Zink gruvan.

Var ju och kollade in på Zink gruvan i lördags och åket ner 800 meter under jord. Va rätt läskigt, eftersom hissen gick rätt fort och det var ju mörkt och på visa ställen sken ljuset till. Ja svårt att förklara känslan och förklara hur det faktiskt såg ut och hur det var att vara där nere. Inte alls som man föreställer sig. Så om man får chansen tycker jag att man borde åka ner i en gruva. Tyvär fick man bara se en jätte liten del av gruvan, för finns ju ändå 30-50 mils väg där nere!

Utanför gruvan. Inga små maskiner som Jonas lagar;) ( Han är tungmekaniker för er som inte vet)
Det stora tornet är den stora hissen som man åker ner i.


Nere i gruvan.Inne på verkstaden där Jonas jobbar.Jonas tog bilderna och han lyckades väl inte ta jätte bra bilder. Men svårt när maskinerna är så stora, folk överallt, dålig kamera och lite tid på sig hade man. Vi fick stå i kö i en 40 min innan vi fick åka ner och bara vara nere i knappt en 15. Men inget de kan göra åt, är det populärt så är det.

Mitt hjärta är ditt att förstöra.

Idag har jag städat lite i garderoben. Lagt undan vinter kläderna och lagt fram sommar kläderna. Sen rensat bland underkläderna. En del fick slängas och nya strumpor, bhar och trosor skulle behövas köpas. Sen fick tre kläningar kastas då de gått sönder lite i sömarna och en kjol som drag kedja gått sönder på fick med slängas. Upptäckte även hur värdelös garderob jag har. Går inte att placera kläderna på något bra sätt i den. värdelöst!

Har även hunnit med en liten snack träff med Ia och ett träningspass. Fyllt i anställnings bevis till trädgårn också åh fyllt i vilka dagar jag jobbat för den här månaden. Så en liten slant får jag därifrån i slutet av juni...Upptäckte dock att jag tjänar 20 kr mindre i timmen en det sommar jobbet jag hade föra sommaren. Så kommer inte bli rik på det här jobbet. Men bättre en att bara få 136 kr per dag från försäkrings kassan, så får vara nöjd ändå..Turkiet 05. Vill kunna se ut så här igen, i kroppen alltså. Menar hellre se ut så en att vara så tjock som jag är nu.. Var ändå rätt så smal då.

Morsdag present.

Även fast att jag tycker att man ska visa att man uppskattar sina mamma varje dag så känner jag ändå att mamorna är värda en helt egen dag. Tycker att morsdag är mycket bättre en alla hjärtans dag t.ex. Så jag köpte en present till mamma som jag alltid brukar göra. Hon vart så glad som vanligt!
Dina ord i natten är de ända som når in.

I fredags jobbade jag 7:30-12:30. Efter det drog jag iväg och simmade, gick uselt. Hade så ont i axlarna och var för trött. Men vart en 35 min ialf så får vara nöjd ändå. Vidare hem till Natta sen där det blev snack, en titt på fotbolls match och så spelade vi spel. Senare på kvällen drog jag hem till Jonas. Somnade nästan direkt när vi kom hem till han. Så sov runt 23 tiden. Trött tjej!

Igår var vi i Zink gruvan och på gruv museet. En häftig upplevelse att åka ner i en gruva. Jonas jobbar ju i Zink gruvan så han har velat visa mig det ett tag och igår vart det öppet hus så då passade vi på. Visar liter bilder och berättar mer om det en annan dag sen. På kvällen spelade vi spel och tittade på tv.

Idag har Jonas fixat med lite saker hemma eftersom de ska flytta och då måste det vara städat tills mäklaren kommer på tisdag och ska ta kort så jag fick sitta vid datorn då och roa mig själv. Men vi har hunnit med att tittat på talang och umgås lite. Sen har hans mormor och mamma varit på besök för att fira morsdag, så vart med dem lite också.

Kom hem för nån timma sen och min hund är så glad. Fick tusentals kramar och pussar av henne när jag kom hem. Så vaktar hon mig noga nu, så jag inte ska gå. Min lilla bebis ♥Söt Sandy som alltid står och tittar efter än när man går hem ifrån.

Yours to hold -Skillet.


Ramlösa ananas.Det här är min nya favorit. Jag tyckte att den var jätte god!

