Sunway

Ja ett tag sen man skrev, blivit dålig på det här med bloggandet. Men idag har jag ialf vart på ullared, hitta lite saker, ville köpa massor men inte råd liksom och mycket va bara i en färgade linnen och de finns ju även här hemma billigt så ja.
Men det blev ett par jeans,två linnen, två shorts, två leggins, en tjock tröja, hårspännen, balsam oh sånt till håret, godis, underkläder och en väska. Slängt massor kläder är sugen på att köpa nya tröjor ska på stan med Carro imorgon förmodligen får kolla då för ibland kan man hitta något billigt och fint. Annars fyller Steffi, Emma och Zabrina 18 idag och lilla Axel som fyller 17, ett stort grattis på er. Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag åtminstone och imorgon är det fredag woho, hoppas den blir som planerad:)


Nu borde jag sova snart skola imorgon måste ta hem grejor och plugga över helgen ligger lite efter men det fixar jag ju, hoppas det ialf... :)

Helgen

I fredags åkte jag till motala, kom hem på söndagen vart med massa folk hela helgen, inte har man sovit eller ätit mycket kanske därför kroppen mår som den gör nu. Vakna upp vid 11 förut att mamma stod och tryckte i mig drusocker hon hade ringt men jag hade inte svarat så hon åkte hem för att kolla .Jag låg som hon hade annat medvetslös blodsockret kunde inte mättas så lågt va det. Jag missa skolan, men det är annan sak,  men  jag måste trycka i mig mat för jag är fortfarande yr, jag mår inte bra, men jag är inte hungrig jag vet  att jag börjat äta dåligt och att mitt blodsocker jämt är lågt nu för tiden, men jag kan inte trycka i mig massor mat när jag aldrig är hungrig, fan vill inte bli inlagd ju så måste hitta nåt jag kan proppa i mig vill träna ikväll men det lär jag aldrig få göra om jag inte äter något nu. Bara ätit frukt och macka, och vad är det när man har den här sjukdomen, jag hatar att tvingas att äta massa bara för att klara av att stå rakt.!Föresten är jag arg, arg på människor som sitter och pratar om sig själva om hur de ser på andra och sitt liv , om vad de tycker om och inte, sedan någon timma efteråt göra en helt annan sak,  vända allt man suttit och pratat om emot. visst jag känner dig inte, men sitt fan inte  och ljug för mig, du har inte en chans killen,. ialf inte oss mig idiot!

Av värde

Jag satt och läste nyss lite kompisars bloggar så hade Emma skrivit lite om högstadiet, asså jag fick fan tårar i ögonen seriöst, jag ångrar mig sååå sjuk mkt, att jag inte tog vara på den tiden mer, fan jag klaga då? Men det va inte förens på slutet som jag verkligen fatta vilken jävla bra skola jag gick på med bra klass, lärare och allt annat folk! Men på slutet va det redan försent? Då skulle vi lämna varandra! Jag glömmer aldrig klassresan, lärarnas sånger och uppträdanen, talangjakten, utkläddnigsdagen, friluftsdagarna, kärleken från vissa till gympa läraren ;)  rille som farbror frej;:P  Oh masssor!  Man fick alltid ett gott skratt i skolan, folk va fan sjuka, haha men vi hade kul.  Jag och Jehon snacka också på bussen idag om tiden som va förut, hur man bara kunde sitta och garva rakt ut nu när man ses är det mer seriöst snack, och ja vi tjejer " vårt lilla gäng" Vi ses aldrig!  Alla kramar på morgonen och vet du, vad han sa, vad hon gjorde blabla, haha, det va bara kul att sitta och lyssna på allt, det va alltid nåt på gång sällan man hade tråkigt igentligen, om man inte palla lektionen kunde man alltid gå ut till korridoren och prata med någon från nån annan klass, jag hade det sjukt bra igentligen! Lärarna gjorde allt för att hjälpa, fan vad omogen jag va då igentligen för jag såg inte hur bra jag hade det och hur mycket allt betyde då. Jag va blind som inte såg alllt bra jag hade.Oh jag ångrar så förbannat mycket varje dag att jag inte vissa min uppskattning och att jag tog vara på den tiden, för vad har jag nu? Inget till skolan, visst det finns snällt folk här med, men inget kan slå berzan och saknade 9f! <3


