=(

i morse när jag vaknade hade jag fått ett sms från Matilda, där det stod att hon varit med i en bilolycka. Jag pratade med henne förut och tackar allt i världen för att hon överlevde men hon är inte okej, hon har ont i ryggen och kan inte röra musklerna i benen hon ska få träffa sjukgymnast och läkarna säker att hon kommer kunna gå normalt igen. Men jag är livrädd, jag vill finnas där så gott jag bara kan men vad säger man? Jag var inte med när det hände, jag kan inte känna smärtan alla mina ord känns så toma och meningslösa. Jag har bara suttit och gråtit i flera timmar jag är så ledsen för henne skull, det gör så jävla ont i hjärtat att veta att min bästa vän  lider och jag kan inte hjälpa till ett piss! Som inte det var nog med grejor nu. Jag prata med mamma föut hon skulle sjukanmäla mig till skolan jag måste men orkar inte gå till skolan idag, jag vill inte att någon ska se mig ledsen. Jag är ju alltid den den överglada jäveln men inte idag. Idag går mina tankar endast till Matilda. Hon betyder allt för mig hon är de enda som jag har öppnat mig för och vågar lita på. Utan henne orkar jag inte. hon är den som ger mig mest kraft. Jag älskar  mina andra vänner det vet ni! Men vi har varit kompisar i 10 år nu. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och det känns som att hon är den enda som vet vem jag verkligen är, allt annat är mer ytterlig för jag är inte så öppen av mig när det gäller min egen sanning. Bara just nu och det är fan klart att jag gråter jag är jätte orolig, jag tänker bara på hur hon mår och hur allt gick till, tanken om att det kunde gått ännu värre trycker på hela tiden..... Fan nästa gång ni åker bil på med bältena och kör försiktigt, då menar jag jävligt försiktigt. Den som kör fan ha koll på vägen hela tiden och om ni blir störd av att prata massa gör det då inte.. Jag vet inte hur de krocka men jag påminer er bara om det! Jag vill inte förlora någon !!


JÄVLA SKIT DAG!



Det är nyttigt :)

Dom här 20 utvalda livsmedlen är fullproppade med polyfenoler, antioxidanter som saktar ner åldrandet och skyddar mot genetiska risksjukdomar som cancer och hjärtbesvär.

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar

 

Ahaa då ska man börja äte mer allt av det här då, synd bara artt frukt är så dyrt men fakiskt väldigt gott! Skulle sitta fint med fruktsallad nu men det hinner jag inte skolan snart, min bästa dag enligt schemat börjar 12:30 längsta sovmorgonen slutar 15:00 det tidgaste jag får sluta och så min kortaste dag ja, jag hatar skolan men ska inte klaga på den här dagen :)


Vår?






I helgen har jag varit hos Jonas, han festade aldrig i fredags och då fick jag rycka in för att göra hans dag värd eftersom han bönade och bad om det så mycket ;) Nä de gjorde han inte men han frågade snällt så jag åkte dit :D I lördags tog vi en promenad nere vid stranden sen gick vi upp på ett berg och kolla på solndengången, det var riktigt skönt ute då! Men dagen efter på söndagen då vi vaknade och kollade ut så snöade det! Fy fan vad ledsen jag blev då ville ligga kvar i sängen och somna om igen men det kunde man ju inte för Jonas släkt skulle komma så var bara upp och hoppa och dra på min otroliga charm ;)  Nee nu sitter jag och ljuger så värst charmig vettefan om jag är? mest... Aaaa vet inte vad jag är mest ? men vet något jag vill ha! Eller massor men... Vår är ju något jag borde kunna få nu ialf av allt det jag vill ha. Snart april ju, fast kan ju lika snö då med, vädret är ju allt bra konstigt och sämre och konstigare blir det ju bara och  jag är ju  bara med och påverkar den dåliga miljön när jag sitter och tar massa ström med datorn, dålig är jag men men.


