:(

En dag som denna vill jag vara hemma. Vill kolla på tv och film. Vill vara med min Jonas. Men jag kan inte. Måste jobba. Sitter och gråter nu. Fan vad jag är larvig! Men jag trivs verkligen inte. Jag hatar tiderna jag får. Särskilt när jag jobbar från 13 - 21:15, hela dagen blir förstörd och imorgon börjar jag 06:45, hinner bara hem för att gå ut med hunden och sova ikväll. Jag behöver mer en så! Jag kan inte vara stark JÄMT! Jag hatar att tvingas  med detta. Dagen och kvällen känns så lång. Om jag börjar tidigt går allt fortare,men inte nu. Längtar redan tills jag slutar fast att jag inte börjat en.

Fan att jag aldrig kan trivas !Du jag oss.

Jag och min vän Caroline är väldigt olika. Hon har alltid vart en sportfåne och visst jag gillar sport och har gillat det  ännu mer för, men aldrig som hon.  Jag har alltid fart runt och ofta hamnat snett. Varit ute hela nätterna, träffat nytt folk hela tiden. Haft olika killar omkring mig och ja festat som en dåre. Carro är mer lugn en mig, visst hon träffar med killar och dricker. Men absolut inte som mig. Hon håller på med sina hästar i stort sätt varje dag medens jag knappt vet vad en häst är?! Vi umgås inte med samma sorts folk, gillar inte samma sorts musik ( ibland då kanske) Inte samma klädsmak heller. Har inte några gemensama intressen direkt? Tror bara innebandy är vår gemensamma länk igentligen. Har i för sig spelat i samma fotbollslag och innebandy lag och även gått i samma skola. Men ändå det är svårt att förklara men det är som att vi inte borde passa ihop ibland känner jag. Men gud va kul vi har! Så fort vi är med varandra så blir båda hela galna. Allt spårar ut och jag vet inte ens vad vi snackar om? Jonas vet ALLTID om när jag är med Carrro, fast jag inte sagt något. Han behöver bara ringa eller smsa. För jag kan inte prata normalt och bara larvar mig. Det är som att Carro har något i sig som gör att jag blir full? Eller värre en full. Vi är till och med värre en två barn ungar ibland skulle jag tro.

Men sån vänskap är fin! Så olika men ändå så bra! Synd bara att man inte ses ofta!

Lite mycket bilder men kan lova att jag har fler! ;)

Vad som har hänt idag.Jag och Mikaela på förfest hos Ronja 08.


Det första som händer när jag och Mikaela möts upp är att vi ser vår gamla mentor som vi hade när vi gick i högstadiet. Så vi får iden att följa efter henne. Det slutade med att vi hamnade på en affär som heter bomerang som har både dyra kläder och verkligen inte vår klädstil. Men vår mentor får syn på oss och hälsar, så då va får färd avslutad.

Sen när vi kommer ut från arbetsförmedlingen där jag lämnat papper så ser vi två kvinnor som står och skriker på varandra. Den ena har sina barn med sig och hon skriker på den andra att hon inte ska gå för de ska ringa polisen. Så till slut flyger den andra som bara vill gå på henne och hennes dotter. Dottern får flera slag i huvudet och även knytnäv slag. Två killar får springa i mellan och då går den kvinnan iväg som som börja slås. Sen ser jag att den andra kvinnan springer iväg och strax efter springer hennes dotter efter och skriker. Då springer även killarna efter. Så vi satte oss och tog en fika där slagsmålet hade ägtrum men såg bara dottern komma tillbaka sen så vet inte vad som hände med de två kvinnorna och 20 min efter alla sprungit iväg kom killarna tillbaka. Ja men sån är ju staden jag bor i!

Möte och träffa Meli.Bild på Mikaela från sommaren 05, jag som tagit den.

Ska snart iväg på ett möte och efter det ska jag träffa Mikaela. Va alldeles för länge sen som vi umgicks så ska bli super kul att träffa henne idag. Ingen aning om när jag kommer hem. Men blir nog sent! Så sitt inte uppe och vänta på mig! :)

New.

Nu är jag hemma och är trött. Vart många timmar på stan och även ett par timmar hemma hos Ella.

