Thing

Det ve ett tag sen jag skrev eftersom bror med ungar bott i rumet och de somnar klockan 7 på kvällen så inte blivit att sitta vid datorn.
Men i söndsgs vart det cirkus, tuva gillade det och ja det va kul. När vi kom hem där ifrån gick jag och tuva ut för att leka sen vart det att glo tv på kvällen.
Måndag vart simhallen tuva hade super kul sen åt vi på donken för att sedan åka bus hem och för andra gången på 2 dagar fick jag frågan är du hennes mamma? Haha nej och nej..
Tisdag vart skolan, sen hem och sedan åka iväg på träning så jävla trött blev jag!
Onsdag skolan och efter det stan med Steff vi möte Jossie och fia sen också, jag köpte ett linne :)
När jag kom hem vart det grillnig, leka och dricka lite öl fast 3,5 dock tro inte att jag super när jag har skola dagen efter!

TORSDAG idag, kom inte iväg till skolan bror behövde hjälp leo och tuva va jobbiga så jag gick ut med tuva istället, senare åkte de hem. Skulle vart barnvakt idag, kollat på korpen och tränat. Men ingen av det blev det. Istället vakna jag halv 7 nu ikväll. Varit medvetslös i typ  fyra timmar. Fått sms mobilen hade ringt och jag hade inte vaknat av INGET!
Jag minns inget, hatar äckliga käningar.

Förlåt Angelica!
Jag känner mig så dum skulle ju vara barnvakt och allt nu förstörde jag skiten, blää hatar att jag gör så här varför kan jag inte bara lära mig att äta ordentigt? Varför ska det vara så svårt att tvinga i sig mat?
Blä på mig helt enkelt!

Weeho

Och så är det söndag, ifredags vart det helt lyckat! Träffa dock inte Suad och Meli som inte kunde komma =/
Men vart en fika med Ronja, Emma och Jehona, sjukt värdt att träffas! Massa snack! Hoppas festen blir av som vi snacka om;) I lördags, vart det norrköping med Jenny,Joppe och Petra, kul, köpte skor och presenter till mamma!
På kvällen vart det att grilla jag somna redan vid 8 typ? Kul liv jag har inte.. Kunde ju fått roligare om jag inte va så trött men,men. Vart vaken sen halv 7 ungefär så nu sitter jag här inget att göra, ungarna är ute men jag orka inte följa med, haha.. Ska nog se film evan den allsmäktige fast känner på mig att den inte kommer va så bra?
Senare ska man på cirkus, fy fan vad kul! Och imorgon simhallen ska träna då med sen leka med Tuva i lilla barnbassängen, hahaxD. Fan kan inte de bli sommar nu`? Så jag slipper skolan, och få ett liv igen. Menar efter skolan så är man oftast så trött att man inte orkar umgås med massa folk sen har man plugg så måste göras ibland och om man har träning hinner man ju inte träffa någon i mellan heller så. Men snart är det sommarlov och jag måste plugga i veckan göra provet på fredag, det måste jag! Sen arbetet i samhällen och läsa svenskaboken, sen får man se om det kommer något mer ^^ Eftersom jag inte va där i fredags så får jag helt enkelt fråga vad jag missat om det nu är något, men det  är det säkert. Men får bli plugg i morgon då.

