Polen - Gdansk.


The best ♥

Kvällen igår var awsome med Carro. Vi lagade taco, var ute på en promenad, spelade spel, tog sjuka kort på oss själva, pratade om allt som hänt den senaste tiden och hade verkligen djupa samtal. Kollade på film och skrattade massor som vanligt. Jag kan verkligen släppa saker och ting när jag är med den tjejen. Vi fungerar så jäkla bra ihop fast att vi är olika på alla sätt och inte ses så ofta. Men vi vet att vi alltid har varandra och kan vara ärliga mot varandra. Blir så jäkla glad att jag har henne. Behövde verkligen den där kvällen igår. Så tack för det älskade vän. Love you!♥
För er som inte fattat heller så har vi andvänt fisheye effeckt på tre bilder. Därför jag ser exra ful och stor ut =) Men vi kan ju bjuda på oss själva med så;)

Jag har åkt så många varv men det är alltid lika svart.

I helgen har jag och Jonas kollat på de nya avsnitten på fångarna på fortet.  Spelat äventyrsgolf, hängt i varamon, tittat på film, slappat, osv. Jag har även övningskört! Körde först på en grusväg men jag var ju livrädd och kommer ju bilar där ibland så inte bästa stället att köra på första gången man kör i sitt liv. Så körde på ett gärde utanför Jonas istället. Busigt av oss va! Men var rätt så kul, hade väl svårast med att växla till tvåan från ettan men det gick ju med till slut. Jag är dock inte nöjd, jag kommer aldrig fixa ett körkort. Men Jonas tror på mig. Jag måste bara sluta vara så rädd och vara mer självsäker... Jag ska försöka tror på mig själv! Vem vet jag kanske blir värta rally föraren till slut;)

Idag har jag en så länge hunnit med att lämna kissprov och ta blodprov i armen på vårdcentralen. Årskontrollen för diabetesen. Men de tog inget blodprov från fingret om de brukar göra. Konstigt? Fick vänta i en 40 min och tog prover på fastande mage så tur att jag inte var törstig eller hungrig! Har även sökt jobb, ringt telefonsamtal, fixat lite, tagit en jogginrunda i spåret och tränat rygg och mage i 30 min. Skönt för ryggen och jobbigt för magen, men det behöver jag! Nu är Carro här med och hon ska sova över här så blir att umgås med henne resten av dagen!Tre år gammal bild på min fina vän Carro♥

Fortsättningen från dansuppträdanden på båten till Riga.


Friends with benefits.

Handling: En ung kvinnlig headhunter i New York övertygar en potentiell manlig rekrytering att lämna sitt jobb i San Francisco för att tacka ja till ett jobb i The Big Apple. Trots en ömsesidig attraktion inser de båda att de representerar allt som de båda har sprungit ifrån när det gäller relationer, och bestämmer sig för att bara vara vänner... med förmåner. Det är ett perfekt arrangemang, tills de inser att det inte fungerar och att det inte finns någon relation som inte har förpliktelser.

Min åsikt: Jag såg den här i torsdags med Matilda då dem hade förhandsvisning och vi båda gillade den. Var mycket att skratta åt och även söta ögonblick att le åt. Jag skulle kunna se den här igen och rekomenderar den till både pojkar och flickor. En sån film som går hemma hos båda. Den får 4/5 av mig.

Jag behöver ingen lag och inga jävla föredrag

Igår tränade jag och var med Matilda. Vi gick på stan, käkade och gick på förhandsvisning av filmen friends with benefits. Vi gillade den båda och ett inlägg om filmen kommer. Sen när jag kom hem så satte jag igång att rensa i lådor och garderoben och försökte snygga till det lite. Två påsar med skräp slängdes och en påse med kläder ska sälja och skänkas bort.