Meet the parents: Little fockers.


Handling: Efter tio år, där otaliga hinder har legat i Gregs väg, och han fått två små Fockers med frun Pam, börjar den minst sagt svåråtkomlige svärfadern Jack äntligen att acceptera Greg. När den panke tvåbarnspappan tar ett extrajobb hos ett läkemedelsbolag börjar dock Jack, ännuen gång, att fatta misstankar mot sin favoritsjuksköterska. När Greg och Pams hela släkt, inklusive Pams trånande ex, Kevin, dykerupp på tvillingarnas födelsedagskalas, måste Greg ännu en gång bevisa för Jack att han är fullt kapabelatt ikläda sig rollen som mannen i huset. Men kommer Greg, trots alla missförstånd, spionerier och uppdrag under täckmantel, att klara Jacks slutgiltiga prövning och bli släktens näste patriark – eller kommer cirkeln av förtroende att för alltid brytas?

Min åsikt: Jag tycker att den första filmen är helt klart bäst. Den här var väl inte dålig men är en sån där film som man kan gilla en gång och ha roligt åt. Sen räcker det. Så ja den var okej. Men får i slutändan 2,5/5 av mig.

Väl behövlig shopping.

Tappat minnet så vet inte vad det heter? Vet också att kanten på den är jätte ful, men ändå inget som syns sen. Var ändå rea på den. Så lika bra att passa på. 49 kr Lindex.


" strumpor" till sommaren. Man fick ta tre och betala för två. 39 kr st.


En väska som jag kan ha när jag åker bort över helgen till Jonas te.x. Den jag har nu använder jag som träningsväsk också, så känns inte fräscht. Kostade 199 kr från Lindex.


Två trosor 29 kr st och strumpbyxor 99 kr från Gina tricot.


Var rea på alla nivea produkter på kicks och det här var en nyhet. Så fick den för 95 kr.Face mist, 103 kr var rea på den med från Åhlens.


Fick ändå en del saker för bra priser. Allt va välbehövligt så slösade ialf inte pengar på strunt. Köpte ju inte ett ända smycke fast att jag hittade en del fina;) Men listan är lång på mer saker som jag vill ha och på saker som jag känner att jag har behov av. Men får vänta ett tag nu med nästa shopping runda!

jag vågade aldrig hålla din hand. Vi är inte såna som i slutet får varann.

Idag gick jag upp halv sex för att ta bussen redan vid halv sju. Jobbade 07:30-12:30 idag på korallen. Sen när jag slutat vart ta stan en snabbis för att ladda på busskort och så köpte jag jordgubbar. De hade en massa stånd med frukter,grönsaker och utländskt bröd. Billigt va det och mycket folk. Sen när jag kom gick jag ut i solen. Men den gick i moln efter en timme.. Vädret hatar mig.. Sen nu ikväll har jag tränat och små fixat lite. Försökt packa för helgen men jag är helt värdelös på att packa..

Ska strax hoppa i säng. Uppstigning samma tid imorgon för jobb och sen är det fullt upp hela dagen. Kommer nog inte hem fören söndag kväll igen..

Belgiska jordgubbar för 15 kr. Sjukt goda!

Gullivers resor.

Handling: Lemuel Gulliver är en trevlig nolla utan självförtroende nog att någonsin avancera i annan nisch i livet än Guitar Hero. Tror han, och alla andra. Tills han en dag fuskar till sig ett jobb som resereporter och plötsligt befinner sig på en båt någonstans i närheten av Bermuda. Ett skeppsbrott senare i landet Lilliput där han snart med hjälp av ytterligare några lögner, blir rikets hjälte nummer ett..

Min åsikt: Jag tycker han som spelar Gulliver är en riktigt härlig skådespelare, han var helt rätt för filmen. Filmen var underhållande och bra. En film i min och Jonas smak för såg den hemma hos honom föra helgen. Så den får 4/5 av mig

Ett framsteg blir ett bakslag.

Idag har jag tränat, vart bara 30 min på motions cykeln eftersom jag inte vill köra för hårt när jag senast igår inte kände mig helt okej. Sen har jag vart på stan med Rebecca. Träffade på några från Hudvikals teatern! Bland annat han som spelar ICA Jerry. Han är även med i filmen " hur många lingon finns det i världen" Jag snackade med han en stund och han var så goo! Så det gjorde min dag.

