Jag vill komma dit.

Jag vill göra något stort. Något annorlunda. Jag vill inte leva det där "vanliga" livet. Jag vill prova på nya saker, resa, se mig omkring och träffa på nya människor. Hitta de där fina människorna som får en att vika sig av skratt, få krama om de som får en att gråta av glädje för att man är så tacksam att man har dem. Jag har träffat på ett par människor som jag samlat in i mitt hjärta som jag aldrig någonsin vill släppa. Jag vill bli ihåg kommen som den glada och snälla tjejen. För något bra vill jag att folk ska veta vem jag är. Jag vill göra skillnad i folks liv. Göra skillnad i den här världen. Jag vill ge så mycket kärlek till folk. Tala om för människor hur vackra de är. Hur bra du är! Jag vill klara av dröm efter dröm. Gå klart den här skolan och när jag gjort det vara så mycket mer fulllärd och gjort intryck på lärarna så de kan säga att jag är något att ha. Jag vill vara bra, jag försöker vara bra. Kunna älska mig själv och från ont allt jag går igenom och har gått igenom kunna öppna mig och säga: Här är jag och jag har klarat mig igenom allt detta. Utan mina vänner, skulle inte jag kunna skydda mig från allt och utan att vara så envis att jag finns kvar här en och kämpar på. Jag vill dela mina kunskaper och erfareheter så att ingen ska känna sig ensam. Alla har vi gått igenom ett mindre eller störe helvete. Jag har så länge jag kan minnas jobbat för att hjälpa andra och 1 juni 2012 fick en av mina största drömmar besanas. Att jag kunde flytta , att jag kunde skapa mig något eget. Jag behövde den räddningen. Nu behöver jag en sommar med äventyr och bara låta allt hända. Nästa år ska jag fara iväg och få hjälpa till på plats, hjälpa folk som behöver mig. Jag vill aldrig sluta resa och jag vill aldrig sluta hoppas på världen. Även om jag haft ett av de tuffaste åren hittils, kanske det tuffaste till och med så tänker jag inte lägga mig ner för att gråta och stanna kvar där. Kanske jag inte orkar med allt, kanske jag får priotera bort. Men jag ska gå vidare och med en spark slå till alla onda människor som gjort mig så illa. Jag hoppas de en dag kan vakna upp och ångrar sig så mycket, då jag är på väg till något större en vad de någosin kan bli. För jag vill verkligen göra något stort! Varje dag får ha sin påverkan och min historia får påmina mig om hur långt jag kommit. Framtiden är öppen för en helt ny värld av sagor och händelser som kan göra mitt liv till något stort.
 
 

Vacker natur i Karlskoga.


Föra veckan och lite av kanotfärden!

Föra onsdagen vart det skola, sen boda borg med de som bor på internaten. Mitt lag klarade 8 rum och vann, woho,:). När jag kom hem blev det att plugga. Föra torsdagen vart det skola,handla, fixa med lite saker, internat möte och innebandy i 90 min. 25 blåmärken är jag uppe i nu ;). Föra fredagen vart det skola, träna ett konition och styrke pass, packa och sen grilla och njuta av vädret med Sonja, Gustav, Viccan, Karin, Alex, Mustafa och Becca.
 
Föra lördagen kom min bror, mamma, Tuva och Leo hit. vart att busa med dem sen packa hem lite saker då jag över sommaren inte kommer ha kvar mitt rum här då det hyrs ut så flyttar till Linköping över sommaren. På kvällen vart det att umgås med Viccan och Gustav. Föra söndagen vart det åka till Mariebergs köpcenter med Viccan. På kvällen blev det se Sverige ta VM guld och plugga.
 
I måndags vart det skola och plugga. I tisdags blev det skola, handla, packa och plugga. I onsdags vart det kanotfärd vi paddlade väl i 3 timmar ungefär innan vi slog läger. På kvällen lagade vi mat, jag tog årets första dopp och så körde vi lära känna kort där man fick göra saker och svara på frågor. I torsdags var det en tung dag, regnade och blåste massor så man var trött och frös. Vi hade en del pauser så var ute länge på sjön den här dagen också, 6 timmar ungefär men då stannade vi ju och lagade mat också. Men efter torra kläder och mat hade vi mys vid brasan med fika och prat. I fredags var vi väl ute i 6 timmar med mat och vilan i mellan. Var väl hemma runt halv sju så då vart det att fräscha till sig, packa upp och slöa. 
 
I lördags vart det skola då vi var på en kulurfestival, där det var workshops, utställningar, folks som uppträdde och museum att gå på. På kvällen blev det Örebro med Karin där vi ät middag, tog en drink och såg på Iron man 3!  I söndags vart det att plugga, tvätta och små packa lite.
 
 
Bilder ifrån när Tuva och Leo var här föra lördagen!

Glass nyheter från GB glass 2013.

