Mord

Så har det inträffat ett mord i lambohov inte så långt från mig, jag har gått och cyklat den vägen flera gånger men hon som blev mördad ska vara 25 år fast det visste man kanske inte tidigt i morse då jag hade fått två oroliga sms. Bara för sånt här händer så kommer jag inte sluta att ta den vägen och jag komnmer gå hem mit i natten,  tycker inte att man ska avsluta saker bara för att någon blir mördad. Eller det är inte bara  men hur ofta händer det? Fast hoppas de får tag på mördaren den här gången, såna ska inte ha ett fritt liv! Läste hade hon hade en cykel med barnsätte:S Hoppas verkligen inte att det finns barn som förlorat sin mamma nu, det är ju hemskt om hon inte skulle ha barn också men när barn och man kommer in i bilden blir det alltid extra känsligt, jag håller tummarna för polisen och är glad över att jag inte gick ut mer igår,  men min trötthet och lathet bestämde sig för att ta en promenix med mamma åt ett annat håll tidigare på kvällen och att jag skulle stanna inne resten av kvällen :)

Ont!!!

Dagenb har börjat skit, har ännu ondare idag en vad jag hade igår =/  Jävlla magkatar och halsbränna!! Sen trycker det i bröstet igen och herregud jag är super stressad och har ångest för allt jag måste göra den här dagen kommer vara pissig.  Hoppas att Jonas är på gott humör när han kommer så att han kan göra mig glad, fast det gör han ju alltid :)

Nej usch försovit mig idag igen.. Fast de har ändart mitt schema nu tre gånger om inte mer på två veckor:S Någor fel? Vet ju för fan inte vilka lektioner jag har... Men ska till bussen nu jag och Emil ska jobba med vårat projkete som är lika med = MOTGÅNGAR hela tiden, fy fan... Ja jag är inte så glad idag, men jag kommer bli glad ikväll och imorgon kommer jag vara pepp som aldrig för!

DANSA, SJUNGA, ÄTA MAT, SUPA, UMGÅS, SKRATTA och allt vad vi nu ska göra! PEPPA MINA VÄNNER ! =)

Studentkryssning!

På lördag smäller det kommer bli riktigt kul tror jag :) Men eftersom jag är duktig på att spilla när jag ska äta ialf då jag har gjort mig fin så kommer jag byta kläder efter maten och då innan ska jag ha det här.


Dålig bild men får duga, linne och tubkjol från Ullared:)


Den här köpte jag billigt på rean 136 kr inte så farligt borde sparat men aja :)  Den är från Gillby och eftersom det är beachparty tema tyckte jag att den passa ganska bra så denna ska jag ha under kvällen.


Dagen efter så hoppas jag på att man orkar vara social och inte alla är tråkiga och sover bort dagen, nåt kul finns alltid att göra även om man inte vill dricka. Men man kan nog vara lite sliten så tog bara ut nåt i garderoben som jag tycker är skönt och det är denna! Enkel med ändå lite party kanske :) Också från Ullared


Imorgon är det fredag helt  underbart, blir först skola sen träna om jag hinner och sen kommer Jonas, gudars vad jag saknar killen! Och på lördag skjustar han in mig till rese där jag säger hej då och då börjar festen :D:D:D

När jag är med dig.

Nu kommer ett sånt här jobbigt inlägg ( tycker säkert många)  jag brukar låta mina kompisar prata om sina kärlekar/ killar hur mycket de vill, för jag vill finnas där och självklart ställer jag upp på att lyssna på deras både dåliga och bra nyheter. Jag vet att jag säkert nämner Jonas mycket både här och när jag pratar med folk. Men är man kär så är man och jag tycker sånt bara är gulligt, så länge inte kärleken är skit och bara förstör för det kan den verkligen göra. Jag har flera kompisar som är lyckliga med sina pojkvänner/ flickvänner och de som inte hittat sin kärlek en. Men jag har alltid sagt och har fortfarande svårt att fatta ibland att jag har hittat kärleken, visst har man varit kär förut eller varit intresserad och allt det dära, men aldrig som nu, det är verkligen annorlunda och det kändes bra redan efter första gången.
Jonas har en jätte fin personlighet. Han bryr sig alltid om mig, lite väl mycket ibland kan jag tycka då han tjattar om att jag ska äta, sova, ta det lungt och frågar om jag mår bra, men det betyder bara att han bryr sig. I fredags festa han med sin klass jag va ute med kompisar och många har ju oron för när sin partner är ute och dricker och självklart hade jag det med, inte  att han skulle vara otrogen men att han skulle hamna i slagsmål eller så, killar är ju ändå killar. Men han smsa mig flera gånger under kvällen, ja såna där gulle sms faktiskt ;) När vi pratar på msn, i tele lr smsar kommer det ofta upp sånt fär gulligull som kompisarna sitter och säger naaw till när de får se eller höra och man själv bara ler och känner att man är kär. Jag gillar Jonas mer och mer för tiden som går, han känner mig på ett sätt som nog ingen annan gör, vet inte hur han gör men jag har aldrig öppnat mig så här lätt för någon, han kanske är magiker? :0 Nej då men jag vet att när jag somnar i hans famn och jag vaknar och får en kram och en puss då känner jag mig trygg. Jag ska inte skriva upp allt han gör för mig eller säger för är man inte själv kär så kan det vara lite jobbigt att lyssna på andras kärleks historier, men aa vet inte vad jag ville komma fram till, ville väl bara skryta lite om att min kille är underbar och om att inte han fanns nu så vet jag inte hur jag skulle hantera allt nu, ja det har hänt mycket nu för mycket och mycket är på gång är över stressad och jag borde plugga men det får bli imorgon jag behöver mina helger om jag ska överleva...

