Kan Annalisa sova i natt?

Jag satt och såg idol ikväll, sen när Johan uppträder så går han ner på huk och sjunger till en tjej. Hon skriker, helt eneklt hon blir hysterisk! Det var helt sjukt! Sen får hon komma upp på scen, och hon bara tjuter och blir stum. När hon skulle prata lätt hon ungefär så här uedjrirksvmkv, ja man fatta liksom inte! HAHAHAAHAHAH ! Det va bland det roligaste jag sätt, att en liten sextonåring pojke, som enligt mig inte är bra kan göra en så tjej glad. Fast om jag träffa Henke, skulle jag antaligen bara stå och glo på han lr försöka att ställa så sjukt mkt frågor jag bara kunde men något jahcjvhvjvhcvch, nej den gräsen har jag aldrig haft och kommer nog aldrig få!

Ja nu är Johan ute så nu är jag glad! Vem vinner?  I nu läget tror jag på Kevin, han och Robin tror jag på i final. Från min del att ogilla Robin, så gillar jag han. Alltså han har utvecklats mest av alla! Han kan ju fan sjunga! Något han inte visade i början, tyckte jag. Men som sagt jag bryr mig inte! Nu är Johan ute, så  vinnaren är vinnaren liksom :)Filmer!

Oh det finns sjuk mycket filmer, vissa filmer som typ allla har sett, vissa som hatas andra som älskas. Nu tänkte jag ge lite tips om några filmer som jag blivit berörda av,  Kanske har ni sett dem, om inte?  Se dem =)

Walk to remember

Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt..

Jag tycker filmen är så bra! EN riktigt snyftar film så jävla känslig och fin musik med fin kärlek åh ;)  Den får 5/5 även fast det var länge sen jag såg den. Skulle ju kunna se om den så :)

Dagboken
Ett sentimentalt kärleksdrama baserat på Nicholas Sparks bestseller ”The notebook”. Det episka upplägget, att en äldre man läser ur en dagbok för en kvinna med Alzheimer, gör att vi får ta del av en story . Vi anar, och får snart bekräftat att dessa två berättelser rör samma människor i olika skeden av livet. Vi får ta del av parets möte och sommarförälskelse i Seabrook, hotet mot deras kärlek: klasskillnader och konventioner, och den för genren obligatoriska separationen.

Detta är en annan slags kärleks historia som kan få en att fälla en och en annan tår, så berörande och fin! Va också länge sen sist men skulle kunna se om den. Den får 4/5

Saving private Ryan

Historien, som ses genom ögonen på en trupp amerikanska soldater, börjar med andra världskrigets historiska invasion, D-dagen, för att sedan förflytta sig bortom stranden när männen ger sig in på ett farligt specialuppdrag. Kapten John Miller (Tom Hanks) måste leda sina män bakom fiendens linjer för att hitta menige James Ryan, vars tre bröder dödats i strid. Med oddsen emot sig ifrågasätter männen sina order. Varför ska åtta män riskera sina liv för att rädda en man? Omgivna av krigets brutala verklighet söker var och en sitt eget svar - och styrkan att vinna över en osäker framtid med heder, anständighet och mod.

En film som fick mig att bli tagen för deras mod, för hur de levde och var för det de gjorde. Jag blir stolt när jag tänker på alla soldater som räddar liv!  Skulle kunna se denna igen också , va ju ännu längre sen man såg denna! Den får 5/5

Nu
blev det tre snyftar historier men var tvungen att nämna dem, tyckter att de är så värda att se! Jag kanske borde ta och skriva om tre bra komedie filmer nästa gång? Ge förslag om det är någon film ni tycker jag borde se:)

Tack tilll eran kärlek!

Det här handlar inte om något skryt inlägg utan jag vill bara vissa min tacksamhet till några personer som värmt mitt hjärta lite extra mycket under den här veckan!

