Är det dags för party eller?

Klockan är snart halv två och jag börjar prata party, men det är för att jag måste äta något snart och vid tre ska jag ta bussen till resecetrum och innan dess ska jag sätta på mig kläder och sminka mig. Sen ska jag hem till Steffi där jag ska locka håret och så blir det att äta lite där med, kan vara bra för mig att äta då jag nästan inte ätit mer en ett mål om dagen den här veckan! Sen vid 17:20 tar vi tåget till resecetrum där vi sedan tar bussen till motala. Tar ju en timma att åka den och sedan får vi skjuts från stationen hem till Nina, min vän som fyllde 22 i måndags och som nu ska ha fest. Ja ett himla farande, det är därför jag måste börja fixa iodning allt så tidigt.

Men som får säga som min vän Niklas sa : Man ska inte stressa på fredagar!

Men ialf så vet jag inte när nästa inlägg kommer, vill inte sitta vid datorn massa i helgen och det brukar jag inte äns göra. Ska vara med killen på lördag och söndag så får se helt enkelt, får väl bjuda på bildern från helgen sen :)


Vad ska ni göra i helgen? :)

Här från föra året, är nog faktiskt nästan exakt ett år sen? Jo för ett år sen vid den här tiden va ju jag och Steffi och praktisera i Irland och där har jag även lite lockigt hår:)



Fynd

Japp idag på stan hitta jag fynd, köpte grejor som aldrig för. Nej ni förstår jag köper inte äns grejor till mig själv en gång i månden knappt, sist va mellandgsrean men innan det va de typ oktober, september och då på presentkort som jag hade. Men nu hade jag sparade pengar som jag valde att göra av med. Skriver prisern för att ni ska förstå hur bra fynd jag faktiskt gjorde!

De stora guldiga örhängena är från H.M och kostade 19,50 kr. De andra två är från ur och penn och fick båda för 40 kr.




Oj bilden är värdelös men orkar inte ta en ny, ni ser ju att det är något ialf :)





Kläning från kapphal, aldrig handlat där förut:S Men kostade 99 kr




Också en kläning från kapphal som kostade 99 kr.





Linne från Bik book 99 kr.





Alla armband från åhlens där jag heller aldrig handlar, alla för 100 kr ( tror jag, det va kan va mindre)


Kapphal gick jag bara in på för att jag hört att de har fina smycken där så hitta bara kläningarna slumpmässigt och åhlens gick jag in på för jag skulle möta upp Steffi där så va också bara en slump att jag hitta dem.

Jag borde faktiskt börja kolla alla affärer och inte bara den "vanligaste";)



Sitter och hostar nu och är jätte trött ska försöka, packa lite eftersom jag ska vara i motala hela helgen och så ta ett varmt bad eller så blir det att packa imorgon sånt som märks :)

Glass

Jag hinner med ett till inlägg innan jag sticker, bussen går om 20 min och jag är redan klar.

I söndags hade vi ju ialf efterrätt och då hade vi bland annat glass. Jag är inte så förtjust i glass så äter det därför inte så ofta heller.


Gräddkola: Tyckte den hade en dålig smak och alltså inte smaka så mycket, inget jag skulle köpa så därför kan jag inte rekomendera den heller.

Knäck: Den var godare men hade också en ganska tunn smak, men den kan jag ialf rekomendera lite om man gillar glass. Så kan den vara värd att testa på.





Vet att när jag fyllde 18 så hade jag glass till efterrätt och mina kompisar och jag älska den glassen, får se om jag kan hitta en bild senare någon gång.



Hoppas jag hjälpt någon glass sugen människa nu och att den fått svar på vad den inte ska köpa. Eller så blev någon jätte glad för det är sån här glass som är god? :)


Fråga till er läsare: Vad gillar ni för glass? :)

För mycket nu?

