Alltid.

Är det något som ska förstöras, är inte lika pepp längre.... Fan då :/ Men får hoppas att brudarna och grabbarna kan få mig på bra humör igen.. Beslutsångest med för var man ska ta vägen efter förfesten alla ska ju åt olika håll.. Suck aja det löser väl sig :) Tänka posetivt måste jag göra nu! =) Dansa ska jag ialf göra ikväll, woho :)

Såja nu börjar det kännas bättre :) Ha en trevlig valborg allihopa :) ♥



Rastlösa? Laddad?

För en gång skull tycker jag tiden går lite sakta, vill inte börja sminka mig en eller fixa håret för gästerna kommer inte förens mellan 6- halv sju. Dessutom sminkar jag mig inte så så mycket och kläderna fixar jag efter jag dukat fram och fixat lite annat och det kommer Sofia och hjälper mig med vid 5. En så länge har jag bara fixat iordning säng platsen som niklas ska sova i  inatt, målat naglarna, ätit och kollat tv. Tänkte träna eller gå ut och gå men min rygg gör förbannat ont och är lite snorig så skippar det, kommer bara bli värre annars eftersom jag ska festa ikväll för jag springer alltid ute massa och tjohar på mina vänner :)

Men bjuda på en låt ialf :)

Cascada evacuate the dance floor




Dricka eller inte dricka?

Idag är det valborg och vissa säger att ALLA ungdomar dricker.. Nae riktigt så är det väl inte?, jag vet flera stycken som inte ska dricka. De bryr sig helt inte enkelt om valborg även fast många gör det!

När jag va liten va valborg för mig att gå och kolla på brasan här i Lambohov, en annan gång va vi på ett annat ställe där de hade lite tivoli och så va vi på ett annat ställe också en gång där de hade massa fyrverkerier och där brukar de även filma ifrån.

Första gången jag "festa" på valborg va när jag va 15.  Jag hade festat innan det också så valborg va inte min första gång!! Jag va med en tjej kompis i lambohov, vi gick hem till hennes kille och där drack de. Jag kanske drack, 2-3 öl? Jag va varken full eller berusad alltså. Året efter va jag på fest men drack inte särskilt mycket då heller utan umgicks med kompisar. Så alltså det året jag skulle fylla 18 och va 17 va väl första gången som jag festa "stort" på valborg, hade en hel del dricka, grillade hemma hos en kompis och ja jag vart breusad.

Men jag har druckit väldigt många gånger i mitt liv, tyvär. Året 07 och 08 va värst drack i prinip varje helg. Vilket jag ångrar nu! Nu dricker jag ungefär en gång i månaden och det räcker gott och väl. Inan 07 drack jag lite då och då och det är synd att jag inte fortsatte så, för jag hade kul innan också då jag inte drack så ofta. Jag kan ha riktigt roligt utan alkohol och göra massa roligheter med kompisarna.

Det är synd att många är så fantailösa att det inte kan hitta på annat en gå ut och dansa och dricka med sina kompisar varje helg. Visst visa vill det men jag vet att en hel del gör det också för att det inte "finns" annat att göra! Ikväll ska jag dricka men det är för att jag inte festar så ofta nu kan jag ta det som en "ursäkt" att det faktiskt är valborg så jag kan få va hemma själv och ha lite grillning och förfest!


Oj vart ett långt inlägg, men ville berätta hur jag kände för det.


Ska ni dricka ikväll?

Jag har köpt.

Föra veckan köpte jag..

Den här från Gina tricot för 49 kr.



Gladiator skor



Sen lite "finare" skor med klack på. Båda från skopunkten. Man får ju 50 procent om man köper två par skor. Men sen blev jag medlem med så då fick jag 10 procent extra så dessa gicka på 313 kr för båda två. Bra pris :)



Tänkte ha dem med klack i morgon men inte användt dem något så kommer bara få ont i fötterna då så jag kör nog på gladiator skorna :)

Drömmer mig bort..

Sitter här och har tråkigt, planerna idag var att träna och sen träffa Matilda. Men har känt mig så konstig idag så planerna blev inställda. Hoppas inte alla mina sjuka vänner som jag träffats lycka smitta mig! Kan inte vara sjuk imorgon! Därför jag är extra försiktigt och stannar hemma istället!

Sitter och drömer mig tillbaka till Turkiet nu, det va så fint där och jag hade kul! :) Vill bara kunna gå ut och ta ett dopp i havet, men nae i Linköping finns det inga hav och hur varmt är det egentligen? När jag va i Turkiet va jag 15, hade nyligen fyllt det så va alltså sommaren 05. Sommaren 05 är forfarande den sommaren som jag minns starkast, den går nog inte att slå! Jag fick även prova på att vara "modell" där så här kommer lite bilder :)

Det roliga var att jag hade inga snygga kläder, knappt något smink och heller inte fixat håret. Ändå fick jag massa
beröm och förfrågan av några Holländare om jag brukar vara modell i vanliga fall? :S



Jag va ju smalare där med, hade inte börjat dricka massa alkohol då, sommaren 07 förstörde min vikt och en del av min hälsa:/









Har lite mer bilder men kanske lägger upp dem någon annan gång :)


Robert Gustavsson - Fråga Bertil











Det är något.

Jag borde bara lämna allting. Lämna kvar alla bilder och ord. Sluta springa och stanna kvar i nuet. I nuet där vinden inte blåser åt samma håll och där vi kanske inte faller lika hårt. Det finns något som fångar oss nu, det finns något som lyfter upp oss nu. Men att glömma är en gåva och att minnas är en balans mellan skräck och lycka.


Bild tagen av mig, sommaren 08.


Jag saknar..

Nu är jag hemma från gymet, vart alltså att träna idag också ( träna på gymet igår med) Resten av dagen har jag haft möte och pluggat, igår va jag på praktiken föresten sen va jag ute på promenad i den sköna solen och efter det träffa jag lite kompisar en stund och sen tränade jag alltså.

Men jag tycker inte det är så kul att träna på gym, utan jag vill spela innebandy! Körde i ungefär 3 år och har så otroligt mycket minnen därifrån så tänkte bjuda på lite bilder nu från ett läger vi hade i april 08!

Vi körde doppboll. ( om det nu heter så? )



Vi fick springa spåret och spela fotboll!



Vi fick självklart spela innebandy med :)



Sen fick vi lägga straffar med, efter en träning vi hade haft som vi la straffar på vart jag kallad för straff kungen för att jag satte alla och vart sist kvar av alla. Men den här gången va det svårare:P



Jag och Steffi lekte med kameran också.



Vi hade tävlingar med så vi var uppdelade i två lag, och fick poäng efter alla matcher/ tävlingar vi hade. Här fick vi poäng genom att kasta pil.




Det gick bra för Emelie när vi skulle kasta olika sorters bollar i en hink! ;)



Här kastar Jossan ring men vi skratta nog mer en vad vi koncentrera oss;)



Alla va rätt så dåliga på golf, förutom madde!