Först till Matilda, jag skrev en text till henne om hur mycket hon betyder för mig, och det som värmde mig var att hon sa så här:


Du är min bästa vän och du betyder så mycket.
Det är dig jag kommer till när jag känner att jag behöver prata eller bara vara allmänt flumm :) Du äger en stor del av mitt hjärta, det ska du veta<3 Jag älskar dig<3

Oh så kim, min kära vän vi pratade lite och innan jag skulle dra sa hon så här:

Kristin jag är så glad att jag har dig, för du finns alltid där. Du är äkta och du kommer ha det så jävla bäst i Irland, för du ska göra det du är bäst på, att ta hand om människor. Jag älskar dig.

Sen hittade jag ett gammal inlägg från Carro, hon har skrivit det och sagt det flera gånger förut så :)

Du betyder så erhört mycket för mig, du är mitt allt, du finns alltid där speciellt när jag vehöver det.
Vet inte vad jag skulle göra utan dig, tack för allt. Du är bäst!


Sen Irini då, vi pratade nyss och jag gav henne lite råd och till svar fick jag.

Du är bra, lr nej du är bäst. Du ger så bra svar. Jag har hört folk säga det till mig flera gånger.
Men du är den enda jag lyssnat på, du är den enda som hjälper.

Ett gulligt sms av Rebecca också:

Snygging! Varför är du så jävla underbar?


Det jag försöker säga är att  idag när jag satt och tänkte på vad de sagt vart jag glad, jag behöver känna att någon gillar mig för det jag försöker att göra, alltså alltid finnas till hands. Jag vill känna att allt jag gör inte är menigslöst. Åh när dagarna är som värst kan jag gå in på min blogg och bli påmind om vad jag ialf betytt för någon. Så om ni har någon där ute som ofta ställer upp för er, vissa det nu! Jag lovar  när man mår som sämst finns det inget annat , ialf för mig som får mig att må bättre en såna här saker.  Jag behöver mina kompisars kärlek helt enkelt!
Vikt snackat får mig att må dåligt!

Ja jag börjar tröttna på allt vikt snack, så fort man öppnar någon sida som t.ex aftonbladet står det överalt, träna rätt, ät rätt, ät denna produkt och du går ner på fem dagar. Överallt är det tjatt om att man ska vara smal!!!!!! Jag blir förbannad, jag vet att jag inte är smal eller lagom, jag har gått upp jätte mycket på senaste tiden, men allt jävla tjatt får mig att bara tappa lusten. Den ger mig ingen peppning nä istället dränker jag sorgerna i att skita it, jag vill men median stoppar mig. Jag vill på något sätt slå tillbaka, men jag sitter fast och blir bara en större tjockis..... Jag tycker om människor som  är lagom inte pinnsmala  kändisar, de får en bara att må sämre. Kolla bara på kicki Danielsson hon mådde så dåligt för att alla klaga på hennes vikt att hon vart alkholist istället, nej usch jag känner att det här inlägget blir inget vettigt men jag är bara arg så...

Vad betyder ditt namn?

Jag tittade runt lite på olika sidor för jag ville veta lite om mitt namn. Vad de kom ifrå? vad det betyder?  och hur vanligt det igentligen är? Kollade på två sidor först, men där fanns som vanligt mitt namn inte med. Nej brukar sällan se mitt namn på saker man kan köpa som mössor t.ex

Men det här hitta jag ialf.

Kristin

Förekomst

Mindre vanligt.

Härledning

En kortform av det latinska namnet Kristina, ursprungligen Christiania som betyder den kristna.