Idag har jag än så länge hunnit med att dama och damsuga rummet. Det är så svårt att städa i mitt rum då det är möbler och sladdar överallt, så måste typ hålla i allt och försöka flytta på allt samtidigt som jag städar. Så man får trängas och slita lite. Kommer inte åt överallt heller men renare blir det ju. Jobbigt bara att det är bastu i mitt rum så att man svettas värre en i öknen? Tränat har jag också gjort. Ska dra iväg till Jonas snart där helgen ska spenderas.Matilda sommaren 07 när vi var på väg till Kroatien.

Internationella matmarknaden.

Igår var jag och Jonas i stan för att titta till den internationella matmarknaden. De sålde tvål, porslin, korv, ost, mat, te, godis, frukt och fika bröd osv. De kom från Storbrittanien, Austaralien, Polen, Italien, Iran, Frankrike, Belgien och något mer land kanske som jag glömt. Det är fjärde året i rad som de är här i Linkan och det håller på onsdag- lördag. Jag har aldrig kollat in det förut så vart nytt för mig. Jag och Jonas köpte lite som vi provsmakade en tugga ifrån. Dock var det inget som föll oss i smaken direkt. Så jag skänkte bort det mesta till mamma faktiskt.

Fikabröd från Italien


Jätte god kokkosbulle från Belgien.


Engelskt godis?

Som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan.

Igår var jag på stan med min älskade Ella. Hon hade ärenden att göra och så shoppade hon som bara den. Kan lova att jag var sugen på det jag med, men måste hålla i pengarna jag har kvar! Sen drog vi hem till henne ett tag innan vi gick för att hämta sötnosen Devin. Skiljdes åt efter det typ, jag skulle till biografen för att hämta ut förhandsvisnings biljetter till en film och jag fick bland de två sista biljetterna så hade tur den här gången!

Sen drog jag vidare för att dansa afrodans. Halva passet tyckte jag gick för segt. Sen på slutet så börja tempot komma upp. Men då hade visst mina ben somnat? De ville liksom inte gå åt samma håll som resten av kroppen. Såg nog full ut. Men får jag väl bjuda på, jag överlevde ju det konstiga som hände ialf.

Idag har jag tränat på motionscyklen och sen skulle jag fluggit luftballong ikväll. Men blev inställt för andra gången. Skit väder!! Men Jonas kom hit en stund ändå. Vi åkte in till stan för att titta på den internationella matmarknaden. Men mer om den marknaden kommer i ett annat inlägg.Sex år gammal på på mig och Ellabella♥

Jag vet inte.
För många drömmar. För lite tålamod. Osäkerheten smyger sig på och ångesten tar över. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte vart jag vill vara och jag vet inte vart jag ska börja.

Hej då sommar.

Du spelar nåt slags spel och det kan så lätt bli mitt fel.

I fredags var den där hemska begravningen för min kusin som dog i livmodern. Moa kamala Desiree som hon har döpts till. Alla grät typ och min stackars morbror och hans tjej vart hela förstörda.Mamma grät också. Jag grät inte. Jag har aldrig gråtit på en begravning. Jag är mest arg och tycker att allt bara är orättvist. Troligen så dog Moa av en insulinchock då hennes mamma fick diabetes under gradviteten och hade höga värden. Läkaren gjorde en missbedömning när han inte lätt dem göra kejsarsnitt. Hur kan man låta det gå så fel? Vill aldrig vara med om det här igen.

I lördags va jag som sagt iväg på grejor som ni kan se i inlägget under och i söndags blev det film, häng i solen och lite spel med pojken pch träning för min del. Idag (måndag) har jag träffat Ia, varit på ett zumba pass för första gången och det var svettigt och jobbigt för benen. Sen fixat busskort och stått i kö på banken i 30 min för att sätta in mina skattepengar på mitt sparkontot.Linköpings stadfest

Det har varit lite grejor som hänt i här i Linkan nu i helgen då det var lite "fest" i lördags var jag, mamma, Jonas, syster och lille Alexander i trägårdsföreningen på dagen där de hade en massa skoj för barn. De kunde prova på olika sporter, te.x orientering, vara me i tävlingar, rida, få anisktsmålning, se uppträdanen, leka och få lite grejor osv. Alexander fick med sig en ballong, såpbubblor, en bok och ett pussel hem. Allt helt gratis! Han älskade allt och tyckte det var jätte roligt att vara där även fast att han bara kunde göra några saker!


