Labyrint - Hasslade.


De andra bilderna från fest natten i Sunny beach.











Det roliga med allt det här var att vi snacka typ inte med dem vi tog kort med, eller jo lite men inga vi umgicks med särskilt länge. Förutom killarna på de tre sista korten. Jag tog ju mest kort på Irini och folk. Irini sprang runt och leta svenskar typ, och jag dansade gärnet. Stod på bardisken där det stod och blåste med någon grej så trosorna syndes väl en snabbis. Men vad gör det? Att spåra ut lite behövs ibland. Slutade natten med att hänga på ett hotell med en svenk och två norska killar, en av dem som kunde gå på vatten;) Åh vill tillbaka till den kvällen!

If I could start all over with you again, I’d change the way the story ends.

Föra veckan tränade jag tre gånger. En timmes simmning, en timme på motionscykeln och ett pass från Jillians dvd band. Jobbade i kommunal förskola och i en förskoleklass. Sökte jobb, svarade på jobb mejl, jobbade som tjejcoach, hade värdens migrän tisdag. Gick på stan med Beccy och träffade Ia. I helgen har jag och Jonas vart i örebro och tittat runt lite och myst framför film och spel.

Idag har jag vart på möte, hämtat ut saker till tjejmässan, hämtat  ut paket till Jonas, gått en promenad på 4-5 km, simmat en timme och fixat med lite små saker som jag ska fortsätta att göra kvällen ut!


Bild från Sopot.

Tjejmässa i Linköping den 4 februari.



Kom till Repslagaregatan 30 på Arbis nästa lördag. De första 50 kommer får en goodiebag blandat med massa bra, fina och roliga grejor. Vi inriktar oss på åldern 12-25. Om ni inte bor i Linköping kom ändå! Går bra med bussar och tåg hit. Boende ska heller inte vara några problem att fixa. Vi kommer att bjuda på latinoinspererat danspass, hår, nagelverkstad och sminkverkstad. Pyssel, fika, mingel, massage, utställningar, tävlingar, öppenscen,självförvar och  och dataspel. Vi kommer ha öppet 15-20. Jag kommer att vara där och arbeta som tjejcoach, så kom dit och ge mig en kram så blir jag glad. Jag hoppas vi ses! ( Ni får gärna sprida runt det här! )


Kämpa för varandra.

Det finns så mycket som händer i världen som vi inte ser och hör. Flickor som blir våldtagna varje dag, pojkar som blir slagna. Små barn som dör av näringsbrist. Föräldrar som blir ihjäl skjutna. En släkting som blir tillfångatagen. En ungdom som trampar på en mina under en fotbollsmatch. Allt händer varje dag, hela tiden året om. Kom inte och säga att du INTE kan hjälpa till. För det kan du! Allt gör skillnad. Som när jag skriver det här inlägget, folk blir påminda och någon kanske skickar iväg lite pengar. Istället för att slänga era kläder, skor och gamla leksaker. Skänk dem till någon välgörenhets organisationern. Din tröja som du skänker kan göra att ett barn får den där vaccinsprutan som får den att överleva. Så ja allt gör skillnad. Så nästa gång ni rensar garderoben eller i rummet, kasta det inte. Har ni en krona på er, lägg det i en bössa. Påmin folk om vad som behövs göra och glöm inte att all eran hjälp är så viktig. Ni räddar liv.


UNICEF/Kate Holt
Många barn i Etiopien har förlorat en eller båda sina föräldrar

Kladdkaka med daim och grädde.

Recept:
3 ägg
3 dl strösocker
1 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
150g smält smör
Smör och kokosflingor till formen.

Lager:
3dl vispgrädde(använde bara ett tunt lager med grädde så den inte skulle bli så mäktig så 1,5-2 dl räcker)
1 msk kakao
1 msk florsocker
2 dubbeldaim

Garnering
Riven choklad
eller vad som finns hemma.
(Jag hade inget på, räckte med det som var)

-Vispa ägg och socker.
-Blanda mjöl,kakao ,vaniljsocker och salt i en annan bunke.
-Vänd sedan ner i ägg-socker bladningen
-Blanda ner det smälta smöret i smeten.
-Smörj en springform med smör och bröd med kokosflingor (funkar med ev ströbröd med)
-Grädda i 150grader cirka 35.
-Låt den kallna.

