Det senaste.

Det har hänt mycket sen jag skrev om vad jag gjorde senast. Jag har gjort mycket roliga saker. Tur är väl det, då jag fått mycket tråkiga besked, och fått kämpa mig igenom saker här. Man är rätt ensam här många gånger. Jag öppnar mig inte som jag skulle behöva, och jag krigar på egen hand. Men jag är stark och klarar mig igenom det mesta. 
 
Nu till det roliga! Jag har varit och hängt med vilda pingviner, varit på white night, där de hade ljus och bildspel runt om i Melbourne. Kom hem sju på morgonen, och blev bjuden på mat och alkohol hela natten, av några australienska killar. 
Jag har varit i China town och kollat in deras museum, och nyår. Jag har hängt på en utomhusbio på ett tak! Varit på luna park, en liten nöjespark med karuseller. Varit på dagsturer till philip Island, Mornington Pennsylvania, dandenong, och Wilson prom. Min barndomskompis Maria har varit här en vecka. Vi har kollat på strandskulpturer, besökt en rosa sjö, varit i Melbourne högsta torn och kollat ut över staden. Vi var även värdens bästa gäng som var iväg i tre dagar. Vi åkte runt great ocean road, där vi besökte små städer och helt magiska platser. Vi var även i i grampians, en national park med höga berg och vattenfall. Jag har sätt massor vilda kängurus, papegojor och koalor. Varit på formel1, varit på Victoria market på dagtid, och umgåtts med härliga människor här i Melbourne.  Kommer kunna visa bilder här ifrån flera år framåt! 
 
På lördag flyger jag till Darwin för att bosätta mig där i två månader. Jag lämnar alltså Melbourne. Det känns tråkigt, och tungt. Men jag ska byta familj, och då är det bättre att passa på att flytta för att få se mer av Australien. Jag har gjort det jag velat här i Melbourne och haft en bra tid här. Men nu är det dags att upptäcka mer!
 
Här kommer lite bilder ifrån white night, som jag var på för en månad sen. 
 
 

Snapshots från Melbourne

 

Puffing Billy

Puffing Billy är ett gammal tåg som åker igenom en vacker natur. Du kan välja att åka hela vägen med tåget, eller åka en lite kortare bit. Men Jah skulle rekommendera att åka hela vägen. Då det skiljer sig på natur, grönt till lakeside och öppna fält till Gembrook, och det är väldigt vackert. Man kan även gå av och gå runt lite på de två stora stopen. Det var heller inga svårigheter att ta sig till tåget. Vi tåg metron hela vägen till Belgrave. Där ifrån tog det typ 5 min att gå till Puffing Billy, det var skyltat så lätt att hitta.
Så jag rekommenderar den här turen för alla åldrar. Ska du åka måste du dock sitta i en vagn som har öppna fönster, vilket typ alla hade. Så du kan sitta och dingla med benen :) 
 
På väg till lakeside där det var skog och grönt. 
 

RSS 2.0