Äldsta belägg i Sverige

Runskrift från 1000-talet


Hittade detta på den här sidan:

http://www.historiska.se/misc/gemensam/Nomina/nomina/Det finns ju så sjukt mycket namn, själv gillar jag inte mitt namn ,tycker det är fult och tråkigt, låter så gamal modigt.
Vet igentligen inte vad jag skulle annars velat heta men ändå. Därför jag nästan alltid presenterar mig som Chris. De flesta kallar ju mig det nu, till och med lärarna och mamma ibland.  Många tror att jag stavar mitt namn med ch, eftersom jag stavar chris så men hur fult och konstigt skulle det inte se ut om jag stavade chris, med k?, hahah men glad ialf att jag fick K, stavning till mitt riktiga namn, annars skulle jag ogillat det endå mer tror jag (:  Vissa vet nog inte ens att jag heter Kristin på riktigt för många har bara hört Chris, visst många frågar vad heter du igentligen?, men andra inte. Jag vet ialf om två som faktiskt heter Chris på riktigt här i linköping, lite små kul! :) Men nu får jag sluta roa mig har massor plugg att göra! =(

Det är åt fel håll.

Jag försöker göra den där svåra u-svängen, men det går inte. Jag börjar tro att det faktiskt är omöjligt på riktigt. Jag har nog kört ner alldeles för långt i diket, ingen "bärningsbil" verkar ha någon lust att hämta upp mig. Det hörs bara löften och lovande ord. Jag har blivit rånad och lurad för många gånger nu.  Det är inget lån, utan de jävlarna har tagit timmar, dagar, månader och till och med år från mig. Jag vill inte fundera på den dåliga svenskan som folk verkar ha. För om man säger något ska man mena det, men jag tror att folk har tolkat de svenska orden fel. Vi hörs, det ordet är skratt retande ibland. Du behöver bara le och gå din väg om du ska komma med falska ord. För jag menar med hjärtat det jag säger, jag ljuger inte för att få dig att le och tro på något  som är så simpelt och fel. Jag måste lära mig att åka skridskor så jag kan sluta halka in på fel isbanna. Jag måste hitta avstängnings knappen, men jag kanske föddes utan den? Det kanske det som va felet på mig när jag kom till världen, allt hade inte växt ut. Jag fick för stor kraft att "älska" istället för att hata det jag vill. Jag ska stanna framför spegeln nu, jag ska blunda tills jag hittar ett streck, som vissar bort leendet. Jag ska träna upp oförskämtheten. Jag ska jobba för min del, från och med nu ska jag inte ha det här hjärtat längre. Se mig inte som något längre och inte någon, utan ingenting.
Barnvakts träffen gick bra idag, ska träffa henns barn nästa måndag. Teatern var sådär det har varit en lång och kraftfull dag. Imorgon ska jag träffa den enda som jag öppnat mitt hjärta för. Matilda, och det är studiedag. Jag ska försöka få sova lite, fast jag vet att min hosta inte kommer tillåta det denna natt heller.

Nu ska jag klaga.

Japp, jag är på dåligt humör så nu ska jag klaga!  Jag har fått ont i halsen igen, och har hosta! Jag har varit frisk i i ungefär två veckor, och nu blivit sjuk igen!  Hur fan lyckas jag? Jag vill träna och förbränna mitt tjockis fett, men jätte lätt när man hostar sönder sig så fort man anstränger sig lite mer!!! Oh jag är trött sover jätte dåligt, sovit ungefär i gensnitt 4 timmar per natt de tre senaste dagarna! Har massor plugg, men orkar inte ta tag i det just nu! Har alltid mycket att göra, jag vill inte ha det =/.... Siter i skolan nu mina grupp kompanjoner är inte här ! Anteckningarna har inte jag,  UTAN Patricia och jag glömde kopiera dem från föra gången, så jobbat lite men vet ju inte allt jag ska göra! Oh fan, ska träffa en klockan 17, om två timmar för att jag troligen ska börja  jobba som barnvakt hos henne :) Det är posetivt men jag är så trött och hostig att det inte känns rätt att träffa henne, men blir inte bättre av att skjuta upp det :/ Sen klockan 19 - 20:30 måste jag kolla på en teater:/ Med internationella kursen, det är igentligen inget måste för man kan gå på lektion istället och vi som gått får kompledigt för de timmarna någon onsdag. Men kerstin min lärare, har koll på mig eftersom i varken 2an eller 1an har jag haft bästa närvaron, men nu är det annorlunda jag har inte missat ett enda prov eller inlämningsuppgift, jag har lämnat in alla i tid och jag ligger inte efter i något och framför allt jag går i skolan! Men måste bevisa för henne att jag är bättre en vad hon tror, att med min vilja kan jag klara allt, annars kommer hon ta bort mig från utlandspraktiken om jag sjunker, jag är livrädd för det för jag vet jag att igentligen inte orkar. Men jag måste!!!!!!!!!  Och vill ju klara det mer en någonsin, så då gör jag det! Önskar hon kunde ge mig en chans, men nerå alltid lida för sina misstag!

