Blondinbella

Ärligt talat, jag kan inte tycka synd om dig, jag kan inte.  Det första du skrev var att du helst inte ville gå in på vad som hände men sen  precis under det så skriver du om övergreppet, eeh?  Och att resblogen ska ta sitt ansvar? Men för i helvete om man inte fattar det själv att man ska hålla ihop men sina vänner , ha extra koll på vad man dricker  och att man inte ska gå iväg med främlingar då är man för fan inte mogen att åka utomlands, :S  Jag säger inte att du gjorde så här för jag vet inte om du drack,  hur du träffa på den där och var dina kompisar var.,Men menar att lite får man ju ta och tänka själv också!! Visst sånt här händer i Sverige hela tiden, våldtäkter är så jävla mycket mer vanligt en vad många tror. Men sen är ju inte alla som du och går ut och skriver om det! För många är skapligt rädda och ja skyller på sig själva, nu menar jag inte att det va hennes fel, för man ska aldrig behöva bli utsatt för något sånt här, ,men samhället är som det är och därför ska man hålla ihop! I sverige också. Men sen två fingrar uppkörda? Jag vet inte om jag vill kalla det direkt för våldtäkt, men mjo något slags övergrepp är det ju men. Jag vet inte men känns som att hon utnyttjar en dålig händelse med att få uppmärksamhet? Tror inte hon hittar på men,  lite väl tar hon i om att prata om det på sin blogg tycker jag.

Nämen

Japp nu har jag precis vattnat, ööh just det skulle plocka ut disken får väl gå och göra det sen då. Mamma sa idag att de nog skulle stanna 1 lr 2 dagar längre, skoj för mig tackar jag inte nej till! Fast det är jobbigt att vara ensam också, aldrig vart det förut i mer en natt, vovven sover ju alltid hemma lr så är päronen hemma. Fast de saknar jag inte, men min älskade hund. Ingen som skäller när jag kommer hem, tigger vid matbordet, kommer och pussar en lite då och då och ingen som väcker mig, förutom den duma väckarklockan :(... Men aja, jag klarar ialf mig väldigt bra här hemma, diskat,vattnat blomorna, fixat posten och lagat mat idag så det går :) Annars idag blev det jobbet sen träffa kim och även Emma en stund, sedan att ta en promenix med Matilda, och ja den tjejen får mig alltid att må lite bättre, skönt att ha någon att prata med kan jag lova! :) Älskar dig gumman! <3 Men aja dags för mig att plocka disk, dricka lite är törstig sen kolla film tror jag innan jag måste sova..

Vejoo (:

För 10 år sedan..
1.) Hur gammal var du? 8 år
2.) Var gick du i skola? Änggårdsskolan
3 ) Var jobbade du? ingenstanns förutom i skolan typ ;)
4 ) Var levde/bodde du? I Lambohov.
5.) Var brukade du hålla hus? Hm överallt, i skogen,hos kompisar, hemma osv..
6.) Bar du glasögon? Nepp
7.) Vem var din bästa vän?Sara
8.) Hur många tatueringar hade du? Ingen
9.) Hur många piercingar hade du? Bara öronen:P
10) Vilken bil körde du? Ingen såklart
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Jarå , kalas hos vännerna ;)
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Najee

För 4 år sedan...

1.) Hur gammal var du? 14 år.
2.) Var gick du i skola? Berzeliusskolan.
3.) Var arbetade du? Ingenstanns
4.) Vart bodde du? Lambohov
5.) Var brukade du hänga? Hos kompisar,.stan ja lite var stanns
6.) Använde du glasögon? Neej..
7.) Vem var din bästa vän? Hade nog ingen direkt då va lite bästa vän med alla typ :)
9.) Hur många tatueringar hade du? Ingen.
10.) Hur många piercingar hade du? Öronen o näsan
11.) Vad för bil körde du? Ingen..
12.) Blev du kär i någon? Ja, lr trodde väl snarare det..
13.) Förhållande med någon? Ja serru

För 2 år sedan...

