Med nån som du blir hela världen underbar.

I tisdags vart det skola, plugg, promenad och en sväng i stan för att handla presenter och prova kläder till vinterfjäll med Gustav och Viccan. I onsdag blev det skola, träning, stan med Gustav och film hemma hos Pelle med Martin. I torsdags vart det att köra ett core pass sen bjuda micke och Martin på käk och sen film hemma hos Pelle. I fredags åkte jag till Linköping för att överaska mamma. Bjöd dit syrran med familj, gjorde smörgåstårta och la fram presenterna. Mamma undra vad min syster gjorde där och hur jag hade kommit dit. Hon fick ett jätte fint ljus, en magnet med text på och så ska jag bjuda henne på spa. Min syster och hennes son har med fyllt så de fick med presneter. Sen på kvällen blev det föddelsedagfest hos Nina. I lördags blev det att umgås med Matilda på dagen, taco, prat, ge henne present för att hon med fyllt och så tog vi en promenad, Sen på kvällen blev det en spontan kväll med att dra ut och dricka lite med Rebecca, Freddi, David och Michele. I söndags vart det att vara med Michele, David och Carro, helt flum var vi och skrattade som jag vet inte vad! Skulle kunna skriva långa inlägg om allt tokigt som händer! I måndags vart det att fortsätta umågs med David och Michele. Sen på kvällen vart det att träffa Rebecca och det slutade med att vi drack igen med Freddie och Jonny. Idag har jag fixat med lite saker och åkt tillbaka till Karlskoga.
 
Smörgåstårtan som jag gjorde, som vart mycket uppskattad av alla.

Tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig.


Bilder ifrån nyår 2012.


En liten del av mitt liv i veckan som gått.

Föra måndagen blev det skola, plugg, och handling med Viccan. I tisdags blev det skola, träning och stan med Gustav och Viccan. Sen blev det film och Våfflor med Martin och Pelle. I onsdags blev att slöa och plugga. I torsdags blev det att träna och plugga. På kvällen var det internat möte. I fredags blev det skola och sen fest hos Hanna på kvällen. I lördags blev det filmkväll med Tobbe, Kalle, Martin och Pelle. Igår blev det att tvätta, plugga och träna. Sen film hemma hos Tobbe med grabbarna. Idag har jag varit i skolan, pluggat och tränat.
 
Mitt och Jockes fina Collage som vi gjorde när vi höll på med Religon innan jul.

Tuva 7år.


Mina julklappar 2012.

Från min bror med familj.
 
Från syster med familj.
 
   
 
lFrån mamma.
 
Från pappa.
 
Från Natta.
 
Sen fick jag även världens bästa julklapp av mamma. Ett vaccinpaket på 30 doser och 100 påsar vätskeersättning som skänks till behövande! Fick välja på att hon skulle köpa det från Unicef eller att jag fick presentkort från Gina tricot. Valet för mig var enkelt. Att få chansen att hjälpa till att rädda liv är den bästa presenten jag kan få vara med och dela!

Juldagen 2012.

 
Världens sämsta uppladning på bilderna, men det får duga!

Jag kan gråta först när dom har gått. Mina känslor har jag svårt att lämna bort.

Föra fredagen blev det att plugga, läsa, skriva och diskutera med klassen. Sen ta en härlig fika med Ronja , Meli, Suad och Jehona. På kvällen blev det att packa och ha filmys med mamma. Föra lördagen vart det att åka hem till Karlskoga, packa upp och sen dra till Tobbe med Martin där det blev att kolla på sagan om ringen 2 och taco kväll. Föra söndagen blev det att se Sagan om ringen tre med Martin,Tobbe och Pelle.
 
I måndags blev det skola och sen häng på internatet. I tisdags blev det  skola och sen läsa en 20 sidor och fixa en fråga som jag kunde ställa till klassen. Sen blev det filmys med Pelle och Martin. I onsdags blev det plugg och stan med Bobban. I torsdags blev det skola,tvätta, cafe kväll på skolan med musik, käk och dansa ut julen ;) Sen firade vi Viccan som fyllde 22 år med!
 
