One love.

Jag vet att många är trötta på tjatt om valet. Men det här kan vi inte sluta prata om. Vi kan inte sluta prata om när ett parti som SD väljs in som det tredje största partiet. Det vi måste prata om är hur vill alla människor ska jobba för att förhindra att SD får fler väljare och att de inte får igenom sin människosyn.
 
Det här jag kommer skriva nu är vad jag tror på och vad jag tycker!
Jag tror vi gjorde ett misstag redan ifrån början. Vi stod emot med ryggar när SD höll tal, det vart stora skriverier i Media. Folk vart mer intresserade av SD när de såg hur folk kasta skit på SD.
Alla måste få säga sin åsikt. Men jag har aldrig trott på det där med att stå vänd med ryggen mot ett parti och skrika för att överrösta dem. För att visa att vi inte håller med dem och vi inte vill höra på deras prat om människors olika värde, görs bättre igenom att inte ens gå dit. Visa dem att de flesta av oss inte tycker som dem.
 
Det är folk som är missnöjda med andra partier, de med okunskap och även de med en konstig människosyn som rösta på SD. Folk ville röra om i grytan. Men tyvärr förstod inte folk vilka konsekvenser det kan ge vårat land. Konskevenser som att folk med annan etniskbakrund, homosexuella, barn, kvinnor och män ska bli indelade i olika fack av värden.
 
Det jag tror på är att visa kärlek. Sprid kärlek till alla människor i vårat land. Upplys varandra om alla människors värde och om vad SD egentligen står för. Kasta inte hat och arga inlägg. Det räddar inte någon. Utan de provocerar folk till att gilla SD mer.
 
Så kasta inte hat på den granne, vän, jobbarrkompis eller vem du nu kan känna som röstade på SD. Samtala med dem, visa respekt och få dem att få en ny syn på världen. Få dem att förstår hur viktigt det är med människovärden och folks rättigheter. Vi tar alla varandra i hand, hoppas, tror och kämpar för en bättre värld!
 
 

Kommentarer
Postat av: NICOLE

SV Ja precis. Och mycket godis ;) hih

Bra inlägg! Viktigt. Man måste trots allt respektera andras val, så som andra respekterar mina. Men i alla fall förstår man inte, men man kan försöka!

2014-09-15 @ 23:39:30
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Det där med att inte gå dit håller jag med dig om till 100 %!! Värdigt bra inlägg! Och även om det tjatigt med allt snack om politik nu så tkr jag det bra att du tar upp detta på din blogg med. För det ÄR viktigt det här!

Så tumme upp!

2014-09-16 @ 00:44:19
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Anna

Well spoken! Här i Österrike har högerpop. som är ännu mer radikala än SD hemma 25 % i landet som helhet, ännu högre i manga kretsar... Är sa rädd att det är ditat det barkar även pa hemmaplan!

2014-09-16 @ 07:12:53
URL: http://www.sugarrush.devote.se
Postat av: Sara Ekman

Håller med dig!

2014-09-16 @ 10:45:36
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Nelly

Håller helt med dej! :) Det har nog också blivit så eftersom att SD-anhängare idiotförklaras så vill många inte skylta med att dom röstat på SD. Då kan man ju inte heller föra en dialog med anhängarna och fråga hur dom tänker eller få dom att förstå de förödande konsekvenserna.

2014-09-16 @ 12:15:21
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: Annika

Helt galet att dom blev inröstade!

2014-09-16 @ 12:57:24
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: hanna

tack vad gullig du är!
det är skönt att veta att när man känner sig nere så finns det människor som vill lyssna! det är guld att veta tycker ja!

2014-09-16 @ 15:01:42
URL: http://fitnessinspiration.se
Postat av: JoJo

sv; ja verkligen! :(

2014-09-16 @ 17:16:29
URL: http://rockdoll.devote.se
Postat av: LIENE

sv: Okej, men har du känslor för honom? :/

Skulle varit bättre med någon annan parti i tredje plats men jag förstår ändå att många röstade på SD. Dem flesta gräver ju aldrig faktan som finns där under ytan. Jag tycker SD lät bra på ytan, så som alla partier gör... vet faktiskt inte vad som skulle vara bäst för vårt land. Politikerna är inga gudar precis så jag tror inte att dem hjälper så mycket i längden. De har tagit upp samma frågor under flera flera år.

2014-09-16 @ 18:24:54
URL: http://lifefromwithin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0