En liten sammanfattning av mitt 2011.

Januari
Jag började plugga till fritidspedagog, så det var massor med förberedelser till det. Jag var två dagar i Karlstad och två gånger i Motala för all information. Jag gjorde inte ens första uppgifterna jag fick. Jag hoppade av efter tre veckor och jag ångrar mig INTE!  Tränade 3-5 dagar i veckan men det har jag gjort hela året förutom när jag vart sjuk eller bortrest.

Det roligaste som hände i Januari var Dinsney on ice som jag, mattias, tuva och mamma var på.


Jag åt Tapas för första gången med Jonny.


Februari.
Jag började jobba som volontär på stadsmissionens cafe och trivdes jätte bra. Gick en tjejcoch utbildning, sökte jobb hela tiden och var mycket med kompisar.

Jag och Jonas firade två år.


Mars
Jonas föräldrar skiljdes och det vart en stor chock för oss alla. Jonas och flera andra vänner fyllde år.

Jag och Jonas gick på stand up och såg Måns möller och Özz


Vart fest för Carro om fyllt 20.


April.
Fick mitt förta jobb på en privat förskola och sen fick jag börja jobba en del på en montessori förskola i Ekhaga. Slutade då som volontär.

Natta klippte lugg på mig som jag fick en del komplimanger för.


Firade att Steff fyllt 21 år.


Valborg firades hemma hos Nina och på krogen.


Maj
Fixade sommarjobb, svimade första dagen på jobbet då jag gick brevid, lite pinsamt men ingen störe fara. Var på info dag på valla folkhögskola och ville verkligen börja där men slutade som 4 reserv. Träffade på ica jerry och några andra från huddviksval tetaren och är super glad för det.

Var på Oxelösund marknad för första gången.


Var i Zinkgruvan och kollade in Jonas arbetsplats.


Juni
Jag nöjt av värmen och var så glad för att det var så vackert ute.

Tuva och Leo var här ett par dagar vi var i simhallen,valla och i gamla linköping och lekte. Alexander var också med och lekte i valla.


Jag åkte till Landskrona och bodde där ett par dagar med ett gäng. Vi var iväg på en massor äventyr, åt god mat, badade, solade, red häst, åkte båt, bil, tåg, myste och skrattade!


Jag kollade på när BOIS spelade match och fick träffa henke efterråt. Det är det BÄSTA som hänt mig i år och bland det bästa som hänt mig någonsin!!!


Vi åkte iväg till Danmark och Helsingör en dag. I Danmark besökte vi Kristiana, kollade på uppträdanden på stan och kollade runt. I Helsingör åt vi en sjukt god middag och tittade runt.

Vi cyklade på ven och badade.


Juli
Juli var en fullspäckad månad. Fortsatte med att resa och åka ut på äventyr. Fyllde 21, fiskade för första gången i mitt liv och vädret blev sämre men jag var glad för resorna jag gjorde.

Jag och Jonas åkte kryssning till Riga och var borta i fyra dagar.Vi åt massor god mat, shoppade, myste
gick i gamla stan där det var jätte vackert och mysigt. Var i en sjukt fin park och hamnade på helt fel ställe i landsbyggden.
Åkte till Polen med Rebecca och var borta i fem dagar. Vi bodde i Gdansk, besökte Sopot och Gdynia, shoppade, kollade runt , gick i en mysig park och åkte båt.Tuva och Leo var här i några dagar. Vi var i gamla linköping, trädgårsföreningen, firade mig och gjordet ett besök på kolmården.Var på måndagsklubben med Natta en kväll i slutet av Juli.


Augusti Jag började jobba slutet av Juli på sommarjobbet så fortsatte med det i Augusti. Jobbet var stressigt och passade inte mig fysiskt eller pysiskt vart jätte dålig så var en tuff månad. Min kusin dog med så blev min fjärde begravning. Blev sjukskriven i slutet av månaden också. Var på internationell matmarknad, övningskörde för första gången. Gick på skäninge marknad med Carro.

Var på smultronstället med Iza


Det var stadsfest i Linköping så var i gamla linköping och tittade på lite grejor sen såg jag Petter uppträda.


September Sålde grejor på backupeloppis, festade en kväll, åkte till paris med mamma och var borta i fyra dagar. Började jobba på en montessori förskola i tannefors, gick på en smink kväll hemma hos Steff.

Utgång med Ella och Maria.