Har hålltimma från 10:10 till 13:45 sen slutar jag 16:30 då blir det träning är hemma en sväng för att hämta tränings kläder eftersom jag inte hade med mig dom till skolan idag. Annars hade jag tränat nu ,sov ju hos Jonas i natt med så orka lr hade ju inte tid att åka hem emellan ^^ Nae nu ska jag plugga sånt som med måste göras men har ju en del faktiskt så psykologi är det som ska göras nu och kanske blir jag ännu mer psykad av allt så får väl se hur jag är i nästa inlägg förbered er för det värsta. Jag är ju trots allt din värsta mardröm ;)







puss på min pojke (:  10/2 <3



Det måste sägas.

Jag längtar till lördag, vill träffa min Jonas men han ska ut och supa på fredag och jag har absolut inga pengar :( Så firar han på lördag han fyller ju på fredag förstår ni :D Jag får berätta om det sen vad det blir, man vet ju aldrig om killen tjuläser :0

Jag behöver någon som du, jag behöver någon att somna tryggt med. Du finna alltid inom mig och jag vill stanna kvar med dig. Du är min fina ängel som alltid gör mig glad och du vet att jag älskar dig <3


Matilda, Emil och Mattias ni är för jävla bra, vissa människor behöver man bara lite extra mycket och ni är precis dom.
Fast jag tycker ju om mina andra vänner väldigt mycket också, hoppas att ni vet det =) Jag är så glad för alla jag har och då menar jag er ALLA <3

Saknar min hund :/ Och önskar att familjen samuelsson i oxelösund kunde bo här istället, tycker ju om er alla massa fast att jag suger på att vissa mina riktiga känslor, men hoppas att ni vet det ändå :)

MacGyver =)

Är det någon som sätt tv-serien MacGyver? En gammal tv-serie som fortfarande vissas på 5an men mest på nätterna tyvär:(  Men handlar om en en kille som alltid klurar sig ut vilken knipa som helst, med hjälpa av lite små saker bara. Han är alltid på äventyr och träffar både dåliga och bra personer och alltid nya kvinnor har han med;)  Jag älskade han när jag var liten, han var en av mina idoler, mackan kallade jag han för! Hade några avsnitt inspelade men de är tyvär borta tror jag :( Kollar sällan på det nu, men det finns nätter då jag ser det eller typ  väldigt tidigt på morgonen kanske det är som de går, då jag inte kan sova ialf ^^Men nu ska tydligen serien skapas om till en lång film, dock med en annan skådespealare som MacGyver, tyckte han va snygg eller han är fortfarande små söt ;) Jag ska ialf gå och kolla på den när den kommer ut! Kommer nog ta väldigt lång tid innan de gör filmen men gud vad jag längtar, ska bli kul :D :D




Ödet?

Igår hämtade jag ut biljetter till filmen jag och mamma ska se imorgon, i skuggan av värmen tror jag den heter ^^ Det är ialf min tredje förhandsvisning  den här veckan :D Men det skuma är när jag hämta ut biljetterna fick jag exakt samma rad och sitt nummer som jag och Fillan hade när vi såg Gran torino i måndags, haha menar finns ju ganska många sittplatser och rader, så lite skumt. Men jag gillar slumpen , för den har ialf för mig många gånger varit posetiv, saker man inte är beredd på bara händer, man ska nog inte tänka för mycket för det är då det går fel. Men rekomenderar filmerna jag sätt!

Grain torino : Handlar om en gammal man som precis förlorat sin fru, han har varit med i krig när han var ung och är därför en ganska hård person. Han har ingen vidare kontakt med sina barn, han bor i ett område med massa kineser. Han blir  kompis med sina grannar, och då händer det massa. Det är både skratt, tårar och spänning. Väldigt bra skådespelare och vilket drama!