Lustiga grejor.

Idag i skolan satt jag och några Bf, brudar och pratade om konstiga saker vi hört!

En nyfödd bebis föddes med en jätte stor mage, inuti magen låg hans döda tvilling syster.

En man fick hjärtattack och dog när han fick reda på att hans fru kanske inte skulle klara sig, när de kom in med hans ny födda dotter började hans hjärta att slå igen:S

En man hade sex med en kyckling, och det är inte allvarligtt att att andra djur får utsättas för detta, man har hört liknade om hästar och hundar!

Och jag säger, va faaan! Är de här sakerna sanna? Jag har svårt att tro det, men jo världen och människor är sjuka!

Jag skojade

Glöm mitt föra inlägg där jag sa att jag skulle hoppa i säng halv 10, jag kände att jag borde köra lite "träning" Så satte på sjunde avsnittet  av första säsongen av one tree hill, laddat ner några avsnitt och håller på med mer så satte jag mig på en träningsboll vi har, gjorde lite styrke övningar på benen, inte mkt träning för hamnade mer in i one tree hill en min träning,  aldrig följt det bara sett då och då men fan vad det är bra ! Sen så duschade jag och nu sitter jag här men nerå nu ska jag kolla om inte något bra på tv börjar snart sen göra lite situps , något måste det ju bli av och bättre med lite en ingeting alls eller hur? :)
Trött

Skit trött är jag, ska snart lägga mig i sängen och glo lite tv och försöka somna, behöver sömn! Prov i sex timmar imorgon, om vad då? Ja något med svenskan, men med våran duktiga svenska lärare har man ingen aning vad som kommer väntas inte fått någon förberedels alls, och min svenska lärare sa till mig: Du behöver ju inte ens komma, ska det vara för mening.
Tack för den jävla idiot! Hoppas hon inte kommer tillbaka efter sin jävla operation!!!! Pluggat historia i 2 timmar nu, skriver en saga från medeltiden lite knepigt men aja får fortsätta imorgon pluggig vecka som vanligt och imorgon är det öppethus då ska jag jobba.

God natt :)

Oförskämda människor på bussen

Idag när jag tog bussen hem från stan efter skolan som jag alltid gör om jag har sällskap med Emil. Men ialf bussen var väldigt full, nästan fullare en vanligt. Först kommer det i en man med rullstol, och man ser att det är besvärligt för han att ta sig fram då det är trångt och folk stor lite ivägen, det finns ju speciella platser för handikapade, men där va det full, han körde bort dit. Men tror ni någon flyttar på sig? Nej då, efter ungefär 5 minuter,  då en kvinna slutat skrika i sin mobil frågar hon om  han vill att hon ska flytta på sig. Men han svara nej. Men det skulle jag med gjort! Om någon fråga vill du att jag ska flytta på mig efter en stund, så skulle jag bara känt mig dum och sagt nej. Visst han kunde nu fått en bättre plats men han kände nog lite att han inte vill göra den argsinta kvinnan mer besvärad, men man såg att han tyckte att det var jobbigt. Senare kommer en barnvagn in, några ungar runt 12-13 års åldern sitter på platserna där barnvagen skulle fått plats om de orkat flytta på sina jävla ärslen, jag såg att mannen kollade på dem men de rörde inte en fena och man kan förstå att han inte orkar börja tjaffsa med dem. För om man ser någon handikappad eller med  barnvagn ska man fan flytta på sig. Ingen ska behöva be om det och känna sig dum. Det handlar om respekt som få har. Samma om det är fullt på bussen och idioter har sin jävla väska brevid sig, visst om det är lite folk på bussen men om, det är fullt! Ta bort väskjäveln så någon kan sitta, jag hatar själv att stå upp då det inte känns vidare säkert då många busschaufförer kör hej vilt och att det är trångt och dessutom väldigt halt idag. Så ja tänk på det här nästa gång ni åker buss!