Sen shoppade vi loss. Så nu är jag pank igen;) Nej då, gjorde rätt billiga och välbehövliga köp. Men får lugna mig nu ett tag känner jag. Fick ju liksom pengarna idag och det va inte speciellt mycket egentligen..Men lägger upp bilder på de jag köpt en annnan dag, för mitt internet funkar inte ordentligt nu, så går skit segt!

Blir en snygg bild på Rebecca istället♥


Du har tänkt allt som sagts om mig.

Jag är helt slut i kropp och huvud. Vart väckt sju imorse av att förskolan ringde. Så va bara att hoppa ur sängen för att dra sig iväg på jobb. De tråkigaste är att det tar så jäkla lång tid att komma dit :/ Men jobbade 8:30 - 12:30. Förklarade även om hur läget låg till igår och det va lungt, de förstod mig. Skönt det, så fick inget minus för det =).

Sen vart det hem en sväng. Var väl hemma 2 timmar innan jag drog till trädgårn för att jobba inom hemtjänsten. 16-21. Har alldeles för lite sömn, mycket på en gång. Lite feber och ont i halsen. Så imorgon vill jag sova lite! Den som smsar eller ringer mig innan 10 -11 blir jag sur på;) MeN blir jätte glad för jobb. Så tacksam för det är jag såklart! Men nu blir det snart sängen. God natt!Random bild.

Avslutningen på 250 års jubileumet.


I had to find you and tell you that I need you.

I fredags ålte jag och Jonas in till stan för att träffa hans kompis Sebbe och fixa lite saker. Sen vart det att baka tårta till Tess och fira att hon fyllde 14. Ingen aning om tårtan var god, smakade inte :) På kvällen kollade vi ialf talang.

I lördags kollade vi på Malins bal. Om man nu ska kalla det bal? De dansade en dans sen åkte de båt till hamnen där vi fick ta emot dem och sedan se på när de gick några varv runt torget. Herregud vad Linköping bal verkar så himla mycket bättre!. Va rätt tråkigt att se på.. Vart sen en lugn kväll eftersom jag inte mådde bra.

Igår vart det också lungt för då mådde Jonas inget bra. Kollade tv/film, snackade och spelade spel, osv..

Idag började dagen inget bra. Dagiset ringde och frågade om jag kunde jobba. Jag sa nej, hon som ringde lätt rätt förvånad. Dum som jag är förklarade jag inte varför heller, hade aldrig hunnit jobba tror jag inte heller men kunde ändå frågat om hur länge så hade det kanske ändå fixat sig. Men va ju nyvaken så tänkte inte på allt då. Får förklara mig när vi ses.

Sen har jag haft ont i halsen och haft feber hela dagen. Så lever på värktabletter. För har jobbat kväll idag. På trädgårdn som det heter är inom hemtjänst och sericehuset de har. Ska ju inte jobba där fören vecka 30. Men nu skulle jag bara vara hemma hos en farbror och hålla han sällskap till hans fru kom... Så de behövde jag ju inte gå brevid för innan eller ha delegering för. Så jobbade 15-22. Jobbade ju till och med över en timma. Sen har jag gjort lite annat innan jobbet med. Men blir för långt inlägg nu och jag ska sova mig frisk tills imorgon. Så god natt!Turkiet 05.

Stomp the yard.

Handling:
När den fantastiska underground-streetdansaren DJ kommer med i ett bråk i LA som resulterar sin brors,Duron död åker han till Atlanta för att starta sitt nya liv. Men redan första dagen blir DJ hänförd av den vackra April. DJ, som arbetar som trädgårdsmästare vid sidan av studierna, passar inte riktigt in med de rikare studenterna på college. Men det finns en sak som fångar hans uppmärksamhet - danstävlingarna mellan de rivaliserande studentföreningarna som kallas "stepping". Med Aprils hjälp lär sig DJ om studentföreningarnas arv och traditioner och bestämmer sig för att gå med. När han nu är med i en officiell steppinggrupp måste DJ hinna med repetitionerna,arbetet och studierna, samtidigt som han försöker vinna drömtjejens hjärta. Då det nationella steppingmästerskapet närmar sig måste DJ sluta att dansa som den ensamvarg han är och börja dansa som en del av ett team.

