Full fart.

Full fart är det varje dag den här veckan, känns nästan lite mycket! Nu har jag ialf tränat och ska åka in till stan för att ta en fika med Ronja och Emma, men jag fikar nog inte, men prata kan jag ju;) Vi två gick i samma klass i högstadiet. Va ett litet gäng som hitta på massa roligt. Men de andra tre kunde tyvär inte komma. Har inte träffat Emma sen i oktober? Och Ronja sen föra hösten? För länge sen alltså. Men så är det väl när man är en upptagen kvinna:P Ikväll ska jag hem till Ella. Inte träffat henne sen i sommras för att hon bott i Landskrona ett tag. Men nu har hon flyttat tillbaka igen!:)


Ronja och Emma. Emma fyllde 15!




Klassresan i slutet av nian 06. Jag och Ronja.



Kalas go Emma igen 07 då hon fyllde 17!



Kalas hos Ronja 08 då hon fyllde 18!






Filmerna vi såg igår.

Hej och godmorgon här kommer filmerna som vi såg igår!

Min stora feta grekisa semester



Handling:
Georgia blir av med sitt lärarjobb och får istället börja arbeta som bussguide för odrägliga turister, ett jobb som hon verkligen hatar. Hon är själv mest intresserad av antikens Grekland och Akropolis medan turisterna bara vill shoppa och dricka öl. Hon är alltid seriös, irriterad och tar sig aldrig tid för något roligt. Hela filmen är en jakt för att hon ska hitta sin "kefi" - passionen och glädjen i livet.

Mitt betyg: Jag trodde filmen hade mer att erbjuda en vad den hade. Men visst skratta vi alllihopa flera gånger, men samtidigt kände vi alla att något saknades av den. Men jag har velat se den ett tag och nu fick jag se den och jag ångrar det inte för den va ändå okej. Men den får 2,5/5 av mig :)


Dance flick



Handling: Huvudpersonen Megan har alltid dansat och vill komma in på den fina dansskolan Juilliard men när hennes mamma dör i en tragisk bilolycka, förorsakad av bland annat Lindsay Lohan och Halle Berry, ger hon upp sin dröm. Det vill säga tills hon möter kärleken och streetdansaren Thomas som får henne att börja dansa igen. Tillsammans ska de vinna en danstävling så att Thomas kan betala de 5000 dollar som han är skyldig gangsterbossen Sugar Bear.

Mitt betyg: Filmen var en paraodi på en massa olika dansfilmer. Visst kan paraodier va roliga men den här hade gått lite väl över gränsen. Filmen hade ingen störe handling och det kändes som att den bara hoppade runt. Den här filmen får 1,5/ av 5 av mig! Alltså inte värd att se.

Hemma!

Klockan är snart kvar i två på natten :0 Borde sova men ville svara på mina kommentarer först innan jag gick och la mig. Kom hem vid ett! Tog bussen från Helbin vid 11 sen gick vi in till stan för att hämta Sofias cykel följde med Nazanin hem så hon skulle slippa gå själv. Sen tog jag och Sofia en promenad hem är väl en 8 km? Så känns bra har gått massa. Innan det med eftersom vi gick lite vilse när vi skulle hem till Helbin (A) Eller egentligen va det så att när Nazanin fråga vilken busshålplats vi skulle av på så råka hon säga sin gatans namn istället så när vi närmade oss sista hållplatsen så förstod jag att det måste blivit fel så vi fick gå lite omväg, men kom ju fram till slut. Blev bjuden på kurdisk mat. Kurdisk och Iransk mat är faktiskt det godaste jag ätit! Varför kan de inte ha såna resturanger i stan?:0 Sen kollade vi på två filmer och pratade en hel del. Men vad de handlade om och ifal de va bra kan jag berätta om imorgon för nu måste jag sova. Är en lång dag imorgon. Hela veckan är verkligen fullbokad med saker, men det är kul det med! :)

Jag i silvrig kläning och Sofia i det rosa linnet. Från lucia 08, hemma på förfest hos Martina :) Så blond som jag är på bilden är jag alltså egentligen!


God put a smile upon your face.