Jag tror jag går och oror mig över något men jag vet inte vad, har en dålig känsla och massa tankar som snurrar. Har haft svårt att somna hela veckan och även vaknat tidigt och inte riktigt kunna somna om. Vet inte vad som är på gång för jag drömmer helt sjuka drömmar också som jag inte riktigt kan få grepp om? Hoppas det går över snart för kommer ju aldrig bli frisk om jag inte får sova ordentligt. Aja imorgon kanske det känns bättre då får jag ialf träffa en del kompisar och annat folk och så min älskling med för det ska ju bli fest :)

Känner att jag saknar Jonas så himla mycket just nu, skulle verkligen vilja va hos han nu! Men ska snart träffa Matilda blir en tur på stan och på kvällen blir det att köpa alkohol så får se om jag skriver något inlägg när jag kommer hem senare ikväll sen.


Det bästa som finns ♥


I lost my place

Nu är det kväller och Natta åkte hem för ett tag sen, vart ett snabbis tur på stan innan vi åkte hem till mig. Är så grymt sugen på att bara köpa massa fint, något jag aldrig gör. Kanske borde bara gå på stan imorgon och köpa allt fint jag hittar och sedan ta och rensa ut garderoben och ta bort allt gammalt jag har? Jag vill ju vara snygga  och fräsch, men svårt när man är trött på alla kläder och inte har mycket nytt, så om jag köper lite nu så kanske jag är extra snygg ett tag? :) Jag och natta har ialf ätit taco och suttit och pratat hur mycket som helst, det känns bra :)


Men börjar få ont i huvudet nu och må lite små illa, antaligen migärn jag håller på att få. Borde stänga av datorn och sätta på tvn eller kolla film men väntar svar från en kompis och måste få reda på det innan jag går och lägger mig. Ogillar när folk är så sega på att svara :/

Sitter ialf och lyssnar på den här låten nu och den är så bra! :)



Snorig tjej.

Japp här sitter jag och nyser, hostar och har ont i halsen. Börja bli förkyld dagarna innan julafton. Sen blev jag bättre till nyår så mådde jag bra i två veckor, men kände mig sämre föra veckan och sen dess har det bara blivit värre och jag som vill träna! Tror jag skulle behöva byta ut hela mitt immunförsvar, men inte är det något man kan önska sig för den delen heller:( Inte vill man gå ut i den här snövädret heller! Men det måste jag snart, får väl klä på mig så jag ser ut som en mumie? :D

Idag ska jag på möte och efter det ska jag möta upp Nathalie, en fin vän som alltid är kul att få träffa :) Så får se när jag skriver nästa inlägg. Förmodligen ikväll.

Hoppas ni får en bra onsdag!

Vi mår bra ihop! ;) och vi har faktiskt inga nyare bilder en så här:S Fast vi har ju självklart sätt massa gånger efter det här, men lite dåligt är det eftersom den här är från oktober 07!



Håll mig vaken?

Jag är så sjukt trött. Varför kan jag inte va trött då man ska sova för? Då ska jag alltid va jätte pigg. Jag kan ju inte sova klockan halv 8 på kvällen då vaknar jag ju säkert i natt någon gång och inte somnar om igen. Nae sömnen och jag har och kommer nog aldrig bli goda vänner. Vi blir ju jämt osams, så typiskt att jag ju ska va så ovän med sömnen. Kunde jag inte va ovän med godsaker istället? Gud vad bra det skulle va, aldrig vara sugen på godis, chips, popcorn. Bara inte tycka om det.. Men önska kan man ju göra hela livet ut så det så.

Tror ingen fattar vad jag sitter och skriver om men är ni trötta som jag så kanske det här är kvällens höjd punkt?

Äsch jag bjuder på en bild istället, det är så här jag kan göra när jag får mina ideer!




Va bara tvungen och se hur djup den där vattenpölen var! Man måste ju testa sig fram här i livet för att lära sig ;)
Dock är bilden från hösten 07 ;)

Kärlek och Skratt är den bästa medecinen.

En trevlig kväll innehållande bowling, och lite dickande på krogen med galna och fina människor, mars 09. Jonas och Tommy på bilden.





I sommras var jag i bulgarien med Irini. Vi hade så sjukt kul! <3




Jag, Bine och Steffi sommaren 07, massa kärlek till dom två! <3

.