peace and love (:

Smaken är som baken (:

Det va länge sen jag skrev, men som sagt vill ni veta lite av vad jag gör får ni kolla min bilddagbok istället för där kommer bilder upp för dagarna åtminstone.

Tänkte bara ge er lite tips om några låtar som jag lyssnat mycket på och lyssnar på fortarande ibland.


Jennifer Love Hewitt - Take My Heart Back
Sanna nilsen - Du får inte
Tom morley - My song for the world
Ron pope - a drop in the ocean
Social Distortion - Angel's  Wings
Switchfoot - Dare you to move

Lyssa på dem så får ni väl bedöma själva (:

oj :S

Råkade visst ta bort mitt föra inlägg det som jag skrev igår, oh nej orkar inte skriva om det hoppas de som ville läsat hann läsa mitt stora glädje inlägg, men nu väntar jag med spänning och nervöst på att få reda på till vilket land jag ska praktisera i och att jag ska få åka med Steff, vi hoppas på Skottland eller Irland, fast det gör väl alla andra med :0

Innebandyklubb vill värva Henrik Larsson.

Det kanske ni inte visste, men jag visste ialf såklart, hm haha aa ialf att henke varit en lovade innebandy spelare men han valde till slut att satsa på fotbollen. Utländska klubbar är fortfarande intresserade av att värva henke, men nu är även innebandy klubben fc helsinborg blivit intesserade av henke. De säger att han är någon som de skulle behöva i sitt innebandy lag. Så vi får väl se, man kan ju aldrig veta riktigt med den här killen ;)


Det här, sen god natt!

Hittills år 2008..

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[  ] du har varit i ett annat land än Sverige
[  ] du har hoppat från 10'an
[ x] du har låtit bli att skolka även vid de värsta stunder.
[ /] du har fått bra betyg i skolan
[x] du har varit ledsen
[ / ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[] du har blivit kär
[x ] du har känt dig sviken
[ x ] du har känt som att ingen har sett dig
[] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[] du har rapat
[  ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[  ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[ x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[ ] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[  ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x ] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[  ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[ x ] du har slagit någon
[ x ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[  ] du har däckat
[ x] du har spytt ( man kan va sjuk också! :P)
[  ] du har knarkat
[x] du har druckit alkohol
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ x ] du har raggat på främlingar
[ x ] du har kysst en främling
[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har haft sex
[  ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[ x ] du har badat i havet
[ x ] du har skolkat
[  ] du har fått ig
[ x ] du har fått mvg
[ ] du har fjäskat för en lärare
[ x] du har käftat mot en lärare
[x] du har solat utomhus
[  ] du har solat i solarium
[x ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[] du har gett någon blommor
[  ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus
[x] gör du denna frågan för du inte har ngt att göra?