=/

Jag är hemma idag, misssar tre lektioner och ett prov. Kände mig inte säker på provet och orka inte ta mig upp  imorse. Men tror vi ska kolla film, läsa lr göra frågor på svenskan, läsa och frågorna kan jag göra hemma om det behövs, samma på samhällen. jobba så bra föra gången så tror inte jag ligger efter. Arl ingen anning om vad vi ska göra. Men får fråga och ta det nästa vecka, ta provet nästa fredag, va ju en del jag inte kunde och vissa kände jag mig osäker på. Kollat på Chuck and larry, den va sådär lite seg, fanns inget ljud tyvär, men orka inte ladda ner någon annan så..Anledningen att jag inte gick idag va väl mest att jag behövde va ifred, för sen blir jag inte ifred på en vecka.
Bråkat massor med mamma, men fan hon lyssnar ju inte, hon gör som hon vill, hon säger att hon vill hjälpa mig med då måste hon ju lyssna på vad jag har att säga! Hon är för trött det vet vi, men jag önskar ändå att hon kunde sluta att ha så brottom med allt, sluta pressa mig och bara lyssna. Det sårar mig när hon klagar på min vikt och att jag är så lat. Jag vet redan det men behöver inte höra från henne, jag har försökt förklara gång på gång att jag blir ledsen, men nej hon har inte tid att lyssna. Hur får man sin mamma att ge en tid? Har någon ett svar? Jag orkar snart inte vänta vill börja bo i ljungsbro nu, Känns som det aldrig kommer bli av..Usch jag klagar så mycket, men det är skönt att bara skriva av sig, för det finns igen man kan luta sig emot, det finns nog ingen som ändå skulle orka lyssna. Men jag klarar mig på egen hand ska laga mat snart, sen läsa lite svenskabok sen kommer ju de andra hem snart, ikväll ska jag träffa tjejorna! <3

Släppt det.

Torsdag och gick jag på fotbollstuneringen? Nej satt och hade beslutsångest, vart att jag kolla på film. Jakten på lyckan en verklighets basead film, så sjukt bra! Handlar om en familj en mamma, pappa och en liten pojke på 5år. De har dåligt med pengar mamman jobbar två skift om dagen och pappan försöker sälja en appart till sjukhus, men den går dåligt för han. Sen har han massa otur med allt, mamman lämnar han och sonen och till sist blir de vräkta, sen får man se pappan kämpa för att försöka få ett jobb, ta hand om sonen och hitta ett ställe där de kan sova om nätterna. Kanske inte låter så bra men kan inte skriva för mycket då blir ju allt övslöjat men jag rekomenderar den stark!
Förutom att jag kolla på den här filmen satt jag och pratade med lite folk, åh världen är allt bra liten märkte man ännu en gång, prata med två killkompisar och vi kom fram till en del saker haha.  Så jag kom i säng vid 5? Så sen sov jag bort dagen, pluggade lite kan så jag förmodligen klarar provet ialf.


Imorgon ska jag träffade de saknade vännerna, ska bli sjukt kul! Tuva, Leo och bror kommer även, de ska stanna en vecka, visst kul men ändå inte jag klarar inte av det. Relationen mellan mig och bror är bättre nu, vi bråkar inte lika ofta men jag vet inte hur det kommer gå med en vecka tsm, jag är så rädd jag har klarat ett stort hinder och jag vill inte falla till marken igen, det gör så ont....

IDIOT

Jag skiter fan i vem du gillar jag skiter i hur hon ser ut vad hon heter och bor.
Men jag skiter fan inte i att du sitter och ljuger för mig!!!! Du va fan en av mina närmasta kompisar jo jag kanske va lite intresserad av dig ett tag men jag insåg snabbt att jag inte ville något mer en att va kompis med dig. Men fan ta dig jag lita på dig och roligaste är att man inte får reda på sanningen direkt från dig heller utan från andra håll.
Jag drar tillbaka allt jag sagt att du betyde från mig jag önskar att jag inte hade öppnat min käft någonsin och att jag kunde få allt det här ogjort! Sluta spela så jävla unik, och bra ! För igentligen är du bland det falskaste människor jag träffat, du uttnytjar alla i din omgiving.. Hör inte av dig igen idiot!

Där solen går ner

Så vart det onsdag, skolan ungefär som vanligt lite bättre en gårdagen ialf, pluggat idag alldeles för lite men bättre en inget ialf, måste plugga imorgon massa för nästa vecka kommer inte mycket ro och tid finnas när ungarna ska vara här, kommere ju vilja leka med dem! Idag fick jag reda på att gamla gänget ska ses på fredag Jag vart skit glad, men då skulle jag ju kanske träffa Bine. Men bine vi kanske kan ses senare på kvällen eller en annan dag i värsta fall? Jag vill ju självklart träffa båda. Men när va sist alla träffades ett år? De andra träffa jag i sommras men då va vi inte alla tillsammans, och jag saknar det så mycket och behöver det så mycket!

