Inne i vatikanstaten.

 

Skolan har börjat igen!

Föra onsdagen vart det att träna en timme på motionscykeln, hämta ut grejor på sjukhuset och vara med Rebecca vi åt, snackade och drack.
 
Föra torsdagen vart det powervalk på 6 km och sen hockey på kvällen med Natta.LHC som spelade mot ett finsktlag i en cup. Föra fredagen vart det banken och ikano med Maria. På kvällen blev det fest hos Emil och sen utgång.
 
 
Föra lördagen vart det att titta på lite band på keep it loud med Beccy. Sen vart det att gå till Gustav och dricka och sen dra ut.
 
I söndags vart det att flytta till Karlskoga. I måndags vart det att börja skola igen, fick planera vad vi skulle göra för lekar med ettorna så vart lektion direkt, sen grilla på kvällen med de som bor på internatet.
I tisdags vart det skola där vi fick vara på oika stationer och berätta för de nya om olika saker på skolan. Efter skolan blev det stan en sväng och sen hänga med folk på internatet.
 
I onsdags vart det skola där vi fick hålla i olika i smarbetsövningar för folk på skolan. Sen fira Bobban och så var det cafekväll med mat och musikquiz och så styrde jag ihop inneandy på kvällen med.
 
I torsdags vart det skola, där vi började med riktiga lektioner och sen en busstur runt om i Karlskoga med skolan och så innebandy på kvällen. Karin kom hit och sov över hos mig också.  I fredags blev det skola där jag pratade med den internationella klassen och jag ska jobba ihop med dem på fredgar efter lunch och annordna en välgörenhetskväll, mer om det kommer! vart det att handla efter skolan och sen på kvällen pyjamasparty med taco, prat, tv, musik, tvspel, race med bobbycar och busigheter.
 
I lördags vart det att festa hos Annie som börjat 1an.
 
Igår vart det att fixa med lite saker och sen se skräckilm med Elin, Micke, Gabriel och Anders.
 
Jag har haft fullt upp varje dag och inte suttit vid datorn på en vecka. Vi har två internat som det bor fritidsledare på och 'även där jag bor har vi även fyra musikare och en så länge verkar alla riktigt härliga och jag har massor spännande på gång som kommer komma upp och att vara själv och bara ta det lugnt hinns alls inte med! Men en så länge känns allt okej!

Show ifrån musikeleverna på Karlskoga Folkhögskola.

 

Tivedens nationalpark

Tivden är en nationalpark som ligger en bit utanför Askersund. Jag var där nu i sommrar med mamma, Tuva och Leo. Där finns det olika vandringsleder som man kan gå .Den vi gick på var 3-4 km tror jag sen fanns det några längre och någon kortare. Det finns en camping i närheten och en mysig strand man kan bada vid. Jag trodde vi skulle gå på stigar så jag hade converse på mig och jeans shorts. Inte det bästa att gå klädd i då det hade regnat och var halt på vissa ställen. Man fick klättra över stenar och var inte den lättaste vägen att gå på överallt. Ska man hit rekomenderar jag att ha beväma kläder och bra skor. Något att dricka och ätbart om man ska gå längre, även toalettpapper då det inte finna några toealetter där vi gick ialf. Men kan vara rätt mysigt att gå här som sagt och prova det olika vandringslederna! Mer info finns här .
 
 
 
 
 
 

Dagarna går för fort!

Föra måndagen vart det att fixa med lite saker och sen åka hem till Matilda och ha myskväll och sova där. I tisdags vart det att åka iväg på kollo för att jobba idieellt på Diva som tjejcoach. Vi började med att ha lärakänna lekar sen vart det att bada, gå tipspomenad, spela spel, och snacka.
 
 
I onsdags vart det lekar, bada, spela superstar och på kvällen körde vi spörunda för tjejerna!
 
I torsdags blev det att städa, spela spel, snacka och sen åka hem. På kvällen blev det skäningemarken i regnet.
 