Josse hade en fin still när vi körde frisebe;)



Vi hade ju bara liiite mat;)



Visa dansade



Och hoppade på taket



Vi grillade



Åt glass



Och andra godsaker ;)



Vi hade lite olika prisutdelningar med. Jag vann något presentkort för bäste kämpen, men det va innan lägret ^^



Josse och Madde hällde grädde och tandkräm över Martin och Tommy, innan det fick jag och Carro spana lite för att kolla om de sov;) Men martin hämnades och hällade tvål!



Madde och Josse, råka mest illa ut;)



Det blev en dusch;)



Skrev ett fint brev till Martin våran tränare, hmm jag va ju inte alls med på det (A)



Klättra ut genom fönstret mitt i natten;)



Lite bus på g? ;)



Den här hängde i Vikingstad centrum dagen efter, det va alltså den vi hade hängt upp på natten när Martin och Tommy hade somnat och vi hade även postat vårat fina brev hemma hos Martin;)




VILL tillbaka, vill ha det här lägret igen!:)


Kina by night mer bilder ( dag fyra)

Igår när jag skulle lägga upp bilderna så hittade jag bara tre halv bra bilder, men hittade de som jag egentligen ville lägga upp igår på min mobil idag. Så titta och njut :)



















......

Ibland blir det bara jobbigt, folk fattar inte att de sårar en när de gör som de gör. Fattar inte varför de inte kan besluta sig för en sak från början och vara ärliga! Känns som man bara ger till visa men inte får så mycket tillbaka och även om man säger ifrån så fattar de inte att de gör fel! Är det bara jag som har det så här eller? Tur att jag har min Jonas, han är en av de få som inte ljuger eller som sviker ♥





Det som också känns konstigt är att folk bara verkar mer och mer olyckliga och dessutom gör folk bara slut med sina flick/pojkvänner. Flera av mina vänner har varit med om detta den senaste tiden. Tråkigt men sant. Men jag vet ialf att jag och min pojke kommer inte att lämna varandra. Jag älskar dig mest av allt ♥

Kina by night ( dag fyra)

Min ögon svider! Så nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att kunna få somna! Blev att ta en liten promenad igen förut, för att lille Alexander behövde sova och lite matte vart gjord med. Men ingen mer träning en promenad som sagt.. Men ingen ide att hålla på när man aldrig får sova ordentligt för då blir jag bara sjuk... Hatar min kropp! :0

Äsch nu tar jag och bjuder på några bilder från Kina igen :)







Imorgon står praktik, träffa kompisar och träna på schemat. Sov gott :) ♥

Ny vecka igen.

Jag är redan jätte trött, men inte fått sova i helgen. I fredags sov jag dåligt för att jag var nervös in för bröllopet, sen på lördagen jobba jag ju i en 8 timmar och sen åkte jag till Jonas efter jag vart hemma en stund. Kom hem till han vid tre? Kom inte i sängen förens vid halv fem och somna väl vid halv sex... Jag ville inte sova själv för hade  hänt lite så va bättre att sova lite en att sova själv.  Igår va jag ialf med Jonas och Stefan, det va trevligt sen följde Jonas med mig hem och skjutsade iväg mig till praktiken i morse. Tog en promenad hem från den idag för är ju ialf en 3 km? Så tänkte att jag kanske skulle hinna bli lite pigg på vägen, men känner mig nog bara tröttare!


Ska vara lite barnvakt nu sen får jag se om jag orkar plugga, borde göra ett matte prov nästa vecka. Men kommer aldrig gå, är hur många sidor som helst och saker man ska lära sig, jag fattar inget.... Hoppas jag orkar träna sen ialf!


Bild från 07, när jag va på promenix med Sofia!


Nu är det över.

Nu är bröllopet slut har stått upp och sprungit runt och jobbat i 8 timmar med att lägga upp mat, ställa ut dricka, ta fram tallrikar och ta bort tallrikar, fylla på med mat och dricka. Ta bort flaskor och fixa iordning lite överallt. En lång dag med ganska mycket nervositet och stress. Sjöng bara tre låtar till slut för Carro hade ont i halsen, men gick väl bra. Sen vart jag upp bjuden på dans med och fick lyssna på en hel del fylle snack. Är helt slut nu, hoppas jag kan sova i natt!

Lång dag

Nu ska jag iväg på praktik till 10-15 efter det ska jag till lokalen som bröllopets festen kommer hållas i, ska gå igenom och fixa lite inför lördagen. Sen måste jag försöka hinna till stan eller ikano för att köpa skor! Får väl bara ta ett par om de båda inte finns som jag vill ha! Kan bara inte ha gymnastikskor på bröllopet :/ Sen ska jag hem och mysa med killen. På lördag smäller det! Då ska jag vara servitör på bröllopet sen sjunga... Har inte sjungit inför folk sen 05 och då va jag 14 :/  Men håll tummarna för mig :)


Missar även Steffis föddelsedags firande ikväll :( och Emmas på lördag, båda fyller 20 då! Men får ju ialf träffa Steffi och en del av min andra töser på valborg (: ♥


Hittade på facebook

13 saker du tänker på när du är full

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!
Så har jag aldrig tänkt faktiskt! Jag dricker när jag känner för det, även om jag ofta kan tåla väldigt mycket. Så jag får alltså i mig ganska mycket!



2. Omg I'm so hot!
Njae ibland kanske lite eftersom jag ställer mer upp på kort en i vanliga fall fast det inte är min kamera. Men det är ändå sällan. Brukar mer vara fan nu ser jag nog svettig ut efter allt dansande!



3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

Jag brukar ibland tycka att jag kan dansa bättre en vad jag kan annars;) Så slänger nog till ett par extra steg ;)



4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!
Har hänt att jag sagt till ;)



5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

Ja den enda gången jag inte har så stort problem att sjunga inför får folk är just då!



6. Tequila? Vilken bra idé!
Det är gott!



7. Jag ska bara vila lite...
Vila?? Det kan man göra senare.. Man förlorar ju bara massa härliga timmar annars!


8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

Yesbox


9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

Hahah alla vill jämt ha snuskiga sms från mig! Eller hur? ;)



10. Det är inte långt, vi går!
Jag kan allt gå!



11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..
Nee fart hela tiden!



12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

Inte behöver jag göra mig till så mycket? ;)



13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....
Nej kebab ska det va =)




Alla bilder är från olika år så de är från 07 - 2010


Det bara är.

Hur ska man övertyga folk vid makten?
Hur ska jag få dem att förstå att jag sitter fast där jag är nu?
Hur kan folk fortfarande forsätta att blunda efter alla dessa år?

Ska jag behöva skrika för du ska titta upp?
Ska jag behöva slås för att du ska känna?
Ska jag behöva vara på flykt från mitt eget liv för att du ska vara nöjd?

Jag har tröttnat rejält.
Jag vill höras och jag vill att du ska se.
Jag är inte längre lika sårbar, bara arg.