Men jag hittade ett par skor från sko punkten. Ella köpte likadana så vi fick 50 procent på dem och fick alltså betala 150 kr var istället för 199 :)

Converese liknande, såna skor som nästan alla har nu?! Men kommit på att de är snygga till både fest och vardags! Sjukt bra att man kan ha dem året runt ;)

( De är ännu snyggare i verkligheten och på! Jag som inte orkar ta kort ordentligt, som vanligt :P )
Sen den här tröjan för 49 kr från gina trico. Men hade 79 kr kvar på ett presentkort så vart gratis ;)Nu säger jag god natt ♥

Ellabella

Nu ska jag in till stan för att träffa min vän Gabriella och hennes son Devin. Ella som jag och alla andra kallar henne skulle kolla på lite. Sen bär det va hem till henne och hennes nya lägenhet :)

Bilden är från 08, så hon ser ju inte riktigt ut så nu, men hon är alltid vacker :)Kommer hem sent ikväll, så hoppas ni klarar er utan mig nu ;)

Annorlunda hus.

Coola hus men jag skulle aldrig vilja bo i något av dem:P

Vad tycker ni? Skulle ni kunna bo i dem?Källa google.

Räddslan.

Ikväll lyssnade jag på varenda ljud, för varje steg spetsade jag öronen och kollade bakåt. Hela tiden var jag beredd på det värsta. I vanliga fall hade jag känt oron ända tills jag kom in i mitt skyddsnät. Mitt rum. Det är den tryggaste platsen i det här närområdet. Men inte idag, idag kan jag sitta var jag vill i det toma huset. Det är bara jag, jag och min skatt. Jag behöver inte vara rädd för att vara kvar här inne, inte nu. Det njuter jag av. Även om jag är ensam med min skatt så är det här jag vill vara. En vecka, en gång om året utan räddsla. Ni förstår inte.

Jag vet att mitt liv inte är likt erat. Att mitt område för mig är som en fälla vart jag en går. Att hemma är sämst och bort bäst. Att jag alltid flyr. Fortfarande efter alla dessa år så är jag som svagast nu. Men nu förstår jag. Nu kan jag alla de där orden och jag vet att jag inte kan skydda mig helt. Att vart jag en är så kan han skada mig. För hoppades jag bara. Nu hoppas jag inte. Nu tar jag beslut om framtiden. När jag kan bestämma själv så kan jag göra det lättare. Så mycket lättare.

Eller?


Ja så är det.

Jag har typ inte gjort något idag. Alla jag frågat om de vill hittat på något har jobbat, haft annat planerat, eller är bortrest. Men när jag själv är bortrest, jobbar eller är upptagen med annat då vill ALLA ses, fattar inte varför? Men vart ute med Sandy två gånger och suttit vid datorn, kollat upp lite små saker och planerat, handlat lite mat och lagat mat så ja lite nytta har jag gjort ialf! Men är så trött idag, är väl nåt i kroppen som sagt. Sov efter jag vart ute med i Sandy i morse så har nog sovit en 9-10 timmar ialf, men känner mig ändå seg. Hoppas jag mår bättre imorgon! Mitt blodscoker har legat högt under föra veckan men nu lågt? Jätte lågt. Jag fattar inte.

Men tänkte göra en sån här lista nu, fast med bilder. Tycker sånt är lite små kul, och roligt att se på andra bloggare med! Så tycker ni ska härma mig ;)

Du med en konstig minEn bardomsvän ( snart flyttar min Jessie tebax från Spanien, hon flytta dit när vi var 10 men jag har hälsat på henne och hon mig! )En dag du minns ( sjukt bra och rolig fest kväll i sunny beach föra sommaren! )En bild som väcker känslor
:/En bild som väcker minnen ( tält veckan och sommaren 05! )
Någon som betyder mycket
( Min bebis )Någon du vill träffa ( drömen om att få träffa henke är stor! )Någon du känt länge ( Rebecca ♥ )
Någon du delar mycket med
( vi har gått igenom så mycket tillsammans! )
Något/någon du saknar
( Mormor :/ )När du är flum ( Jag och Carro har svårt att vara lugna när vi umgås :P )Med Mamma ( i turkiet  05 )En bild på en bra vän ( jag har ju många fina vänner, men Sofia förjtänade den här bild platsen lite extra mycket tycker jag! )En bild på något vackert ( tog den bilden när jag var i kroatien 07 )Måns Möller i extra, extra.