Imorgon är det fotbollstunering och mamma sa men va hemma och sov om du vill jag 'är ju inte sugen på att gå.
Fast då får man ju vara med de andra BF klasserna där det finns mycket folk jag tycker om ju :) Men får se humöret och vädret imorgon jag tänker inte sitta och heja på min klass i spö regn, när jag liksom inte ens trivs i klassen inte så peppande men om jag skulle gå så är det för att få en skön dag med andra vänner!

Suck

Skolan idag, lång jävla piss tråkig dag..... Med folk som har stora problem och låter det gå ut över andra, men kul att få höra dina jävla attityd problem, eeeh naej..... Nasse är bra (Y) Hon muntra upp mig på lunchen och hennes kompisar stöttade mig genom att tycka synd om mig, hahaha ! Men, men sen har man pluggat lite vart ingen träning, kunde inte få skjuts och orka inte stressa så han typ inte med bussen. Men har prov på fredag data prov från 1an något som jag inte han klart med, massa jävla frågor tråååååkigt! Men blir att plugga stenhårt på dem, så blir en tråk vecka med skola och plugg.. Imorgon eftermiddag ska det bli en sanningen ögonblick, jag vet inte om jag kommer klara av att sitta där med mamma och den där tanten, usch bättre att hålla käft,.


Hopp på Fredag kommer busungarna hit, de ska göra om hemma hos sig måla taket och byta fönter så de ska bo här till på torsdag! Jag kommer va död, mamma fråga mig förut om jag kunde skita i måndagen för att va hemma med bror han ville inte va själv, haha ofta det är ju han ändå annars om dagarna när Sandrar jobbar! Jag ska inte försöka missa så mycket nu, för får ju nya grejor hela tiden :S:S Som måste va klart till sommarlovet medans andra slutar får vi typ mer? Haha men aja blir nog simhallen med Tuva någon dag woho, lära henne lite simtag? Den första tvåringen som kan simma, wiie, okej nu måste jag plugga lite till innan jag går och lägger mig.
Måste nog göra lite samhäll imorgon och svenska? Fick ett papper med massa frågor idag plus att vi redan har en tjock bok att läsa, men får läsa hemma.

God natt typ :)

Paff

I fredags efter skolan vart det att inhandla alkohol, senare på dagen kom jag på att jag ville ha nya gympaskor efter att mamma tjattat om att jag ska köpa nya ett tag eftersom mina jag hade var fem år gamla och nu är sjukt förstörda och fula. Men sen fick jag lust att åka till skylten med Moa och Steffi åh några andra, så bestämde det. Men sen när jag väl va inne och köpte skor kände jag hur trött jag var. Allt bara sjönk och jag vart på uselt humör, vet inte varför men. Så jag sket i att följa med tänkte men äsch på lördag är det ändå fest. Men när jag vakna igår morse va allt inte som det ska, jag försökte peppa upp mig hela dagen och bli glad, det brukar funka för när brukar jag villja dissa fest? Mamma ringde på kvällen hon visste lite av grejorna som hänt hon sa åt mig att inte festa för att det inte va någon bra ide. Tiden rann iväg jag börja fixa iordning mig snacka med folk på msn, kunde inte få skjuts och jag skulle väl vart hos Martina halv 10 på kvällen. Men det kanske kunde blivit kul endå, men när man mådde som jag gjorde igår, för ja alla har vi våra sämre dagar, då blir det oftast bara värre att dricka så jag tror jag gjorde ett bra beslut. Nästa helg ser jag fram emot då Leo och Tuva kommer, norrköping på lördag och cirkus på söndag. Längtar till rix fm, för jag saknar mina brudar och vill festa!