-Vispa grädden tills den har mjuka toppar.
-Sikta i kakaon och florsockret, rör om.
-Hacka daimen grovt och rör sedan ner i gräddbladningen
-Fördela på kakan ner den svalnat, och riv på valfri choklad

Gjorde den här när vi hade kalas sist, den vart god och uppskattad!


Dag 29.En person som du är tacksam över att ha i ditt liv.

Jag är tacksam över att många personer i mitt liv. Men ska jag välja ut en. Så väljer jag Nathalie. Vi lärde känna varandra när vi var 13-14år. Vi började i samma fotbollslag då och sen började vi umgågs igenom en gensamman  vän. Carro ni vet? :) Sen har våran vänskap växt med åren. Särskilt nu de två senaste åren. Hon är en av mina närmasta vänner och en av de jag umgås mest med. När jag och Jonas hade uppehåll fanns hon där till 100 procent och det har hon alltid gjort. Hon är en av de få som visat mig att äkta vänner finns och man håller ihop ovadsätt vad. Vi har alltid massor att prata om och jag trivs med henne. Hela hon är vacker, inte bara på utsidan utan också på insidan. Jag skulle kunna ringa henne när som helst och hon skulle lyssna, jag behöver inte be henne, utan hon visar för mig och påminner mig om att hon finns. Det säger bara allt om vilken fantastisk vän hon är. Hon har en sån jäkla bra personlighet och hon har aldrig gjort mig ledsen. Hon gör inte personer ledsna. Nej den tjejen har ett sånt jäkla fint hjärta. Ja hon är bäst, så jäkla bäst. Jag älskar dig Nathalie Ström, finaste vän♥


Fest natten i Sunny beach.

När jag och Irini var i Bulgarien bodde vi inte så långt bort från Sunny beach men vi var bara ute en kväll och festade på Glada Viking, vi gjorde så mycket hela tiden så vi hade inte tid till att festa. Men skulle nog aldrig åka utomlands bara för att festa heller, då jag vill se mig omkring och min diabets sjuka kropp skulle inte gilla att jag festade en hel vecka. Så jag är nöjd med den kvällen vi hade där. Vi började vid 20 tiden på kvällen på hotellrummet och kom hem vid 8 på morgonen;) En av de roligaste och galnaste kvällarna i mitt liv. Träffade massor härliga människor, danskar, holländare, svenskar, turkar osv.












Har mer bilder att lägga in så gör det någon annan dag så kan jag berätta mer om dena sjuka kväll ;)

Har blivit utmanad igen.

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN? För 10 år sen gick jag i fyran på vårterminen. Började då att intressera mig mer och mer för fotboll och det var nån gång då som Henke Larsson vart min gud. Umgicks mest med Kim, Matilda och Rebecca. Hade så jäkla kul med dem!

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN? Ja januari 2011 då? Jag hade börjat plugga till fritidspedagog och mådde rätt dåligt då jag ville gå kvar för att kunna flytta hemifrån men ville inte alls gå den linjen. Är glad över att jag hopade av så fort.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
° Chips
° Ostbågar
° Godis
° Naturgodis
° Popcorn

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
° Molly Sanden - Svenska Hallelujah
° Kent- utan dina andetag
° Blinka lilla stjärna
° Bäbe vita lam

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
° Resa!
° Flytta!!!!!
° Skänka till välgörenhet.
° Köpa de jag ville ha.
° Skäma bort nära och kära.

6) FEM DÅLIGA VANOR
° Biter på naglarna
° Ta saker personligt
° Stressar upp mig
° Låter folk köra med mig
° Glömmer bort tiden

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:

° Resa
° Vara med mina fina vänner
° Mysa med mina underbara pojkvän
° Leka med mina syskons barn
° Planera evenmang och aktiviteter

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

° Mag tröja ( är alldeles för tjock )
° Kläder som kostar över 1000 kr.
° Visa modekläder som visas upp i t.ex tvn
° Burqa
° Kläder som har människa förnedranden tryck på, raist märken t.ex

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
° Datorn
° Mobilen
° Dvd
° Tv
°Filmer

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

http://nathaliestroms.blogg.se/

http://nijnag.blogg.se/index.html

http://monstermorsans.blogg.se/

http://svartvitangels.blogg.se/

http://angelica-j.blogspot.com/

http://binebopp.blogspot.com/

http://bringblingtoeverything.com/

http://caizawidin.blogg.se/

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/

http://mini-tini.blogspot.com/



Det var bättre tv program för.

