Kristiana

Kristiana ligger i Danmark för er som inte vet och det stället äger inte staten så de har sina egna regler. De säljer knark helt öppet och när vi gick runt och kollade där så stod människor över allt och rökte på eller sniffade in. De såg förstörda ut och det stank. Jag är väldigt emot knark. Så nej jag har aldrig testat. Jag har umgåts med knarkare tyvär och det är inget jag är stolt över men jag lärde mig verkligen hur knark kan förstöra människor liv och ändras deras beteende.

Det hemska var eller det konstiga var att massor barn familjer bor där. De hade cyklar på tomten och en lekplats vid husen. Även om inte föräldrarna knarkar så är det väl ändå konstigt att man vill bo där? Jag menar barnen ser ju ändå alla röka på där dagligen och jag vet själv hur agressiva, otrevliga och farliga knarkare kan bli. Visst finns det farliga människor vart man en bor. Men känns som man söker sig till den extra farliga världen att leva i om man bor där. Fast kanske är det lungt där jämt, men jag litar inte på någon som går på droger så det är en av anledningarna till att jag tycker att det är fel att man bor där med barn. Även om det är lagligt att knarka där så är jag rätt säker på att jag skulle testa på att göra det om jag väl bott där i mitt liv. För att alla andra gjorde det, liksom även om det är mer spännande  att göra förbjudna saker så är det nog även spännande att göra saker som de flesta runt om i världen pratar dåligt om. Ja sjukt tycker jag att det är!



Kommentarer
Postat av: ' Saveu ♥ Musiken, Fobin, Livet

det är synd att man inte får fota där inne

2011-07-26 @ 19:19:16
URL: http://saveu.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Christiania är hur ballt som helst, ett av världens coolaste ställen! :)

2011-07-26 @ 20:15:23
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Malin

tack! :D

2011-07-26 @ 20:38:33
URL: http://nyylund.blogg.se/
Postat av: 17 år och längtan efter barn

Sv: Visst kommer det bli tuff, men jag är beredd på dfet värsta så kan det bara bli bättre, skämt åsido. Nej då men jag vet hur mycket jobb det är och hur tuff det kommer att bli. Men jag känner mig redo och är som vilken annan som planerar barn som helst.

2011-07-26 @ 22:17:16
URL: http://ilongingforyou.blogg.se/
Postat av: Malin

ha en toppen onsdag! :D

2011-07-27 @ 11:58:22
URL: http://nyylund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0