Mina dagar av liv.

Förföra lördagen vart det att vara med Karin, vi snackade och sjöng karaoke. Sen blev det middag hos Reby och sen utgång på det med lite annat folk. Förföra söndags vart det att vara med Karin och sen tvätta. Föra måndagen blev det skola, åka till mulhyttans skola för att ge info till lärarna då vi skulle ha en friluftsdag med deras elever och sen en fika hos min lärare Ewa. Föra tisdagen var det efter VM, en friidrottsdag för alla på skolan där jag var lagledare för lag Finland! Föra onsdagen var jag hemma ifrån skolan då jag gått med feber fram och tillbaka och hade huvudvärk. Men vart att ringa samtal, plugga, handla och sen spela inneandyi 60 min på kvällen då jag mådde bättre. Föra tordagen blev det skola,plugga, fixa med lite saker och så middag på skolan med prisutdelning från friluftsdagen. Efter det blev det  innebandy i 90 min.
 
Så här såg jag ut då.
 
Föra fredagen blev det skola, stan för lite ärenden och så hänga med Sara en sväng och så Anders på kvällen. Föra lördagen blev det kräftskiva hos Daniel och fest på det.
 
Då såg jag ut så här när jag gick runt i Daniels hatt.
 
Föra söndagen blev det att slöa och tvätta. I måndags blev det skola, handla till vårat cafe som min klass har här på skolan nu, plugga,  betala räkningar och fixa med lite annat. I tisdags vart det att vara med Karin efter skolan. I onsdags hade vi våran friluftsdag där jag var ledare för min grupp som hade förskoleklassen och årskurs 1. Vi var utklädda till cowboys och indianer. Där vi hade olika stationer. På kvällen vart det att spela innebandy i 90 min,
 
 
 I torsdags vart det skola, grilla med Johan. Gabriel, Micke, Gustav och Bobban,sen plugga efter det.
 
Vi gjorde krabbelurer, smorsh, och grillade korv.
 
I fredags vart det skola, fixa med praktik  och stipendim ansökan, sen middag och idol mys hemma hos Pelle. I lördags vart det att damma, damsuga, skura golvet och plocka iordning i rummet. Sen blev det kina buffe och bio i Örero med Abbe, Karin, Micke och Johan. Idag ha jag pluggat och tvättat. Ikväll blir det filmkväll med fina människor!

Sommarfjäll dag 1 och 2.

 
Bilderna blev lite blandade men tror ialf att de här bilderna är från första och andra dagen. Det är Hanna och Saber från ettan och Jennie oh Sonja i min klass som tagit dessa bilder, så inte jag som tagit någon av dessa bilder!
 

Vackra fontänparken i Villa d'Este

 

Go to Rome and see this.

 

Before i die/ have done

Var i Venedig över en dag 2007 och åkte Gondol. Så mysigt!
 
 
Var i London 2010 och i vår kanske jag ska dit med min klass!
 
 
Haha jo har man gjort i simhallen när man var 12 år med sin dåvarande pojkvän ;)
 
 
Ja Taxi har man ju åkt både i Sverige och utomlands.
 
 
Vackra Paris och dess sevärdheter har man ju besökt 2011.
 
 
Var på dagsspa med mamma i sommras.
 
 
Vackra Rom var jag ju i föra sommaren!
 
 
Red när jag var i Skåne 2011, fan vad rädd jag var!
 
 
Minigolf har jag provat på många olika ställen runt om i Sverige!
 
 
Var ju underbart väder i sommras så!
 
 
 

Mer från tivedens nationalpark.


Veckor och Fjällvadring.

Inte skrivit på länge då jag varit iväg på vandring med skolan och även innan det har jag knappt suttit vid datorn. Har hänt mycket i mitt liv men vill inte dela med mig av allt här men en snabbresume om vad som hänt de senaste veckorna kan ni få!
 
Förföra måndagen blevdet skola, handla, tvätta och fira Johan som hade fyllt år. Förföra tisdagen blev det skola, powervalk på 3,5 km och att spela fotoll i en timme med grabbarna. Förföra onsdagen  vart det skola sen hade vi internatmöte om vad vi vill göra under den här terminen, sen vart det att fixa med lite saker och så vart det inneandy i 90 min. Förföra tordagen blev det skola, fixa med saker och sen film med folk. Förföra fredagen blev det skola, sen tacos hemma hos Martin och förest med Martin, Dennis, Jesper, Pelle och Tobbe. Sen blev det musikbaren med folk.
 
Tobbe hos Martin.
 
Föraföra lördagen blev det att slöa och sen hänga med Anders på kvällen. Föföra söndagen blev det att åka till Örebro för att köpa skolböcker av Abbe.
 