Besökte massor plaster i Paris, det var mycket strul. Vart av med 2500 kr som jag aldrig fick tillbaka men Paris är vackert.Oktober
Började jobba på flera privata förskolor, tog  det jobbiga beslutat att ta uppehåll mellan mig och Jonas så det var en tuff månad med mycket tankar och känsor.

Vart sminkad av Mary kay produkter.


Festade med Ella och vågade håret för första gången. Fick lite snefylla och gjorde ett misstag som blev till något bra sen.


Tog två hål till i öronen och byte mina piercingar vid bröstet, färgade håret brunt med röda slingor i som jag fått mycket komplimanger för.


Var på Halloween fest hos Bine.


November fick jobb inom ett event jobb så delade ut youghurtar, var på interjuv för linköping kommun och fick sedan jobbet som timvikarie inom barnomsorgen. Jag och Jonas började om på nytt igen och nu är vi som nykära igen.Såg breaking dawn part 1 på bio med tjejorna. Månaden är blev helt bildlös så ingen bild.

December
Varit sjuk nästan hela månaden precis som föra året. December är den sämsta månaden på hela året tycker jag. Mycket jobbig minnen som väcks och julafton är inte min grej. Varit en sväng på ullared och shoppat. Bokat resa till Portugal och gjort årets bästa köp, julklappar från Unicef till behövande barn!

Min Tuva har fyllt sex år så firat henne.


Ronja har fyllt 21 med så firat henne.


Dag 21. Ditt favorit godis.

Surt och saltgodis ska det vara, helst saltlakrits, så sjukt gott! När jag var yngre brukade jag gå till lambohovscenrum på sommaren och köpa massor salta ess. Var helt galen i det Jag får ofta sug efter ett visst godis. Under en period så äter jag bara en sort typ. Fick t.ex ett halvkilo med cola nappflaskor en jul. Men ja surt och salt går alltid hem.


Mina julklappar.

Av mamma i julklapp fick jag påslakan, presentkort på Ikea 500 kr, presentkort på H.M 100 kr, presentkort på SF 150 kr smyckes träd. Vetekudde och en jätte mysig badrock.

Av min syster och hennes familj fick jag film, bunke att tvättmedel i, en sån där bak klocka, kylskåpskalender med Alexander på, mugg med Alexander på och en väsk våg.


Av min bror och hans familj fick jag en tomte och present kort på jysk för 300 kr. Så köpte ett överkast, ville ha svart eller vit men tycket att det här var så snyggt och så köpte jag ett extra täcke till folk som kommer sova över hos mig när jag bor i eget. Har bra ett eget täcke till mig själv nu som är mitt.Av Jonas
fick jag en tröja och en ring. Sen köpte han saker från Unicef som går till behövande barn. Känns skönt att jag gjort intryck på någon så att fler får hjälp, var en fin julklapp till dem och mig :) Fick 500 kr av Jonas föräldrar med.


Dag 20. En film som får mig att skratta.Filmen är ju så söt så visst log man och skrattade några gånger.

Julafton 2011.

Min bror och syster med deras familjer kom hit på eftermiddagen på självaste julafton. Då blev det fika, efter det kollade några på kalle anka och jag var och lekte med Leo. Sen öppnade vi julklappar och åt julbord efter det. Sen drog min syster och hennes familj hem och min bror och hans familj åkte hem efter att ha sätt sista avsnittet av julkalendern. Jag åkte hem till Jonas sen vid 22 tiden på kvällen och avslutade min julafton där. Det var väl en rätt okej julafton, men jag kan fortfarande inte njuta av den och jag är som mest glad när dagen är över.Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.

När jag gick i lågstadiet spelade jag jämt lejonkungen och mysteriet på greveholm på datorn med en klasskompis. Sen blev det en del sims när man blev äldre. Tror fakiskt att mysteriet på greveholm är det bästa dataspelet jag spelat om jag ska tänka på vad jag tyckte då under den perioden jag spelade det.


Ha'penny Bridge i Dublin.

Bron öppnades 1816. Den är 43 meter lång och drygt 3 meter bred. Bron heter egentligen "Liffey Bridge" men när man pratar om bron säger man Ha'penny bridge. Innan bron byggdes, fick man ta båt över floden liffey. 2001 räknade man hur mycket bron används. Under en dag går cirka 27 000 personer över.

