Idol snack,

Igår tyckte jag att Victoria skulle åka ut och de gjorde hon, jag har igen favorit men tycket alla va bra ändå, fast Anna nae inte så bra som jag hört henne vara innan, vart besviken.  Yazmina tycket jag inte alls va dålig, älskade när hon kolla in i kameran med den där blicken, hon är vacker! Och jag tyckte hon var bra, den som var bäst? Oj jag vet inte alla tjejer är så duktiga tycker jag!

Killarna idag, helt klart Jesper han var sämst!  Om inte han åker ut tycker jag att Robin B, ska åka ut men vi får väl se.. Tycker att killarna är sämre en tjejerna och har ingen favorit där alla ligger ungefär på samma nivå, så blir nog en tjejfavorit från mig i år och som även jag tror kommer vinna :)Annars idag har jag vart i skolan sen vart med Matilda och nu rensat ut min hjärna och hjärta lite.. För nu har jag skrivit klart apu grejen om varför jag ska få åka utomlands. Jag ber alla tussen människor håll tummarna för mig, det här är min dröm, låt det bli verklighet! Ja och lite skrivande till vart det där, nae nu blir det sängen :)

Just det

En till Tuva sak, hon lånade mitt halsband igår som alltid? ;) Sen råka hon få med sig det hem, inte för det gör mig något men ialf.. När mattias skulle ta av henne det för hon skulle sova sa hon: Nej vill ha tins halsband! Aw gullunge det där och hon sa till mig när de skulle åka: tin komma imorgon,  naw, önskar jag kunde träffa henne oftare!  Hon grät jätte mycket på vägen hem stackars unge :( <3


Nej nu måste jag verkligen försöka sova, skolan imogon måste ju vara lite pigg till provet just fan min medecin nu måste jag skynda mig att ta den jävla glömska mig!Lilla jag.

Igår va jag på kalas hos Emelie, för hon fyllde 17 i föra onsdagen. Tuva kom ialf men inte leo och sandra för det är sjuka :(  Men Tuva är så söt!! Marita ville vissa en film där jag är med från när vi firrar Emelie på hennes tre årsdag,  redan sett dem men hon älskar den biten jag är med på. Vi är ute i skogen och Emelies mormor frågar Emelie vad heter din farmor? Elvira svara hon då kommer jag med, de heter min farmor med! Så säger Marita men ni har samma famor, så kommer jag med nej de har vi inte alls det duma dig! Skit arg, haha. Sen senare ser man jag komma gå gråtandes, haha cp unge. Sen hör man mig skrika typ men jag kan gå själv! För jag är uppe och går på en stock och självklart ramlar jag ner men är uppe lika snabbt igen, jävla envis då med! Sen hade Emelies morfar gått då kom jag med: Vad tog den där morfarn vägen? Och de pratar de om en, så roliigt något kan vara va? :) Sen när mamma fråga Tuva vem är det på filmen så kommer Tuva med: De är TUVA!  Haha va ju jag, så börja snacket om men fan vad lika de ska vara och jo jag såg väl själv som jag höll på så är Tuva hela tiden, hjälp någon måste sätta stopp snart för jag vill inte att hon blir som jag, det får inte hända faktiskt.....


Solstråle<3 SOLSTRÅLE<3

Likhet här? Njae vettefan :)             

Judendom typ..

Nu har jag precis blivit förhörd av mamma igen på judendomen imorgon är det prov i religion på det. Igår läste jag bara igenom en gång och idag har jag läst en del och blivit förhörd tre gånger men jag kunde det redan från början typ, är bara några frågor vi ska kunna bara en G del, VG delen kommer senare ska nog försöka mig på den jag gillar VG även fast jag suger i skolan, men man kan ju alltid försöka eller hur? :) Har varit i skolan idag också fast det va vädligt tungt att gå upp imorse, så såg jag idol för en stund sen också :) Har börjat sett det på en del nu som jag inte gjort tidigare år men det är kul att se :) Får väl se om jag fortsätter med det:P

I want out.

