Fotot hon aldrig skulle lagt ut

Brittiska Hazel Cunningham, 47, ville dela den lyckligaste dagen i sitt liv med sina vänner och bekanta. Då hon gifte sig på Barbados och många därmed inte kunde vara på plats var lösningen självklar: Facebook.

 

Många tittade sannerligen på bilden. Bland annat anställda på det socialkontor i staden Ashford som betalade ut kvinnans bidrag varje månad för att hon var ensamstående. Socialkontoret började luska i historien och hittade bevis på att lurendrejeriet pågått under en lång tid.

 

Totalt hade Hazel Cunningham plockat ut 155 000 kronor i bidrag för att hon var en ensamstående mor, när hon i själva verket levde med sin man. Hon hade ljugit om sin inkomst, sin mans inkomst, huslån, skatter och andra bidrag samtidigt som hon på Facebook lade upp bilder från bland annat tre semestrar i Turkiet samt det lyxiga bröllopet på Barbados.

 

Hazel Cunningham ska betala tillbaka varenda öre av de 155 000 kronor hon fått i bidrag. Vid sidan om det ska hon även tillbringa 120 dagar i fängelse för att ha uppgett falska vittnesmål till socialkontoret.

Haha men oj då :P Tur att min facebook är spärrad så bara vänner kan se allt ;)


Kommentarer
Postat av: Annika

Hahaha oj så snopet!

Myndigheter har rätt att gå in överallt och kika!

2011-02-24 @ 10:33:06
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: tasha

hahah eller hur?! kul att du gillar min blogg, fortsätt gärna läsa den :D <3

2011-02-24 @ 12:05:56
URL: http://ellohell.blogg.se/
Postat av: Danni

Haha! Vet hur sånt kan vara! har också sparrat min :D Det är det bästa! BTW! Tackar för kommentaren på min balklänning! Och jag länkar till din blogg :D Kram!

2011-02-24 @ 13:05:50
URL: http://dkej.blogg.se/
Postat av: simone H

Så vackertt foto med fin klänning :)

2011-02-25 @ 09:30:37
URL: http://simoneh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0