Not Angel

Fan fan fan säger jag, jag är en dålig människa jo jag har vart det mot min hamster koko som jag skaffa för nu ett år sen. Knappt tagit hand om han och tagit ut han, städat buren gett mat och vatten men inte haft koll varje dag, och kollat vad han behövt, nu tycker säkert ni att det här låter skit konstigt, men den senaste veckan har han bara blivit smalare och smalare, han bara sover, hitta han nyss i matskålen han hade somnat där! Jag vet inte om han börjar bli blind? Hans ögon ser så konstiga ut, han sprang fan jämt i sitt jävla hjul nu är han så livlös det plågar mig så jävla mycket att se någon så här! Ja han är ett litet djur men jag vet att det är mitt fel, jag orkar inte se han så här.

Och nej jag kan inte sova ligger och tänker på för mycket annat , hatar att jag känner så här för dig, det är så jävla hopplöst jo jag är hopplös, hur duktig är man om man alltid gör fel med allt?

Jag klarar inte av att berätta allt inte för någon, jag vill inte jag vill bara lyssna, men nu skulle jag behöva min mamma så jävla mycket. Men hon är inte här och hon har inte funnits till på det där sättet på sex år nu, jag önskar bara hon kunde må bra, varför ska hon få plågas? =/



12 år sen och det var en lek, som med åren blev en stor grej, andetagen och kraften finns alltid där, jag känner den en idag. Det va bara en gej som utvecklades till en helt ny nivån och bara för nåt år sen va det på gång igen, men nu kunde jag tänka, förstå vad allt det där betyde. Men allt från den där sommaren i juni för snart12 år sen, det huger och ligger kvar en, vissa saker blir man aldrig av med.

Nu och Då.

För 15 år sedan (1993)
Var jag 2 skulle snart fylla 3 år gick på förskolan i lambohov och busade runt.
Minns knappt något från det så :P


För 10 år sedan (1998)

Gick jag i andra klass på Änggårdskolan, va inte den som satt still
mycket bus umgicks med nästan alla i klassen och hade kul.
Särskilt med tv spelandets hos Jessie :) Sprang även orientering,
bara för de andra i familjen gjorde det!


För 5 år sedan (2003)

Gick jag i sjuan på Berzan började umgås mycket med
Jehona, Emma, Mikaela, Suad, och Ronja.
Började tröttna på fotbollen.


För 3 år sedan (2005)

Bröt jag ihop första gången för folk i skolan, berättade för första gången att jag hade problem med vissa saker. Festade mycket med Nina på sommarlovet. Även Elle och Carro va man mycket med då.
Vart tillsammans med Elias, mycket hände under den sommaren och det året!
Började på hösten intressera mig för Innebandy


För 1 år sedan (2007)

I februari träffade jag Jenny för första gången.Gjorde ett stort misstag på sommarlovet, festade även bort större delen av sommaren. Började även umgås mycket med mina brudar på sommarlovet! Festade alldeles för mycket under en stor tid! Började gå ännu mindre i skolan.


För 3 månader sedan (mars)
Pratade jag med Alex varje dag och åkte även upp till han.
Klippte jag lugg. Började med diskussionen om flytt till Jenny



Igår (14 maj2008)
Pluggade jag literatur
Pratade med min Rebecca i telefon
Vart sårad och besviken av en vän jag trodde var mig nära..

Idag (15 maj2008)
Har jag tränat och vart på stan med Jenny

I morgon (16 maj 2008)
Är det fredag ska till skolan, hem och grilla kanske slapp kväll
med mor.


Om 1 år (april 2009):
Tar jag studenten, inte mycket planerat men hoppas saker och ting löser sig vart av tiden går.