Jag sitter här och skrattar nu! Han är ju underbar! =)

Hjärtslag

Jag vet att jag är långt ifrån perfekt. Jag vet att jag är svår att förstå. Att det jag gått igenom och går igenom har påverkat mig. Att jag har svårt att vara ärlig om något har hänt. Jag vet att du bara vill mig väl och att jag stöter undan dig ibland när annat blir för jobbigt. Det är aldrig meningen att vara besvärlig, jobbig eller elak. Jag försöker varje dag. Jag vill inte ge upp oss. Jag tvivlar inte på dig, för jag vet att du är en underbar kille. Men du vet att jag tvivlar på mig själv. Jag har i hela mitt liv fått höra dåliga saker om mig själv. Det är då svårt att acceptera sig själv. Jag förstår fortfarande inte varför du är så otroligt snäll mot mig. Varför du älskar mig och bryr dig om mig som du gör. Men jag är så otroligt glad för det. Men ibland är det så svårt, för även om du säger att jag har fel. Så tycker jag att du förtjänar något bättre. Jag är jag tyvär. Jag vill bli bättre och jag hoppas att jag kanske kan bli bättre eller att jag kanske kan förstå att jag är bra. För något måste jag ju vara eftersom en så fin och bra kille som du älskar mig. Du är helt otrolig Jonas. Allt du gör för mig, allt du delar med mig, alla gånger du lyssnar på mig och försöker förstå när jag har det jobbigt. Jag säger det så ofta men gud! Tack älskling för allt! Ingen i hela världen kan vara så bra som du, det går ju inte? Jag ska komma bort från den här stället snart hoppas jag. Bryta kontaken med den personen i mitt liv som har förstört det mest. Jag ska bli starkare och jag ska inte ge upp. För din skull är jag kvar. För din skulle ler jag. För din skull går jag upp. För din skull utvecklas jag. För din skull andas jag.

Jag älskar dig ♥Eclipse. snack.

Den 30 juli såg jag och sju tjej kompisar på premiären av Eclipse. Jag såg moon light med dem med när den visades och twilight såg jag hemma. Tycker moon light är bäst faktiskt. Jag är inget störe fan av filmerna. Det är bra  och värda att se men mycket mer en så är dem inte. Förstår inte folks beshathet, men jag kan ju inte förstå allt;) Vart faktiskt lite besviken på den här filmen, hade förväntat mig mer. Men kommer ju mer filmer tydligen så får hoppas de har mer att visa ;)

Bine tog lite bilder på gänget innan bion så här kommer de!

Märten och lite av jag.


Sandra, steffi och Jossie.


Malin, Sandra, Märten och Sofia

Uscchaan

Usch sa jag! Mår inte alls bra idag, sjukt trött, ont i huvudet och kroppen som fan! Låter som en gammal tant. Men något har hänt, gör ont när jag skriver nu till och med:S Fick sjukanmäla mig imorse. Jag kan fan inte lyfta människor och hjälpa dem upp när jag har så här ont. Har tagit medeciner och Jonas har smetat in mig med nån kräm. Hoppas jag bir bättre.  Jonas har åkt hem nu, så det är bara jag och hunden. Men vi trivs, ialf jag. Älskar att vara ensam hemma! Ett tecken på att man hatar att bo hemma? ;)

Aja nu blir det att kolla någon gilm på tv, såg att det gick ett par stycken. Är ledig ända till torsdag så ska nog hinna att bli frisk :)

Sandy och jag julen 08, julen som firades med kompisar och hemma själv med Sandy!


Vad jag har fått.

Föra lördagen när jag hade en liten 20 års fest så fick jag vin och en ask choklad av Emil :)
Av bine fick jag också vin :) Älskar gubben på flaskan ;)I onsdags fick jag de här örhängena och sen två halsband av Matilda :)


Av Jonas fick jag presentkort på ikano. 500 kr va det på det! Åh ändå vill han bjuda mig på bio med! Inte klok den killen. Men älskar han ändå ;) Fast jag fick ju massage i julklapp, skulle välja ställe och när jag ville ha det, Men sånt kan man inte ge till mig för det rinner ut i sanden. Jag kan liksom inte begära att ja nu ska jag ha massage så betala. Även fast jag fått det!Sen fick jag en jättefin kamera av mamma och pappa. Skönt att ha en ny och fungerade kamera istället för mammas dåliga och gamla kamera!Sen bäst av allt. Jag ska flygga luftballong! Woho,så jävla coolt! Kommer nog vara läskigt som fan men åh det skiter jag i!!!Åter igen tack för allt jag fått och tack för alla grattis hälsningar ♥