1.) Hur gammal var du? 16 år.
2.) Var gick du i skola? Anders Ljungsteds Gymnasium.
3.) Var jobbade du? Ingetstanns
4.) Var bodde du? Lambohov
5.) Var brukade du hänga? Ja överallt och ingenstanns typ.
6.) Använde du glasögon? Nej.
7.) Vem var din bästa vän? Rebecca och Matilda
8.) Hur många tatueringar? Ingen.
9.) Hur många piercings hade du? öronen,näsan o tungan
10.) Vilken bil körde du? Ingen.
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? - Singel va jag för två år sen på sommaren ialf men inte sen ett tag :P

För 1 år sedan...

1.) Hur gammal var du? 17 år.
2.) Var gick du i skola? Anders Ljungsteds fortfarande.
3.) Var brukade du hänga? På massa ställen.
4.) Vem var din bästa vän? Rebecca
5.) Hur många tatueringar? Ingen.
6.) Hur många piercings hade du? Öronen, näsan och tungan.
7.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Joo
8.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Dejtande va väl lite runt hela året:P
9.) Var du fortfarnde kär i någon? Njae lr jo igentligen :)
10.) Hände något som påverkar dig/familjen? Mm..
11.) Höjde du betygen från åren? Japp

Idag...

1.) Hur gammal är du? 18 år!
2.) Var går du i skola? Anders Ljungstedts fortfarande =/
3.) Var arbetar du? Åleryd just nu
4.) Använder du glasögon? Nej.
5.) Var brukar du hänga? Där jag vill vara :)
6.) Har du många bra vänner? Ja en del :)
7.) Talar du med dina gamla vänner? Javisst
9.) Hur många piercings har du? Öronen, näsan och tungan fortfarande
10.) Hur många tatueringar? Ingen, men vill skaffa tror jag.
11.) Vad har du för bil? Ingen
12.) Har ditt hjärta krossat? Jajaja :P


Ehh

Hopp söndag och helgen är snart över =/ Måste städa,fixa med disken oh mat tills imogon, även fast vi bara va 6st här igår blir det ju lite stökigt och disk, men fixa det mesta innan alla stack igår så ingen fara. Det vart förfest här igår med brudarna sen utgång först till sangria sen till maxim, och jag hade inte så jävla kul.. Mådde dåligt hela tiden :S Fast jag va inte full, klart jag va lite påverkad men inte full drack inte mkt, mindre en vad jag brukar faktiskt. Men eh igår vart det vädligt fel med mat och insulin, och sömen de här två senaste veckorna har inte varit den bästa. Så det va väl allt som påverka, fick ialf skjuts hem vi halv 3 typ, tack fredrik :)

Ifredags vart det ingen fest ialf det var tur det för mer alkohol behöver jag inte :P Men vart att umgås med Steff, emil( min slyna för den delen haha :P ) Sen hans kompisar, dan, david och niklas. Det va kul förutom när emil snacka skit om henke då blir jag fan arg, haha :D


Nae nu är jag död får se om jag överlever detta, men jo klart jag gör men kan bara säga att så här dålig har jag aldrig kännt mig, hoppas inte jag fått det onda som går i släkten bara, mitt hjärta ska funka normalt, tack =/ Men är nog bara mitt slarv med att ta hand o mig själv som spökar den här veckan som kommer ska jag fan hinna äta och sova ! =)

Torsdag

Idag blev det jobbet, dricka massa coola för att orka, men ändå ganska lugn dag som vanligt. Sen på kvällen vart det träning, kul men jag är som vanligt för lat och orkar mindre en vad jag igentligen vill men aja har ju bara mig själv att skylla.
Sen vart det ialf att gå och möta Steff oh så, på lördag blir det utgång och jag vill sova men nae går ju inte nu måste snacka med lite folk först.... Jobbigt men kan inte lägga mig med för dåligt samvete och när för mkt rullar, det händer nog för mkt nu mer en vad jag har tid och ork med..

