Fontäner i Rom.


En pusselbit av det förgångna.

Han tittade på mig med nyfiken blick. Han kramade om mig som om det vore sista gången vi sågs. Han pratade med mig letandes efter ett svar. Han kysste mig försiktigt och med blicken såg han både rädd och vacker ut. Jag kunde höra hans hjärta slå när jag låg där på han bröst. Jag låg där och log. Hans närhet var min trygghet. Hans leende fick mitt hjärta att stanna upp. I flera timmar försökte jag se in i hans mörka ögon och försöka lista ut vem han var. Jag beundrade honom när han talade, jag tappade andan när han namn dök upp min skärm. Jag minns allt vi sa, jag drömmer om allt vi inte sa. Hans leende och skratt fick mig alltid att känna ett glädjerus i kroppen. När jag såg i ögonvrån hur han tittade på mig kände jag att jag ville ha mer tid för oss. Efter vår första natt ihop så visste jag att han inte bara var någon. Han var mer en så. Våra minnen får mig forfarade att skratta. Våran sista beröring sitter kvar i mig. Om jag känner efter kan jag fortfarande känna hans värme. Borra in mig i hans lukt och höra hans sista ord. Vi hörs..
 
 
 

  
 
 

 
 
 

Midsommar 2013

På midsommar var vi ett gäng hemma hos Nina. Vi drack, snackade, körde fylle spel som "vem gör vad" och "jag har aldrig". Sen drog vi till krogen en sväng. När det stängde blev det mat och häng hos Nina igen. Runt 6 på morgonen var jag hemma. Var en bra midsommar med fina vänner och även nytt härligt folk.
 
 
 
 

Lediga dagar går fort.

I onsdags va jag med Gabbie, klippte mig och gjorde ärenden. I torsdags var jag med Alexanders förkola och dansade runt midsommarstången. Sen åkte jag till Sandvik och badade med mamma, sen åkte vi till Bergs slussar och åt glass på Jennys och avslutade kvällen med en powervalk på 9km.
 
Syrran som snart får en bebis och en sur Alexander ;).
 
Min glass.
 
I fredags åt jag middag hos syrran- På kvällen blev det hem till Nina för att festa med härliga folket och sen krogen en sväng.
 
Jag på midsaommar. Fler biler kommer!
 
I lördags träffade jag Iza och tog en pratstund sen hem till henne för att kolla på film med Jonte och hans polare.
 
Var ute på promenix med Sandy innan jag träffade Iza.
 
I söndags vart det att fira Rebecca med lite fika mys på stan med henne, Theresa och Marty. Sen efter att vi suiit på Espresso house i fyra timmar drog jag och Rebecca till David där Nina och Dan även var. Sen när de dragit hem kollade jag och David på film.
 
Gammal fika bild ifrån Januari.
 
Idag har jag hängt med David på förmiddagen sen hem för att ringa lite samtal och sen en middag med Natta och lite prat.
 
Jag och Natta hos Ella i Mars.
 
 
 

Mina sommarplaner.

Har haft sommarlov sen den 1 juni nu och börjar inte fören den 19 augusti så blir mitt längsta sommarlov någonsin. Har sökt massor jobb men ingen ville ha mig. buhu :/ Men inte tänker jag deppa över det, istället umgås jag massor med mina vänner och slösar pengar... Ångest för det, men jag måste leva i nuet har ju varit duktig och sparat en del i alla fall. Så därför har jag bokat in massor spännande äventyr, kanske ni får inspiration till att göra något som jag ska göra?!
 
27-29 Juni ska jag på Bråvalla festivalen i Norrköping med min barndomskompis Maria.
1-7Juli ska jag vara barnvakt åt Tuva och Leo, åka på dagsutflykter med dem runt om i Östergötland.
9-12 Juli ska jag till Belgien -Bryssel med mamma för att titta runt i staden.
19-21 Juli ska jag till Stockholm med Beccy för att gå på fiskspa, festa,  och förmodlingen besöka ställen man inte varit på i sthlm tidigare.
25-28 Juli Åker jag till Västerås för att hälsa på Karin som jag bodde ihop med på internatet, aldrig varit där så ska bli kul att se en ny svensk stad!
6-8 Augusti blir det att vara tjejcoach på ett divakollo här i Östergötland.
18 Augusti flyttar jag tillbaka till Karlskoga för att läsa mitt sista år där!
 
Sen kan det bli en del dagsutflykter med kompisarna som tillkommer! Sommaren kommer gå fort och det kommer bli massor minnen och skoj! Under åren har man ju skaffat sig en del minnen och mängder med kort på ställan man varit på.
 
Portugal - Albuferia
 
Utgång i Albuferia.
 
Baddag vid vättern.
 
Shoppinggata i Rom.
 
Fontänpark utanför Rom.
 