image8

En annan betydelse

Klockan är snart halv fyra på morgonen och jag är vaken. Igår natt kunde jag inte somna, sov väl två timmar? När jag vakna låg blodsockret äckligt högt skippa skolan och sov bort hela dagen igen. Hade tänkt åka och träna på kvällen, men istället sjunker mitt blodscoker jag yrar när jag ska prata med Jenny i tele och på msn, men efter det vet jag inte riktigt hur jag kom till sängen? Men vakna för nu ungefär 2 timmar sen, åh jahopp missa träningen och hur fan hamna jag här. Det är lite läskigt att en sjukdom bara kan ta över ens kropp sådär, att ha diabetes är som  en slags livsstil för mig, men ibland kan även den skräma mig som vid såna är tillfällen. Idag måste jag verkligen gå till skolan, ska ta hem det jag missat under de här tre dagarna och försöka fixa ett möte med syv.  Så idag blir det plugg dag och imorgon blir det motala och resten av helgen med, ska bli sjukt kul.  Jag känner mig lite halft trött men om jag somnar nu så vet jag inte om jag kommer upp till skolan sen,  3 timmar till klockan är halv sju? Det känns ingen större mening med att sova, bättre om jag kan somna tidigt ikväll, kanske inte så som ja gjorde nu då,  vet inte vad klockan kan ha varit eh 7 typ?  Ska nog se film nu sen ta en dusch och bara ta det lungt, slipper jag stressa med att göra mig iordning och äta frukost!


Hoppas alla får en bra dag!

Ssssh

JAG ÄR DÅLIG!  Inte vart i skolan idag eller igår? Och varför är jag inte det? Jag vänder på dygnet och somnar sent och försover mig alldeles för länge som igår vakna halv 2? Idag låg även jag till sängen ända till klockan 2. Jag är alldeles för skoltrött, jag blir så besviken på mig själv, det är inte långt kvar nu jag förstör bara för mig själv. Jag bad ialf att Jenny skulle ringa och väcka mig imorgon, hoppas att hon kan få upp mig! Ja nu är det väl bestämmt från och med nästa vecka kommer jag att bo i ljungsbro varanan vecka 3 dagar i veckan. Det känns posetivt:)

Igår vart det att laga mat till Carro, kött, sötpotatis, sallad, bröd, och Chris speciela milshake mix ;)  Sen vart det träning, det va skönt! Glad att jag kom iväg, träning imorgon igen hoppas på att jag kommer iväg då med!
Oh skolan också! Så får jag ta hem och plugga i fatt det jag missa igår och idag, det är ju alltid nåt jag gör ialf men vore ännu bätte om jag någon gång kunde palla mig upp och faktiskt gå till skolan! Hatar att bara ligga hemma blir så otroligt rastlös men har ingen ork för att komma ut och hitta på något, så därför behöver jag verkligen komma iväg imorgon så att jag kan vända tillbaka dygnet ta hem skoljobb och komma iväg på träningen sen.

Jag vill sova nu men är inte det minsta trött, så vad ska man göra ? Se film kanske? Såg nyss: prinsen och jag, små töntig film som vanligt är såna det men jag gillar dem ialf!  :)Helt onödigt.

Det finns mycket saker som kan kännas ondöiga som att gå ut och äta, fast man har mat hemma, men visst måste man få lyxa till det ibland, så igentligen vad är det som verkligen är onödigt? Finns det något man kan sätta det på? För är det inte en sak som skilljer sig från person till person? Den ena kan tycka att det är onödigt att flera tar kort på en och samma sak medans de andra tycker att det är en självklarhet för då slipper man skicka till varandra och det spar tid. Så igentligen är det nog inget jag kan gå och säga så här ondöigt  är det och förvänta mig att alla ska hålla med. Igentligen vet jag inte ens varför jag sitter och skriver så här, för jo det är ganska onödigt av mig. Igenligen ville jag bara skriva av mig om annat, det är skönt att bara sitta och skriva. Men jag kommer inte till det jag skulle komma till. Det sitter fast i mitt huvud,  jo jag är hopplös, känner en blandning av känslor, glad, trött, flum, ledsen, arg, besviken, längtans full. Hmf hur ska man ta alla de här känslorna? Jag önskar då att jag någon gång kunde hitta mig själv och verkligen veta vad jag vill göra? Trött på barn&fritid jag vill inte ta hand om barn! Eller vill jag det? Ser ni jag är helt enkelt omöjlig och det verkar inte finnas några öppna vägar inte än ialf.