Min åsikt: Filmen var så bra! Så snygga danser, roliga kommentarer och fina scener i filmen som jag bara vill se om. Jag fastande för den här filmen och rekomenderar er att sen den här. 5/5 får den av mig.

Kläder för sommaren.

Så sööööt är den! 99 kr från H.M


Byxdress 249 kr från H.M fick dock byta storlek efter kortet togs och jag provat den hemma, Lite för stor och pösig var den. Inget bra kort, så snyggare i verkligheten ska ni veta.


Hängselshorts gina tricot 249 kr


Linne 129 kr gina tricot. Borde bytt den här till en storlek mindre egentligen.


Lite ångest över att jag shoppade allt det här föra söndagen och att jag nu är i princip pank. Men har bara ett par shorts, knappt några linnen och de flesta kläningarna jag har är 2-5 år gammla. Så lite kul att få nytt. Dock så måste graderoben städas. Ut med vinter kläderna och in med sommar kläderna. Har inte så stor koll på om jag kan behöva mer saker faktiskt.

Present tips.

Föra torsdagen fick Natta presenter av mig eftersom hon fyllde 20 den första maj. Hade först tänkt köpa smycken eller kläder. Men den tjejen har redan så mycket av sånt så tänkte att man skulle ge något annat kul som var lite mer personligt och kärleksfullt. Eftersom jag gillar henne så mycket. Så den här fick hon av mig.

Tablett ask med tro, hopp och kärlek skrivit på asken. Den tablettasken var ju som gjord för henne!


Ett doft ljus som luktar jordgubb och som det står på: You make me happy. För det gör hon ju! Ingen bra bild dock!


Sen en jätte söt mugg. Hon gillar att dricka tee så därför passar den ju henne.

Triumf glass Dumle

Testade på den här glassen för två helger sen efter att jag och Jonas spelat minigolf. Det är en nyhet från i år. Jag tycker att dumle är jätte gott och den här glassen var också god. Den var rätt så bra med dumle smak och det vart inte för mycket vanilj eller choklad smak. Så rekomenderar att ni ska testa den här. Jonas gillade också den. Den får 4/5 av mig.

Motormuseum i Motala


Var här med Jonas 09 nån gång tror jag. Är inte jätte intresserad av billar och så men var rätt så kul att se hur det såg ut för i tiden och vilka stora förändringar det faktiskt har blivit. Så var ett roligt besök.

Gott!

Kyckling och Tigerräkor på spett provade jag på i tisdags när jag och Matilda var ute och käkade. Annorlunda smak var det men absolut något som var värt att prova på att äta!


When you try your best but you don't succeed.

Igår skulle jag tränat och gått brevid på sommarjobbet. Men hade jätte ont i huvudet, lite feber och högt blodsocker och var jätte trött. Svårt att ta in massor nytt när det är så, då är det väl bättra att ta det en annan dag så man lär sig vad man ska göra också.

Så skulle jobbat kväll idag istället. Men vaknade med ännu högre feber så tar det nästa vecka istället. Så får jag vila upp mig i helgen. Ska till Jonas nu ikväll för han ligger också hemma och är sjuk. Skulle ändå åkt dit imorgon kväll. Det ända jag hade planerat för imorgon var att träna, men kan jag ju ändå inte göra det så kan lika gärna vara hos honom och få lugn och ro oh mysigt sällskap. Bäst att vara hos honom när man är sjuk helt klart.

Imorgon ska vi väl fira att Jonas lillasyster Tess fyller 14. Sen på lördag ska hans andra lillasyster dansa bal. Så ska kolla på henne. Resten av helgen blir nog lugn så vi båda kan bli friska.Ölandsbron.

United Kingdom - "I Can" - Eurovision Song Contest 2011


Har nu lyssnat på några låtar som var med i Eurovision song contest och tyckte att den här var en av de bättre!

I could stay awake just to hear you breathing

I lördags vart det att dra till oxelösund. Jag och Jonas överraskade Tuva och Leo. De vart glada och sprang fram och kramade om oss. Söt Tuva sa att hon hade saknat mig :). Så lekte med dem en stund innan vi drog på Oxelösunds marknad. På kvällen grillade min bror och sen drog jag och Jonas hem till mig för att kolla film.

I söndags var vi på ikano och shoppade.

