Andra ute kvällen i Portugal.

När jag och Carro var i Portugal gick vi ut en kväll till, då på lördagen. Vi var ute på kvällen och åt sen gick vi till lägenheten där vi fixade oss och började dricka. Carro sjöng så fint för granarna och jag hoppade runt och tjoade av glädje för att livet var så sjukt bra då. Sen drog vi till våran favoritbar där vi blev bjudna på massor shotar och dricka den här gången med. Träffade några engelskmän som började att "snacka" med oss genom sätta grejor i mitt hår:P Sen fick jag en ros av någon random snubbe med. Dansade, snackade och bara njöt!
 

Mina sommar planer.

  • Åka ånglok med mina syskonbarn 30 juni.v.26
  • Kanalbåt med Jonas 1 Juli v.26
  • Valdemarsvik och hyra stuga med Matilda 6-8 juli. V.27
  • Prag med Jonas 10-13 juli. V.28
  • Fira Leo och mig 14 Juli v.28
  • Rom med mamma 23-27 juli. v.30
  •  Barnvakt åt Tuva och Leo v31, mån- fre? Har massor planer men inget direkt bestämt beroende på väder. Men det vi tänkt på är åka och bada i johannelund eller tinnis, fenomenmagsinet, besök på visingö, åka till en ny stor lekpark, kolla på båtar och äta glass, åka till tiveden nationalpark. Sen kanske nästan ingen av det här funkar om det regnar massor men hoppas på skapligt väder för då blir det massor roliga utflykter!
  • 9? 10? augusti v.32 planerar en avskedsfest här hos mig!
  • 20 augusti v.34 börjar jag på karlskoga folkhögskola så flyttar nog helgen innan det
  • Sen under v.27 ska jag och Carro förmodlingen ut på en dagsutflykt. Jag och Natta skulle med göra något sånt. Smultronstället blir det väl en helgdag med familjen annars kanske med en kompis någon dag. Så blir det ju såna här vanliga dagar med träning, fix, häng med kompisar, Jonas och kanske något spontant.
 
 

Svältkatastrof! ( Mitt bidrag Juni månad)

I shaelområdet i västafrika riskerar just nu 1,5 miljoner barn att dö i undernäring. Sitationen är akut och för att förhindra en svältkatastrof måste vi jobba tillsammns och snabbt! I unicef gåvoshop kan du köpa produkter som räddar barns liv. Eller så kan du skänka val fri engångs summa.  För att skänka en summa tryck här eller för att köpa något ur deras gåvoshop som t.ex nötkrämspåsar som kan rädda att ett barn svälter ihjäl tryck här.
 
Foto@Unicef
 
Din hjälp behövs nu! Jag har köpt 450 påsar näringspulver för 102 kronor för dem pengarna räddar jag liv!

Inställd resa och en ny resa!

Skulle ju åka bussresa med mamma genom sydnorge och besöka oslo, stavanger och åka båt längs lysefloden. Frukost, middag, bussresan och hotel skulle ingå. Men tyvär vart den inställd då för få hade anmält sig. Aldrig vart i Norge så skulle gärna åkt dit. Men när jag fick veta det här när jag kom hem bestämde jag mig direkt att boka en annan resa. Så vi drar till Rom den 23-27 juli istället.1000 kr billigare blir det, flyg,hotel och frukost buffe ingår. Så blir väl samma pris sen ändå eftersom vi betalar maten själva då och om vi ska in någon stanns. Men va fan man lever bara en gång och jag ska till Rom!!!!!
 

Min lilla tös.

 På de här bilderna är Tuva 2år. Nu är hon 6 år och fyller sju i december. Hon börjar alltså i ettan i augusti. Kan knappt fatta att hon blivit så stor. Jag var bara 15 när Tuva föddes och jag var så stolt! Jag älskar den här ungen och jag hoppas på att jag kan vara en förbild för henne när hon blir 15. Att hon kan känns sig trygg och våga prata med mig. Jag har ingen faster eller moster och mina andra släktingar träffar jag knappt. Står inte min familj så jätte nära så jag hoppas Tuva kommer få en bra uppväxt och få allt det jag missade. Jag kommer alltid drösa över henne med kärlek. Hon är min fina tös som jag älskar så mycket!♥

Kläder köpta i Ullared.