Dag 18. En låt som får mig att gråta.Jag tänker på de nära och kära som jag förlorat. Speciellt på en nära vän som försvann alldeles för tiidgt från mig och världen. Det är en av värdens finast låtar och jag älskar den.

Jullista som jag gjort.

Peppar kakor eller Lussebulle - Pepparkakor helt klart.

Glögg eller Julmust- Julmust.

Tända ljus eller Ljuststaker - Tända ljus som luktar!

Ge eller få - Geeeeeee!!!

Presentkort eller pengar -Presentkort.

Aladdin eller Paradis - Paradis chokladask

Plast gran eller Äkta gran - Plast.

Snö eller grått - Snö, men bara lite.

Borta eller hemma - Borta utan tvekan.

Nyår eller Julafton - Nyår!

Vad är bäst på kalle anka? - Tomtarnas verkstad, älskar det.

Bästa julmaten? - Köttbullar!

Favorit julgodiset? - Måste vara mina nougatrutor med cornflakes.

Vad är det bästa med julen? - Att den bara är en gång per år.. Jag försöker gilla julen men går inte.

Din bästs jul hittils? - 2007, när jag var hos Carro på dagen hos Matilda på kvällen och sen ensam hemma med hunden.

Ni får kopiera listan om ni vill, men då får ni gärna ange att det är jag som gjort den.


Min hund är finast som vanligt

Du bär min luft i ditt bröst.

I måndags kollade jag på julkalendern från 2003, Håkan bråkan. Slår ju inte Sunes julkalender men det var bra. Sen fixade jag med lite små saker. I tisdags sov jag bort nästan hela dagen och på kvällen bakade jag julgodis. I onsdags vart det stan för lite shopping och att äta ute med Carro. Sen drog vi hem till mig och hade kul som vanligt och hon sov självklart över här.

I torsdags jobbade jag i ekängen 9-13 sen vart det att fika med Gabbie i typ fyra timmar, hade mycket att prata om. Fick en present av henne med. Så söt! Visar den någon dag :) Idag har jag vart på ikano med mamma, städat rummet och kollat på bingo lottos uppsittar kväll. Ingen vinst som väntat :/.

Hostar fortfarande men inte lika ont i halsen och mest hosta på kvällarna så ja bättre är det ju. Även om jag sover skit dåligt. December är en hemsk månad alltså..


Skulle ju hellre sitta och dricka en slush i värmen nu alltså.

Filmer med bra budskap.


Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.

Jag har bara ett och det är ju Margareta. Ett så himla tråkigt namn. Seriöst Kristin är inte alls fint tycker jag och så får jag heta Margareta också? Så trååååkigt! Hade så gärna velat hetat något annorlunda. Både min syster och mamma heter det i mellannamn och jag kommer absolut inte döpa min flicka till det om jag skulle få någon. Så tråkig är inte jag!


Bild från min student 09.

Gjort en video till Carro.

Kunde inte sova inatt så gjorde en video till Carro då, den är inte jätte bra men det är ju tanken som räknas. Är ju den första videon jag gjorde med så;) Bilderna är från 2005 tills nu.Tyvär så kunde jag inte göra en längre video, det är därför låten inte spelas klart.

Dag 16. En dröm jag skulle vilja uppleva.

Jag har många drömmar men att bada med delfiner är en stor dröm jag har som ska uppfyllas. Har drömt om det så länge jag kan minnas och när jag var liten så ville jag ha en delfin i badkaret, men fick inte det för mamma. Undrar varför:0Benjamin (Björn Gustafsson)Testar Sånglektion - Morgonsoffan.Perfekt underhållning när man är hemma och är sjuk!

Dag 15. En bild som du tagit själv och är nöjd med.


Jag har säkert fler bilder som jag skulle kunna lägga upp här från olika resor där det varit vacker natur. Men jag gillar den här som jag tog på Ven i sommras. Den är så enkel men ändå så härlig och fin. Den visar hur underbar sommaren kan vara.

Du var redan där min dröm var redan du.

Föra veckan jobbade jag fyra dagar. Två dagar på privata förskolor, en dag i en särskoleklass och en dag i en kommunal förskola. Jag tränade fyra gånger också. Hade haft uppehåll i tre veckor då eftersom jag vart förkyld. De vart att träna på motions cykeln en gång i en timme, simma en gång i en timme och att köra två pass från jilliand dvd band. Jag har även vart på läkarbesök, sökt jobb, gjort ärenden, ätit middag på Hamlet med Iza, gått på stan med Natta och fixat med lite små saker.