Kom nyligen hem från jobbet, det gick fort. Fick visserligen inte tid till att äta lunch, eller att få i mig frukost ordentligt. Men jag är inte hungrig ändå så :) Jobb imorgon med från 06:45 till 15 och kommer vara ensam flera timmar imorgon. Med det fixar jag!? Jonas kommer om en halvtimme ungefär, så jag får se när jag har tid och lust att skriva igen :)

Måste.

Varit hemma från jobbet idag, skulle jobbat 12 - 21, och ångest har jag för att jag missar pengar! Men ja det är inte hela världen jag vet. Ska jobba imorgon och söndag ialf. Känns inte som fredag. Jag kan inte fatta det. Men är väl för jag ska jobba imorgon och jag bara är hemma. Brukar aldrig sitta hemma på fredagar är alltid med kompisar eller Jonas. Men kan varken träffa Jonas eller kompisar ikväll. Bara massa trötthet och jobb den här veckan. Ja jag gillar inte livet just nu! Men börjar 06:45 imorgon och slutar två så skönt att sluta tidigt! Fast är helt själv på morgonen. Jippi:S Lätt att ta hand om personer själv, kommer väl skada mig eller nåt. De kan ju liksom inte göra nåt själva, så..Ja jag är negativ!

Ska göra mig redo för sängen nu. En tidigt fredags kväll, sjukt!

Vill ha min Jonas här =/


Hur har jag förändrats?

Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän? Sara
2. Vilken var din favorit rätt?  Haft många men gillade rotmos jätte mycket ett tag:P
3. Vilken var din favorit färg? Blå
4. Vart bodde du? Lambohov
5. Vad tyckte du var det bästa som hänt dig? Mina kompisar
6. Vad tyckte du var det värsta som hänt? Tar jag inte upp här!
7. Vad ville du bli när du blev stor? Ville hjälpa folk.
8. Vem var din favorit? Mormor
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Cola flaskor tror jagNu
1. Vad heter din bästa vän?  Rebecca och Matilda står mig allra närmast.
2. Vilken är din favorit rätt? Har haft taco i många år men börjat tröttna så vet inte?
3. Vilken är din favorit färg? Svart
4. Vart bor du? Samma som innan tyvär.
5. Vad tycker du är det bästa som hänt? Att jag träffat Jonas, har många vänner och en sån fin hund.
6. Vad tycker du är det värsta som hänt? Jag har aldrig haft det lätt, så listan skulle nog bli lång tyvär.
7. Vad vill du bli? Jag vill fortfarande hjälpa människor, tror mest det är för att jag själv vet hur det är att aldrig slippa problemen..
8. Vem är din favorit? Min hund!
9. Vilket godis tycker du bäst om? Saltlakrits går alltid hem! Men är lite små kär i cola ferarri bilar nu.

Har nästan inga bilder på mig men den här är bara två veckor gammal, håller på att få tillbaka min blonda hårfärg eftersom jag har färgat brun. Så blond är jag fortfarande och osminkad på bilden med efter att ha badat:P
Tuva sjunger.

Tuva bakade kaka i söndags och sjöng. Lysna ordentligt för hon sjunger "jag målar eva" fast det ska förmodlingen  vara en grattis sång till mig lr nåt? :PBring it on again och bring it on -Fight to the finish

Idag har jag kollat på film eftersom jag inte mått bra. Såg två cheerleader filmer. Vad jag vet så finns det fem  stycken av dem här filmerna. Men man behöver inte se dem i ordning eftersom det inte handlar om samma personer eller något sånt. Inga uppföljare alltså. Den första heter bring it on. Den andra filmen va den jag såg idag och ska skriva om. Men den tredje heter ialf All or nothing och den fjärde Bring it on - in it to win it. Den femte såg jag också även idag. Men rekomenderar er att se dem faktiskt. Mina favoriter är nog den första och tredje filmen tror jag.