I can't breathe when my heart is broke in two.

I torsdags var jag med Nina. Vi var hos polisen ett bra tag för att jag skulle fixa nytt idkort eftersom det blev stulet igen.. Sen var vi en stan en sväng, åkte til nettonet, hem till Nina och sen tillbaka till stan för att äta. Mycket åkande ;) Sen blev det att köra ett pass på motions cykeln på kvällen. I fredags vart det att köra ett cardio pass, fixa sig inför kvällen och fira midsommar med mat hos syster  och sen fest hos Emil och krogen. I lördags blev det en slö dag. Då mitt blodsocker var ett helvete och höll på att pendla som fan. Efter lunch låg jag jätte lågt, på 1,6 och fyra timmar senare på 22,2..Då mår man skit. I söndags vart det att fara runt med Jonas. Han skulle ha grejor till att fixa med sin bil och möbler till lägenheten. Hittade både skohylla, soffbord och tv bänk. Så nu är det bara en soffa som ska hittas. Idag har jag vart på stan med Beccy och sen kört en timme på motionscykeln.
 

Midsommar 2012.

Jag hörde av mig till alla mina vänner på midsommar för att kolla om det var någon man kunde hänga på. Nästan alla skulle iväg eller vara med släkt och familj. Några skulle jobba eller vara med sin pojkvän. Till slut räddade Emil min kväll och sa att vi kunde komma till honom för att han inte skulle iväg längre. Så jag drog med Jonas och Nina dit. Där va även Dan Alex och Jennifer var, några nya personer som man fick lära känna. Vi drog till krogen med där jag träffade några fina personer jag kände. Så kvällen blev bättre en väntat.
 
Började kvällen med att grilla och äta jordgubbar med glass hos min syster.
 
Sen blev det att åka till Emil och festa som sagt.

Molly Sanden sjunger sin nya låt.

 

Färg glada lägenhetshus i Albuferia.


Molly Sanden och Markolioo på vätternrundan.

 
 

Ankor och fiskmåsar.

 
 
 
 
 
 
 
 

30,9.

I lördags natt vaknade jag av att det krampade i benen. Sa åt Jonas direkt att kolla mitt blodsocker. Åh vad ligger  jag inte på.. Jo hela 30,9 alltså det är äckligt högt. För att jag ska må som bäst ska jag ligga mellan 5-7. Jag kunde inte böja mina fingar. Jag fick kämpa som fan för att få i mig insulin. Det stack i hela händerna och jag kunde knappt stå på benen. Det var obehaglit kan jag lova. Jonas ville ringa ambulans för hela mitt ansikte var vit jag såg väl bara läskig ut haha. Men inte vill jag ha ambulans hjälp. Jag tar vara på mig själv och ingen jävla diabetes ska hindra mig från att klara mig igenom den där smärtan. Så jag tog helt enkelt extra insulin, åt lite youghurt för kroppen tar ju upp insulinet bätter när man äter. Kissade ut en liter, drack lite vatten och somnade av utmattning. Anledningen till att de blev högt var att jag åt en äcklig pizza typ 90 min senare en vad jag borde ätit och då ballar allt ut totalt. Så mina vänner som inte riktigt förstått varför jag gärna vill planera mina mattider och inte kan äta som ni. Förstår ni varför nu? :)
 

Be fore i die/ Have done/Only party.






Life without taking chances is no kind of life at all.

I måndags vart det att jobba kvar på fritids till 15. Sen vart det att ringa samtal, skriva till skolan, kolla upp lite saker inför sommaren och köra ett intervallerpass på motionscykeln. Vart att kolla på den dåliga Sverige matchen med. I tisdags vart det möte på jobbet så slutade 15, sen vart det ärenden på stan, ringa samtal och fixa med lite grejor. Vart att träna ett cardio pass också. I onsdags vart det att jobba kvar på fritids till 16:30 och sen blev det avslutning på diva. Grilla, köra musik quiz och bara hänga. I torsdags vart det att jobba 8-18:30 då jag var kvar på fritids och det var skolavslutning. Fikade med några lärare efter den också.
 