Liseberg

Igår vart det liseberg, självklart försov jag mig tackar steff som ringde mig och sofia som ringde och väckte henne, så vi inte missa bussen, haha :D Bussresan dit gick ganska snabbt, några killar tog kort och skicka bilder till våra mobiler, hah palla.
Väl inne på liseberg vart det massa karuseller och lite mat paus! Det va jätte kul! Bilder kommer sen när jag orkat lägga in mina på datorn och fått Sofias, men lägger nog upp de på bilddagboken kanske här sånt som märks. Men hade en kul dag :D Kom hem mellan 1 och halv 2 på natten så jävla trött va man då, men ändå ska jag vakna 3 gånger på de få timmarna jag fick sova, sömnbrist lider jag stort av nu!

Scary

Igår fixa jag idkort och nytt pass äntligen säger jag! Sen ikano en sväng oh ja blabla....


Idag när jag kom till jobbet va allt som vanligt men sen stod jag och snacka med två av de som jobba där och helt plötsligt blev det bara svart och jag svimma! Tur att de stod där så jag inte ramla ihop och slog i huvudet lr något liknade :S
Jag va helt jävla kallsvettig det va inte diabetesen för de är annorlunda då och blodsockret va inte lågt, antaligen blodtrycksfall, jobbigt bara jag inte får det nu på liseberg hade ju feber i söndags och måndags, så något kanske är fel?
Men jag vill inte förstöra min planer händer det så händer det väl, allt har väl endå en mening?

På kvällen vart det picknick med nazanin, massa bra och mys ;) Jag borde sova nu liseberg imorgon, woho :D

Åh föresten vart stucken av en geting idag, det gör jävligt ont fortfarande!!! ;/

Sjukt!
Jyoti Amge från Indien är 58 centimeter lång! Lika liten som ett spädbarn, eeeh hon tycker själv att längden inte är något problem och hon har drömar om att bli film stjärna och spela in filmer.  Hon är redan känd i sin hemstad, men va fan inte skulle jag vilja va känd över något sånt! Det är ju sjukt läskigt, jag skulle nog inte stå ut med det, menar hur måna fråger och blickar skulle man inte få, kul att man får gå på och köpa på barnavdelningen, haha man måste ju växa någon gång?  Vilken kille skulle vilja ha henne? Och bli accepterad och få jobb sådant,  folk som inte vet måste se henne som ett skämt? En talande baby? Aja jag vet knappt om jag kan tror på det här, sjukt skumt är det!

kortfattat

Japp i helgen har de varit fullt upp, jobba i fredags, sen kom sofia vi laga mat folket kom förfest, krogarna, kebabaren sen till sist hem till bine och sova.

Lördagen baksmälla, berg på kvällen sen stan träffa massa folk.

Söndag lite bakfylla igen folk kom hit äta massa och busa med ungarna.

Nu är jag febrig och trött ska sova snart , jobbet imorgon!

Tack för en fin helg;D och alla fina presenter :)

Mjaaa

Igår gick inte jag till jobbet prg av bristande sömn och migrän, men sen va jag med matilda, baka, prata,kolla film osv, Fick 3 fina smycken tack så jätte mycket gumman :)

Idag Va de först jobb sen stan träffa Ronja, meli kom förbi ett par minuter också :)

Kortfattat idag men jag är trött, ska ta ut morotskakan snart ska bjuda de på jobbet på den imorgon för jag fyller ju 18:D Förfest hos mig sen krogen då ^^

Jovars

Kom nyss hem från jobbet, där man får höra mycket roliga grejor faktiskt, det är helt okej där, bara jobbigt att det är en skit lönn, men utan några pengar alls skulle jag ju inte kunna köpt busskort,presenter, gått på bio, gå på korgen festa lr nånting! Men nu är min mamma min lånebank så länge får ju inte massor men lite då och då som jag betalar henne sen när jag får lönen. fattar inte hur ni som inte har jobbat ett piss klarar sig? När jag har pengar försvinner de skit fort, vet inte vad jag lägger ut de på? Jag köper inte kläder,smink,smycken och ja saker till mig sj varje månad, igentligen köper jag sällan kläder och oftats billigt smink, men ändå bara försvinner pengarna? Fast blir väl så en present hit, en coola hit en lunch och en fika hit, typ små grejor man inte gör ofta men ändå gör ibland, ja försvinner gör pengarna ialf.