Do it well

Jag är så trött, sovit dåligt i natt igen jag vet inte varför men så är det. Palla inte skolan idag faktiskt, jag kände att jag bara behövde va för mig själv utan att göra något specielt, eftersom jag verkligen inte trivs i den klassen och programet jag går i så är det vädligt jobbigt att komma iväg varje dag. Men snart ett år kvar, och aldrig ska jag ge upp.  På studenten kommer jag gråta inte för att jag 'är ledsen utan för att jag slipper något som jag hatar så enormt mycket!
Jag kommer vara glad! Visst ska man plugga mer efter gymnasiet men det kommer inte bli samma sak.


Annars idag har jag vart på stan med Jenny en sväng,  köpte ögonskugor,masacara, brillor, parfym, örhängen, och smycke vart en glass på bosses också! Det här hade jag råd med tacke vare 500 hundringen jag fick på nåt sätt på valborg:P Jenny sa även att jag skulle få en tattuering som hon skulle betala känner en som gör det billigare, men då blir det efter sommaren eftersom han är uppbokad nu. Ska kanske till han nästa helg och kolla lite måste verkligen vara säker på vad jag vill göra! :)

Sen har det vart träning också fy fan vad jobbigt, jag är sämst, ingen kondition alls men hoppas på det snart! Trött nu måste försöka sova snart.

Back in memories

Jag saknar Örebro! Dit måste jag till i sommar hoppas på att någon av ungarna där borta har tid för mig. Har inte vart där sen januari tror jag, fy faaaan. Jag stormtrivs där med folket, kanske blir det flytt dit efter man pluggat färdigt det får
man ju se känner inte för att bo kvar här hela livet så !



All in your head

Skolan idag igen, den va väl okej ialf fram till lunchen sen ville jag bara hem och sova, blir så trött och besviken.
Men skitsamma, folk förändras man kan ju inte lite på många som sagt :/..

Pluggat literatur idag, tråkigt. Menigslöst, funderar på att ta bort bilddagboken också, visst jag laddar upp bilder varje dag vet inte varför igentligen, den känns så meningslös nu, jo jag har nog en meningslös dag idag verkar det som.

Helgen då?
Jag vet inte kanske festa på lördag men jag vet inte hur det blir med det.  Just nu har jag ingen lust. Om nästan ändå alla ska till krogen sen.  Kul inte, aja jag vet inte får väl se hur det blir.....
Någon kan ju höra av sig om de kommer på nåt kul (:

Mamma ska vara borta i helgen fan, måste sova någon annan stanns hyr ett rum till mig tack?

Nej usch på mig förlåt nu klagar jag för mycket det ska jag inte göra =)

Braaaaa!

Dagen började surt ville inte till skolan, väl i skolan fick man inte trevligaste mötet, surpuper!! Sen kastades man över massa tråkig literatur, inte klar en så måste plugga imorgon :/. Sen Bkf där de kommer sista timmen och säger här får ni grejer ni inte är klara med imorgon skickar vi ut ig varningar! Jag fick två papper med frågor att göra som jag missat på någon lektion satt kvar i  skolan till 16:30, va ganska svåra frågor att hitta, Kom hem 17:30 satte mig att fixa ännu en grej måste lämna in den imorgon tror jag ska vara klar med allt då i Bkf ? De skulle kolla om man hade kvar fler grejor, tror inte jag har det. Så vart det att slänga i sig mat 20 min innan träning bra eller inte, sprang 2.5 km. Sen va jag inte med mer, iblad orkar man inte bara vara så stark idag va en sån dag.  Föresten är Angelica en söt tjej =) <3


Men Henke har tackat  ja och det är väl först nu jag inser hur glad jag är över det! Nu kan jag se Em, fotboll som jag faktiskt kan tycka är rikigt kul att kolla på särskilt om min Larsson är med, jag längtar, Tack! <3



image14

Chillpill

Slapp dag, skolan var kort. Satt  och plugga lite medans jag väntade på Matilda. Sen vart det stan med henne oh så tack gumman jag är glad för ditt stöd! <3  Fick 3 besked idag två va jag överlycklig över. Det tredje jo jag är glad men ändå lite besviken på mig själv men nej usch det är komplicerat och här blottar vi hos inte, om vi nu gör det över huvudtaget eh? Nej, haha men :)


Rix fm den 30 maj en fredag då blir det förhoppniggsviss fest med brudarna?