I helgen har jag myst med Jonas och vart i hans nya lägenhet. Hjälpte till att fixa lite, men mest kollade jag på när han och han pappa jobbade med att riva bort lite tapeter;) Sen har jag vart med Nina. Vi åt taco, kollade på grynets show och snackade:)

Nu skulle jag vart och jobbat på min gammla låg och mellanstadie skola, sen varit på fritids. Men jag har hostat sen i fredags, halsen känns svullen och kräkets i lördags natt så kanske måste vara hemma och bli ordentligt frisk nu. Blir väl en lugn dag med tv/film tittande, sitta vida datorn och kanske fixa med lite små saker.


Skulle hellre sitta ute och grilla en att sitta här inne och hosta upp lungorna..

Dag 14. Något jag vill ändra på.

 • Efterom jag är väldigt missnöjd med mitt utseende så vill jag ju ändra på det.
 • Jag skulle verkligen vilja ändra på lagarna som Sverige har, för det känns som det är okej att mörda, våldta och mishandla folk i Sverige. Kom igen man får typ två-tre år för att ha gjort över 100 övergrepp.. Helt sinnessjukt.
 • De hårda kraven som finns i skolan. De är alldeles för höga och de undrar varför så många väljer att inte gå i gymnasiet?!
 • Jag är absolut inte rasist men jag vill stoppa invandringen lite. Jag tycker jätte synd om dem som har de svårt. Men vi har inte tillräckligt med pengar, jobb och boende till dem som faktiskt bott här i hela sitt liv. Det funkar liksom inte, vi måste lösa det på annat sätt!

Det är det punkterna som jag känner starkast för i nu läget ialf.


Portugal och Albufeira på Algarvekusten.

Den 9 April drar jag och min älskade Carro till Portugal där vi kommer att vara i en vecka. Egentligen åker vi med på ett träningsläger men vi lär inte vara med och träna med dem;) När min mamma var friskare förut så sprang hon massor så då blev hon medlem i Akele och varje år åker dem på tränings läger till olika länder. Föra året var det flera som följde med fast de inte var med och sprang så det är helt okej att vi följer med. Jag vill ju åka till Portugal så det här va en chans jag var tvungen att ta eftersom det blir billigare att åka nu i April en att åka när det är varmare och blir biligare när vi åker så många med. Jag och Carro ska bo själva såklart och kommer troligen umgås mest med varandra. Flygbiljetterna är redan bokade och hotellet är bestämt och bokat av Akele, även transfer till och från flygplasten. Så skönt att få allt fixat;)

De har gym, spanlägning ,tennisbana, bowlinghall, pool inomhus och utomhus så ja träna kommer jag nog göra ändå!

Så här ser det ut på Albuferia som vi ska till.


Dag 13. Någonting jag oroar mig för.

 • Sjävklart oroar jag mig alltid för pengar att jag inte ska få några eftersom mitt jobb ger ingen säker inkomst.
 • Sen oroar jag mig hela tiden för att förlora någon har redan förlorat sju personer i mitt liv och vill inte att fler ska försvinna även om jag vet att alla dör någon gång.
 • Att min mamma bara ska bli sämre och sämre. Det har hon ju blivit men är livrädd för att hon inte ska orka mer.
 • Framtiden är skrämande, jag vet inte när jag kommer hitta en lägenhet, det ser mörkt ut på jobb marknaden och att ha en stabil inkomst varje månad känns inte som något säkert kort.
 • Att jag själv inte ska orka. Ibland undrar jag hur jag gör. Hur jag klara allt själv. Men på något sätt går det. Jag är så jävla envis.
Jo det är väl mest de som jag går och tänker på och som oroar mig ofta.


Carro och jag från 06. Bara så du vet Carro så är det absolut förbjudet att dö före mig. Det gäller alla mina nära och kära. Bäst för er att ni förtstått det!♥

Spännande att titta på tv i Polen.De dubbar allt och har ingen text på engelska heller, flimret var inte där är bara kameran som inte funkade ordentligt. Så ja lite jobbigt var det att titta på tv i Polen när jag och Rebecca var där i sommras!

Dag 12. Något jag längtar efter.

