Fontana di Trevi.


Känslor på ett papper idag.

Klump i magen. Ångest för hur jag ska göra. Alla känns oärliga. Vill inte åka här ifrån. Vill dra tillbaka tiden. Stanna vissa ögonblick och leva i dem ett tag till. Längtar efter den ända människa som får mitt hjärta att slå dubbla slag men som jag gråter för idag. Trött på folks spel. Ger bort hela jag men jag duger inte. Aldrig gjort. Vill ha äkta kvar, men vilka finns kvar?. Sol, äventyr och en väg långt här ifrån. Somna om. Vakna upp i din famn. Möta den vackraste blick jag sätt. Måste se framåt och låta världen få veta att jag är arg på den. Låt mig vara ledsen. Jag kan inte varas allas jämt. Låt mig få göra fel. Ge mig tid till att hitta mitt sätt. Kanske jag kan bli räddad nån gång? Kalla mig vad ni vill. Men ingen vet hur mycket jag krigar för ER varje dag. Tänker inte ge upp idag heller. Planera om. Starta om. Hitta ett sätt att ta sig ur denna storm.
 

Till och från hemavan på en bussresa på totalt 34 timmar.


Blå tåget på Gröna Lund.

 Känsliga tittare varnas! ;)
 

I mina händer vilar dagar som jag aldrig har mött. Oskrivna blad och tomma sidor dem som ingen har sett.

I måndags blev det skola, plugga, stan, powervalk på 5km och häng med Martin. I tisdags vart det skola, tvätta, träna och umgås med Martin och Pelle. I onsdags blev det skola, plugga, träna, packa och på kvällen var vi bjudna på dans till en grupp med utvecklinstörning som vi sen ska ha en kväll för på skolan. I torsdags blev det skola, fira Alex och dra till Linköping.
 
I fredags blev det lite fix och sen hem tll Rebecca för att dricka och sen ut för att sitta och snacka åh dricka med fok. I lördags blev det att åka hem tll Ella där vi drack och sen ut på krogen. Idag har jag varit med David och Michel på dagen och nu ikväll med Rebecca.
 
Bild ifrån när vi firade Alex!

Matlagning med min klass och svenska språk och samhälls klassen.

 
För några veckor sen lagade min klass och elever ifrån svenska språk och samhälle mat ihop. De lagade mat ifrån deras länder och vi gjorde hemma gjorda köttbullar med potatis och hallongrottor. Var kul att få testa lite nytt. Somalisk mat hade jag inte ätit tidigare.

Va länge sen det kom film tips nu!

 

My words.

Jag blickar ut och ser så mycket liv. Men det liv som kommer fram skadar mer en det hjälper. Man fastnar i ett rum utan slut som blivit så stökigt nu. Jag har försökt städat upp så många gånger, men allt faller tillbaka igen. Att sopa ihop allt i en hög och försöka stänga in allt bakom dörren är det sättet jag gör det bäst på. Mitt försök att skratta bort livet är den enklare vägen och att låtsas vara på topp utan dig är som en lögn utan sanning. Jag kan dansa mig förbi alla hinder, men livet med minen kommer finns kvar och även om hela världen älskar mig så kan jag inte känna mig älskad fören jag älskar mig själv.
 

Mellandsdags rean shopping ( lite sent men )

Gina tricot 99 kr?
 
Bik book 150 kr.
 
H.M 99 kr.
 
49 kr?
 
Vet inte vad affären heter men tror smyckena kosta 25 kr st.
 
JC 5 kr st.
 
ur&penn 29 kr st.
 
Vero moda 169 kr
 
99 kr?
 
 

Föra veckan och Vinterfjälls veckan i Hemavan.

