Ingen respekt för tjuvar!!!!

Jag är så himla arg och ledsen. Haft en skit eftermiddag! Det börjar med att Carro får förhinder så vi inte kan ses, vi som hade planerat en underbar kväll liksom :/ Så då bestämmer jag mig för att stanna kvar i Mjölby där jag jobbar för att titta i affärer, så hittar lite fina saker och går sen mot tåget. När jag ska betala på tåget hittar jag inte min plånbok, får panik men tänker att klantig som jag är så glömde jag den säkert vid kassan när jag hade betalat och lagt ner varorna jag hade köpt. Går tillbaka dit men den finns inte där, kollar igeom den vägen som jag gick till tåget men den är inte där heller och hade ju stängt väskan så nåt äckel har snott den! Alltså hur ofta ska det här hända mig? ALLA mina kort är borta. Hade nyss laddat på busskortet och plånboken var från Portugal, två presentkort borta och lite pengar. Säkert  2100 kr som jag blev av med om man ska räkna med att jag får fixa nytt idkort med, igen......VAD HAR VÄRLDEN EMOT MIG? Fick tjuvåka tåg och buss hem med för fick inte tag på min mamma och sen skulle självklart min mobil dö med. Åh älskar man livet såna här dagar eller?


Kommentarer
Postat av: Felicia

Neeeej :( Hoppas du får ut en del på försäkrnignen iaf!



puss

2012-05-24 @ 19:29:14
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh lider med dig :(

2012-05-24 @ 20:32:08
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: LIENE

usch:( men man kan alltid fråga sig "varför mig...

2012-05-24 @ 21:13:48
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Vivi

Nej ush fy fasen! Sådant är så hemskt och man blir så arg, de inser verkligen itne hur mycket besvär de stället till med för lite snabba pengar :(

Men du kan ju kolla med polisen för säkerhets skull, ngn kan ha lämnat in den.

tycka synd om

Massa kramar

2012-05-25 @ 09:42:04
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: sandra

Så hemskt det är! När jag åkte till barcelona förra sommaren så blev en svensk familj som åkte med samma flyg som oss utsatta för ficktjuvar innan de tagit tåget från flygplatsen in till stan. Helt sjukt.



Ta hand om dig!

2012-05-25 @ 09:58:33
URL: http://atilio.blogg.se/
Postat av: Annika

Usch va tråkigt. Hoppas att någon lämnar plånboken (om än tom) så du får tillbaka den!

2012-05-25 @ 10:06:04
URL: http://bringblingtoeverything.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0