Shophaholic: Tjejen vill jobba inom mode och för att få börja på sitt drömjobb tar hon jobb som en skrivare för ekonomi, för att få  in en fot på det stället  hon vill jobba på. Hon shoppar hela tiden och gör sina misstag, hon träffar kärleken och hennes liv förändras. Jag är inget bra på att beskriva filmer, men jag garva massa, den var helt underbar :)


Väntan...

Skulle varit hos Ella nu men bestämmde mig för att åka hem till lambo för att äta och sova nån timme eftersom jag varit vaken hela natten. Jo klockan 24 igår när jag och Carro tänkte hoppa i säng så ringer bagaren och frågar om han och Tommy får komma förbi, så vi tänkte men visst en stund är väl ingen fara, men det blev ingen stund de skjuts mig till skolan i morse och vi sa inte hej då förens då. Så varit vaken hela natten och natten innan det sov jag typ tre timmar? Nee jag kan inte koppla av. Glömmer bort saker jag ska göra hela tiden så nästa vecka är det skärpning för min del!

Men nu är Ella på akuten med sin son, han mår inget bra! Jag är jätte orolig, kan absolut inte koppla av så ska nog ta och plugga. Aaa en fredags kväll men tänker inte sticka någon stanns ifal jag skulle behövas och jag har plugg som måste göras i vilket fall innan måndag, om jag gör det nu kanske jag kan slappna av lite och jag behöver inte åka hem från Jonas så tidigt på söndag.


Men fan riiiing dåååå, jag går i taktet snart tror jag :0

Glad :)

Japp glad är jag, för idag efter skolan när jag satt och vänta på att Mattias och Tommy skulle komma och umgås med mig så kommer en av ettornas lärare från BF förbi och säger att jag var duktig på redovisningen idag. Redovisa för två ettor idag om Irland, redan redovisat två gånger tidigare för folk och imorgon blir min femte gång för folk. Men det hon sa var att jag var duktig för att jag fick alla att lyssna och skratta och att jag gjorde det riktigt bra bättre en andra :S Det håller jag icke med om men kul att hon tycker så, tycker själv att jag bara prata på om inget typ men hon hade sagt det till en av lärarna vi har i kursen ialf. Så nu hoppas jag på mitt VG i denna kurs också :)
Sen är jag glad för att på lördag kommer tuvan, då ska vi leka i simhallen, sen äta på donken och sen åka buss til lambo, massa mys :) Och när hon åkt hem ska jag till Jonas! Och mysa ännu mer, saknar min pojke. Sen imorgon kommer Tommy och Mattias igen och dem tycker jag om att vara med och på fredag ska jag träffa ella och min saknade gudson, massa att längta till :D Sen fick jag även träffa bästis Matilda idag, min älskade vän genom allt <3







Du är det finaste jag vet <3

Tradera

Idag när jag skulle söka på bröd på google så kom det upp en liten ruta med texten " bröd från 1 kr på tradera"
Jag börja självklart garva, vem fan vill köpa bröd på tradera? Inte jag ialf :o Ussssschh, men jag och Carro fick oss ett gott skratt :P Sen satt jag och kolla lite mer så säger jag nä det där goda brödet var för dyrt, så säger Carro men va fan sitter du och kollar på tradera? :0 Men gjorde jag ju inte mena bara att det var för mycket ingridienser så att det blev dyrt, haha kul har vi ialf :D Ska baka bröd imorgon så vi har till frukost retsen av veckan, billigare med bakat bröd eftersom det håller längre dessutom godare och nyttigare :D Får väl ge er receptet om det är gott ^^


Precis nu på tvn sa de : Har ni tänkt på att människor inte umgås längre fast de sitter i samma rum, så kolla jag på Carro och börja garva, sant ju ! Jag sitter vid min dator just nu och hon kollar på tv och hur ofta är det inte så i ett hem? Jo väldigt ofta, men på tal om umgås det ska jag göra nu med min fruga, vi tycker om att bo med varandra men skulle vara bra om vi hade råd att köpa lite mer mat också men, aja sparkontot finns ju för min del =/.......

RSS 2.0