Har hunnit testa några av GB glass nyheter, jag äter oftast bara glass när jag provar på nya smaker då glass inte är min grej direkt, isglass funkar ofast bra en varm dag men annars är det att testa nytt som gäller! :)
 
Magnun First kiss Creme Boule testade jag redan i vintras på väg hem från Hemavan. Den var alldeles för sött för mig så gav bort den till Hanna som också sa samma sak;)
Marabou mjölkchoklad testade jag också i vintras nån gång när jag var med mamma. Vi båda tycket den var rätt god!
 
Magnum 2 loving Kiss testade jag i början av våren och tyckte den var rätt god den med.
 
Sen testade jag och Viccan Daim jordgubb för två månader sen lr någo, som inte jag gillade direkt, inte hon heller för den delen..
 
 
 
Sen har vi min favorit av alla dessa nyheter som jag testat hittils. Som jag provade på för några veckor sen. Magnum 3 passionate Kiss.
 

I am a live!

Trots sömnbrist, myggbett som kliar, och ett sår på handen som gör rätt ont så överlevde jag kanotfärden! Bilder och snack om vad som skedde under färden kommer. Men som ni vet är jag alltid seg på att lägga in bilder! Just nu är jag helt slut så orkar inte tänka på så mycket annat en att ta en varm dusch men hårinpackning och allt sånt. Sen förhoppningsvis somna skapligt då jag har skoldag imorgon igen, yes på en lördag.. Men så är det ibland :)!
 
Bild ifrån tisdags kväll då jag packade inför kanotfärden!

Testar kläder i duschen!

Imorgon drar jag och min klass ut på kanot hajk. Vi kommer vara borta till fredag kväll. Vi kommer sova och laga mat ute. Så i lördags testade jag om mina vindskydds kläder tålde att bli blötta igenom en regn dans. Så varsågod att kolla på mitt prat och min dans!

Mer från Villa Borghese parken i Rom.


Video från Cirkus Scott show.

Var ju på Cirkus Scott med mina brors barn och mamma i September så här kommer en liten video ifrån det! :)
 

Fl1 och FL2 I Hemavan.


Varje dag innebär ett nytt äventyr.

Föra torsdagen blev det skola, plugga och träna kondition och styrka i 40 min. Föra fredagen blev en slö dag då jag kände mig hängig. Föra lördagen hade vi interjuvdag för de nya sökande. Jag var projektledare ihop med becca och ihop med våran klass höll vi i dagen. På kvällen blev det grillning hos Bobban med Gustav och Micke.
 
Garbbarna fixa mat och jag tog en öl och matade hästarna fast att jag är lite rädd för dem!
 
Föra söndagen vart det att träna, tvätta och plugga. I måndags vart det skola, färga håret, en promenad på 6 km och lite spring i ett par trappor jag hittade 3 gånger upp och tre gånger ner på 31 trappsteg. Sen blev det plugg också.

Jag i min snygga hatt!
 
I tisdags blev det skola, fixa med lite grejer och sen innebandy i 90 min på kvällen. Den här gången lyckades jag stuka fingret!
 
I onsdags vart det skola, fixa med lite saker, plugga och handla. I torsdag blev det informations möte för ett läger jag skulle jobba på och förbereda saker inför det. Sen vart det att träna ett pass från Jillians Six packs abs workout. I fredags vart det att jobba på ett läger 8.30-17.30 där jag hade hand om en barn grupp som var 3- 5 år och ordnade aktivteter för dem. Sen på kvällen blev taco mys med Karin, Gustav, Bobban och Sandra. Sen vart det att hänga med Sandra och dra till Tobbe och hänga med han och hans kompisar. I lördags vart det att jobba 8.30 -12 och sen vart det att umgås med Robert. I söndags jobbade jag mittt sista pass 8.30-12. Sen vart det en powervalk med Viccan på 4km.
 
Sista dagen gjorde vi snigel hus med barnen. Pinnarna hade det fått måla innan då jag kom på iden att vi kunde göra ett snigel hus redan på fredagen då barnen hittade massor sniglar i skogen. Gjorde även ett snyggt spöke av en trolldeg vi gjorde.
 
Igår vart det skola, en promenad på 6 km med Viccan, handla lite och spela innebandy i 90 min. Bara ett nytt stort blåmärke den här gången som gjorde skapligt ont;) Idag har jag legat hemma med huvudvärk. Men blev lite film mys med Viccan och Karin nu ikväll ialf :)
 
Orkade inte äta upp min mat igår så gjorde en gubbe av det ;)

Klippning, brunt hår, tappar färg och nu ljusa slingor.

För en fem veckor sen klippte jag mig och fick klippa av rätt mycket då det var så slitet. Sen färggade jag en brun hasselnöts färg. Så här blev resultatet efter det.
 
Samma dag som jag hade färgat och klippt det. Steffi med på bild då var var på fest hos Bine på kvällen.
 
Sen från början hade jag tänkt lägga i lite ljusa slingor, men då jag redan efter fem veckor fått utväxt och solen lyser på bra just nu så vart det att lägga slingor i större delen av håret så min riktiga blonda hårfärg kan få vara ifred under sommaren!
 