Roy och rogers mack kollade jag en hel del på när jag var yngre så jäkla sköna och garvar fortfarande när jag ser det. Ett program jag minns! Varför görs inga bra program nu? Följer inget, nästan allt är överdrivet och provecerande!


Macgyaver, jag var nog seriöst kär i han. Häftigare kille går ju inte att hitta;)


Vi fem, fanns ju typ inget barnprogram som var så här bra och spännande!


Ja jag gillar gamla serier, alla de här serierna var väl till och med gamla på min barndomstid, men fan vad bra det var! Någon mer som såg det?

Färgat håret guldbrunt.


Bilden är från i fredags, dagen efter färgningen.

Färgade håret för bara tre månader sen sist. Men mitt hår tappar färgen väldigt fort, så det hade blivit rätt ljust och det röda var så fult. Ville få bort den röda färgen nu när jag färgade om det så jag bad om hjälp på H.M. Men det täcker ju bara det röda lite och i "starkt" ljus och på nära håll ser man det röda rätt väl. Men gillar färgen ändå så helt misslyckat blev det inte. Man ser inte de röda på bilden, men ja i verkligheten gör man. Som tur är har jag min duktiga Natta som kan hjälpa mig att välja rätt färg nästa gång så jag kan få bort det röda helt.

I never thought I'd be in love like this When I look at you my mind goes on a trip.

I tisdags jobbade jag på en särskola för gravutvecklingstörda barn, trivdes jätte bra:) 8-13 var jag där sen tog jag en promenad hem på 3-4 km. Sen vart det att cykla på motionscykeln en timma på kvällen.
I onsdags så hade jag tänkt städa här hemma men hade ont i kroppen och var så trött. Började att fixa mig för att åka iväg och vara tjejcoach på kvällen men blev helt slut av bara det. Så var sängliggandes hela dagen.
I torsdags jobbade jag på en kommunal förskola 9-15. Sen kom Natta hit, vi pratade och åt. Sen färgade hon mitt hår. All färg hade ju typ försvunnit och de röda såg så fult ut. Så ja lägger väl upp bild sen. Vart hockey på kvällen med. LHC -DIF. LHC vann med 5-0. Var där med Natta, mamma, brorsan och kusin med familj.

I fredags tränade jag på motionscykeln en timme sen blev det mat och bio med Matilda. I lördags var jag på ikea och bauhus med Jonas. Tog sin lilla tid då en del grejor skulle väljas ut och köpas till hans lägenhet. Idag har vi bara spelat spel, kollat på film och slappat.


Bild från Paris.

Gamla stan i Nessebar.

Augusti 2009 var jag i Bulgarien - Nessebar med mina föräldrar och mina fina Irini. Jag och Irini hade en underbar vecka och jag tänkte att jag skulle visa bilder från våran resa nu. Börjar med bilderna från gamla stan som låg någon kilometer från vårat hotell.









Dag28.Såhär ser jag på mig själv.

Jag ser inte så bra på mig själv. Jag försöker att ta åt mig när jag får komplimanger. Men det är jätte svårt. Jag kan komma på hur mycket negatvit som helst att skriva om mig själv. Ska jag skriva något poestivt så känns det som jag ljuger. Men jag har en stark vilja, jag kämpar både för mig själv och andra. Kanske mest för andra. Men det är så det funkar för mig, alla andra är bättre en mig ovadesätt vad. Har liksom fått lära mig att jag är dum i huvudet, värdelös och oönskad. Så ja det här är ett svårt inlägg för mig att skriva. Men kanske om några år när jag flyttat och gått vidare, då kanske jag kan börja tycka om mig själv:)

Jag vet att jag är en dålig förebild nu. Men jag tänker inte ljuga heller och jag hoppas ingen annan där ute tycker lika illa om sig sig själv! För jag vet ju att det är fel egentligen.


Kärleks filmer.




I parkerna i Peking händer allt.


