Sing för life.

Nu sitter jag vid datorn igen alltså så är jag hemma igen. Fick tacopaj hemma hos Carro, det va så gott! :) Sen kollade vi på filmen hancock medens vi åt, men missade lite av början men sätt den tidigare så gjorde ju mig inget:) Så vart det att träna inför bröllopet också inte långt kvar! Jag som knappt tränat, lär mig viserligen låtar ganska fort men en låt kan jag inte och jag känner att jag behöver träna på alla låtar mera för att det ska låta bättre! Men nu tänke jag berätta om filmen, kanske blir ett filmtips till er som inte sätt den? :)



Handling: Hancock är en sarkastisk, alkoholiserad och missförstådd superhjälte som ogillas av allmänheten. När han motsträvigt går med på att få en "extreme makeover" av PR-agenten Ray Embrey, når hans liv och rykte nya höjder igen och allt verkar gå hans väg - tills han plötsligt träffar en kvinna med likvärdiga krafter, som har nyckeln till hans hemliga förflutna.





Min åsikt: Jag tycker will smith är en av världens bästa skådespelare det känns som han kan göra alla sorters roller? Han är med i komedier, action, drama,  och verklighetsbaserade filmer.  Dessutom är han inte dålig i den här filmen heller. Jag tycker den är fin för man ser hur en sårad och arg person utvecklas och vågar börja lätta sitt hjärta. Det är då allt förändras och det är tack vare en person. Den är även rolig och lite spännande för man vet aldrig hur det ska sluta för i många filmer listar man ut slutet ganska snabbt. Men det dröjer inte förens i slutet av filmen innan man börjar fatta allt. Så alltså måste man se hela! Men det är inte heller den bästa filmen jag sätt med will smith så jag ger den 3,5/5 eller 4/5? Jag kan inte bestämma mig (A)

Kommentarer
Postat av: LEGENDEN

Den filmen är skit bra! :D

jag är också trött :D

2010-04-08 @ 00:51:15
URL: http://rosemarielindberg.blogg.se/
Postat av: Lisa

Nej, du är nog inte ensam om det heller! Men egentligen är det en ganska enkel ekvation - att göra av med mer energi än vad du får i dig. Det kanske inte är det lättaste i och för sig. Men jag tror det gäller att börja i små steg och vara smart. Små smarta lösningar som maxar ens output! :)

2010-04-08 @ 01:23:35
URL: http://halsologgen.blogg.se/
Postat av: D A N I E L A ♥

-ja men visst :)

2010-04-08 @ 07:52:05
URL: http://danielas.se
Postat av: Amanda Rieem - EN MASJÄVEL

nej det ahr jag inte... men de har ju det på friskis nu så ska prova i nästa vecka hade jag tänkt :D

2010-04-08 @ 08:28:27
URL: http://mandyego.blogg.se/
Postat av: sagha

4-5 år tror jag:)

2010-04-08 @ 08:54:43
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/
Postat av: Mikaela

hehe okej, jadå det är det väl :P hehe

2010-04-08 @ 09:07:45
URL: http://mikaelafranzen.blogg.se/
Postat av: :)

igår satt jag och försökte plugga haha sj? :)

2010-04-08 @ 09:25:21
URL: http://sevils.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0