Men åh jag längtar ju inte till något, jag längtar ju till flera saker. Så tänker skriva flera saker faktiskt! :)

 • Att få flytta, alltså hallå kan inte folk sluta bo i Linköping. Jag vill ha en lägenhet så antingen får folk flytta eller så får de bygga nya billiga lägenheter för den här bostadsbristen är ju helt kaos!
 • Gå ner i vikt, jaja har alla hört tusen gånger förut men det går ju aldrig:/
 • April för då åker jag och Carro till.. Moha ni som inte har min facebook får inte veta en;)
 • Skulle vara jäkligt skönt att få en fast inkomst och mer fasta tider på jobb. Kanske få jobba på ett och samma ställe?
 • Sol, värme, kläningar,blommar, hav, solnedgångar och en isglass. Vår och sommar tack!
 • Skulle vara skönt om jag kom på vad jag ville göra med mitt liv snart. Ja längtar efter att vilja en sak istället för tusen.
 • Då världen bli bättre, krig slutar, fattigdom minskar, att alla människor kan visa respekt och att våld och missbruk också försvinner.
Okej listan skulle säkert kunna bli änu längre men det här är det som jag känner att jag längtar mest efter nu så:)Köp julklappar från Unicef.

Köpte nyss världens bästa julklappar till behövande barn. 16 påser med väskersättning, 96 vaccinpaket, 6 förpackningar med högenergimjölk, 1 mygg nätt och 25 skolböcker och pennor. Köpte allt det här från Unicef. Ni kan gå in och kolla här för att läsa om de olika proukterna och kanske också ge bort en julklapp. Den billigaste julklappen är 20 doser mässing vaccelin för 40 kr. Jag tror fakiskt alla kan ha råd med 40 kr? Jag har inte jätte bra med pengar och fick sätta stopp för mig själv så jag inte gjorde av med alla pengar jag har. Samanlagt betalade jag 401 kronor för allt. Men tänke på att flera liv kan bli räddade tack vare mina gåvor så är det ingenting. Så jag uppmanar er att också gå in och skänka något! Ett tips är att ge det här som en julklapp till någon du känner. Om jag fick det här i julkapp och veta att någon skänkt en julklapp till någon annan istället för att köpa t.ex en tröja till mig så skulle jag bli super glad. Det här är fan den bästa julklappen som jag kan ge och få!


Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn.

Jag började kallas för Chris när jag var 13 av min kompis Denise. Sen började hennes syster också kalla mig det och min kompis Carro. Sen fick väl flera höra att jag kallades det så spred det sig på något sätt och jag börja själv presentera mig som det. Så nu är det få som säger Kristin till mig. Så ja när jag starta bloggen var chris upptaget och jag försökte väl med chris i alla olika former till det blev Chriisss. Så ja på den vägen är det väl och jag bryr mig ju diret inte om mitt bloggnamn eller andras heller. Det är ju innehållet och personerna bakom bloggen som räknas! :)


Det var den här fina tjejen som kom på att kalla mig Chris. Fina Denise. Bilden är från 2004. Så här var hon bara 13 år sötnosen! Så väldigt gammal bild!

Juleskum polka och Dumle pepparkaka.

Köpte hem en påsk med juleskum polka till mamma för någon månad sen. Hon gillade dem. Jag tyckte att det var helt okej, dock så gillar jag vanliga skumtomtar mer. Men helt klart godkända!Jag och Jonas köpe en påse med dumle pepparkaka för någon helg sen. Först tyckte jag inte att det var goda men sen tog jag en till och då vart det genast bättre. Även om vanlig dumle är godast. Så ja den får godkänt! Dock så gillar jag nog ändå skumtomtarna med polka mer om man ska välja någon av nyhterna! ( Men choklad är inte min grej)


Dag 10. Om jag blev snuskigt rik..

Skulle jag...

 • Resa flera gånger per år.
 • Köpa mig ett slott, min dröm alltså;)
 • Shoppa som en galning, skulle för en gång skull strunta i vad alla kostade och köpa det jag ville ha.
 • Bjuda mina nära och kära på grejor och ge dem presenter för att de är värda det!
 • Skänka massor pengar till olika välgörenheter.
 • Gå på spa och få massage för att få bort min onda nack/ryggvärk.
Listan kan nog bli lång men det här väl de främsta grejorna som jag skulle spendera pengar på :)


Blandade bilder från Dublin.

Första dagen vi skulle hem från praktiken tog vi fel buss hem. Upptäckte det rätt så snabbt som tur var. Hamnade här och fick åka tillbaka och ta den rätta bussen hem;)


Tog ett tag innan jag och Steff fattade det där med klockslagen på engelska. Första morgonen gick vi upp en timme för tidigt;)


Så här ser det ut i Dublin.