I fredags körde jag en timme på motionscykeln, kollade på markolioo och molly sanden som uppträde på vätternrundan och kollade Sverige matchen. I lördags vart det att åka till Ulvåsa och Em möbler för att kolla möbler till Jonas. Men han hittade inget som dög. I Söndags vart det slappis häng med film och mys.
 
Nu i måndags vart det att plocka med lite skit, fixa med jobb papper, betala resan till Norge, fixa med frågesport till mammas jobb och lite små fix med annat. Körde ett latinskt aerobics pass också. Igår vart det att träffa Meli och Ronja, Vart att titta i affärer en snabbis och sen äta på steves. Sen körde jag ett cardio pass och så blev det pitcher's med Emil på kvällen för att dricka öl och kolla på när Sverige äntligen spelade fotboll! Idag harjag vart med Natta, Vi hängde i solen ett tag, sen klippte och färgade hon mitt hår. På kvällen bokade jag en kanalbåts tur som jag och Jonas ska åka på och så var jag ute på en powervalk med Jonny på 8-9 km.
 
Bild från femöre.

Sjuka filmer!


Kavelbäcksbadet.



















De här bilderna togs den 3 juni vid vättern. Det här landet har alldeles för dåligt väder!

Sista dagen på blåklintskolan.

I torsdags var det min sista arbetsdag som personlig assistent. Jag hann tyvär inte riktigt ta farväl av barnen eftersom jag hade fullt upp hela dagen. Men det viktigaste var att killen jag tog hand om fick sig ett farväl. Var hemma hos han på förmiddagen och bjöds på fika och så fick jag en blomma. Så gulligt av dem! Pojken fick en häftig leksaks motorcyklen, tror han gillade den:) På eftermiddagen fick jag ta emot en bukett med blommor från skolan, fick hålla tal med. Haha pinsamt, för har ju vart där så kort tid och har ju inte hunnit lära känna så många barn och personal eftersom jag bara vart på fritids ibland och inte haft raster. Så hade ju inga historier att berätta som de andra hade som också skulle sluta. Men tackade för mig och sa att jag skulle sakna de jag hade jobbat ihop med. För även om det har varit jobbigt, krävande,svårt och jag har fått vara med om väldigt mycket så kommer jag ändå sakna stället och killen jag tagit hand om. Så klart det var en jobbig dag. Men fick som tur var säga hej då till lärarna, många kramar och lyckoönskningar fick jag. Även en del kramar från barn jag vart lite med, visa vart jätte ledsna att jag skulle sluta, Sötisar!♥

Men tack för den här tiden, den har varit lärorik!

Den här fick jag av killen jag tog hand om!



De här fick jag av rektorn och skolan.





Vi tjejer?

Hittade en lista på vad som är typiskt för oss tjejer för något år sen. Såg nu att den låg i utkast så kanske dags att publicera den nu? Jag har markerat dem som jag tycker stämmer in på mig och de som har streck under är verkligen jag i ett nötskal!

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.

Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover

Underbara Albuferia.











Hej då Diva.

I onsdags var det avslutning på Diva där jag varit tjejcoach ett halvår nu. Jag har träffat många tjejor där. Visa som varit där mycket och några som bara varit där någon gång. Vi har spelat spel, snackat, käkat, målat naglarna, pysslat, skrattat, kört lekar, dans spel och haft en skit bra tjej mässa osv. Jag har lärt känna helt fantastiska fritidsledare som jag kommit rätt nära. Jag har lärt mig en del och fått så mycket fina komplimanger. Man blir så glad att komma dit. Det känns skit jobbigt att jag inte kommer att vara där varje onsdag i höst. Men jag kommer hälsa på när jag är hemma från plugget. Jag har fått höra att de är så nöjda med min insats och att de vet att jag kommer bli en bra fritidsledare. Det är guldvärt att få såna fina komplimanger från dem. Att få höra att jag är så duktig och fantastisk, det känns sjukt för jag fattar ärligt talat inte varför det tycker så bra om mig. Haha jag har ju mest hängt där och hjälpt till med små grejor men allt man gör är värt för dem! En av fritidsledarna började att gråta när jag gav dem lite presenter, tusen kramar blev det kan jag lova. Åh vad jag tycker om er fantastiska människor!♥

En sån här fick jag och alla tjejcoacherna. Den ska hålla drycken man häller i kall. Skit bra ju! Så gulligt av dem att ge oss något!