Mamma har inte köpt någon present än, pch hon frågar vad jag vill ha men vet ni vad? Jag bryr mig inte ett jävla skit om jag får något det är inte de som räknas, det jag bryr mig om är att hon kommer ihåg det! Inte som föra året, det sårar ändå att ens egen mamma inte minns att hennes egen dotter fyller år, men jag fick massor grattis hälsningar föra året från mina vänner och det vart jag jätteglad för, jo jag säger det att ett sms med frågan bara hur mår du, grattis. lr vill du ses snart asså såna saker då man vet att man är omtyckt och folk bryr sig det är de bästa som någon kan ge mig. :)

Föresten ni är så trååååkiga, ingen kommentrar fast jag ser att det är massa folk som läser, buuh på det :( xD

Vafan

Sluta för i helvete att lova mig saker, vet du vad det bästa med är att jag fyller 18? Att jag har så rätt att få bestämma och att du inte kan trycka emot mig, att jag kan få säga neeeej och skita i dig, det kan jag inte nu du lyssnar fan inte, jag orkar inte ha någon som bara lyssnar ibland, sluta tjatta, sluta att bestämma utan mig, sluta att lova saker som du inte kan hålla.
Men mest till allt, förstöööör då så jag inte kan åka till liseberg! Ja jag är förbannad och fucking jävla trött på hur du beter dig nu för tiden!!!!

Vis

Igår klockan 14:30 beställde jag tåg biljett och bestämde mig för att åka upp till västervik så packa, kläde på mig och gjorde mig iordning och tog bussen vid 15:30, tur att man är snabb ibland, tåget gick 16:16 och som tur var fick man sällskap av Fia,Jossie och Martina som skulle till vis:D Väl frame i västervik vart det att säga hej då till tjejorna och hej till Rebecca, hem till henne, äta mat fixa sig lite och börja supa sen traska vi ner mot stan senare på kvällen, möte upp Ellinor och prata med henne sen träffa jag på Tess och kort efter det tappa vi bort Ellinor och Rebecca, så vart att va med Tess resten av kvällen, vi gick runt bland annat med hennes kille och hans kompisar, sen träffa man på massa mera killar, ja det va mest killar där kändes det som haha såg mer av dem ialf, fast träffa ju några tjejor med! Folk ialf som jag inte minns namnet på inte för att jag va full utan för att det va för många namn att hålla reda på.

Men säger bara tjejen på mc donalds, hon såg helt förstörd ut, mosa i sig maten , skrek på alla, och betede sig så jävla illa, jag vart pisst off på henne så vi tjaffsa lite, haha ondöigt men fan jag blir irreterad när folk tror att de kan bete sig hur som helst, skyll inte på fyllan där för hon va för jävlig, nu är jag ärlig den va fan den hemskaste människan jag möt!

Hade kul ialf förutom på slutet kanske, Rebecca va hemma hos sig och alla va ganska så packade så ingen kunde möta mig, det jobbiga var inte att jag gick sj och att jag gick vilse en jävla bit! Det jobbiga var att jag va så kissnödig, och hungrig haha hade ju Rebecca i luren så ensam behövde jag ju inte känna mig, skulle jag väl inte gjort endå jag är ju knappast rädd av mig men bara att jag aldrig skulle hittat om hon inte förklarar vägen :P

Är skit trött nu börjar jobba klockan 10 imorgon men ska upp 8, för jag vet inte hur lång tid det tar att cykla dit och riktigt vart jag ska tror jag vet men vill inte chansa och komma försent första dagen, så bättre om jag slipper stressa för jag är ju skapligt seg på morgonen och att jag hinner vakna till för det tar sin tid med så att jag sen kan va på vettigt humör med! Ska kolla lite film nu annars kan jag inte somna, fast jag är trött måste stänga av tänkandet lite och det gör jag bäst med film lr bok, men har ingen bok att läsa och åka och låna blir ju aldrig av va fan. Aja god natt på er!