Nu ska jag snart åka in till stan där jag ska möta upp Nazanin, Sofia och Rebecca? ( vet inte om hon skulle med)
Vi ska hem till Helbin för att äta middag, kolla film och prata. Jag,Nazanin och Rebecca gick i samma klass på mellanstadiet och umgicks väldigt mycket då sen på högstadiet började jag och Rebecca i samma klass.  Men Rebecca bytte skola i slutet av sjuan. Nazanin och Helbin i samma, och så kom Sofia in i bilden för hon började i deras klass så vi blev ett litet gäng som började umgås mycket. Hade många myskvällar ihop. Men när vi började på gymnasiet och alla började på olika program så umgicks vi inte längre. Sist jag va med allihopa samtidigt va när Helbin gifte sig 08. Ja hon är 89 är gift och har nu ett litet barn. Jag har umgåts mest med Sofia men det är nog för att vi spelade i samma innebandy lag och har många andra gemensama kompisar. Helbin är den jag haft minst kontakt med. Men nu ska vi alla träffas, ska bli jätte kul :)


Sofia, Helbin och Nazanin på skolavlutningen i 9an.




Där har vi mig, den galna människan jag är!



Sofia och Nazanin på Helbins bröllop 08.



Rebecca, jag, Nazanin, Helbin, hennes man och Sofia






Ny färgat hår!

Igår var jag med min Nathalie, vi satt och snackade en massa som vanligt! Sen så färgade min lilla frisör håret på mig :)

Så nu ser jag ut så här, vet att bilden är suddig men har ju cam på min dator som jag använde första gången idag så vet inte ännu hur man ska ställa in de olika inställningar! Jag som haft den här datorn sen föra julen.... Jo men så kan det gå när man så "ofta" tar kort på sig själv :)




Till alla som läser min blogg: Fortsätt LE! :) ♥









Föddelsedags barn!

I lördags fyllde Jossie 20 år! Det ska firas nästa lördag! :) Men idag fyller även två av mina killkompisar. Alexander blir 21 och Armin blir 22! Grattis på dom :) Det är faktiskt minst en person jag känner som fyller i varje månad. Men i april är det som mest, för imorgon fyller ju Bine 20 år. Det ska med firas på lördag ! :)


Jossie ♥ Bilder från 07 och framåt.





Bine ♥ från 07 och framåt.  





Bine den jäveln verkar gilla att fastna på min kamera? Har massa bilder på den gullungen medens bilderna på Jossie va få. Visserligen har jag umgåtts mer med Bine men ialf hon är en tokig tant! Men söt ! Det är jossie med för de delen. Gillar de två mycket ♥




Armin en apjävel! ♥




Alexander ♥ 




Nomy - Hold your head up high

Den här låten spelades mycket i mina öron i början av hösten! Nomy har flera bra låtar :)






Dag två i Kina

Redan andra dagen hade vi en fri dag och då stod shopping på schemat. Vi hade förväntat oss att allt skulle vara billigt i Kina men inte i varuhusen, samma priser som i Sverige faktiskt. Fanns en hel del billiga märkes klädser men det är inget jag använder så va en liten besvikelse. Men varauhusen va enorma fanns sex stycken där vi var och fyra eller fem? av dem hade sju våningar!




Ett typiskt kinesiskt varuhus. Folk överallt, massa små affärer och skit trångt. Gick knappt att kolla så va bara jobbigt att vara där inne!



Kinesiskt godis, köpte faktiskt aldrig något!




Utanför ett av varuhusen.




Ett av alla varuhus!






Ett ramband hittade jag ialf, tror det kostade 25, lr 30 kr? Vår gudie sa ialf att varuhusen har bara bra kvalite på sakerna det är därför det inte är så billigt som på marknaderna!




En söt kläning för 199 och skor för 99. Men skorna hittade jag vid en gränd som låg utanför varuhusen, så kunde pruta ner dom från 300 ialf :)




Det hemskaste av allt va denna! De hade inga vanliga toer på varuhusen och jag va jätte kissnödig! Så va bara att sätta sig :/






Mätt i magen!