I måndags jobbade jag 8-12 på korallen. Skulle jobbat till 14:30 men chefen hade skivit fel så fick sluta tidigare. Lite surt att förlora pengar dock. Vart stan en sväng innan jag drog till arbetsförmedlingen för att snacka lite med dem och lämna papper. Sen vart det att gå och simma, simmade intervall träning och det var jobbigt!

Igår Jobbade jag 07:30 till 14:45 istället för till 12:30 så va skönt att få in de pengarna man "förlorade" från måndagen. Sen vart det att träffa Matilda. Gick på stan lite, gick och käkade och satt oh snackade en massa bara. Det var trevligt:) Sen tränade jag när ja kom hem.Matilda på bilden!


Bilder från Oxelösunds marknad.

Leo ville åka med mig och Jonas till marknaden. Sen sa han att han gillade Jonas bil och att han ville köpa den dagen efter. Hahah så söt!


Köpt på oxelösund marknad.

Solbrillor 49 kr.


Naggellack, eyliner och puder alltihop för 100 kr.


Korta leggins 99 kr.

Så sant.

Sätt våra gamla i fängelse och de kriminella på äldreboenden! Då får de gamla möjlighet till bad, hobbies och utevistelse. Ingen kan stjäla från dem, de får fri kost, logi, tv och underhållning, de får pengar istället för att betala. De kriminella kan få kall mat, inga pengar, vara helt ensamma, få lyset släckt 20:00 och duscha 1 gång i veckan.

Svenska straff är ofta så löjliga. De är korta och inte alls hårda. Jag tror många gör brott igen enbart för att de känner sig tryggare och tycker att det är skönare i fängelset. Menar där kan de få jobb, de kan få gå i skolan. På en del fängelser har de golfbanor och de brukar ha tränings anlägningar. Många anstalter har tv inne på rummen så att fångarna har underhållning hela natten. Visst det är säkert tufft där inne med ibland. Men de har hamnat där av en anledning och ska straffas för det. Då ska det inte vara soft och bra. De ska ångra sig och aldrig vilja komma tillbaka.

Man kan inte rå för att man blir gammal. Men det blir man straffad för. Många vill duscha oftare men det finns inte tid till det. Det finns folk att anställa så att de gamla skulle kunna få mer omskötsel. Men lönerna räcker inte till. Om de gamla vill ha sällskap får de betala för det. Hur sjukt är inte det?  Jag har redan ont i magen av att behöva avbryta tanterna när de pratar för att jag måste gå vidare till andra när jag är inom hemtjänsten. Det är sinnessjukt.. Sverige är ett sjukt land.


???För er som inte ser vad det står: Jag måste säga att jag till 100% gillar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

Så nu till er andra, har ni problem att följa mig via blogvin? Vet att en del gör det så schyst om någon kunde svara. :)

Den godaste maten i Kroatien.Den här maten åt jag första kvällen som vi var i pula. Det va också den rätten som jag fastnade mest för och tyckte var helt klart godast under hela resan. Tyvär vet jag inte namnet på den. Men ska ni till Kroatien och ni ser något sånt här. Prova att äta det då!

28e bilden: En bild från någon fest/kalas du varit på.

Eftersom jag oftast brukar lägga in bilder på de fester och kalas jag varit på så ville jag inte lägga in någon bild från de jag redan lagt in på igen och jag ville bjuda på lite speciella bilder. Därför visar ju nu bilder från när Nathalie fyllde 18 för två år sen och hade sitt rockparty.Fast & Furious 5

Handlin: Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro har de slutligen hamnat i en återvändsgränd och måste göra en sista stöt för att kunna vinna sin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem. Den hårdkokte FBI-agenten Luke Hobbs missar aldrig ett mål. När han får i uppdrag att sätta stopp för Dom och Brian sätter han ihop en insatsstyrka av elitpoliser och går till angrepp. Men under sin jakt över hela Brasilien inser Hobbs snart att det är omöjligt att skilja de onda från de goda. Nu måste han lita till sina instinkter för att fånga sitt byte, innan någon annan hinner ikapp dem.

Min åsikt: Jag har sätt alla de andra de här filmerna och gillar nog alla lika mycket. Såg den gär på bio med Natta i torsdags kväll. Den här var spännande, rolig och även lite gullig eller hur man ska utrycka sig. Visst den är lite överdriven på visa ställen. Men vilken action film är inte det? Skådespelarna är bra, roliga och en del snygga. Absolut en sevärd film. Den får 4/5 av mig.