Dag 27. Min tro om vad som händer efter döden.

Jag tror inget alls om döden. Jag har liksom ingen aning om vad som kommer att hända och det är väl det som skrämmer mig. Men samtidigt är det bra att jag inte vet. Jag hoppas dock på att jag kan få träffa andra som gått bort. Jag vill inte ligga och ruttna bort i en kista. Jag vill ha ett vakande öga på världen och kanske vara någon skyddsängel.Man kan ha långa diskusioner om döden, men ändå kommer man aldrig kunna komma fram om vad som precis kommer att hända. Visst det finns masor medium som kan både se och prata med de döda. Så då borde det ju finnas något liv kvar efter döden. Men jag vet inte vad som är sant. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om döden men jag skulle ändå inte komma fram till något så jag sätter punkt på det här och försöker istället göra något bra av livet.


Kalas för mamma, syster och Alexander.













Alexander fyllde 2år i söndags. Min syster fyller 28 på torsdag och min mamma fyller 55 den 31. Så vi hade kalas för dem i söndags. Sandy ville öppna paketen som vanligt, luktade och tittade på allt. Leo skulle cykla på motionscyklen som vanligt. Jag och Jonas lekte gurragöma med barnen och Jonas gömde sig i badkaret vilket va jätte kul, tyckte barnen. Jag tyckte bara han såg söt ut;) Paket, mat och fika blev det. Min bror och hans fru Sandra var där såklart, min kusin och hennes familj var med där. Men det är barnen som hamnar på kort så det är dem som får sammanfatta kalasen i bilder! ( Vet att vissa bilder blev vädligt suddiga, vet inte varför? )

I din värld av mörkret syns dina brister, mina fel.

Ny vecka igen och jag tycker att dagarna kan sluta gå så fort, kom igen mer tid på dygnet tack! ;)

I måndags sökte jag jobb och lekte med Alexander. I tisdags cyklade jag på motionscykeln en timme och var på stan med Beccy. I onsdags jobbade jag på min gamla praktikplats som jag hade i 1an på gymnasiet. Var 8-12 i en förskoleklass. Tränade ett pass från Jillians dvd band och var på tjejcoach möte på kvällen. I torsdags jobbade jag ute i Ekängen 10-16:45. I fredags kollade jag upp massor företag, mejlade och ringde runt för att hitta sponsorer. Tränade 40 min zumba och 30 min rygg och magövningar. Sen kom Jonas på kvällen och vi hyrde film.

Helgen har spenderats med Jonas och igår firade vi Alexander som fyllde 2 år igår och så mamma och syster som med fyller snart :). Idag har jag fortsatt att ringa/kolla runt efter sponsorer, sökt jobb och fixat med lite andra saker. Träffat Ia, dansat zumba i 20 min och kört mag och ryggövningar i 40 min.


Katedral i mysiga Sopot.

Så jäkla söta!


Random bilder från Irland.

Lekparken som vi gick ibland till med förskolan.


Utanför förskolan vi hade praktik på i Irland.



Besökte collge där de hade en info dag om vad som fanns på skolan.


Parker.






Dag 26. Något du vill göra inom det närmsta året.

Jag vill och ska flytta hemifrån, det är sjukt stört vad dåligt med lägenheter det finns men kommer jag in på någon folkhögskola som jag tänkt söka till så flyttar jag förmodligen från Linköping i höst. Så jag hoppas på att det blir plugg i höst om jag inte får ett fast jobb. Jag hoppas även på att lyckas gå ner i vikt det här året, någon borde ju kunna hjälpa mig? Jag ska satsa på att vara tjejcoach nu ett tag. Hoppas även på att det blir någon resa i sommar.

Känner att jag vill pröva på mycket nytt i år, känns som det gått så segt sen jag tog studenten även om jag börjat jobba och så. Har gått för sakta och jag vill utvecklas mer. Känns som jag fastnat i en ond cirkel. Trött, sjuk och ofta på dåligt humör. Så inom det närmsta året vill jag ha en stor förändring i mitt liv.


Häftiga sminkningar.






Finns verkligen folk som är så sjuk duktiga. Jag önskar att jag var mer kreativ men jag orkar aldrig ta tag i att försöka mig på olika sminkningar, dock så skulle jag inte kunna gå runt med såna här extrema sminkningar. Men skulle vara kul om man kunde görat bara för att:)

Den svenska björnstammen - Allting kommer bli bra.