I fredags blev det skola, plugg och sen för fest hos Martin och utgång i Örebro med härliga människor! I lördags blev det att se The hobbit i örebro och innan det häng med Cam, Tobbe, Pelle och Martin. I söndags blev det att slöa och sen på kvällen film hos Pelle med Martin.
 
Från i torsdags då vi firade Viccan!

Fest bilder från den 22 december.

 
En galen, händelserik och rolig fest kväll med Nina. Hennes pojkvän Dan mötte upp oss en stund, men annars så var det jag och Nina som festade ihop!

För varje minut som du är arg förlorar du sextio sekunder av glädje.


 

Fin utsikt över gamla stan i Prag.

 

Julfest på Karlskoga Folkhögskola


Min shopping i November och December.

Tvättkorg från Ikea.
 
Smycen från Gina tricot.
 
Prynads kudde 199 kr från Lager house.
 
Almrenacka 199 kr från Bokia.
 
Låda som jag har smycken i från en mysig affär i Göteborg.
 
Mitt första iphone skall från Media Mark.

Mysig eftermiddag med Klassen.

För en tre veckor sen ungefär skulle vi gjort ett studiebesök i någon kyrka då vi höll på med religion. Men då vårnan lärare inte hittade något bra ställe som hade tid med oss så besämde vi att göra något mys med klassen på eftermiddagen. Så vi bakade, lyssnade på musik, pratade och körde lära känna varandra spel. Jätte kul, behövligt och mysigt!
 


Shed some light on me and tell me something that I'll believe in.

I fredags vart det att göra ett arbete om ADHD, åka till Tornby med mamma för att kolla på lite vinter kläder till när vi ska åka skidor med skolan. Sen på kvällen vart det att åka hem till Natta där det blev taco, prat och tv. I lördags vart det att skriva klart mitt arbete om ADHD och på kvällen åka till Matilda för mat, prat och mys. Kom hem redan vid 22:30 så kände att jag inte var klar med kvällen en så drog hem till Jonny för att kolla skräckfilm .I söndags vart det att åka till oxelösund för att firra att Tuva blivit 7år!
 
I måndags blev det ett lyckats nyårsfirande hos Natta. I tisdags hängde jag hos Natta en stund, sen blev det hem för att slöa, kolla film och börja leta sommarjobb. Igår vart det att plugga, läsa 20 sidor om hur barn med NPF sjukdomar ( te,x aspergers) kan ha det i skolan och skriva om vad jag tyckte, sen kommentera och diskutera med de andra i klassen över nätet om det vi läst. På kvällen blev det en mysig fika med Iza:). Idag har jag träffat bagarn en liten stund för lite snack, sen en lunch med Steff, stan, en kaffe och massor prat. Mina fina vänner♥ Sen har jag pluggat nu ikväll, läst om emapti och förståelse för barn med NPF sjukdomar på en 40 sidor. Skrivit om vad jag tyckte, kommenterat och diskuterat med de andra i klassen.De andra hade ju jobbat under dagen så hade väl en 140 inlägg att läsa när jag kom hem.. Som tur var de rätt korta och behövde inte kommnetera alla, bara absolut minst fyra och gjorde mer en så och min lärare skrev "Du är klok du Chris." Tackar man som fan för!
 
Väldigt Suddig bild men tyckte Tuvan var så söt ändå på den här bilden.

Min resume av mitt år 2012.

Januari
Började att kolla runt på olika folkhögskolor för plugg och hjälporginastioner för att se om de fanns volontär jobb, slutade med att jag började att blogga för Unicef. Började även som tjejcoach på Diva och började att söka sponsorer till tjejmässan de skulle ha. Färgade håret guldbrunt.
 
Februari
Hade tre år med Jonas. Började med mitt projekt att skänka pengar till en ny orginastion varje månad. Tjejmässan ägde rum och jag fick pris för att jag hjälpt till att fixa sponsorer som skänkte saker till 100 goodiebags.
 
Mars
Åkte på inluensa och denna månad innehöll mest jobb och sjukdom. Bildlös månad också.
 
April
Sökte in till fritidsledare, pussade kuvert och gav allt hopp jag hade när jag skickade iväg mina ansökningar. Hade en underbar vecka i Portugal med Carro. Började mitt nya jobb som personlig assistent.
 