Firade ronja när hon fyllde 18 08. På bilden är det Emma, Mikaela och Ronja Underbara tjejor <3




Firade barndomsvännen Nazanin när hon fyllde 18, januari 08.




Bine, Steffi och Jossie, sommaren 08.  Sjukt härliga är dem <3




Jag och Hanna sommaren 07 när vi grillade hemma hos Steffi.




Jag och Carro hösten 06 och vi har alltid så kul tsm! <3



Har en hel del kärleksfulla och glada bilder men blir så mycket om jag ska lägga upp alla så får blir dom här så länge så kan det komma mer senare. Jag vet att de flesta är gamla men det va för att jag va så mycket bättre på att ta bilder för, men kanske kan hitta lite mer bilder från 09 ialf :)

Jag kan bli veckans blogg!

Jag är med och tävlar hos en tjej som har en tävling om vem som ska bli veckan blogg och nu är jag en av finalisterna. Blev jätte glad, för är ju sällan jag vinner och ens brukar komma i närheten av att vinna. Så skulle bli super glad om ni röstade på mig! Man kan bara röst en gång men om alla mina läsare röstar så blir det ju en del så gå bara in på hennes blogg och ge mig en röst ,det tar ju inga tider ;)

Gå in och rösta här http://brunettbloggen.blogg.se/

Jag är nummer sex så bara att slänga in en kommentar där :)


Tack på för hand ♥

Alexander

Föra fredagen den 15 Januari klockan 12:06 Föddes min syster son, han jag nu är moster till. Han är en sån liten skit och sover störe av delen, men han är ju ändå mysig såklart. Träffa han första gången föra tisdagen då somna han bara i min famn. Men i söndags när han var här så va han vaken en liten  stund ialf. Han grät när han kom till mamma men så fort han kom till mig så vart han lugn och efter ett tag somna han igen. Konstigt det där att han sluta gråta direkt när han kom till mig. Men jag vart ju glad såklart ;)


Såhär såg han ut i tisdags, han vart bara arg när vi ville att han skulle vara vaken!





Från i lördag då vi skulle ut och gå. Då sov han såklart sött! :)




Alexander ♥ Moster Chris




Gillar den här sista bilden, tycker den blev så fin och den ser mysig ut :)

Typiskt!

Ja ni gott folk! Hur gick det för mig och Emil med att hitta ett matställe då? Jo det gick inte! Han ville bara ha kebab och jag ville absolut inte ha kebab och pizza utan jag var sugen på grekisk mat eller någon sallad men inte han. Så vi gick och tjaffasade om vart vi skulle och det slutade med att vi åkte till Linköping och åt på five teaste. Jag åt hamburgare och pomfritt va ganska gott och det dög väl och Emil fick sin jävla kebab. Synd att vi alltid ska ha såna problem att bestämma oss. Precis som en annan gång då vi skulle äta pizza. Gick runt hela stan i Linköping och tillslut valde vi en pizza en bit utanför stan, alltså typiskt oss att ha svårt att bestämma oss och komma överens!

Bilden är vid resecentrum i Norrköping och är tagen i september 08. När jag och Jonny skulle se HIF mot Norrköping. Jag ville ju se Henke Larsson spela! =)






Fråga till er läsare :)
Om ni äter ute vad äter ni då? Och brukar ni ha svårt att komma överens med den ni ska äta med om vad och vart ni ska äta?



Mat i Norrköping?

Ska ta mig ett varmt bad snart och efter det ska jag göra mig iordning ska åka till Norrköping och möta upp min kompis Emil. Han ville tydligen träffa mig :) Så ville han att vi skull gå och äta pizza men jag sa att jag gärna avstod från det eftersom jag inte är så förtjust i det men att vi kan försöka hitta något ställe där de har annan mat för ett bra pris.

Så min fråga är nu: Är det någon som har hört talas om ett bra ställe eller själv ätit där?



Är tacksam för svar :)

Om det försvann nu.