Söker sponsorer till Girlpower.

Nu behöver jag eran hjälp! Det är så här att från och med nu ska jag bli tjejcoach på riktigt och kommer ta det på största allvar då jag alltid velat göra det här. Så skulle va schyst om ni hjälpte mig att bli den perfekta tjejcoachen;).

Den 4 februari kommer det vara en tjejemässa som heter Girlpower i Linköping på Arbis. Det kommer kommer bjudas på latinoinspirerade danspass, feministiskt självförsvar, smink- och hårverkstad, massage, nagelverkstad, öppen scen, dataspelande och skapande verkstad!

Allting är gratis och de första femtio besökarna kommer att få en goodiebag fylld med spännande saker!

Så det jag behöver hjälp med nu är att finna sponser som skulle kunna sponsra oss med produkter till goodibagen, det måste vara helt gratis och vi kommer skriva upp och göra reklam för dem som sponsrats oss. De behöver inte vara massor produkter utan räcker om man sponsrar med ett 20 tal produkter t.ex. Kan ju finnas olika saker i goodiebagarna. Så ja ge gärna tips på ställen jag kan höra av mig till. Det kan vara allt ifrån smycken hygienartiklar, strumpor, pennor, tidningar, godis, hälsoprodukter. Ja alla tips är så välkommna!

Tack på förhand♥



Kärlek är inte att röra varandra. Utan att nå fram till varandra.

Att hitta den där personen som får dig att skratta, le och njuta av stunderna ni har tillsammans är ingen lätt sak. Det är inget man kan bestäma över när det ska hända. Man kan hitta flera personer i livet som man känner de där starka känslorna för. Man får testa sig fram, ibland märker man att man inte var så bra ihop om man trodde. Folk förändras man vill olika saker det är så det är. Att kunna gråta, vara hysterisk, sur, fundersam, förvirad, lycklig och ovetande med någon annan är fint. Att dela sin liv med någon är fint. Som par ska man ha olika intressen, man behöver det. Man behöver inte vara jämt, bara för att man inte ses så ofta så betyder inte det att man älskar personen mindre en vad andra gör som träffar sin älskling varje dag. Alla förhållanden fungerar olika och man lär sig hela tiden hur man kan utveckla förhållandet och ändra på det om de behövs. Man ska aldrig ta varandra för givet, det är viktigt att alltid visa vad personen betyder för en. Jag tycker kärlek är fint. För mig är det inte kärlek när man blir slagen, kallad för fula saker, blir sviken, hålls fast och man får inte göra vad man vill och lögner hör till vardagen. Det är synd att folk låter sig styras så av någon annan och jag tycker det är synd att folk ger upp sitt liv för kärleken. Man lämnar kompisar och intressen för en person. Det är inte rätt. Jag skulle aldrig låta Jonas släppa sin drömmar intressen och vänner för min skull. För mig är det inte rätt att göra så. Skulle inte Jonas tillåta mig att följa mina drömmar och låta mig ha tid ifred så skulle jag inte tro på att han älskar mig. För älskar man verkligen någon så gör man nästan vad som helst för att den personen ska vara lycklig. Jonas brukar säga till mig att vi kan göra vad jag vill och att jag får göra det jag behöver, även om det innebär att vi kanske inte kan ses på ett tag om jag känner att jag behöver resa bort t.ex. Han säger bara att han vill se mig glad och att det är viktigast för han att jag mår bra. Så ja jag har haft tur i att hitta en sån kärleksfull person som Jonas. Jag önskar bara att alla kunde ha det så bra.


Mat i Dublin.

Hemma hos familjen som jag och Steff bodde oss gjordes det jätte god mat, dock så fick man alltid allt upplagt på tallriken så man åt sig propmätt jämt för kändes otrevligt att lämna även om man tvingades göra det någon gång.

Favorit maten oss familjen var ägg, potatismos, nån sorts korv, och spaggeti med sås.


Familjen hade alltid massor godis,chips, kakor och glass hemma och de fråga jämt om man ville ha så ibland orkade man bara inte säga nej, även fast man var så mätt dygnet runt;) Glass med smörgåsrån typ.