 Poolbad i Kroatien- Pula.
 
Gamlastan i Pula.
 
Promenad i gamla Medevibrunn.
 
Solnedgång i Turkiet - Side.
 
Blommster i Norholms - Marholmens camping.
 
 

Sista dagen på kanothajken.

Sista dagen hade vi skapligt väder hela dagen, dock så var vi rätt sega iväg och när vi skulle stanna för lunch,så fick typ stress paddla sista biten för att vi skulle bli hämtade vid ett ställe. Lite synd då sista biten var väldigt mysig annars. Men var en rätt varm dag och skapligt skönt att komma hem då jag hade ont i nacken.! Ingen tränings värk i armarna dock som många andra hade, tur man är tränad då ;)
 
 

Vänt på dygnet..

I tisdags var jag med Matilda. Vi tog en lunch i  trädgårsföreningen och pratade. Sen spelade vi äventyrsgolf. På kvällen blev det att se Sverige- Färöarna hos Thomas.
 
Äventyrsgolfbanan som byggdes föra året, så var premiär för mig att spela på denna.
 
I onsdags tränade jag ett förbrännande pass på 50 min och var tjejcaoch på Diva. Saknar att hänga där med alla fina människor men ska hänga med på deras läger och hjälpa till som kolloledare!
I torsdags var jag med Maria, vi hängde hos henne och tänkte handla till Bråvalla. Men vad tar man med till en festival där man inte kan ha frysvaror eller tillaga på plats?! Burkskinka ska jag ha med ialf!
 
Carro, jag och Maria på förfest i Mars.
 
I fredags cyklade jag på motionscykeln i 60 min och sen var det att åka hem till Natta för att hänga.
 
Thats my girl!
 
I lördags blev det en fika med Rebecca först. Sen vidare för att ta en öl, och efter det mer av det goda. Min bror var på besök så han och hans barndomskompis kom så drack med dem och sen lämnade alla mig men jag hittade mina killkompisar som jag dansade vidare med! I söndags vart det en seg dag, somnade vid 15 på eftermiddagen och vaknade vi 19:30 och kunde inte somna igen förens vid 9 på måndag morgon! Så i måndags sov jag till 15.. Sen kom Carro till mig, vi åt taco, pratade och fjatade oss som ni kommer att få se i en video senare!
 
Carro och jag på förfesten i Mars.
 
Idag somnade jag inte fören vid 6 imorse så vaknade vi 12 och somnade senare om igen vid 14 och gick upp vid 15:30. Helt fel! Så nu ikväll har jag träffat Beccy en stund och sen tränat på motionscykeln i 60 min.
 
Om jag inte kan sova inatt får jag dygna helt enkelt för imorgon har jag inte tid att sova på dagen så får bli så där övertrött igen och dricka mjölk med solbrillor på vid 2-tiden på natten!
 
 
 
 

Sista festen med nuvarande FL1 och FL2

På avslutningsdagen var vi ett gäng från fritidsledarutbildningen som festade hos Hanna. 2orna har slutat nu och jag blir 2a i höst, känns konstigt att det redan gått så fort och jag vill inte släppa taget en. Jag vill ha kvar mina 20r och jag vill gå i 1an ett tag till ialf. Kom även några som gått ut tidigare år och hälsade på.  Kul att se att folk fortarande träffas efter att de har gått ut! Kommer sakan många av er! Ett tomrum av att inte ser er varje dag och vissa av er hoppas jag ha kvar i mitt fortsatta liv!
 
 

Vacker sång.

 

Avslutnings kväll på skolan.

På våran avslutnings kväll hade vi trerätters middag och sen show där folk uppträde. När det var slut hade vi mingel, fika, lite live spelning och så dansade vi.  Jag. Bobban, Jenny och Becca fick stå för klassen bidrag där vi sjöng till liten " I wish I  was a punkrocker" Gick jätte bra! Hade en otroligt rolig kväll.
 
Så här såg jag ut för kvällen!
 

I Linköping levererar jag.

Föra måndagen var jag med Natta, vi åt på Legends och kollade på när Sverige spelade vänskapsmatch mot Makedonien. I tisdags vart det att träna konditions och styrke pass med Jillian Michaels i 30 min och sen ta en powervalk på 4km. Sen vart det att åka till Norrköping med Ella för att bara få lite miljöombyte, även om de har samma affärer som i Linköping så gick vi gick i affärer och åt middag.
 
Natta, jag och Ella på förfest hos Ella i Mars.
 
I onsdags vart det att åka till Linghems utomhus bad för att sola och bada med Kim. Simmade i 15 min, sen drog vi och åt och tog en fika hos min granne. Sen tränade jag en timme på motionscykeln. I torsdags vart det att åka till Valla med Alexander och mamma, där de hade aktiviteter för barn, lekte, kollade runt och åkte tåg. Jag hade jätte ont i huvudet när jag kom hem så somnade vid 8 och vaknade vid 2 på natten av att jag hade lågt blodsocker, så fick äta. Eter det kunde jag inte somna, så var vaken i över ett dygn.
 