Jag vill se dig glad igen, jag vill höra dig och läkarna säga, att du är frisk,  slippa se dina trötta ögon se din smärta, men det är väl bara en dröm. Förlåt mig för att jag är så hopplös svår ibland men du vet väl att jag älskar dig eller hur mamma? <3

Don't wanna go back to that place but don't have no choice,

Så va det söndag kväll, det tycker jag inte om särskilt inte när det är skola i morgon, och bara måndag, känns tungt!
Men bara att kämpa vidare tills man slipper skiten. Sjukt trött idag, pluggat ganska mycket, men har fortfarande lite kvar att göra på apu uppgifterna måste ha läroplanes mål och en bok som då ligger i skolan men får ta med den hem i morgon och fixa det inte mycket kvar att göra nu så, jag är så seg när det gäller att göra saker,  särskilt läxor! vet inte  vad jag gör av min tid? Känns som jag inte gjort ett skit idag.  Fast sov ganska länge och skrivit en del med oh bara suttit och kollat runt typ? Tiden går för fort helt enkelt tycker jag. Skulle ju åkt iväg och handlat lite men blev inte av, får göra det imorgon på vägen hem slutar ju tidigt så =) Carro kommer  klockan fem då ska maten va klar men jag ska nog hinna i värst fall får hon sätta sig här vid datorn, tror jag inte att den flickan har något emot :)


Borde väl dra mig till sängen snart men det känns som det är något jag har glömt att göra men aao jag vet inte, ska nog läsa igenom det jag skrivit och fixat bild på apu saken!  Fortfarnde inte fått mail om jobb en baah jag vill verkligen ha ju, men aja får se hur det går.

Virvel

Igår va det sista praktikdagen då, fick present en choklad ask och ett kort där det stod lite fint. Aww jag blev lite tårögd inte hade de behövt köpa något, men tack! Kommer sakna folket där! Inte vart i skolan på 8 veckor, 6 veckor praktik och två lov, undrar hur detta ska gå ? Måste verkligen klara mig igenom detta år också, det vill jag nog mest av allt, så ge mig stryka till det tack. 

På kvällen vart det att åka till bine, va med henne malin, tim,ted,ellinor och rebecka, satt och snacka kolla lite hockey och drack öl, ja det va en trevlig kväll ! =)

Sov över hos bine, så kolla vi på momento, och bine har ju fyllt 18 så visste vi svaret på en fråga, eller snarare vi kollade upp den. Så sa jag ska du ringa hon bah ja tänkte det, efter första kom hon inte fram, men efter andra då fick hon registera sig. Men de ringde inte på den frågan, men det kom fler frågor så vi kolla upp dem, oh sen ringer det! Trodde det va min mamma men sen ser jag bines blick, aah shit, så fick jag stänga av tvn ville ju höra men blir ju konstigt ljud annars, ville bara skrika men jag våga inte för då kanske bine skulle missa något de sa! Hon fick välja på 2000 eller jackpot men på jackpoten kan det bli mindre så valde 2000! Fan vad männsikan va nervös, trodde nästan hon skulle säga fel, margareta krock, ja bah yes hon sa rätt och det va rätt svar, ni kan ju gissa om vi skrek när hon hade vunnit! Åh jag ville med ringa in men nehe inte 18 en :(  Men underbara männsikan vill ge mig 500, och i det dåliga läget jag ligger i så blir jag glad av en krona! Men som sagt hon gör som hon vill jag blir inte sur liksom inte jag som ringde jag va bara med :) Vi har kollat resor idag med, jag ska kolla lite till snart blir nog Turkiet eller Bulgarien, vet inte vad jag är mest sugen på. Vi sökte ett jobb också, om någon vill ha hjälp med något eller behöver en medhjälpare säg till! För pengar behöver jag verkligen!!


Oj blev långt nu men mycket att berätta, borde sova men jag somna vid 8 förut trött haha vart för mycket med vinsten och allt i dag så somna när jag kom hem typ,just det fy fan vad illa, displayen på min kamera är sönder efter den åkte i backen, så försäkringen täckte inte så kostar lika mycket att laga den som vi köpte kameran för, och jag har inte råd, så nae får skita i kamera på ett tag :( Min kära mobil är med sönder! Sjuk asså den åkte ur fickan igår när jag skulle resa mig från toan.  Vattenskadad, jag är så klumpig! Så nu har jag lånetelfon mobilen gick ialf på försäkringen tur! Men vi åkte och köpte pizza förut och när jag skulle gå ner för trappen så tänkte jag: shit om jag ramlar så går jag runt hörnet och vad gör jag inte halkar till, va rädd att tappa låne mobilen jag hade i väskan så på något konstigt viss snurrar jag till och slänger in kroppen i väggen, haha mobilen räddad och jag klara mig fint! Men nu ska jag inte tråka ut er mer.