Tävlingsyra

Annika och Mini har under varje dag i maj månad en ny tävling i sin blogg. Man kan vinna allt från dvd boxar till inrednings saker och skönhets produkter. Gå in och titta här så ser ni vad ni kan vinna och hur ni gör för att delta.

Nu skulle jag vilja vinna detta kit som är för hudvård. Något man alltid behöver och gratis är alltid gott!Skulle även vilja vinna detta spel. Verkar faktisk kul.


I don't want to miss one smile. I don't want to miss one kiss.

Igår gick jag brevid på sommarjobbet 8-14. Gick lite bättre igår faktiskt. Sen mötte jag upp Natta på stan. Gick till hennes farmor och farfar där hon klippte gräset och jag chillade. Sen drog vi till steves och käkade och pratade. Sen blev det bio där vi köpte med oss jordgubbar.Årets första goda jordgubbar.Lika awsome som vanligt med Natta :)

Idag vart jag väckt 07:10 av att det på förskolan som jag jobbar på ibland. De behövde mig på en av deras avdelningar. Så vart på deras andra små barns avdelningen snäckan för förrsta gången idag 9- 15. Sen vart det hem för att fixa med lite saker och träna. Snart kommer Jonas hit och då ska jag kramas med honom innan jag måste sova! Saknar han, så han är jätte efterlängtad min pluttis♥

Bilden har inget med inlägget att göra, bara en matbild från sunny bech sommare 09.

Sjuka skrattVärldens skratt vänligaste video!

Functional MovesVad är functional moves?:
Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Efter ett pass känner du dig ordentligt genomtränad. Du får en komplett träning för din kropp – och det kommer att ge dig fantastiska resultat.

Min åsik: Passet var galet jobbigt, jag är så svag i min kropp och jag var redann slut i benen innan efter att ha gått hela dagen. Nästan alla som var där och körde passet var vältränade och hade synliga muskler. Det var nog de tuffaste passet jag någonsin kört. Det man ser på videon körde vi bara en liten del av. Vissa övningar klarade jag inte äns av att genomföra helt och hålet, det var jag ju inte ensam om heller. Svettig blev jag som bara den och trött!

Ett tips till er andra om ni ska köra det här är att va utvilad innan och ät och dryck mycket innan, särskilt om du är otränad. Men det var rätt okej pass annars faktiskt.


Pinsam första dag.

Idag har jag gått brevid på mitt sommarjobb 8-16 kommer troligen få jobbar mer där en bara på sommaren. Så får väl se hur det blir i höst för kanske inte hinner innan jag ska gå som semestervikarie eftersom jag måste få deligering på medecinen och hitta överallt som inte är det lättaste inom hemtjänsten.

Gjorde ju ingen bra första dag. Ramlade ihop när vi var hos en boende. Vart bara svart för ögonen sen ramlade jag och slog huvudet i golvet. Skakade som att jag hade epilepsi. Men mitt blodsocker låg bra. Så antaligen fick jag blodtrycksfall. Men måste nog kolla upp det ändå. Så jag inte har något annat.

Men jobbade på som vanligt sen igen, är ju en kämpe så struntade i att jag inte mådde helt bra. Sen när jag slutat så tog jag en glass med mamma, behövde få i mig mer en bara frukt eftersom jag skulle träna vid fem. Körde ett nytt pass som det kommer upp ett inägg om imorgon.Random bild bara.

Ringar från H.M

De har fått in MASSOR snygga smycken på H.M nu, särskilt ringar tycker jag. Ville köpa flera stycken. Så köpte de jag fastnade mest för i fredags.

49 kr.


49 kr.


Alla tre hörde ihop så 49 kr för dem.

You're everything I need and more.

Igår jobbade jag på korallen 8-12. Sen vart det stan för att göra ärenden på banken och apoteket.