När man vet innerst inne att man inte ska bry sig för att man själv kommer fara illa av det, så gör man det endå. Liksom varför? Vill man ge sig själv problem och såra sig själv? I vissa fall är man bered på att göra det för att vissa för någon hur mycket man bryr sig? Hur gärna man bara vill att den personen ska lyckas. Sen är det skitsamma att man får ta de hårda smällarna? Jag vet verkligen inte varför jag bryr mig för jag orkar inte det här en gång till och verkligen inte nu. Usch bara det gör för ont att bry sig för mycket... Ge mig okänslighet tack.

Skyll dig själv,

Igår vare krogen förfest här, och ännu en gång kände man av medecinen, ja jag  vet att man inte ska dricka lr träna när man tar någon medecin överhuvudtaget kanske, och  särskilt inte pencelin men jag tog ju bara en på morgonen så trodde det inte skulle kännas, men jag mådde illa efter 2 öl och en cider så jag körde ner fingrarna i halsen och spydde fan vad skönt ;D Haha men sen gick allt super drack upp mina tre andra cider plus en öl fast delade med mig en del så  minus en kanske då ;)   I för sig drack jag  en p2, en p3, en rosa panter, en orgams  och fick öl av garbbarna sen på krogen också så lite full var man ju.. Sen vart det att gå till bussen möta Zab  träffa killkompisarna på bussen också (: och  sen in till stan där vi mötte Emil, David, Åke och Malin, vi gick till plaza senare kom Malin,N också :) Så träffa jag massa annat folk, va mycket folk ute och träffa fler en vanligt. Fast mest killkompisar lr bara typ haha, vart är mina tjejkompisar då? Va? ;) Aja träffa ju myckte folk, och eeh sprang runt mellan 55an och plaza och lite överallt, vart många intryck denna kväll, folk som man har haft något med på ett speciellt sätt lr något som har betydt, aa lite mycket på en och samma kväll av flera olika anldningar.... Men det jag har att säga idag till just en sak är, fan fan fan jag lär mig ju inte av misstag? Ialf inte alla .. Jag vet ju hur det har varit och hur jobbigt det var, så varför i hela friden ska jag låta dig bete dig så? Varför tillät jag dig ens att krama om mig? Och varför kämpar jag för att du ska fatta att jag alltid brytt mig och gör det en? Ja du verkar ju lyssnat en del ialf även fast du inte fattar helt och hållet och ja det är FAN ,för att du va så full igår. Jag borde inte vara så snäll mot dig, men jag är det, att någon har funnits så nära en kan inte hjälpas, att det som varit går inte att ta bort. Men nu jag låter det bara vara, vi ses ju igen det vet jag.. Men då får vi hoppas på att ...  Ja vet inte ens vad jag ska hoppas på...

Nu är jag glad ;)

Kom nyss hem vart i skolan, tråkigt men nu är det helg :D Snart ska jag äta sen städa undan lite i rummet,  och byta om,  om en timme kommer Lina,Steff och Sofia hit ska förfesta :D Sen drar vi ut till krogen, ska möta Emil, David, Emils kusin, Malin och hennes kompis sen vet jag andra som ska ut så lär väl träffa på dem med, ohja är pepp som fan nu (Y) Idag blir det ingen vila, men det får tas imorgon måste plugga då med ;/ Men på söndag blir det att åka till tallboda och äta tårrta? Bäst för dig att jag får det nu också Emelie ;)

Längta

föresten längtar jag till 9 oktober bjööööööööööörn <3 och till den 11 min älskade vän ska gifta sig så glad hjärtat och så längtar man ju till den 23 januari då man blir gudmor åh jag älskar mina vänner! Party imorgon fest hos mig innan merd min älskade bull sen krogen med mina andra små söta vänner<3