Föresten tack Bine som fixa min sida idag, är hel nöjd underbara flicka!

Precis som du.

När jag vaknade idag ville jag bara somna om igen men jag gick upp och när jag höll på med frukosten, kändes det som att dagen ändå skulle gå bra. På praktiken flött allt på fast jag inte vart där så mycket de senaste två veckorna pgr av allt. Men ungarna gick tipspromenaden och ja det gick jätte bra och allt. Sen vart det ikano med Jenny fixa grejorna jag ska ha och bjuda Carro på för att hon fyllt, mäster kocken Chris in action igen då, ska även bjuda på glass imorgon sista dagen, ska även stanna kvar längre ta igen missad tid, då kan det nog kännas som ett bättre avslut.
Men just nu känns ändå allt bara bra alltid är det något som styr i mot men idag tog jag bara klacken och sköt bort det. Jo jag älskar såna här dagar det är guldvärlda, sitter och små ler för mig själv som jag vore kär eller nått. Men inte är jag det! Kanske något bra som är påväg att ske ? :D  Fast det behövs ju inte mycket för att jag ska gå runt och vara glad, varenda liten bit tar jag vara så hårt  på.


Varje ord har sin betydelse och varje sak har sin tid. Vissa grejor kommer man aldrig att förstå sig på, de ligger och gnager sönder en, man vill bara skrika, men vad ska man skrika? Skulle det ens hjälpa, nej igentligen gäller det väl bara att hålla humöret uppe ta vara på det som faktiskt gör en glad och glömma de andra hårda slagen, tiden är så snabb en då så lika bra att ta vara på det fina man har här och nu. Att förändra någonting kan vara en jävla svår sak, men allt måste få ta sin tid, man måste få växa på sitt sätt och de runt omkring? Antagligen kan man finnas där och hjälpa till eller så kan man bara vara tyst, för om man inte vet vad problemet är varför ska man då snacka? Så tråkig är inte vår värld att man måste gå runt och hitta på saker för att få lite spänning, äh fan gå och hyr en film istället och dröm dig in i den världen om inte det verkliga duger.Längtar till imorgon träffa min bine saknat det mongot kärlek till dig <3

Ja du..

Igentligen skulle jag bara skriv ut en sak sen gå och lägga mig,. men vad gör jag? Jo jag sätter migc och skriver här i stället, hm typiskt mig jorå. Är det bara jag som inte bryr mog om lhc lr ? Alla verkar helt besta av deras spel, jag bryr mig fan då inte :D  Jag är trött och glad endå, pluggat idag inte så mycket kvar och göra nu det är ju bra!

Tjejer om vi nu ska åkla tilla öland som  ni säger att ni vill, då måste vi planera? Vart ska bi bo, hur ska vi komma dit, hur länge? Asså middsommar dyrt och svårt att få platser, det krävs planering, jag har tält ialf, men det är bara en början av saker som måste fixa ju!


Om man har sökt sommarjobb när får man reda på svaret då? Om man fått eller inte? Det känns som tiden bara river iväg allt och att jag står helt tomhänt utan någon planerings alls, hm jobbigt att allt ska kosta.

Fucck ' yeeeh

Fucck ' yeeeh

Sov unge

Ja jag borde sooooova! Men gör jag det nej?  Åh inte har jag fixat sidan en heller men jag orkar inte
någon lite snäll människa får hjälpa mig någon dag istället :) Kommer inte orka upp till praktiken i morgon, men nej spelar inte någon roll om jag går dit ändå måste ändå gå tidigare, ska till sjukhuset och prata med någon människa. Hm får väl se hur det går med den saken.  Jag är sugen på något att dricka men nae ingen jucie hemma , bara vatten och mjölk det vill jag ju inte ha =/ Vad synd det kan va om mig då haha :P Snart börjar skolan igen, shit! Undrar hur det kommer gå? Men inte långt kvar nu igentligen :) Sommar hm blir det öland tjejor? Jag vill verkligen dit!
Vill utomlands med men ingen har pengar så¨nae det blir nog inget med det som sagt. :( 


Vissa människor gör en så jävla glad, det krävs inte mycket och jag är så glad nu att jag har hittat tillbaka till två helt underbara vänner, ni vet vilka ni är och ni betyder! <3

Men eeh nu ska jag försöka sova ialf måste komma i tid till sjukhuset imorgon! :) God natt suckers :D

?