Sen på kvällen drog jag och Jonas till kungsträdgården där Petter och September uppträde. Var även tivioli där. Så vi gick runt för att titta, åt lite gott och körde på chokladhjul och något annat där det var vinst varje gång. Fick en jätte söt liten nalle som min älskade hund vart överlycklig för att få!


Jätte dålig kvalite på bilderna men var galet mycket folk och folk som ställde sig i vägen hela tiden. Långa gubbar, riktigt respektlösa för många av dem såg till och med att jag försökte ta kort. Så ja de här fick duga...Stod jätte långt bak med :/

29e bilden: En bild på ett minne du har.

Jag kom på att jag inte gjort klart den här! Kan ju inte påbörja saker och lämna kvar det halvfärdigt heller;) Så nu gör jag klart de två sista punkterna i den här "utamningen" fast att det var månder sen sist!

Jag väljer ett minna som jag har med Carro. Vi hade tänt ljus hemma hos mig och satt oh möss framför tvn. Efter ett tag började det lukta bränt. Så då kollade vi oss omkring och då kom jag på att vi hade ju ställt ljus inne i mitt glaskåp. De hade börjar bli brännmärke så jag får panik och frågar vad vi ska göra. Carro säger att vi ska hålla saft på det knäpp som hon är. Men till slut tvingade jag Carro att blåsa ut ljusen och ta ut dem från skåpet.
Smarta tjejor och ett snyggt skåp med brännmärke i va? Får skylla på att vi bara var 16 år då ;)

Sant citat.


Delfinshow på kolmården


Freedom writers

Handling: Ett skoldrama baserat på verkliga händelser och personer. I centrum står Erin Gruwell som i början av 90-talet kom som färsk lärare till en skola i kris i södra Los Angeles. Erin får ta hand om en klass av elever som utanför skolan kämpar för överlevnad, ibland i direkt kamp med varandra. Två världar möts men genom egna uppoffringar lyckas Erin till slut nå fram till sina elever. Freedom writers är ett porträtt av klyftorna i USA och hur sociala misslyckanden kan leda till en känsla av uppgivenhet och hopplöshet, även hos unga människor som ännu inte börjat sitt liv. Erin Gruwell försöker ändra på det genom att ge dom hopp.

Min åsikt: Det här är min nya favorit film! Jag vart inspirerad och berörd av den här filmen. Den var spännande, rolig och otroligt intressant. Man fick både tårar i ögonen av glädje och sorgestunder. Jag rekomenderar den här filmen starkt. Den får helt klart 5/5 av mig!

Det känns ibland som om alla har förstått utom jag.


I måndags körde jag intervaller på motionscykeln. Sen vart det att käka buffe på ming palace med Matilda. Efter det fixade jag några ärenden på stan och så sökte jag jobb när jag kom hem. ( bild på matilda från föra hösten)


I tisdags jobbade jag 8-14. Sen mötte jag upp Meli på stan. Vi handlade hem fika till Meli och drog hem till henne där det blev fika, middag, snack och tv. ( bild på meli  från sommaren 07)


I onsdag satt jag med sjukvårdupplyssningen i telefon i 20 min och sjuksköterskan från diabetesmmottagningen i 30 min. Efter de samtalen vart jag sjukskriven. Drog till biblioteket för att låna om, lämna tillbaka och låna nya böcker. Sen resten av dagen kollade jag på film och satt vid datorn. ( bild på mig från turkiet 05)


I torsdags drog jag hem till Maria och hängde lite med henne och Emelie. Sen när Emelie drog hem så fortsatte jag att umgås med Maria ett tag innan jag drog hem till mig. På kvällen blev det en powerwalk med mamma på en 8 km om inte mer. ( bild på emelie, maria och mig på studentveckan för två år sen)

Five for fighting - Superman


Vackert.