Nu vill jag bort.
Nu vil jag att någon ska lyssna och förstå.
Nu vill jag vara mig själv.

Men allt är bara en dröm, hoppet kan man inte lita på och jag själv är ännu bara här.

Vintern 08.




Fame

Igår så jag och Carro på fame, det ska finnas en nyare verisionen av fame också tydligen. Va första gången jag såg på Fame så vet inte om dem nya verisionen är bättre?



Handling
:På New York City High School tränas studenterna i dans, sång och skådespeleri. De tänjer sina gränser till max för att lyckas i den stenhårda artistvärlden. Vi följer gatusmarta Coco  blyga Doris, homosexuelle Montgomery  tuffingen, Raul, känslige Bruno och de andra i kampen för att nå sina drömmar om framgång och berömmelse samtidigt som de brottas med vanliga tonårsproblem som ensamhet, osäkerhet och att hitta sig själva.

Mitt betyg: Jag och Carro hade lite svårt att koncenterar oss på filmen för att vi egentligen var för trötta för att se film. Men jag tyckte ändå att den var bra, gillar musik och dans filmer även om den här inte va den bästa jag sätt. För man märkte ändå att den va en gammal film och oftast tycker ialf jag att de nyare är bättre. Så den va lite seg ibland och handlingen va väl inte så spännande eller dramatisk för den delen heller. Tror den nya verisonen är bättre. Men den va ändå okej så den får 3/5 av mig.

God morgon.

Ska iväg till praktiken och efter det ska jag vara med Natta. Hon ska klipa mig, något som behövs! Inte klippt mig på över fyra månader och det är rejält slitet:( Jag klipper det alltid för sällan, är väl därför det aldrig blir så långt som jag vill.

Det är kallt ute idag med, men bara det inte börjar regna eller snöa när jag cyklar så är jag väl lite nöjd ialf.

Men skulle inte tacka nej till det här vädret!


Dagen efter skolavslutningen i 2an. Jag och Sofia cykla hem från Bine på morgonen!


Just nu.

Nu sitter jag här med Carro och snackar. Jag gjorde även nyligen smoothie och den vart super god! Gjorde pommes, grekisk sallad och grekiska köttbullar till middagen med. Men receptet på de grekiska köttbularna lägger jag upp någon annan gång,för nu ska vi se film och sen sova. :)


Carro is cool ;)



Min jacka är inte till salu..! Men Carro;) ( Carro låna min jacka alltså och det är hon på bilden )



Så här gjorde jag min smoothie


2 dl blåbär
2 dl hallon
10 jordgubbar
2 dl mjölk






Elaka väder :(

Imorse när jag åkte i väg hagla det och när jag va ute på promenad börja det snöa, men va ute och gick en timme ialf. Så när det börja snöa gav jag upp, va ju så kallt med ;/ Men frisk luft, kyla och motion fick jag väl åtminstone!

Nu är jag hungrig, ska laga mat till Carro, så visar här senare vad det blev! :)

Lite kina mat kanske?



Oh efterrätt?



Kinesiska muren ( dag fyra i kina)

Nu är jag hemma igen och skora fanns inte kvar överhuvudtaget :( Men lägger upp lite bilder från Kina nu för sen ska jag försöka plugga matte innan jag börjar med matten. :)

Utsikt




Muren



Läskigt brant va det!



Det va jobbigt att gå upp!



Gick inte så långt eftersom det va ganska halt på visa ställen.



Ser ni att det är skapligt brant?



Blev som ett litet träningspass när man gick där ;)



Ingen vacker bild men måste ju ge bild bevis att jag har gått på kinesiska muren;)



Onsdag

Nu ska jag iväg för att " jobba" ska även kolla om mina skor har kommit, kolla igår men fanns i fortfarande nte i min storlek :( Sen ska jag nog ta mig en promenad runt fina stångång för hinner nog inte med något träningspass, eftersom det tar mer tid när man ska byta och, klä av sig och duscha! Kommer hem någon gång i eftermiddag och då ska jag försöka att hinna plugga innan Carro kommer hit. :)

Ha en bra dag ♥


Från 08 och en kväll med Carro


My heart

Innan jag gick och simmade nu ikväll så smsade jag med jonas sen skrev jag att ja skulle gå och simma så när jag kom tillbaka hade han skrivit lycka till och att han älska mig och då svara jag tillbaka att jag hade simmat i 90 min :) Då fick jag detta sms av han : 

Duktig du är gumman :) Jag ska lägga mig nu, vänta bara på att du skulle bli klar så jag kunde säga dig att du är den finaste som finns och att jag älskar dig massor <3

Jag blir så glad av såna där söta sms! Sen att han vänta med att gå och lägga sig bara för att han ville att jag skulle veta detta! Inte första gången jag fått höra det, men blir otroligt glad varje gång. Han är det underbaraste som finns! Vill ju inte vara här nu, vill ju åka hem till han! Jag har ialf en otroligt bra pojkvän och det kan ingen säga emot om, det vet jag :)

Jag gillar väl inte riktigt hur westlife sjunger låten men texten är så fin :)



There's a laugh in my eyes
There's a waltz in my walk
And it's been such a long time
Since there was hope in my talk
If you never knew
What it is that's new it's you

'Cause when your hands are in mine
You set a fire that everyone can see
And it's burning away
Every bad memory
To tell you the truth
If it's something new.. baby it's you

It's you in the morning
It's you in the night
A beautiful angel came down
To light up my life

The world's a different place
Where nothing's too hard to say
And nothing's to hard to do
Never too much to go through
To tell you the truth
Everything that's new baby it's you

So if I get to grow old
With many years behind me
There's only one thing I want
One thing I need beside me
For all that you are
For everything you do
For all that you've done
Just for showing me the truth





Tokigheter i simhallen?

Kom nyss hem från simhallen, simmade där i 90 min :) Sen när jag skulle gå upp för trappan till omklädningsrummet  sitter en farbror och skalar en apelsin och jag känner hur han glor på mig och sen när jag går upp för trappen vänder han sig om och håller på att tappa apeslinen, då fnissar jag till. Äckel gubbe egentligen :S

Sen när jag går in där duscharna är så går en tjej ut och rör händerna upp och ner som att hon diggar musik som raparna gör, sen helt plöstligt sjunger hon ut " För ja det är så synd om mig"  Lät som en bit från en schlager melodi.  Jag fnissa till igen och tänkte på ännu en gång att det finns folk till allt! Hon gick själv också så kanske det va därför det va synd om henne? :0
'
Dom här är det också lite synd om ;)


Förhandsvisningen

Nu kom jag på att jag aldrig skrev om filmen som jag och Matilda såg i torsdags på förhandsvisningen.

Den hette ialf: En galen natt



Handling:
Phil och Clara Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på dejt varje torsdag. Men en helt vanlig torsdagkväll vänds deras tillvaro upp och ner då de misstas för gangsters och tvingas fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma.


