Jag svarar!

Erica
- Berätta en historia från då ditt dåliga lokalsinne nån gång ställt till det för dig! När jag jobbade i hemtjänsten föra sommaren och skulle gå till det olika boenden så kom jag alltid försent i början och virrade runt så jag knappt hittade tillbaka till jobbet nån gång, fick ringa min mamma flera gånger och fråga vart jag skulle. Blev en hel timme försenad till en ny tant vi hade, sprang runt som dåre och hittade verkligen inte. Till slut ringde jobbet och frågade mig var jag höll hus, då fick jag reda på att jag kollat fel hus nummer också. Så förvirad är jag ;) Men gick ju bra till slut..
- Favoritserie på tv? Glee! Helt kär!
- Det vackraste du vet? Min hund, åh vad jag saknar henne♥
Skulle du våga hoppa bungyjump? Det skulle vara så fränt men jag är nog för feg av mig. Får alltid för mig det värsta så nej jag skulle inte våga.
- Vilka länder har du varit i? Jag har varit i Danmark, Finland, Tyskland, Estland, Lettland, Polen,Tjeckien, Grekland, Spanien, Portugal, Kina, Marocko, Italien, Krotaien, Bulgarien, Irland, Turkiet, England och Frankrike.
- Var vill du helst åka? Jag vill se allt och åka världen runt. Kanske nästa resa blir till Cypern eller Beligien?.
 
Nelly
x Hur går det i den nya staden - är det som du förväntat dej? Det går jätte bra faktiskt och det är bättre en förväntat, knappt varit utanför skolan eftersom jag umgås med de som bor på internatet efter skolans slut men det jag sätt är fint!
x Känner du någon sedan tidigare där? Nej jag kände ingen här innan.
x Hur lång är du? Jag är 166 cm.
x Har du någon dålig ovana? Jag biter på naglarna!
 
Annika
-Vad är det bästa med livet just nu? Att jag äntligen flyttat hemifrån och att jag trivs så bra här.
 
http://ilromanista.se/
vad fick dig att börja blogga? Några av mina kompisar började blogga och tyckte att jag borde testa så då gjorde jag det men var inte före något år sen som jag började skriva mer ordentligt.
favoritlag? favoritspelare? Alltid hejat på det laget Henke Larsson spelat i, töntigt jag vet. Men han är min gud!
hur mycket älskar du Roma? (hahahahaha)  Lika mycket som henke älskar det? ;)
beskriv sommaren med ett ord! Underbart!
 
Anonym
Kan du inte lägga upp lite bilder ifrån där du bor nu? Jo kan fixa bilder på mitt rum ialf, ska förska göra det till nästa vecka. :)
- Skriv vad du gjorde i och tyckte om rom! :D Jag besökte massor sevärdheter, colesseum, vatikanstaten, ett ställe som hade 500 fontäner och var så vackert. Ska lägga upp bilder ifrån Rom när jag visat alla bilder från Prag men har en del kvar där ifrån fortfarande. Jag tycket Rom var för stressigt och för stort men det var vackert och häftigt att se allt!
 
Carro
Berätta hur roligt det var att tälta ;) Alltså att sova i tältet var väl inte så kul då jag frös och inte kunde slappna av men annars så vart det så kul! Vi lekte, hade tävlingar, samarbets övningar, lagade mat, satt runt elden, sjöng, snackade om allt, kom varandra närmare, kramades, och skrattade i mängder. Tränings värk i mungiporna har jag för att jag inte kunde sluta le!
Berätta om alla bus du gjorde i Portugal ;) Jag busar väl aldrig? ;) Men okej då.. Bytte plats på tavlorna i vårat rum, kastade nuddlar från balkongen, "lånade" en busslista från hotelets sevärdhets pärm, brände sönder en stekpannan, smög på folk, lurade spanjorer att vi skulle ses ute på krogen, ljög för en indie att min mobil bara fungerade i Sverige och tog ner affischer från hissen.. 
 
Vivvi
Hur bor du nu? Egen lägenhet, studentkorridor eller ngt annat ? :) Jag bor på ett internatboende precis vid skolan så delar kök och vardagsrum med 9 andra. Har ett eget rum med dusch. toalett, säng, skrivbord, hylla, liten soffa, skåp och nattduksbord så rumet är ändå rätt stort :)
 
Johanna
*Vad lyssnar du på för musik? Jag lyssnar på det mesta, lyssnar oftast på lite punk rock eller låtar som har betydande texter för mig.
* hur träffades du och din pojkvän? Vi började att snacka på bilddagboken sen msn sen så sågs vi och blev kära direkt :)
 
Henrik
Vilken är din favoritfärg? :) Svart är oftast snyggt på kläder, skor, väskor och så men gillar alla färger mer eller mindre.
 
Sara
Bästa resan du gjort och vilket land du allra helst vill besöka som du inte redan besökt? :) Portugal ligger absolut på toppen nu för att jag hade så kul där med min Carro och för att det var vackert! Är jäkligt sugen på Cypern av någon anledning jag inte vet om men drömen skulle ju vara att åka runt i Usa när jag har råd!

Kommentarer
Postat av: anna

kul att läsa! skönt att du trivs på internatet :)

2012-09-08 @ 13:13:36
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Tack för svaren :)

Ha en fin dag!

2012-09-08 @ 13:18:21
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Caroline

Jag vill med till USA.. Ska vi börja spara??

2012-09-08 @ 14:20:22
URL: http://stablenysater.blogg.se
Postat av: Johanna

Jätte skönt! :)Kul och läsa dina svar! :)

2012-09-08 @ 14:34:40
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Sara Ekman

kul att läsa! :)

2012-09-09 @ 02:06:52
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Annika

Va roligt att läsa svaren!

2012-09-09 @ 11:20:23
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: merei

henke älskar roma jättemycket ;) haha detta var kul att läsa! kram!

2012-09-09 @ 18:12:29
URL: http://ilromanista.se
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

kul att läsa svaren! :)

2012-09-09 @ 20:52:15
URL: http://adaras.se
Postat av: Vivi

Härligt att du verkar trivas så bra med skolan och ditt nya boende :)

2012-09-10 @ 10:15:42
URL: http://www.missvivis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0