Rösta


Nu ska jag iväg och rösta.. Läskigt! Har läst på lite om de olika partierna och jag är inte en blåing! Det som störde mig allra mest va att de vill ha betyg från sexan och nationella prov från 3an. Men visst förstör ungarnas liv ännu mer. Det räcker tydligen inte att vi redan har stor press på oss. Om jag hade fått hjälp från första början i skolan hade jag klarat mig bra. Om jag hade sluppit att sitta med alla jävla prov och fått redosvisa, göra arbeten och ja skriva om det man skulle kunna så hade jag klarat mig riktigt bra. Men nej det kom inte förens gymnasiet...Men istället för att ge min andra möjligheter till att visa vad jag kunde så fick jag lättare mattebok, lättare engelskabok. För LÄTT! Jag tröttnade och lekte bort både låg och mellanstadiet, det va för få lärare så de hade inte tid att ta hand om mig. Jag fick göra vad jag VILLE!

Mer hjälp resurser i skolan behövs och inga betyg tidigare en vad som redan ges. Inte ännu mer prov för alla klarar inte det! Jag kunde ofta allt hemma när jag blev förhörd i lugn och ro men så fort provet kom i skolan glömde jag bort allt. I gymnasiet hade vi redovisingar och mycket uppsatser jag fick ofta höga betyg!

Ja folk ska inte leva på bidrag om de inte behöver. Men det kommer alltid finnas de som är sjuka och arbetslöshet kommer alltid att finnas. Så vi behöver bidrag och JOBB! Min jobbcoach berättade att ALLA hans kunder eller ja de han hjälpte att få jobb, deras livssituation hade försämrats när moderatrena kom till makten.. Så kan det inte få vara!


Kommentarer
Postat av: Gabriella

sv: haha kanske det, de va ju iof ganska smart :P

2010-09-17 @ 17:38:15
URL: http://gabriellasandstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

haha vadåra? :d

2010-09-17 @ 18:14:04
URL: http://litentorkel.blogg.se/
Postat av: Cissi

Haha, ja men jag förstår det! :O

2010-09-17 @ 18:19:23
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: » P H O T O L E N S

SVAR: Det kan du göra, det var supergott! :)

2010-09-17 @ 18:29:41
URL: http://photolens.blogg.se/
Postat av: Michaila

Sv. Ah okej det är ju inte så bra, dock tror jag man måste ha ett bra system om man ska höja bidragen. Men jag vet inte.. ska också läsa lite om partierna innan jag röstar men att min röst skulle falla på rödgrönt är nog inte så stor chans ändå. Får se :P

2010-09-17 @ 18:36:55
URL: http://michaila.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej, hej.

Riktigt fin blogg.Följa varandra via bl?

2010-09-17 @ 22:08:29
URL: http://chicmommy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0