Kan inte sova och alla andra bara sover så :D

Saker som du är just nu:

[/] glad
[x] trött
[ ] vild
[x] lugn
[ ] nervös
[x] uttråkad
[ x] irriterad
[ /] ledsen
[ /] besviken
[/ ] arg
[ ] sjuk
[ ] stressad
[ /] förvirrad
[ /] sårad
[ ] olyckligt kär

RANDOM STUFF:

Någon/några som förstår dig: Hm finns det? Mjo Rebecca och matilda förstår nog mest kanske..
Någon som du längtar efter: Rebecca!
Något som du längtar efter: att du ska komma hem!
Någon som du hatar: hatar inte direkt men vissa ogillar man bara.
Vem kramade du senast: Bine<3
Vem kysste du senast: han med bra musiksmak räcker med att säga ;D
Vem ringde dig senast: Ella! <3
Vem ringde du senast: Rebecca<3
Har du några kärleksproblem: mjo beror på hur man ser det men kanske, kanske inte :P
Har du ätit något idag: Jao
Har du gråtit idag: Nej :D
Har du skrattat idag: Ja en del ^^

JAG:

Är singel: japps
Saknar något just nu: Jooo du ska bara veta.
Är rädd för att bli övergiven: Ja
Svär ofta: för ofta , haha
Sjunger i duschen: ibland va
Morgonperson: noo shit
Är kär i kärleken: nej för fan :D
Skrattar åt mina egna skämt: njae ibland för att jag är så körd kanske ^^
Vill ha barn: vettefan xD
Skulle göra plastikoperation om det skulle vara ofarligt: ja tror de

HAR DU:

Glasögon/linser: no
Piercingar: öronen, näsan och tungan
Syskon: jao
Pojk/flickvän: naj
Jobb: yes börjar på måndag
För många vänner:nae
Rymt hemifrån: yes
Färgat håret: många gånger
Bra självförtroende: har inget snarare :D
Sagt "jag älskar dig" till någon: jo :S
Varit kär: japp
Dumpat någon: ja det med
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: jovars
Varit på en blind date: njae
Somnat gråtande: jo

BRUKAR DU:

Titta dig själv i spegel: jo
Ha ångest: jo då
Drömma mardrömmar: ja
Klä dig i svart: ibland
Hata folk: mjo
Lita på folk: njae inte direkt

SISTA PERSONEN SOM:

Sov i din säng: jag och hunden :P
Du delade en dricka med: delade? jag brukar dricka mina drickor sj xD
Skrek på dig: gubbe, vem annars...
Du fick sms från: Oskar! :D:D
Du snackade med på msn: brinken :)

Jag vet

Jag är sjuk och ändrar mig hela tiden men kan inte rå för att mina känslor bara ändrar på sig hela tiden. hahah.. Jag känner som jag gör liksom så är det bara.

Men nu tycker jag att du ska komma hem vavava, sötunge saknar dig <3 även fast vi prata sist för någon timme sen, haha jag och mitt beroende av att prata med vissa människor :DMåste bara säga jag vet ju att jag saknar dig innerst inne och att jag forfarande kommer att tänka på allt det här en tid, men sen nu jag vill inte ha tillbaka det, jag vill inte det, jag vill ha något annat. Något mycket större och bättre någon som inte är du.

Och för första gången visste jag inte vad jag skulle skriva, kan ni tänka mig? Jag som bablar på och aldrig är blyg för nånting som kan säga helt sjuka saker till vem som helst jag va tvungen att fundera på vad jag skulle säga, ööh något nytt men jag är glad för det här känns bra och tack för att du förstår ! <3


Det tjocka är liksom om en person  som är bra och det andra om en som vi inte ska bry oss om längre om ni inte fatta det annars prg av att jag bara yrar som vanligt :P