Nu har ännu en vän lämnat kvar mig i lkpg Ella, vr flyttar alla för? Jo jag har fortfarande min chans att flytta upp till sthlm.Men jag har stannat kvar för jag vill finnas till för mina kompisar och mamma. Men jag vet inte det känns mer lockande och lockande för varje dag att flytta upp ditt faktiskt. Känns som en del sker redan gått förlorat här. Och ja tror inte folk dör om jag flyttar om de ens saknar mig? Haha jag skulle då sakna, men får se efter sommaren hur allt blir nu säger jag inte mer nog om blottning.

GRATTIS

Måste ju gratta min Jessie nu också hon får ett eget inlägg för att jag glömde nämna det i föra och för att jag saknar henne får hon en gammal bild :)


image13



Fjorton år på bilden jo jag har bilder när hon och jag är äldre men senaste är väl från början av sommaren 2006 då jag va 15 och hon 16 bara för jag fyller senare en många andra och före en del andra, haha :)

Don't ask.

Jaa jag är sämst på att skriva blogg och jag orkar inte berätta om allt jag gjort heller, jag tror om ni vill veta kolla min bilddagbok där finns det nog störst chans att ta reda på vad jag gör med mitt liv. Chriis heter jag där för de som inte vet! Ibland kan jag tycka att det är ass skönt att skriva men nu. Nej jag känner inte fört så mycket kan ialf säga att jag fått en bra helg inte sovit mycket och inte vart hemma då har man kul ialf :)

image11
image9 image12


Det blir svårare för varje gång snart tappar jag tron på allt, visst har jag funnit nytt gång på gång. Men jag kommer även tröttna nån gång. Jag finns nu och ställer upp det är klart jag gör men med tiden om det finns fler gånger då kan vi ropa hej eller? Jag hoppas på att denna sommar kommer bli bättre en den föra jag ska göra allt för att försöka få den att bli bra. Jo jag känner mig sviken men vad gör det imorgon, jag kastar bort det  och går om på nytt det säger vi....


puss på dem som vill !

Woho

Det här är bra!  Så här är det,  jag hade fått sommarjobb  för två veckor sen  ungefär men så får jag ett mejl det det står du har inte svarat angående ditt sommarjobb därför tar vi bort dig från symstemet, då blir jag paff, för jag visste inte att jag fått något inte fått svar! Så dagen efter ringer mamma och pratar med han, då är han otrevlig men mamma kör på och bablar om vad vi sagt att hon ska säga så då går han med på efter ett hot från mamma att gå till tidnigen att sätta upp mig på reserv, Igår får jag ett mejl om att jag fått sommarjobb men står inte vart så ringer idag och han ber om ursäkt för han gjort fel! Jag har nu sommar jobb i andra perioden tyvär åldedersomhem i ånestad tror jag det hette. Men det är  pengar plus att jag fyller 18 i första eller andra veckan jag jobbar så då borde jag få mer pengar!
Nu är det inte så att jag kan leva livet, för har skulder till mamma. Men nu kan jag göra något kul i sommar och unnat mig något jag vill ha tack vare att jag sparat alla små pengar jag fått under året och lite annnat så hare redan  nu runt 1500, sen blir det mer efter jobb. Jag tackar det lönar sig att skicka cv och tjatta :D

Kväll

Hopp ni sitter jag här ny duschad, mätt på jordgubbar och lite trött.  Martin tvinga oss att springa 400, 100 och 60 meter eller tvinga inte  men det va viktigt som sagt gick inte så bra, vart besviken på mig själv när jag vet att jag gjort bättre förut och kan bättre! Men sen fick vi spela Innebandy på gräs det va kul så då vart jag glad igen, va svårt men gick ändå bättre en vad jag väntat mig!