Min åsikt: Filmen var rolig och det kom en hel del repliker som man skratta åt. Den hade även en lite små spänning i sig när man såg de fly runt från både polis och gangster. Jag gillade ialf filmen och tyckte inte heller att den va seg. Så därför får den 4/5 av mig :)

Jag funderar..

Jag blir glad av att hjälpa andra människor och jag gillar att reflektera ut mina tankar om vad jag tycker om saker och ting. Jag har alltid fått höra att jag har så kloka svar och fått frågan av folk, varför vet du så mycket och varför kan ingen annan av mina kompisar vara lika smart som du? Jag är inte så smart, jag säger bara vad jag tycker att de ska göra om de hamnat i en svår/ jobbig situation med killen/tjejen, skolan/jobbet, föräldrarna osv. Så därför funderar jag på om jag ska starta en ny kategori som heter " fråga chris" där ni kan fråga mig om allt som ni tycker är jobbigt, svårt eller tråkigt. Jag kommer försöka svara så gott jag kan och även om ni inte har någon aning om min bakgrund eller mina personliga händelser i livet så kan jag lova er att jag är ganska fulllärd om mycket, tyvär faktiskt. Om ni inte vill så kommer jag inte heller ta med erat namn om jag svarar på eran fråga på bloggen, ni kan båda skriva frågan i min blogg eller skicka till min mejl. Så vad tycker ni ska jag hjälpa folk även genom nättet?

Svara tack :)

Bild från sommaren 08.


Wiho

Hemma igen och jag har både räknat matte i 90 min och hunnit med en 6 sidor och tagit en promenad på 45. Borde
gått längre men Jonas hade ingen störe lust så. Vart inte att umgås med han så mycket, men bättre en inget! Är super trött, vart det på vägen hem :/ Får kämpa för att hålla mig vaken några timmar till. Om jag somnar nu kommer jag vakna i natt sen och då blir det ju inget bra. Nu ska jag försöka fixa med mitt virus program, behöver uppdateras lite och sen försöka sjunga, måste TRÄNA!


Här är en bild från maj 05 då jag och syrran sjöng på brors bröllop. SKÄMS för klädseln men var ju bara 14 år
trots allt ;)


Måndag igen.

Så va det måndag igen och jag är kvar hos Jonas. Han är på jobbet men kommer hem redan vid två :) Så blir att vara en stund innan jag åker hem ikäll! Satt nyss och prata massa med lola ( Jonas mamma) men tänkte räkna matte snart. Måste ta tag i det nu, legat på latsidan för länge!

Bilderna är från föra helgen när vi var ute och gick. Ja jag är osminkad och ser därför konstigare ut en vanligt ^^






I love you ♥

Receptet.

Jag glömde ta bild på maten men här kommer ialf receptet!

Lätt lagade kottletter i ugn

Ingredienser

- 8 kottletter
1- dl soja ( kinesisk)
- 250-500 g creme fresh
- 2-3 dl matlagnings grädde
- 1-2 tsk sambaloelek

Så här gör ni

Blanda sojan, creme freshen, grädden och sambaoelek. Lägg kottleterna i en smord ungsätter form.
Kottleterna ska vara råa!! Häll såsen över kottleterna och sätt in dem i mitten av ugnen på 175 grader. Där ska de stå i 90 min. När det är 30 min kvar kan ni gärna hälla i 1-2 brukar champijoner.

Till detta har jag gjort hasselbacks potatis båda gångerna och den här gången hade jag fläskfile istället för kottleter. Nöt kött funkar också, allt kött ska funka!


Nu mår jag inget vidare har jätte ont i huvudet. Jonas slutar jobbet vid 21:20 då kan han hämta mig i motala efter 22. Men vet inte om jag ska sova hemma eller åka in till rese nu vid 21. Mår ju inget bra men skönt att få sova med han. Får väl helt enkelt sätta larm på mobilen om jag skulle somna på bussen:) Ska ialf vara hos han till söndag eller måndag, så här lär jag inte hållas så mycket:P

" Jag vill ha dig"

Igår när jag och Matilda skulle gå från bion kommer några killar fram till oss och frågar om vi är gifta? De kanske va mellan 25-35?

Sen tar en tag i mig och säger till mig att hans kompis behöver en tjej.

Jag: okej synd för han men jag har kille.

Men han lyssnar inte och fortsätter fråga hur gammal jag är. Den killen va tydligen 20. Han såg inte så gammal ut så det va nog sant.

Han: Sen fortsäter han med att: Han bor i Ekh, vet du vart det är?
Jag:  Ja Ekholmen
Han blir skit glad och säger: Fan det här är en smart brud.
Han: Vet du vart Rd ligger du?
Jag: Men ja Ryd?
Han: Vart bor du?
Jag: Lambohov
Han: Nej! Det är ju andra sidan av stan!
Han: Ja han kollar nästan aldrig på porr film han spelar xbox och wi istället och han skulle gärna vilja gå på en borta match. Alltså när något lag kör mot åtvidarberg.
Jag bara garvar och skakar på huvudet
Han: Men du skulle du vilja åka hem till han någon dag och sen en DVD film?
Jag: Nej för jag har pojkvän.
Han: Men fan jag frågar ju alla om de är gifta men de svarar ju nej.

Sen kom vi äntligen därifrån! :) Man ser att killen skämdes, tycker synd om han faktiskt. Fyllon alltså ^^

Men vem är normal? Vad är normal egentligen?

Bjud på dig själv, jag gillar att bete mig " konstigt" Att släppa loss är fint! :)

Hösten 06



Våren 07




Våren 07



Sommaren 07.



Nu har jag inte tid att sitta här längre, ska börja med maten. Måste skala potatis, det är boooring!

Fortfarande sjuk.

Är hemma från praktiken idag med, igår när jag kom hem va jag jätte trött så gjorde mig klar för sängen direkt, sen spydde jag innan jag gick och la mig med. Men hellre det en att gå och må illa! Under natten fick jag även rethosta så har endast sovit fyra timmar. När mamma kommer hem vid 16:30? är det ialf bestämt att jag ska laga middag till henne. Den middagen jag och Jonas gjorde föra helgen, den är ju så god! Ska försöka ta kort på maten så att jag kan lägga upp receptet med, sen ska vi nog se en film :)

Jag och Matilda tog en tur runt stångån igår, gick bara en 2 km sen vandra vi runt för att köpa godis. Två affärer vi gick till var stängda:( Men vart ialf en extra kilometer att gå ^^^Men jag kände i kroppen att jag vart trött och att jag inte rikigt hade kraft. Men skönt va det ändå :)



Jag vart nöjd med den här bilden :)




Sjuk

Japp jag är sjuk därför jag inte vart på praktiken idag, kände mig jätte varm igår men orkade inte bry mig sen när jag vaknade frös jag men var jätte varm i kroppen så kolla tempern och hade feber. Har känt mig sådär varm i flera nätter nu, kanske gått med feber länge?

