30,9.

I lördags natt vaknade jag av att det krampade i benen. Sa åt Jonas direkt att kolla mitt blodsocker. Åh vad ligger  jag inte på.. Jo hela 30,9 alltså det är äckligt högt. För att jag ska må som bäst ska jag ligga mellan 5-7. Jag kunde inte böja mina fingar. Jag fick kämpa som fan för att få i mig insulin. Det stack i hela händerna och jag kunde knappt stå på benen. Det var obehaglit kan jag lova. Jonas ville ringa ambulans för hela mitt ansikte var vit jag såg väl bara läskig ut haha. Men inte vill jag ha ambulans hjälp. Jag tar vara på mig själv och ingen jävla diabetes ska hindra mig från att klara mig igenom den där smärtan. Så jag tog helt enkelt extra insulin, åt lite youghurt för kroppen tar ju upp insulinet bätter när man äter. Kissade ut en liter, drack lite vatten och somnade av utmattning. Anledningen till att de blev högt var att jag åt en äcklig pizza typ 90 min senare en vad jag borde ätit och då ballar allt ut totalt. Så mina vänner som inte riktigt förstått varför jag gärna vill planera mina mattider och inte kan äta som ni. Förstår ni varför nu? :)
 

Kommentarer
Postat av: - - ♥ T H A I P I N N E N ♥ - -

sv; vadåra:O

2012-06-21 @ 21:21:20
URL: http://thaipinnen.myshowroom.se
Postat av: Isabellasphotographing

sv: min med! kanske något du kommer köpa en dag? :)
kram

2012-06-21 @ 23:21:57
URL: http://www.isabellasphotographing.blogg.se
Postat av: Joakim

Usch, det där lät inte alls kul. Kramperna i benen är inte att leka med- Värsta jag varit om typ.

Usch,fan vad våran sjukdom kan ställa till det!

2012-06-21 @ 23:49:22
URL: http://diabetesmannen.se
Postat av: LIENE

sv: Nej, snarare tvärtom. Jag blir hungrig och trött om jag äter normal mat. Min kropp har väl utvecklats så. Jag har ändå aldrig varit sån som äter mycket, men äter jag grönsaker äter jag betydligt mer och mår bättre samtidigt. Dock ska jag ju inte äta så här för alltid:P

Det finns mycket hemskt man får leva med.

2012-06-22 @ 08:16:43
URL: http://lienes.blogg.se
Postat av: Johanna

åh fy det var högt inte konstigt du mådde som du gjorde. Men du verkar veta vad du skall göra och fick rätt på det på egen hand :)

2012-06-22 @ 09:54:18
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/
Postat av: Annika

Nej din stackare... det där lät inte alls kul :(

2012-06-22 @ 10:15:05
URL: http://bringblingtoeverything.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0