Plugg

Denna vecka har jag hunnit med att göra klart historia arbetet  där jag skrev om hur människorna hade det på antiken det har jag  lämnat in, läst ut boken kirre och svarat på frågor, inte alla men nästan.  Skrivit om varför just jag ska få åka utomlands  men har redan ändrat mig så ska nog göra om lite det jag skrivit eftersom vi fick helt plötsligt en vecka tilll på oss att skriva det. Två pyskosociala arbeten ett som handlar om vad jag har med i min ryggsäck  som lämnats in och  ett annats som ska lämnas in imorgon, det handlar om en film vi har sett så skrivit och svarat på frågor på de och uvecklat oh så. Arbetet på interantionella, då jag blir förbannad för en lärare gav fel info till mig! För två veckor sen va jag inte med, då de gick igenom arbetet föra veckan fråga jag vad de handla om hon sa att de skulle va klart til denna onsdag, men helt plötsligt är det ändrat och ska va klart inom två veckor, plus att det va nya grejor hon visst glömde säga föra gången som va bra om man skrev om, så måste göra om en del och tilläga, men har ju kommit en bit på väg för att jag igentligen var klar skriver om irak och interjuvat en som bott där, kollar millenimålen hur statestiken är på spädbarnsdöd, sjukdomar osv, reflektera information om landet och blabla. Svarat på frågor inom matlagnimgen handla om bröd, mjöl och produkter.

På lördag och söndag måste jag plugga till religon provet vi har på judendom fram till höstlovet vet jag redan nu att jag har en så länge  minst ett prov lr ett arbete att göra i veckan.

föresten

Jag har ont i örat igen ja idag börja det klia och göra ont igen, jag börjar gråta snart!!! Jag viill vara helt frisk jag vill träna imorgon och jag ska, lr jag vill !

Funderar

Nu sitter jag här på kvällen igen och funderar alldeles för mycket igen! Borde börja skriva min apu grej om varför just jag ska få åka utomlands! Men jag får inte till det, men jag måste, sov när jag kom hem från skolan idag och jag vill sova nu med, borde plugga har plugg men får fixa lite imorgon men apu grejen tror jag skulle va klar tills imorgon vågar inte chansa med att vänta, måste göra allt för att få åka!


Jag vet inte, men om ni hade en historia att berätta som kanske skulle kunna hjälpa andra att förstå och inte ge upp, kanske göra dem starkare för de skulle förstå att de inte var ensamna, skulle ni berätta då? Jag har börjat tänka ganska mycket på de här de senaste dagarna, jag har min historia, inte för den är slut en men om det som varit hittils, ingen vet om den, få vet knappt något överhuvudtaget ialf inte sanningen men om jag skulle kunna hjälpa någon om att kanske berätta hur jag klarade av allt och hur jag står här en idag och inte gett upp kanske jag borde börja berätta, anledningen till att jag börjat tänka är att jag ser andra inspiera andra människor genom att berätta sina hisorier men jag vet inte, inte ens mina två bästa vänner vet ju någonting, vissa historier kanske man inte ska tillåta att berätta.

Glömt

Inte skrivit om matchen! Men i söndags va det ju match Hif vann med 4-3 spela helt underbart i första perioden men tappa i andra även henke va segare en vanligt och gjorde en av sina sämre matcher, men hifs klack var fin heja på som galningar och sjöng en fin sång om henke! Jag skrek knappt något och sjöng inte med så mycket hade för ont för det, men nu har jag ju fått mitt pencelin mot örroninflammtionen, så ka nog snart va frisk, är knappt hes längre fast jag pratat som jag  inte skulle, haha! Har bara lite hosta och små ont i halsen och jag ska själv spela match imogon fy mig! Va på träningen i onsdags men kolla bara på jag och Carro fick våra ideer och hamna tillslut där, hon trött som vanligt och jag med hon som garvar åt allt då jag slänger ut mig konstigare kommentarer en vanligt  och allt blir ännu roligare, garva mycket fan va kul! Jag lever verkligen just såna stunder då jag skrattar så mycket att jag nästan kissar på mig, är det inte häligt att få skratta med de man tycker om ? =)

Bravo (Y)