I fredags vart det dagsspa med mamma i Tranås vi fick 25 min massage, varmbassäng,frukt och mat buffe och en bassäng som jag tränade i två timmar i. Hon fick det här i present av mig i vintras och nu blev det äntligen av! På kvällen blev det att äta kräftor hos Beccy, dricka och dra ut för att dansa!
 
I lördags vart det att dra till Steff på kvällen och köra vårat gamla förfest sätt bara hon och jag med prat,spel och karaoke.
 
I söndags vart det att fira min bror. Jag fick ett lasersvärd av Leo som jag kan skydda mig med för inga killar får ju pussa på mig enligt honom och så vart det bebis mys och god mat!
 
Igår var jag med Beccy och tog en powervalk på 5 km på kvällen med mina fula kängor som jag ska ha när vi drar på vandring snart med skolan!
 
Jag och Beccy i Sthlm för ett par veckor sen!
 
Fula kängor måste man ha när man ett par mil per dag ska gå!
 
 Idag har jag varit med Matilda hos henne för prat sen på kvällen med Ella en sväng på stan och sen hem till henne.
 
Jag och Ella i våras.
 
 
 

Det känns inte som att jag passar in i den här världen. Det känns som att jag vill alla för väl medens ingen annan egentligen bryr sig.

 

Ta en titt på Rom.

 
 

Filmer att se en lördagkväll.

 

Rosali Deli.

På Rosa Deli i Örebros centrum har jag ätit två gånger. De har pasta, vedungsbakad pizza, sallader, fika osv. Jag har ätit pasta båda gångerna, fullkornspasta med olika tillbehör och deras pasta är så sjukt god! Riktgt sjukt god italensk pasta ni vet! Pasta Alfredo med räkor är min favorit! Jag tycker absolut ni ska göra ett besök där för jag kommer ialf åka dit fler gånger och prova andra pastarätter också!
 
 

Before i die/ have done

Det gjorde man flera gånger när man var liten ialf!
 
Fick en när jag fyllde år för några år sen!
 
Var i Peking 2010
 
Var i Rhodos 2004 och vill till fler ställen i Grekland!
Köpte min iphone 5 i vintras!
 
Var där sommaren 2010
 
Flyttade ifrån min hemstad Linköping i höstas och nu bara bott hemma över sommarlovet!
 
Har man väl gjort att par gånger!
 
Var där på konfimartionsresa!
 
Föra sommarem var jag ju där!
 

En hel dag med aktiviteter.

När vi var i Gamla Linköping så hade de en heldag med aktiviteter först var det dockteteater sen lekte barnen en stund med gamla saker från för i tiden då hela gamla linköping är bevarat med saker som är en 100 år gamla. Sen var det en kille som uppträdde med sina låtsas loppar och så åkte vi tåg. Fick gå på luffarskola och hann träffa på mulle med, tyvär hann vi inte vara med på mulleskolan men ungarna fick diplom ändå och var glada. Gamla Linköping är så himla mysigt och vackert, finns hur mycket som helst att titta på och Valla med sin lekplats och djuren de har där! Bästa som finns för barnen!
 
 

Hur mycket ska man ge av sig själv och låta andra ta?

Det känns som att jag i hela mitt liv ställt upp för andra. Följt med på saker fast jag inte velat bara för att göra någon glad. Släppt mina egna planer för att finnas där och lyssna på andra. Gett bort mitt hjärta och visat på alla möjligt sätt att jag inte kommer svika. Varit ärlig och försökt få dem att förstå att jag bryr mig så mycket om mina nära och kära. Men gång på gång är folk oärliga mot mig, spelar något slags spel och förväntar sig att jag ska följa alla deras spår. Aldrig tänka på mig själv eller göra det som känns rätt för mig. Jag vill ställa upp, finnas där och jag offrar gärna min tid och planer om någon behöver mig. Men jag har känslor. Jag behöver också stöd ibland. Jag behöver inga lögner och ingen behöver testa mina gränser. Fråga mig rakt ut så svarar jag. Be mig att förklara varför jag bryr mig så som jag gör, så gör jag det. Jag kan inte ljuga, jag kan inte göra en annan människa illa. Jag ber ingen att de ska ställa upp på samma sätt eller lika mycket som jag gör till andra, absolut inte och jag vill inte gnälla. Jag är inte den som blir arg och jag har klarat av otroligt mycket motgångar i mitt liv och tagit mycket skit. Men nu har jag börjat tröttna. Det känn som att de här har varit ett av de värsta åren i mitt liv. Det känns som det händer saker hela tiden och är det inte jag som drabbas så är det någon i min närhet och det gör lika ont det, om inte ondare att se sina när må så dåligt och veta att man inte kan ta bort deras smärta. Jag är inte den som ber om saker men snälla om ni inte kan vara ärliga eller bara för en timme av erat liv bara ge av er egen tid till att lyssna på mig om vad jag känner utan att allt ska vara på era vilkor då behöver ni inte vara kvar i mitt liv. Lite respekt kan jag väl få vara värd!