Bring it on again - andra filmenHandling: Det blir en fartfylld historia när en ny grupp hejarklackstjejer utmanar alla i en tävling där endast seger räknas! En het grupp av unga och lovande stjärnor medverkar i denna film som tar stämningen, farten och gnistan från föregångaren till nya höjder.
Min åsikt: Den här är absolut den sämsta av cheerleader filmerna. Det hände inte så mycket, det va tråkiga danser och dåliga skådespelare. Musiken va väl heller inte så super bra, jätte rolig va den inte heller. En film man klarar sig utan att se! Den får 1,5/5 av mig.

Bring It On - Fight to the Finish - den femte filmen.
Handling: Lina Cruz måste flytta till en mer snobbig del av stan då hennes mor har gift om sig. Hon måste nu anpassa sig till sin nya omgivning som består av en halvsyster som inte är ett dugg lik henne själv och jobbiga nya klasskamrater. Dessutom vill hon likt tidigare bli skolans bästa cheerleader.Min åsikt:
Den här va myckte bättre en tvåan, snyggare folk;) Bättre musik, bättre danser och fart. Roligare scener och ja bättre handling. Den får 3/5 av mig. Den kan ni ta och se :)

Längtar till söndag kväll.

Anledningen till att jag längtar är att efter söndag så är jag ledig i tre dagar från jobb! Jobb varje dag den här veckan, även helgen också såklart. Skulle gått på en utbildning idag så det räknas ju som jobb. Men orkade inte har vart yr, haft ont i huvudet och mage och jätte trött hela dagen. Sen kokar mitt huvud. Usch. Va viktigt att gå på utbildningen idag , men vad skulle jag göra? Jag orkade inte ta mig dit på cykeln är ju över en mil till det stället och buss går det ju knappt att ta... Måste ju byta buss och hålla på, tar ju fan 90 min då... Mådde för dåligt för det..Så förlorade väl lite pengar idag för skulle ju fått lönn för de timmarna jag va där. Men pengar är inte allt, hellre mår jag bra och har lite frihet en att jobba varje dag för den delen  med! Men hoppas jag mår bättre imorgon för blir krångligt om jag blir mer sjuk för de har ju svårt att få in vikarier på sommaren. Ingen vill jobba på det stället. Hmm konstigt...

Jobbade ialf från 06:45 -16.00 i månadags utan att knappt sitta still. Inga raster..
i tisdags jobbade jag från 07:00 - 15.00 och igår från 06:45 - 15:00.
Så pengar får jag.

Va även med Matilda igår efter jobbet, vart att cykla hem till henne sen ta en lång promenad så vi fick motion och sen bjöd hon på glass och så fick jag fina presenter. :) Gulligt ♥

Söta Matilda på bild :)


Italien - Venedig. sommaren 07.

Jag älskar verkligen att resa. Så nu tänkte jag lägga in bilder från Venedig som jag va i över en dag sommaren 07. Jag va i Kroatien då men åkte över till Venedig en dag och det va verkligen en kul och vacker upplevelse. Blir ganska många bilder men det va så vacker överallt att man var tvungen att ta kort överallt och om jag bara lägger upp några i taget så kommer jag troligen glömma bort att lägga ut de andra sen så ni får vänta. Åh jag lovar er att ingen vill vänta på alla vackra bilder ;) Det va sjuk varmt den dagen med och ja maten alltså! Helt underbar god!!

Har tidigare lagt upp bilder från spanien, marocko, kina och tyskland. Sen lite bilder från resor jag gjort i Sverige med. Har rest rätt så mycket så bilder lär väl komma upp lite då och då. Ni hittar bilderna här. Kanske ni får ett semester tips om vart ni kan åka till :)
Mer midsommar bilder.

Jag vet att det va snart en månad sen som det va midsommar men de här bilderna som jag ska lägga upp nu är kompisar som tagit. Mina bilder har jag ju redan lagt upp. Så därför de här bilderna kommer sent ;)
Feeling.

Något som inte stämmer, något som inte känns rätt.
Jag saknar något och jag har glömt något.
Det jag saknar kanske är det som jag glömt.
Mutebo-Aspnäs järnväg.