Jag är så mätt! Vet ni varför? Nej klart att ni inte vet, det är ju därför jag ska berätta för er. :)

Ni förstår att jag är hos Jonas nu och vi har varit ute och ätit på resturang. Balkan heter stället som ligger i Motala. Ganska mysigt ställe men jag tog en plankstek som jag inte ens orka äta upp hela av och ändå har jag ont i magen nu för att jag åt mer en vad jag orkade! Stor tjej men ändå så liten i maten ;)

Igår vart det jobb sen efter det åkte jag direkt hem till Jonas. Vila en timma sen blev det mat, dusch och så fixa vi iordning oss. Blev förfest hemma hos Oscar, en ganska lugn förfest men med trevligt sällskap! Senare på kvällen drog vi till krogen, de har väldigt få ställen i Motala och det stället som ska vara bäst är ganska dyrt och dessutom va det ju 35+ på det! Harrys heter det stället, så vi hamnade på Texas istället. Inte så billigt heller direkt men Motala är dyrt och har inget i klass mot vad Linköpings uteliv har! Men va ändå en helt okej kväll, man kan ju inte bergära att alla städer ska ha lika billiga krogar med bra drag i som i Linköping:)


Resten av kvällen kommer bestå av film. Va tänkt att vi skulle äta fruktsallad men får se om jag orkar det senare :)

Happy birthday

Idag fyller tre av mina fina vänner år!


Stephanie bygghammar blir 18 ♥

( bilder från 13,14? och uppåt )








Caroline Svensson 19 år ♥  

( 14 och uppåt)







Emil Sundman 21 år ♥




Jag har väldigt mycket bilder på Carro men det va för att vi umgicks väldigt mycket förut och vi umgås nu också men inte allt lika ofta. Mellan 05-07 tror jag det va så va vi minst en gång i veckan. Steffi och jag umgicks en del när vi spelade i samma innebandy lag men  inte så  mycket nu  och har inte så många bilder på henne därför även jag va med på några bilder. Emil började i min klass  i andra ring och då började våran vänskap, men han får man aldrig ta kort på och dessutom va det nästan två månader sen vi sågs nu! Fy skam!

Tröttis

Jag är så sjukt trött vill bara sova nu men det får jag inte! Nyligen hem kommen från jobbet. Tog en promenad hem, är väl viserligen bara en 3 km att gå men bättre en inget. Träna ju bara en gång föra veckan sen blev det inget mer eftersom jag va så hängig och nu i måndags spydde jag och hade världens huvudvärk, i tisdags hade jag med huvudvärk fast då tog jag mig en promenad ialf. Igår var jag bara slö dock men kanske behövdes, vill vara frisk i helgen och vill kunna träna igen nästa vecka!

Nu måste jag ialf sätta fart har lite saker som måste fixas sen ska jag in till stan för att ta en fika med Steffi och Sofia ♥

Bilden är från November 07. Vi hade gjort iordning oss hos mig innan och ätit taco. Det blev ofta att vi va hos mig innan för jag va alltid den som kunde fixa alkohol, höhö ;)  På bilden är vi hemma hos Martinas mamma på förfest, vi hade jätte kul och senare drog vi på en lokalfest där vi blev utslängda senare för att polisen kom av någon anledning? Bussarna hade slutat gå eftersom det var en röddag så vi tog en taxi till stan och vi va 7 personer i taxin? Kul hade vi som alltid ialf :) ( Jag i mitten)



Stendörren











Här är några fina bilder från stendörren ett litet fint ställe som ligger vid Nyköpings trakterna. Va där för flera år sen och bilderna är så fina! Är sandra som tagit dom :)

Trio med Lax - Brorsans nya bobbycar

Den här låten hittade jag föra sommaren och började självklart att lyssna på den. Tyckte de va störtsköna! Men så glömde jag bort låten:S Men nu helt plötsligt kom jag på att just ja den där låten finns ju och den måste bara upp på min blogg för att den är så skön! :)


10 skäl till varför jympa är som sex

1. Man kan göra det själv för att hålla kropps-funktionerna i gång,

men det är mycket roligare med en partner. Om man gör det i grupp

kan man lära sig nya saker man aldrig skulle komma på själv.

 

2. När man gör det i stadsparken förgyller man dagen både för sig

själv och för dem som tittar på.

 

3. Som kille går man ut stenhårt, ger järnet och känner sig

som en kung när man är klar. Så snegla man på flickan brevid och

hon ser märkligt nog inte alls imponerad ut.

 

4. När du hör att Nisse gör det varje dag säger du något i stil

med"kan inte vara nyttigt", menegentligen är du bara djävulskt

avundssjuk.

 

5. Ibland testar du något nytt och dagen efter är du stel, öm och lite

nöjd med dig själv. När kollegan frågar varför du är stel svarar du lite

svävande: "Ah, du vet...träningsvärk".