KOLLA IN :D

Ni som gillar Björn måste bara kolla in den här länken, jag garvar ialf! Liten övertrötts humor så här på kvällen men det är kul :D    http://existenz.se/out.php?id=13702


Och det är ju bara den här lilla filmen jag gillar, såg nu att den  där sidan verkar lägga upp massa mysko och tönt grejor, men men :)

Jag måste till Stockholm!

Ja dit måste jag i sommar, kolla aftonblandet nyss för kom på att mamma sa att Solna var i final och den borde ju vara över nu och det va den tyvär, Solna kom tvåa.  Varför bryr jag mig om Solna? Jo för i mitt föra inlägg berätta jag om min morbror och hans bok. Nu är det så att han har en son som är min kusin han är lika gammal som mig, eller jag är en månad äldre ;) Men han har spelat basket sen han var liten och sommaren hösten 2007 åkte han till USA  för att spela basket på  college där men han kom tilbaka efter ett år ännu bättre och ännu populärare och nu har han spelat i Solna, han kunde ju blivit svensk mästare i basket. Så fan att de där Sundsvall skulle vinna, hmm saknar honom ialf, vi hade så kul när vi  väl sågs när vi var mindre och lekte massa :D Har inte träffat han sedan sommaren 2007 och hans syster har jag inte träffat sen hösten 2007 lr nåt? Usch vad länge sen,  ja det blir stockholm i sommar ialf kostar ju inget att bo där (A)

Att vinna en tro och förlora sig själv.

Så heter min morbrors bok, han bor i stockholm förstår ni och vi träffas väldigt sällan, men jag gillar han mycket för han är en fin person och jag känner mig mer hemma i hans familj en i min egen, hans dotter som är min kusin har själv sagt att hon tycker att jag är mer lik deras familj en vad jag är min och så är det nog. Men min kära morbror släppte den här boken för kanske en månad sen, jag vet inte? Inte köpt den en :/ Dålig jag är men hoppas på att mamma gör det, jag gillar inte att läsa men den här ska jag läsa, tidfördriv i sommar? :D


Så skrivs det om den.. ( Hitta det på en internet sida)


De skrämmer, retar och upprör, grupperna som avviker i samhället. Enbart i Sverige finns det hundratals udda grupperingar, alltifrån religiösa och politiska sekter till huliganfirmor och kriminella mc-gäng.


I Att vinna en tro och förlora sig själv - om livet i sekter och karismatiska grupper utgår Anders Haag från psykologiska och socialpsykologiska teorier och förklarar vad som sker inom sekter och mellan sekter, och samhället. Han använder sig av bred internationell forskning om nya religiösa rörelser, kulter, kriminella gäng, terrorism och huliganism.

Ofta beskrivs medlemmar i dessa grupper som knappt människolika. I själva verket fungerar dessa grupper som andra grupper, med rådande normer, gemensamma föreställningar och ledarskap. En skillnad är dock att sektens tydliga ideologi och ett ofta karismatiskt ledarskap leder till mer intensiv social påverkan. Individer som söker sig till sekter känner sig befriade av den starka sammanhållning som uppstår, men riskerar att förlora sig själva.

Anders Haag har egen erfarenhet av sektvärlden, av att tillhöra en annorlunda grupp och av att utifrån betrakta samhället och dess fördömande syn på avvikare. Under tre år på 1980-talet var han medlem i Hare Krishna, som då hörde till de mest radikala och extrema grupperna.Den verkar enligt mig själv ganska intressant,  man kan nog lära sig en del :)