Min plan idag var att efter praktiken gå hem till Matilda's nya bosad, för att få röra lite på sig är väl en 5km? Sen plugga matte hos henne och umgås innan vi skulle på bio. Men har vilat hela dagen istället och ska ändå träffa henne och gå på bio. För jag vill verkligen se filmen och det är ju gratis. Dessutom har vi inte sätts på två månder! Hon har varit sjuk och uppagen med flytt och annat. Jag har för stort umgänge eller något så är ofta upptagen ^^ Så nu skiter jag i att jag mår dåligt, vi ska träffas. Blir att ta en promenad för jag behöver luft! Promenader är även bra om man vill gå ner i vikt både känner folk och hört folk som gått ner i vikt av det, vill inte ha mina alkohol kilon kvar alltså. Gick upp massa när jag festa som en tok och nu har jag haft jätte svårt att gå ner:(

Men, men nog om det berättar om filmen sen! :)


Vi lite små galna från 06.


Två filmer som sågs i helgen

Speed två




Handling:
Annie Porter, en ung kvinna som tänkt sig att avnjuta en karibisk semester tillsammans med sin pojkvän på världens tjusigaste lyxkryssare. Men deras paradisresa förvandlas plötsligt till en helvetesresa, när ett vansinngt datageni övertar båten och sätter kurs mot en våldsam död.

Min åsikt: Filmen är från 97 men för mig har det ingen betydelse eftersom jag gllar den här filmen. Det finns alltså en ettan men det är ingen direkt fortsättning från ettan så alltså behöver man inte se ettan först. Den är riktigt spännande och man vet inte riktigt vad som kommer här näst eller hur den ska sluta. Det är bra fart i filmen så alltså blir den aldrig seg.  Rekomenderar den absolut! Den får 5/5 av mig.

The big hit



Handling: Mel är yrkesmördare med alldeles för stort samvete. När han och hans kollegor en dag bestämmer sig för att köra ett "jobb vid sidan om", börjar livet bli komplicerat för Mel. Efter en inte helt smärtfri kidnappning av en rik affärsmans enda dotter väntar hela gänget på att få in lösensumman. Men då ringer deras chef, ovetandes om deras kupp, om ett nytt uppdrag: hans guddotter har blivit kidnappad och han vill att de ska få tag i den skyldiga till varje pris. Medan Mel försöker få ordning på sitt liv då hans älskarinna har lämnat honom och tagit med sig en massa av hans pengar, hans flickvän har bjudit hem hans blivande svärföräldrar på kaffe och han samtidigt ska försöka gömma kidnappningsoffret, som han vid det här laget har börjat hysa varmare känslor för, dyker hans chef upp och ska göra upp.

Mitt betyg: Tyckte både bra och dåligt om den här filmen, Mels kollegor är mest roliga en duktiga, man bara skrattar åt dem och filmen är lite seg. Så rekommenderar den nog inte riktigt men den får väl ialf 2,5/5 av mig.

Bilder från 20 års festen

Här kommer bilden från Jossie's och Bine's 20 års fest som var den 3 april :)

Party, party!



Boys, boys, boys!



Föddelsedags barnet Bine!



Julia och Milla. Snyggingarna från hultsfred :)



Woho, party trick! ;)



Toppen? :)



Alkohol och stiliga pojkar? (Y)



Pöjkarna är bra :)



Fina tjejor :)





Macke och Fija :)



Party pose (Y)



Serpentiner är festligt :)



Skål! :)




Steffi och Fija :)




Kul va? :)



Sofia hittade en båt:0



Yeehao :)



Dance!





Dag fyra i kina

Vi var i en bomulls fabrik



Jonas fick visa hur stark han var;)



Vi var också på en keramik fabrik.



Runt om i det här området finns 13 gravar och alla var kejsare. Gravarna va tvugna att ligga mellan bergen och vattnet.



Här la folk massa pengar för att offra något värdefullt till kejsarna.



Den största kejsaren av dom alla.



Våran lunch.




Har mer bilder att läggan upp från den här dagen eftersom vi va på flera ställen alla dagar ^^



Blame it.

Nu är jag hemma och trött är jag! Vart som sagt stan med Nina. Mina skor som jag ville ha till finare/festligare tillsällningar var slut:( Men fick lägga undan de andra jag ville ha för de andra skorna skulle troligen komma in nästa vecka så har till torsdag på mig. Hoppas de kommer för man får ju faktiskt 50 procent om man köper två. Känns träligt att köpa ena paret och det andra sen, för blir ju dyrare då:(. Sen åt jag och Nina skit äcklig mat! Tanten i kassan kunde inte svenska? Nina ville ha baguett med nån röra men den va slut då sa hon med ost och skina och då fick hon pasta med ost och skinka? Det smaka verkligen äckligt och min mat med, fy fan, haha. Så gick till donken och tog en hamburgare istället. Sen gick jag och simma i 90 min så lite ont i nacken nu tyvär, men det va behövligt!

Bilden är från 08 då mamma och jag badade i simhallen med Tuvan.



Borta hela långa dagen

Nu blir det att träffa Nina. Ska försöka hitt något fint till henne som hon kan ha på bröllopet, hon ska också hjälpa till att jobba. Jag frågade henne och hon ställde upp :) Sen ska jag nog köpa skor och hämta ut förhandsvisnings biljetter från bion. om det finns några kvar?  Sen ska hon få lite presenter från Kina som jag glömt att ta med när jag träffat henne tidigare! Ska nog simma sen också :) Får se om jag skriver när jag kommer hem, sånt som märks.

En nina från en inflyttnigsfest vi var på i Februari.


Köpt idag



Hjärt örhängen som inte vill vara med på kort! 29 Kr gina tricot.



Kläning också från gina tricot 99 kr, ska användas på bröllopet :)



Ice baby

Nu är det kväller och jag har ätit glass igen! Där ser man, men får skylla på Beccy min kära vän hon som ville köpa och hon kunde ju inte få äta glass ensam. Taskigt av mig!:P Ska visa er vilken glass jag åt såklart också men ska skriva lite mer om dagen först. Vart ialf stan med Beccy kolla skor och tror jag hittat ett par vår/sommarskor sen ett par finare festligare skor. Ska nog köpa dem imorgon visar dem då i så fall. Sen köpte jag en kläning  och örhängen på rea med! På gina tricot :) Så har fortfarande pengar kvar på presentkortet, mmh love it! Ska visa er senare! Va och träna på gymet med blev crosstraining i 30 min. Sen dog jag eller jag fick världens huvudvärk, börja nästan gråta och ringde och klaga till mamma som kom och hämtade mig:P Men jag mår fortfarande dåligt får nog kolla upp mitt lilla huvuud snart så här kan det ju inte vara!

Nu till glassen jag åt.

Solero pineapple från Gb, En isglass med ananassmak och fruktiga ananasbitar.

Mitt omdöme på denna glass är att jag tyckte att det va ett bra pris då den bara kostade 10 kr och som alla isglassar så släcker den törsten lite, men jag tyckte inte den va så god. Det kändes som att tugga på en frusen annanas, den blev tråkig innan man ens hunnit äta upp den. Alltså får den bara 1,5/5 av mig och jag rekomenderar den inte!