Det skulle vara så lätt om man kunde glömma.
Som de där orden man ska kunna i engelska läxan.
När proven och förhören kommmer då kan man alltid glömma det.
Det är svårt när det är tråkigt att komma ihåg.
Men minnen, när det finns minnen som sårar och gör ont?
De kommer alltid tillbaka, de sitter fast stenhårt.
Och hur mycket jag en blundar och skrattar så kryper de fram och jag blir rädd.
För det förflutna slutar aldrig jaga mig och hur fort jag en springer är det alltid snabbare en mig.
Om det förflutna ändå vore som en tråkig engelska läxa.





Bild från 06.

Monsterungar!

Det är ungarna som hamnar på bild när det är kalas!     
De lekte att de var katter, men lätt som en hel djukrpark!




Tuva är svårare att få på bild än vad Leo är!




Leo tyckte om efterrätten  som bestod av, två olika glassar, chokladpudding, fruktsallad och grädde.



Tuva la sig i en grill och tog en liten paus.





Men jag och Leo tycker om varandra och jag älskar att busa! :)

Jag har ju piercing i Tungan och den tycker Leo är intressant ;)





Men ibland kommer han och kramar mig och pussar på mig så han är en myspojke också





Kalas snart.

Snart kommer lite folk hit det är min bror som ska komma hit med sin fru och två barn, sen min farbror och så min syster, hennes kille och nyfödda son. Min syster kommer redan vid halv 12 alltså snart och lämnar Alexander för hon och hennes kille ska kolla på en lägenhet här i närheten så jag får väl leka moster snart. Ska väl kanske ta och fixa mig först men det är alltid svårt att välja kläder för jag köper sällan faktiskt, inte äns en gång i månaden. Sist va väl på mellandasgrean oh ja jag älskar reor då kan jag köpa men sällan jag köper för vanligt pris om jag inte har presentkort då;) Aja får väl ta och leta fram något har ju gamla käder från högstadiet kvar också. Borde rensa ut snart!


Hur ofta handlar ni och spar ni med på gamla kläder som ni knappt använder? :)



Tuvan och jag från 08. Stolt faster är jag :)



Konstnär?



Syns väl inte så bra men överst är en smörgåstårta och sen under det två människor med hund och längst ner är det en människa som ligger och solar som blivit neger. Beskrivningen och bilden är gjord av Jonas. Han gjorde den när jag gjorde smörgåstårtan med mamma förut och nu vill han att jag ska ha den på mitt rum.

Men vet faktiskt inte om jag vill ha den på mitt rum, får väl ta bort den när han åker hem och sätta upp den igen nästa gång han kommer hit?

Eller vad tycker ni? ;)

Smörgåstårta

Nu har jag och mamma gjort smörgåstårta till imorgon för då ska vi fira min syster som fyllde i tisdags och så mamma själv som fyller nästa söndag. Vi gör vår egna så tänkte nu visa er och berätta hur vi gör. :)


Du behöver: Bröd, vi använde american big sandwich, egentligen är landgårdsbröd bättre men det fanns inte när hon skulle köpa.  En philadelphiaost, en skinkost, vanlig ost, gurka, tomat, cream fraiche ,majonäs, turkisk yoghurt,grädde, citron, vindruvor, ägg och räkor.






1. Om du har bröd med kanter kan du börja att skära bort dem och lägger upp dem på en plåt. Vi hade sex styckna mackor och över dem la vi på philadelphiaost, hur mycket man vill ha på är upp till var och en.




2. Sedan lägger du dit ostbitar jag hade tre ostbitar på varje macka och över det hade jag fyra gurkbitar på varje.






3.  Nu ska du lägga på ett nytt lager med mackor och över det har du skinkost, när du smör på det lägger du skinka över. Jag hade två skinkbitar och så la jag ut 2/3 tomatbitar på varje macka.





4. På det tredje lagret blander du ihop 4 dl cream fraiche, 2 dl grädde, 3 dl turkis youhurt och majonäs efter smak. Dock så kan man behöva mer eller mindre beroende på smak och storlek. Vi hade ganska mycket eftersom min mamma gillar när det är mycket kladd, detssutom gjorde vi två så därför hade vi i mer av allt.