Kärlek, Komedi och Svenskt.


Dag 9. Mitt största intresse.

Ja men mitt största intresse är ju att resa. Det borde de flesta förstått vid det här laget. Jag vill resa överallt. Inte bara utomlands, i Sverige med. Jag har varit i Stockholm rätt många gånger men finns ju så mycket att se och göra där så vill dit flera gånger och göra allt. Även om jag vart i jätte många djurparker och vattenland så vill jag besöka alla. Så många jag kan. Alla skiljer sig på något vis. Jag vill prova på alla olika sorters maträttet och drycker. Shoppa i olika varuhus, bada i alla hav, gå promenader i alla fina parker. Ja jag vill upptäcka allt och jag tröttnar aldrig på att resa vill bara göra det mer och mer för varje år.


Sopot i Polen.


Det finns ingen gåva lika dyrbar som en äkta vän.Titta vad jag fick av min älskade Matilda när jag var hos henne för två veckor sen. Hur söt är hon inte? Jag blir så rörd och glad av såna här presenter, verkligen något som är meningsfullt livet ut och som jag absolut kommer ha kvar!

Tycker att såna här saker är en jätte bra grej att ge en vän i present/julklapps så ett tips till er om ni vill göra någon annan glad. Jag vart ialf och är super glad för att jag fick den här. Tack Matilda älskar dig vännen♥

Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna.

När jag var liten höll jag på med gymnastik något år vet jag. Sen sprang jag ju orientering från jag var 2år och slutade när jag var 10-11 år.. Va väl roligt i början men inte sen. Alla i familjen sprang så var typ tvungen att vara med. Jag kunde aldrig läsa kartan men var snabb som tusan så sprang i fatt de som starta före mig lr sprang med killarna för de hade ju samma bana som mig även fast vi inte sprang i samma grupp. Eller sa var ju mamma eller pappa med när jag var yngre. Sen spelade jag fotboll från 11års åldern till jag var 14. Började med innebandyn nör jag var 14-15 och slutade när jag var 18. Sen körde jag korpen innebandy från föra hösten till mars-april nån gång det här året. Annars har jag tränat på gym sedan februri 2009, tränar mest kondition och kör pass ibland med, mest danspass.Hahaha så söta vi var! Carro och Matilda är väl 10 år här och jag 11. På fotbolls läger i Örero. Carro i den gula tröjan, jag bakom henne och Matilda i den röd/vita tröjan!

Shoppingen från Ullared.

Skinhandskar, strumpor, termoleggins, bälte och strumpbyxor.


Trosor.


Hårinpackning, badskum, tamponger, naggelack,body lotion, deodorant, ringar, silver kajal penna och armband.


Väska, krustång, trosor, hair donuts, diadem ( till att ha när jag sminkar mig), läkerol, volympuder till håret och ansiktsmaskar.


Väska.


Tröja till älsklingen och han vart jätte glad och passar jätte bra i den! :)


Tränings byxor.


Kläder till mig själv.
Jätteful onie pice men var den ända som fanns om jag inte ville ha en mega stor i svart/grå. Alla mindre strolekar var ju slut :/


Vet att bilderna är suddiga av någon anledning, men orkar inte ta nya!

Dag 7. För 10 år sedan..

För 10 år sen var jag elva år. Jag gick i feman och hatade skolan. Hade riktigt dåliga lärare och fick ofta veta hur dålig jag var. Fick aldrig chansen att lära mig något och få försöka, för nej jag kunde jag inte räkna matte och visst jag hade jätte svårt för det. Men jag fick en mattebok som var alldeles för lätt för mig, samma med engelskan och jag bad om att få svårare men ingen trodde på mig. Så jag var busig, arg och klassens clown. Umgicks mest med dem som gick i min klass. Började att spela fotboll någon stanns där med och jag var oftast back och fick en del nya vänner genom laget. Kim och Matilda var nog de ända två som jag umgicks mycket med som inte gick i samma klass som mig. Min bästa vän var Rebecca och vi gjorde allt ihop. Rymde hemifrån, lekte krig, spelade in sånger och när vi lekte krig. Busringde till folk och låtsades att vi kom från något radio program eller att vi ville starta en band och satte på kändisar låtar för dem och låtsades att det var vi som sjöng. Allt var galet och vi var busigast. Var tokig i Henke larsson då med och min pojkvän hette Robin som jag lärde känna i fyran. Tror att jag gick mycket på disco då med på fredagarna. Det var väl ungefär det som hände runt den tiden.