I affärern var det proppfullt med massor söta saker så det här testades en gång. Sött och gott.


Vi åt kina buff nån dag ute på stan och den kändes faktiskt nyttigare en Sveriges kina mat.



Ja Irland har en fetare kost en Sverige av vad jag fick se. Där vi hade praktik åt de jämt baguetter med massor smörjor i och chips. Jag och Steff åt ofta sallad eller någon lätt lunch med t.ex yoghurt och frukt. Jag hade med mig knäckebröd hemifrån. Skulle inte klara av att äta så mycket som de gör. Visst ibland fick vi soppa och sånt till middag, men ja de hände att de åt rostadbröd med pommes på. Så fett det bara kan bli alltså.

Blogga för varenda unge.

Som folk vet så brinner jag för att hjälpa andra, jag tycker det är jätte viktigt att göra det man kan och allting räknas. Man kan hjälpa till på så många olika sätt, vissa lättare en andra. Nu ska jag börja blogga för unicef. Det kostar inget för dig att göra det här och du lägger ner så mycket tid på det som du själv vill. Så här skriver unicef om det.


Som Bloggare för varenda unge får du, under våra två årliga kampanjer och vid väl valda tillfällen ett mejl med tips på hur du kan vara med i kampen för varenda unge. Och du väljer själv om du vill delta eller inte. Det kan handla om att uppmärksamma en katastrof, en viss barnrättsfråga, att utlysa en tävling, att lägga upp en banner eller att vara en del av en webbaserad kampanj. Du får gärna publicera egna texter på området eller använda dig av våra. Och du kan när som helst välja att avsäga dig mejlutskicken.

Jag hoppas att jag kommer att kunna nå ut till folk med det här och att alla nån gång ibland vill hjälpa till. Om ni själv är intresserade av att börja blogga så kan ni läsa mer här.

Bloggare

Without saying a word you can light up the dark.

I veckan har jag kollat in olika folkhögskolor i hela Sverige. Rätt trött på Linköping och känns som jag måste skaffa mig mer en än halvkass gymnasieutbildning. Men ska kolla runt mer på det, behöver ju inte söka in fören April och allt kan ju hända till dess. Sen har jag även kollat in lite olika hjälporginastioner, känner att jag vill göra något för världen så kanske ska hjälpa till med något volontär jobb i vår. Jag har tränat fyra gånger i veckan, två pass från jillians dvd band, cyklat en timme på motions cykeln och dansat zumba en timme. Sökt jobb, fixat med lite grejor, varit på stan med Ella och haft filmkväll med mamma. Inte mått så bra, extremt trött och huvudvärk hela tiden så vilat en hel del med.

I helgen har jag sovit hos Nina en natt, vi åt middag, var ute på 1 timmes promenad, snackade och kollade film. Resten av helgen har jag varit hos Jonas. Vi har spelat spel med Anneli, snackat, myst, kollat på filmer och tv.


Tolvslaget.

Vid en 22:30 tog vi taxi till Steff och Staffan för att skåla in tolvslaget.











Sen tog vi Taxi till stan där vi var ett tag och sen hem till Martina där vi fyllekäka lite.



Vid en tre vart jag och Sandra hämtade av Jonas så vi lämnade av Sandra åkter förbi mig och sen hem till Jonas. Ja nyår var en rolig kväll tycker jag:)

Mellandasgsrea shoppingen.

Hårtork 199kr från Elgiganten i Motala.


Var på Ikano på annadagen och shoppade för pengarna som jag fick av Jonas föräldrar i julklapp och då köpte jag det här.

Armband med orm på och örhängen från Ur&pen 100 kr.


Sött linne från Vero moda 100kr


Tröja från gina tricot 99kr.

Plus ett part svarta jeans från cubus för 199 kr som hag glömt ta bild på.

Var i Norrköping med och shoppade.

Shorts från Gina tricot. 100kr.


Skjorta från Vero moda 180kr.


Foundation från kicks 74kr.

 
Var i stan med Ella i veckan och hittade det här.

Smycken från glitter bara för 80 kr!



Dag 25. En mardröm du haft.