Nu ska jag plugga matte! :(

Ord

Orden har ingen mening om man inte skriver det från hjärtat. Det du säger är inte äkta eller betydelsefullt om du inte kan känna en känsla själv. Om du har en stark känsla av något fint och något du vet att du vill hålla fast vid, släpp inte det då. Något du inte kämpar för kommer du aldrig att få. Alla gånger du stänger av istället för att gråta gör bara ondare. De dagar du skrattar det är dem du minns som bäst när åldern börjar ta liv. Alla gånger du struntar i saker, de kommer aldrig bli gjorda. De gånger du ljuger sviker du och det som är gjort är gjort. Dina handlingar leder till din framtid och varje gång du gör något gott för en annan så växer en fin tro om dig. Du påverkas av din omgivning men du kan välja att följa deras spår eller ta dina egna kliv. Det är du som väljer vilket liv du vill och det är du som aldrig ska sluta uppskatta allt du har och får. Det är du som aldrig ska jag ge upp för det är bara du som ska leva ditt liv så bra du bara kan.

 

Bild från 08.

 

 


Mina två favoriter från fredagens avsnitt av talang.

Han är så grymt duktig!




Hon är jätte duktig! :)


Stardust ( en av filmerna vi såg i helgen)

Handling: För att vinna en vacker flickas hjärta lovar Tristan att ge henne en fallande stjärna. Men hans livs äventyr väntar honom när han upptäcker att stjärnan egentligen är en himmelsk skönhet vid namn Yvaine. När den åldrande häxan Lamia försöker att stjäla Yvaines ungdom måste Tristan skydda henne till varje pris. Denna unika och magiska berättelse kommer få dig att skratta högt och tro på kärleken igen.






Mitt betyg: Jag tyckte filmen var rolig och den var spännande och även fin! Den innehöll "häftiga" saker man inte fått se för. Den här filmen kändes på något sätt lite olik andra filmer man sätt, därför gillade man den lite extra. Men även den här filmen kunde bli lite seg men den får 3,5/5 av mig. Alltså helt klart sevärd! :)

Royal Sommarbär



Den här åt jag igår! :)

Royal sommarbär är en gräddglass med cream cheese och sommarbärssylt doppad i yoghurtglasyr med kexbitar. Den finns att köpa från triumf!

Jag tyckte att den va super god! Tycker vit choklad är den godaste chokladen och dessutom smälte den bara i munen för att den va så god! Den får abslut en fempoängare! Testa den gott folk :)


Helgen

Nu är helgen slut och jag är hemma igen och har tid till att sitta vid datorn;)  Helgen har varit bra och mysig med pojken min ♥ Vi har - Kollat på talang där jag fick två favoriter som jag kan visa er senare. Kollat på tre filmer som jag också kan visa er senare. Gått på två promenader. Handlat mat och lagat jätte god mat! Tänkte lägga upp receptet senare. Varit ute i solen :) Kollat på mobil till Jonas. Kollat på tv, kollat om de går några bra filmer på bio, för Jonas vill gå på bio snart. Pratat och pussats en massa, åkt runt lite med bilen, räknat matte och så har jag testat en ny jätte god glass om jag kommer på senare vad den heter så ska jag skriva om den!

Det va min helg i stort sätt, hoppas ni andra också haft en bra helg :)

Bilden är från föra sommaren :)



Varning för charmiga reklambilder

Det finns inte bara många olika sorters chips med olika fetthalter, smaker och mängder utan det kan göra en desperat kvinna som bara är ute efter att få i sig fett så lycklig!



Ibland behöver man inte alltid en människa att mysa med. En chips påse däremot kan vara mycket bättre den säger aldrig emot när du vill pusssas!



Den har en vacker färg och lyser upp din vardag ;)



Lika bra att packa på sig med bindor så man slipper gå till affären nästa gång man har mensvärk!



Så här däremot ser en tampong ut, både killar och tjejer kan faktiskt använda den!



Titta bara! Perfekt att stoppa upp dem i näsan om man får näsblod!



De första fyra bilderna är på min kompis Steffi och de är från sommaren 2005 alltså gammla. Vi var i affären där jag bor och sprang runt och hade lite kul. De två sista är på mig och vi är även hemma hos mig. De är från spetember 07 så de är inte heller nya.

Till älskling

Om ett tag ska jag ta bussen in till resecentrum, därifrån ska jag sedan hoppa på bussen som går till Motala brukar ta en 50- 60 min med den bussen och vid motalas buss station hämtar Jonas mig. Det som är jobbigt tycker jag är att det tar nästan en 90 min om man ska vara lite mer exakt att komma till han. Ibland skulle det vara skönare om det inte tog mer en 30 min skulle vara lite smidigare men skulle ju vara ännu väre om man fick stitta på ett tåg i flera timmar eller att han boddde i ett annat land till och med, puuh!

Ikväll ska vi handla lite grejor tills imorgon troligtvis för då ska vi laga mat tillsammans och äta lite gott :) Sen ska vi även kolla på talang ikväll. Ska försöka få med han på en promenad med känner inte att jag har kraft till att köra ett träningspass har känt mig yr sen igår?:S Kallsvettas även lite med men har ingen feber och mitt blodsocker ligger varken högt eller lågt. Mystisk sjukdom?

Matte ska jag med se till att räkna, Jonas får hjälpa mig och räkna inte med någon bra uppdatering för vill inte sitta massa vid datorm när jag är med kompisar eller killen!

Den här bilden tog Jonas när vi hade vart tsm i sju månader tror jag? Så skicka han den i ett mms och skrev

Du är vackarare en den här solnedgången älskling, du betyder allt för mig. Jag älskar dig så mycket <3

Jag vart så glad, han är bäst!♥


Otrolig!



Jag kollar sällan på tv därför har jag också dålig koll på när program som t.ex talang började men tack vare mina bloggläsare så fick jag reda på att första avsnittet va föra fredagen. Har sätt lite av programet på tv 4 hemsida. När den här mannen kom in trodde jag han skulle vara bra men inte att han att han skulle vara så otrolig att jag nästan börja gråta. Jag tappa hakan av förvåning, han är helt underbar. Det känns som att jag redan nu vill att han ska vinna! :)

Dag 3 i kina ( Hu tong tur och te besök)


Fick åka runt i gamla stan med en sån här! :)



Jag och Jonas



Gamla stan va väldigt slitet.



Smalt va det med.




Det luktade inte så gott heller :0



Hälsan även på en tant som bodde i gamla stan :)




Söt tant! :)




Va på ett te hus och fick smaka olika te sorter :)



Te ört.




Har även några videoklipp men det krånglar så får lägga upp dem någon annan dag :)

Dip för bra smaklökar




Den är dipen är så otroligt god! Den äter jag och Jonas jämt om vi ska ha morötter med dip. Den är god till chips med tror jag väl men till morötter är den bäst! :) Så den rekomenderar jag att ni ska prova!