 

Ja hunnit med en del och mer hinns det nog med :0


För många kissnödiga :0

För många kissnödiga människor på samma tåg, då slår nödbromsarna till. Åtminstone på Reginatågen i Bergslagen. Samma kompressor sköter nämligen både spolning och bromsar. Problemet: En rad funktioner i tåget, bland dem toalettspolningen, fjädring och bromsar, sköts av en och samma kompressor. Som kan bli överbelastad. När trycket i den sjunker under en viss nivå slår nödbromsarna till automatiskt.  Man kan med andra ord spola till sig en nödbroms. Passagerarna mellan Borlänge och Gävle hade svårt att tro på tågvärden i söndags. Toaletten skulle stängas av. För många toalettbesök kunde sätta stopp för resan, var budskapet.

 

 

 

Jag skulle garva riktigt jävla mycket om jag satt på tåget och fick höra den här anledningen, ja fy fan ;)


Dödsjuk!

Nej  nu skoja jag det är jag inte, men igår kände jag mig hängig  och jag försökte att inte somna för att jag skulle göra annat men ögonen slockande redan klockan 8 på kvällen och idag orkade jag inte upp. Sovit massor men har ont i huvudet och känns som ett små virus i kroppen, ja känner mig inte helt pigg helt enkelt :S Men ska vila idag ska väl försöka plugga lite vill ju träna skulle gjort det igår men orka inte och idag blir inte så heller, kanske en promenad ikväll :) Men imorgon ska jag till skolan, en viktigt dag som alltid! Aja ska leta upp någon huvudvärks tablett nu, försten öroninflammationen som jag haft i 2/5 månader nu känns som att den är borta? Eller har jag bara vant mig så pass mycket att ha den? Jag är lite osäker men det märks när jag börjar träna igen! Antaligen imorgon!!Vann 1,2 miljoner

En spelare vann 1,2 miljoner på eurotipset i söndags. Han är från helsinborg och är även hif suporter, men han röstade mot laget att de skulle förlora mot Aik och det gjorde ju dom tur för honom eftersom han prickade in 13 rätt på krysset.
Det roliga med den här historian var att han kom och sa: Nu ska jag köpa en tvättmaskin.
Hahaha jo han kanske verkligen behöver en men mitt svar skulle va: Nu ska jag på semster!  Vi får ju hoppas att inte tvättmaskinen kostar hela vinstsumman så han kan göra lite annat också ;)
Apelsin - bra mot cancer?

Forskare i USA och Kanada  säger att stora mängder injektioner av askorbinsyra som finns i citrusfrukter kan ha effekt på cancertumörer. För att det ska ge effekt måste de ge höga doser, men ännu har detta inte testat på människan, bara försök på möss.

Alltså  det kommer nya saker hela tiden som är farligt och några veckor senare är just den saken som var farlig  inte så  farlig längre. Man vet ju inte hur man ska våga leva och äta, och vad man ska hoppas på för medecin till den sjukdom som man har?

Hur gör man?

Jag har alltid velat hjälpa människor på ett eller annat sätt och nu har jag varit inriktad på att jobba på behandlinsghem. Men jag vet inte längre om jag skulle vara rätt person? Är jag den så snälla, ödmjuka, förstående och kloka person jag vill va? Är jag verkligen en person som kan hjälpa en annan person som mår riktigt dåligt? Jag vill rädda någons liv, jag vill förändra, men duger jag till det? Jag vet inte.....


Hur ska jag få andra att tro på sig själva när jag själv inte har något självfortoende eller anser att jag är värd något?
Jag kan inte bara komma med toma ord, jag kan inte komma med min styrka från hjärtat och hoppas på att folk ska lyckas bättre en vad jag gjort med mycket. Nej jag måste lära mig att hantera svåra situationer på rikigt.

Jag skulle kunna gå ut med min historia som ingen annan någonsin hört förut. Men det är jag nog för feg för. Det skulle blir för stort, nej jag får nog skita i mina drömmar och jobba med något jävla tråk jobb eller hoppas på att jag kan komma på något vettigare som jag kan vara tillräckligt bra på. (:

Lyssna det är för dig.