 

6. Det är bra om du involverar din partner så att han/hon känner

sig delaktid, annars kan det ibland ha en negativ påverkan

på ert förhållande.

 

7. Ju oftare du gör det, desto bättre blir du på det,vilket uppskattas

av både dig själv och de du gör det med.

 

8. Du inser att det är helt naturligt att dina föräldrar gör det och

att de tycker det är lika roligt som du. Du bara föredrar att inte

visualisera det.

 

9. Redan i dushen efteråt blir du sugen på att göra det igen.

 

10. Om du gör dig illa när du gör det kommer du att kalla

det för en idrottsskada.

 

 

Ni som känner mig fattar nog redan att jag garva när jag lästa den här listan. Men visst va den lite kul? ;)


Första dagen i Kina

Efter vi gått igenom alla särkerhets kontroller så va det dags för att åka tåg också för att komma till väskorna. Ja flygplatsen var enorm! Som bilden visar så är det där dörrarn som öppnas när tåget kommer.




Mitt visum som jag fick visa upp lite snällt ^^




Maten vi fick efter vi åkt iväg från flygplatsen en skaplig bit. Va en massa vitameser som satt där och skålade och förde ett liv för sig. Vi började då med vårat skål och de bara kolla på oss ;)




De där va inte de högsta husen i Bejing!




Fick gå i lite små och gamla gränder efter maten.





En butik.




Den här butiken säljer liknande krukor men ser inte lika fint ut va?




Så sjukt fint på många ställen!




Att man kunde göra sånt för i tiden!




Elledning




Vårt hotelrum, syns det att två ungdomar bode där? :)



Hallen




Våran utsikt, inte så fin men jag gillade inte hotelet så mycker heller så.




Bilder från de andra dagarna kommer. Jag vet att jag är jätte dålig på att lägga upp bilder från när jag varit ute och rest men har ialf lagt upp några till en början:)

Magnus betner - inget är heligt




För det mesta tycker jag han är riktigt klockren och kul!

Vad tycker ni? :)

Söndag igen

Så va det söndag igen, tråkigt men sant! Igår blev det kalas med lite av Jonas släkt för min Jonas fyllde ju 20 år! Grattis älskling ♥ Är fortfarande kvar hos han, ska hem till kvällen. Hans morbror med familj kommer vid ett så därför håller Jonas på att baka tårta nu medens jag sitter här ^^

Tyckte den här listan var bra som jag hittade på min kompis Emmas blogg! :)


vägen till kvinnans hjärta
+ vara välrakad eller ha ett välvårdat skägg
+ våga ta första steget
+ kunna ordna en lördag
+ betala första gången på bio men inte sedan
+ inte lukta armsvett
+ inte dricka
+ röka pipa
+ inte ha fett i håret
+ inte lukta som en kvinna
+ vara humorist
+ ha en egen uppfattning
+ intresserad av hobbies
+ lugn och trygg
+ artig utan överdrifter
+ kunna dansa, gärna också gammalt
+ vara äldre än flickan
+ längre
+ punktlig
+ pålitlig
+ en aning huslig
+ inte skryta med tidigare erövringar
+ måttligt svartsjuk
+ inte titta för mycket på andra när vi är ute
+ kunna förlåta
+ tycka om en solbelyst tall
+ inte ta sig själv för mycket på allvar
+ vara kamrat
+ måste undvika långa samtal med andra som vi möter på gatan
+ kunna vara ensam med mig, och med sig själv
+ låta mig få känna att jag är kvinna
+ vara försiktig men inte blyg
+ manlig, vilket väl är ungefär detsamma som allt det andra.



Jag tycker I stort sätt alla stämmer in på Jonas väldigt bra! Vilken bra kille jag har =)

No more heroes




Den här låten ville Carro att vi skulle sjunga på bröllopet, så det är bara att träna som gäller för mig:P

Vad gör ni i sömnen?




Jag har fått höra att jag mumlar i sömnen, skrikit i sömen, knuffat till och slåt till folk ? Ja jag drömmer väldigt mycket mardrömar. Sen har jag fått höra av folk  vad de har gjort. Det knäppaste jag själv har gjort är nog när jag var yngre då gick  och ställde mig vid trappen och spyde. Trodde det va toaletten. Sen har jag  även tagit täcket från min kompis Ella och när hon försökte få tillbaka det så så knuffa jag ner henne och sa: Men ditt äckel! Så snäll kan jag vara men det är tyckte jag va kul! Ja det är synd om han men det stod även att han åt tomater, hihi :P

Carro is here.