Den här byggnaden i Riga var nog den som jag fastnade mest för. Tycker den är så otroligt fin och häftig. Ännu finare i verkligheten en på bilderna.

Sjukskriven.

Idag vart jag sjukskriven från jobbet så ska inte jobba där nu mer. Hade ju bara fyra veckors schema och min sista dag skulle varit söndag kväll. Anledning till att jag är sjukskriven är att jag har haft jätte högt blodsocker sen jag började där. Haft väldiga svårigheter med min diabetes. Ont i huvudet, kroppen och trötthet har varit extremt. De tror att det beror på för mycket stress. För det är jäkligt stressigt där. Jag hoppas att det bara är stressen som fått mig att må så här dåligt för orkar inte hålla på att läggas in. Redan suttit i telefon med sjukhusupplysningen och en diabetessköterska och alla är lika förbryllade som valigt över hur min kropp reagerar på allt. Ingen kan någonsin ge ett vettigt svar.

Jag vill inte bara sitta och ta det lungt, vill träna. Men kanske kan träna något lätt pass imorgon åtminstone. Idag får jag väl avstå kanske. Gillar inte att ta det lungt. Men jag försöker. Försöker gör jag alltid.


Safari på kolmården.

De har ju börjat med linabanan på kolmården nu som kör genom safarit där man körde bil förut. Aldrig åkt med bilen där så var första gången jag åkte genom något safari. På tvn när de visar tycker jag att det ser jätte häftigt ut. Men jag tyckte inte att det här var så häftigt. Hade velat åka längre ner med linbanan faktiskt. Visst det var kul men så imponerad av det blev jag inte.
Dansen fortsätter.


Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.

I fredags jobbade jag 8-14:30. Sen på kvällen komJonas till mig. Blev en lugn kväll med tv tittande.

I lördags jobbade jag 7-14 och på kvällen åkte jag och Jonas till ljungsbro där de hade en upplevelse kväll och insamling för barndiabetes fonden. Blandt annat Jill Svensson och Helena Salo från talang var där, sen var det lite fyrverkirier och eldshow, osv.

Igår jobbade jag 7-14 igen och sen vart dem hem för att sova en stund och umgås med Jonas, titta på film och äta gott.

Jill
Helena Salo


Götakanal vid ljungsbroSenare på kvällen då det var eldshow och fyverkirier.


2 månaders shopping.

Sen sommaren började har jag som vanligt fyndat en del på rean och köpt en del. Så här kommer ett gäng med shopping bilder och sakerna är köpta vid flera olika tillfällen.

Köpte den här söta kläningen innan jag drog till Riga på vera moda för 75 kr.


Innan jag drog till Polen blev det också en shopping runda. Köpte den här på gina tricot för 50 kr.

Shampo och tvål från åhlens och H.M köptes med på polen resan. Naggellacket köpte jag på H.M för 20 kr för några veckor sen.


Linne från gina tricot köptes också för 129 kr.


Tights och leggins har jag med köpt. De går ju bara sönder..Smycken har jag köpt vid tre olika tilfällen också. De som ligger lösa är köpta på ur&pen fem smycken för 100 kr. De rosa/blommiga och de vita/bling bling stenarna är från bik book och var ialf rea på dem med. De med massa små örhängen på kostade 25kr och är från gina tricot.


På ikano för några veckor sen köpte jag en ass sköna tröjan är köpt på cubus för 129 kr.Från bik book 50 kr.


När jag var med Ella på stan i tisdags så köpte jag det här. Från gina tricot såklart. Har köpt en vit tidigare i sommras också. Den rosa kostade 49 och den andra 79 kr.


Jeanslegging från vero moda 150 kr.