Nu har jag gjort en del på de internationella arbetet, där vi ska skriva om ett land, om hur det är med sjukdomar, fattigdom, arbetet, jämstäldhet, dödsantal osv. Utveckla det och jämför med millenimålen sen ska v intertjuva en från det landet, jag skirver om Irak och ska interjuva en kurd,  så ska fråga lite och ta reda på mer fakta, och utveckla det sen är jag klar det ska vara inlämnat till onsdag så de hinner jag. Sen på svenskan skrev jag precis klart min uppsats på romnatiken skulle skriva mint 400 ord jag skrev 434 så lite mer ialf :) Skulle vart inlämnat igår men aja nu är jag klar ialf, sen på pyskosialt arbete skulle vi skriva om vad vi hade med i våran ryggsäck, som uppväxten. hur föräldrarna var, hur det va med kompisar och trygghten, vilken hjälp och bemötande man fick, mitt va nog ganska negativt men så blir det hade skit lärare och en skit start från skolan tyvär, berzan och sjuan räddade mig! Men man skulle ju vara ärlig och inse själv vad man hade med sig och vad man lärt sig av de så. Nu har jag ett historia arbete kvar ska analysera och ta reda på lite mer fakta, ska vara klart på tisdag och har ju måndags lektionen på mig med så det ska med hinnas, sen i torsdags när jag plugga så läste jag till och med tre kapitel och svara på frågorna, just det måste skriva en liten uppsats typ om varför just jag ska få göra min  apu utomlands, det måste vara klart till onsdag med men det får fixas i veckan, för nu ska jag äta sen åka till Ella och fixa interjuven också!  :)

Fan

Jag orkar inte, jag har för mycket att göra. Det som måste göras är att läsa två kapitel och svara på frågor i en bok. Ett inlämningarbete på pyskosialt arbete, och  på historian, en  riktigt svår, stor och  jobbig inlämningsarbete på de internationella, en uppsats på svenskan, hm något mer? Jorå det kommer säkert, jag oooooorkar inte! Medecinen gör mig ännu tröttare sex tabletter pencelin är en strak dos, fan jag vill bara vara frisk och inte ha så mycket att göra,allt blir bara skit när det blir för mycket jag är helt jävla uppstressad så allt skiter sig ju...!

Min röst =/

Så vare tisdag och jag har vairt hemma idag. Igår gick jag till skolan, det va lite jobbigare en vanligt men bara för att jag var så trött och inte mådde jätte bra. Folk sa åt mig att gå hem och fråga vad jag igentligen gjort så skratta det åt mig :(  Taskigt! Nerå förstår dem hur kul låter jag inte med min hesa hals? När jag kom hem igår somna jag men sen plugga jag lite ialf:)
Och idag är min röst ännu sämre, får knappt fram orden så jag kände men fan kan inte tappa rösten helt och hållet stannar hemma idag och drar imorgon, för då har vi internationella lektionen som vi har en gång i veckan och hela dagen, svårt att ta igen om man missat så bäst man är där, halsen är inte bättre fast jag varit hemma, men måste gå imorgon, hoppas bara inte jag tappat rösten  helt för då kan det bli svårt, ska även försöka få tid på vårdcentralen imorgon, hoppas jag får något som ger min röst tillbaka, aldrig vartit å här hes! Prata med min tränare i tele förut, och det gick inte så bra fick ju knappt fram några ord, haha tur att man känner han så pass bra annars vore det fan pinsamt! Fast han bara skratta och när jag skrattar låtar jag lite som en åsna typ, aja läst ut boken idag som vi har på internationela kursen, bra det (Y) Och gjort en del på historie arbetet men inte klart, blir så seg nog för att jag ofta är trött  men ännu mer trött nu när jag är förkyld. Ska nog kolla på idol sen vid 8 ialf :)

Förlorat

Och ännu en gång har jag insett att jag faktiskt vill ha kvar det här att jag vill spela innebandy, varför kunde jag inte inse det förut? Varför skulle jag ha mina uppehåll, sen nu helt plötsligt  när jag inte kan spela så vill jag det så gärna och är skit ledsen för att jag inte får det. Måste jag hålla på att förlora grejer innan jag ska inse att jag faktiskt tycker om det? Det är inte första gången jag inser något försent och då det inte finns något att göra åt det, fan!