5. Sen ska du lägga över ägg, vi hade 3 ägg och efter det räkor och då är det också efter smak, detsamma gäller vindruvor som vi hade på. Sen hade vi även en halv citorn som vi skivade och la dit.


Här har du smörgåstårtan, inget vidare fin men GOD ! :)












God morgon.

Har varit vaken sen klockan 10 men låg och drog mig i sängen och myste med Jonas så nu har vi ätit frukost. Jonas frågade mig om jag visste hur många tulpaner som säljs varje år och det hade jag ju ingen aning om så sa nej.
Då berättade han att det säljs en miljon varje månad och det hade han hört på radio. En miljon är ju skapligt mycket eller hur?  Jag tycker dom är ganska fina faktiskt!



Vad tycker ni om dem? Är de fina eller är de fula?






Allt kan vända

Idag när jag skulle till skolan va först min buss in till stan försenad med några minuter och sen när jag kom in till stan kom inte bussen som jag tar till skolan så kom ditt 14:00 fast jag igentligen börjar 13:40. Så står det på dörren att vi ska vara i stan vid ett ställe som heter ungdomenshus klockan 14. Visste inte vart det låg eftersom jag knappt har något lokalsinne så gick fort in till stan och höll på att halka några gånger. Ringde paknikslaget mamma och hon va inte säker på vart det låg så yra runt och fråga på ett ställe men de visste inte, men tillslut hitta jag det och det första jag sa nör jag kom in va. FAN jag hitta er inte har letat som en tok och alla skrattar åt mig för att jag såg nog ganska arg ut så svärde jag lite med åt bussen och min lärare tyckte synd om mig då och tyckte att det var bra att jag kom ialf. Fick prova att måla med akvarell, va väl inte så jätte kul men slappt och efter det vart jag på bra humör för då träffa jag Beccy på stan. Jag köpte lite pressenter sen åkte vi hem till mig och åt och så har vi suttit och snackat i flera timmar. Tyvär va hon tvungen att åka hem vid halv 10 eftersom hon bor på landet och sista bussen går vid 10. Men haft en jätte trevlig kväll och nu har killen slutat jobba så snart kommer han hit och myser.

Har ni andra haft en trevlig kväll och vad har ni gjort? :)


Slänger in en bild på mig med som är tagen för liter mer än en månad sen!




My sister's keeper

Igår kväll  innan jag skulle sova såg jag den här filmen.





Handling

Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 15-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men 11 år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.


Min åsikt

Det tog ett tag innan jag fatta allt i filmen eftersom den gick tillbaka i det förflutna hos familjen, men det  gjorde inte filmen sämre för det. Den här filmen var väldigt fin men sorlig. Man fick sig en tankeställare om hur svårt det är för cancersjuka barn och deras familjer. Filmen visar en bit ur verkligheten hur det faktiskt kan vara för dom som har cancer. Först tyckte jag att filmen kanske va lite seg men när man börja komma in i den och få alla pusselbitar på plats så börja jag gilla den starkt så därför rekomenderar jag den här och den får 4/5 av mig i betyg :)


Nu ska jag gå ut till bussen för ska iväg till skolan, sen när jag kommer hem framåt kvällen så kommer Beccy hit. Va länge sen vi såg så vi ska nog ha en del att snacka om :) Hoppas alla får en bra dag :)

Kissie är "rolig".

Idag har jag en sådan här tråk dag så kolla runt lite på olika bloggar och hittade det här på kissies blogg.






Jag har ett likadanat halsband från cubus och det kostade 89 kr. Kissie påstår att allt detta skulle gå på nästan
2 000 kr? Sen la hon upp en bild på två tröjor som hon påstod att hon inte visste vart hon hade köpt dem ifrån.. Fast prislapparna stod ju kvar, hur roligt kan man ha det? Hon strök ju även över priserna på smyckena...
Jag som läste i hennes blogg att hon skulle sluta spela kissie och provocera folk för hennes riktiga jag va ju en snäll människa. Men tydligen inte eftersom hon fortfarande är en provecrande lögnare som kräver uppmärksamhet som hon inte förtjänar. Tur att jag bara läser hennes blogg ibland, för den är fan tråkig egentligen. Nae ville bara säga detta för att jag tycker det är små kul.

