Är det du som är galen eller världen som är sjuk.

I tisdags hade vi friidrotts dag med hela skolan, efter OS som de kallade det med vanliga friidrottsgrenar. Jag var med i lag Brasilien så var målad och lite utklädd, hade jätte ont i halsen så gick väl sådär för mig. När det var slut blev det en sväng till apoteket och lindex sen blev det att plugga och kolla på Sverige - Kazakstan. I onsdags vart det skola, plugga och tvätta. I torsdags var det skola och på kvällen idrottsbanket då det bjöds på jätte god middag i skolan och priser för efter OS delades ut. I fredags började vi redan halv 7 då vi skulle förbereda för att ha en friluftsdag för en skola. Jag var ledare för en grupp 6-7åringar och var utklädd till pippi, vi gick runt till olika stationer där de fick göra lite saker och möta en pirat. Var ös regn hela dagen så allt creed till alla som stod ut och kämpade på med ungarna! På kvällen blev det fest hos Rebecca och sen utgång till ett ställe där de hade liveband och gamlingar, haha ja inte min grej att gå till såna ställen men hade kul på hem vägen då jag och hanna försökte lära oss kurdiska;).
I lördags blev det stan med Bobban, apoteket, en glass i solen och så handling på Maxi. På kvällen kollade jag film med några sen runt halv 10 kom Sebbe och Hanna och då visar det sig att de ska till Rebecca igen så jag byter om lite fort och sminkar mig och hänger på. Blev att dricka lite smått och sen krogen. Trodde bara vi skulle chilla så var ju inte rätt klädd men jag dansade som bara den och sen bjöd jag hit lite folk innan det blev sängdags vid en fyra?. Idag har jag städat rummet, dammat, damsugit och torkat golvet. Läst en del då vi har seminarium på två kapitel ur två böcker imorgon och så har jag chillat.
 
Öl i prag.

Kommentarer
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Det lät som att du hade trevligt i lördags :)

Hoppas att du mår bättre :)

2012-09-16 @ 22:11:47
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Clara Ringqvist

Låter som en intensiv vecka!
Tack fina du!

2012-09-16 @ 22:18:27
URL: http://clararingqvist.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Ja, precis:O Men jag gillar udda?

2012-09-16 @ 22:19:59
URL: http://lienes.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

kul :)

2012-09-17 @ 01:52:43
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Sarah

Va kul me fest o utgång :)
Duktig du va som städa :)

Sv: Haha okej ska berätta om honom ;) Jonas e en kille som ja träffa för första gången för ganska många år sen :) Den killen missa man inte ;) Han e en Sarahkille ;) Sen har vi inte setts lr pratas vid på jättelänge :( Men när ja va o festa i Linköping sist så va han me ;) Sov hemma hos honom :) Men sen blev de lite fel när ja sa att ja trodde att en bild va en festbild :/ De märktes direkt att ja gjorde honom besviken/lessen :( De e ingen kille man vill va dum mot :( Han e väldigt speciell, söt, snäll o mysig ;) Har ju iaf skickat nåt till honom för att visa att ja inte mena nåt dumt :) Hoppas verkligen att han blir glad :) Vill ju verkligen träffa honom många ggr till :)

2012-09-17 @ 10:06:09
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Annika

Va skönt att du fick komma ut och dansa lite!

2012-09-17 @ 10:08:05
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Johanna

Låter som du har det bra

2012-09-17 @ 16:42:25
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Vivi

Låter som en riktigt bra vecka, hoppas bara halsen är bättre nu ?!
Kram

2012-09-18 @ 12:53:27
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: Erica

Jag ska ha mitt första seminarium på torsdag, några tips till mig? :)

2012-09-18 @ 18:36:52
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0