyskapande eller kraftfullt sätt syftar till att förbättra vardagen eller framtiden för människor med svårigheter av olika slag. Du som söker kan vara privatperson eller representera en ideell organisation, skola, förening, offentlig sektor eller mindre företag. Med Weledastipendiet – för hållbar utveckling kan du till exempel få stöd för material, information, marknadsföring osv, vi finansierar dock inte fasta periodiska kostnader såsom hyra och löner. Stipendiet omfattar 20 000 kronor. "

Min kompis Suad är ordförande i ACT och där jobbar de på att samla in pengar för att hjälpa de olika drabbade länderna i Afrika. De har en facebook grupp som ni kan titta in på här och även en blogg där ni kan läsa mer om dem.

Jag tycker att ni ska gå in på den här länken och tryck på gilla så ger ni ACT en chans att vinna det här stipendiet.

Jag är väldigt stolt över Suad och de tjejor som gör det här.De är alla unga tjejor och de kämpar med att samla in pengar genom att sprida sitt budskap, gå med bösser på stan, sälja bakelser osv. De har redan donerat en summa till Afrikas horn geom deras facebook grupp som jag skrev om här för ett tag sen. Jag ber er inte att skänka pengar utan jag ber er bara om att gå in här
http://stipendium.weleda.se/bidrag/act och tryck på gilla. Tänk på hur många människor de här tjejerna kan hjälpa och att de faktiskt kommer rädda liv!

Ni får gärna sprida det här vidare på eran blogg, facebook eller på något annat ställe. Tack på förhand!

Resan till Irland.

Oj äntligen tänker chris visa bilderna, så tänker nog ialf ialf Nina och Robban;).11 Januari - 8 Februari 2009 var jag och Steffi på Praktik i Dublin. Fick bilderna från Steffi därifrån för någon måndad sen och mina egna bilder har jag inte lagt ut en för har velat vänta tills jag haft alla bilderna. Så nu är det dags att visa upp dem. Börjar med några få bilder från hur resan såg ut när vi åkte till Irland.
Ni måste kolla. Det är sjukt!


Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.

Redan fredag igen och den här fredagen ser ut att bli bra. Men skriver om hur hela helgen varit på måndag eller någon annan dag! Kan ju berätta om den senaste veckan som gått kanske? Ialf så kom Jonas till mig föra fredagen så umgicks med honom då. På lördagen drog jag till Ella på eftermiddagen där fixade vi oss och käkade taco. Sen bar det av till Bine där de andra tjejorna var och så blev det halloween fest! I söndags låg jag med feber så vart film och dator hela dagen.

I måndags jobbade jag 08:30-16.30 ute i Ekängen och på kvällen tränade jag. I tisdags fixade jag med lite saker sen blev det pizzabak och film med några töser. I onsdags vilade jag hela dagen eftersom jag åkt på en förkyldning, inte särskilt mysigt! Igår så var jag med bagarn en stund och på kvällen blev det lungt. Ingen träning för mig och det suger men ska se till att bli frisk över helgen så jag är redo för en ny vecka sen;)Passar på att läska er lite med chips;) Förövrigt så hittade jag den här bilden på datorn och den är nog tagen sommaren 06 och det är Moas fingrar;)

Det där goda som jag inte vet namnet på!


Okej det är en dålig bild men det är bröd med en härligt jäkla god röra i och som är köpt i Bulgarien. Ser ni det här i Bulgarien så ät det! Det är billigt och ärligt talat det godaste jag åt under hela veckan när jag var i Bulgarien sommaren 09!

Shoppingen från Paris.

Som många vet var jag ju bestulen i Paris. Vart av med 250 euro.. Så vart knappt någon shopping för är ju rätt så dyrt i Paris. Men hade som tur var hunnit köpa saker innan jag blev bestulen och dessutom fyndat;)

Skriver priserna i svenska kronor för blir fel om jag ska tänka i Euro men blir ju typ samma pris:)


Skinjacka från någon outlet affär så har för mig att den kostade 190.kr


En burk som det var kakor i. Men köpte den inte för kakorna utan för att den var så fin! Kan man ha lite smycken i t.ex. Tror att den här också kostade 190kr.


90kr för den här tröjan som är från affären Mim.


Den här är också från Mim och kostade 190kr eller 290kr minns inte.


Samma affär och priset är 40 kr.


Halloween festen.
Kvällen var rolig men nu i eferhand känner jag att något saknades ändå. Det var väldigt mycket folk på Harrys så man flög runt när man dansade så det var ju lite jobbigt. Men annars så skaffade jag vänner i kön och snackade in mig hos vakten. Ingen är förvånad tror jag? Sen var jag den där omtänksamma kompisen med så stor del av kvällen sprang jag runt och tittade till så alla mina vänner mådde bra, och skällde ut killar som var för på mina vänner fast de inte ville...Kom också fram någon brud och sa att hennes killkompis tyckte att jag var den sötaste tjejen han sätt. Ingen aning vem killen var för jag sa bara okej och gick, jag som annars brukar vara duktig på att säga tack liksom! En hård prinsessa var jag verkligen den här kvällen!

Sjuk eller bara diabetessjuk?

Att ha diabetes och bli sjuk är ingen bra kombination. Ofta ligger man högt lr ialf jag i mitt blodsocker när jag är sjuk. När jag har högt blodsocker bli jag extremt trött, får huvudvärk, ont i kroppen och blir deppig. Så även om man bara har en lättare infektion i kroppen t.ex lite snorrig så blir det alltid så mycket väre pågrund av min diabetes. Föra tisdagen och onsdagen (tror jag att det var) hade jag lite små feber. I söndags hade jag över 38 graders feber och i eftermiddags hade jag 37,8.. Högt blodsocker såklart med. Min normaltempratur brukar ligga mellan 37,2-37,4 och nu ikväll låg jag på 37,2.. Det värsta är att jag ofta måste vara försiktig med träningen. Jag är trött nu och har lite små huvudärk men beror det på att jag är sjuk eller har högtblodsocker??? Sånt är så svårt att avgöra. Jag är typ jämt små sjuk. Kan jag inte bara få bli riktigt sjuk en vecka istället för att må dåligt lite då och då. Jag vill ju träna!!!!!


Eller så kan någon ge mig en resa så jag kan powervalka runt stranden!

Studentkryssningen 2009Jag var knappt med mina vänner på studentkryssningen ialf inte den andra dagen. Utan jag hängde med några grabbar som jag stött på i korridoren på morgonen när alla andra låg och sov. Så typiskt mig att skaffa nya vänner när jag är ute och festar.Har oftast roligare med killar när jag festar, brukar bli mer skoj och mindre drama! Men de var helsköna. Särskilt Kalle och Matte. Men Kalle är väl den ända som jag har någon kontakt med idag:)

RSS 2.0