I lördags på dagen va jag och Jonas barnvakt åt min brors två barn så då tog vi en utflykt till ett ställe där de har en järnväg som är mycket mindre än en vanlig järnväg men fungerar ändå på riktigt. Tågen dras av små ånglok som eldas med kol. Det ligger lite utanför linköping, skedda udde ligger dit vid. Om någon har vägarna förbi linköping så rekomenderar jag att åka dit om ni har små barn med er. Ni kan läsa mer om det här. Det kosta bara 20 kr för barn och 40 för vuxna. Turen tog ungefär 15 min och de hade även ett mysigt cafe där. Så miljön va  trevlig.

Sanningens ögonblick.

Måste ses! Så sjukt och kul!
Bilder från min 20 - årsfest
System myndig!

Japp system myndig har jag blivit idag. Idag är nämligen min 20 års dag. Den har firats med att kolla film, äta smörgåstårta, glass och leka lite med busungarna.  Har fått paket och grattis hälsningar från vännerna så ja det har vart trevligt. Har bilder från min 20 års fest som ägde rum igår att lägga in, men det får bli imorgon. Ska sova snart för börjar 06:45 imorgon. Men hoppas ni andra haft en bra helg ♥


Man växer fort!
En massa röjande.

Igår vart det att rensa och plocka i ordning på massa i rummet för jag skulle få en ny säng. Så behövde få ut mycket i rummet. Vart både damning och damsugning med :) Aldrig haft en egen säng förut. Först fick jag min brors gamla och sen min syrras. Då va jag tolv, så haft den dåliga, obekväma och trånga 90 sängen i åtta år.

Jonas hjälpte mig att få upp den igår, vart seeeent! Eftersom vi fixade annat innan på Ikea åt syrran  och handlade med. Men jag har sovit gott i natt. Fast det är lådor på sängen som ska sättast ihop som jag ska ha grejor i. Det är en 160 säng så mitt fula skrivbord är bort men ska ändra på sängen så jag har mer plats.

Snart kommer monsterungarna med, då ska jag vara barnvakt. Syrran och hennes familj ska ju flytta idag så då hjäler min bror och hans fruga till också.


Ikväll blir det fest i min syters gamla lägenhet för att fira att jag fyller i morgon.  Såg även nu att det är mer folk som sagt att det ska komma på facebook, va oroligt ett tag att det inte skulle bli nån knappt. Men nu är jag nöjd :) Åh fler skulle höra av sig ikväll :)

Jag 08.
Vi kan sjunga.. eller?

Ja våran midsommat sång är ju rätt så bra alltså ;)Presenter.

I söndags så firade vi ju mig och Leo. Så då fick jag lite presenter, så här kommer bilder på det jag fick.

Fick roliga sallads betstick av syrran och hennes familj.Fick parfym också.Av min farbror och hans familj fick jag detta kort. Hur man nu ska tolka kortet? ;) Sen 300 kr till det.Sen fick jag även shampo och en nessesär. En nessesär behöver jag ju snart! För min andra håller på att gå sönder:PEtt fint och skönt linne fick jag med. Har användt det i veckan så det passa bra Marita ;)
Av min bror och hans familj fick jag filmen farsan, älskar filmen! Sen ett kort och 200 kr :)
Tack för presenterna och en trevlig dag :) ♥


Jag har bestämt mig för att jag ska ha flyttat innan det här året är slut så antingen bor jag i eget någon stanns i sverige eller så kommer jag bo utomlands vid den här tiden nästa år. Så om allt blir som planerat så kommer jag inte vilja bli firad på ett bra tag igen. Det blir lättast då jag flyttar hem ifrån :) Men om det blir så, så tycker jag att det här blev ett bra sista kalas ;)

Suck....

Börjar jobba vid 13 och slutar 21:15 idag. Det suger. Hellre går jag upp tidigt och slutar skapligt för då kan jag göra saker efter jobbet. Lite svårt att umgås med folk innan jobbet nu och jag orkade inte åka iväg och träna heller. Behövde sova ut. Jag vill inte jobba, visst jag får pengar för det men jag kan inte tänka så nu. Jag otrivs redan och sitter här med ångest och ont i magen för att behöva åka. Det är sommar, jag vill bada, åka iväg och greja. Men om jag inte jobbar har jag ju inte råd att göra mycket mer en att hoppas på att nån har bil så man kan åka och bada för att åka massa buss har jag inte råd med och cykla skulle väl jag kunna göra till vissa ställen. Men det är sjukt långt till allt från där jag bor tycker jag. Åh vilken klago tjej jag är :/


Just det sista dagen vi var i karlshamn så va vi ju på ett ställe som heter kreativum. De hade olika spel man kunde köra, exprimet grejor och ja häftiga saker man kunde prova på. Finns fer såna liknade ställen vet jag så ni kanske fattar vad jag menar?