Som rubiken säger så här Carro här! På förmiddagen va jag hos Rebecca och efter det vart det att simma en timma och sen möte upp Carro på bussen och självklart gjorde vi taco till middag;) Nu sitter vi och tränar på låtarna till bröllopet, inte alls långt kvar! Men har dock ändrat låtvalen, så får se om det går bättre nu vi båda får väl se till att träna nu också;) Får se vad som händer mer ikväll blir nog att ta en promenad och bara snacka en massa! Hon ska ju sova här med så det så! =)


Här är en bild ifrån våran lilla semester tripp vi hade ihop sommaren 05!




Rebecca's place

Nu åker jag hem till Rebecca och sover där, mår inget bra fysiskt tror jag har ett virus i kroppen som håller på att bryta ut men prat med en fin vän får en alltid att må bättre ♥


Bilderna är knas,lite kärleksfulla gamla och jätte seriösa ;)

05




06




Det är såna stjärtar vi i hemlighet egentligen gillar :0 

Brända popcorn är vi mästerliga på!




Choklad pannkakor som Rebecca lurade mig att det hette första gången vi skulle köpa dem under sommaren 05. Lite pinsamt när hon i kassan inte fatta vad jag mena och jag sedan såg Rebecca stå och flina men skratta långt efteråt vart det!

De här är från sommaren 08 när vi var och fikade på ett annat ställe :)




Sista bilden på oss tillsammans sen sluta vi ta kort tillsammans som jag verkar ha gjort med alla:P




Skulle kunna berätta massa tokiga saker vi gjort men det gör jag inte nu, har redan låtit henne vänta i för länge på mig så vi hörs, puss!

Do you no?

Här sitter jag seg som ett ass, kom inte hem förens halv tolv igår så då orka jag ju inte träna :P Lat och fett jag vet! :( Men fick ialf skjuts hem av Jonas. Jag hatar bokstavligen talat att åka buss och han gillar inte att jag åker sent men båda har vi våra förklaraingar till det eftersom Linköping är Linköping och ja han bor i Motala men jag måste vänta på bussen i resecentrum i Linköping efter jag åkt med Motala bussen , flytta aldrig till lambohov. Inget bra ställe över huvudtaget! Men, men jag borde träna idag men tror Jonas smittat mig för börjar bli snorrig men jag ska försöka orka något. Kanske man kan gå ut och springa idag? Annars ska jag nog träffa Rebecca ikväll om jag mår bättre, är inte så pigg som sagt.


Ska försöka äta lite lunch nu inget hungrig men man måste äta när man har diabetes tyvär!




Flygplans maten som vi fick på vägen till Kina. Det va faktiskt gott :)

In Ninjas house

Halloj! Här sitter jag hemma hos Nina :) Kom precis hit men hon skulle duscha innan vi drar in till stan för hon ska göra lite ärenden. Vart hos Jonas från i fredags kväll tills nu. Vi har tagit det super lungt, film,mys och prat det är väl ungefär det som hänt. Jonas har varit lite förkylder så han har inte orkart och jag hade det ganska fullt upp i veckan så gjorde inget för mig att ta det lungt :) Hoppas ni alla andra också haft en fin helg! :)


Still here.

Jag har kommit på är att det är bättre att jag lägger in Kina bilderna lite då och då för att jag ska slippa lägga in alla på samma gång och att ni ska få ett så långt inlägg :)



Det finns en massa olika såna här rött innebär lycka för människor i Kina och sen sitter de små knutar på dem som står för harmoni som är = med lycka och välmående. Den här står även för kärlek också. Fanns de som stod för tur i framgång och pengar. Ett långt liv, lycka inom sport och inom andra kategorier :)


Den köpte jag till mig själv för att jag vill fortsätta att ha tur i kärlek och den va söt! ;)





Den här fick min praktik plats bara för de är så sjukt snälla där!