Sex and the city


Det blev att se denna ikväll, skulle sett Jiddra inte med Zhoran men fanns knappt några platser så vi valde denna istället. Jag trodde den skulle va dålig! Sett typ 2,3 avsnitt av serien men inte tyckt att det varit så bra då. Men filmen var bra, den va aldrig seg det hände roliga grejor hela tiden och man fick sig många goda skratt och jag tror många tejer/ kvinnor vad man ska säga känner igen sig i filmen, jag gjorde väl direkt inte det eftersom jag fortfarnde är ung och inte haft något direkt seriöst eller varit i något äktenskap. Men nu är jag glad att bine och hanna fick mig att se den, för den var värld, att se vet att jag sa senast till jonny nej fyfan för en sådan tjej film jag vill inte se den, men ja man får ju ändra sig, visst vissa saker var väl lite väl att ta i kanske men så är det i alla filmer och i verklighten finns en hel del i överdrivhet också...

=)

Ikväll blir det bio troligen med Bine och Hanna :D  Ska äta snart och fixa mig sen dra till bine.
En vecka kvar sen fyller jag 18, tiden går fort. Det tråkiga är jag får inte ha fest :( Så kan inte firra med alla mina kompisar, istället blir det att bjuda några som redan fyllt 18 på middag och en liten förfest just nu vet jag fem som kommer säkert men det blir nog fler så kanske blir runt 10 mkt mat att laga men man fyller bara 18 en gång så va fan mamma får ta hänsyn till det ändå jag som betalar maten och fixar allt ;D Men till er andra som inte får komma jag vill bjuda alla mina kompisar men jag får inte, sorry =/

What

Helt plötsligt fick jag bara en ass stark känsla typ hatisk, nu känner jag mig bara spy färdig på dig. Det är sjukt jag som tyckt så jävla annolrunda hela tiden, men nu kom allt bara upp där det skrevs hela den människan är fel, jag vill ringa Rebecca och berätta om det för jag var glad men klockan är snart halv fyra så nae... Men what a fuck jag vill behålla det här tror jag, för nu känner jag att jag aldrig mer vill höra dig vill inte se dig jag vill bara släppa dig och det kanske jag gjorde nu ska fan ställa in mig på det här, låter jävligt konstigt men jag är hellre hatiskt mot dig en att sakna dig varenda dag och låtsas som att våran vänskap är bra.

Men nu godnatt åt mig och mina jävla konstiga ideer och stunder..

Inte smart

Neej idag va jag vädligt osmart, satte på msn och skrev Rebecca ring mig för jag hade tänk fråga om vi kunde ses senare så jag fick sova ut och slapp stressa. Men när jag vaknar är klockan 14, och hade loggats ur msn :S Skulle träffat henne 12. Åh hennes mobil funka inte, almins nr har jag inte, och fick inte tag på de andra folket som vi skulle va med ikväll heller. Så efter jag försökt med det och gett upp ringde jag Steff för hon och brudarna skulle ju fika vid 14:20 men då va klockan typ 15, åh jag skulle ju inte va inne förens runt vid 16 och då skulle de redan gått, så istället sa jag ja till matchen. Fick ett sms av min tränare om att det va match idag, jag hade ingen aning glömt helt bort att vi ens hade träning, smarta jag lr flummo som han kallar mig. Men det elaka var att han skrev fel till mig! Kl 18 skrev han men som vanligt kom jag 10 min försent, men matchen börja inte förens 19, haha jobbigt men som tur kom Josse och en annan från succe, josse känner jag ju sen tidigare tur det att slippa sitta sj :D Men ialf så vann vi matchen med 12-3? Om det inte va mer ;D Vi va bara 4 st dem åtta så vi hade inga avbytare men det va så kul att jag orka :D Sprang halva spåret med, sen en stund så blanda vi allihop det va dock inte lika kul .. Mamma trodde jag skulle slå ner en unge lr asså hon sa till mig efter trodde nästan du skulle gå och smälla till henne och säga åt henne, men mitt temperament jag hanterar det så jävla mkt bättre en vad jag gjorde för två år sen, då va jag ju dock bra mkt omognare också.