Häftiga speglar fanns det ialf.Tog bara de här två bilderna:PBergs slussar.

Idag var jag, Matilda och Jonas i berg för att spela någon sorts äventyrs golf och bada. Det va varmt att spela men kul och jag vann med ett poäng över Jonas. Så vart det sist vi två spela med, något är det med oss två alltså;)
Tyvär hamna inte Matilda på nån bild men helt mitt fel! Jag som glömmer bort kameran alldeles för ofta!
Men tack för en trevlig dag och kväll sötnosar ♥

Alexander kyckling.

Låten alltså! Så min smak! Jag diggar den ;)


Kalas för mig och Leo.

Imorgon ( tisdag) så fyller min brors son Leo 3 år. Jag blir 20 på söndag, så igår var vi i Oxelösund för att vi skulle firas. Det va varmt men trevligt. Jag badade i poolen med ungarna sen gick vi ner till havet och så åt vi massa god plock mat och fika som jag och Sandra hade fixat ( min brors fru ).

Leo får paket.
Den här boken fick han av mig. :)Tuva i sin fina baddräkt :)Söta Alexander :)Jag och kusin Emelie vid havet.Leo och jag.
Tuva och jag igen då.Fika.Är det här som det syns att vi är släkt lr?

Hahaha! Marita den dåren ;)


Tärnö - dag 3

På lördagen åkte vi båt i skårgården och åkte till ön Tärnö.Vi gick upp till en utsikts plats. Det va en lång och jobbig väg upp. Men det va värdt det!

Sen gick vi bort till ett ställe som heter Sandviken för att svalka av oss lite.Här ifrån kom och gick båtarna som man kunde åka med.När vi kom tillbaka till Karlshamn så åkte vi förbi utvandrar statyn. De är Oskar och Kristina som står här. Ni har väl läst om dem i skolan? Det har jag och sätt båda filmerna med.


Äntligen Fredag!

Nu är jag glad! Är så trött efter första veckan på jobbet. Men i helgen är jag ledig och jobbar inte fören torsdag kväll. Fast skulle behövt jobba lite mer i veckan eftersom jag är dum och tog bort min helg. Jag sa ju att jag inte tänkte ta ledigt till nästa helg då jag fyller år men gjort det nu ändå. Är väl lite klokt med...?
Men min syster och hennes familj flyttar på lördag. Jag vet att det blir tungt för mig att jobba och sen komma hem då de är ungar plus folk här och sen veta att de troligen behöver hjälp. Även om de skulle säga att de klarar sig så kan jag inte acceptera sånt. Jag är för envis och mår bara dåligt av att veta att andra kämpar och att jag bara tittar på... Sen på söndagen fyller jag år men det är inte därför jag vill va ledig utanför att på måndagen börjar jag jobba sen och jobbar hela veckan. Alltså så skulle jag jobbat 9 dagar i streck. Men nu blir det 7. Så det va väl lika bra att jag tog ledigt. Hur skulle jag orka nio dagar i streck?


Jag har vart sjukskriven sen jag var 15. Har knappt gått i skolan på full tid på nästan fem år alltså. Så det här är en enorm på frestning för mig. Men jag ska och måste klara det! Jag måste söka mer jobb för jag måste här ifrån. När jag väl kommer här ifrån behöver jag inte ha nån kontakt med min pappa. Jag ska bli lycklig har jag bestämt mig för så innan året är slut ska jag ha flyttat! :)

Men har jobbat idag börja åtta och sluta halv fyra så ska fixa lite nu sen dra iväg. Ikväll blir det att träffa älsklings Rebecca ♥ Hon fyllde den 25 alltså midsommarafton. 20 blev hon och jag ska bjuda henne på sex and the city 2. Så idag är hon överlycklig för det och det känns underbart! :)


Rebecca ♥Torsdag.