Skor från H.M 99 kr.Stor väska att ha i höst/vinter 299 och liten söt väska för 129 kr från H.M


Lek på gammalt vis i gamla linköping.

För några veckor sen blev det gamla linköping med mamma, Tuva och Leo. Det var teater där och Tuva och Leo fick prova på att tvätta, laga mat, göra ett rep och göra en barkbåt precis som de gjorde för i tiden. De älskade det och allt var gratis. Det ända som kostade var att åka häst och vagn. Men det var ju värt det för de tyckte att det var så kul. Gamla linköping är lätt det finaste och turist tättaste stället vi har här i Linköping. Värt att besöka!
You'll remember me when the west wind moves upon the fields of barley.


Föra helgen var jag med Jonas. Vi spela tv spel, kollade på film, myste och så har jag vilat upp mig från febern. ( bild från valborg)


Jag har vart med Ella och Devin på stan för shopping och fika. ( bild från 06)


Har hängt hemma hos Natta där hon har klippt mig och så har vi åkt ut på bilfärd och ätit glass för tjejen har tagit körkort! Stolt är jag!♥. ( bilden tagen för några veckor sen)


Jag har också jobbat, tränat och fixat med lite saker nu i veckan och ingen ledig helg blir det för de väntas jobb igen!
( bild från 07)


R.I.P

Just nu går alla mina tankar till min morbror och hans tjej. Jag skulle få en kusin nu. Det var beräknat till den 9 augusti. Men min mamma fick nyss ett samtal från min morbror där han berättar att flickan som de skulle fått hade dött i magen. Så sjukt hemskt. Får tårar i ögonen. Att man ska behöva gå igenom det. 9 månader av väntan och sen bara försvinner allting sådär. Det är sjukt. Min morbror fyller 50 år imorgon, ja han skulle blivit en gammal pappa men det spelar ingen roll för han hade blivit en bra pappa och det här var hans tjej sista chans. Hon är 36 och har inga barn sen tidigare. Ni kanske förstår hur väntat det här barnet var? Hon har stora smärtor och får vara kvar på sjukhuset. Fan vad orättist det är! Unga människor och även andra får barn som inte borde ha barn . Barn som får leva igenom ett helvete för att de har fel föräldrar. Det är så sjukt. Är så arg och ledsen.

Blir begravning nästa fredag. Hoppas jag får ledigt från jobbet. För vill finnas där för min morbror och mina andra två kusiner och även för hans tjej såklart. Även om vi knappt ses eller pratar så kan jag inte göra mer en rätt att bara finnas där och vara där. Det är inte mer en rätt av mig.

Vila i fred lilla flicka♥Jag hatar också att jag jämt ska känna rätt. Jag har vetat hela tiden på något sätt att allt inte varit rätt. Eller inte vetat kanske men ja tänkt ni vet bara sådär.. Inte första gången..

Vit kladkaka

Ingredienser.

♦2 ägg

♦2 dl strösocker

♦1 msk vaniljsocker

♦2,5 dl vetemjöl

♦2 msk pressad lime

♦100 gram smält vit choklad

♦100 gram smält smör

Gör såhär;

Rör ihop ägg och socker. Sikta ned vaniljsocker och vetemjöl.

Tillsätt limen, den smälta vita chokladen och det smälta smöret.

Rör smeten slät och fin med en slickepott.

Häll smeten i en smörad och bröad form (att ströa med coccosflingor är kanongott!).