Aja nu ska jag se henke spela fotboll, min hals kommer må ännu sämre sen förmodligen :/ :)

Bara för jag är sjuk och smått uttråkad.

9 saker jag ser fram emot:
- BLI FRISK !
-  Matchen imorgon<3
- Studenten
- Flytta
- Börja tjäna massor pengar
- Slippa traslet
- Träffa Tuva och Leo
- Någon utlandsresa
- Semester! =)

8 saker jag har på mig dagligen: ( nästan varje dag ialf)
- Mascara
-Annat smink
- Smycken
- Bh
-Trosor
- Skor
- Parfym
- Tröja

7 saker som irriterar mig:
- Min förkyldning!
- En viss jävla brud!
- Gubben
- Reklam
- Lögner
- Människor som bryr sig för lite...
- Att det ska vara så jävla svårt med utbildning!!!!!!


6 saker jag rör varje dag:
- Mobilen
- Datorn
- Sängen
- Tv-dosan
- Mig själv
- Min dörr

5 saker jag säger ofta:
- Va?
- Shit!
- Liksom
- Palla!
- Svordomar

4 (personer) jag vill spendera mer tid med:
- Rebecca
- Brudarna ( ja saknar när vi va ofta! )
- Högstadie gänget
- Kusin, (saknar när vi va små!)
- Leo och Tuva

3 saker jag gör varje dag:
- Äter
- Går på toan
- Skrattar

2 artister jag vill se live:
- Simple plan ( redan sett men )
-  Björn gustavsson, om han får räknas?

1 person jag kommer spendera resten av mitt liv med:
Det vet jag inte, vet jag nog inte på vädligt länge heller..

Innebandy =/

Min innebandykärriär ser just nu ut som att den är över. Jag har inga pengar för att betala bingolotterna eller medlemsavgiften. Jag vill inte gå in på varför hit och dit men ibland är det extra svårt bara att klara sig med pengar......
Jo jag kanske skulle kunna få jobb, men orkar jag det? Jag vet inte jag orkar knappt med skolan och nu börjar läxorna och proven komma, varje dag blir viktigare och viktigare. Jag vill klara av både jobb,kompisar, läxor, och innebandy men tack vare all skit är det svårt, det är trasigt nu och ja jag är ledsen för jag vill spela innebandy nu inte så att jag vill åka ända till jönköping kanske, men här runt om i närheten träffa tjejorna köra match och ha kul , inte på fullaste alllvar som i A- laget mer lagom som i B,  men just nu ser det ganska dystert ut, men tack  för den här  tiden jag fått haft med er gänget! Det har vairt kul :)Och jag är fortfarande inte frisk, nu värker örat igen och hostan och halsen gör ont och jag är bara ledsen, fan då :(

Jag saknar mormor hennes ord va de enda som kunde nå in .......

Familj ?

Ja det finns massor olika slags familjer dom som har två mammor, en styv pappa/mamma massor syskon inga syskon alls, familjer med husdjur, fosterbarn, adopterade, släktingar som  bor hos familjen, ensamstående osv... Alla lever på olika sätt, vissa har en dag i veckan som är familjedag, vissa bestämda tider för maten så att alla ska äta tillsammans, vissa gör alltid saker ihop, vissa pratar knappt med varandra, barn som flytat hemifrån besöker ofta eller inte alls.

Min familj består av min mamma, hund, bror,syster, och pappa. Min bror flytta när jag va nio år eftersom han är 10 år älder en jag, min syter flytta då jag va 12 eftersom hon är 6 år äldre, min hund kom till familjen när jag var 12 år och innan desas har vi haft djur som marsvin, kanin, fiskar, salamandrar, hamstrar och orm, så djur är något som alltid funnits där. Men hur är det med familje akiviteterna? Ja min syster komer hit någon enstaka gång då vi firrar någon min bror med, men  nu har det blivit att han kommit lite mer när han fått två barn. Men jag har aldrig i hela mitt liv haft en familedag? Jag har hört från kompisar som vi ska ut och fiska, gå på bio, spela spel och grilla.. Vad har jag då haft? Jo semster vi har åkt på semster och gått på vattenland, djurparker, tivolin och sådan, så det kan väl räknas som en familjegrej? Men att äta ihop, nej det gör vi inte. På helgen brukar det bli någon gång men då är det äta sen går pappa för att sätta sig vid datorn.
Jag och mamma brukar ialf oftast sitta och prata en stund, för är det inte så man gör? Jo det tycker jag, men som sagt  om jag verkligen ska räkna min familj, då det känns som en familj då ingår  bara min mamma och hund i den, för de är de som jag har en normal kontakt med och mamma och jag kan några gång per år ialf, gå på bio, ut och äta sitta hemmma och se fotboll det är sådant jag tycker är viktigt och ska innehålla i en familj för att det ska bli bra.  Så om jag någon gång ska ha familj då vet jag vad jag vill.