Så ja som ni ser tappar jag färgen rätt fort och särskilt så fort solen lyser lite.
 
 
Så med de ljusa slingorna jag har nu ser jag just nu ut så här!

Mer från Villa d'Este i Italien.
Tårtor.

I vintras när Mustafa fyllde år gjorde jag och Viccan en tårta om vart väldigt populär.
Vi använde: 3dl grädde. 1 Påse med chokladpudding. 2 bannaner.  Lite blandat lösgodis.  Så som zoo apor, center, rem och smarties.
 
Vi hade grädde med bannan på nedersta tårtbotten.
 
På mellersta hade vi chokladpudding.
 
På det översta lagret blandade vi ihop grädden och chokladpuddingen som var kvar och la på godis.
           
Vi hade även bannan runt  om på tårtan.
 
Gjorde en likadan i påskas på samma sätt fast då med lite annat godis. Så som skumgodis, gelehallon och blandat strössel.
 
Jag personligen gillade den tårtan jag och Viccan bakade i vintras mer, då vi öste på mer med chokladpudding tror jag och hade godare godisar på tycker jag :).
 

komplimanger som jag fått av er ♥

Nina - En sak är ju säker o det är ju att man aldrig har en tråkig stund med dig, haha. Vissa händelser från -05 kommer alltid vara kvar (:
 
Vivvi- Jag tycker om dig och din blogg för att du är så engagerad, du verkar lägga ned dig hjärta i många projekt och verkar vara den som ger mycket av dig själv.  Glöm bara inte bort dig själv på vägen ;)
 
Nelly - Min uppfattning av dej är att du verkar vara en väldigt snäll tjej som bryr sej om andra och jag imponeras över ditt engagemang i viktiga frågor som svält och fattigdom. Du skriver roliga, intressanta och varierande inlägg och det är alltid kul när du uppdaterar bloggen :)
 
Annika - Jag gillar din blogg för att den känns så ärlig! Du visar fina foton från resor blandat med skola och vardag och du känns som en riktigt genuin människa!
 
Matilda - Du är underbar min vän <3
 
Felicia - Kan ju säga att du är den av dom jag följt länge, så blir så glad, gillar allt iallo, spec hur glad du alltid verkar och hur du vill alla väl, så gosig, vi får verkligen se till att någongån ses!!!!
 
Kommer ni ihåg att jag gjorde ett inlägg för ett tag sen om vad jag tyckte om er och era bloggar? Några av er skrev fina kommentarer till mig, som några ville att jag skulle göra ett eget inlägg om och lägga upp. Så här är dem. Tack snälla för era fina ord! Blir så rörd! ♥
 
( bild ifrån oktober)
 
PUSS ifrån eran Chris =)

Naturen i Hemavan.


För två veckor sen , föra veckan och nu i veckan.

För föra måndagen blev det skola, söka jobb, plugga och träna styrka och kondition i 30 min.
För föra tisdagen blev det skola och plugg. För föra onsdagen blev det skola, handla ,plugga och promenad på 7km. För föra torsdagen blev det skola, plugga, cafekväll med livemusik och hamburgare. Sen blev det innebandy i två timmar där vi var sjukt många och jag fick en boll på armen och en armbåge i ansiktet. Där jag på kinden forfarande har kvar blåmärket! För föra fredagen blev det skola, träna förbrännings pass i 50 min och bowling med Martin, Dennis, Pelle och Brolle. Föra lördagen blev det plugga, 5 km promenad, en sväng på stan och på kvällen fest hos Zeynab med utgång. Föra söndagen blev det plugga, tvätta och promenad på 5km.
 
Föra måndagen blev det skola och sen 40 min kondition och styrke träning. Föra tisdagen blev det skola, plugga och middag i Örebro med Viccan och Karin. Föra onsdagen blev det skola, plugga och köra ett förbrännande pass i 50 min. Föra torsdagen blev det skola, tvätta, söka jobb, handla, promenad på 7 km och träna koniditon och styrka i 40 min. I fredags blev det skola, fix, ans pass på 50 min och häng med Tusse.. I lördags blev det att åka till Pålsboda med Alex, Gustav och Becca. Sen vara med Gustav och hans vänner och se dra på fest. I söndags blev det att plugga och träna kondition och styrka i 40 min.
 
I måndags vart det skola, plugga, promenad på 5 km, stan en sväng och ett nytt pass med Jillian som heter six- Pack abs. Igår vart det skola, där våran klass höll i valborgs firandet och sen på kvällen blev det att dricka och grilla hemma hos Hanna med ett gäng från skolan. Idag har jag slöat, pluggat, umgåts med folk på internatet och tagit en promenad till affären för att handla.
 
Mitt blåmärke på armen efter en boll på inebandyn.
 
Det på armen har försvunnit nu men det på kinden är fortfarande kvar..

RSS 2.0