Har varit där idag, var trevligt som vanligt skulle åkt till Matilda efter men jag hade huvudvärk och var trött sov jätte dåligt i natt :/ Så vart hem och sova sen tvinga jag mig att träna en 50 min nu ikväll med och igår efter jag och Sofia vart på stan så träna vi på gymmet i 80 min :) Jag köpte föresten två leggins igår ett lite smått skin liggnade men ändå inte svarta och ett till par med gulddrakedja. Alla vet väl hur sånt ser ut så orkar inte lägga in ett kort på det ^^ Sen vart det  foundation och ett par örhängen och så bjöd jag Sofia på mat. Trevligt hade jag, Sofia är en bra vän :) ♥


Nu måste jag ta mig i kragen och duscha sen sova, klockan är alldelses för mycket! Praktik imorgon och efter det träna förmodar jag sen lutar det väl åt att åka till Motala senare till kvällen :)

Inte som du inte som nu.

Jag har inte lagt in några bilder från Kina fortfarande någon stanns men har inte suttit vid datorn särskilt mycket och jag vet inte när de kommer heller. I måndags va jag med Rebecca hela dagen och jag somna redan vid 9 på kvällen. Jag har varit i enormt trött de senaste dagarna, i söndags somna jag med vid 9. Igår träna jag ialf, känns i ryggen idag för simma i 90 minuter sen gjorde jag annat på dagen men det vill jag inte berätta om här. Inte förens jag vet själv vad svaret  blir... Somna igår vid halv elva. Skönt att somna tidigt för en gång skull! Har kommit upp de senaste dagarna mellan halv åtta och halv nio! Kina kanske fick mig att ändra på mina sena kvällar eller så är det nu för att jag varken mått eller mår bra nu fysiskt eller psyiskt. Motgångarna gillar mig helt enkelt men vinden vänder väl nån gång till bättre dagar får vi hoppas. Jag ger inte upp ännu! =)

Jag har ju som sagt ialf fått världens tur i kärlek, ja min Jonas <3 Att han orkar med mig fast att jag har mer uselt humör nu en vad jag  brukar ha är helt otroligt. Har så mycket jag kan tacka han för ♥

Föresten kom jag på att vi har 13 månader idag! Kom inte på det förens nu, jag som alltid annars brukar tänka på det ganska mycket dagarna innan. Men bli väl så efter en viss tid? Glad är jag ialf för att det är vi :)


Wow en bild från Kina ialf ;)




Nu ska jag fixa mig och sen dra iväg på ännu en hemlig grej. Höhö vad jag är hemlig av mig då;) Sen blir det att möta upp Sofia i stan. Får se om hon hittar något fint hon vill ha av mig annars bjuder jag henne på middag. Hon fyllde ju 20 den 26 februari. Men då va jag ju redan i Kina så kunde inte fira henne tyvär, men det hindrar inte mig från att köpa present nu i efterhand ;) Sen ska vi träna på kvällen med, behöver man om man är en tjockis som jag:P

Tillbaka.

Hej allesammans nu är jag hemma igen eller har varit det sen i fredags kväll.Va hemma vid 22 på kvällen och då vart det att packa upp sen hoppa i säng eftersom tiden skiljer sig sju timmar så va man inte långt ifrån att varit vaken i ett dygn! Man sov väldigt dåligt i Kina, hårda sängar, mycket liv utanför och ovan med tidsskillnaden. Så igår art det tv/film och sen halvsov jag. Jonas och jag hamna redan i säng vid 20 tiden. TRÖTTA! Orkar inte berätta massa om Kina nu eller lägga upp bilderm det kommer så småning om. Hade ialf det både bra och dåligt. Mådde ganska dåligt för hade jätte högt blodsocker hela tiden så va extremt trött och hängig, hade även ont i kroppen som  man får när de ligger högt en längre tid. Dessutom så blir man på så dåligt humör. Men visst va det en upplevelse och jag har fått vara i ett nytt land och fått se så mycket fina och häftiga saker! :)


Idag har bror med familj och syster med familj varit här. Va meningen att vi skulle besöka farmor, fick aldrig göra det innan Kina resan för att hon hade ett virus som smittade då. Men imorse somnade hon in. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när mamma kom in och berätta och det kan jag knappt nu heller. Hon va den sista jag hade kvar av mina mor och far föräldrar. Ville ju säga hej då! :( 

Vila i frid älskade farmor ♥


Julen 07



92, 93?






RSS 2.0