Föra måndagen vart det skola och tvätta. Föra tisdagen blev det skola ärenden och plugga. Föra onsdagen blev det skola, powervalk med sara på 7 km och fixa med saker. Föra torsdagen blev det skola, handla till sommarfjäll, spelkväll med skolan och innebandy i 60 min.
 
Jag och Elin tog ett lock och la i godis i istället för de små plastmuggarna de hade lagt fram, vi var ju ett gäng som skulle äta ;)
 
 
Föra fredagen blev det möte med den internationella klassen, ärenden och fest hos Daniel på kvällen. Föra lördagen blev det Marieberg med Shanta, Elin och Sara. Sen badade vi i sjön på kvällen och sen blev det myssnack med Sara. Föra söndagen blev det ärenden med Sara, tvätta och packa.
 
Det här fräna blåmärket fick jag när jag snublade till och ramlade in i Daniels dörr som gled upp och jag föll paladask på marken. Skrattade en del kan jag lova, så klantig som jag är!
 
 
I måndags bar det iväg till sommarfjäll klockan 8 på morgonen, 6 timmar med buss och första dagen gick vi bara 2-3 km. I tisdags gick vi runt 8-9 km och det är inte lätt att gå bland massor stenar, smala stigar och öppna fällt. I onsdags gick vi en mil. men det gick ändå bra. Jag låg lågt i mitt blodsocker de tre första dagarna så var tufft med hade laddat med bra mellamål att äta! I torsdags började jag må rätt dåligt och få högt blodsocker, istället vi gick väl en 6km och det var rätt tufft. Igår mådde jag nog som sämst vi gick runt 5km och folk fick tvinga mig att sätta mig ner då de såg hur trött jag var. När jag kom hem 8 på kvällen så hade jag 38 garaders feber men det krväs mer en så för att jag ska ge upp!
 
Min kära granne på internatet och killen som höll stämmningen i min vandringsgrupp. Anders som gillar att ta kort på sig själv med min mobil måste ju får vara med här såklart!
 
Det har varit en tuff resa med att sätta upp tält och laga mat så fort man kommer fram, kalla nätter, jobbiga backar att gå i men på vissa ställen var det så fint och man har fått lära sig en hel del och sätt att man klarar mer en vad man tror. Kommit vissa personer närmare, skrattat och ändå haft kul. Jag skulle inte göra om det men jag är ändå glad att jag gjort det!
 
 
Hade inte mobilen med mig så har inga kort ännu men det kommer så fort jag fått av andra som tog kort!
 
 

Alla blandade känslor.

Det är så mycket som händer i mitt liv nu, nästan för mycket. Vi har fyra olika projekt i skolan. På måndag ska vi ut och vandra i fjället med packning på ryggen i fem dagar. Vi kommer äta, sova, kisa och bajsa ute. Vi kommer sova i tält och behöva bära en 15 - 20kg på ryggen med packning. Det kommer vara tufft och det är inte säkert min diabetes klarar det, jag har krigat med sjukvården för att få hjälp. Just nu tillhör jag inget sjukhus verkar det som och jag får ingen hjälp, skit får man när man flyttar tydligen..Sen är folk på mig mycket och frågar om allt, jag gillar ju att hitta på saker men jag styr ju inte i allt och är inte jag på plats verkar det inte som om folk kan komma på egna saker. Jag är ingens mamma och det är mycket jag inte kan och vet. Folk uttnytar min godhet och jag har börjat tröttna på det. Min kropp och hjärna är slutkörd. Min telefon och facebook går i ett, i skolan är det tusen frågor och knappt i mitt rum får jag andas förens någon ska komma och knacka på. Men jag börjar säga ifrån nu för jag fixar inte allas prolem tyvär. Jag hinner knappt sitta vid datorn ens längre och nu borde jag börja fixa allt inför kvällens äventyr men behövde en paus. Men jag är glad också, fått flera nya fina vänner, fått massor uppskattning och funnit en person som verkligen betyder något för mig och tar mig verkligen för den jag är och ställer upp för mig så mycket. Så jag är otroligt tacksam även om jag känner mig lite stressad. Men det här kommer bli bra, jag tror att jag kommer växa otroligt mycket det här året. Jag har så mycket på gång och att få veta att folk har sånt förtroende för en och uppskattar en och vill följa ens väg känns ändå bra. Jag har aldrig sätt mig själv som en ledare men helt plötsligt är jag det och det känns ju ändå fränt ;)
 
 

The truth is everyone is going to hurt you. You just have to decide who's worth the pain.

 

RSS 2.0