Jag vill åka på semester, äta tillsammans där alla pratar och sitter kvar utan bråk ialf ibland. Jag vill ha familedagar då man hittar på något tillsammans för det behövs, alla har frågor, jag har massor av frågor jämt det har jag alltid haft men efttersom min mamma varit utbränd sen jag va 11 år så har jag inte vågat pressa henne på frågor som jag vill. Familjelivet är allt bra komplicerat, igentligen ska det vara en lätt sak då man finns till och kan prata med varandra något jag aldrig har haft  men min mamma har funnits där så gott hon kunnat och hon har gjort sitt bästa även fast det många gånger gått fel, men jag ska inte klandra henne för jag älskar henne och när hon kommit hem och gjort sig klar ska vi åka iväg och äta kina mat så får hon och jag ha våran egna familjestund :)


Men ni som har familjedagar och sådant jag just pratat om var tacksamma, för det är något jag önskar så gärna att jag hade!

Drömmar

Ja alla har vi våra drömmar, saker vi vill klara av, saker vi vill göra, ställen vi vill beöka, personer vi vill träffa, ja saker vi vill uppnå. Jag har många olika sorters drömmar, vissa av dem kanske jag kan få fullfölja, vissa har jag inte ens gett en chans för att det ska få bli gjorda, för vissa saker får bara bli en dröm som man kan dröma sig bort till. Jag tror ingen någonsin fått höra mina drömmar, för det känns som något personligt för mig och då skulle jag behöva känna stor tillit till den personen och att den personen lyssna och förstod mig, Men jag har ingen sådan person, jag förstår mig inte en själv ibland och jag litar inte på mig själv, för jag har sagt åt mig själv att inte göra vissa saker, men jag gör det ändå. Hemskt va ? Att man kan strula till det så mycket för sig själv, att man på en kväll kan förstora något så stort, att på några sekunder förlora någon man älskar att på ett beslut göra ett val som går helt åt helvete, man vet aldrig vad som kommer att hända och hur mycket man en funderar på om jag hade gjort så om jag gör så här nu så hjälper det inte. Man blir bara helt pyskad av sina egna funderingar. Det gäller väl bara att skita i handlingen eller att göra det så får man se vad det leder. Jag önskar dock att mina drömmar kunde bli min verklighet, men jag tror inte på det alltså jag tror inte på mig själv så däför blir det att fortsätta med värdelösa funderingar. Något jag aldrig kommer komma ifrån.

Och förlåt men jag saknar dig, jag har insett nu helt jävla försent att du betyde mer en jag trodde, men det går över jag vet :)