Barn med unika röster.


Zara Larsson 10 år, Sverige talang 2008.




Jessica Sanchez 11 år Americas's talent 2006.




Connie Talbot 6 år, Britain's talent 2007.



Kaitlyn Maher 4 år America's talent 2008.



Kaitlyn är så jädrans söt! Och alla de här är så sjukt duktiga, helt otroligt att de kan ha de rösterna som de har. Helt underbart ju!

Jag har huvudvärk och orkar inget göra!

Frågor om din pojkvän!

1. Du är tillsammans med? Jonas Holm

2. Och varför det? För att han är en sån jädrans bra kille och jag älskar han!

3. Har han fått något smeknamn av dig? Nae inte direkt, kanske borde komma på något? ;)

4. När blev ni tillsammans? 10 februari 2009.

5. Hur träffades ni? Genom internet och ett skämt ledde till att vi sågs!

6. Kände ni varandra innan ni blev ihop? Inte så jätte bra.

7. Hur gammal är han? 19, snart 20.

8. Har du slagit honom? Ja men bara på skoj!

9. Har du roligt med honom? Ja så pass roligt att jag garvar ;)

10. Skulle du kunna bo med honom? Ja det tror jag!

11. Beskriv honom med tre ord? Omtänksam, underbar, uppmuntrande <3

12. Hur länge tror du att ni kommer vara tillsammans? Så som jag känner nu vill jag aldrig förlora han!

13. Får han dig att skratta? Ja i stora mängder!

14. Säg ETT ord för vad du känner för honom? Det går inte att beskiva fullt ut!

15. Vad för slags filmer ser ni ihop? Mest action och komedi, men sen det mesta som finns.

16. Får du fjärilar i magen när du ser han? Hela jag ler varje gång vi ses igen!

17. Vad är det finaste du fått av honom? Kärleken han ger mig <3

18. Har ni samma humor? Ja rätt så lik.

19. Planerar ni framtiden ihop? Vi har väl pratat lite om den men tar det lugnt med den inget allvarligt än på ett tag!

20. Skulle han bli en bra pappa? Han skulle vara en underbar pappa!

21. Vad gjorde ni senast när ni träffades? Han skulle jobba måndag eftermiddag så åt frukost ihop sen sa hej då.

22. Vad brukar han göra när han inte är med dig? Jobba, träna, spela tv spel och dator, umgås med vänner, osv.

23. Är du svartsjuk? Njae lite.

24. Har ni bråkat nån gång? Det har hänt men inget störe.

25. Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? Nix.

26. Hur länge har ni varit ifrån varandra längst? En månad men då va vi bara på G. Annars 12 dagar tror jag?

27. Vem håller i fjärkontrollen? Brukar inte se mycket på tv men båda använder den :P

28. Går ni ofta ut? Nae händer men ska ut nästa fredag :D

29. Har ni samma musiksmak? Inte direkt.

30. Stöttar han dig med dina drömma och mål? ABSOLUT!

31. Har han någon fobi? Aa han gillar inte clowner och porslinsdockor.

32. Gillar han sport? Nae inte så mycket.

33. Är han djurvän? Yes

34. Kan han sjunga? Nej ;)

35.  Spelar han något instrument? Nej.

36. Kan han laga mat? Ja han gör god mat :)

37. Är han envis? Jag är värst!

38. Tycker han om att resa? Ja då.

39. Vad är det sötaste som han sa sist? Allt är ju söt men han säger varje dag att han älskar mig, att jag är underbar och att jag ska veta att han alltid finns där för mig.


Ni ser jag är lyckligt lottad med kärlek :D


Jag som lekt med Jonas hår;)







Jag är med och tävlar hos Millah.

Jag som aldrig brukar tävla, tävlar idag igen men som sagt det kostar ju inget ;) Fick en kommentar av tjejen jag tävlar oss att just hon hade tävlingar så tänkte att jag lika gärna kunde testa. Hon har flera olika tävlingar, så kanske finns det något ni skulle vilja vinna? Här kan du gå in och kolla på tävlingen som jag deltar i, skulle vilja vinna ett armband från den här sidan. 