Lathets tidsfördriv

TJEJLISTA 2009

Har du ett par blåa string? -  nae inga blå ^^
Vem var den senaste du pussade? - Jonas (:
Trivs du med det ? - Klart!
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? -  Som jag äns skulle orka att räkna?
Gillar du nån nu ? - Ja klart :)
Vad gjorde du inatt ? -  Försökte sova bra..
Och i förrgår natt ? - Sov i Jonas famn (A)
Vad gör du innan du ska sova ? - Olika, beror ju på lite allt möjligt
Kan du prata med din mamma om allt ? - Verkligen inte!
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - Tror jag inte :P
Har du varit gravid ? - Nej fy fan heller :D
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? - Nej det är fär tidigt!
Choklad eller glass ? - Choklad
Push-up eller T-shirtbh ? -  Vad då T-shirtbh ? :S
Stövlar eller gymnastikskor ?- Båda ;)
Kjol/klänning eller jeans ? -  Alla ? :D
Hemstad/ort : Falsk / linköping ;)
Hårfärg - Ful blond ^^


Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Jag är kär (:
2. Tror du på kärlek? - Tror på oss <3
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - En lång historia ^^
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Det har man ju.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - Tyvär :/
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? - Nej :D
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - Mjo njae inte älskat.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - Det är lite läskigt, men Jonas gör det bättre hela tiden:)
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - Hur många som helst ;) Nej inte vet jag annars hade han ju inte varit hemlig?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Kanske inte kärlek men att det känns rätt på nåt sätt :)


Tio saker: This or That

1. Kärlek eller pengar ? - Kärlek
2. Vin eller öl ? - Öl
3. Dag eller natt ? - Båda :)
4. One night stand eller förhållande ? - Förhällande, såklart!
5. Tv eller internet ? - Internet
6. Pepsi eller coca cola ? - Coca cola :)
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Båda faktiskt :)
8. Färgfoto eller svartvita ? - Båda där med ^^
9. Telefonkontakt eller face to face ? -Face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? - Bilddagboken utan tvekan!

9 "Har du nånsin"

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - Nej :P
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - Man har väl tänk på det...
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? - Jo tack!
4. Har du hoppat bungy jump ? - Nej
5. Har du nånsin gjort slut ? - Japp
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - Nej usch..
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa : Nej det tror jag inte:S
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - Hahaha nej men usch :P
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? -  Jo ett antal gånger ^^


Nu läget..

Just nu gör det ont.. Jag har varit extremt trött idag och haft små ont lite då och då. I natt när jag försökte somna började jag få lite svårt att andas igen men låg kvar och bara försökte att andas lungt och efter ett tag släppte det. Jag vet inte varför det bara blir så ibland, men bli inte rädda om ni är med mig eller träffar mig och jag börjar andas konstigt, det ska nog inte bli någon mer akut igen :)  Jag ska försöka att leva som vanligt eller aae inte ta på mig för mycket ansvar och inte göra allt på samma gång.:P


Föresten har jag världens underbaraste pojkvän! Han har ställt upp för mig hela helgen, jag har inte alls varit så pigg och glad men ändå har han stått ut med mig och förståt mig. Det känns bra att ha någon som bryr sig, och även orkar att visa det ! <3

Till akuten :0

Igår när jag duschade så kände jag mig yr helt plötsligt, det dunkade till i bröstet, klockan va då runt halv 2 på natten och jag hade tänkt gå och lägga mig. Jag gick ut i köket och la mig ner i kökssoffan, började att andas tungt och det blev jobbigt satte mig upp och fick ett glas vatten av Jonas ( han va som tur hemma hos mig)  Började att skaka massa och det gjorde jätte ont i brösten och upp till, ville bara somna, fick kämpa i mot för att ögonlocken inte skulle stängas. Tog mitt blodsocker och det var högt så högt som det är sällan. Men aldrig i hela mitt liv har jag mått så här. Jonas väckte mamma och mamma ringde sjukhus upplyssningen, de skickade en ambulans. Jonas fick hålla i mig eftersom jag knappt kunde gå, hamnade på akuten där de tog massa prover. Blodtrycket var bra men plusen pendlande med stora skillander upp och ner. Vid fem tiden hamnade jag på hjärtavdelningen, fick sova ungefär en 30 min innan jag var tvungen att ta lugn röntgen. En timma senare väckte de mig igen för att ta prover senare var det fruksot. Fick inte mycket sömn, låg i samma rum som tre andra, bara gamlingar där men trevliga var dem. Har gjort massa pover hela dagen, men de hitta inget svar:S Fick åka hem vid tre idag, när vi kom hem hade jag ont i huvudet av sömnbristen somnade då i Jonas famn. Antaligen beror det här på allting som hänt på senaste tiden och att jag är så stressad och har för mycket att ta hand om. Mamma ska ringa skolan, för jag har mycket kvar men om jag ska stressa igenom mig allt, vet man inte hur det kan gå, Måste försöka tänka på mig själv för en gång skull, önska mig lycka till tack. Fö jag vet inte hur man gör ^^ Men nu mår jag bättre, har ont i bröstet då och då. Men nu kan jag ialf andas och gå själv =)

RSS 2.0