Choklad, påse att ha sakerna i, ljus, fotvård och ansiktsmask fick fritidsledarna från mig!


Alla som var på Diva bjöd jag även på glass. :)

Folkets park i Motala.

För några helger sen var jag och Jonas i folketspark och åt lunch och kollade runt lite. Jonas berättade att det var mer välskött där när han var liten och att det fanns djur där då. Men jag tyckte det var rätt mysigt där nu med. Tyvär var minigolfbanan stängd där men vi åkte till varamon sen och spelade där istället.











En tur med bussen i Albuferia.


If you look in to my eyes.You will se that this girl will always find her way.


Femöre del 4.














Vad kan en fritidsledare göra?

Väldigt många har frågat vad en fritidsledare får för utbildning, alla frågar direkt om jag ska jobba på fritidshem med barn, och ja man kan jobba med det men det är ju mer fritidspedagoger som jobbar med det. Jag kan jobba med så mycket mer, så lägger upp en lista så får ni själva se. Jag markerar även de jobben som jag känner just nu att jag är intresserad av att jobba med.

Behandlingshem Olika slag av behandlingshem för ungdomar och vuxna med sociala och psykiska problem. Tex Stadsmissionen, Räddningsmissionen eller liknade kommunala behandlingshem för ungdomar och vuxna, § 12-hem som drivs av SIS, privata behandlingshem typ Hassela

Dagcenter: Daglig verksamhet för tex vuxna med psykiska och sociala handikapp.

Friskvårds- och rehabiliteringsanläggningar: Friskvårds- och rehabiliteringsanläggningar i privat, förenings- företags eller offentlig regi.
Hälsocenter: Privata eller hälsodrivna hälsocenter.
Fritidsgårdar:På kommunal eller föreningsdrivna fritidsgårdar.
Fritidshem:Förr fanns många arbeten att få som fritidspedagoger. I dag kan det finnas möjligheter under vissa omständigheter. Som fritidsledare eller anställning på fritidspedagogtjänst.
Fritidsklubb:På kommunala, kooperativa eller föreningsdrivna fritidsklubbar.
Föreningar:Inom idrottsföreningar, scoutkårer och andra idéburna organisationer. Arbete både på lokal-, regional- och riksnivå.
Handikapporganisationer:I handikapp organisationer. På olika behandlingshem i kommunal, landstings, förenings, stiftelses eller privat regi.
Kommunala förvaltningar:På kommunens olika områdes eller centrala fritidsförvaltningar.
Kommuners sociala förvaltningar:Inom kommuners sociala verksamheter för bl.a. uppsökande social verksamhet. Som fritidsledare och fältassistenter.
Kriminalvården:På kriminalvårdsanläggningar. Som fritidsledare, assistenter och vårdare.
Kyrkor och samfund:Arbete i lokala kyrkor och samfund. .
Nykterhetsrörelser:Inom olika nykterhetsrörelser och dess ungdomsförbund.
Organisationer knutna till huvudman:Organisationer såsom 4H, Unga Örnar, Vi Unga, ridskolor, musikorganisationer, teatergrupper m.fl.
Politiska organisationer:Inom de politiska ungdomsförbunden
Projektarbete:Många fritidsledare anställs för att driva projekt av olika slag. Det kan vara inom en organisation, förening, kommun tex. men också mer fristående projekt
Scoutförbund:Inom olika scoutförbund på distrikts- eller riksnivå.
Servicehus:Kommunala, stiftelsedriva eller privata servicehus.
Skolor:På grundskola och inom gymnasiets individuella program och särskolan.
Skoldaghem:Inom omsorgsverksamhet och skolan för barn och ungdomar med skolproblem.
Sport- och fritidsanläggningar:På kommunala, föreningsdrivna eller privata sport och fritidsanläggningar.
Studieförbund:Arbete inom studieförbund på distrikts- eller riksnivå
Turism:På turist- och fjällhandläggningar, på resebyråer och ev. på turistbyråer.
Upplevelseutvecklande företag:På företag som på olika sätt arbetar med upplevelser, friluftsliv och kommunikation.