Vid 2 tiden så vart det att träffa chefen på mitt sommarjobb. Ja jag har fixat sommarjobb nu också, inte berättat det här i bloggen. Men det är inom hemtjänsten, absolut inget dröm jobb. Men en ny erfarenhet inom vården och det ger pengar ju. Ska bara jobba 75 procent för känner att det blir för mycket med 100. Menar jag har aldrig jobbat heltid och varit sjukskriven sen jag var 14 år. Men jag tror 75 blir bra då man jobbar 5-6 timmar om dagen och det är mest kvällar vilket  ger ob och jag kommer att tjäna bra på det :). Ska ialf jobba vecka 30,31,32 och 33, kanske mer också sen när de har behov.

Sen på kvällen så tränade jag afrodans också :)Bilder från nu i lördags.

Det vart att spela minnigolf med Jonas vid ryttargårds kyrkan. Var jättefint väder och som vanligt vann jag minigolfen;)

Sen såg gick vi och kollade lite vid ankdamarna som ligger där och den lilla "skogen" som ligger där runt. Jätte fint är det där, även fast att det är en massa lägenheter, sjukhus och väg bara några meter där ifrån så märks det inte av alls.


Dea Axelssons

Den här vår/höst jackan, köpte jag för 699 kr på Dea Axelssons. Det är den här jackan jag vart sugen på att köpa i två månader. Men inte haft råd. Tycker den passar mig och gillar färgen. Man kan även ta av luvan, vilket jag tycker är jätte bra. Den är både snygg när man har jackan öppen som stängd. Så glad över att jag äntligen köpt en jacka. Även om jag kanske inte kommer att behöva den fören hösten nu.

Som vanligt anstränger jag mig inte för att ta en bild, utan bara tar så därför blir det inte så bra. Men det duger!


Daim pear dream.Jag smakade den här glassen för typ två veckor sen efter ett tränings pass. Fick lågt blodsocker och hade dumt  nog inget med mig, så dem här glassen fick bli min räddning. Den är en nyhet från GB glass och va enligt mig ingen höjdare. Hade velat att det skulle vara starkare päronsmak och är ju ingen choklad älskar heller så... Den får 2/5 av mig. Ingen glass som jag kommer att köpa igen.


My sugar sweet is so attainable.

Igår jobbade jag 8-15 på korallen. Sen vart det stan med Ella och Devin. Vi kollade runt lite och jag shoppade. Sen käkade vi och snackade en massa. Va en efterlängtad träff och var mys!

Idag skulle jag jobbat på tjejdagen, girlpower. Men vaknade och var jätte varm i hela kroppen och va jätte hes. Hostade en del med. Eftersom jag skulle vart där i nästan 10 timmar och jag vet att jag själv skulle haft otroligt svårt att bara stannat där en stund så valde jag att strunta i det helt för min egen skull. Så vart iväg en sväng idag och spelat minigolf och vart vid ankdamarna med Jonas. Det blir en lugn kväll ialf. Har ont i huvudet och är jätte trött. Så allt i min kropp mår väl inte så bra.

Bilder på det jag shoppade och från den här dagen kommer senare.

Fem år gammal bild på mig och Ella.

Fint ordspårk.


Härlig sång från Irland


If I change my way of living. And If I pave my streets with good times. Will the mountain keep on giving?

Idag har jag ringt lite samtal och fixat med lite annat. Sen har jag tränat afrodans nu ikväll. Va det sämsta passet jag varit på! Alldeles för lång uppvärmning och segt pass. Vart ju varken trött eller svettig. Men det gav väl något hoppas jag, mer en att sitta still framför datorn =)

Föresten så är jag så sugen på morötter och dipp och massa goda frukter. Måste ätas i helgen tror jag! Dock så "kokade" vi morötter och åt hemma hos Bine för flera år sen. Det den här bilden kommer ifrån. Men det var gott!


Valborg 2011

Valborg firades först hemma hos Nina som sagt med grillning och förfest. Jag och Jonas kom tid runt 17 tiden. Vid 21 gick vi för att kolla på majbrasan och fyrverkerier. Sen runt 23 vart det att dra in till krogen. Först plaza och sen pitch plack. Träffade på folk ute med såklart. Här kommer ialf ett gäng med bilder som de flesta är tagna av Nina, lägger dock inte upp alla eftersom det är typ 80 st ;)

Info dag på valla folkhögskola.