Om jag kunde så skulle jag lära dig att Flyga.
Om jag kunde så skulle jag aldrig låta dig  få känna  sådan smärta igen.
Om jag kunde skulle jag ta tillbaka allt som gått dig förlorat.
Om jag kunde så skulle jag ge dig styrkan som lätt dig hålla dig uppe från allt.
Om jag kunde få dig att förstå att för mig är du inte meninglös.
Om jag  kunde så skulle jag lära dig att glömma och gå vidare från det onda.

För vet du hur glad jag blir varje gång jag får se dig skratta?
Vet du hur glad jag blir när du kan öppna dig en
bit istället för att hålla inne med allt?
Vet du hur mycket jag tycker om dig?
Och har du ens någon anning om hur gärna jag vill hjälpa dig?

Att se dig så här gör rikigt ont i mig, för jag vet hur mycket du försöker.
Jag vet att många trampat på dig och sårat dig.
Jag vet att tillit för dig är svårt.

Men vännen jag finns här, jämt vare dag och varje natt.
Jag ska försöka ge dig allt det som du förtjänar och mer där till.
Det är en lång bit kvar en, men jag släpper dig inte igen.
Den här gången ska jag hålla dig hårt.
Idol lars. ?

Ja om den här killen finns det så sjukt många uppfattningar!  Han är rolig, han är grym, han är sig själv, han gör helt rätt. Eller han förstör hela jävla idol, han är patetisk, ja han är dålig. Jag har själv nu sett hans om talande upptrände från i fredags och försökt hittat vad jag tycker. Men ärligt talat ena stunden tycker jag att han överdriver och tycker att han är en simpel idiot, men åt andra sidan tycker jag om det han gör, han är bra på sitt sätt. Han vill inte vinna idol, och nej det är sant,  att han inte borde det också för vem är det gått bäst för igentligen? Jo de som kommit två eller ännu längre ner, kolla darin, ola, måns oh ja många mer. Åh ja men ändå , hans citat" jag ska börja vara seriös då jag får välja en låt jag själv vill sjunga" Men idol handlar om att man ska kunna sjunga i alla olika sångstilar, så tyvär där borde han ändra sig. Tycker fortfarande att hans röst är grym på något sätt, men ja i fredags överdrev han han behövde inte glida runt som om han kommit till fel ställe. Tyvär Lars med det här var inte stjärnor på is. Jag tycker att han ska köra sin grej göra sitt bästa och sen dra, eller stanna kvar men dock sluta fjanta sig det räcker med att han gör om låtarna på sitt sätt sång mässigt!"Snälla låt mig komma"

Oh vet ni vad jag precis gjort? :) Jag har bokat en plats på båten Galaxy, där blondinbella ska ha sin fest, menar vem kan missa hennes stora underhållning? Ja jag vet att jag ska på studentkryssning i maj och borde spara mina pengar, men jag får väl be mina föräldrar betala, oh vet ni ? Kissie ska ju ha julfest så den måste jag gå på! Så nu måste det shoppas av och så måste jag ju köpa massor skönhetsprodukter så jag kan visa vem som är snyggast, för jag är ju faktiskt snygg! Hm jag fick ju mitt studiebidrag idag men ska se om inte pappa kan ge mer pengar så jag kan köpa nya skor,jacka, väska, och annat, menar vill ju inte ha en billigare kläning  än under 1000 spänn? Eh jag är ju faktiskt 18 år nu och borde få ha dyra grejor.
Bäääääääh, jag bara skrattar när jag kollar in i deras bloggar och ser vad dessa människor håller på med. Nej jag läser dem inte varje dag, nej jag kollar inte alla inlägg, för vet ni varför? De tråkar ut mig och jag har igentligen ingen anledning att skriva min skit om dem, men jag hade inget bättre för mig och när jag tycker något är löjligt så tycker jag det. Är jag svartsjuk? Nej, visst mycket saknar jag, men jag tror knappast  att jag någonsin skulle vilja gå i deras foto spår, jämfört med dem känner man sig lite smart ialf..

RSS 2.0