Igen

Förlåtet igen och jag väntar fortfarande på ditt samtal sa vi inte söndag? Jag önskar att någon jävel kunde slå in en rak höger på mig som fick mig att vakna upp och fatta att allt förlåter man inte, alla människor har inte det hjärtat som jag alltid försökt att tro och mer en två chanser är det inte värdt, för hur många chanser har jag inte gett nu, hur svårt är det inte för folk att få en förlåtelse från mig?  Ni kan göra vad ni vill spotta på mig, sparka, ljuga, svika, snacka skit, för jag orkar inte bråka jag orkar inte höra jag är ledsen för allt snälla förlåt mig. Därför gör jag det kort: Du är förlåten, och samma sak händer om och om igen men jag förlåter. Jag önskar jag kunde vara starkare och räcka till. Men jag gör inte det.. Och vem bryr sig om det? Ingen skulle jag tro, bara jag som bryr mig för mycket och skiter själv i hur jag sedan får det. Jag är bara osmart helt enkelt, det de handlar om och jag är fortfarande sjuk och missar massa från  skolan, men det går att plugga igen lr hur?`Skulle bara behöva peppning där de säger allt ordnar sig du kan plugga i helgen det gör inget du missa inte något endå. Men det gör ingen och inte tror jag på mig själv. Jag är förlorad, tror jag.  Men jag har något att se fram i mot, söndag och Henke även om jag aldrig träffat han så har han aldrig svikit mig för jag förväntar mig bara att den killen ska göra sitt bästa, så länge han orkar och vara ärlig och inte spela fult eller duma sig ställa upp och vara sig själv, han har lyckats. Undra om jag kan göra det nån gång?

Sjuk och då menar jag sjuk!

Jag mår verkligen inte bra, igår när jag kom hem somna jag runt en fyra? Vakna vid 21 då jag åt lite såg tv och tog ett bad sen vid en 23 somna jag och vakna 12 idag och mår fortfarande lika kasst. Nog för att jag har ofta ont i huvudet  och oftat åker på en förkyldning i månaden, men så här dåligt som jag mår nu har jag inte gjort på länge, halsen värker så jävla förbannat huvudet känns som det ska sprängas,  av febern kallsvettas jag  och hela kroppen gör bara så ont. Inget hjälper. tagit panodil,inprem, druckit varma drycker, klätt mig varmt, sovit, vilat, ätit vanliga halstabletter plus såna där strarka man får av läkare sen antibiotikan jag fick av läkaren för örat, örat är väl det enda som är något bättre. Ja jävla klagoinlägg men jag är trött på att missa träning,skolan och vara med mina kompisar jag har vart sjuk i snart två jävla  veckor :S Fast det har bara blivit värre hela tiden..

Varför kan jag inte  bara bli frisk och bli lika glad som jag är på denna bild? =/

Orka

Nae jag orkar inte med något längre inlägg, men kan bara säga att det nog tyvär va ett misstag att spela match igår. Idag mår jag sämre igen, har ont i halsen  som en jävla idiot och örat bara varar , fy fan det är äckligt och det gör ont. Suck på att det här kommer bli en jobbig vecka!

Min helg (:

Fredag: Det vart förfest hos Angelica med henne,Sanne, Sofia,Amanda och Johanna,  massa prat, drickande, skratt och dansande alla vart rätt så rejält fulla, runt 12 nån gång vart det taxi in till stan, försökte komma in med dem andra in till harrys med vakten sprang efter mig och kasta ut mig två gånger inte heller in på platens ville de släppa in hos, så vi gick till plaza jag och Sofia istället. Där vi träffa på Malin,Steff och Henke, sen skiljde vi oss åt från dem och sen försvann även Sofia med Ted men som tur var hitta jag simon så va med honom resten av kvällen, kom hem vid en 5 då man va lite nyktrare ;)

Lördag: Efter fyra timmars sömn va det dags för att köra  2 timmars laserdome,  gick ju ganska bra sen vidare mot johannelund leka lekar och äta god mat, väldigt kul hade vi och en applåd för Martins fina sångbegåvning;) Hahaha på kvällen skulle ju ut med tjejerna men de skulle dricka och eftersom jag inte fick och va skapligt trött så sket jag i det, somna redan vid 22 ialf så :P

Söndag: Match mot succe och vi vann med 3-2 aja finns inte så mkt att säga om dem förutom att jag är jävligt duktig på att skjuta i stoplar men ett mål va ju inne men svårt att se så skitsamma att domaren missa det fick ju ett ass ialf ;) Sen vart det att kolla på grabbarnas match fast det förlora synd för dem =/

Aja haft ännu en toppen helg jag börjar verkligen att älska mina helger för den här va till och med bättre en den föra, bättre en bäst alltså =)

!