Kom nyss hem från jobbet. Började vid sju imorse och slutade en 30 min tidigare idag igen alltså vid 3 istälet för halv fyra. Men så ska det ju vara när det tar bort min rast hela tiden:S Men ialf så ringde bagaren nyss, alltså min komis Mattias. Han är på väg hit så ska vara med han resten av dagen/kvällen innan det är dags för att sova igen. Jobbar imorgon med. Så får se när jag har tid att skriva här igen.

Ha en fortsatt trevlig dag ♥


Jag och bagarn från Ninas 22 års fest i januari.

T

Andra dagen - Utflykt till Sölvesborg.

Vi åkte till en annan stad som heter Sölvesborg för att bada, sola och titta runt.

Sen vart det att åka till ett mysigt fiskeläge.Vi åkte förbi Christian Wilhelmssons hus, ni vet chippen? Han bor ju där. Men va tyvär inte hemma :(På kvällen sen så gick jag och Jonas till en glassbåt som ligger vid hamnen i Karlshamn och åt glass.

En kortare dag.

Idag började jag åtta och slutade vid tre. Fast skulle slutat halv fyra. Men ändå inte fått någon rast, varken idag eller igår så då ska jag få sluta tidigare! Vart ialf att cykla bort dit cheferna sitter för att lämna in lite olika papper, sen tog jag en liten omväg hem så fått lite motion idag med och så har vi även vart ute och gått idag så fått njuta av solen lite ialf. Orkade inte packa väskan imorse eller igår så hoppar över att simma idag fast att det är fint väder, Jag har bara gäspat de senaste timmarna så borde bara vila ett tag och åka iväg senare eller ta en långpromenad som jag och mamma gjorde i måndags. Vi va ute på en powerwalk och gick väl 7 km så kanske borde göra det idag med :)

Här är två vidoeklipp från malmen när de hade flyguppvisningar där. Va ju ett tag sen nu men glömt att lägga upp dem så ni får kolla nu!

På vägen mot Karlshamn och första dagen i Karlshamn.

På vägen till Karlshamn så stannade vi till i Gränna för att titta runt lite. Bara stannat där förut för att köpa polkagrisar oh det gjorde vi nu med. Fem för 70 kr. Men jag tog bara den med lakrits. Resten fick Jonas ;)Gränna är så litet men mysigt :)
När vi kom till Karlshamn vart det en snabb fika sen åkte vi och bada och på kvällen tog vi en lång promenad längs deras strand promenad, sen gick vi förbi en camping och ett litet fiskeläge.

Det är som vanligt få tagna bilder av mig, men det är ju bättre en inget som sagt :)

En jätte trött tjej.

Nu är jag äntligen hemma. Vart att åka hem ifrån vid halv sju imorse och kom hem vid sju nu ikväll! Alltså vart borta i ungefär 12 timmar.. Lite mer ^^ Vart att börja jobba på boendet som jag ska jobba på sen behövdes det folk på min gamla praktik plats så vart att ta en promenix dit och  jobba några timmar sen tillbaka till boendet för att hämta min cykel. Sen cyklade jag ner mot stan för att gå på kurs/möte som jag va tvungen att gå på för att kunna jobba. Cyklade lite vilse. Men hittade till slut!:) Så va där i några timmar. Slutade vid 17. Så jobbat i 10 timmar idag. Sen cyklade jag bort till vårat ute bad eftersom simhallen är stängd så simmade jag där en timme. Sen cyklade jag hem. Så fått massa motion idag. Är verkligen super trött nu. Men tjänat en hel del pengar idag så ska väl inte klaga :)


Jag vet att jag är frän ;)Hemma från Karlshamn

Kom hem från karlshamn igår vid en 11 på kvällen och då hade jag varken tid eller lust med bloggen. Vart att gå upp halv nio idag för skulle iväg till ett ställe som heter Blåvik. Ligger utanför Boxholm.  Jag åkte hit med Zara och Maria :)

Vi börjades med att bada och sola en liten stund i blåvik.Sen vart det att åka ut till en liten ö som heter Torpön. Där åt vi mat och kolla lite i ett museum.Sen vart det att åka tillbaka till blåvik och titta runt lite och bada en sista gång innan vi åkte hem.

Bilder från Karlshamn kommer. Sen har jag även andra bilder att lägga upp från andra tillfällen. Så jag kommer bli mycker bilder i bloggen nu. Men det är väl inte dåligt det? :)

RSS 2.0