Har sagt att jag skulle vilja vinna detta armband! :)


Sen är jag med i en till tävling som Millah håller i då man kan vinna presentkort från denna sida. Fanns några fina och cola bamuskålar där som lockade så får hoppas på att jag lyckas vinna :)Sen tävlar jag även om att vinna eyliner och ögonskuggor från den här sidan, så håll tummarna för mig ;)

Jag och 200 000 blev lurade!

I söndags fick jag en gruppinbjudan att gå med i " 2 kr per medlem till jordbävningsoffren i Haiti" Det stod att för varje person som blev medlem skänktes det 2 kr till en insmaling för de drabbade tack vare sponsorer. Jag tyckte det va skit bra. Visste dock inget om olyckan och är ganska ovetande fortfarande eftersom jag inte läser tidningar särskilt ofta och inte kollar på nyhter, men kan jag hjälpa till så gör jag det. På måndag skrev min morbror som jobbar som journalist det här

Gruppen du har gått med i "2 kronor till jordbävningens offer på Haiti" är en ren bluff. Den är skapad av vedervärdiga provokatörer från Flashback forum kommer snart att förvandlas till pedofili, rasism, sexism, våldsdyrkan eller vad de nu avser att reta upp folk med.... Detta enligt uppgift från betrodd journalistkollega.

Jag lyssnade så klart på han, la upp det på min facebook och gick ur gruppen. Idag skrev en kilkompis att folk borde gå in och kolla på deras sida och sen gå ur den. Jag gick in och kolla och hitta hemska bilder. Sen stod det att för pengarna de hade samlat in skulle de ta en jorden runt resa och samla ihop barn som de kunde våldta och misshandla och massa annat sjuk. Jag skrev på facebook igen och skicka sen även lite gästboksinlägg till de jag som jag visste va medlemar och en kompis sa åt mig att kolla på aftonbladet då jag hitta det här.

Här kan ni läsa om det!




Jag är bara så sjuk förbannad man gör inte så, även om det bara är ett skämt så är det inte okej att komma på tanken äns! Fy fan för såna idioter!!

Jag är med och tävlar om en super fin goodiebag!

Jag är med i en tävling som Julia berg har. Det är jätte fina priser som är värdefulla och jag skulle bli super glad om jag vann. Vet att chansen inte är så stor men jag förlorar ju inget på att vara med och tävla men ni andra kan ju hålla tummarna för det eller slänga in en kommnetar och önska mig lycka till för om jag vinner  så ska ni få se på glädje tårar. Om någon skulle vilja ha något av detta så skulle det inte va några problem att fråga mig för jag gillar ju att skäma bort mina vänner. Men först måste jag ju vinna ;)



Vinstlista:

mma är kul!

I fredags va jag och testade på mma alltså en kampsport. Fick prova lite styrke övningar, sparkar, slag och olika tekniker för att få ner den andra eller för att få den att ge upp. Fick köra mot min lärare och hon vart lite galen.


Hon:
Tänk på skolmaten, tänk på dina duma lärare i mellanstadiet.

Hon igen: Oh fan det va ju krut i dig, hårt du slår.

Jag: Men klart du ska få igen för alla sena dagar då jag fått kämpa på dina lektioner.

Sen när hon kör....

Hon: Men jävla elev du är en riktigt jobbig en, hahah!

Jag: Haha äsch tänk på rektorn

Jag: en stund senare: Oj vad hårt du slår nu, du gillar inte den där rekorn va?

Hon: Nej han ska dö.. Nu är han död!

Hon: Nej jag bara skojja!


Sen skratta vi allihop, härlig är hon och svettig och trött blev jag men jäklar vad kul det va! :)






Det är inte lika farligt som det ser ut. Han som jobba  där vi var berättade att om den som låg ner fick ont så klappa den på den andra och om den inte sluta då så fick den personen aldrig mer vara med i en tävling och det var störe skador hos äldre som körde curling en oss de som körde mma!