Nu släpper jag det här, jag orkar inte ens försöka. Jag fattar inte ens vad det här handlar om men det är ditt val du vet var jag finns, men nu känns det som efter allt det här så behöver du inte komma tillbaka, det räcker!
Det va fint det som var, du var verkligen en av de som betyde mest, och ja du hjälpte mig med mycket och jag trodde du var en va de sista som skulle göra så här. Men ofta har man fel som sagt, men imorgon är en ny dag igen och jag vet att det finns andra där ute som gör mig glad!


Martin har då gett mig ett gott skratta idag, hahah sjuka jävel!Hoppas jag nu också kan få sommarjobbet med Jenny inte så mycket pengar kanske men bättre en inget plus att jag slipper bo hemma. Åh jenney hon är bra hoppas även att jag kan få komma och bo där lite mer =)


Puss på mina älskade vänner <3
Hemma

Då var man hemma igen jävligt kul på träningslägret när vi kom det börja det med saft och muffins sedan bar det av att springa spåret sen fotbolls frisbee, fotboll, hallen i 3 timmar där det va olika tävlingar och innebandy saker sen duscha och äta sen skriv fixa lite bus och umgås efter det femkamp fortsatte med tävlingarna och sen mat eftet det umgås massa, ut mitt i natten sätta upp en skylt  i centrum och posta brev tebax och busa. Söndag träning i hallen, tebax för att äta, städa och umgås, baah vad jag  är trött bilder kommer upp på bilddagboken senare. Chriis heter man där för ni som inte vet =) Orkar inte skriva mer men vi hörs :DJag önskar bara att jag för en gång skull kunna veta vad jag igentligen vill, för allt det här bara sårar och förvirrar mig, jag vet inte men kanske ska jag kasta dig? Försöka på ettt nytt spår där du inte finns med överhuvud taget......

Trött...

Hopp vart inget att grilla, typiskt svenne väder att det ska börja regna :( Men vi åt gott endå och hade myspys, kanske lbir tattuering snart då, hoppas! Är skit trött ska upp om ungefär 7 timmar, träningsläger som sagt, tror det kommer bli mer bus en träning men jag är lika oskyldig som vanligt då =)

Jag skulle vilja förändra en himmla massa saker
och göra en hel del saker med!
Börja träna ordentligt
Spara mer pengar
Sköta skolan bättre
Flytta!!!
Gå ner i vikt

Äta mindre skit saker
Börja övningsköra
Tattuera mig
Picera läppen
Åka till örebro älsklingarna! <3
Åka utomlands!
Köpa massa nya grejor
Åka till ullared
Lösa en massa skit

Ja som ni ser mycket man vill göra hoppas att vissa saker kan ordnas ialf, men nej nu måste jag gå och lägga mig blir säkert att se tv en stund men god natt :D

Medlem

Hopp så va man medlem här  då tänkt på det ett antal gånger, men nu blev det av :)  I helgen är det träningsläger med innebandyn har tänk att jag ska börja satsa på den nu, för jag behöver motion! Men det kommer bli kul i helgen massa bus såklart:D Som vanligt har jag mina funderingar på allt, jag tänker för mycket. Borde inte sitta här utan göra mig iordning för att sedan dra till Ella. Men istället sitter jag här och skriver, vet igentligen inte ens om någon kommer läsa det här? Men någon stanns måste man väl släppa av sig lite av sina tankar och sånt,  jag bablar på som vanöigt, typiskt mig. Men nu är jag i någon liten slags chock, hm skulle behöva ett par ord från Rebecca nu, den människan älskar jag verkligen! Någon som vill hjälpa mig att fixa bloggen sen föresten? För så här jävla ful kan jag ju inte ha den, det vore ju för jävligt. Jo att läsa andras bloggar kan va rätt så intressant ibland, man kan få sig ett par nya funderingar och ibland kan man väl till och med hitta ett bra svar? Fast vissa saker går bara inte att förstå sig på. Många som heter/ kallas chris? Fick prova ett par namn innan det här funka, inget vidare men igentligen man bryr sig ju inte om namnet, man kollar väl in här för att läsa som sagt. Jag skulle kunna skriva en jävla massa nu, men nej jag måste ta och göra mig i ordning åka till Ella och prata av sig lite, en hel del nu känns det som, det är det väl alltid kanske men, ska nog grilla ikväll föresten myspys. Jaja saknar den där jävla människan ialf, förstår då inte på alla mina känslor för folk ibland. Men nej nu ska jag va tyst puss på allt folk!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0