Men ialf så vill martin att jag ska stå om vi ska spela i två serier och sanne med om ingen annan vill, sen att jag ska va back ibland med åh jag hatar sånt där det enda jag vill är att vara forward men jag vet ju hur svårt jag har med att säga nej så det lär väl hända ibland...

Men igår vart det kul ialf drog till björkö och grilla och hade kul med kim,frida,anna,och emma, spela kort, snacka och va allmänt störda, tamponger brinner bra och tofflor luktar äckligt när man eldar dem så ni vet :D

Tack

Nu har jag vart på vårdcentralen, det vart lite annat en jag trott fick prata med en liten man först tycket allt va skit jobbigt då, visste fan inte vad jag skulle säga. Sen prata vi lite så fick jag prata med en annan. och han va jag vet inte men jag har aldrig öppnat mig så lätt för någon förut, har aldrig hittat någon sån fast jag skickats runt till massa olika mäniskor sedan jag va liten prg av hemaläget sen annant som till kommit. Så jag ska börja gå och prata hos han om bara allt och inget. Det ska bli skönt för jag är väldigt vilsen just nu och för första gången ja jag ber om hjälp och stöd och jag tror det här kan funka.

Sen fick jag lite svar på tal, hela tiden har något fallit längre och längre ner, de har fastnat på olika ställen och virvlat runt ibland fortare iblad saktare och ibland bara stått still. Sen på bara någon minut föll allt pladask som en jätte stor vattenballong som smällde och jag fick allt på mig, ja det är så jag förklarar det, jag är i . En kris nu tydligen för att bomben slog till oväntat men jag ska ta hand om mig själv och vara med mina vänner, något att jobba på men det ska fixas!

Onsdag

Nu sitter jag här och gör inte allt för mycket, mamma ringde och väckte mig som vanligt vid 10:30 för att jag skulle äta frukost och ta insulin. Ja självklart tog jag insulinet, men som vanligt fick jag inte i mig någon frukost, åh jag vet sånt är inte bra. Försökte somna om men det gick inte låg och tänkte som vanligt. Ska nog göra mig iordning snart, fast jag känner att jag inte har någon kraft för det. Ska bort till vårdcentralen sen, ska prata med någon snubbe. Så att jag kan få fortsätta ha sjuksrivning från skolan när den börjar igen. Det kanske ni inte visste? Men jg har haft den sen i 9an jag klarar inte gå i skolan på heltid, och jag måste ju få mitt studiebidrag men av vissa skäl får jag sjukskrivningen och mitt sudiebidrag, det är bra det, fast man skulle ju hellre orka att gå helttid i skolan. Ikväll vet jag inte? Pratades om igår att vi brudar kanske skulle hitta på något? Men jag vet inte, sånt som märks.

Annars vil jag ha ny musik, förslag på bra låtar? Jag är så dålig på att hålla reda på nya artister och ny musik, jag är så efter i det, det är jag nog i det mesta, de enda som jag kan hålla reda på är väl Henke, men har inte så mkt kolla på vad han gör nu för tiden heller faktiskt.

Onsdag ehm natt?

Idag vart det stan med Sofia och Steff, köpte ett linne och presenter till Leo och Jenny :) Så gick runt snacka massa åt och så..

Nu har jag bara allmänt damp, trött på mig sj att jag inte tänker mig för, att jag svek dig! Att jag inte vet vad jag vill göra lr vart jag vill vara. Trött på lkpg lambohov, och att jag bara saknar en massa människor som inte kan komma hem. Just nu vill jag slå sönder alla de där jävla känlsorna allt som är fel och fuckat inte puss på mitt liv nu...

Och föresten socialen är ett jävla sär hus som inte är till någon nytta, fuck that!