Grädda i mitten utav ugnen, 150 grader, ca 25-30 min


Jag bakade den här då jag hade fyllt. Alla tyckte att den var jätte god och jag själv tyckte att den var himmelskt god. Den här måste jag bara göra igen. Ni andra måste också göra den! Sån här smakupplevelse får man inte gå miste om;)

30 månader ♥Funny how I feel more myself with you

Than anybody else that I ever knew
I hear it in your voice, see it in your face
You've become the memory I can't erase

You could have been anyone at all

A stranger falling out of blue
I'm so glad it was you

Wasn't in the plan not that I could see
Suddenly a miracle came to me
Safe within your arms I can say what's true
Nothing in the world I would keep from you

You could have been anyone at all
An old friend calling out of blue
I'm so glad it was you

Words can hurt you if you let them
People say them and forget them
Words can promise words can lie
But your words make me feel like I can fly

You could have been anyone at all
A net that catches me when I fall
I'm so glad it was you

Den här låten stämmer så bra in på mig och Jonas. Då vi träffades genom nätet och att det alls inte var tänk från min sida att vi skulle ses från försa början. Men det var ödet. Det här gången vart allt rätt. När man som minst trodde på kärleken så kom den som starkast. Jag har verkligen en kille som ställer upp för mig jämt och ständigt. Jag kan inte vara tacksamare för att jag har hittat en av universums mest omtänksamaste killar. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Jonas♥

Mer dans på båten.


Donera till de drabbade i östafrika.60 kr hjälper till att förse 100 hushåll med rent vatten. 100 kr förser 14 familjer med mat. 306 kr räcker till 1 350 påsar näringspulver, som ger ett undernärt barn alla de livsviktiga vitaminer och mineraler som behövs för att överleva och växa.

Det går att donera via läkare utan gränser. SMS:a in din gåva genom att skicka ordet TIMME till 72970. Då skänker du en gåva på 50kr. Det går även att SMS:a TIMME 100 eller TIMME 200 till 72970. Då ger du en gåva på 100 respektive 200 kr.

Det går även att skänka via Islamic relief genom att sätta in ditt bidrag märkt ”Afrikas Horn” på PG: 900181-9.
SMS:a IRH AFRIKA200 till 72970 och donera 200 kr!
IRH AFRIKA100 för 100 kr.
IRH AFRIKA50 för 50 kr.

Jag har själv skänkt 100 kr och ber er nu att också göra det. Varenda slant är värd något för dem och de behöver all hjälp de kan få. Tillsammans kan vi rädda många! ♥

Street Dance 3D


Handling: Carly och hennes crew har just avancerat till finalen i Storbritanniens största streetdance-tävling när deras ledare Jay plötsligt lämnar gruppen. De står utan lokal att repetera i när Carly stöter på Helena, rektor för en balettskola. Helena tycker henneselever saknar passion och känsla i sin dans och erbjuder Carly och hennes crew träningsmöjligheter på skolan, om de lär baletteleverna streetdance. Två skilda världar möts, eller snarare kolliderar. Utan att egentligen ha någonting gemensamt, mer än kärleken till sin respektive dansgenre, inser de bägge dansgrupperna att man måste hitta något sätt att samarbeta för att kunna vinna.

Min åsikt: I början tyckte jag att filmen inte verkade så bra. Men hur längre filmen gick, bättre blev den. Skit snygga danser och även lite romantik och spänning. Ännu en gång så insåg jag hur roligt jag tycker att det är med dans. Bra film! Den får 4/5 av mig.

Om du ska vara min vän.

Säg inte att du förstår mig och vet vad jag går igenom när jag aldrig berättat om mitt liv.
Säg inte att du saknar mig när du ändå inte hör av dig.
Säg inte förlåt och be mig att förlåta dig. Visa istället att jag kan lita på dig och att det inte händer igen.
Säg inte att du älskar mig när du ändå sen lämnar mig för någon annan.

Ge mig en sårande sanning istället för en dålig lögn.
Finns där för mig när jag ber dig och inte ber dig. Gör det om du vill varra min vän.
Dela dina tankar och känslor med mig. Låt mig få veta vem du är.
Va den som hör dig och fråga om vi kan ses. Låt mig inte jaga dig.

Framför allt, gör allt på riktigt eller skit it och bli inte min vän från första början.


Bilder från delfinshowen på kolmården.