Var lite sådär övertrött när jag nästan hade varit vaken i ett dygn så här såg jag ut 1 på natten då.
 
I fredags vart det att ringa samtal, träna ett förbrännande pass i 50 min och sen träffa Beccy. Vi hängde i trädgården, åt mat hos henne. kollade på Sverig - Österrike och bokade resa till Sthlm! I lördags vart det trädgårn med Beccy igen där vi åt lunch. På kvällen blev det middag med Jonny och bio. Vi slog på stort och såg två filmer. Baksmällan och after earth. Sen tog vi en promenad hem på 6km.
 
Jag och Beccy ute på krogen i april.
 
I söndags vart det tornby med mamma. Sen vart det att testa två nya pass med Jillian Michaels. Cardio+Kickbox och killer abs i 50 min sammanlagt. Idag har jag varit på stan med Steff, shoppat och Fikat.
Jag och Steff på fest hos Bine i April.

Filmer att se en ledig kväll.

 

Andra dagen på kanothajken.

 
Andra dagen hade vi en hel del regnskurar och på eftermiddagen började det att räkna massor och höll i sig , det blåse en del med så vi knappt fick upp pressening över elden. Jag, Jocke, Zeynab och Gustav hade redan första dagen knuit ihop våra kanoter så vi körde dubbel kanot men jag mådde inte alls bra den här dagen då mitt blodsocker låg högt. Så efter första stoppet åkte jag med min lärare Ewa istället. Alla var trötta, blötta och grininga på kvällen men när vi fått upp allt, fått i oss mat, fått igång en bra eld, fått torra kläder och ialf jag blivit lite varmare av att såga ved så kändes det lite bättre men en sån här dag längtade jag verkligen hem!                              
 
                                                                                                                 

 

Min shopping i april och maj.

Glitter 39 kr?
 
New yorker 79 kr?
 
Gina triot 49 kr st.
 
Maxi 79 kr?
 
Pålsbodamarknad 40 kr.
 
Intersport 399 kr.
 
Rut mfl 99 kr.
 
Gina tricot 79kr?
 
Gina triot 249 kr.
 
Gina tricot 99 kr.
 
Gina tricot 399 kr.
 
Gina tricot 149 kr.
 
Kicks 209 kr.
 
Bilderna vänder på sig när jag ligger in dem på bloggen fast de är rätt vända i datorn, försökt ta bort och göra om, men funkar inte så visa bilder får vara lite konstiga..

Grillning hos Bengtish.

Vi var ju och grillade hos vår lärare Bengt med våra andra tre lärare och våra två klasser. Vi körde ätkampen och fotbollsbrännboll, Myste med prat och mat.
 

Sommarlov!

I måndags vart det skola, träffade en kvinna ifrån Gambia och pratade om min praktik jag ska ha där nästa vinter. Sen på kvällen hade vi middag på internatet. I tisdags vart det skola, en promenad, stan och middag med Viccan. Sen lite fix och plugg på kvällen. I onsdags vart det skola och sen städning på internatet med alla och så fick vi grillat. Sen blev det innebandy i 90 min. I torsdags var vi hos vår lärare Bengt för att grilla och umgås. Sen på kvällen hade vi tre rättersmiddag i skolan och show. Jag var med på scen med Becca, Bobban och Jennie och sjöng i refrängen på låten " I wish I was a punck rocker" Vi gjorde tydlgen succe och fck massor beröm av både lärare och elever. Sen vart det att fortsätta umgås med folk efter showen.
 
I fredags var det dags för skolavslutning, jag fick komma upp på scen för att ta emot ett stipendium till min resa till Gambia. Så sjukt tacksam!! Sen vart det att storstäda mitt rum på internatet och flytta ut alla grejor. Rätt jobbigt.. Sen vart det att åka till Becca och Alex där jag fick bo över natten så drog vi till Hanna och hade sista festen med nuvarande FL1 och FL2, sen drog vi till krogen. I lördags kom mamma och hämtade mig sen drog vi till Linköpings nya arean för att se  Sverige - Norge spela. ( damerna). Igår fixade jag i mitt rum, rensade ut lite grejor och flyttade på saker. Packade upp och försökte få ordning på allt. Nu känns mitt rum lite finare en vad de gjort på många år, även om det finns en del jag skulle vilja göra om. Sen kom Alexander hit så lekte med honom och senare på kvällen drog jag till stan för att ta en öl med Rebecca och för att sitta åh snacka!
 
Bilder ifrån våran middag på internatet.

Första dagen på kanothajken.

RSS 2.0