Fast jag känner mig lite taskig nu ändå för Steffi skulle få jordgubbar för hon gjorde ett mål på en minicup IBF hade, jag va inte med då, men då sa jag ialf sen till Martin jag vill också ha jordgubbar annars kommer jag inte på träningen. Det va bara ett skämt, men idag kom han med jordgubar till oss! Klart de andra fick smaka med om de ville, men ändå hahah sjukt snällt. Kände att jag inte tacka direkt, men ärligt jag vart förvånad och ja jag kan va dålig på att vissa min tacksamhet. Men får skicka väg ett mejl och säga tack, för det var gott :)


Jag måste till skolan imorgon, tema dagar och vi ska få betyg i det :( Jag vill inte får ångest... Jag har nog aldrig hatat och haft så mycket ånget för skolan som jag har nu, jag vet inte men jag trivs verkligen inte =/


Aja jag ska inte klaga mer nu ska vara glad att jag får chansen att få den här utbildningen så jag någon gång sen kan få jobb.

Puss  och kram och tack för mig eller nåt :D

The truth

Idag gick jag inte till skolan igen. Men det vart sent igår alldelses för sent. Va jätte trött men kunde bara inte sova vet inte varför riktigt men så jag försov mig idag och orka aldrig iväg sen. Ingen lust att gå på träningen men jag lova Steffi och Martin igår. Och jag vill bättra mig så gärna. Så ska nog äta lite mat snart byta om och så.


I know that this will break me. I know that this might make me cry. You gotta say what? I know that this will hurt me and break my heart and soul inside. I dont wanna live this lie. So I want the truth from you. Give me the truth, even if it hurts me.....

Hur mycket är det värdt att förlora för en vän? Hur mycket är värdt att riskera för en vänskap?, som ändå känns så pass omöjlig ibland. Vad är det som är rätt och fel?

Boom shacka ragga

Idag började dagen med skolan, hade bara två lektioner kommunikation och mentorstid. Inte kul men gick fort och va ganska slappt, fick köttbullar till lunch, mums :) Efter skolan gick jag in mot stan och tog bussen åkte hem till Angelica, lekte med Elias, fick mata han massa mys :) Sen åt vi glass och satt åh prata en massa, sen vart jag även bjuden på mat, gott och tack :) Sen åkte vi iväg och kolla korppfotboll, grabbarna körde va ganska kul inte fullt så duktiga men underhållande :) Haft en bra dag och är på bra humör nu även fast jag vart lite irreterad på förmiddagen men det beta jag bort fort. Sitter och pratar med några vänner på msn nu det gör mig på ännu bätrtre humör för vi har roliga samtalsämne =) .


Ska försöka hoppa i säng snart skolan imorgon lång och jävla tråkig dag men sen blir det träning på kvällen, får hoppas att det blir kul!

Snart

Ska se parlamentet snart så länge fölrdriver jag tiden med det här :)



April månad:
Du har fått nya kompisar. - Ja :)
Du har varit i ett annat land än Sverige. - Nej :/
Du har bowlat. - Nej.
Du har skolkat. - Ja
Du har fått bra betyg i skolan. - Jorå
Du har varit ledsen. - Ja
Du har varit glad. -
Yes
Du har druckit alkohol. - Japp
Du har blivit kär. - Om man inte räknar med björn då, haha =)
Du har kännt dig sviken. - Ja
Du har kännt att ingen har sett dig. - mm
Du har suttit vid datorn mer än du brukar. - Njae, kanske
Du har solat solarium. - Nej
Du har badat i havet. - Nej
Du har varit på fest. -
Ja
Du har rökt. -
Ja
Du har snusat. - Ja
Du har varit sjuk. - Mjo
Du har spytt mer än på fyllan. - Nej inte över huvudtaget:)
Du har bråkat med dina föräldrar. - Ja
Avslutat ditt medlemskap på lunar. - Har inte lunar...
Någon har sagt att du är snygg. - Ja
Bråkat med din älskling. - Nej
Strulat med en främling. - Ja
Bråkat med en från samma kön. - Ja
Varit så full att du knappt minns något från den kvällen. - Nej
Gråtit för att ditt liv är misslyckat. - Njae
Pratat i telefon i mer än 1 timme. -Ja
Kramat någon av samma kön. - Ja
Kramat någon av motsatt kön. - Ja
Köpt något till en vän. - Ja
Köpt något på ica. - Ja
Gjort illa dig. - Ja, jag är klumpig!





