Det som händer det sker!

Förförföra måndagen vart det skolan och sen på kvällen fixa inför min idrottslektion som jag skulle hålla i på tisdagen som blev innebandy. Förföra tisdagen var jag ledig ifrån skolan men blev att plugga och vara med Anders.
 
Så här roligt kan vi ha på våran lektioner ibland när vi får sköta oss själva och inte förstår uppgiften som skall göras.
 
Förföra onsdagen vart det att intervjua och fixa med skolan för vårat projket vi hade då som handlade om den fria tiden för ungdomar och vad en fritidsledare gör. Förföra torsdagen blev det skola och sen Marieberg köpcentrum med Zeynab, Sandra, Jennie och Sonja.
 
Medina var på Marieberg och uppträde.
 
 
Förföra fredagen blev det Eskuelstuna med klassen för fairtrade mässa. Sen handla och hänga med Anders.Förföra lördagen blev fest hos Hanna med några i klassen och några som gick ut nu i sommras ifrån min utbildning. Förföra söndagen blev det att plugga och fixa med lite saker.
 
Fest hos Hanna!
 
 
Föra måndagen blev det skola, plugga och åka till österledskyrkan för att dela ut enkäter till ungdomarna där som de svarade på. Föra tisdagen blev det hockey och sen middag i Karlstad med Sandra och Anders och sen se Färjestad - Brynäs med Anders.
 
Hockey.
 
 
Föra ondagen blev det skola och sen cafekväll där vi bakade pizza och sen innebandy i 90 min på det I torsdags blev det skola, fixa med lite saker och vara med Karin.
 
När Sandra fyller år bjuder hon på fika!
 
I fredags blev det fest hos Martin med ett gäng grabar och sen utgång på det.
 
Fest hos Martin.
 
I lördags blev det att filma inför våran reklam film inför förskole-projektet. Sen vart det mat och film med Pelle på Kvällen. I söndags vart det att tvätta sen att städa på internatet då det var min städvecka, tog damsugaren i mitt och Anders rum med. Bara för att vara en snäll granne och för att göra lite fint i mitt eget rum.
 
Så här kul kan jag ha det hemma hos Pelle.
 
I måndags vart det skola, plugga och att dansa i en timme. Igår vart det skola, plugga och handla. Idag har jag varit i skolan, varit på stan för att kolla med sponsorer til våran cafekväll vi ska ha på skolan för att samla in pengar till förskole-projektet och sen fixat med lite saker. Vid 21 blir det innebandy i 1-2 timmar!
 
På skapande i skolan gör jag örhängen! Om någon skulle vilja att jag gör något säg till! Så kommer vi överens om ett pris. Jag  kommer att skänka alla pengar jag får för det jag säljer till förskolan som ska byggas i  en liten byn som ligger 4 km utanför Brikama!
 


Kommentarer
Postat av: Nelly

Det låter som trevliga dagar ^^

2013-10-16 @ 22:48:11
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: Nina

Åh, söt uggla :)

2013-10-17 @ 01:30:39
URL: http://ninusminus.blogg.se
Postat av: Nina

Eller om det är en vanlig fågel bara? :P Chansar på uggla, söt i vilket fall som helst :D

2013-10-17 @ 01:31:33
URL: http://ninusminus.blogg.se
Postat av: Annika

Åååå va söta dom är!!! Du måste visa hur de ser ut på!

Svar: Den här kommer troligen bli en nyckelring då jag har en köpare som ville ha det så. Men har en annan jag gjort som örhänge som jag kan visa. Du kanske är intresserad av att köpa Går att göra halsband, tavlor och sånt med.Motiv och färger får du ju säga till om då. Alla pengar ju till förskole-projketet som sagt :)
kristin samuelsson

2013-10-17 @ 12:30:01
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Johanna - A dream as model ♥

Kul med Medina :)

2013-10-18 @ 17:01:14
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: minifix.blogg.se

sv: Ja det är verkligen härligt :D

2013-10-18 @ 21:24:37
URL: http://minifix.blogg.se/
Postat av: Filippa Wallin

sv: Verkligen! Kramar!

2013-10-19 @ 08:15:57
URL: http://chippaz.blogg.se/
Postat av: Erica

Du har hunnit med mycket kul! :-)

2013-10-19 @ 11:58:48
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0