Jag hoppas att du en dag kan se dig själv så som jag sätt dig sen första stund.

Att släppa in någon i ens liv är svårt, att våga hoppas och tro. För mig var du det finaste jag någonsin har mött. Våra stunder går som en film på repat i mitt huvud. Varje gång jag ser ditt leende framför mig släpps det onda inom mig. Dina ögon tittandes på mig och din hand mot min panna.
 
Du var stormen som drog iväg mig, jag försökte hoppas, jag försökte tro på allt du gjorde hade en förklaring. Att allt skulle vända och att du skulle våga se mig för den jag är. För den jag vill vara för dig. Mitt sår för dig läker aldrig, men jag vet att jag måste fortsätta på min väg utan dig. Alla vet hur det är att ge av sig själv, att med hela sitt hjärta vilja någon väl .Du ska veta att jag skulle gett dig allt jag kunnat om du fanns kvar, du ska veta att jag saknar dig var dag.
 
Tiden spelar ingen roll när du redan satt spår i mig. Du är sagan jag önskar jag levde i. Det magiska händer, med timmar i din famn. Stunden av en lycka gav du mig och alla ord du sa. Allt du gav den allra första natt lär jag ha kvar.  Jag hoppas du vet att på gatan kan du stanna mig, här finns jag kvar när du sen behöver mig.
 
När jag skriver dessa rader till dig tittar jag på telefonen och hoppas på ett svar. Jag kan höra ditt skratt. Vill sträcka ut handen och hitta dig. Jag har försökt förstå varför du inte finns kvar. Jag tror alla fått känna den glas klara smärtan av saknad. Att få vakna upp till en verklighet som känns så tom och kall utan sin ända. Jag hoppas du kan bli hel. Att du vågar se på världen med en friare blick. Att vart en världen tar dig så blir du lycklig. Med eller utan mig.
 

Kommentarer
Postat av: liborius

fin text!

2013-04-22 @ 12:15:49
URL: http://liborius.se
Postat av: Sarah

Vilken sorglig text :/

2013-04-22 @ 21:20:13
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Annika

Sorglig men vacker text. Alla har nog upplevt det eller kommer att uppleva det!

2013-04-24 @ 10:46:19
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: liborius

fin men sorglig text!

2013-04-29 @ 11:41:27
URL: http://liborius.se
Postat av: Sarah

Vilken mysig bild :)

2013-05-01 @ 18:52:33
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0