.......

Inget blir riktigt som det ska, igår skulle jag vart med Ella på kvällen men huvudvärken tog över och den lilla ork jag har den fanns inte.

Jag har beslutångest för de mesta, sitter och pluggar nu kommit en bit men nu går det trögt måste lämna in arbetet i morgon redan försenat. Ärligt talat så har jag tröttnat så mycket på allt, inget känns lika kul längre, jag är inte på samma humör som förut, eller det är jag väl, men ändå inte. Allt blir bara svårare och tyngre, men nej jag vill inte prata om något, jag tycker om hemligheter. Jag vill bara hitta något som ger mig bättre balans.

I morgon ska jag komma iväg till skolan för att sedan träffa Carro. Man ska va ärlig, men det går ju inte alltid, jag är är så rädd att såra, mamma har bett mig sluta upp med att leka psykolog , för jag är för ung för att höra på allt, men snälla jag bryr mig jag vill hjälpa, det känns om det ända jag är bra på är att faktiskt lyssna på vad folk har att säga, så låt mig. Jag klarar mig jag lever på det som jag så starkt älskar, visst saknar jag en hel del och det finns saker som kan förbättra min situation i livet, men det kommer det med. Va bara tvungen att skriva lite, nu måste jag plugga igen för vet att mobilen snart kommer ringa och då ska jag finnas där igen, men det är vad jag vill.

Tack och hej leverpastej =)

Yees

Det här är lite kul, för jag ser att det ligger 500 kr i mitt rum, så blir jag glad och bah mamma vem har gett mig pengar?
Då svara mamma, men vad snackar du om, de där låg i dina byxor?. Så tänker jag va faaaan, sen minns jag från onsdags valborg, vi va på väg någon stanns så hittar någon en 500 hundring tror det va någon av Emils kompisar så säger jag nåt och bah miin så kommer jag ihåg att de fråga Emil om det va min, så sa han ja kanske, vet inte hur det gick till sen men nu har jag den här ialf, sen kom jag på massa andra helt sjuuuka saker som man vart med om under kvällen, jag fick då mig ett gott skratt men alla detaljer skriver vi inte här går inte ens att förklara allt, men nu är jag glad för 500 kr är mycket för mig! Och hur mer jag ser tillbaka på det så hade jag en jätte bra valborg! Tack alla :)



Annars har det vart en lugn dag idag. skulle vart med Carro och Irini men vart inte så tyvär.. Är trött inte på jätte humör för att göra något heller så, fast nu vill jag prata med Jenny är på sprall humör, kanske gå ut och träffa Danne lr inte , jag är seeeg men glad.





Valborg

Så har det varit valborg ännu en gång, mitt valborg börja hos Steff med grillning och drickanade med brudrna. ölspelet, jag har aldrig, dans, musik, prat, och massa skratt.  Vid 21:20 tog vi tåget in till stan drog runt träffa en jävla massa folk, jag köpte rosor? Haha fast vet inte vart de tog vägen, hmm. Sen vart jag gift två gånger också, usch på måndag kommer jag få hööööra, ännu en gång Chris du är så jävla störd, men, men :)  Ja en händelsrik kväll, kom hem vid 5, fick skjuts, tack Ahemd :D

En rolig kväll va det och mycket händelsrik men orkar inte berätta allt här, ska göra mig iordning snart ska till Bine sen :)



Grattis till Natta som fyller år idag!

RSS 2.0