Nödvändiga saker köpta på Ullared.

Necesssär.


Fem pack svarta strumpbyxor och ett par svarta stay up.


Plånbok och MP3


Läkerol och druvsocker,


Matlådor.


Te/Kaffe mug.


Isglassformer och block.


Ansiktsmaskar, badskum, topps, tamponger, hårinpackningar, fotvårds produkter, deoderant, ansiktsservetter foundation, mascara, fotkräm och lotion.

Hos Fanny.








Var ju hos min kompis Fanny för tre helger sen. Hon bor i Örebro lite ute på landet. Det var ett sjuk mysigt hos hon hade som ser litet ut men som är stort invändigt! På sommaren och när det är fint väder är det ju underbart att bo så där då hon har en jätte stor trädgård också. Men på vintern och kalla dagar skulle jag själv inte stå ut;)

Nothing in the world could make it right. Cos baby loving you brings me to life.

I onsdags tränade jag igenom hela kroppen med ett kondition och styrkepass sen åkte jag hem till Matilda där vi snackade, bokade resa till Valdemarsvik där vi ska hyra stuga och så bjöd hon mig på mat och så var vi ute på en promenix i en timme i det härliga vädret. Fin är hon den där Matilda♥ I torsdags vart det att jobba, fixa med papper och avgift till skola och resa, ringa samtal och ta en powervalk med mamma på 5km. I fredags vart det att jobba, köra ett cardio pass och hänga med fina Nathalie på kvällen.

Igår
var jag i Ullared, aldrig hittat så mkt fina kläder förut. Oj vad jag shoppade! Föra gången hittade jag inget som var snyggt och passade så kläder som jag köpte då har jag knappt användt för att jag inte tkr de passar mig:P Idag har jag vart med Jonas, kollat säng och matbord till hans lägenhet som snart är klar, woopa! Vart ett snyggt och skönt säng köp! Sen har vi myst och kollat film. När han åke hem körde jag ett träningspass från Jillians dvd band. Sex tränings dagar den här veckan och jag går forfarande inte ner i vikt men jag kämpar på forfarande efter tre år!


Bild från Bulgarien 09.

Juliskum.


Min brorsa hade de här hemma hos sig när jag var hos honom för en månad sen så var tvungen att smaka en av varje sort då. Kan lova att jag gillade dem. Bättre en vanliga skumtomtar tror jag. Cola var nog den jag tyckte bäst om tror jag, smakade bara en av varje så kanske skulle sagt annorolunda om jag hade ätit en hel påse. Men prova dem! Har sätt att de finns att köpa på Maxi bland annat:)

Bergigt i Albuferia.















Action, Komedi och Dans.




Jag har valt skola!

Himmel, kaos och så jag. Alltså hela min värld snurrar nu. Är glad, ledsen, trött och nervös. Jag har gjort ett så fruktansvärt jobbigt val. Vill aldrig gå igenom ett sånt här jobbigt val igen! Grejen är att jag mest är intresserad av Axevallas inriktning som är Europa perspekttiv och minoritets och integrationskunskap. Men den skolan verkar inte lika rolig som Karlskoga, det kändes som att de hängde ihop mer och gjorde mera saker där. Dessutom klickade jag bra ihop med de som kommer gå i tvåan i höst. I Axevalla träffade jag bara några lite kort men kändes inte lika bra helt enkelt. Skolan är gammal där med och man har inte egen toalett. Karlskoga har man egen toalett och dusch och rummen var fräschare. Sen är ju min dröm att bo nära vatten och skog så Karlskogas omgivning är väl som given för mig. Dock tråkigt att det är så litet. Skövde ligger ju bara 20 min bort med buss från Axevalla och där har man aldrig vart så det lockade ju med såklart.

