Glass nyheter från GB glass 2013.

Har hunnit testa några av GB glass nyheter, jag äter oftast bara glass när jag provar på nya smaker då glass inte är min grej direkt, isglass funkar ofast bra en varm dag men annars är det att testa nytt som gäller! :)
 
Magnun First kiss Creme Boule testade jag redan i vintras på väg hem från Hemavan. Den var alldeles för sött för mig så gav bort den till Hanna som också sa samma sak;)
Marabou mjölkchoklad testade jag också i vintras nån gång när jag var med mamma. Vi båda tycket den var rätt god!
 
Magnum 2 loving Kiss testade jag i början av våren och tyckte den var rätt god den med.
 
Sen testade jag och Viccan Daim jordgubb för två månader sen lr någo, som inte jag gillade direkt, inte hon heller för den delen..
 
 
 
Sen har vi min favorit av alla dessa nyheter som jag testat hittils. Som jag provade på för några veckor sen. Magnum 3 passionate Kiss.
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag har inte provat någon av de glassarna än, kanske borde göra det snart... ;-)

2013-05-25 @ 22:39:41
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Mums :)

2013-05-26 @ 09:08:06
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Annika

Det är roligt att testa nya smaker!

2013-05-27 @ 10:18:20
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: caroline

Måste testas!! :)

2013-05-27 @ 16:34:56
URL: http://celandine.blogg.se
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-06-06 @ 12:56:50
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0