Mer från Colosseum

 

Fest, Västerås, vänner och spontant.

Föra tisdagen vart det trädgårsföreningen med min bror och hans familj. På kvällen var de här, sen kom min syster med familj, min farbror och hans tjej och min kompis Beccy vi firade mig lite och jag fick  400 kr, ett smycke och body lotion av dem. Vet att mina vänner reagerat på att jag inte fått något av mina föräldrar men min pappa har typ aldrig gett och mamma hade väl inte råd i år helt enkelt. Min smörgåstårta och tårta vart populär ialf.
 
Föra onsdagen va jag med Matilda på dagen och på kvällen vart det att äta taco, kolla på fotboll, baywatch och pippi långstrump på de sju haven hos Linkan. Föra torsdagen vart det lunch och stan  med Steff, sen vart det att dricka lite med Rebecca och vara ute. På natten hängde jag med David och Michel så två timmars sömn fick jag bara.
 
 
Föra fredagen åkte jag till Västerås för att hälsa på Karin som jag bodde på samma internat som jag. Vi åkte hem till henne och badade och sen blev det bio på kvällen med ett gäng, såg wolverine, sen tog vi en öl medens vi väntade på att bussen skulle komma.
 
Föra lördagen kom Sonja på besök som går i min klass, kul att hon var  i Västerås samma helg! Sen när hon hade åkt badade jag och Karin. På kvällen åt vi våflor och drack vin. Sen drog vi ut och drack lite och så kom Sonja och hängde med oss och lite annat folk. På natten naken badade vi hos karin.
 
 
Föra söndagen vart det att bada igen och sen åka hem från Väserås. Åkte direkt hem till Matilda och sov där.
 
Matildas katt Roffe gillade mitt bubbelvatten.
 
I måndags vart det middag med Natta sen va jag med Rebecca och drack igen. Sen mötte jag upp Maria så drog vi på äventyr med folk.Sov väl bara någon timme. Dagen efter hittade jag ett trasigt vinglas i väskan. Varför lägger folk vinglas i min väska liksom?
 
I tisdags vart att vara med Matilda, blev bjuden på god mat och så gjorde vi chokladbollar som vi alltid gjorde när vi var små! I onsdags va jag med Beccy för ,lite mat och snack.
 
Bild ifrån Sthlm.
 
I torsdags vart det att dra till Hjulsro och bada med Maria. I fredags vart det att dra till Sturefors för att bada med Jenny och jag brände mig! Tror det var årets varmaste dag! På kvällen vart det att sitta vid stångång och dricka med Richard och Uffe sen drog vi ut och såklart fick jag bara sova två timmar!
 
Solbränd ja!
 
Uffe fick för sig att ha mina trosor på huvudet ( ej avända då alltså! ) Måste alltid ha med mig exra kläder när ja alltid sover borta nu för tiden.
 
 
Richard bjöd på Champange med så man mådde ju illa dagen efter!
 
I lördags vart det söderköping för att bada och äta på smultronstället med Beccy. på kvällen satte vi ute med folk, sen när de drog hem fortsatte jag min kväll med att hänga med Richard . Vart en lugn kväll och jag somnade hemma för en gångs skull. Igår vart det lite häng hemma hos Nazanin och sen en fika på stan med Iza.
 
 
 

Gatumusikanter i Prag.

 

RSS 2.0