Maj.
Firade en mysig valborg hos Steff. Var på öppethus i Karlskoga och Axevallas folkhögskola.Var i Örebro en helg för inflyttnings fest hos Fanny. Besökte femöre i Oxelösund som jag blev lite små föräldskad i.
 
Juni
Var i ullared. Fick mitt liv lyckligaste besked att jag kommit in på båda skolorna och efter mycket tänk så valde jag Karlskoga.Slutade som personlig assistent och som tjejcoach. Åkte ånglok med barnen. Hade en rolig midsommar.
 
Juli.
Juli var en händelserik månad. Provade på att äta kamel och krokodil hamburgare. Åkte till mysiga Övralid. Åkte kanalbåt. Sov i stuga med Matilda i Valdermasvik  Åkte till underbara Prag med Jonas. Firade min 22årsdag på gröna lund med Carro. Åkte till Rom med mamma.
 
Augusti.
Hade hand om Tuva och Leo en vecka där vi hittade på massor kul. Besökte smultronstället. Hade avskedsfest. Flyttade till Karlskoga!
 
September.
Var på lägervecka med min klass och fritidsledar 2an. Blev fest varje helg. Började att umgås med Cam. Gjorde slut med Jonas. Var som ett kaos hela jag med alla känslor, men kände mig ändå gladare och starkare en på länge. Började att leva ett spännande liv och upptäckte att jag var rätt omtyckt.
 
Oktober
Levde mitt liv och tog en dag i taget. Började att fundera på att avsluta mina studier i skolan för att folk i Linköping behövde mig. Gjorde en del roliga saker med de på internatet som bio och bowling. Färgade håret. Var på Cirkus. Började min fem veckors långa praktik. Åkte till Ullared.
 
November.
Hade fullt upp varje dag med praktik och kompisar. Besökte kolmården med praktiken och lärde mig massor på min praktik! Det gick i ett och jag var endast hemma en ända dag på fem veckor för att plugga och packa i princip. Längtade hem till Karlskoga och bestämde mig för att satsa allt på den tiden jag har kvar där. Hade en rolig och lång fest kväll hos Nina.
 
December
Var lycklig för att vara hemma på internatet och skolan igen. Åkte till Göteborg med Cam för att träffa Markus. Insåg att jag hade fallit ner i kärleks träsket igen. Bakade julgodis med kompisar och klassen. Mycket tuffa händelser i skolan och i det privata livet men har så fina vänner som stöttar mig! Rolig julavslutning med mitt ineternat på scen och andra roliga! Mys hemma hos vår lärare Eva. Distansstuider och massor full fart med kompisar i Linköping i två veckor. Hade en rolig spontan helg, blev kompis med Martin och en sjuk fest natt med Nina. Avslutade mitt år med ett roligt nyårs firande hos min Nathalie.
 Det har hänt så mycket detta år. Jag har hjälpt  människor genom att jag skänkt pengar, bloggat om det så andra också fått upp ögonen och skänkt. Varit tjejcoach och funnits där för tonårs tjejer. Fått gå runt på massor olika jobb och utvecklat mina kunskaper. Haft en tuff jobb period men som jag lärde mig om att ta hand om ett barn med speciella behov. Fått en massor nya vänner i Karlskoga. Växt i mig själv då jag mer kan vara mig själv i Karlsoga en vad jag någonsin kunnat vara i Linköping. Fått så mycket kärlek och komplimanger från fina människor. Gjort tre roliga resor utomlands. Portugal rean glömmer jag aldrigf. Hamnat nere i diket av tuffa händelser men tagit mig snabbt upp igen och insett att jag är omtyckt. Jag ser i fram emot att fortsätta mitt liv. Jag ska fortsätta att utvecklas, resa till nya länder, lära mig massor nytt i skolan och göra äventyr. Jag kommer säkert falla och vara trött på allt, men jag kommer också på nytt igen bli starkare. Jag avslutar mitt år med hopp, längtan och kärlek. Jag avslutar mitt år med att vara glad efter en dramatisk vecka. TACK mina vänner som gör mitt liv värt att leva!

RSS 2.0