Begravningen i bilder.














Ett sista farväl

Nu ska jag åka iväg på begravning min famor dog 7 februari så nu är det dags för begravning. Men vet att hon har det bättre nu. Hon åt inget på slutet och vara bara trött på livet det märktes. Jag hoppas hon är hos min farfar nu. Han är också tyvär död och dog när jag var 14. Farmor va den sista jag hade kvar, det va väl därför det kändes extra viktigt och tungt för mig att hon skulle klara av allt och att hon skulle hålla sig vid liv en längre tid. Mormor dog när jag va 13 och morfar när jag va 2. Så det är inte min första begravning, men jag ska vara stark och jag kommer klara det fint. Jag vet att det är okej att gråta och man borde det man jag har så svårt med det inför andra människor. Så jag kommer istället ta hand och krama om de andra som behöver det. Det är sån jag är helt enkelt.

Elvira Samuelsson vila i frid ♥

Min farmor och farfar på bilden när de var unga :)





Sing för life.

Nu sitter jag vid datorn igen alltså så är jag hemma igen. Fick tacopaj hemma hos Carro, det va så gott! :) Sen kollade vi på filmen hancock medens vi åt, men missade lite av början men sätt den tidigare så gjorde ju mig inget:) Så vart det att träna inför bröllopet också inte långt kvar! Jag som knappt tränat, lär mig viserligen låtar ganska fort men en låt kan jag inte och jag känner att jag behöver träna på alla låtar mera för att det ska låta bättre! Men nu tänke jag berätta om filmen, kanske blir ett filmtips till er som inte sätt den? :)



Handling: Hancock är en sarkastisk, alkoholiserad och missförstådd superhjälte som ogillas av allmänheten. När han motsträvigt går med på att få en "extreme makeover" av PR-agenten Ray Embrey, når hans liv och rykte nya höjder igen och allt verkar gå hans väg - tills han plötsligt träffar en kvinna med likvärdiga krafter, som har nyckeln till hans hemliga förflutna.





Min åsikt: Jag tycker will smith är en av världens bästa skådespelare det känns som han kan göra alla sorters roller? Han är med i komedier, action, drama,  och verklighetsbaserade filmer.  Dessutom är han inte dålig i den här filmen heller. Jag tycker den är fin för man ser hur en sårad och arg person utvecklas och vågar börja lätta sitt hjärta. Det är då allt förändras och det är tack vare en person. Den är även rolig och lite spännande för man vet aldrig hur det ska sluta för i många filmer listar man ut slutet ganska snabbt. Men det dröjer inte förens i slutet av filmen innan man börjar fatta allt. Så alltså måste man se hela! Men det är inte heller den bästa filmen jag sätt med will smith så jag ger den 3,5/5 eller 4/5? Jag kan inte bestämma mig (A)

Find it.

Jag har hittat min kamera! Den låg i min väska som jag hade med mig i lördags på festen, dumt av mig att inte kolla där:P Men nu ska jag ialf träna, gick även hem igår så jag gick nog en 9 km igår totalt :D Efter träningen ska jag hem till Carro. Hoppas inte hennes hästar äter upp mig :0

Gårdagens inköp

79 kr från gina :)




Den kosta också 79 :)




Örhängena fick jag för 29 kr :)



Glömsk?

Jag hittar inte min kamera! Vart kan den vara? Jag har kollat överallt i mitt rum:S Jag som skulle fota mina nya inköp:( Om någon har en ide på var den kan vara så tipsa mig :) Slarvade även nyss bort mitt läkerol paket! Men det hittade jag ialf, tur det (:. Jag borde lägga mig snart ja! Men först blir det ett bad! Sen ska jag gosa ner mig i sängen och troligen somna framför tvn som jag brukar göra :)

Brukar ni också somna framför tvn? Eller gör ni på något att sätt? Berätta för eran virrepanna nu va;)






Knock you down.

Inte kunde jag sova eller vila. Kan inte slappna av,åååh irrterad blir jag. Men nu tänker jag åka iväg fast jag är trött. Hoppas på att jag kan somna när jag kommer hem ikväll. Det blir ialf att laga taco och se film med flicksen ♥

Föresten va inne på Gina tricot en snabbis innan jag åkte hem och de hade rea på en hel del saker! Så vissar vad jag köpte senare :)

Är det så här jag kanske borde se ut ikväll? Eller? :)



Wrong

Det vart inte riktigt som planerat. Sitter hemma nu åkte iväg på förmiddagen för att fixa lite sen va det ju meningen att jag skulle ta mig till simhallen men hade glömt shampo hemma och mitt insulin hemma,. Tanken var ju att äta innan jag skulle simma sen simma i 90 min och efter det basta och sitta i bubbelpoolen. För vid halv fyra skulle jag ju möta mina kompisar men istället var jag tvungen att åka hem för att ta mitt insulin ( har diabets för er som inte vet) Är så sjukt trött med så orkar inte åka tillbaka till stan och träna innan även om jag nog skulle hinna simma nästan en timme. Vet inte om jag har halsbränna heller om jag bara ska bli förkyld igen? Ja alltid är det något som är fel. Men nu måste jag vila innan jag åker igen, kroppen gör ont av trötthet. Skriver nog när jag är hemma sen igen! :)


Saknar innebandyn så himla mycket! Bilden är från träningslägret 08 och det är min svarta klubba;) Alltså är det jag som är i action :)


God natt

Nu säger jag god natt, klockan är alldeles för mycket och jag måste försöka sova ska iväg vid 10 imorgon. Sen på eftermiddagen ska jag försöka simma och kanske basta oh bada bubbelpool? På kvällen ska jag förmodlingen laga mat med några tjej kompisar och se på film så kommer nog komma hem sent imorgon kväll. Men blir nog nåt inlägg i morgon ialf:)


Bilden är från 05 och jag var trött när vi var hemma hos Nina så la mig i Carros knä och halvsov så hon fick sitt kvar där fint och snällt;)


Nu kom jag på...!

I fredags skulle ju jag och Jonas skulle kolla film och jag skrev att jag skulle berätta om den sen. Förlåt att jag glömde men nu ska jag berätta. Bättre sent en aldrig eller?! :)

Vi såg på I love you beth cooper



Handling: En nördig avskedstagare på studenten förklarar sin kärlek för den hetaste och mest populära tjejen i skolan, Beth Cooper, mitt under sitt tal på studenten. Till sin förvåning dyker Beth upp utanför hans dörr samma kväll och hon bestämmer sig för att ge honom den bästa natten i hans liv.




Min åsikt:
Filmen var rolig men ibland lite överdriven med som nästan alla amerikansa "tonårs" filmer är och visst hade den sina likheter från andra filmer som man sätt för. Känns lite som jag börjat tröttna på amerikanska "tonårs" filmer där det alltid handlar om  ungefär samma sak. Fester, första eller sista året på high school, töntarna, tuffingarna, kärleksproblem, sexuella handlingar, baler, osv, osv. Men som sagt de kan fortfarande vara kul så den får 3/5 av mig :)

Det lilla som vi alla vet.