Söderköping och smultronstället.Idag har jag tränat, vart och ätit glass med Iza på smulltronstället, gått upp för den höga berget och suttit där för att bara snacka en massor. Fått coola mellan benen då Iza råkade hälla ut på mig, så publik fick jag;) Shoppat billiga smycken för 25 kr st. Testat mina kamera inställningar och bara njutit av en fin dag. Nu sitter jag här med feber dock, helt död. Bara känt mig hängigare för varje  dag så slog till ordentligt till slut.Så blir inget jobb imorgon. Så åker till Jonas för att vila upp mig, här går det ju inte.
Trevlig helg!

Fridays.

Jag har hört många prata om Fridays, att när man t.ex åker till London så ska man äta där. Jag åt aldrig där när jag var i London föra sommaren men jag åt det när jag var i Riga.

Det här var typ den minsta hamburgaren de hade. Men det va den godaste hamburgaren jag ätit och pommfriten var också jäkligt goda. Deras Jack Daniels sås va ju heller inget att klaga på!


Sen åt jag efterrätt men, men det var knappt så jag orkade. Men var bara tvungen att smaka och det va ju inget fel på den heller. Även om maten var godare :)

Köpt på skäninge marknad.

Borste 10 kr armband 30 kr st och rakhyvlar 10 kr.


Ful/snygg väska 100 kr.


Foppatofflor till mig och Jonas. 100 kr för båda.


naggellack 25 kr.


Sen köpte jag även hundbajs påsar till sandy och en roller att ta bort hår från kläderna för 10 kr st. Saltgurka till mamma och 5 olika brödsorter för 100 kr till mamma. :)

Du står ensam kvar och ingen kommer till ditt försvar.

Igår vart det stress som bara den på jobbet. Kändes som jag jobbat hela veckan och fick ångest som fan när jag insåg at det bara var tisdag..Jobbade 8-15 och när jag äntligen slutat så drog jag till tinnis för att träffa Ella och company en sväng. När de sedan drog efter en två timmar så simmade jag i 50 min. Sen åkte jag och handlade på maxi med hemma. Så va den dagen slut liksom.

Idag har det varit så mycket lugnare på jobbet, ingen stress och inga missar. Vill ha det så varje dag. Hoppas,hoppas oh jag hoppas på bättre dagar nu.. Jobbade 8-13:30. Skulle jobbat till 15:30 men vart möte implanerart på mitt schema och något sånt ägde inte rum idag så då fick jag sluta tidigare =).
Efter jobbet drog jag till Carro och sen åkte vi till skäninge marknad. Blev en del shoppig men det visas upp en annan dag :) Kom hem för en 30 min sen och är så trött. Vekar i fötterna så nu blir det tv eller film för upp 06:30 imorgon igen!


Carro på bilden som är tagen för några år sen.

Aporna på kolmården.There are many things that I would like to say to you.

I helgen har jag vart med Jonas. Vi har varit på biltema ock ikano en snabbis. Vart på bio och sätt sista Harry potter filmen och den var så bra! Sorligt med sista filmen faktiskt! Sen har vi vart och badat, de har gjort skit fint i Johannelund nu! Vi har även kollat på tv och film hemma hos mig som vanligt och bara umgåts.

Idag har jag vart på biblan och lämnat tillbaka polen böckerna och lånat två böcker av Dave Pelzer, han som har skrivit pojken som kallades det, är den tredje och femte boken som jag lånat. Så legat ute i solen i flera timmar och läst pojken som överlevde. Så bra! Sen har jag även tränat. Skulle jobbat med idag men spydde i natt och var yr i morse. Skulle nog inte tränat kanske för har huvudvärk som fan som aldrig går över..Mens skit antar jag? Men jag överlever nog tills imorgon :)

Johannelundsbadet.


Shoppat i Polen.

Byxdress


Örhängen


Armband


Parfym, foundation, rouge, foundation borste och Skivan fick jag på köpet när jag köpte parfymen!


Pudder och nagellack.


Öl.

RSS 2.0