FAN FAN FAN, rent ut sagt fan för alla jävla bråk fan för allt som har med pengar att göra fan för tröttheten fan för den stora ångesten fan för jobb och skola fan fan fan fan för er ! JAG VILL INTE BO HEMMA :(

Jävla skit start förlåt att jag ens försöker.

Rebecca, jag saknar dig! Kom hem nu jag behöver dig här!  Fan på att du inte får bo här...

En jävla fan dag alltså nu är jag opepp för ikväll och resten av helgen,  tack för att du förstörde denna dag!

Det tar sig

Nej ingen sömn i natt, har inte kunnat sova prg av att jag har ändå ondare i örat nu, nu verker det verkliiiigen! Ja och kliar, jag brukar alltid ligga på vänstersidan innåt väggen men det gick ju inte gjorde ju massa ont i örat, har ingen feber men har tagit pandodil igen, jaja jag vet att jag tar sån skit för ofta.. Men tur att tv finns har kollat på tv hela natten massa sjuka komedie serier och så såg jag även filmen "eva och adam fyra föddelsedagar och ett fiasko"  ingen favorit men jag har den hemma och kände bara för att se något gamalt, så den vart den utvalada! Men nu är klockan snart kvart över 6 då jag skulle vaknat igentligen, ska väl klä på mig och sminka mig sen äta frukost, är faktiskt hungrig, sen går bussen om en timme ungefär slutar klockan 15 idag, får se hur jag mår då men som jag mår nu måste jag nog skippa träningen, fan jag som skulle satsa nu men aja vi får se vad jag orkar :)

Klia?

Jag har fortfarande ont i örat, men nu kliar det som fan och gör ont :S Mamma bah: men det kanske håller på att läka? Men eeh som jag skulle ha ett sår lr något :S Jag fattar inget men i föra veckan hade jag lite hosta och nysde lite smått sedan i fredags och helgen har det varit hals ont , ont i örat och huvudet... Jobbigt sov ut idag nej vakna inte när klockan ringde och jag sov ända till halv 2 , vakna runt nio med då vakna jag bara till sen somna jag direkt, behövde sova. Sen va jag med Matilda en stund nu ikväll, tur att vi bor grannar för någon busstur hade jag nog inte pallat känner mig seg, fast huvudet känns lite bättre efter två panodil, tur att vi har bra läkermedel men skulle vara ännu bättre om jag hade något immunförsvar och inte var förkyld förjämran.... Men god natt då :)

Beslutsångest

Ja beslutsångest för allt har jag då alltid haft med mig. Redan som liten kunde det ta upp till 15 min för att bestämma mig för en jävla glass, okej det här är inte samma sak, men ni hajar poängen? Nu äre innebandyn som är störrsta grejen, ska jag stanna lr inte? För jag kan inte hålla på som jag gjort vara med på några träningar inte komma på ett tag och sedan vara med igen. Antaligen är jag med eller inte, jag har kul jag gillart men sen hatar jag det samtidigt, varför älskar jag och hatar en sak samtidigt? Kan det bero på sjävfortorendet ? Att när jag gör minsta fel, som jag igentligen tycker att jag gör hela tiden så tappar jag suget? Jag blir så jävla förbannad rent ut sagt när jag inte vet vad jag vill, ena dagen är det yes innebandy träning andra dagen är det jag pallar inte! Jag måste  bestämma mig men ska fan ta och träna nu några gånger vara med på lördag och ha skoj med folket, sen får jag se hur det blir... Sen är det där med att jobba jag som tjattat och gnällt om att jag vill jobba, nu jag har ingen energi känns det som, jag vill jobba men  då kommer jag få ännu mindre tid med kompisar och innebandyn får väl också skippas då ibland, för Angelica sa att det behövde någon på nordstat lr vad de heter och de är väl 3 kvällar  i veckan antar jag,  min bine jobbar ju där men jag vet inte, jag skulle behöva en coch typ haha som hjälpte mig med lite saker, få lite klarhet i allt..:)

aja usch längtar inte till imorgon jag orkar inte bråka, fan ......

RSS 2.0