Idag har jag vart på valla från 08:30-15:00. En lång men rolig dag. Vart indelade i grupper och hade två jätte bra faddrar. Kände igen en hel del ansikten och träffade på en killkompis. Där ser man! Fick rundvandring på skolan, information om kurser, böcker de har, äventyr de åker ut på och om de olika inriktiningarna. Fick även intterjuvas i grupp. Med min vanliga otur fick jag börja. Jätte kul att bli påmind om att jag borde sagt det och de, när alla andra pratade... Men får hoppas på att de gillade mig ändå, även fast jag inte tror det.

110 sökande och 22 om kommer in. Bitter är jag, vill det så himla myket men chansen finns knappt känns det som. Dum som jag är har jag inte kollat in de andra skolorna som har den här utbildning. Finns ju ändå 21 till, även om Valla är de skolan som har bäst inriktningar och är bäst upplagd. Så synd att just valla är populärast och att de skulle vara folk som sökte in just i år som hade ovanligt mycket meriter. Älskar min tur.. Riktig trött idag ialf, så sov en timme när jag kom hem och så tränat nu på kvällen.Som 15åring trodde jag att ja skulle lyckats att fixa jobb efter studenten och att jag inte skulle bo hemma som 20 åring. Men så fel jag hade. Livet är svårare att leva en vad jag trodde.

Heaven sends and heaven takes

Det här är faktiskt ett tidsinställt inlägg. Jag sover nu för ett tag sen ( hoppas jag). Måste vara redo för imorgon. Interjuv på valla folkhögskola. Finns så mycket jag vill lära mig mer om och så mycket jobb jag vill prova på. Om jag kommer in där har jag en chans att få veta hur det är att t.ex jobba inom kriminalvården. Så imorgon tänk på mig då. Håll tummen för att jag inte gör bort mig på interjuven!

Idag har jag annars jobbat på Korallen ( en av avdelningarna på montessoriförskolan jag timvikar på) Fick stänga idag men gick bra det också. Så jobbad 09:30-17:00. Fick reda på att jag skulle få jobba 7 dagar i juni också, känns otroligt bra att redan veta om det nu. Nästan frusit ihjäl med eftersom jag fortfarande inte har någon bra jacka och så var det snö blandat idag till och från..Äcklig väder!! Sen ikväll ialf har jag träffat tjejorna på sputnik en snabbis, spelade ett jätte roligt spel faktiskt. Sen dansat arobic dans också.

Ge hos enbart värme nu!
En kotte?!

När jag var i Kroatien sommaren 07 så hittade jag en kotte utanför lägenheten vi bodde i. Jag vart jätte chockad och tog kort på den. Undrade vad den gjorde där? För mig finns bara kottar i Norden och inte i ett land som Kroatien. Har dock bara sätt kottar där också och inte i de andra länderna i Europa som jag besökt. Så ja den kotten hade nog bara nån tagit med från Norden;)


I've been trying hard to do what's right.

Idag måste jag först berätta om en liten små rolig händelse. Jag var ute med min hund på promenad. Så tog inte med mobilen då. Sen när jag kom hem så fixade jag lunch. Innan jag skulle börja äta så tänkte jag att det var bra om jag hämtade mobilen, för någon kan ju faktiskt vilja mig något. Preicis när jag hämtat den så ringde chefen från förskolan jag jobbat på nu. Snacka om timing! Så blir jobb imorgon! =)

Annars idag har jag vart en sväng på stan för att inhandla present till Zara, sen gick  för att träffa henne och Maria. Zara fick ett doftljus där det stod: Jag tycker om dig, sen en chokladkaka där det stod tack och så en bok som heter tjejer, som det är massa bra och peppande citat och meningar! Hon kramade om mig ett antal gånger och var rörd. Sötnosen! Sen har jag även simmat på kvällen :)


Mer saker från oriflame.

Köpte saker från oriflame för någon månad sen om inte mer. Haft det hemma i två veckor men inte visat det. Men tänkte göra det nu eftersom jag gillar deras saker och rekomenderar andra att kolla in där. Man kan hitta rikiga fynd faktiskt, så man får bra saker för ett bra pris!

Vårdande för ögonfransarna, 49 kr!


Handkräm 19 kr


Hårinpackning som luktar så gott! 39 kr kanske?


Bästa armbandet 49 kr.


TaklampaDen här snygga lampan såg ja i Stockholm i någon affär för flera år sen.  En sån ska jag nog skaffa mig när jag blivit rik och köpt mig mitt slott!

RSS 2.0