Som en vind i ditt hår.

Igår var Carro här, vi skulle kolla på låtar till hennes bros bröllop för jag ska jobba på det och även fått förfrågan om jag kunde ställa upp och sjunga så jag sa ja. Borde inte säga ja för jag kan inte sjunga men en kul grej. Vi kolllade inte så jätte mycket på låtar egentligen utan bestämde oss ganska snabbt för vilka vi skulle prova. Igentligen passar inga min röst, men för Carros skull får jag träna helt enkelt. Men det var en låt som Carro blev förälskad i och den är fin! Hon tjatta flera gånger om och undra varför hon inte hört den tidigare :P


Hitta bara tyvär den här på youtube men ni behöver ju inte kolla bara lyssna ;)







Föresten tränade jag sen i onsdags vid halv tolv på natten ;)

Om man orkade.

Ja om man orkade att ta vara mer på livet som man borde. Igår va jag på praktik dödstrött som jag var när jag kom hem föll jag ihop i sängen och sov i mer en två timmar. Städade lite på kvällen och ja dagen var slut. Idag va det menat att jag skulle vara med Ella men hon fick ställa in för hennes son hade blivit sjuk. Jag tänkte då åka in till skolan för att fixa busskort eftersom mitt blev stulet på mellandagsrean! Sen åka till gymmet och träna men jag somna om och sov till fyra? Jag kunde då tagit mig i kragen och åkt till gymet efter lite mat men satte mig framför tvn. Jag kunde börjat träna nu hemma. Men ligger här och har ångest för att jag inte gör något vettigt och har ingen lust för att träna. Vilket spännande liv jag har.. Hmm verkligen..



<3

På något sätt vill jag kunna förklara vad jag känner för dig. Men hur förklarar man något så stort med bara ord? Jag vill skriva något fint och något stort men hur jag en vrider och vänder på det så finns det inga ord eller meningar som är tillräckligt bra för att folk ska kunna förstå hur stor min kärlek är. Jag har verkligen fått den dyrbaraste skatten. Min Jonas får mig alltid att må bättre och att vakna upp med dig är helt underbart! Jag skulle kunna bara ligga och krama om dig i flera timmar för det känns så bra. Det finns ingen människa i hela världen som har ett så stort hjärta som du! Jag har det svårt i mitt liv nu och så som den killen hjälper mig det är helt otroligt. Han finns där och då menar jag verkligen att han finns jämt. Han har aldrig svikit mig eller sårat mig han har alltid bara varit underbar. Jag kan vara en skit ibland tjurig och envis men jag menar aldrig något illa. Alla har vi våra dåliga stunder men istället för att klaga på mina brister så stöttar Jonas mig och försöker alltid att få mig på bättre humör. Han orkar med mig fast jag inte äns gör det själv han älskar mig i alla lägen. Det är verkligen kärlek och jag kan inte säga att vi ska hålla ihop resten av livet för sånt vet man aldrig men det jag vet här och nu är att jag är så kär och glad över att jag har han. Jag älskar dig jonas av hela mitt hjärta tack för allt du gör. Utan dig skulle allt rent ut sagt gå åt helvete!









Ramlösa

Jag tycker ramlösa och loka är gott och nu i helgen testade jag och Jonas en som vi aldrig smakat förut och det gjorde vi rätt i för den är så goood! Det negativa är väl att man längtar ännu mer till sommaren. Ja för den smakar som päron splitt den där glassen ni vet? ;)


Smaken heter " päron och citronmellis" Så jag rekomenderar att ni ska smaka den :)




Reklam

Jag kollar faktiskt väldigt sällan på tv men eftersom de visar reklam väligt ofta så hinner man ju ändå se de allra flesta och visa kan jag faktiskt tycka är bra. Ica och telia har ju klart de bästa. Men kollat lite på youtube och hitta några roliga och bra reklamsnuttar :)


Iprenmannen kommer väl alla ihåg? ;)






Den här reklamen är ju bara sjuk!




Polly reklamen som folk gick och sjöng på! :)




Kolla denna!
Tror inte jag sätt den innan:0







RSS 2.0