Hej på er allesammans! :) Idag mår jag bättre, nu sitter jag här vid datorn igen och skriver. Ska svara på era kommetarer snart! Har nyss ätit två skivor annanas, jag älskar det men reagarer dåligt på det. Annanas på burk och drycker med annanas funkar hur bra som helst. Men när jag äter sån här svider det som bara den runt munnen, och på läpparna och får även blåsor på läpparna och prickar på tungan, fattar inte:S

Reagerar ni med så? Eller är det bara jag som är konstig?


Lyssnar även på Hallelulja med Molly Sanden nu, låten är bra och hon är jätte duktig! :)


Om gårdagen.

Vart ingen mer inlägg igår men hade lite annat för mig så. Igår kväll vart det ialf 20-årsfest.

Det bra med festen var

- Det var i en lokal så det kosta inte massa extra pengar för att festa.

- Flera av mina fina vänner va där.

- Vi fick bål som va god!

- Det fanns snacks om man ville ha vilket var bra för dem som blev lite fyllehungriga;)

- Man kunde ta sig dit med buss, så man slapp be om skjuts eller gå?

- Det fanns fler toer så man slapp stå i kö:P

- Musiken var mycket bra!



Det som var dåligt var

- Alla som sa att de skulle komma kom inte?:S

- Folk drog till krogen? :S

- Vissa blev för fulla...

- Andra kom väldigt sent

- Toaletpappret tog slut fort:P

- Mina skor gick sönder! Jag fattar inte hur! :0

- Jag har världens blåmärke på benet:S Jag fattar inte hur??? Nej jag har inga minnsluckor och jag va så lagom berusad man bara kan vara. Men jag slår mig i för sig väldigt ofta på något konstigt sätt.

Det va väl det jag tyckte om festen på ett ungefär, jag tyckte det va kul ialf men synd att vissa inte kan bete sig och andra inte kan höra av sig om det nu sagt att de ska komma och varför ska man dra till krogen när ens kompisar har hyrt en lokal för att det ska vara fest där? Dåligt still enligt mig!


Men tack Jossie och Bine för allt ni hade fixat och till alla andra som va där och gjorde det roligt ♥

Bilder kommer när jag fått lite mer från andra också eftersom jag inte tog så många som vanligt ^^

Blir nog inget mer inlägg idag. Har haft så fullt upp i veckan att jag är så trött och inte är på så bra humör. Skulle vart med Carro men jag känner att jag behöver vara för mig själv. Så vi hörs nog imorgon :)

Party pics.

Grillninga hemma hos steff sommaren 07, jag och Hanna.




Bines 18 årsfest, mars 08.




Jossie och bines 19 års fest, mars 09.




Studenten 09, Jossie och Alex.




Nyår 09 med mina partyprinssesor.



Här är några av alla festbilder jag har och de som är med på bilderna kommer även vara med ikväll. Det kommer bli sjuhelsike mycket folk har jag hört, men blir nog bra  :)


Långfredagen

Dålig uppdatering idag men har haft gäster idag så får skylla på det. På förmiddagen va jag och Jonas så trötta så vi bara låg och slöa. Somna nog inte förens 3 i natt. Sen vid 12 om syster plus hennes familj och brors en liten stund senare med hans familj. Så har ätit påskmat. varit ute på promenad, snackat och lekt med busungarna. När de hade åkt hem på kvällen så tog jag tag i saken att rensa ut ur min garderob. Så det som var slitet och trasigt vart slängt  och de andra som är gammla och som jag inte vill ha av någon anledning ska skänkas bort. Va även i affären för en stund sen och köpte lite gott till kvällen. Jonas står och skär morötter nu och jag ska fixa dippen. Så det blir morötter med dipp. Mhm gott! :) Sen blir det en film till. Troligen en komedi som jag kan berätta om senare.


Imorgon ska jag vara med Jonas en stund sen blir det att fixa iordnings sig för på kvällen ska jag festa. Blir att fira Jossie och Bine som fyllt 20 i en lokal. Känner de flesta och de jag inte känner kan jag utan tvekan lära känna.

Ska försöka skriva ett inlägg imorgon, men jag lovar inget!

Här har vi Jonas och Tuva från föra årets påsk. FINT väder det var! Mamma tog några bilder idag tror jag? :P


Mr bean

Trodde Jonas skulle komma nu vid 11 men han vart tydligen lite sen så jag underhåller mig med lite Mr beans så länge. Han är ju så skön! :)











Too lost in you.

Nu har jag plockat lite i rummet så det ser okej ut och även pluggat lite matte. Borde pluggat mycket mer men min hjärna orkade inte fatta. Kunde varken sova eller vila. Vet inte varför men kunde bara inte slappna av. Har väl varit uppe i för mycket varv i veckan. Hoppas jag kan sova i natt, skulle behövas! Snart kommer Jonas hit så jag slipper sova själv :) Imorgon kommer mina monsterungar hit ialf! :)

Tuva och Leo i maj tror jag? 09

Ett jätte fint ställe som ligger vid Oxelösund. Vill bara ha det här vädret nu!






Himmelens tempel ( dag 3 i kina)

På väg in till himmelens tempel.



Inne i parken.



Vandring.



Himmelens tempel



Dom gula grejorna betyder kejserlig lycka och står även för välmående och harmoni.



Snyggt.




Deras gamla små hus är så sjukt fina. Så har vi mig där med;)





Häftiga ^^



Bönehus.



Kejsarens promenad väg.



Me like :)




Vi va på mer ställen dag 3 mer blir så mycket om man ska lägga upp alla på samma gång så de andra kommer senare:)


We might fall

Nu är jag hemma och är dödstrött fanns inte en chans till att jag skulle orka simma. Kroppen bara värker av trötthet så innan jag börjar städa och plugga ska jag försöka vila och hoppas på att kunna somna. Jag och Sofia hitta ialf bra föddelsedags presenter men de får jag berätta om efter lördag ;) Vi hörs senare ikväll ♥



Feel it.

God morgon! :) Kom hem vid 12 igår och då va jag tvungen att hoppa i säng även om jag inte kunde somna så. Men hade en super trevlig dag både med Ronja och Emma och sen va det kul att träffa Ella igen :) Nu ska jag åka iväg till praktiken, cyklar dit idag :) Sen efter det blir det stan en snabbis med Sofia. Vi ska köpa föddelsedags present :) Sen ska jag nog simma om jag inte är för trött, hostar lite nu men hoppas bara på att den är en morgon "förkyldning" Jag kan få lite sånt på morgonen ibland sen mår jag mycket bättre på eftermiddagen. Ikväll ska jag ialf plugga och städa rummet. Full upp idag också alltså. Sen kommer min pojk vid elva ikväll också :)

Men nu måste jag börja trampa mig iväg hörs framåt kvällen! :)


Jag och Sofia 06.



RSS 2.0