Föra ondagen vart det skola, cafe kväll med käk, sällskaps spel och snack. Sen blev det att plugga och en sväng på redbrick för att ta en ginger joe öl med Pelle, David och Martin, Föra torsdagen blev det skola, träning och att tvätta. Föra fredagen blev det skola, träning och midag ute med Karin, Bobban, Viccan och Micke. Sen blev det häng med Gustav resten av kvällen. Föra lördagen blev det stan med Viccan och Karin för att handla det sista inför vinterfjäll, sen blev det att packa och filmkväll hos Tobbe med Martin och Pelle. I Söndags vart det att åka till Hemavan 100 mil ifrån Karlskoga och 17 timmars buss resa med utbildnngen. På bussen blev det att prata, kolla film,ha fiskadam, köra musik quiz och frågor om oss själva.
 
På måndagen blev det att åka slalom i backen, första gången i hela mitt liv men lärde mig ialf att ploga och ta mig ner för backen, Åkte inte så mycket då jag inte mådde bra. På kvällen blev det att spela skipbo som jag spöade alla i. I tisdags vart det längdskidor upp på fjället, typ klättra i berg, svårt kan jag lova!  I onsdags vart det längdskidor i spåret och på kvällen blev det att kolla fotboll. I torsdags sa min kropp ifrån massor problem mee diabetesen under veckan så blev att ligga i sängen och slö. Vart en liten mini spa på kvällen ialf med naglar, ögonbryn och tattuering.
 
I fredags vart det att åka slalom igen, den här gången i en liten svårare backe och på kvällen åkte jag mer och lärde mig svänga. Var rädd men övervann trots allt räddslan till slut och fixade det. I lördags gick vi upp vid sex för att städa, packa och äta frukost. Åkte vid 8 och kom hem 22.30. Då packade jag upp och fixade lite sen åkta jag och Pelle till Örebro och hämtade Martin och hans kompis.Kom väl inte i säng och somnde fören 4 på morgonen. Idag har jag legat i sängen, sovit och kollat på chuck ända fram till 19. Helst slut hela jag, men har ialf läst 50 sidor i en bok vi ska läsa i. Första gången på över två månader tror jag som jag är inte är med någon och direkt gör något, det behövdes!
 
Maten ifrån föra fredagen.

Dröm kille?!

Har fått frågan ifrån vissa om hur min "dröm kille" skulle se ut så hittade jag detta test, Det som är markerat med svart är väl det jag brukar "föredra" ( Allt handlar om ju så mycket annat också så ta det här med en nypa salt, bara en kul grej ).
 
1. Utländsk eller svensk?

2.  Ljusa ögon eller mörka ögon?

3. Lång eller kort?

4. Blyg eller framåt?

5. Kaxig eller snäll?

6. Rolig eller seriös?

7. Söt eller snygg?

8. Smal, vältränad eller biff?

9. Rik eller medelklassig?

10. Pluggis eller inte?

11. Sportig/aktiv eller lat?

12. Långt eller kort hår?

13. Bad boy eller mammas pojke?

14. Omogen eller mogen?

15. Galen eller inte?

16. Blond eller mörkhårig?

17. Bra svenska eller brytning?

18. Utseendefixerad eller neutral?

19. Gentleman eller inte?

20. Rövslickare eller ärlig?
 

Castelo sant Angelo i Rom.


PP BABE 25 ÅR!


oid="510a948ae087c376df7b16e9" />
 
Vi hade en händelserik kväll för snart två helger sen med  prat, spel av våghals och musik. Ute på krogen farade jag runt och träffade massor fina vänner! Önskar att kvällen inte gått så fort för hade velat hinna umgås med alla mer!
2013-02-05 @ 17:29:00 Permalink Bilder Kommentarer (5) Trackbacks ()


Provar kläder inför vinterjäll.

 
Så här kul kan man ha när jag skulle prova kläder för våran vinterfjälls resa. Det slutade med att jag köpte termobyyxor, jacka, två tjock tröjor, två par strumpor, en mössa, ett sport underställ och ett varmare underställ. Allt detta för 1300 kr. Sjukt bra pris för så mycket kläder som brukar vara rätt dyra!
2013-02-02 @ 20:39:00 Permalink Att bo på internat och plugga på folkhögskola Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0