Men jag tänkte så här, i Axevalla går man ihop med 2orna så man är 25 stycken i klassen. Jag har svårt för stora klasser, skolan är mindre och tröttnar jag på dem i klassen vem ska jag då umgås med? I karlskoga kan jag alltid hälsa på Fanny i Örebro eller hänga med dem som går i 2an. Känner jag forfarande att min dröm är att läsa om Sveriges minoritet så får jag göra mitt examens arbete om det så får jag allt jag vill ha. Jag har helt enkelt valt att gå på Karlskoga och det känns jätte jobbigt att välja bort Axevalla. Men att bo fräscht och fint i två år känns viktigt och dessutom fick jag super bra intryck av lärarna på Karlskoga med. Så jag får leva med ångesten och ovissheten ett tag så blir det säkert kanon i höst!




Femöre del 3.
















Don't let them change your story. Won't let them change your song.

I torsdags så städade jag, fixade med lite saker, kollade resor och körde ett latinskt aerobics pass. I fredags körde jag body combact, hoppade runt av glädje och på kvällen bjöd jag Jonas på ming för att fira att jag kommit in på båda skolorna! I lördags var jag hos Jonas, blev film, mys och så bokade vi en resa till prag. I söndags åkte vi runt lite på landet runt om där Jonas bor, stannade vid några badplaster och såg oss omkring. Igår jobbade jag, ringde samtal, kollade på lite sommar äventyr, tränade på motions cykeln en timme och bokade en buss resa till Norge med mamma! Idag har jag jobbat, fixat med lite saker, kört en timmes intervall pass på motionscykeln och hängt med Maria.



Fish eye bild från fem öre.

Shopping i maj.

H.M 99kr.

50 kr för båda från Lindex.


79 kr från Cubus.


Ur&pen 100 kr för allt.






Gina tricot 199 kr.






New yorker 49 kr.


Lindex 149kr. ( Obs färgen på bilden är skit kass )

Från hop on hop off bussen i Albuferia.














Utgång på Frimis i Örebro 26/5








Convictus. ( Mitt bidrag Maj månad)

Concvictus driver dagverksamhet för hemlösa på några ställen i Stockholm.200 hemlösa besöker deras verksamhet dagligen. De välkommnar gästerna med mat, dusch, rena kläder och gemenskap. De lägger ner mycket energi för att lära känna sina gäster och ger dem en chans att kunna få läkarvård. Convictus har många smarbeten för att kunna förändra och hjälpa de här människorna. De erbjuder boende, avgiftning och test för hiv/aids. De motiverar sina gäster till ett hälosamt liv. De har volentärer som jobbar som sjukgymnaster, massörer, läkare, mm. På tometebo erbjuds hemlösa/missbrukare en veckas semester, här knyts det nya kontakter och undersökning och planering för en rebhalitering kan ges. Att ta med sig en anhörig är tillåtet . För många blir tomtebo en räddning då de skaffat eget boende efter besöket och många har fått ett stabliserat liv, Convictus har även sammarbeten med Estland och Ukraina. Tack vare volentärer och privatpersoner som skänker mat, kläder, hygienartiklar mm så får den här föreningen ett bra stöd. Men all hjälp behövs hela tiden så däför skänker jag 100 kr som engångs summa. Jag tycker det är viktigt att alla får en andra chans i livet. Så kan vi rädda 1 person av 200 så är det fantastiskt.  Alla liv är värda att räddas. För att läsa mer om dem så kan du gå in här






http://www.convictus.org/index.html

Before I die/ Have done part 3.





Antagnings besked!

Jag kom in både på Karlskoga och Axevalla folkhögskola fritidsledare linjen!!!

Alltså jag kan inte sluta le. Jag sitter fan och gråter lycko tårar. Det är helt kaos i mitt huvud. Men fan vad glad jag är!!!!! Jag får flytta från Linköping och prova på ett nytt ställe som jag velat göra så länge nu. Träffa massor nya människor, läsa massa kruser som jag är intresserad av, prova ett helt nytt liv. Vilken chans skolorna ger mig. Åh att båda gillade mig känns ju helt knas. För särskilt i Axevalla är det stor konkurens, de sa att det är väldig svårt att komma in. Men ändå valde de mig. Helt sinnessjukt. Alltså åååååh helt hyper är jag. Jag kom iiiiiiiiiiin. Ni har fattat att jag är glad va? =)


RSS 2.0