Kan ha börjat gilla döskallar då med. Eller så var det senare, vet ialf att jag älskade döskallar i 8an och gillade det ett bra tag. Döskalleskorna är ju mina såklart!

Atlanten en vinter dag i Dublin.
Om vi förlorar varandra här i vimlet så minns att jag står bakom dig.

Ska väl köra en snabbresume på den senste veckan kanske? Mest för min egen skull då jag kan gå och titta tillbaka på vad jag gjort i mitt liv, så nu kör vi! ;) I Föra veckan fortsatte jag med min förkyldning, halsont,hosta och snorrighet. Så lite vila blev det de flesta dagarna. Sen har jag umgåts med Natta och Ella, varit på en shoppingtur i Ullared, jobbat på en ny privat förskola i Tallboda och varit i en 2a och på fritids. Fick följa med tvåorna på ett julspel, med dans, musik och berättelsen om jesus föddelse. Det var så bra! I helgen har jag vart med Jonas. Vi har myst, kollat film, varit i stan, spelat tv spel och sällskapspel. Snackat en massa och bakat pepparkakor, va nog en 10 år sen man gjorde det sist. Men nu köpte vi färdig deg och hemma har jag alltid bakat pepparkaksdeg, köpt är ju så äcklig! Men jag ska ju ändå inte äta dem så =)

Idag har jag jobbat i Ekängen 07:30-16. Sen blev det att åka till Berga för att kolla på en lägenhet. Den andra fick jag ju inte :/ Var fyra till som fick kolla på den och alla de hade högre poäng en mig..Nu är de två som har högre poäng en mig och båda de har sagt att de ska säga ja... Skit är det, hatar den här bostadsbristen. Liksom 90 st som ville ha den här lägenheten så får vara glad att jag var topp tre på poängen!! Träffade Rebecca med när vi skulle till lägenheten, fan om jag skulle få den lägenheten skulle vi bli grannar. Hur kul och sjukt som helst ju! Vart ikano en snabbis med för att kolla mobil för min funkar knappt.. Men jag fattar inte på mig mobiler så Jonas får hjälpa mig!


Bild från Gdansk.

Dag 6. Om 10 år...

Om 10 år är jag 31.. Hjälp vill inte bli äldre ju! Men jag hoppas på att jag har hunnit besöka massor länder till dess. Varit med om häftiga, glada och fina äventyr. Har ett jobb som jag trivs med och tjänar en bra och fast inkomst. Jag hoppas nog allra mest på att jag ska vara nöjdare med mig själv som person och min kropp. Kämpat i snart tre år för att gå ner i vikt men inte lyckats så hoppas att läkarna eller att jag kommer på felet själv till dess. Jag vill vara tillsammas och kanske till och med förlovad med en bra kille. Som jag känner just nu är det Jonas jag vill ha, jag är kär på nytt♥ Kanske att jag har ett barn? För ska jag ha barn vill jag nog ha mitt första senast när jag är 28. Häftigt skulle vara om jag var rik och kunde ha ett hus utomlands;) Vill också gärna umgås med de vänner som jag har idag. För hur tråkigt vore det inte utan er? Åh jag borde ha pluggat någon kurs eller utbildning till dess också. Om jag ska vara riktigt önsketänkade och drömmande som vanligt så önskar jag av hela mitt hjärta att min mamma är frisk då, att världen kommer se bättre ut för alla. Att mina nära och kära har det bra och att fattigdom, misshandel, svält, missbruk och allt det hemska har sjunkit. Jag vill joba på en förbättring och jag hoppas att jag då kan känna att jag varit delaktig till att ha minskat allt det där.Bild från turkiet 05.

Insidious.

Handling: Berättelsen om en ung familj som gör en fruktansvärd upptäckt. Deras medvetslösa sons kropp har förvandlats till en magnet som drar till sig onda väsen, samtidigt som hans eget medvetande är fångat i det mörka och lömska rike som kallas The Further.

Min åsikt: Filmen var spännande och rätt så obehaglig med, helt klart en bra skräckfilm att se i vinter mörktet. Men det ska vara bra ljud och bild annars är den nog inte lika bra. Sånt är viktig när det gäller skräckfilm! 4/5 får den av mig.

RSS 2.0