Måndag

Det vart inte att sitta hemma igår kväll, gick på bio med Jonny narnia 2. Den va bra :) Sen missa vi sista bussen hem, med någon minut:S Så fick ta taxi, snubben som körde tyckte vi va de coolaste han körtxD Vi fick åka billigare också, det va schyst:D

Idag har jag vart med Sofia snackat massor kollat resor, för att jag vill bort de sista dagarna innan jag börjar jobba, men hon tyckte allt va för dyrt och det är sant, men jag vill så gärna bort att jag skiter i att jag inte har råd och skulle kunna ta lån av mamma och bara åka någon stanns. Men jag får väl sitta kvar här så länge. Vi sa också att om läget är som det är om typ två år att båda vill bort från lkpg så ska vi flytta ihop i gbg, för efter skolan ska Sofia troligtvis till Frankrike ett år och jag hade tänkt jobba lite och plugga, om jag ens orkar va kvar till det kanske pluggar någon annan stanns, man får ju se hur allt är då, för allt kan förändras så mycket på bara några minuter, det har de gjort många gånger för mig.....
Vi såg ialf step up 2 också, jag vill med vara så där snygg och kunna dansa xD


Och för övrigt så skulle jag ta chansen igen om jag fick den för jag saknar det!

Bara för att liksom.

1. Jag har insett att min sista kyss.. Var en fyllegrej

2. Jag lyssnar på.. Tystnaden

3. Jag pratar.. Oftast väldigt mycket

4. Jag älskar/tycker om.. mina kompisar, mamma, tuva,leo,sandy,musik, fester och att få skratta! :D

5. Min bästa vän(ner) är.. Har många fina vänner men de allra närmsta är Rebecca,Matilda,Steff, Bine,Sofia,Carro och Ella!

6. Min första riktiga kyss var.. eh linus? 7 år xD

7. Jag avskyr när folk frågar.. hur mår du, och man säger bra fast till och med de vet att man bara säger det och ändå får man höra vad bra... ( vet att jag säkert ibland gör samma sak mot folk)

8. Kärlek finns.. och är oftat bara komplicerat och jobbigt

9. Äktenskap är.. svårt?
'
10. Någonstans, tänker någon på.. vilken idiot hon chris är? eller ? ;P

11. Jag kommer alltid att. ha kvar det där jävla minnena....

12. Jag är hemligt förälskad i.. förälskad?

13. Sist jag grät var.. idag :S

14. Min mobiltelefon är.. på laddning.

15. När jag vaknar på morgonen.. är jag oftat på dåligt humör

16. Innan jag går och lägger mig.. har jag tussen tankar som alltid

17. Just nu tänker jag på.. VARFÖR, VARFÖR ,om typ allt

18. Bebisar är.. söta

19. Idag ska jag.. dagen har redan gått..

20. I kväll ska jag.. tare lungt, och checka film..

21. I morgon kommer jag.. va med någon kompis hoppas jag

22. Jag vill verkligen vara.. en sjävlsäker, snäll och lycklig människa

Hemma

Nu är jag hemma vart i marholmen som ligger i nordtälje en bit utanför sthlm från i tisdags, i onsdags va vi i åland, sen har det blivit lek,bus,film,spel,badat,kollat på djur,åkt båt,kollat kläder osv... Slappt och helt okej, tuva,leo,mattias,sandra,karin och mamma va där också. Dagarna har gått fort, vissa stunder har vart förjävliga och vissa andra har gått lättare, har tänkt massor och inte kommit fram till så mycket kanske men här hemma i lkpg blir det jobbigare när man ska tänka på något sätt så det va skönt att komma iväg, det här kommer ta längre tid en vanligt, så det jag verkligen behöver nu är mina vänner och få några dagar att verkligen minnas resten av sommarlovet. En vecka kvar nu sen börjar jag jobba, suck, orkar ju inte men jag måste.

Packa

Nu har jag i stort sett packat klart allt, ska göra mig iordning snart sen ta bussen ner till rese sen ta tåget och sedan åka tunnelbanna. Får se hur de här dagarna kommer att bli, jag har ingen aning om det blir värre lr kommer bli bättre. Men har inte så mycket kvar här att stanna kvar för endå, många jobbar och är bortresta....

Nu vill jag att timmarna ska gå fort för jag längtar så enomt mycket efter er! Ska pussa sönder Tuva och Leo, snart så :D


RSS 2.0