Jag  drömmer jätte ofta om hur jag förlorar människor på olika sätt. I olyckor, självmord, sjukdomar och i mord. Vaknar upp och är livrädd ibland och av att jag gråter. Tror jag drömmer mardrömmar i princip varje natt och ofta kommer ihåg de hemskaste delarna av det. För ett tag sen drömde jag att det var en bomb i Portugal och Carro och alla som var där dog. Jag vart helt förstörd men fick vara med i tv program och i tidningen för att jag var så stark och kämpade vidare. Blev kändis på grund av det. Jag var liksom den ända som överlevde explosionen och kunde berätta om upplevelsen. Helt sjuk dröm. Vaknade av att jag grät en hel del och tänkte på hur mycket jag tycker om min Carro och hoppades på att vi kommer klara oss bra i Portugal.

Men klart vi gör det. Visst kanske ett blå märke här och där kan jag få eftersom jag är så klumpig, men Carro ska jag skydda med mitt liv såklart! :)♥


Början av nyårskvällen.

Kvällen började hemma hos Martina där det blev käk, spel, snack och skratt med fina tjejor.












Har några fler bilder från resten av kvällen. Men eftersom jag har både mina, josses, martinas och sandras bilder så blir det ju en del och det här får räcka för den här gången. :)

Action filmer.




Dag 24. Såhär ser en kompis på mig.

Chris är en fantastiskt fin människa. Alltid med glimten i ögat och hon finns alltid där. En riktig glädjespridare utav dess like som alltid får en på bra humör och att skratta i de allra mörkaste dagarna/stunderna. Med Chris kan man prata om allt mellan himmel och jord. Man har alltid en axel att luta huvudet emot, en trygg famn att vara i. Chris bryr sig mer om människorna runtomkring henne än vad hon bryr sig om sig själv. Hon är helt enkelt en människa med ett hjärta av guld <3

// Caroline Svensson www.stablenysater.blogg.se

Jag blev helt rörd och tårögd när jag fick se vad Carro skrivit om mig. Börjar gråta nästan nu med. Vet inte vad jag ska skriva för hur visa hur glad jag blir. Men oj vad sjukt att någon tycker så bra om mig. Kan knappt förstå det. Tack som fan för de fina orden. Du är underbar gumman!♥


Video från julafton 2009.

Hittade en video från julafton 2009 som Sandra har filmat. Tuva och Leo står i fönstret och säger hej då till tomten och allt ser så mysigt och fint ut.


Ronjas 21års fest.

Var på fest hos Ronja föra torsdagen. Fick träffa lite nya fina människor och gamla fina vänner. Visa drog rätt tidigt medens jag och några andra stannade kvar och drog ut på krogen för att dansa genom natten. Få bilder tyvär. men tur att det blev nån ialf:)







Dag 23. En mysig kväll för dig är.

En mysig kväll för mig är att ligga i Jonas famn och titta på tv/film. Ha film kväll med ett häng kompisar eller nån kompis. Spela spel, laga mat och äta gott är med mys. Sitta ute en sommar kväll på en krog och dricka lite eller sitta ute på ett cafe och bara sitta åh snacka i flera timmar. Det är helt enkelt bra och mysiga kvällar för mig.


Tuva sex år.














Dag 22. En låt som alltid får mig att må bra.

Egentligen har jag inte någon låt som jag lyssnar på när jag mår dåligt och vill bli glad. Jag har liksom ingen glad låt så direkt. Men Hansons låt mmmBop får mig att le och bli lite pepp faktiskt. Det var den ända låten som jag kom och tänka på just nu ialf.


Det finns dom som stannar tiden.

Juldagen spenderades hemma hos Jonas med mys, spel och film. Annadagen var vi på mellandagsrea på ikano och sen firade vi Jonas pappa. I tisdags tog vi en tripp till Norrköpig för shopping. I onsdags åkte jag till Oxelösund för att fira att min älskade Tuva fyllde sex år! I torsdags blev det kalas för min fina Ronja som fyllt 21 år, sen en sväng på krogen blev det med. I fredags åkte jag till Jonas och igår åkte jag hem och sen till Martina där det blev middag, spel, snack och skratt med tjejorna, sen till Steff för att fira tolvslaget och så vidare. Kul hade jag och idag har jag legat bakfull hemma hos Jonas.


RSS 2.0